Új privát üzeneted érkezett!

Na, ez laptetőnek nem olyan rossz. :wink:

biribon

sziiiasztok!!

Elsőnek is Jim, :cry: :cry: ez hihetetlen... naggyon szorítok, hogy rendeződjön a vérnyomása!! mitől van, mondták??? ++++ sok erőt Neked!!!! és írj, hogy van!!!!???

Biribon, annnyira édes is családod van, nagyon eltalált fotó!!! és a kiscsaj... tündéri ;)
és akkor utólag is elnézést, nem szándékosan nem válaszoltunk!!!
gyere, irj gyakrabban, és rakj fel minél több ilyen aranyos képet :)
medence kérdést passzolom, de pont a klóros uszikat nem javasolják babáknak, ha jól tudom...

0Bea, nekem is csöpög a másikból szopizás közben, és én is azért alszom melltartóban, mert reggelre eláznék... és néha két szoptatás közt is jön belőle... :roll:

Potyka, naaa 28dika, tudom, csak én néztem ki Neked, de nincs kedved szülni? ;)
a bcgnek hol tudnék utánajárni?

Tündérmanó, errőé az egy gombnyomással kitörölt mindent... :lol: erről jutott estembe, hogy a kis unokatesóm egy éves volt kb, mikor sikerült neki a ctrl+C kombinációt megnyomnia... egy két hete futó csett ablakot zárt be.... azt huttem ezt nem tudja mgnyomni :lol: :lol:

Monácska, anyós történet :) már az is tök jó, hogy a tündi unokajával ellágyul :) kééépet kérünk :) no, nem az anyósról, hanem rólatok!!!!

Kikó, hogy van a fejed??

Linocs, neked is jobbulást! remélem szuper lesz a Balcsin!!

fnóra, akartam már írni Eszterxxnek is, egyszerűen nincs időm leülni és gondolkodni a kockán.... :roll: :roll: de igérem a talira menni fog!!!
Nóra, milyen volt a mozizás? ;) tök jó fej urad van!!! gratula Eriknek!!!

Máté is próbálkozik már, már 2 szer nagyon közel volt hozzááááhogy átforduljon hasról...

Kacika, tökjó fej sógornőd van!!! és a gyerkőcök is tündériek, Ádám után télleg bomlani fognak a csajok ;)

Panny, köszi a linket utána olvasok, mert tényleg érdekel...

Pumperka, aztaaaaaa micsoda tóóóóó!!! woooow

Kmanna, nekem is tök furi, hogy nunis képet látok ;) aranyos Pankababa nagyon :)

Kép

Kép
kolyok28

persze nem tudtam aludni....

kolyok, a sors iróniája, hogy annyira utáltam a keringést élettanból, hogy csesztem rá....(volt szép EKG puskám is), na most volt rá egy éjszakám, hogy bepótoljam a hiányosságaimat...no meg egy jó barátnőm a Bajai kórház intenzív osztályán dolgozik és sok mindenben megnyugtatott.

Attól függetlenül aggódom. Én ennyit életemben nem bőgtem.

Kiváltó ok a stressz, kávé, pajzsmirigy, sport, miokardiális billentyű rosszul működik...stb, szóval lehet sokminden. A leletei jók lettek, annyit állapítottak meg, hogy meg van vastagodva a szívizom, de a gyógyszeres kezelés nem hatott rá, így defibrillálni kellett. Mondjuk azt nem értem, miért 300 J-al sokkolták, biztos komolyabb volt, mint ahogy gondoltam. Azon aggódom, hogy most OK, hogy visszaállt a szívritmus (pitvari fibrillációja volt), de azt olvastam, hogy a betegek 1/3-nál újból kialakulhat 1 héten belül. Véralvadásgátlókat szed, nehogy stroke-ot, emboliát kapjon. Ha hazaengedik, az lesz az első, hogy 2 hét szabadság és mindenki felejtsen el minket. Kivéve egy jó kardiológust, mert szeretném elvinni azért más kivizsgálásokra is.
Vendég

amúgy én nem alszom melltartóban, hanem egy törölközőt rakok a cicim alá. Szopi közben nekem mindig csöpög a másik mellem, akkor ami épp kéznél van, azt rakom gyors alá, mert otthon sem hordok melltartót napközben. :oops:

amúgy nem tudok enni, le is fogytam 4 kg-ot. Mondjuk ilyen áron nem kéne, maradjak gurulj disznó csak az én drága uram egészséges legyen.
Vendég

Jim!
Drukkolok nagyon,próbálj azért pihenni, mert mindhármuknak RÁD rád lesz szükségük.
Egyik barátnőm apukája kardiológus proffesszor, volt akit már hozzá küldtem, ha gondolod kérek majd telefonszámot, ha szükségesnek érzed.

Én se alszom melltartóban. :wink:

3 napig nem leszek, addig mindenkinek szép hétvégét. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Biribon!

Gyönyörű Luca! :wink: :wink: :wink: :wink:
A Te nicked eredete is érdekelne engem. Ez is jópofa. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jó reggelet MIndnekinek Sopronból!

A héten én is egy kicsit én is elmaradtam mind az olvasással, mind az írással.

