Sziasztok!
Jim! Mi a helyzet? Elég félelmetesen hangzik ez az egész a férjeddel.
Továbbra is kitartást! Kicsit azért nyugodtabb vagy már? Persze majd akkor leszel igazán nyugodtabb, ha rendben lesz és otthon lesz.
Kölyök! Hát a klóros tényleg nem túl jó, de bavaúszáson is klóros a víz...
Nem tudom, hogy mi lenne a legjobb...
Luca is elég ijedős tud lenni, főleg, ha félálomban van. Elég egy köhhintés, vagy orrfújás, rögtön jön a Móró reflex. Kicsi drága!
Pumperka jó hétvégét! Mi volt a karate vizsgán? A Biribon név eredete elég egyszerű, nem túl izgi. A Boribon mesekönyvek ihlették. A Boribon név önkényes átköltése. Mert így is olyan jól hangzik és így tényleg egyedi. Főleg, hogy Boribon nikkel többen is írnak fórumokra, Biribonnal viszont nem.
Petramama! Jó lagzizást! Kíváncsi vagyok, hogy a kicsike hogy bírja majd! És remélem, tudtok csinálni fotót! 3 gyerek mellett nem csoda, hogy nincs energiád, időd fejni. 3 gyerek mellett én sem tenném.
Potyka! Annyira azért nem kicsi a medence, hogy nap mint nap töltögessük. (Kb. 4000literes) És klórt végül nem is vettünk, hanem oxigén tablettát, amire az volt írva, hogy a kíméletes fertőtlenítéshez. Én soha nem vasaltam a babaruhákat.
Aranyos a bölcső!
Panni! Akkor nagyon itt az ideje, hogy ti is összehozzatok egy jó kis családi fotót. Sajna a szoptatás nem csak hogy nehezen indult, de még mindig nem mertem visszatérni rá. Félek, már nem is fogunk... Mekkora Olika medencéje?
Szerintem "Viva España!"
fnora! De egyszer megnézhetjük.
Az a baj, hogy a fejés miatt én csak délután 1-2-re tudom összeszedni magam. De azt hiszem, van délután is. De nem vagyok benne biztos. Jó Velencei tavazást! Biztos jó lesz! Kika-Brendon körúton miket vettetek? Én sem dohányoztam soha, a férjem sem. Én is nagyon utálom. Nem nagyon tudok ehhez mit hozzátenni.
OBea! Jók a fiúk!
Mni! Fotókat kérünk! Igen, a Babaexpón volt fehér, végtelen háttér és jó megvilágítás. Jó lenne, ha itthon is tudnánk ilyen homogén, műtermi hátteret, megvilágítást csinálni. Nálatok milyen kismedence van? A miénk 244cm átmérőjű és 76cm magas.
Kikó! Köszi a dícséretet!
Mondjuk mindenkinek mindig reagálni nem is nagyon lehetséges. Nekem az esett rosszul amikor mindenki másra reagált valaki csak az enyémre nem. (De senki nem reagált.) De hát van ilyen...
Melltartó. Hát, én éjjel-nappal hordom,mert annyira súlyosak lettek a melleim, hogy félek, hogy nagyon megereszkednének nélküle. És hát csepegek is. Napközben többször érzek vmi szorító, szúrós érzést a mellemben, olyankor aztán elindul a tej mindkettőből.
Na, kíváncsi vagyok, hogy pár óra alatt míg sikerült ezt a hsz-t megírnom, hány hozzászólás keletkezett még.