Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, vki elbizonytalanított egy másik fórumon, azzal kapcsolatban, hogy hogy kell a heteket számolni.

Tehát én ma 16+4 vagyok. Én eddig úgy gonoltam, ez azt jelenti, hogy betöltött 16 hetes vagyok, illetve hogy a 17. (=17dik) hétben járok. De most azt mondták, ez még csak a 16. hét.
Most akkor hogy van ez?

Kép
trombibébi

Sziasztok,
tudom, hogy már volt téma, de én most közelítek az AFP-hez, a dokim 16. hetes 1. naposan küldött, ekkor uh.szerint még egy héttel idősebb a babánk. Nekem ez kicsit későnek tűnik, de lehet, hogy rossz a memóm, én úgy tudtam a 16. héten kell menni, és az uh. dönt.
Aki ráér leírja mikor ment, vagy megy AFP-re? Köszi

Ja, ma voltam bölcsis szülőin, mivel nem fogok visszamenni dolgozni, ezért csak megőrzésre veszik be, heti 2 napra. Szerintem ez rosszabb a gyereknek, mint az ötnapos. Nincs így megszokott rendje, hol otthon, hol a bölcsiben, na mindegy majd eldöntjük.
Sziasztok.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Trombi: látom neked is ez a problémád (AFP), holnap megyek védőnénihez először, kíváncsi vagyok ő mit mond.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Sziasztok Csajok!

Borzasztó ez a meleg, de ezt már mondtam. De egy kis esőre megint van kilátás.
Ma voltam AFP-n! Jövő hét szerdára lesz meg az eredmény. Nagyon kíváncsi vagyok, mert ezzel kapcsolatban volt egy nagyon rossz álmom tegnap.
Megkaptam a 12. heti vérvétel eredményének másik részét is és vércsoportos papíron ez áll. Bocsi, de most idézek egy kicsit:
Vércsop: A Rh+
Ellenanyag (és még valami rá van írva, ez olvashatatlan a sok betűkusza miatt) szóval ez mellett nincs semmi. Megjegyzem Dani fiamnál ez negatív volt.
Direct coombs: negatív
Indirect coombs: negatív
Javallat:
1. Enzimes közegben reagáló vcs specifitást nem mutató irreg. antitest mut. ki.
2. Transzfúzió esetén választott vér adását javasoljuk.
3. 3 hó múlva controllt kérünk.
Szóval ezt kaptam. Nem értem, hogy az ellenanyagnál miért nincs semmi "érték".
És a javaslatot sem értem. Ja és a doki külön beírta a kiskönyvbe is, hogy csak választott vérrel vagyok transzfundálható!!!
A tanácsadóban ezt elolvastatták velem. Majd mondta a doki, hogy nem azért kérte ezt, hogy aztán kérdezzek is, csak alá kell írnom, hogy tudomásul vettem. Én nem is kérdeztem, mert egyrészt sietnem kellett, hogy még vérvételről ne "rúgjanak" ki. Meg nem is igazán akkor értettem pontosan, hogy mit akarnak ezekkel a mondatokkal. De itthon már bosszantott és nem is értem, mert Dani fiamnál mindhárom dolognál negatív volt az érték. Itt meg csak 3-ból 2 mellett van valami.
Van valakinek valami ötlete mi lehet ez? Vagy találkoztatok már ilyennel?
Előre is köszönöm!

Kép

Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Trombi!
Ùgy van ahogy te írtad!! :wink: Betöltött 16 vagy és most vagy a 17. -ben.
Èn meg a 15. hétben vagyok! Bár ezt a számolást párocskám se tudja megérteni!
:lol: :lol:
susy75

Trombi! A te számolásod a jó. Ha betöltötted a 16-ot, akkor a 17-ben vagy! Ez tuti! Hiszen ha betöltötted a 16. életévedet, akkor is a 17-ben vagy nem?

Csajok! Az AFP-t az állami kuruzslók 15-től 16+6-ig szokták levetetni. Másutt a 20. hétig is bevállalják, mert akkor is mérhető, csak nyilván más módszerrel kell értékelni. De mindenképpen ellenőrizzék, hogy ráírja-e az asszisztens a korotokat és a testsúlyt, mert anélkül nem értékelhető!