Jim! Hú, nagyon szorítok, hogy rendbe jöjjön a férjed. De ismerős a szitu, bár nálunk azért kórház nem lett a dologból. Az én férjem minden reggel úgy köhögött, mint aki naponta több doboz cigarettát szív (pedig max. 1-2 szálat szívott egész életében), aztán el kezdett fájni a szíve és elment megnézetni, hogy mi van. Kiderült, hogy a sok stressztől túl gyorsan és össze-vissza ver a szíve és ezt ösztönösen a köhögéssel szabályozza le, mert ezzel egy pillanatra megállítja. :x Ő eljutott addig, hogy június elsejével felmondott most ő is állást vadászik, bár neki már van kilátásban néhány, csak elég hosszú ideig tart míg az egész felvételi procedúrán végigmegy. :( Na azért közben sem unatkozik, mert a saját cégünkkel mindig van tennivalója. De azért sokkal kipihentebb. Mondja is, hogy 15 év meló után ráfért már ez a pihenés. Mert hát ő sem 8 órát dolgozik(ott).

Biribon! Irtó jól néztek ki!!!! Nekünk sincs még családi fotónk. Na majd ma. Ma esküvőre megyünk, majd itt csináltatok valakivel.

Kmanna! Nagyon édi Panka. Micsoda hurkái vannak és még te izgulsz a kajcsi miatt????

Csajok! Én soha nem aludtam melltartóban. :shock: Nekem nem folyik a tejem reggelre, bekeményedve van, de még az sem mindig... Szopikor is csak néhány csepp jön a másikból. :o
Fejésre nekem nincs energiám, így is örülök, hogy 3 hóig kizárólag szopizott, ha ezt még egy hónapig tartani tudom, akkor már nagyon happy leszek.

Pumperka! Nagyon klassz ez a tó. Tök jó lehet ott nektek!!! Jó pihenést!

Meg mindnekinek, aki a Balatonon "sinylődik"!!!

KÖlyök, Melinda! Hogy neketek mindig van energiátok mindenkire reagálni. :D

Kép
Kép
Kép
petramama

petramama: jó Sopronozást, egyik kedvenc városom! Pihizzetek sokat! Az én férjem még 1 szál cigit sem szívott el soha és ő is köhögött már 1-2 hónapja :shock: én meg azt hittem, az allergiája jött ki :?

Megyek, főzök neki vmi finomat és bemegyek a Jánosba, remélem fel tudom tenni a babakocsit a buszra, kendőben nem merek útnak eredni.
Vendég

Jim, Párodnál most sztem tuti a stressz, és igazából állati mázli, hogy észrevettétek, és saját lábán ment oda, nem vitték. És tény, csak az egészség számít, a többi le van ...

Biribon, ha kicis a medence, én simán akár naponta cserélném a vizét, nem tökögnék klórral.

Kölyök, mennék én, DE egyrészt ugye elvileg még kell egy hónap, hogy dedem elérje a beiskolázáshoz szükséges méreteket... Másrészt nem voltam még sztrepto szűrésen, és mivel anno negyediknéll azzal szivattak (bár NEGATÍV volt), ezért a leletet kénytelen leszek megvárni. Ja, és még egy ctg-n sem szívtam. (nem tudom ki hogy van vele, tényleg jó hallani a kis szívét, de nekem ez a macera vhogy nem hiányzik, bebumlizni, ott izzadni, várni, és ugye csak pillanatnyi helyzet. DE kihagyni nem merném persze...) Azért ha valamelyik vihar kirobbantaná és esetleg még nem lenne teljesen négy kg, nem zokognék... Mondjuk még vasalni kell a babaruhákat (sőt egy része nem futott be, éljen a testvéri szeretet, de most mérges vagyok a húgomra), és ezt vettem, amit csak kedden hoz haza az uram (na jó van, elgyengültem, nem tagadom így a végén).

Kép

potyka

Jim!

Fő az egészség,látod....
Igazad van,mindent át kell értékelni!!
Vissza kell venni a gyeplőből az uradnak.

Sajnos sok apán,családfenntartón nagy a stressz és sok hasonló szitu van...az a rohadt lóvé miatt :evil: Ismerős,nálunk is így van a sok hitel miatt :evil:
De most a lényeg hogy jöjjön helyre,ápolgasd őt :wink:

Biribon!

Én gondoltam rád többször is mert emlékszem ,hogy milyen nehezen és fájdalmasan indult nálatok a szopi(ugyanez volt velem a nagyfiamnál)és annyira át tudtam érzeni a kínodat...
Engem is érdekel a nick neved jelentése :wink:

És szuper a kép!
Hát még nekünk is közös családi kép...elég nehéz a srácokat egyidőben ébren,jókedvűen összeszedni egy fotó erejéig :wink:

víz:mi is naponta cseréljük Olikának a kismedencében a vizet.

Kmanna!

Azta mekkora hurkák!! :lol: :lol: :lol: Tündéri!!! :wink:

Pumperka!

Jó kikapcsolódást(ja és neked jó háziasszonykodást :wink: )!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jim: Férjednek jobbulást, neked meg kitartást!!!

Biribon: Köszi a címet. Látom miklósi vagy, akkor nem vagyunk messze egymástól. Nincs kedvetek együtt megnézni ezt az úszást??? Szeretném elöbb látni a tanárt a medencét, a feelinget!!!

Kölyök: Igen nagyon drága az Uram :lol: :lol:
Lányok: Annyira jó volt a mozi :lol: a film is nagyon tetszett, de a párom azért nagyon hiányzott mellőlem. A filmet aki nézte a sorozatot feltétlen nézze meg, nagyon jó, úgy hullámzik a hangulat végig, hogy áááá...na jó lelövö magam
fnora82

csajok, tudtok nekem vmi olcsó(bb) taxit ajánlani???
Vendég

Bocs Jim, én nem... mi a Budapesttaxival utaztunk anno de ők sem olcsóbbak a többinél...

Kép

Kép
kolyok28

Panny,
pont nemrég olvastam erről a kísérletről.

