Új privát üzeneted érkezett!

Mélyen tisztelt Kovács Adél!

Nagyon mélyen megsértett az amit írtál.

Nem hiszem, hogy az anya hibája, ha az apa olyan lelkiismeretlen szemétláda, hogy nem tud felelősséget vállalni a tetteiért.

Szerinted azért mert ő elhagyott, nekem be kellett volna mennem a klinikára, és megölnöm a gyerekemet???
Ez lenne a helyes????
Mert akkor én helytelenül cselekedtem, de tudod mit????
Nem elég, hogy nem szégyenlem hogy egyedül nevelem a kisfiamat, hanem egyenesen büszke vagyok rá!!!
Inkább ne legyen apja a gyerekemnek, minthogy rossz apja legyen...

A szoptatáshoz meg csak annyit, hogy nekem az első perctől kezdve nem volt elég tejem, csinálhattam én bármit. Ha nem hiszed, nem érdekel, nekem elég, ha én tudom.
És amikor a gyerekem már NEM VOLT HAJLANDÓ szopni, szerinted mit kellett volna tennem???
Addig éheztetni,míg majd csak elfogadja???
Én inkább enni adtam neki.

És nem fogok a Tiszának menni, mert én csak három hónapig szoptattam.

Ja és mert van egy gyerekem, mostmár vonuljak kolostorba, mert hogy néz az ki, hogy én beleszeretek valakibe???

Kösz.
Nem kívánom azt, hogy átéld azt, amit mi, akik egyedül nevelik a gyereküket átélünk. Ennyire nem tudnék rosszat kívánni senkinek.

Zsuzsa

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

GAbi! És az hol van?

.:Angi:.
angiszeged

Angio: Itt oldalt a macis képre rákattintassz és a F betűnél találod a Flóci II. albumot.

Gabi3
inecsg

Gabi,

szep a haz, de szerintem kicsit draga lesz, ha kore padloszogeget raktok, nem? Kép

g.
gabomamo

Gabi, tényleg szép lesz a ház!!!!

azt az oszlopot direkt ilyen ferdére terveztétek??
KépKépKépKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jól van lehet csúfolódni, akkor is a miénk lesz a legszebb a környéken, ha drága padlószőnyeg lesz a kertben fű helyett(legalább nem kell majd nyírni) és ferde oszlop tartja a háztetőt. Kép

Gabi3 Kép
inecsg

Gabi,

a belsejerol nincsen rajz? Engem az erdekelt volna, hany nm ? szep nagyon es teccik, hogy nem emeletes, nekem is az ilyen hazak teccenek, csak nekunk sosem lesz . Kép
gabomamo

PadlószőnyegKépKépKép
Gabi3:
Szép a házikó!
Melinda: boldog névnapot kívánok neked!

Ágci:
Gabókának nagyon-nagyon-nagyon boldog második szülinapot kivánokKép
Vandi sok puszit küld a pofikájáráKép
nina74

GAbi! NAgyon szépKép

angiszeged

Zsófi: a felelősségvállalás nem a baba megfoganása UTÁN, hanem ELŐTTE kezdődik. Elég teje pedig attól (is) lesz az embernek, hogy nem kacérkodik a gyerek féléves kora előtt pl. azzal, hogy adjunk neki egy kis répát, olyan jól eszi.
Ti egyébként Enikővel szép pár vagytok, tudjátok egymást támogatni.

egy kibic
kibic

Sziasztok!
Gabi3: Nekem is tetszik a ház. Pont ideális egy nagy családnak Kép És tényleg tök jó, hogy nem emeletes, legalább nem kell attól félni, hogy mikor gurul le a gyerek a lépcsőn..Kép

Gabó: Ne legyél ilyen pesszimista, már miért ne lehetne nektek is ilyen házatok? A padlószőnyeg tényleg jó volt Kép

Melinda: Boldog névnapot!

