Új privát üzeneted érkezett!

Nika ,Tubikriszta

Gratula nagyon jok a képek a babókról!!Vigyázzatok rájuk ebben a nagy melegben!!
Ilyenkor egy kicsit irigy vagyok!!Olyan jo nektek!!!
Na jol van nem vagyok ám irigy!! :lol: :lol: :lol:

Rebe!!!

Olyan édesen alszanak!!

Estrella!!!

Nagyon gyönyörű a kis tündérkéd a kis hisztizsák!!! :lol: :lol:
A Döbrögi sem sokkal külömb ám!! Talán egy kicsit most jobb a helyzet!!Ill. változó! Az egyik nap egy angyal a másik napot végigorditja!!Nem tudok rájönni hogy mitől ilyen és mitől olyan. :roll:

Majd később dobok egy két képet

Puszika!!!

Kép
fiona66

Csajszikák mindenki alszik????
Vagy kirándul :lol: :lol: :lol:

Egy két uj kép Kép
ez az uj szafarisapkánk :lol:
Kép
Kép

Kép
fiona66

Sziasztok!

Fiona! Szívemből szóltál! Bence annyira cuki!

Estrella, Dóri már milyen nagy! Helyesek vagytok!

Lányok, én most nem vagyok képben, lesz tali vasárnap??

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Kép Kép

Kép
fiona66

Sziasztok Lányok,

Néha-néha sikerül benéznem ide, már felvillant a szép jövő, amikor majd egyszer rutinos leszek, és minden olyasmire jut időm, amire most még nem :) Gabi szépen fejlődik, bár néha nagyon lustán szopik, ma meg olyan nyűgös napot tart, hogy nappalra is oda kellett neki adnom az alvóscumiját, pedig ez ellenkezik az elveinkkel. Viszont ha szegényt csak ez nyugtatja meg...
Itt járt a védőnő, kiderült, hogy szájpenésze van (nem a védőnőnek), meg hasfájós; most ecsetelem a szájacskáját, és mindent fertőtlenítek ezerrel; plusz a hasfájására kaptunk infacolt. Meglátjuk, segít-e. Lehet, hogy inkább egy kis édeskömény teát fogok megpróbálni adni neki... A születési súlyát sajnos még nem nyerte vissza, de azért eszik viszonylag rendesen, el tudom látni tejjel is, és pakolja rendesen tele a pelenkákat, szóval nagy baj nem lehet :)

Na, és akkor két kép:

Kép

Kép

Kép
elan

Sziasztok!

Vagyunk mi is. :lol:

Máté megkapta múlt héten az MMR-t és a bárányhimlő elleni oltást. Ennek köszönhetően 2 napig hőemelkedése volt, ma pedig belázasodott. Marha jó ebben a melegben. :cry: :evil:
Mivel kínlódik a fogával is, kapja a Viburcol kúpot, így nagyjából tud aludni. Csak néhány ébredés van éjszaka, de könnyen visszaalszik.

Másik gyerkőcöm is jól van. Megvolt a 12. hetes UH. 61 mm a CRL-je, tarkóredő rendben, négy végtagja megvan. :lol: Most már "hivatalosan" is kismamának érzem magam. Eddig nem akartam magam beleélni. Mátéval nagyon biztos voltam a dolgomban, most meg itt parázok. Grrr... :roll:

Képeket megnézegettem. Néha tényleg nem lehet elég szóval méltatni ennyi gyönyörűséget!! :lol: :lol: Csak hűűűű, és haaaa!!!!

Zuzmó,
a szüléstöridet elolvastam. Meghatódtam, és kissé be is ijedtem! Méghogy fájdalmasabb! Huh, erre nem számítottam, bár tudom, h nem törvényszerű, h a második könnyebb legyen. Kíváncsian várom a tapasztalataidat! Fogalmam sincs mit kezdek majd a két gyerekkel együtt és egyedül. Merthogy segítségem nem lesz. :cry:

Lucia,
köszi az ITP-s infókat. Nem baj, h ide írtál. Azért írtam Neked priviben, mert nem tudtam milyen rendszeresen olvasol, és kíváncsi voltam. :wink: Az adatbázist apával majd megnézzük. Remélem, nem nagyon szaknyelv. Kettőnk angolja kitesz annyit, h talán megértjük majd.
Nagyon kipendültek a gyerekek. Iciri-piciri és a Török és a tehenek nálunk is nagy sztár. Továbbá a 100 Folk Celsius! :roll: Már a kocsiban is azt nyomatjuk.

Most megyek, mert apa füvet nyír, és Máté be van tojva a benzines fűnyírótól. Kint vinnyog a teraszon, nem mer lemenni, de érdekli is, és menne... :wink:

Puszi nektek!

U.i.: Talira, ha lesz egyáltalán vasárnap, merthogy senki nem fogalmazta még meg konkrétan :wink: :lol:mindenki csak kérdez, he-he, szóval mi nem hiszem, h megyünk. Doktornéni szerint ez a hőemelkedéses-lázas állapot eltart pár napig. Nem akarom így utaztatni Mátét. Sajnálom nagyon!

Kép
Kép
share

Sziasztok,

Most csak egy villámgyors bekukkra van erőm... :oops:

ToldiKriszti,

Szívből gratulálok Eszter megérkezéséhez! :D:D Várunk képekkel és hogy mesélj! :D Jó egészséget és bőséges tejcit kívánok!