Hraskó Gábort idézem ( akiről sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy nem ragaszkodna a tényekhez.) Ő hívta fel a lipcsei egyetemet.

[quote]A írta: kísérleteket a lipcsei egyetemen végezték el diplomázó diákokkal. A tanszék más professzorai átnézték a kísérletek anyagait a közlés után és bemutatták, hogy azokban

- nem vak teszteket végeztek, azaz tudták, hogy mikor minek kell bejönnie;
- az effektus és a zaj aránya nagyon rossz volt;
- kidobták a nekik nem tetsző mérési adatokat;
- az egyik diák vaktesztjeinek eredményét - amely nem mutatta a hatást, nem közölték le.

Ezen problémák miatt a cikket visszavonták.

Jöhet a következő meggyőző cikk:)

Kép
marla singer

remélem jobban lesz a férjurad, és tényleg pihizzetek!!!

Petramama jó pihizést Sopronban :)

Pumperka nektek is ;)

Potyka, nagyon édes a kis bölcső, és praktikus, itt az egyik anyukának van ilyen és jó, mert mindig vele egyszobában van az alvó gyermek... ;)
oks, akkor legyen a 7.6 vagy a 7.8 ;) addigra már otthon leszek ;) lehet menni téged látogatni? ;)

fnóra, tök jó, hogy jjóóó volt tegnap este ;)

képzeljétek ijedős lett a kicsim.. hirtelen zajra nagyon meg tud ijedni... :roll: szegénykém....

Kép

Kép
kolyok28

Jim, én még életemben soha nem ültem taxiban :wink: Gyors gyógyulást kívánok a férjednek!!!! ... Melltartó napközben nálunk sem kerül elő - meg éjszaka sem. A kórházban a nővér rámerőltette, de mióta nem hordom, jobban érzem magam és a tejem is több. Vajon miért...

Pumperka, irtó szuper a tó meg az egész hozzáállásotok!

Biribon, hiszed vagy nem, pont tegnap este gondolkoztam lefekvéskor azon, hogy merre lehetsz és ez a többikre is igaz: Aranykavics, Nebula, Cipo ...

Panni, hol végeztél angolon? Csak nem CETT-es vagy?

Végre hazajött a férjem! Egy barátjánál volt nyaralót felújítani a Tiszán, hulla fáradt. Most is alszik, pedig apukája névnapjára fényképet kellene előhívatni, meg vásárolni menni...

Pár régebbi képet teszek fel. Az újak még a gépen vannak és nincs erőm áttölteni őket... Kép Kristóf és Tamás Kép Azon tűnődtem, hogy lehet, ezt már föltettem egyszer, de ők a keresztfiaim a nagymamámnál, anykájuk épp a kelt kalács rejtelmeit tanulja el a mamámtól...
Vendég

Kmanna, akartam írni neked, hogy Panka elbűvölő, főleg az alsó képen. Most akkor kiházasítjuk a gyerekeket: Martin-Lilla (Jim már többször jelezte igényét :lol: )???, mi meg majd megyünk udvarolni hozzátok... ??? :lol:
Vendég

Akkor én Fruzsira bejelentkezem ;) mindigis egy cserfes, beszédes menyt szerettem volna ;) Fruzs meg olyannak tűnik ;) de persze majd Máté dönti el :lol:

Kép

Kép
kolyok28

0Bea, tök jók a képek!!! micsoda fiúk!!! szerintem még nem raktad fel...

irigyellek a melltartó miatt. nekem akkora... :roll: hogy napközben azért is kéne, hogy tartsa... :roll:
az esti türcsissel meg az a bajom, hogy én forgolodom álmomban... :roll:

Kép

Kép
kolyok28

Halihó!

Tegnap este hazaértünk a Balatonról. :) Nagyon jó volt lent, Lilla úgy viselkedett, mint egy kisangyal. :) Jó szolgáltot tett a strandsátor, végig az alatt hűsöltünk. Szerintünk nem is volt nagy hőség, így nem is fürdött Lilla a parton. Majd itthon fogjuk kipróbálni a kismedencét.
Elolvastam az elmúlt két nap termését, így megpróbálok reagálni a dolgokra. :)
Én is hordom a melltartót éjjel-nappal különben engem is elöntene reggelre a tej.
Jim, jobbulást a férjednek! Tegnap Ferinek is rendetlenkedett a vérnyomása, nagyon fájt tőle a feje, meg biztos az időjárásnak is köze volt hozzá. :(
Biribon, tök jó, hogy írtál és baromi jók a képek! Jól értelmezem, hogy ezt valami Babaexpón készítették Rólatok? Mekkora medencét vettetek? Szerintem is, ha elég kicsi naponta kellene cserélni benne a vizet. Köszi Neked is a szavazatot! :)
Kmanna, nagyon cuki Panka, nekem a portré fotója tetszik legjobban. :)
Bea, Neked is köszi a képeket, de persze várjuk a többit is. :)
Kacika, helyesek a gyerekek és úgy örülök, hogy Te is aktív tag lettél... emlékszem mikor még azt írtad, hogy követni sem tudsz minket. ;)
Potyka, tök jó a nyáribabák oldal. Képzeld, Bencuri a barátnőm és az én ajánlásomra ment a dokimhoz. :) Szintén Kútvölgyis. :)
Irigy vagyok a mozizókra, bár én még egy részt sem láttam a Szex és NY-ból... :( de már annak is örülnék, ha a Született feleségekben utolérném magam. :)
Pumperka, Linocs, Szilvánusz és akik még nyaralni mennek a hétvégén jó pihenést Nektek!
Judit, nagyon cuki Eszter, hogy élvezi a pancsolást. :) Tényleg, Ti csak a háznál vagytok Eszterrel, nem is mentek strandra a Balcsin?
Pepike, cuki Alíz, milyen kis vigyori! :)

Na most megyek, mert még megyünk ma esküvőre. :)
Akit esetleg kihagytam, ne sértődjön meg. :lol:

KépKép
KépKép
mni

Jim, jobbulást a férjednek!! Voltál bent nála? Hogy van?
Mit főztél neki?