Ágci: Gabónak nem 4.-kén van a szülinapja?
Mindegy, egész hétre boldog szülinapot Kép

Egy kibic: Olyan jó, hogy ilyen jól ismersz bennünket Zsófival. Biztos ismerjük egymást személyesen is, ha így bátorkodsz véleményezni bennünket. És tudod azt is milyen körülmények közt élünk. És esetleg voltál is már nálunk drágám?? De akkor miért nem mered felvállalni magad. Csak nem félsz valamitől? Pl attól, hogy kiderül ki vagy? És üdv Adélnak Kép

A felelősségvállalásról meg csak annyit, hogy ezt nem nekünk kéne mondanod, hanem "apuciknak". Nem mi nem vállaltuk, a felelősséget a babákért hanem ők, ha nem tűnt volna fel. Egyébként, én akkor nem tudnék tükörbe nézni, ha megöltem volna a gyerekem. De még csak meg se fordult a fejemben. Úgyhogy azt hiszem rossz ajtón kopogtatsz. Egyébként te mit csináltál volna a helyemben? Vagy akár a Zsófi helyében? Avass már be minket légyszi! Köszi
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Köszönöm a névnapi jókívánságokat.

Az egymás ... -val kapcsolatban, jó lenne, ha mindenki a saját dolgával foglalkozna. Ennek így semmi értelme, amit valaki nem él meg, nem tudja.

Lottus egy tartós elemmel működő Duracell nyúl.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Egy kibic!

Könnyű elbújva gúnyolódni!

Inkább répát adok neki mint tápszert!

És csak hogy elborzasszalak: Már húst is kap hetente kétszer!!! Méghozzá orvosi engedéllyel!!!

KépKépKépKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Örülök, hogy tetszik a leendő lakhelyünk. Remélem sikerül is befejezni.

Gabó: 124 m2. Takarítónőt kell felfogadnom, az 55 m2 után kicsit nagy lesz. Gabó az alaprajzot valahogy előkerítem, ha meg van még a gépen.

Nina: Pénteken baba-mama klub! A Mikulás is jön!

Enikő: Én direkt nem akartam lépcsőt, pontosan ilyen megfontolásból. Meghagytuk a padlásteret, később be lehet építeni, ha nagyobbak lesznek a gyerkőcök. Az emeletes ház olcsóbb lett volna.

Melindával egyetértek ez a topik nem erről szól!!!! Inkább emilben értekezzetek egymással. Köszi. Kicsit kezd uncsi lenni.

Jó éjt!

Gabi3
inecsg

Lányok!
Teljesen ledöbbentem, hogy pár napot fekszem, és mi zajlik közben a kedvenc topikomon!

Volt nálam újra a Nádháziné, és sürget, hogy válasszak gyermekorvost. Ő dr. Rósa Ágnest javasolja, aki a Kálvária téren rendel. Ismeri közületek valaki?

Nóri (32+5)
norcee

Melindával én is egyet értek, de ez a kis senkiházi cseszeget és nem fogom hagyni magam. Amúgy meg ha esetleg megadná az e-mailcímét, de mivel gyáva, úgysem fogja. Na meg aztán minek. Nagy ívbe magasról teszek rá, hogy mit gondol. Csak gyáva csúszámószónak tartom az olyan embereket, akik nem merik vállalni a véleményüket.

Gabi3:A ház alaprajzára én is kíváncsi vagyok Kép Hány szobás lesz? Lesz hely benne bővel a soksok gyerkőcnek ugye? Kép

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Nóri: Miért nem a Miniklinikbe fogod hordani a gyerkőcöt, az ott van szembe a kolival...
Vannak ott nagyon jó orvosok és tiszta,rendes és egyáltalán nem néz ki rendelőnek. A gyereket nem ijeszti meg a külcsíny, csak a fehér köpeny....Kép
Miért feküdtél, baj volt?
Pussz
Enikő

ceniko
Szeged

Nori,

Nadhazine nekem is nagyon ajanlgatta Rosa dokit. Valszeg jutalekot kap utana. Mondjuk eszembe sem volt odavinni Jazmint, mert szerintem kicsit messze van. Akkor meg mi is a Kossuth-on laktunk. Kulonben meg elarulom neked,hogy semmi koze ahhoz, hogy ki lesz a baba dokinenije. Mi is a Miniklinikre jarunk.