Anyucik,
Csodaszépek a gyerkőcök egytől-egyig :D

Én jól vagyok, a tanfolyam jól megy, bár eléggé fárasztó... :roll: Mától már vannak gyakorlati órák, és eldicsekszem vele, hogy életem első manikűrje nagyon jól sikerült :D:D Remélem, hogy a többi is ilyen jól fog menni, holnap már műkörmöt rakok fel :shock: Szóval haladgatunk azért :)
Egészség-ügyileg jól vagyok alapból (azt leszámítva, hogy kettétört egy fogam :evil: :evil: - holnap megyek fogdokihoz, nagyon-nagyon remélem, hogy meg tudja csinálni :? ), az orr- és torok váladék tenyésztéseim negatívak lettek... úgyhogy hétfőn megyek beutalóért, és bejelentkezem egy arcüreg-CT-re... :shock: Kíváncsi leszek az eredményre. A piercinget már több, mint 2 hete kivettem, megpróbálok jövő hét után elugrani vérvételre, sajnos a jövő hét már be van táblázva... :roll: Megyünk Siófokra szerdán az autónkat vinni szervízbe, mert utána való hétfőn vizsgáztatni kell... Szóval nem unatkozunk egyáltalán, mellette persze megy a meló ezerrel, de nem baj, már csak 2 hét, meg egy kicsi, és megyünk nyaralni :wink: Azt hiszem végig fogjuk aludni az egészet... Ja, és ráadásul 2 napja iszonyat rosszul aludtunk az éjszakai viharok miatt, úgyhogy tényleg nem vagyok túl kipihent. Megyek is elrakni magam holnapra, mert jól kell feltennem azt a műkörmöt :lol: Vasárnap meg meló... de megpróbálok jönni bentről.

Sok puszi mindenkinek, és bocsi tényleg a gyors-bekukkért :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci

végre jelentkeztél :P Örülök hogy ilyen jól haladsz a tanfolyással.... :D
Majd várunk a véreredménnyel.
Lemaradtam....hova mentek nyaralni? :D

Elan

nagyon édes :P :P :P

Fiona,Vicuska

aranyosak vagytok,köszönjük :P
Fiona,Falattal a 34-ik hetet zártam,épp kezdtem volna a 35-öt.

Share

jobbulást Máténak,örülök hogy a kis pocaklakó jól van :D UH kép nincs? :D

Bibarkám

puszi :P

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Gyors bekukkantás, most éppen alszik. Köszönjük a gratulációkat, szerencsére jól vagyunk, bár ma egy kicsit nyügös, de hát szoknia kell az itthoni környezetet.
Teszek fel képet ha sikerül. :)
Kép

Eszter baba végül császárral jött a világra. Hétfőn felkeltem, hogy készülödés és indulunk a szokásos ctg vizsgálatra a kórházba, amikor egyszer csak éreztem, hogy valami folyik a lábamon. Elekezdett szivárogni a magzatvíz, míg beértünk a kórházba, ez többször is előfordult, sőt mig a doki vártunk akkor is. Majd doki bácsink közölte, hogy innen már a szülőszobára megyünk, csak az a baj, hogy tágulni viszont nem tágulok.
Fent a szülőszobán kaptam oxitocit (lehet hogy nem így kell írni), hogy legyenek fájásaim, meg táguljak, de semmi. Közben folyamatosan nézték a szívhangot, és közölték, hogy a baba nagyon jól érzi magát. Délután 5 órakor még mindig csak éppen hogy ki voltam tágulva, fájások szinte semmi, így közölték, hogy most már nem várnak, nem kockáztatnak így császár lesz. Először nagyon elkeseredtem, de aztán persze Eszter érdeke fontosabb volt, mint hogy én hogy szerettem volna szülni. Így mint ahogy a tesóm már leírta 18.59 perckor kiemelték Esztert, az orvos gyorsan megmutatta de sajnos már vitték is tovább. Azt se tudtam hirtelen hol vagyok örömömben, utána amikor felöltöztették visszahozták egy kicsit, és odatették az arcomhoz, hát az csodálatos érzés volt. Hát most ennyi mert mert megyünk fürdéshez készülödni.
Bocsi hogy most nem írok senkihez, de visszaolvasni nem nagyon van időm.
Mindenkinek jó babázást, a várandósoknak jó pocaknővesztés kívánok.
toldikrisztina

Na, akkor egy rendhagyó születéstörténet :)
Azért az, mert nálunk előre lehetett tudni, mikor mi fog történni, és ez csak annyiban módosult, hogy némi késés csúszott a menetrendbe.
A programcsászárom szerda reggel 7-re volt előjegyezve. Pontosabban azt mondták, hogy akkor slattyogjak fel a szülőszobára, ahol majd konyhakésszé varázsol egy szülésznő, és utána lesz a műtét. Ebből az lett.hogy végül negyed 10-ig unatkoztam pucéran egy lepedő alatt, bekötött infúzióval, és vártam, hogy mikor szabadul fel a műtő, ahova becsúszó szereléssel beesett egy laparoszkópiás.
Szóval, amikor végre értemjöttek, már alig vártam, hogy történjen valami, ez minden félelmet elnyomott bennem :)
A műtőspasi betolt a műtőbe, ahol kiderült, hogy megint várni kell, mert az aneszteziológus elugrott valahova 5 percre. A betegszállító hapsi és a műtősnő közölték, hogy akkor ők elugranak egy cigire, én meg igyekezzek nem leesni a hordágyról, mert akkor ők kikapnak. Ekkor már nagyon kellett röhögnöm, eléggé bizarr volt az egész :)
Végül előkerültek a dokik, és elkezdődött az egész; Gabit 10 perc alatt kikapták, az első, amit észleltem belőle, az óriási hangja volt, úgy üvöltött, mintha nyúznák :) Hamarosan odadugták az orrom elé, na akkor már nem csak ő, én is bőgtem kicsit, igaz, én halkabban. Aztán őt elvitték az apukájához játszani, engem meg addig összestoppoltak. Fájt, mint az állat, de akkor már mindegy volt (én naivan azt hittem, hogy császárnál csak utána jön a szívás, hát, nekem közben sem volt kellemes).
A szobában aztán megkaptam őt újra illatosan, felöltöztetve, aludt, rám sem bagózott, kimerítő lehetett az a nagy ordítás :) Aztán azért megnézett magának, remélem, tetszettem neki. Ő nekem nagyon, azóta is.