Nálunk anyósom beteg, így annyit kell főzni hogy nekik is jusson.
Úgyhogy a délelőttöt a konyhában töltöttem.

És még holnapra is ki kéne találni valamit..., valami csirkéset, mert az van itthon.

Biribon, én is emlékeztem Rád, írni én nem olyan rég írok. Gyönyörű a kislányod! Medence kérdésben egyetértek az előttem szólókkal.

Vasárnap döntő??! Gondolom mindenki nézi, én is szeretném ha a gyerekek is úgy akarják.... :roll:

Ki kinek szurkol?
Vendég

Kacika!

Én természetesen a Spanyoloknak :lol:

Utálom a német focit,túl precíz és kiszámítható,szal uncsi nekem...
Bezzeg a spanyolok....a mediterrán vírtus :wink:

VIVA ESPANA!!!!(jól írtam.....??? :oops:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pannykám, még mindig VIVA ESPANJJJJAAAAAAAAAAA!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok, hazaértem a Kika-Brendon_Dédi túráról. Ja meg gyorsan kivasaltam...

Természetesen még mindig a NÉMETEK-nek drukkolok!!!!!!!!!!!

Holnap megyünk egy napra a Velencei-tóra, biztos jó lesz... már várom

Lányok van köztetek a dohányos volt van lesz???
Én sajna ismét nekiálltam 1-1 szállnak úgy 2 naponta, de ez nekem kell, ezt nem tudom letenni, pedig egy éve nem volt semmi (bár minden nap hiányzott)

Jim: mi hír a férjedről, taxi??? talán a főtaxi, de ki tudja

mni: képeket kérünk

hirtelen ennyi, most ledöglök, mert délután megyünk étterembe anyósékkal névnapozni.....

Nóra
fnora82

Szilvánusz!

Éreztem én ahogy leírva láttam ,hogy valami nem klaffol vele... :lol: :lol: :lol: oda is írtam hogy jó-e így..... :oops:
Szal köszi,akkor VIVA ESPANJA!!!!!Úgy látom akkor te sem a németeknek szurkolsz majd :lol:

Nóra!

Én nem dohányoztam és nem is fogok...és ne sértődj meg(nem ellened szól!!!) de nagyon utálom a cigit és sajan hiányzik belőlem az a szociális érzék, hogy elfogadjam más kezében is :? Nem tudom emgérteni ,hogy hogy nem lehet leszokni,vagy egyátalán miért szokik rá valaki...
Büdös és drága és a legfontosabb ,hogy nagyon káros az egészségra!
Tuzdom erre azt szokták mondani a dohányosok hogy más is káros...de ez nem mentség!!Mindenkinek szíve joga,csak leírtam a véleményem,remélem nincs harag... :wink:

Panni

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny: ezt június 7-én írtam, aznap kezdődött az EB :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote]
írta:
Kölyök: deszar lehet, hogy nem tudod nézni az EB-t. Én már látom a vesztem, mert a 2. meccsek 11-ig tartanak. Még szerencse, hogy másnap ismétlik őket a sport1-en. Te kinek drukkolsz?

VIVA ESPANJAAAAAAAAAAAA!

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

SZilvánusz, legalább eélyesnek drukkoltál, így más az egész, nem? Ha meglelem a tv távirányítóját (merthogy az uram cigizős szobájába nem ülök be), azért ezt a döntőt én is megnézem. :lol:

Kölyök, 07.08 uncsitesó szülinapja is, nem is lenne rossz, még szülésznő is van. Másnapig. Különben 3 nap összezárt térdekkel, és finálé.

Mni, nem tudtam Bencurit
:lol: , a szülésznő Nálad is a szőke volt?

potyka

Potyka, hát akkor még nem tudtam, hogy esélyesek, de eddig minden világversenyen nekik drukkoltam, mert nagyon szép focit játszanak szerintem és többüket már élőben is láttam játszni. Feltétlen nézzétek minél többen és szurkoljunk ki nekik egy győzelmet!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz!

OK :wink:

Én is pont ezt írtam,hogy sztem is tök szép és izgalmas focit játszanak a Spanyolok(meg a Portugálok is-én az elején nekik szurkoltam :wink: )

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Annyi felé jártunk ma, hogy csak nemrég értünk haza. Szopi közben próbáltam behozni a lemaradást olvasás ügyileg. Mucikám bealudt, gondoltam írok.

Jim, hogy van a férjed? Gondoltam Rátok sokat! Olyan jó olvasni, hogy ennyire szereted a kis férjecskédet, jobbulást kívánok Neki!

Kölyök, köszi, hála elmúlt a fejfájás, szerintem az idő volt az oka.

