Sziasztok!
Csics!
Le a nagyival ha továbbra is így viselkedik!
Én is úgy tudom, hogy nem baj ha nem jár másfél éves korig. De a fiúk általában 15-18 hónapos kor közt kezdenek járni, azzal meg ne foglalkozz, hogy vannak kivételek! Az egyik barátunk két évesen kezdett járni, és semmi hátránya nincs emiatt. Petike kiélvezi, hogy cipeled
. Az egyik szomszédasszonyom meg azt mondta, hogy neki akkor kezdett el járni a nagyobbik fia, mikor nagy lett a pocija /mármint a nőnek/, és nem tudott vele kézenfogva járkálni, a gyerek meg menni akart, kénytelen volt egyedül. Ne aggódj, minden gyerek más! Nagyit dobd ki
!
Nyuszi!
Meg tudlak érteni! Mendi hasonlóan rossz alvó. Nappal beéri átlag egy-másfél óra alvással. De volt olyan, hogy húsz percet aludt egész nap. Nem olyankor csinálja az esti műsort, mikor "sokat" alszik napközben? Vagy esetleg az lehet, hogy nem akar lemaradni valamiről. Hallottam már ilyet is. Egyébként én is ilyen vagyok
. Fél hogy valami történik miközben ő alszik, és így lemarad róla. Próbáld meg úgy lerakni, hogy előtte körbeviszed, és megmutatod neki, hogy mindenhol leoltjátok a villanyt, apa is lefekszik aludni, kikapcsoljátok a tv-t és miközben lerakod az ágyába, elmondod neki, hogy te is aludni fogsz miután ő elaludt. Hátha segít kicsit..
Ezek az apukák elég könnyen veszik a gyerek kérdést
!
Kataa!
Úgy gondoltam, hogy annak az anyukának a párja /apuka/ vigyáz a saját gyerekére, aki a te gyerekedre vigyáz. Hú, értetted? Én néha elmegyek a barátnőimmel biliárdozni, vagy pizzázni egyedül, mert már ők is hiányoznak. De csak este, miután elaludt a lány.
Rit!
Mendi is szeret vásárolni, mindig ő pakolja a narancsot, mandarint a zacsiba. Csak ő hisztizik is, mikor abba kell hagynia. Meg apukának nincs türelme órákat várni rá, mivel ő akarja tolni a bev.kocsit.. Lehet, hogy apukát kéne otthon hagyni?
Panda!
Örülök, hogy Noémi meggyógyult!
Jó, akinek egy van? Legalább már nem vágyok annyira a kistesóra
!
Manó!
Én is csak mostanában tudtam rávenni Mendit hogy fogja a cumisüveget. Vagyis fogta eddig is, csak nem emelte fel, hogy jöjjön is belőle valami. Most viszont egy hét alatt megtanult szívószállal és pohárból is inni, és kanállal enni.
Én úgy tudom, hogy minden gyerek fent van este időnként. Legalábbis több ismerősöm is megerősítette ezt, és nálunk sincs másként. De Mendi csendben van, nem szokott nyekeregni. A barátném mondta, hogy az ő fia szokott nyöszörögni, de mivel másik szobában alszik, így általában nem hallani, és visszaalszik magától. Mi is így vagyunk. Szerintem nem jó az se ha egyedül hagyod, de az sem, ha elkezdesz vele játszani. Hú, most sok újat írtam, igaz?
! De valahogy meg kellene találni a középutat. Próbáld ki, hogy csak kis idő elteltével mégy be hozzá, és nem maradsz ott folyamatosan.
Sasha!
Jobbulást nektek!
Beszti!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!! Kár hogy elmúlt a jókedved
. Én szeretnék ilyen ajándékot kapni
!
Ird már meg nekem, hogy melyik környéken nézzem meg, jó? Mármint, hogy mi tartozikmég bele a környéketekbe, milyen messze mész el?
!
Én is így vagyok a babakocsival is, meg mindennel, hogy inkább legyen jó és kicsit drágább, mint olcsó, és sz.r! A mi kocsink is majdnem 70ezer péz volt hordozó nélkül. Párom örült is neki, ezért nem akar még 30-at kiadni mégegyre..
Gumicukor!
Fogzásban ugyanúgy állunk mint ti. Bár Dani már előrébb van annyival, hogy áttörtek a fogai.
RR tényleg kiakasztó. Engem eddig nem nagyon érdekelt, hogy mit csinál. Én is jónak tartom a tornát akár a várandósság alatt is, de ő túlzásba vitte. Az meg kissé gyanús, amit a múltkori cikkben olvastam, /te linkelted ide/ ha jól emlékszem a magzatvíz elfolyása után két órával már megszületett a lány. Gyanús, hogy ilyen hamar császár lett. Hisz még összekészültek, meg beértek a kórházba, meg felvették az adatokat /bár lehet, hogy már fejből tudták őket a szülésznők
/ előkészültek..stb. Nekem gyanús, hogy nem eleve úgy akart e szülni..
Az meg kifejezetten bosszant, ha valaki azért nem szoptat, hogy ne rontsa el az alakját.. Á, nem is folytatom, mert csak bemérgelem magam, annyit meg nem ér.
Judy!
Nem vagy gonosz
! Egyetértünk!
Betti