Gabi,

biztos nagyon klassz lesz, nekem is pont idealis lenne 1 ekkora. Hat a takaritas az tenyleg huzos lesz. Kép

g.
gabomamo

GAbi3!
Nagyon szép a házikó! Kép Kép Kép

Nóri!
Mi a Kálvária térre járunk a Szabó Idához, és amikor ő nincs, akkor szokta helyettesíteni a Rósa dokinő. Most már eljutottam oda, hogy ha ő van, akkor inkább ügyeletre vinném. Kép Kép De lehet, hogy másnak más a véleménye.

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Részemről ez az utolsó hozzászólás ebbe a topikba. Igazából csak Enikőt akartam figyelmeztetni, hogy előszőr a maga házatáján nézzen körül, ne pedig mást kritizáljon a névválasztása miatt.
A heves védekezése csak arról győzőtt meg, hogy van miért védekeznie.

Gabi3-nak pedig elismerésem, hogy ilyen higgadt tudott maradni!

egy kibic
kibic

Kibic a névtelenséged csak arról győzött meg, hogy egy féreg vagy! Kép És igen van miért védekeznem, mert állanódan támadnak, csak mert kicsit más nézeteket vallok általában mindenről. Nem próbálok senkit meggyőzni, hogy milyen nevet adjon és milyet ne, magánügy. Csak azért írtam le, hogy elgondolkozzanak kicsit! Amúgy meg érdekes, hogy a feltett kérdésekre nem válaszoltál, hanem elterelve a témát szép angolosan lelépsz. Jellemző a névtelenekre! Egy jellemtelen ember (ez enyhe túlzás) féreg vagy drága!
Gabi3 meg azért tudott higgadt maradni, mert nem bántottam. Ilyen egyszerű, akinek nem inge.......és ő nem vette magára. Esetleg te.... Nem személyre szabottan írtam amit írtam, úgy látszik te vagy az aki elgondolkozott rajta, és heves védekezésbe és támadásba kezdett mert magadra ismertél....
Sajnállak!Kép

ceniko
Szeged

Gabi3!

Én is megtekintettem a házatokat! Nem tudom látszik-e a fejemen, hogy sárgulok az irigységtől Kép
Én is-én is kérek alaprajzot és egy meghívót ha készül! Kép
Komolyan szeretném megnézni, hogy hogyan készül a könnyűszerkezetes ház, ha lehetséges lenne megnézhetném(nénk)?
Éva
vevike

Gabi3! Irtó teccik a házatok. Milyen lesz a beosztása? Hány szoba lesz?

A kibicekre meg van egy jó mondás, a kártyázásnál szokták mondani, biztos ismeritek, nem írnám le. A kibicekkel nem kell foglalkozni, úgy látszik nagyon szánalmas a saját élete, ezért foglalkozik másokkal.
Enikő! Az ilyenekkel le kell sajnálni, szegény annyira primitív, hogy még a nevét se meri vállalni.
Zsófi! Neked is szólnak az előző szavaim.

Nóri! Mi is a Szabó doktornőhöz járunk, a véleményemet róla régebben már kifejtettem.
Amikor Lottus született, Ida szabin volt, így a Rósa doktornő jött ki hozzánk, amikor hazamentünk.
Akkor rendesnek tűnt, de nem ismerem.

Elfelejtettem monndani, tegnap kint voltunk a Mars téri piacon, és nekünkjött egy idióta biciklis (teljes erőből a babakocsi oldalának). Szerencsére nem lett baja Lottinak. A nő persze továbbhajtott, én meg ordítottam.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Gabi3: Egyszer régebben írtad, azt hiszem Nórinak, hogy a napenergia és a szél energia nem olyan jó,kifizetődő mint azt mi gondolnánk. A párod jött erre rá. Emlékszel? Elmesélnéd, hogy miért? Mi itthon azon gondolkodunk (mivel nagyon sokat süt a nap), hogy a napenergiát fogjuk felhasználni.....nem tudom a pontos szakkifejezést. Egyik szomszédunknak van. Igaz, hogy ő már úgy építette a házát, hogy az "bent legyen", nálunk meg a már meglévő házra kellene felszerelni és hasznosítani. Ő teljes mértékben meg van vele elégedve és a befektetett pénz, rég visszajött, annyit tudott spórolni az áramon. Szóval mire gondoltál akkor amikor írtad, hogy valójában minden "alternatív" energiaforrásnak meg vannak a maga hátrányai?? Ha nem Te írtad, bocs, lehet, hogy rosszul emlékszem. De nagyon érdekellne.
És mikorra készül el a házatok??? Egyébként ügyes és türelmes a párod, hogy ilyen szépen megcsinálta a makettot. Gondolom eltartott egy darabig. Kép Nekem biztsan nem lett volna türelmem megcsinálni.