Kép
elan

Lányok!

Ezek a születés történetek, én mindegyiken bőgök, bár egész héten mindenen bőgök, de csodálatos lehet, és ezt a csodát én is átélhetem hamarosan...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Toldikriszta, Eszter nagyon szép baba :lol:

Elan nem semmi :? jó, hogy nem kértek meg, hogy csaszizd már meg magad, mert ők nem érnek rá :wink:

Judit

jucicuki

Ugye, hogy egy csaszi is lehet izgalmas! :)

Zsókám, h veled mindig történik valami! :? Drukkolok a jó vérképért! Tök jó, h manikűrösködsz. Mindig irigyeltem, akik ügyesek ilyenekben.

Luki, fotót elfelejtettem kérni - külön kell könyörögni érte. A dokim pedig hulla fáradt volt, eszébe se jutott adni. De 16 hetesen megyünk magánban UH-ra, és akkor remélem, sikerül egy jól sikerült fotó a pocaklakóról.

Ma volt a "nagy bejelentés" a családban. Eddig csak tesómék tudták, és 1-2 közelibb barátnőm, akik szintén nagy babarajongók, és már nagyon várták a kistesót. :wink:

Kép
Kép
share

Sziasztok Lányok

A nem babás topicból vagyok. Titeket is szoktalak olvasgatni, gyönyörűek a babák. Gratulálok mindenkinek.
Azért írok most nektek mert én is elolvastam azt a bizonyos cikket " Anyák húzzatok dolgozni" címmel. Miután engem is borzasztóan felháborított nem bírtam szó nélkül hagyni így megkerestem a Zappe Gábort aki a cikket írta és elküldtem neki a véleményem.
Érdemes megnézni az iwien, már a kép sokat elárul róla.

Mindenkinek szép napot kívánok.
üdv Anita
dugo41

Sziasztok!

Kriszta, Elan! Teljesen elérzékenyültem a képektől! A szüléstörténetek is jók! Szinre mint az én szülésem volt!

Ma nagyot sétáltunk Pesten a Duna parton és meghívtam a férjem ebédre, Péter nap alkalmából. Isteni volt! Ramika nagyon élvezte, egy rossz szava sem volt! Annyira cukkancs kislány! A pincértől kapott egy Pilóta kekszet, hát megette! :lol: Először nem örültem neki, de aztán..egyben bekapta szinte! Apja erre: anyja lánya! Értitek, ugye? :lol: :oops:

Íme a képek! Kép így alszik a helyünkön..:) Kép

Kép

vicuska2007

VOLT TALI??? :?: :?:

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Elan,
Nagyon szép a történet, még akkor is, ha volt benne egy-két kellemetlen rész, ami érintett. Neked miért kellett császározni? vAGy azt előre megmondják? Mondjuk azt tudom, ha nem fordul meg a bab, akkor kell nálad is ez volt?

Toldikriszta,
Egyszerűen gyönyörű a babó, nagyon szép! Gratulálok még egyszer!

Vicuska,
Ramóna is nagyon szép, és olyan kis huncut a második képen.

Lányok,
Gratulálok mindenkinek, Isteni szép gyermekeitek vannak!!!!!

Üdv
Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Share, nem volt tali..nem is tudom amúgy miért. Valahogy senki sem reagált rá. :(

Lányok, Ramikám lázas! Tegnap este kezdődött, éjjel is csak szenvedett a Drágám. Ma reggel már 38,6 volt, vittem is a doktor nénihez. Jól megvizsgálta de semmit sem talált. Szerinte ez a bizonyos 3 napos láz. Nurofent kap. Izzad tőle ezerrel és alszik. Olyan kis bágyadt, de azért benyomott egy pohár joghurtot és cicizik is ezerrel. :lol:

Hol vagytok Csajok?

Kép

vicuska2007

Sziasztok!

Tegnap Zamárdiban voltunk egy kis PIC-es társunkat meglátogatni és együtt lementünk a Balcsira. Jaj, lányok, látnotok kellett volna a csajokat, nagyon élvezték. Olyan hihetetlen, hogy már ekkora lánykáim vannak. Szuper jók voltak!

Vicuska, jobbulást Raminak, ez Dorcinak is megvolt, utána jönnek a pöttyök, de pár nap alatt az is lemegy, ha kiürül a szervezetéből a vírus.

Judit

jucicuki

Kép

Kép

jucicuki

Juci,
valóban nagyon kipendültek a csajok! Ugye, h rohan az idő?????

Vica,
én is azért kérdeztem a talit, mert igazából mindenki csak kérdezgette, de semmi konkrétum nem hangzott el. Na, majd bepótoljuk!
Máténak nagyon tetszett Rami babakocsis képe. Elkezdett ő is vigyorogni, és mutogatott Ramira - baba-baba. :wink:

Kép
Kép
share

CSajok!!
Sajna csak ezt az oldalt tudom átfutni!

Gyönyörűek a babák egytől-egyig!!!!!!!!!

Szüléstörténetek klasszak!

Vicuska!
Sajnálom,hogy Rami lázas,joibbulást neki!