Biribon, valamelyik nap beszélgettem az egyik barátnőmmel, aki napok kérdése és megszüli az első babáját, Lilla lesz :wink: . Ja, egy másik barátnőm pedig vasárnap szült, ott is Lilla lett a kiscsajszi neve :lol: . Szóval visszatérve, a szoptatásról is szó volt, és pont Te jutottál az eszembe, hogy Te szegény, mennyit kínlódtál az elején. Úgyhogy én is gondoltam Rád! Az az igazság, hogy én is ritkábban jövök, bár olvasni mindig szoktam, és bizony én is csak sokszor magamban beszélek :wink: , de nem baj, imádom olvasni a humoros beírásokat, és sok okosságot is megtudok a tapasztaltabbaktól. Nekem is fel lehet róni, hogy nem reagálok mindenkire, de egyszerűen, én képtelen vagyok. El is ámulok mindig Melinda és Kölyök szuper odafigyelésén :o . Úgyhogy fel a fejjel, írjál, amikor van kedved meg időd :lol: , én is úgy teszem, de az olvasást ki nem hagynám soha. És nagyon szép család vagytok, Luca édes kislány!

Hívott pénteken a keresztlányom, hogy megvan szinkronizálva a Szex és NY., úgyhogy mozi kilőve, úgyis megyek a tesómékhoz, és végre láthatom a filmet, akár többször is :lol: :wink: .

Melltartót én is úúútálom, de muszáj, nappal sokáig én sem hordtam itthon, de mostmár fel kell csatolnom, mert félek, rossz vége lesz a dolognak (súly):lol: . Éjszaka pedig textilpelenkával oldom meg, arra nem vagyok hajlandó, hogy még éjszakára is nyomorgassam szegénykéket.

Ildi

Kép
kikó70

Nóri!

Én cigiztem Peti előtt. Terhesség szoptatás alatt természetesen nem.
Majd egy szép augusztusi napon közölték a rokonok, hogy apóson hugának találtak valamit a tüdején. Hamar kiderült hogy tüdőrákja van. Ez aug. 14-én volt, aznap szívtam az utolsó cigit. Ennek már 2 éve lesz augusztusban. Úgyhogy a hugira már úgy készültünk, hogy egyőnk sem cigizett.

Ja, és végül a nő, szűk egy év alatt, köv. nyáron, júniusban meghalt egy 20 éves lányt hagyott itt, akinek az apja, még kicsi korában letiplizett--ergo apja sincs. És a nő 45 éves volt :cry: :cry: :cry:
Nekem tapassszal könnyen ment a leszokás, plusz a sokk, amit a hír okozott. Gondold meg, nem éri meg, már gyereked is van, ki neveli fel ha bajod lesz?

Na lépek, pussz, kellemes szombat estét mindenkinek!!!!
Vendég

Kedves kispasis - anyócák! Bocsi, ha sokkoltam vkit a puncis-Panka képpel :D :D :D

Obea,
jöhettek udvarolni nyugodtan :D , egyelőre csak az idősebb korosztályból (3-4éves) vannak vőlegény-jelöltjeink!

Potyka,
csodaszép a bölcső! Ha lesz köv. kislurkó, én is biztos szeretnék...olyan nemistom...romantikus... :) meg szerintem eleinte biztos jobban is érzik magukat benne a bébik (merthogy kisebb, mint a kiságy)

cigi:
noshát, ez nehéz kérdés...én is nyomtam mielőtt Panka megfogant volna.. május elején letettem, és júniusban fogant a kismanóka. Szóval nem sokat tisztult a szervezetem, de legalább abbahagytam! Nekem a hőn vágyott babóka lebegett a szemem előtt, és így nem is volt olyan nehéz.
plusz: szerintem nagyon gáz, ha egy kisbabás anyuka cigizik (bocsi Nóri), nem is , maga miatt, hanem mert a babszli mindent megérez, átvesz. Akárhogy mosol kezet, nem lehet teljesen kiirtani a szagot. Ezt minden dohányos tudja, érzi....én soha nem érnék így Panyókához, valahogy nem tudom összegyeztetni a kettőt...
és: apukám 2 éve halt meg rákban...tüdőáttétje volt, ahonnan már nem tudták kiirtani..egész életében dohányzott...

ismét szopi-problem:
ma a kiscsaj 3/4 óra alatt 70gr-ot szopizott (gondoltam lemérem, vajh mi a francért rágja ilyen szinten a kis kezét..), Ezután még lefejtem 100-at ugyanabból a ciciből, amit nem tudott/akart kiszívni, és odaadtam üvegből. Köv. alkalommal, mikor ez a cici volt soron dettó. Csak akkor 50-et nyamogott be. Rosszul teszem, hogy üvegből odaadom? Dehát ha van a cicimben tej!!! CSak vmiért nem szopizza ki....jaaajjjjj mááá megint kész vagyok a szopizástól!!!!!!!!!!!!!!

mindig elfelejtem megkérdezni:
a BABAMÓKA-ról tudja vki hol lehet beszerezni? mert a Libriben azt mondták, náluk már nem, mert régi kiadás...

bocsi, h ilyen hosszú lettem!
jócakát mindenkinek!!!

ja és szimplán ungerese: ÉLJENEK A SPANYOLOK!!! :D :D

KépKép
kmanna

Sziasztok!!!

Ne haragudjatok, most nincs energiám reagálni mindenkinek Kép, csak Jim férjének kívánok jobbulást!!!

Tegnap Bill kapitány nagyon állat volt, elöl denszeltem, kár hogy csak józanul... Kép De legalább, volt aki hazavezessen.

Ma meg Szolnokon voltunk a motorért, mert új kipufogórendszert kapott, aztán kocsival lementünk, haza meg én vezettem Kép, pedig eddig csak a dunakeszi auchan-ig szólt a jogsim. Na ma is öregedtem pár évet az tuti. Apa ment elöl, hogy mutassa az utat, de mint kiderült ő sem tudta, meg mindig az utsó pillanatban jutott eszébe, hogy le kéne kanyarodni, jójó motorral könnyű lavírozni, autóval már kevésbé. Na többet se megyek utána!!! Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Jim! elsirtam magam, ahogy a ferjedrol irsz, arad belole a szerelem, minden rendben lesz, nagyon drukkolok!