Hallottam, a híradóban, hogy akik vettek fel hitelt, vagy hitelre vásároltak nagyobb dolgot (pl autó), azok nagyon meg fogják szívni a visszafizetést a kamatok,kezelési költség a THM megy egyéb miatt 2004.01.01-től. Még jó, hogy ez a kormány arról híres, hogy ilyen "családbarát". Unokatesómék kiszámolták, hogy több mint 600 ezer forintal többet kell fizetniük, mint gondolták volna. Hitelre-részletre vettek egy autót, az idén tavasszal, és ráadásul abban a bankban dolgozik amelytől a hitelt felvette, és a saját bankja fog kicseszni velük........szép!
Na mind1 nem tudjuk megváltani a világot bármennyire is szeretnénk.

Melinda: Hogy van Lotti szája? Fentebb írtad, hogy ismét megsérült, jobban van?

Szerintetek mi a jobb a cumi vagy az ujjszopás? Úgy örültem, amikor Bogi nem fogadta el a cumit és inkább az ujját szopta (csak elalváskor, napközben vagy "csak úgy" sosem szopja)!! Erre most tiszta sebes már a hüvelyk ujja, felsértette a foga és nem gyógyul be, mert mindig újra és újra azt szopja. Már egy ideje kenegetem körömvirágkenőccsel, valamelyest lelappadt, de nem akar elmúlniKép! Voltunk dokinál aki nem tudott semmit mondani, egy vállrándítással elintézte és közölte ez van! Kép Jó kis orvos!

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

MElindaKép((

GAbi! Szuper lesz a házKép ÉS hol lesz? Jöhezt mélbe is, ha nem publikus megértem. Engem is érdekelnének részletek, nem kíváncsiságból, hanem a jövőre nézve. HA esetleg megosztod velem, h hogyan kell hozzálátni, mennyibe kerül nm2re, és még utána a többi, stb...
A mi lakásunk most még jó, de ha lesz még 1baba, akkor kicsi lesz. És mussz lesz nagyobbbat vennünk, és jó lenne házba, de az drága...stb...
Szóval megköszönném, ha van időd, energiád, kedved!

angiszeged

Enikő, Zsófi: Lányok vegyétek már észre, hogy az elvetemülten szoptatásban meghülyült Ágci az aki egy kibicként faszoskodki veletek! Ez a nő bekattant attól, hogy szoptatniszoptatniszoptatni. Mindenkit szar anyának tart aki nm úgy és addig szoptat ahogy ő szajkozza. előttetek mg le a kalappal h apa nélkül egyedül nevelitek a babákat.
Pelle

Éva:Persze hogy megnézhetitek, sőt a topikból jöhet bárki, ha készen lesz úgy is lesz ház avató babanetes öszeröfi. Kép Képeket egyébként is szándékszunk készíteni, ahogy lépésről-lépésre épül.

Angi: Amint lesz időm leírom eddig megjárt kálváriánkat, nem olyan vészes, csak idegzet kell hozzá. Algyőn lesz a házikó.

Melinda: Szegény Lotti ugye nem ijedt meg! Az ilyen cserbenhagyók meg járjanak ugyan így csak ne gyerekkel. 3 háló lesz egy nappali és egy étkező-konyha, hozzá lesz egy kamra, fürdő, WC, törpe dolgozó. A házról lemaradt a szárazbeálló.

Pelle: Szerintem tévedsz. Ágci ilyenkor dolgozik. Attól, hogy valaki szopi párti attól még nem kellene bántani, szerintem csak segíteni akart és nem rosszindulatból.

