Ágci: Akkor Isten éltesse Gabót ma éjfélkor!
Tényleg nagyon rohan az idő. Igazából ez a gyerekeken látszik, az ember saját magán nem veszi észre
Gabi3: Mi a neve annak a homeobogyónak amit immunerősítésre adsz Flónak? Én is vettem a patikában valamit. Naponta 5 golyót kell adnom Boginak 2 hétig, majd 2 hét szünet után újrakezdeni...... Ilyen kúraszerűen. Kb 10 napja vettem , még nem tudom lesz-e hatása. Most nem tudom megnézni a nevét, mert fent van a Bogi szobájába és már alszik! Nektek bevállt?
Szülésre is vannak homeopátiás készítmények? Én még a málnalevél teán kívül (ami szerintem nem ér semmit, legalább is nálam, nem használt) nem hallottam semmiről. Az sem homeopátiás, csak "simán" tea!
Az egydüllétről, pedig szerintem minden ember másképp éli ezt meg. Én alapvetően szeretek egyedül lenni, és az zavar ha Bogin kívül van a lakásomban valaki (hosszú távon). Egyszerűen idegesít. Amikor Bogi megszületett nem voltak ott nálam még a szüleim sem. A legelső héten amikor hazaengedtek a klinikáról ott volt anyu, de utána hazament intézte a dolgait. Én teljesen egyedül voltam a Bogival egész pici kora óta és nekem jó volt így. Ok néha lejött tesóm Pestről meglátogatni, meg átugrott anyu-apu, de csak pár órára vagy napra, de nem maradtak ott hetekre.
Ha pl van egy idegesítő anyósod, vagy anyukád (akik jót akarnak, csak nem biztos, hogy neked is az a jó) akkor inkább ne legyen ott, mert csak felidegel, nem??? És akkor jönnek a tejgondok meg az egyéb. Persze ennek van másik oldala is. Egyedül vagy,ott a gyerek ordít, de azért enned is kéne, az evéshez főzni, babaruhát-pelenkát mosni, takarítani.......szóval egyszál egyedül lenni, ilyen szempontból nagyon rossz. Más szempontból viszont nem annyira.
Vannak olyan emberek akik sokkal jobban igénylik az egyedüllétet, én is ilyen vagyok.
Nekem egy álldás volt, hogy a klinikán az első 2 napban egyedül voltam a 3 ágyas szobában. Bogi besárgult és nem volt velem csak 3 óránként hozták ki. Engem is baromira idegesített volna, ha azért nem birok aludni, mert más gyereke a fülembe ordít. Én tökéletesen megértem Nóri és Karmen álláspontját is. De Karmennel értek egyet
Lara: Ezt nem tudtam! Annyira különlegesen szép magyar, hogy tudatosnak tűnt. Azért telibe találtatok vele
Ti vagytok az egyetlen Hanga
Én nem hallottam, a Ti Hangátokon kívül másról. Ti?
Pussz
Enikő