Kép
zölddisznó

Köszi csajok, akkor megnyugodtam!

BB - én 15+4-en voltam AFP-n. (ill az integrált teszten)

Kép
trombibébi

a 16+6 az a 16. hét... (a dokik mindig a betöltött hetet mondják hétnek). Az AFP-t a betöltött 16. héten (ld. a 17. terhességi hét közben, 16 (betöltött) hetes terhesen) szokták levenni. Gáz ez a számolás, de ez van... (ha valaki 38+5-nél szül pl. akkor a gyerek lapjára azt írják, hogy a 38. héten született és nem a 39. hetet)
Vendég

(én speciel 17 hetesen megyek majd AFP-re a kórházba, holnap ugyanis semmi kedvem bemenni... ez van... Lillánál egyáltalán nem mentem, csak az integrált tesztes AFP-t vittem...)
Vendég

Én is úgy tudom, ahogy fentebb írtátok, hogy pl. a 15+6, az betöltött 15 hét plusz 6 nap. Mert máshogy a 15+6-ot nem is nagyon lehet értelmezni szerintem.... :roll:
bébic

BB: ugyan ez volt a problémám nekem is, aztán végül én is a védőnénit kérdeztem meg és rá hallgattam. Nekem a dokim nem is napot határozott meg, hanem időintervallumot (06.24-07.01-ig). És 06.28-án töltöm be a 16. hetem, viszont a baba az UH szerint minimum 1 héttel nagyobb....
Így most 15+6-on, vagyis ma megyek el, mert a védőnéni azt javasolta, hogy ha már így alakult, akkor minél közelebb a "betöltős" naphoz.
Végül is valamikor muszáj mennem, és én is úgy voltam vele, hogy akkor már inkább ma, mint jövő hétfőn vagy kedden...
Az esély, hogy nem túl jó eredmény jön ki, így is, úgy is benne van a pakliban... :?
bébic

Kép .

Kép .

Kép kocsicipő

Nem bírtam magammal megint.... :wink:
bébic

Sziasztok,

most elutazom egy hétre, majd utána próbálok jönni.
Szép nyarat, jó pihenést nektek!

Kép
Kép
pannati

Sziasztok!

Most először jelentkeztem be egy ilyen oldalra. Első babánkat várjuk Mikulásra. Borzasztó türelmetlen vagyok. Most például azt várom, hogy végre mocorogni kezdjen úgy, hogy én is érezhessem. :lol:
dcili81

szia dcili.
udv a csapatban.
en megyek a vervetelre f12-rol. utana lesz bovebb infom, hogy itt hogyan is mukodik.
kepzlejetek hason aludtam mindenfele ala ducolas nelkul. el sem hiszem, hogy meg megy. :shock:

szep napot mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
mush589

bebic, te aztan jo koran fent vagy!!!!
a rucik nagyon cukik. ugyi vagy!
fiu lesz?
lassan nem tudom kovetni, hogy ki tudja mar, hogy mi lesz, es ki nem.

KépKép
KépKép
mush589

tenyleg tud valaki valamit verzsorol meg az ikrekrol? ezer eve nem jart itt

KépKép
KépKép
mush589

Ti túlvagytok már az AFP-n? Nekem kedden vették le a vért, jövő héten pénteken kell visszamennem. Annyi mindent hall az ember. A védőnőm is azt mondta, hogy ne is izguljak, minden rendben lesz. Azután meg mehetünk uh-ra, remélem megmutatja magát... :wink:
dcili81

Ennyire fontos pontosan a hét?
Én nem szoktam ennyire számolgatni, AFP-re nem is néztem hanyadik hét, megyek, mikor a védőnéni mondja, biztos tudja a dolgát.

Betti
Kép
betti0412

nikianya ez számomra olyan furi hogy második terhességed és mégis ilyesmiket kérdezel?! :lol: A köldököd felett tuti nem a baba rugdos,de mivel a növekvő méhed felfelé nyomják a gyomrodat és a beleidet,valószínű azok helyezkedését,és működését érezheted.