Biribon! Gyonyoru csalad vagytok :wink: ! Irj minel tobbet, bevallom en se sokat irok es hasonlo az ok, de az is igaz, h sokan vagyunk, igy nehez reagalni mindenkire :) !

Kmanna! Gyonyoru Panka, olyan kis formas pofija van :) !

Panny! Viva Espana(csak olyan hullammal a n-n) :wink: ! es en is a spanyoloknak drukkolok es majd a nemetek megnyerik :roll: ! na jo, remelem nem...

Cigi! en leutnem azt, aki Leon kozeleben cigizik, volt ebbol egy oriasi vitam aposommal, de megertette, en nem vagyok cigi ellenes, vagyis tolem mindenki cigizhet, de nem az en kornyezetemben es teljesen egyetertek Pannyval, en a cigit levegobe fujt penznek hivom, csak sajnos mindenkinek van vmi szenvedelye :(

Kép Kép
rima

Gyorsan egy pár kép:

Iszom a sört!
Kép
Nekem már egyedül is megy!
Kép
Kipróbáltuk az etetőszéket!
Kép
Meg a holdkompot és ez nagyon tetszett ám!
Kép
Szép vagyok ugye?
Kép
3 kiscicánk, a harmadiknak csak a farka látszik.Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Niki, Lilla nem ma 4hónapos? Ha igen, akkor szép hónapfordulót kívánok neki utólagosan is!!!

Blanka kész kis hölgy!

Cigizés: apósom cigizik, és ahogy Panni írta és érzi, az én ellenszenvem sem az ember ellen irányul - apósom nagyon jószívű ember -, hanem egész egyszerűen nem tudom elviselni, hogy nemcsak magának árt, hanem mindenki másnak a közelében - beleértve a kisfiamat is!!! A legborzasztóbb az egészben, hogy van olyan ismerősöm, akinek a rokona passzív dohányosként (vagyis csak a közelében élt vkinek, aki szívta) lett rákos és halt meg rövid időn belül. :( Értem én, hogy mindenki úgy teszi tönkre az életét, ahogy akarja - szabad akaratot kapott mindenki -, de hogy másét, az nagyon felháborít. Az is, hogy ezt nem veszi észre, nem érti meg. Én sem akarlak megbántani, Nóra, csak megpróbállak eltántorítani, hátha sikerül :wink:

És, muszáj leírnom valamit. Tudom, hogy semmi értelme panaszkodni. Valójában nem is az együttérzésre számítok, hanem okos és bölcs ötletekre. Szóval, anyósom anyukája állandó jelleggel hangoztatja, hogy nekem milyen könnyű (mármint anyának lenni). Gondolom, mindannyiótoknak ismerős "az én időmben más volt" és a "a mi időnkben nagyon nehéz volt" kezdetű történet. Ez is valami ilyesmi, csak megfűszerezve azzal, hogy én még rosszul is érezzem magam, lekicsinyítve az én fáradozásaimat, amit anyaként teszek. A dédi 80 éves, beteg, de ha arról van szó, nagyon is jól vág az esze.
"Bea, neked könnyű, mert
- eldobható pelenkák vannak
- van mosógépünk
- vannak nagymamák, akik segítenek
- van autónk
- Kristóf átalussza az éjszakát
- nem kell segíteni az időseket anyagilag
- Tomi sokat segít"
Ez így leírva nem is hangzik olyan vészesen, de annyi minden mással is olyan tökéletes egyszerűséggel tud belegázolni a gyanútlan családtagok lelkiállapotába és tudja terrorizálni őket - neki nem szólhat vissza senki sem, mert ő a NAGYMAMA, neki mindent szabad és különben is, beteg.
Én nem panaszkodom, tényleg hálát adhatok sok mindenért, de valahogy mégsem veszi be a gyomrom, hogy nekem annyira könnyű lenne. Császárral szültem, szoptatással kezdetektől gondom van, ennek ellenére nem adtam föl, 2 héttel a szülés után beöntésért könyörögtem, Kristóf alvása éjjel nem jelenti azt, hogy én is alszom rendesen, mert kelek fejni stb. Tényleg nem sajnáltatni akarom magam. De olyan egy vacak helyzet ez!
Vendég

Hoppá, Blanka már tud magától ülni?
Vendég

Sziasztok!

Jim! Mi a helyzet? Elég félelmetesen hangzik ez az egész a férjeddel. :( Továbbra is kitartást! Kicsit azért nyugodtabb vagy már? Persze majd akkor leszel igazán nyugodtabb, ha rendben lesz és otthon lesz.

Kölyök! Hát a klóros tényleg nem túl jó, de bavaúszáson is klóros a víz... :( Nem tudom, hogy mi lenne a legjobb...
Luca is elég ijedős tud lenni, főleg, ha félálomban van. Elég egy köhhintés, vagy orrfújás, rögtön jön a Móró reflex. Kicsi drága!

Pumperka jó hétvégét! Mi volt a karate vizsgán? A Biribon név eredete elég egyszerű, nem túl izgi. A Boribon mesekönyvek ihlették. A Boribon név önkényes átköltése. Mert így is olyan jól hangzik és így tényleg egyedi. Főleg, hogy Boribon nikkel többen is írnak fórumokra, Biribonnal viszont nem.