Juci!
Jók a videók!

Zsókuci!
Most már találjuk meg azt a gócocskát!

Luki!
Te mán végig lenn maradsz Óváron?

Bibarkám!
Medencés pancsi volt már?Aput elküldted Rossmannba?Beszélj nászasszonnyal,hogy mi legyen!

Rebe sorstárs!
Hogy bírod?Tejcsi?Tápszer?Jut időd enni,inni,pihenni????Ez csak vicces kérdés volt,mert tudom,hogy nincs!

Új anyukák!
Hogy boldogultok a babákkal?

Bocsi akit kihagytam!

Kicsit rólunk!
Dóri nem elég,hogy szálfa egyenesen ül,felállt 7hónapos kora előtt egy héttel!Azóta azt gyakorolja,néha hatalmas esések közepette!Ja és már mindent feltérképez a lakásban,ha elrohanok pisilni!
Balázsom mászik 4kézláb már előre is és pont 7.hófordulóra felült egyedül!Rengeteget tanult a Dóritól!Húzzák egymást.Annyira tudnak örülni egymásnak!Ja és most már Balukám nem engedi,hogy elvegye a játékot tőle Dóri!Keményen visszaveszi!Lesz még itt gond!Nehezen viselik ezt a rohadt meleget!Alig esznek,de főleg Dóri,ettől az összes hajam hullik!Még a kedvenceit sem eszi,mert a játék sokkal jobban érdekli!Azt hiszi,ha lefekszik enni,akkor elrohan az élet mellette és ő semmit nem akar kihagyni!

Majd jövök még!
Vendég

Juci,
Hogy mennyire aranyos Dorka gyümivés közben! Ja és balatoni képeken tüneményesek! :D

Fiona,
Ha jól emlékszem, ti kezdetektől fogva tápszeresek vagytok, ugye? Mennyit ettetek az elején, emlékszel rá? Szuper a sapkás kép!

Elan,
Mi is Infacolt kaptunk a hasfájásra, hát nem tudom… Néha olyan mintha használna, néha meg mintha nem. Bár annyira nem vészes a dolog, mert nem ordít órákig. Aranyos a kis sapis!

Share,
Örülök,hogy veletek minden okés, a kis picur szépen fejlődik!

Zsókuci,
Na végre életjelet adtál! Örülök, hogy jól sikerült az első manikűr! Az jó, hogy az orr és torokváladék eredmény negatív, de az nem hogy nem derült ki semmi. Jó elfoglaltak a mindennapjaid, biztos tuti lesz a nyaralás! :wink:

Benszi,
Köszi kérdésed, jól vagyunk, még bírom a strapát. Még vannak rejtett tartalékaim, nem tudom majd meddig. :roll: :oops: Tejcsi nem sok van, javarészt tápszer. Pihenni is tudok egy picit két alvás között, mondjuk egy nap egyszer kb. 1 órát, ha éppen nincsen egyéb teendőm. De általában van, mosás, vasalás, stb. Enni na azt nem sokat tudok, egyrészt időhiány, másrészt nem kívánom. Anyukám hétvégente itt van nálunk, kitakarít, az nagyon nagyon segítség, meg segít minden egyébben. Szóval szaladnak a napok ezerrel. :shock:
Nem semmi Dórid! Kész vagyok tőle milyen korán érő kiscsaj! :D

Vicuska,
Nagyon szép Rami! Jobbulást neki! Szomszédasszonyodék hogy vannak?

Kriszta,
Nagyon szép Eszter baba, a születéstörid is nagyon jó! :D Meg persze Elan a tiéd is. Kedvet is kaptam, hogy leírjam az enyémet, habár szintén programozott császár, nem túl érdekes. De legalább meglesz emléknek nekem is.

Szóval aznap már hajnalban fent voltam kb. 4 órakor, elkezdtem készülődni, hiszen 6-kor indulnunk kellett itthonról. 3/4 7-re értünk a kórházba, ahol bejelentkeztem a szülőszobán, és azonnal mehettem is be, rámtették a ctg-t, miközben töltötték a papírokat. Igazából fájástevékenységem nem volt, a csajok szívverése viszont teljesen megfelelt. Miután végeztünk, bejöhetett a párom is. Majd a szülésznő előkészített egy szobában a műtéthez, bekötötte az infúziót és vártunk. Befutott a dokim is, mondta hogy mi leszünk az elsők, olyan fél 9 körül kezdünk. 8.20-kor be is toltak a műtőbe, de ott még kb. 10 percig vártam letakarva az anesztesre. Fél 9 után megkaptam a gerincérzéstelenítést, amit meg sem éreztem, pedig nagyon féltem tőle. :oops: Enyhe lökés érzése a bal lábamban, majd elkezdett zsibbadni. Közben befutottak a dokik, és hamarosan elkezdődött, bár azt nem tudom pontosan mikor. Habár talán jobb is, hogy nem közölték mikor kezdtek vágni. :oops: Feszítéséket, rángatásokat éreztem, közben a kezemet fogó asszisztens „tudósította” az eseményeket, és mondta, hogy az első baba mindjárt kint van. Aztán hallottam ahogy Zsani felsír, láttam a kis lila testét, a szülésznő pedig mondta hogy ez a baba becslése szerint több mint 3 kg, majd bevitte orvosi ellenőrzésre. Rögtön utána meghallottam a második sírást is, és Blanka kis lila testét. Pár perc múlva hozták őket, mindketten szépen csendben pihiztek a szülésznők kezében, megsimíthattam, megpuszilhattam őket. :D Megnyugtattak, hogy minden rendben mindkét babával, akkor elkezdett a könnyem csorogni, hatalmas megnyugvás fogott el. :oops: Elvitték őket az apukájukhoz, közben engem összevarrtak, akkorra borzasztóan fáztam. 3/4 10-kor toltak ki a műtőből a szobámba, ahol kb. még másfél óra kellett mire a hidegrázás elmúlt. Délután a párom már behozhatta őket a szobámba. Szinte hihetetlennek tűnt, hogy ez a két kis tünemény hogyan fért el a pocimban. Láttam a sima kis arcocskájukat, békésen alukáltak. Anya lettem, azóta is imádom őket! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Helló csajok!