Mush és Zöldi,szerintem ti is érzitek a baba mozgását csak nem tudjátok,vagy nem vagytok benne biztosak hogy az az! :lol:

BB!én is 16+5 naposan kell hogy menjek AFP-re,mert nekem egy picit kisebb a baba a terhesség koránál(Később fogant).A heti két nap a gyereknek nem biztos hogy olyan rossz,egy kicsit kikapcsolódik,gyerekek közt lesz,és te is azalatt sok mindent el tudsz intézni,amit máskor esetleg nem.

Bébic cukik a rucik nagyon!!!

dcili81
hatalmas gratula,ne türelmetlenkedj szalad az idő!!!

Bettihez hasonlóan én sem izgulok ennyire azon mikor hova kell menni,főleg ha időpontos beutalót kapok rá,akkor akkor kell menni és kész.Higgadjon le mindenki és inkább vegyen valami édes babaholmit!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Na utána érdeklődtem,nekem nem kell friss házassági anyakönyvi kivonat a szüléshez,a fehérvári kórház szerencsére nem foglalkozik ilyen marhaágokkal! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Csajok!

Olvastátok amit tegnap este írtam. Nem tudna valaki segíteni???????????????????????????????????????????????

Köszi

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Bocs, hogy a múltkor nem köszöntem! Igaza van Zöldinek, illet volna. Mentségemre szolgáljon, hogy félálomban voltam már, s azért maradt el.

Zöldi - többek között miattad is "jelentem" meg a topikban. Nem szerencsés kólaivásra buzdítani a kismamákat: - a kóla feloldja a csontokat (oda lesz a drága calcium!), felmarja az aszfaltról a rászáradt vért, s csavarlazítóként is jól működik, stb.
A lightos dolgok meg pláne ártalmasak, különös tekintettel az aszpartámra...

A sok szintetikus vitamin sem nagy előny...

Talán ezekkel nem kéne mérgezni a babáitokat és önmagatokat sem...

Többiek - bocsi, csak segíteni szerettem volna a bemásolással nektek, hiszen sokan panaszkodtok barna macira, puffadásra, stb,
az a módszer segíthetne nektek ebben.

Végül is ti tudjátok....

Most már a babáitokért is felelősek vagytok...

Jardina
jardina

Pannati: Jó nyaralást, aztán vigyázni ám magatokra! :)

Cili: Üdv köztünk, jó pocakosodást! De jó neked, itt legalább 2 hét, mire megvan az eredmény...

Mush: Korán? Általában, fél 7-kor kidob az ágy, ma bizti az éjjeli kiadós eső miatt tudtam tovább aludni. :)
Köszi! Nem tudjuk még sajna, de egyszerűen mindig a kék felé húz a szívünk, nagyon kisfiút szeretnénk.
Holnap megyünk 4D UH-ra, reméljük, szétdobja nekünk a lábait és megmutatja a kis micsodáját. :lol:

Betti: Az AFP esetén fontos a hét, sőt, ma, hogy voltam megtudtam, hogy - legalább is a Péterfyben - még a súly is fontos, sőt a 12. heti tarkóredős UH-os papíromról is leírtak egy-két adatot... :roll:

Sarmon: Köszi, és csatlakozom hozzád: ne izguljunk, vásároljunk! :lol: :lol: :lol:

Gabrielldaniell: én sajna nem tudok segíteni, pedig előkerestem azt a papíromat, amin ezek vannak de nekem nincsen rajta semmi különleges írás... :?
bébic

Bébic! Miért gondolod, hogy nem lesz túl jó az eredményed?
Jól tetted, hogy nem bírtál magaddal! :lol: Nagyon tetszenek a cuccok!

Pannati! Kellemes időtöltést! Várunk!

Üdv közöttünk Cili!
Én is Mikulás-bébit várok :lol: ...és már nagyon, hogy mocorogjon. De hál' istennek nem vagyok türelmetlen.
Afp-n már én is voltam, 1-én kell mennem UHU beutalóért, és akkor kapom meg a leletet.