Petramama! Jó lagzizást! Kíváncsi vagyok, hogy a kicsike hogy bírja majd! És remélem, tudtok csinálni fotót! 3 gyerek mellett nem csoda, hogy nincs energiád, időd fejni. 3 gyerek mellett én sem tenném. :(

Potyka! Annyira azért nem kicsi a medence, hogy nap mint nap töltögessük. (Kb. 4000literes) És klórt végül nem is vettünk, hanem oxigén tablettát, amire az volt írva, hogy a kíméletes fertőtlenítéshez. Én soha nem vasaltam a babaruhákat. :wink: Aranyos a bölcső!

Panni! Akkor nagyon itt az ideje, hogy ti is összehozzatok egy jó kis családi fotót. Sajna a szoptatás nem csak hogy nehezen indult, de még mindig nem mertem visszatérni rá. Félek, már nem is fogunk... Mekkora Olika medencéje?
Szerintem "Viva España!" :wink:

fnora! De egyszer megnézhetjük. :) Az a baj, hogy a fejés miatt én csak délután 1-2-re tudom összeszedni magam. De azt hiszem, van délután is. De nem vagyok benne biztos. Jó Velencei tavazást! Biztos jó lesz! Kika-Brendon körúton miket vettetek? Én sem dohányoztam soha, a férjem sem. Én is nagyon utálom. Nem nagyon tudok ehhez mit hozzátenni.

OBea! Jók a fiúk! :wink:

Mni! Fotókat kérünk! Igen, a Babaexpón volt fehér, végtelen háttér és jó megvilágítás. Jó lenne, ha itthon is tudnánk ilyen homogén, műtermi hátteret, megvilágítást csinálni. Nálatok milyen kismedence van? A miénk 244cm átmérőjű és 76cm magas.

Kikó! Köszi a dícséretet! :) Mondjuk mindenkinek mindig reagálni nem is nagyon lehetséges. Nekem az esett rosszul amikor mindenki másra reagált valaki csak az enyémre nem. (De senki nem reagált.) De hát van ilyen...

Melltartó. Hát, én éjjel-nappal hordom,mert annyira súlyosak lettek a melleim, hogy félek, hogy nagyon megereszkednének nélküle. És hát csepegek is. Napközben többször érzek vmi szorító, szúrós érzést a mellemben, olyankor aztán elindul a tej mindkettőből.

Na, kíváncsi vagyok, hogy pár óra alatt míg sikerült ezt a hsz-t megírnom, hány hozzászólás keletkezett még. :lol:

biribon

jóóó reggelt!
tegnap "néhány" magyarcsalád bográcsozott együtt 3tól 9ig. áll<tólag 20 felnőtt volt. Gyermek mé tönn kellett legyen mert mindenkinek volt legalább egy.... :) Máté szinte végig aludta az egészet, fél2kor evett itthon,majd fél8 kor !! kért enni, akkor sem sírt, hanem csak kicsit cuppogott, csak én gondoltam már, hogy biztos éhes.. csodájára jártak... ;) ja és kinőttük a 62es rucikat ;)

JIM!!!hogy van az urad??

Mni, éljen az ifjú pár! ;) milyen volt Balcsin? fotókat kérünk!! ;)

boics, a szokásos egy óra helyett negyedóra utána abbahagyta, megyek vissza szunyni, mégiscsak vasárnap van... majd folyt köv!

Kép

Kép
kolyok28

Ja, Biribon, nekünk nincs ekkora medencénk, én olyankis lavórfélére gondoltam... Nem mennek bele a bogarak? (nem panaszkodom, mert készül a 4x8 méteres, amiben mi is úszhatunk majd, csak éppen lassan, és abban ugye komplett rendszer tisztít, amúgy SÓVAl).

Kölyök, szóval kinőttétek? Tegnap mostam, nézegettem még a 68as is vhogy TÚL KICSINEk tűnik :lol: . Na amjd meglátjuk. Lehet nem a hasamhoz kéne méregetnem? (döbbenet, mennyire elfeledi az ember a kezdeteket, nekem Patti Nortonja is olyan picinek tűnt, pedig hát... azért Ötöske csak kisebb lesz, nem? )

Bea, nekem ilyen anyósom. Nem ragoznám, tegnapi feledhetetlen hozzászólása (amellett, hogy miért nem védekeztem, és miért nem kapartattam el....) , miért nem olyan mosógépet vettünk, mint az övé, már tíz éves és megy, belefér abba is vagy 8 kg ruha (effektív lehetetlen), és még mindig jó, pedig EGY HÉTEN kétszer is megy. :lol: Khm, a minek átlag heti 12szer, ha nem tévedek. :P

potyka

kmanna,
gondolj bele, hülye lenne Panka, ha dolgozna a tejcsiért (a szopi nagy munka ám nekik) 70 ml fél óra alatt, amikor tudja, hogy a cmisüvegből dől a tejcsi és egy decit negihat pár perc alatt semmi munka árán. Te is a cumisüveget választanád, nem? Én az elején lefejtem és pohárból/cumisüveg kupakjából adtam neki oda, így nem alakul ki a cumizavar. Most is pohárból kapja, de ma már nagyon ritkán kerül rá sor, kb. 2 hetente. Amúgy eddig jól szopizott és csak most nem akar? (Bocs, de nem nagyon van időm visszaolvasni.)

Kép
marla singer

Khm, Böbi, ééédes a lánykád, a macskáid is. De hadd mondjam el (nem fogom többször), hogy a komp az ősellenségem. Egyrészt nagyon csúnyán bekavar a mozgásfejlődésnek, mert ahhoz biza semmi más nem kell, csak kemény alap és nagy tér. (járóka, vagy szőnyeg, stb.). Az ültetés, állítás mind megzavarja az izmok, idegek természetes mozgását, a komp még rá is tesz, emrt ugye haladni is lehet vele. És a babának már nem lesz elég a normál belsőkésztetésre kialakuló inger.