Zajlik az élet ezerrel, vendégek több napra vidékről, jogsi tanfolyam, és egy lázas-fülfájós kisnyuszi :cry: :cry:
Mi is ma voltunk dokinéninél, remélem, gyorsan meggyógyul a tündérkém, olyan rossz nézni, hogy szarul van.

Szóval nem jut időm most, hogy írjak-olvassak, csak be akartam jelentkezni, hogy ne megint Luki-néni felhívására jelentkezzek.

Átfutottam az oldalt, és annyira-de annyira szépek a kis lurkók :lol: :lol:

Vicuska, Ramitól mindig jó kedvem lesz :lol: És értjük... :lol: :lol:

Luki, titeket is láttalak még a múltkor, tényleg nagyon hasonlít a kis Falat rád :lol: :lol:
Nagggyon szépek vagytok. kicsi törékeny Falat.

Benszi, hiper turbós kölkeid vannak, nem semmi :lol:
Az én kicsikém még mindig csak a forgást gyakorolja. No meg közel már a négykélábazás, de még nincs meg.
Most nem tettél róluk képet...

Juci, éedesk a csajok :lol:
Mi is voltunk Nórival a Balcsin, ő is nagyon élvezte.

Kriszta, nagyon szép Esztered van :lol:

Elan, örülök, hogy elégedett vagy Gáboroddal. Nagyon helyes. :lol: 8)

Bocsi, akinek nem írtam, majd még próbálok jönni.

KépKép
naposoldal

Rebe!

Itt picsogok a szüléstöriden!Újraéltem az enyémet!
Az jó,ha tudsz pihenni!Nekem sem volt kedvem enni!
Tudsz egyszerre szoptatni?Én is tápszereztem őket a szoptatás mellett is és még nem voltak betegek!Ne aggódj,hogy nincs annyi trejcsid.Ne legyen lelkiismeretfurdalásod.

Csajok!
Haldoklik a topik,jól látom?
Vendég

Napcsi!
Sajnálom,hogy beteg a lánykád!Hát igen nagyon turbóban nyomják a kölkei!Addig örülj,amíg nem mászik,onnantól kezdve nincs pihi!
Vendég

Tubikriszta: nálunk a szemem miatt volt a programcsászár; szegény Gabim hiába fordult be a kijárat felé már a 20 héten... Kritikusan el van vékonyodva a retinám, így a dokim nem vállalta a kockázatot (én sem: így legalább látom a fiamat, nem egy utolsó dolog ;) ). Amúgy kár, mert a dokim azt mondta, tökéletes volt minden egy sima szüléshez, nagyon jók lettek volna az adottságaim hozzá, ha nincs ez a szemprobléma.

Juci, tényleg hihetetlen, hogy nem is olyan rég még itt izgultunk a kis csajszikért, hogy minden oké legyen velük, most meg már kész hölgyemény mindkettő :)

Benszi, jó kis ramazuri lehet nálatok, és még csak most jön a java, mi? ;) Egyedül vagy velük egész nap? Mikor tudsz enni, meg zuhanyozni, meg ilyesmi?

Rebe, úgy tűnik a Jánosban késősek az aneszteziológusok :) Neked is az a nagyon hosszú szempillájú, kedves csajszi jutott? Nagyon szép a történeted!

Nálunk az van, hogy Gabin kicsit segíteni látszik az Infacol, bár én sem vagyok teljesen meggyőződve róla, hogy annak-e a hatása... a nagyon görcsös, megfeszített testű ordítás most már két napja nincs, de továbbra is küzd szegénykém egy-egy kakival, széllel... és nem tudom, hogy az Infacoltól-e, de sokkal kevesebbszer van széklete, de akkor hasmenésszerű, híg (bocs az érzékletes leírásért :)

Különben nagyon érdeklődő baba, nehéz evés után elaltatni, mert a szopástól felélénkül, és szórakozni vágyik. Néha beéri azzal, hogy a kiságyából figyel, miközben teszünk-veszünk körülötte; de néha ordít, és követeli, hogy kézben tartsuk és rohangáljunk vele a lakásban :) Sajnos nem tudtuk elkerülni a játszócumit, nagyon orálisan fixált a lelkem, és a kezét még nem találja meg. Pedig napközbenre nem akartuk neki odaadni, de néha már egyáltalán semmi sem segít :(

Viszont az éjszakákat átalussza... és ez most nem tulzás: tegnap este 10-től ma reggel 7-ig durmolt, és kis eltéréssel hozza ezeket az időpontokat (eddig egyszer ébredt 6 előtt). Megmondom őszintén, én nem ébresztem fel szopni, eszik eleget napközben, miért ne hagyjam pihenni? Ráadásul önző dögök vagyunk és örülünk, hogy minket is hagy aludni :)

Kép
elan

Benszi,
Nem tudok egyszerre szoptatni, csak külön-külön. Hát igen, ez a tejkérdés kicsit megvisel, de nem tudok mit tenni. Amit lehet a két gyerek mellett megteszek a szoptatás érdekében, de hát sajna nem lesz több.
Meddig használtad a haskötőt és mennyi idő volt kb. mire visszahúzódott a hasad?