Mush! Hasooooon? Jajjjjj, at hogy sikerült:? Nekem már nagyon nyom.
Mikor jössz Pestre?

...és Almamama is igazolatlant kap! Nemcsak Verzsó! :lol:

Sarmon! Én szerintem azért nem érzem még, mert alapból "gázos" vagyok, és állandóan mocorognak a beleim. Valószínűleg annak csak egy része a belem, a többit már Bucinudli produkálja.
...és a kórházban meg is csinálják az bébi születési anyakönyvijét?

Gabi! Este megkérdezem a tesómat, de most nem elérhető.

Kép
zölddisznó

Gabi, sajnos nem tudok semmi okosat mondani neked az ellenanyaggal kapcsolatban. Az enyém negatív lett.

Kép
trombibébi

Köszönöm addig is mindenkinek! Dani fiamnál is negatív volt egy éve. Most nem értem mi ez a kavarc!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na és akkor mégis rosszul tudtuk ezt a terhességi hetek dolgot. Remélem, nem volt túl korai nálam az AFP - 15+4-en voltam.

Kép
trombibébi

Zöldi: ja, nem azt gondolom, hogy nem lesz jó, csak annyifélét hallani erről az AFP-ről, hogy az se jó, ha korán van, az se ha későn...meg hogy sok doki már értelmetlennek tartja, mert csak ijesztgetik vele a kismamákat...szal ígyekszem rákészülni arra is, ha nem az ideálértékek körüli lesz az eredményem. Főleg így, hogy ennyire összevissza vagyunk a hetekkel-napokkal, én meg a bébi(c).... :P
Én is örülök, hogy nem bírtam magammal (megint), Apája már nem annyira, mivel megígértette velem, hogy amíg legalább a nemét nem tudjuk, elülök a seggemen (meg a pénztárcámon)...de azért tegnap is vettem kettőt, a C&A-ban most vannak hosszú ujjú bodyk 590-ért. (meg vannak más leárazott cuccok is, de arrafelé nem mertem elmenni, mert akkor elszabadult volna a pokol, az tuti! :oops: )
bébic

Kép .

Kép .

A tegnapi "bűnözésem" eredményei....ígérem, többet már nem rakok fel. :)
bébic

Hát ennyit a hüvősről... Itt megint ezer fok van... Hogy bírjátok a meleget?
dcili81

Trombi: szerintem nem gáz. Ha meg mégsem tetszene az eredmény, a jobb helyeken a 20. hétig meg lehet ismételni a vérvételt.. (csak AFP talán 5000 körül lehet - bár én az AFP-nek továbbra sem sok értelmét látom önmagában, egy nagyon precíz 18. heti UH ezerszer többet ér!)
Vendég

Vásárlás: tegnap én is elmentem túrni egyet és tök jó nyári gatyákat, kantáros farmerszoknyát, pólókat stb. vettem a gyerkőcnek (kistesónak két bodyt:) magamnak meg egy sima sztreccs és egy újatlan pólót:) (kemény 3700-at hagytam ott...)
Vendég

en ma megyek erre az apf-re. 15+4. a vedonenit kerdeztem, hogy ma menjek vagy ket het mulva. azt mondta hogy tok mindegy. en meg ugy voltam vele, hogy akkor igy hamarabb tul esek rajta.
plusz vesznek le vert azokra a vizsgalotokra, amikre "elvesztettek" a verem 2.5 hete.
nalunk a vedoneni csak hetente egyszer rendel. penteken 12.30-2.30 kozott.
o fogja levenni a vert is.

KépKép
KépKép
mush589

Gabrielladaniella!
Sajnos nem tudok segíteni. Nekem csak annyi van ráírva a leletemre, hogy teljes ellenanyagszűrés: negatív.

AFP: szerintem se parázzatok, a doki v. a védőnéni tudja a dolgát, biztos nem mondd hülyeséget amikor az x-edik, v. y-adik héten, napon zavar el bennünket erre a vizsgálatra.

Cili!
Üdv köztünk, és kellemes babavárást! Nekem dec. 8.-at mondott a doki a szülésre. Még én sem érzek mocorgást, de Harivera megnyugtatott kicsit.