Enikő: Igen az én férjem számolgatott vagy 10 éve. Azóta már lehet hogy olyan technikai fejlődésen ment keresztül a nap és szél energia felhasználása, hogy megéri befektetni. De a szélenergi atuti nem jön be, nem fúj elég sokat ahhoz a szél, hogy megérje(ezért nincsenek erre szélerőművek), a nap már lehet hogy jobban bejön.
A cuminál bármi más jobb. Flóra is az ujját szopja, de ő rendületlenül. Pedig nem mondhatom, hogy nem foglalkozom vele. Elalvás, evés előtt, után, ha unatkozik, olvasáskor is. Akkor jön jobban elő, ha jön a foga. Akkor tényleg sebesre szopja, de mikor kibújt a fogacska begyógyul. Nem is foglalkozok vele, fölösleges. Viszont néha irtóra idegesít, hogy szopja az ujját.
Egyszer majd csak leszokik róla.
A házunk májusra lesz készen, ha az időjárás is úgy akarja.
A makett elkészítése kb. két alkalomba került. 2x max. 3 óra.

GAbi3
inecsg

Várom majd GAbi! Mi "csak" társasházi lakás építésének kálváriáját csináltuk végig, úgy hogy van elképzelésemKép. De nagyon kíváncsi vagyokKép

Cumi! Én alapban cumiellenes voltam, aztán VIvánál biz okokból nagyon előnyösnek tartottam, ezért kif én szoktattam rá, még a picen. Azóta is cumizunk, és az öklét, ujjait szokta még szopni, rágni. Szvsz nem vészes ez a cumi dolog.
Viszont a cumit el tudud venni X idő múlva, ellenben a keze mindig ott van. A cumit mindig fertőtlenítheted, jobban résen tudsz lenni, mint h a kezével mit fog meg, és aztán tömi a szájába-... ezek az én érveim, de rengeteg ellenérv van, mindenki döntsön belátása szerint. A keresztlányaim nem kaptak cumit, és az ujjukat sem szoptákKép

angiszeged

Pelle=Zsófi=Enikő
nét.len

Szijasztok!

Enikö!Mi sem ragaszkodunk a magyar nevekhez, Hanga csak igy sikerült, de nem direkt volt.

Huh, most hogy továbbolvastam a dolgokat, eléggé eldurvult a stilus..

Lara
lara

Enikő!
Nyílt a méhszájam egy kicsit tovább; cx2200, ezért kell karácsonyig pihizni.

Gabi!
Én is nagyon kiváncsi vagyok a házatokra!
A napenergia foglalkoztat minket, mivel a hagyományos enrgiaforrások ára kezd drasztikusan emelkedni, de még maga a ház tervünk is magzati stádiumban van.

Nóri
norcee

Sziasztok!

Lányok, sokkal kellemesebb lenne mindenkinek, ha elfelejtenétek gyorsan ezt a csúnyaságot, és folytatódna a topic kellemes hangulata.

Gabi3: Szép a makett!!! Nagyon!!!

Gabici
gabici

Kedves Pelle!
De, végülis irhatnám hogy Enikő.
Legalább ne Pelle nevén,irogatnál,mert neki legalább nincs ilyen mocskos szája,ezért sem volt nehéz téged felismerni.Lehet ,hogy e miatt
kerülnek, téged a férfiak ,.modorod
Névtelen

Nina! Nekem anyukák mondták bent, hogy odaadják a lefejt tejet. Nem tudom igaz-e.

Gabi! Nekem barátnöim mondták, többen is hogy amikor hazajöttek már olyan fáradtak voltak, hogy utolag bénjék hogy a baba miért volt egész nap velük, kicsit többet tudtak volna pihenni ha elviszik. Én most is gyenge vagyok a sok fekvéstöl és biztos nem akarom velem legyen azt a pár napot, itthon ugyse lesz segitségünk (jönne anyu csak nem akarjuk) és lehet hogy önzö vagyok, de azt a pár napot én bent amennyire lehet nyugodtan akarom eltölteni, legalábbis nem arra ébredni, hogy a szomszédom gyermeke folyton ordit.
különben a legtöbb anyuka (ami nekem érdekes) nem igy gondolja mint én, szerintem az a jo hogy van ilyen hely is, meg amolyan is.
Hü a makettet én is gyorsan megnézem, már nagyon kiváncsi vagyok!!