Elan,
Az anesztes nálam egy fiatal pasi volt, aki fogta a kezem, na ő egy nagyon kedves csajszi volt, nem tudom rá gondolsz-e.
Ja, meg a szülésznő is, Anna. Ugye nekünk nem volt fogadott szülésznőnk, de előtte le a kalappal. Borzasztóan kedves, aranyos volt, meg is lepődtem. :D
Az nem semmi, hogy ennyit alszik Gábor éjszaka! :shock: Csodálom, hogyan bírja kaja nélkül. Mi 3-4 óránként eszünk! Ki sem bírnák evés nélkül. :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kriszta

hát ez egykis tüneményes baba lett :D :D

Vicuska

olyan édes Rami,ez a csat..... :lol: de várom már én is hogy legyen hajunk :wink: :lol:

Juci

tényleg jó nagyok már a csajok :D

Benszikém

hát itten most a nyárra eléggé lent ragadtunk a távólba :D :wink:De majd megoldjuk még idén :lol:
Dóri fergeteges :D :D

Bibarkám

kérek fogacskás fotót :D :D
puszika nektek :P

Elan

igazad van ne keltsd fel,szép álmokat :lol:

Napcsi

ügyes vagy,pont ma este gondoltam zuhanyzás közbe hogy mi van veled,nem úsztad volna meg :wink: :lol: fotóóóóót!!!!!!

Kép
lukrécia

Jó reggelt lányok!

Elan!
Végig alussza az éjszakát!De jó!Ne is keltsd fel,szól ő,ha éhes lesz!
Általában egy héten két nap van segítségem,a többin egyedül nyomom!Kemény!Fürödni akkor szoktam,amikor apa elmegy reggel dolgozni és addig ő van a kölkökkel!Wc?Megvárom,amíg már majdnem a hidegráz és akkor max.egy perc és végzek!Enni ritkán eszem,mert nem is jut eszembe meg már félek őket egyedül hagyni bár amerikai konyhás nappalink van,így látom őket,de odaugrani nem tudok ha borulnak!Így marad a kaja akkor,ha alszanak.Ami ritka!Melletük már nem lehet,mert kinézik a szádból az ételt és jönnek megmászni,tányérba nyúlkálni!Szóval nem egyszerű!
Ha nem jön be az infacol,próbáld ki az Espumisan cseppeket!Nekünk az jött be.

Rebe!
Haskötőt én kb.2hónapig használtam,mert annyira fájt még a hasam a nem piheéstől és mivel én a kettőt együtt szoptattam,így állandóan ültem velük,ami nem jó a sebnek!Meg könnyebb volt vele.Nem mindig van az ikreseknak tejük sajna!

Luki!
Mi van kaki ügyben?Eredmény?

Bibar!
Van fogatok?Hurrá!
Vendég

Napcsi, jobbulást!

Judit

jucicuki

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Azt elfelejtettem írni,hogy tegnap lecsós tarhonyát evett a Dóri!Bejött neki!
Vendég

Benszikém
van fogunk de hurrá nincs,már jön a mellette lévő is :oops: :oops: még mindig sirás hegyek,szegénykémnek nagyon tud fájni éjszaka :x :x mára meg a kezén vagy 7 csipésnyom van,találtam is egy rohadt szunyogot a szobájában,lecsaptam,tele volt vérrel,ő volt a bünös valszinü :twisted: még jó hogy mindenütt van szunyoghálónk.
hát a képek fantasztikusak :lol: :lol: ez a Dóri mennyire huncut,és ahogy csücsülnek,nagyon vagányak :lol: a fürcsis képen Dórit megzabálom,Balut meg a legelsőn,imádnivalóak :wink:

Lukikám
nem mutogatja még annyira,hogy fotózni tudjam :oops: :oops:

Napcsi
jobbulást annak a szépségnek !

Vicuska
gyönyörü Rami,és az a csatt tényleg haláli,gondolom elájultak tőle a pincérek :lol: :lol: hááát az édesség.....igen az nagy keresztünk nekünk csajoknak :wink: :wink:

bibar

Benszi

egyszerűen gyönyörű ez a két gyerek :lol: :lol: :lol:
Édes vagy hogy mindig kérdezed a kakit. :D Egyenlőre úgy néz ki magától elmúlt,persze most már semmi allergizálót nem eszem,talán attól vagy tudom is én,lényeg hogy nincs.Még két hét múlva néznek még egy székletet,ha az is negatív,talán elkezdhetünk normálisan enni mi is-ha Falat is úgy gondolja mert persze ha rajta múlna csak ciciznénk :roll:

Bibarkám

ok,kivárok :D undorító szúnyog,szegény kis pacsirta :(

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Elán, Rebe, Kriszta Jók a szüli történetek.
A picurok gyönyörűek.

Lányok fantasztikusak a pancsolós képek a gyerekekről.
Mindegyik hogy meg nőt.

Rólunk annyit, hogy tegnap voltunk vizsgálaton. Zárt méhszáj, picur jól helyezkedik el, fejvégű fekvésben. BPD: 93 mm. Suly:2869 g.
A doki szerint picik vagyunk. De Rebe lánykái után már nem izgatott fel a dolog. Neki is 2 kg-at mondtak és nagyon szép sullyal születtek.
Az nst-t viszont nem szereti. Vagy olyan mint az anya, nem szeret utazni, mert a másfél órás buszt végig mocorogja, mire odaéerek addigra ugy alszik, hogy nem lehet felébreszteni. Igy mindig kapunk egy kis "letolást", hogy ez igy nem jó.
Amugy a bal csipő fájását leszámitva jól vagyunk.