Mush!
Hasonfekvés??? Nem semmi! Én már régóta nem bírnék... Már eléggé látszik a pocakom... Tegna este megettem egy tál cseresznyét és akkor lett a hasam, mintha már a 9. hónapban lettem volna. :-)

Sarmon!
De jó, hogy nálatok ilyen könnyen megoldódik a papír kérdés! Mi nem vagyunk házasok, ezért Apának nyilatkoznia kell, hogy nevére veszi a kölköt. Ehhez azonban kell a dokitól egy igazolás, amit már be is szereztem. Most az jönne, hogy elballagunk az anyakönyvezetői hivatalba, ahol Apa nyilatkozhat, de ezt munkaidő alatt elég nehéz lesz kivitelezni.

Jelentem hétfőtől 1 hét szabin leszek!!! Végre!!! Végigjárok egy csomó bababoltot és felhajtok egy helyet, ahol nyáron is van Aquanatal!!! És legfőképpen nem dolgozok!!! Hurrá!!!

Kép
Kép
lbernuska

banyek... meleg van... újatlan=ujjatlan
Vendég

bebic. nyugodtan rakjal fel kepeket! megint nagyon ugyi voltal. edesek a rucik!

te is nagyon ugyi voltal csaki. hova jarsz turkalni? megkaptad a multkori privimet?

zoldi. augusztus 17-31 megyek haza.

gabriell. en sajnos nem tudok hozzaszolni.

KépKép
KépKép
mush589

mush589 jó neked, hogy a védőnőd leveszi a vért, nekem olyan szörnyű helyre kell bemennem, hogy a hátam közepére kívánom...
Amikor a 12. hét előtti vizsgálatokra kellett mennem, még engem szidtak le (ezt tudtam volna csúnyábban is írni...), hogy ha nem igyekszem letelik a 2 óra és már nem tudják levenni a következő adag vért, mert 10 óra elmúlik, és vége a rendelésnek... Azt hozzáteszem reggel fél 7-től ott ültem és vártam... :?
dcili81

Csakegy: neked arany kezed van, már korábban is írtad, milyen jó cuccokat szoktál turizni. :lol: Most már én is egyre inkább kedvet kaptam a dologhoz, esetleg vki a 6.-7. kerületben (Keleti környéke) tud ajánlani jó turit? :)

Mush: elvesztették a véred?! :shock:
az én védőnénim is hetente 1 szer van, szerdán 8-10. De telefonon el lehet érni, vagy lehet neki üzenetet hagyni és visszahív.

Hasonfekvés: Nekem csak olyan "féloldalashason" megy, egyik láb kinyújtva, másik felhúzva. Teljesen hason egyáltalán nem tudok feküdni már...
Már alig várom, hogy szóljanak, hogy kész a szopipárnám, sokszor érzem már éjjel is, hogy jól esne valami a lábaim közé. :P
bébic

van esetleg közületek Székesfehérvár környéki? Ott nincsenek jó turis helyek? Voltunk Pesten 3 hete, de nagyot csalódtam, azt hittem mekkora jó bolt lesz de akkor volt mint a nappalink... :(
dcili81

Mush, Zöldi aranyosak vagytok, hogy hiányoltok! :lol:

Mióta ilyen meleg van nem nagyon kívánkozom a gép elé ülni :cry: , na meg sokat is kell pihennem, hisz a legutóbbi vizsgálaton a cervix score 2000 lett.

Én 15 hetes 6 naposan voltam AFP, bár nálam ez az eredmény nem sokat mond.
Nekem van Várandós öröknaptáram, az úgy mutatja, hogy pl én most 16 hetes 2 napos vagyok, vagyis a 17. hétben csütörtöktől kezdve (szerdán töltöm az egész heteket).

Bejelentkeztünk július 9-re 4D-re, remélem a Picurkáink megmutatják magukat!