Pelle! azért az tény, hogy nincs jobb mint az anyatej. És szerintem is fontos hogy hangsulyozzák hogy szoptatni kell, meg kell probálni ha nem megy segitséget kell kérni. Persze van aki mindent megtesz mégse megy, de meg kell probálni. Ágci is csak jot akar, amikor tanácsokat ad!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Névtelen és az összes többi:
Esküszöm nem én írtam! De mi lenne ha valaki aki tudja, hogy kell megnézné az IP számot ahonnan a hozzászólás jött és akkor rájönne......
Egyébként pedig nem hinném, hogy Ágci volt, vitatkoztam már vele máskor is és akkor is felvállalta magát. Most miért ne tenné?

És utálatosak ezek a névtelen beirogatások.
Egyébként nemhogy nem kerülnek a férfiak, de még szeretnek is illetve szeretnénekKép, csak nekem jó így egyedül! Részemről ennyi volt a hozzáfűznivaló!

ceniko
Szeged

Karmen!
És, hogy birod a fekvést?

A terhességem alatt engem is többször megérintet a fekvés szele, de a legkomolyabb az most van egy hete, és bizony van olyan nap, hogy egész nap csak heverészek meg szundizok (még szerencse, hogy rengeteget birok aludni), de azért a 24 órából kb. 4-t fenn töltök, meg szerencsére a koliban sok barátunk van, akik átjönnek dumálni, vagy akikhez át tudok menni és akkor ott fekszem. Ja, és gyerekkoromban vártam utoljára így a karácsonyt! (karácsony = 36. hét)

Az szerintem is nagyon jó, hogy van lehetőség választani, hogy akarjuk-e, hogy a baba éjjel-nappal velünk legyen. Én pl. most úgy érzem, hogy el se tudnám képzelni, hogy ne legyen mindig mellettem, ő, aki egyelőre itt rugdalózik a pocakomban. Ezért is szeretnék a klinikán az egyágyas szobában kerülni, hogy ha csak nincs valami gáz, akkor a saját babámmal mindig együtt tudjak lenni. Meg én nagyon kötődöm a férjemhez (együtt jártunk egyetemre, mindent együtt tanultunk, egy munkahelyen dolgozunk, stb...) és el se tudom képzelni, hogy életem és a gyermekünk életének első fontos 5 napjában, csak a folyosón randizzunk.
Viszont maximálisan eltudom fogadni, ha valaki nem így gondolja, hiszen pont attól izgalmas az élet, hogy mindenki más. Dögunalom is lenne, ha mindenki mindenről ugyanúgy vélekedne. Igaz?

Nóri
norcee

Nóri: Osztom a véleményed, amit Karmen hozzászólásához írtál. Jó, hogy lehet választani, ki akarja maga mellett a babát, ki nem.

Karmen: Azért más ám a császár után lábadozni, mint egy hüvelyi szülés után. Az egy igazi hasi műtét. Elég a magad baja, nem hogy egy csecsemőt is el tudj látni. Otthon meg majd ellesztek magatok. Hidd el elkél az anyukád segítsége majd. Egyedül nagyon nehéz. Nekem is le kell majd nyelnem anyósosmat és anyukámat. It fognak tolongani, ki vigyázzon addig a Flórára, pedig még soha nem hagytam egyikre sem huzamosabb ideig. Max. egy órácskát, míg lustiztam, de akkor ott volt a férjem.

Jó éjt!

Gabi3
inecsg

Sziasztok,
Zsófi,
ha jól emlékszem, még nálatok van a légzésfigyelő leírása. ha mentek péntken a klubbas, vidd el légyszi Gabi3-nak, ő vele sűrűbben tudunk találkozni. Köszönöm előre is.

Nóri,
szerintem a miniklinikbe vidd a kártyát, ha csak nem akartok alsóvárosba költözni. jobb közelebb hordani a babát, annyivel pedig nem okosabb egyik dokinéni sem. Ildianyu véleményét pedig teljesen osztom Rósa dokinéniről.
viszont érdemes felvenni a kapcsolatot gabi3 homeopátiás dokinénijével, szerintem még keked is jókat fog mondani szülésre. mármint, hogy mivel lehet készülni, gyorsabb regeneráció stb.

Ágci

u.i. Jól tudtad Enikő Kép, Gabó éjfélkor tölti a 2. évét. Hihetetlen, hogy szalad az idő.
Kép

Kép
Ágci

Sziasztok!