Ne haragudjatok, hogy nem irok mindenkinek, de most mennem kell.
Szép napot mindenkinek.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Meiszter család nőtagjai a Balatonban Kép

Kép

jucicuki

Bibarka!
Hurrá van fogatok,de ha ilyen hamar bújik ki a másik az klassz,mert kicsit hamarabb túl lesztek a nyűgölődésen,bár most tudom nagyon kemény!Fránya szúnyog.Van valami elektromos cucc,ami igyz csak egyszobára (méretileg)elegendő,de jó!Nálunk is Balázst csípkedi minden dög!
Teregetős járóka,jó volt amíg csak feküdtek mert felnyúltak és játszadoztak,most meg azért jó,mert ülve nyalogatják a lógó játékokat!Olyan,mintha két kutyám lenne:))
Ja,ha mást nem akar enni Dóri,akkor legalább élvezze az ízeket!Tegnap kukorica csutkát adtam neki!Édes volt,ahogy kajálta!

Luki!
De jó,hogy jó lett az eredményetek!Jó sovi lettél,hogy szinte alig van mit enned,ez miatt az allergia miatt!

Ja és köszi nektek a kölkök dícséretét!

Juci!
Nagyon helyesek,ahogy pancsolnak a lányok!Tiszta a Balaton,mert mi júliusban mennénk le!

Ma megyünk strandolni,bár tegnap is voltunk.Tudjátok nekem anyu kinn dolgozik,így könnyebb,hogy néha odajött segíteni!Bár még nem mentünk be a medencébe,mert az két emberes,de ma jön ki apu segíteni és akkor pancsi ezerrel!Bemerem őket engedni,mert beoltottam őket Rotával!No mondjuk nem a babamedencébe megyek velük,ahol az anyukák beáztatják a gombás lábukat,meg hogy felpuhuljon a repedt sarkuk!

Mi van a többiekkel?
Vendég

Juci!
Jók a videók!A kívül-belül nagyon helyes!
Vendég

Hello Lányok!
Mi is vidéken nagyizunk, nincs net, csak apa még itt van, úgyhogy kölcsönadta a gépét, s gondoltam bekukkantok.
Látom a tali elmaradt. Ez nem jó csak annyiból, hogy így nem hiányoztunk róla.
Juci!

Nagyon édesek a lánykáid a Balcsiban. :) Én igen parás vagyok, nem merném beleengedni őket, csak erkélyes pancsi...

Benszi!
Hű, nagyon ügyesek a lurkók. Nálunk Gergő 8 hósan állt fel, Zsuzska pedig csak most egy hete, mikor betöltötte a 9. hónapját.
A kajálás nálunk is hasonló, lopva lehet tőlük enni, mert egyébként lázadás van.
Nagyon aranyosak a skacok! :)

Rebe!
Nagyon ügyesen csinálod, Tejci nálunk sem volt, 2 hónapos korukig tudtam icipici napi adagokat fejni, úgyhogy mi tápszeren éltünk.

Bibar!
Szúnyogok. :twisted:

Vicuska!
Nagyon csajos Ramika! :)

Elan!
Gabi nagyon cuki!

Zsókuci!
No, legalább lesz egy ismerős manikűrös. :) Sajnálom a fogad.

Luki!
Hogy érzitek magatokat ott a távolban? Egész nyáron ott lesztek?

A múlt héten mi is betegek voltunk. :( Most először. Elkezdett folyni az orruk, aztán jött a láz. Nurofeneztünk. A germicid nem nagyon használt. Már úgy tűnik jobban vannak, csak még kicsit
taknyosak.
Bocs, akinek nem írtam, de csak ezt az oldalt futottam át gyorsan.
Puszi
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Erika, örülök, hogy írtál, tudod az uh-s méretek általában azért kicsit torzítanak! Szuper kis stramm babád fog születni!

Luki, de jó, hogy negatív lett a kaki! Falatka a kis cici függő! :lol:

Bibarka, mikor látunk már új fényképeket Olivér babáról?

Benszi, a medencével kapcsolatban igazad van!

Meiszter Család nagyon szép!! Biztos az egész Balcsi Titeket nézett!

Ramikám éjjel már nem volt lázas de hajnali 6-kor már megint 38 fok volt, de még nem adtam Nurofent. Tiszta cicis lett megint, semmi mást nem fogad el csak a cicit és kefírt. Pedig isteni meggyszószt csináltam amit imád de öklendezett tőle.. :(
Ma van a 3. nap. Remélem tényleg elmúlik estére!

Kép

vicuska2007

Vicuska

jobbulást nektek.Remélem most már vége. :(

Gica

Képek? :D

Juci

milyen úszógumi ez,hogy így benne vannak a csajok? :)

Bibarkám

csatlakoznék Vicuskához.KÉPET! :D

Benszi

egy grammot sem fogytam azóta hogy abbahagytam a dolgokat.Most mást eszek :lol: Azért még van mit :wink: :lol:
Hú,medencébe még én sem merném vinni őket,de azon nem csodálkozom hogy Ti mentek :lol: nem vagy egy beszari :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Benszi!

Hát, az aljára nem lehet lelátni, de nem úszik rajta semmi trutyi. Lili talált egy darab moszatot és teljesen elbűvölte. :lol: :lol: :lol:

Luki!

Középen van "bugyija" így ülnek benne és tudják magukat lábbal hajtani. Enyémek tök édesen eveznek kézzel-lábbal :D
Jó, mert így akár egyedül is tudok velük itthon fürcsizni, csak beszálláshoz kell a segítség a medencébe.