Másrészt ortopédiai szempontból i s vitatható, ahhoz nem értek, de azt tudom, hogy gyereksebészek rémálma a komp, a hálós járóka, az üvegpohár és az emeletes ágy (túl korán). Mert vhogy nagyon nagyot lehet vele szerencsétlenül esni, és csúnyán sérül a medence és a láb.

És perszehogy árulják, hát a gyerek a legnagyobb biznisz. DE azért csak óvatosan vele (inkább motorozzon a kis hajasbaba, hihetetlen édes).

potyka

Potyka, a hálós járóka miért annyira rossz?
Én fát ,rácsosat akartam venni, de annó kaptunk egy nagy hálósat, és megmaradt.
A többivel maximálisan egyet értek az alapján amit olvastam a témában.

És Blanka nagyon szép és cuki!
Vendég

Kacika, nem tudom az új hálósak elég strapabírók, és stabilak-e, a régi köralakúakon kialakultak idővel lyukak, és a gyerek belelépett, felborította, beakadt lábbal lógott benne. (én meg ugye akkor jártam a csecsemőgondozóba, mikor még brendon sem volt :lol: fejlődéslélektan szemináriumokra, onnan a fenti infoim :lol: )

potyka

Köszönöm lányok,a férjem jobban van. szerencsére ma kirakták a sima osztályra az intenzívről. babakocsival busszal mentem, egész jól sikerült az út, Martin élvezte. Sajnos a párom nem tudott múlt éjjel aludni,a mellette lévő bácsi 5 órán keresztül haldoklott, élesztették többször....88 éves volt. Az szomorított el különben, hogy az átlagéletkor tényleg 80 az osztályon, nagyon kilóg a párom :cry: Majd jövök, csak most úgy igazán magamba vagyok fordulva, pihenni szeretnék. Köszi a drukkokat,
Vendég

Ezt múltkor elfelejtettem felrakni. Kolyok, ilyen eg biológus kisfia 8)

(Milán ezekkel fürdik)

Kép
Vendég

Halihó!

Hazaértünk az esküvőről, nagyon jól éreztük magunkat, Lilla is remekül viselkedett. :) 8-kor megfürdettük, megetettük és utána bébiőrzővel hagytuk a szobában aludni. :) Mi éjfélkor kerültünk ágyba, utána Lilla 2-kor kelt... :( Ilyenkor bezzeg, nem alussza át az éjszakát... :roll:
Képeket még nem néztem meg, de majd párat töltök fel. :) Balatoni fotók viszont nincsenek, mert lusták voltunk és nem vittük el a fényképezőt. :oops:
Biribon, nekünk egy 3,6m átmérőjű és 90 cm magas medencénk van és az klórtablettával tisztul, Lillának meg egy ici-pici medencéje van, de még nem avattuk fel. A nagymedencébe nem hiszem, hogy bele fogjuk rakni...
Hát igen, otthon elég nehéz műtermi hátteret (én egy pokrócot szoktam leteríteni, úgy hogy a hátteret is az alkossa) és fényeket csinálni (egy-két jól irányzott lámpa, esetleg tetőablak...). Szintén fotósok?
Bea, köszi a 4 hónapos gratulációt. :) Okos és bölcs ötleteket sajnos nem tudok adni. :(
Na de Bosek, máris sörrel itatod a gyereket? :wink: Erről jut eszembe, hogy egy ismerőstől hallottam, hogy az Anyuka ugye szoptatás alatt alkohol mentes sört ivott, hogy legyen teje és a gyerek full rászokott. Nem tudom hány éves most, de mindig alkohol mentes sört kér inni. :)
Én is nagyon-nagyon cigi ellenes vagyok! Soha az életben ki nem próbáltam, szerencsére Feri sem. Még a szagát sem bírom! Iszonyat sok történetet tudnék mesélni, mert úton-útfélen mindenkinek beszólók...
Pl. első randinkon (vagy 5 éve), szabadtéri rendezvényen voltunk, ahol ugye nincs megtiltva... előttünk kigyúrt, kopasz, nagydarab fickó rágyújt... mire én elkezdek hőbörögni, hogy mennyire büdös, utálom, miért pont ide kellett ülnie... Feri meg csak halkan a fülembe súgta, hogy ha az ürge megüt, nem tud megvédni. :) :lol: :D Ezt a történetet azóta is gyakran emlegetjük és még mindig mindenkinek beszólók... :)

KépKép
KépKép
mni

Jim, örülök, hogy már jobban van a férjed, remélem hamarosan haza is engeik!

KépKép
KépKép
mni

Niki, örülök, hogy Lilla bébi jól viselkedett :wink: Imádom-imádom, a Pamperses fotót mindenkinek mutogatom, hogy ilyen kiscsajt akarok szülni majd 8)

Én bagóztam régen, de annyira utálom már, hogyha megérzem a cigifüstöt, hánynom kell. Nem is értem, hogy bírtam régen cigizni!!! Pedig szívtam majdnem 10 évig :shock: :x Amúgy én is mindenkinek beszólok :wink: ami a szívemen, a számon. Ahogy öregszem, kezdem kicsit visszafogni magam. Pláne, hogy most ami Robival történt....a saját életemre esküszöm, hogy soha többet nem fogom idegesíteni!!!!
Vendég

Amúgy a szívbillentyűre hülyeséget írtam, nem úgy hívják, asszem mitrálisnak. Tök mind1. Csak jönne már ki onnan :cry:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?