Karmen
Hogy vagy? Remélem semmi gond. Tarts ki még egy kicsit. Kép
Az első idő tényleg nehéz lesz, szerintem ha segíteni akarnak ne utasítsd vissza. Amikor lesz már erőd akkor nyüzsögj. Nem véletlenül hívják az első 6 hetet gyermekágyas időszaknak.

Gergő nagyon aranyos baba. Mindjárt 9 hónapos lesz. pedig csak most derült ki, hogy útban van. KépKép Egy nagy zsivány, huncut kiskölyök. Képzeljétek, már van 6 fogunk és pénteken várjuk a Mikulást. Kíváncsi vagyok mit fog szólni hozzá, akkor lesz a rendezvény a munkahelyemen.

Edelweiss
edelweiss

Sok boldog szülinapot Gabónak!

Lotti szája ma megint kivérzett, mert megint beütötte. Így nemt tudom mikor fog begyógyulni.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ágci: Még másfél óra éjféligKép
Azért remélem a szülinapos alszik már.
Boldog szülinapot mégegyszer
Nina
nina74

Ágci: Akkor Isten éltesse Gabót ma éjfélkor!Kép Tényleg nagyon rohan az idő. Igazából ez a gyerekeken látszik, az ember saját magán nem veszi észre Kép

Gabi3: Mi a neve annak a homeobogyónak amit immunerősítésre adsz Flónak? Én is vettem a patikában valamit. Naponta 5 golyót kell adnom Boginak 2 hétig, majd 2 hét szünet után újrakezdeni...... Ilyen kúraszerűen. Kb 10 napja vettem , még nem tudom lesz-e hatása. Most nem tudom megnézni a nevét, mert fent van a Bogi szobájába és már alszik! Nektek bevállt?

Szülésre is vannak homeopátiás készítmények? Én még a málnalevél teán kívül (ami szerintem nem ér semmit, legalább is nálam, nem használt) nem hallottam semmiről. Az sem homeopátiás, csak "simán" tea!

Az egydüllétről, pedig szerintem minden ember másképp éli ezt meg. Én alapvetően szeretek egyedül lenni, és az zavar ha Bogin kívül van a lakásomban valaki (hosszú távon). Egyszerűen idegesít. Amikor Bogi megszületett nem voltak ott nálam még a szüleim sem. A legelső héten amikor hazaengedtek a klinikáról ott volt anyu, de utána hazament intézte a dolgait. Én teljesen egyedül voltam a Bogival egész pici kora óta és nekem jó volt így. Ok néha lejött tesóm Pestről meglátogatni, meg átugrott anyu-apu, de csak pár órára vagy napra, de nem maradtak ott hetekre.
Ha pl van egy idegesítő anyósod, vagy anyukád (akik jót akarnak, csak nem biztos, hogy neked is az a jó) akkor inkább ne legyen ott, mert csak felidegel, nem??? És akkor jönnek a tejgondok meg az egyéb. Persze ennek van másik oldala is. Egyedül vagy,ott a gyerek ordít, de azért enned is kéne, az evéshez főzni, babaruhát-pelenkát mosni, takarítani.......szóval egyszál egyedül lenni, ilyen szempontból nagyon rossz. Más szempontból viszont nem annyira.

Vannak olyan emberek akik sokkal jobban igénylik az egyedüllétet, én is ilyen vagyok.
Nekem egy álldás volt, hogy a klinikán az első 2 napban egyedül voltam a 3 ágyas szobában. Bogi besárgult és nem volt velem csak 3 óránként hozták ki. Engem is baromira idegesített volna, ha azért nem birok aludni, mert más gyereke a fülembe ordít. Én tökéletesen megértem Nóri és Karmen álláspontját is. De Karmennel értek egyet Kép

Lara: Ezt nem tudtam! Annyira különlegesen szép magyar, hogy tudatosnak tűnt. Azért telibe találtatok vele Kép Ti vagytok az egyetlen Hanga Kép Én nem hallottam, a Ti Hangátokon kívül másról. Ti?