Gica!

Kicsit én is fostam, de gyerekorvos szerint inkább természetes víz, mint medence és a kis barátunk, akit látogatni mentünk, szinte minden nap fürdik és semmi baja. Úgy néz ki, nekünk sem lett.

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Édesek a lurkók, nem győzök betelni velük.

Benszi
Balut imádni fogják a lányok. Már most jó kis pasi és még csibész is. Nagyon vidám gyerkőceid vannak. Mindig ilyenek vagy csak a jó pillanatokat kapjátok le? :lol: :wink:

Jucicuki
Pont írta valaki és nekem is az jutott eszembe, hogy nemrég még mindenki nektek szorított, most meg már másznak, állnak a csajok. Nagyon ügyesek. Meddig kell járnotok a tornára, mit mondanak az orvosok, így, hogy látják milyen szépen fejlődnek?

Elan
Művészi a második kép Gáborról. Nagyon aranyos kisfiad van. Olvasva a születéstörténetet, azért látom hatott rád is a foci EB :wink:

Share
Örülök, hogy minden ok volt az Uh-n. Máténak jobbulást.

Vicuska
Jól áll a csat Raminak. :D Jobbulást neki.

Bibar
Kitartás a fogzáshoz. Lesz még néhány. :wink:

Rólunk: Megvan a vérvétel eredménye. Teljesen rendben van, annak ellenére, hogy terhesen szoptatok. Még vashiányom sincs. Legalábbis most. Remélem így is marad. Tegnap voltunk dokinál, a pocaklakó jól van, szépen növöget, már majdnem négy centi az ülőmagassága, ami a gép szerint 10 hetes-hat naposnak felel meg. Két nappal előbbre tart a növésben. Remélem azért nem szárnyalja túl a bátyát(58 cm, 4 kg)
Teszek fel két képet a pocaklakóról. Ha jól megnézitek a másodikon látszik az arcocskája. És Milóról is dobok kettőt.

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
agnese

ToldiKriszta,
Szívből gratulálok, nagyon szép a kislányod!!! :D :D

Zuzmó,
Szép a szüléstörid, Jázi baba és Kristóf baba meg egyszerűen gyönyörűek! :D

Luki néni,
Megzabálom ezt a tündéri kis Falatka tüneményt! :D Hány kilós most?

Estrella,
De jó, hogy végre jelentkeztél! Édes a kiscsaj, gyere már többször jó? Én különösen örülnék neki, hisz egyidősek a csajaink, jó lenne megosztani a tapasztalatokat…

Rebe,
Annnyira bájosak ezek a kislányok! :D :D :D

Juci,
Végignézegettem a videán az összes videótokat! Jó látni, hogy milyen szépen fejlődnek a lányok! :D Szülinapjukra mit tervezel?

Elan,
Nagyon szép Gabi baba, és aranyos volt a szüléstörid is! Gratula az átaludt éjszakákhoz, kívánom, hogy ez jó sokáig így is maradjon! :D :D

Zsókuci drága,
Akkor lassan lehet nálad időpontot egyeztetni manikűrre? :D Nyaralni hová mentek?

Share,
De jóó! Már túl a 12. héten! Örülök, hogy minden rendben van a kis pocaklakóval! :D

Vicus,
Ez a Rami baba tiszta anyucija! Szuper képek! :D Jobban van már az a kis gyönyörűség?

Benszi,
Nem semmi gyerkőceid vannak hallod! Nem unatkozol az tuti! :D :D :D

Napcsi,
Hogy van a kis tündérkéd?

Bibarka,
Hát elkezdődött a fogacska mizéria? Nem lehet most könnyű, kitartás!!! És igen, amint lehet, kérjük azt a fogacska fotót!!!

Agnese,
Örülok, hogy ti is jól vagytok! Miló nagyon helyes kissrác! És milyen érdekes ez az uh kép… Tényleg kivehető az arcocskája! :D

Mi jól vagyunk, Zsófi baba lassan 5 hónapos lesz! Már forog ide-oda (hasról hátra ritkábban), próbálkozik kúszni ezerrel, ja, és tolat is! :D Rendszeresen elmászik a kiságyban, van hogy bejelez a légzésfigyusz, mert az ágy másik végében téblábol. Amúgy meg jó nagy franc a drága, mert egyik pillanatban keservesen sír, a másik pillanatban meg ha megpuszilgatom a combikáját, az oldalát vagy a nyakát (ahol csikis), akkor meg vigyorog ezerrel. :D :D :D

Pár napja viszont zöld a kaksi, és ez egy kicsit aggaszt. A védőnő szerint anyatejes babáknál ez normális, de számomra nagyon ijesztő... :shock:

Kép

Kép
mamm

Gabicsibe - egy gyors kérdés, Ti hány hét múlva mozdultatok ki anyósékhoz? Nincs időm visszakeresni, csak úgy emlékszem Te írtad, hogy tiprotsz hogy menjetek vagy ne. Előre is köszi.
toldikrisztina

Lukikám,VIcuska
drágák vagytok hogy hiányoljátok a bébimet,kérésetek számomra parancs :lol: :lol: :lol:

Agnese
gyönyörüek a képek :wink:

Mamm
ügyes Zsófi baba,olvaslak ám csak irni nincs erőm :oops: :oops:

Benszikém
irigykedek a strandért :lol: :lol: :lol:

harmadszorra irom meg ugyanezt és nem ment el egyszer sem,remélem most igen mert több időm nincs :oops: :oops: :oops: Kép kedvenc pozitúrám:)) Kép végre a játszószőnyegen

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?