Pussz
Enikő

ceniko
Szeged

Csajszik,

A Zenzeroban a a volt Korzo Mozi helyen a volt Szeged etterem mellett 50 %-os leertekeles van babaruha, bebiruha es kismamaruha is. Kabatok kozott van jo, igaz en ma megvettem a 2 legjobbat a purdeknak. 4900 Ft volt a ketto. Igazabol olyan 2 eves korig vannak jok, azutan 3 evestol. De a 2 eves meret inkabb olyan Jazminos 2 eves, tehat nem igazi. De azert nezzetek be, mert en celiranyos voltam es rohantam. Overallok is vannak. Gabi3, tudom nyaron vasaroltal ott, nezd meg.
Ja es a Micimackoban lattam, hogy 50 %-os szoptatosmelltartok vannak, apultnal kell kerni.

g.
gabomamo

Edelweiss!

De jó, hogy rólad is hallani! Kép Ezer éve nem jártál erre!
Félelmetes, hogy Gergő már 9 hónapos! Kép

Ildianyu
ildianyu

Ágci: Boldog szülinapot Gabónak! Neked van Halász Judit CD-d?

Melinda: Szegény Lotti, egyszer csak begyógyul a bibis a száján.

Enikő: Vironal, nagyon tudom ajánlani. Nálunk is kúraszerűen kell adni. 20 napig aztán 10 szünet. Egy nap fél csepp, amit két napi adagokra osztok, tehát egy cseppet tölötk 40 ml vízbe, összekeverem és elfelezem. Ezt szépen elkortyolja.

Gabó: Köszi a cuccos infót, mi már teljesen bevásároltunk van már szopis melltartóm is egy halom, hála Ágcinak, Flónak is megvan a téli kabátja is játszós is meg városbamenős is.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!!!

Ágci, még nem biztos, hogy tudunk menni, de már beletettem a pelenkázótáskába, hogy biztos ne felejtsem itt. Kép
Gabónak nagyon boldog születésnapot!

Gabi, láttalak tegnap délelőtt a Szillérin.

Sziasztok, Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Elfelejtettem mondani: Bence 6480 g, 66 cm. Alíg hízott, sokat nőtt egy hónap alatt.KépKépKép

Szurinál pedig egyáltalán nem sírtKépKépKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Csajok a Flóra olyanokat mond, hogy eláll a szavam. Tegnap a babáját szorongatta és elkezdte a csicsija babája c. rettenet altatót énekelni. Pedig szinte nem is mondtam neki el ezt a dalt. Az egyik könyvében van. Ma az üzletben simán kimondta, hogy csacsi. Ha tüsszentek azt mondja, hapci. Olyan kis ügyes.

Lányok, valaki használt Avent kismsma kenyőcsöt? Tudja valaki, hol lehet diafilmvetítőt kapni?
Várom a válaszokat!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Rég jártam erre, de látom nagyon elmérgesedett a hangnem! Nem lehet kideríteni, hogy kik írogatnak névtelenül?

Enikő!
Szerintem te is azt a homeopátiás bogyót adod Boginak amit én Beninek. Nekünk nagyon bevált! A neve:ECHINACEA ANGUSTIFOLA (kasvirág magyarul). Én D4 potenciált adok, de lehet 5CH-t is adni. Beni január óta szedi (nyáron 3 hónapig nem adtam amíg nem volt ovi), és még mindig van belőle! A kis tégely kb. 800 Ft volt (nem emlékszem pontosan az árára, de tudom hogy 1000 Ft alatt volt). Beni jan. óta betegség miatt nem hiányzott az oviból! Csak ezen a héten hétfőn,+kedden, mert taknyos volt, és zöld váladék folyt az orrából.

Gabi3!
Én tudok eladó használt diafilmeket (250 Ft-os áron), és vetítőt is. Megadom a srác e-mail címét (Gyulán lakik) vedd föl vele a kapcsolatot! Ha kell elküldi postán, de ha gondolod Levente jár arra, esetleg ő el tudja hozni nektek, de postai úton is elküldi a srác ha kell:tibsi@freemail.hu
Ha kell privátban megadom a telefonszámát is.
Nekünk küldött egy listát, arról kiválasztottuk hogy melyik film kell (nekünk volt diavetítőnk).

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Banita: De jó! Érdekel a diavetítő, csak előbb meginterjúvolom a férjemet, mert ő nem igazán szereti a használt cuccokat. Mert igazából van egy régi,d e azt nem lehet felújítani, és elég balesetveszélyes is.

Gabi3
inecsg

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?