Ahogy egy kicsit enyhül az idő, jövök! (pedig én mindig napimádó voltam, de most majdmeghalok :lol: )

verzso

Kép
dcili81

Na és akkor mégis rosszul tudtuk ezt a terhességi hetek dolgot. Remélem, nem volt túl korai nálam az AFP - 15+4-en voltam.[/quote]
Nem tudtad rosszul, jó volt, amit leírtál!

Bébic! Bűnözzél csak nyugodtan! Apák meg csak tömjék a pénztárcánkat! :lol: :wink:

AFP-ről:
Szerintem egy kicsit túl van lihegve. Van helye az AFP szűrésnek, de nem szabad messzemenő következtetéseket levonni belőle, hiszen CSAK előszűrés funkciója van. Figyelmeztet, hogy vizsgálódjunk tovább, ha nem jó az eredmény.
Plyan, mint ha pl. hosszú ideje kapar a torkod, akkor elmész dokihoz, hogy kivizsgáltasd magad. Nagy valószínűséggel csak egy banális baci, ami torokgyuszit okoz, de felhívhatja a figyelmedet valami súlyosabb kórságra is.
Csakival egyetértve önmagában tényleg nincs nagy diagnosztikus értelme, csupán figyelemfelhívás.

Berni! A cseresznye nyami, és nagyon jó vízhajtó!
Az apasági nyilatkozat illetékköteles?

Csaki! Az újatlan is jó, hiszen turis, vagyis nem új! :lol:

Mush! ...akkor nem kell sietnem a párnavarrással :lol:

Bébic! A Rákóczi úton, a volt namtommilyen mozi környékén (Keleti és Blaha között félúton, ha befele mész a városba jobb oldalon) Amúgy a HÁDA KFT-nek több boltja is van a belvárosban, ami király. ÉS AJÁNLOM A VATERÁT! Én átlag 300-ért veszek ott szuper cuccokat.
[quote]s írta:okszor érzem már éjjel is, hogy jól esne valami a lábaim közé.
...én nem csak éjjel! :oops: A második trimeszterben ez normális! :wink: :lol:

Cili! Rossz helyen voltál!

Verzsó! Akkor azon az UH-n már a kötelező genetikai szűrést is el tudják végezni, ugye? Hová mész? Doki csinálja, vagy szonográfus?

Kép
zölddisznó

Én is hason alszom. :) Sokat szokott fájdogálni a pocakom (nem görcsöl, tompán fáj), főleg mióta ilyen erőteljesen kezd kidomborodni. Ilyenkor mindig hasra vágom magam és rögtön elmúlik. :) Amúgy nehezen bírom ezt a gömbölyödősdit, sztem később mozdulni sem fogok tudni.. Ha már most fájok a poci növekedéstől. Ráadásul a köldököm is kezd csúnyán kidudorodni, pedig mindig is büszke voltam rá. :(

Amikor finoman megnyomkodom a pocakom és jó keménynek érzem, az probléma? Igazából mindig ilyennek érzem. Most ez így jó, mert feszül kifele? Olyat is hallottam, hogy ilyenkor görcsöl a méh.. No az meg nem biztos h jó..

No engem AFP-re nem fog küldeni senki, majd én kitalálom mikor megyek:) mert védőnővel sokára találkozom, a háziorvosom meg ad egy beutalót, hogy menjek majd vmikor. Megoldom én ezt ügyesen! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi: köszi a megerősítést, tudtam én hogy ez így rendjén van: én bűnözök, Apa meg tömi a tárcám! Na, majd jól elbeszélgetek azzal a kis szédült fejével, majdnem tévútra vezetett! :shock: :D

Köszi a tippet, elballagok majd arrafelé. Néhány turiba már benéztem korábban is, csak azok valahogy annyira lehangolóak és majdhogynem igénytelenek voltak, hogy a kedvem elment tőlük... :(
A vaterán-teszveszen-ebayen nagyon sokat rágódom mostanság, de mi van, ha átvernek, vagy ha nem is olyan a cucc, mint pl. a képen, vagy....vagy....én mindig tartottam az ilyen rendelős dolgoktól, nekem mániám előtte megtapizni, amit veszek. :roll:

[quote]. írta:..én nem csak éjjel! A második trimeszterben ez normális!

Zöldi, remélem, itt egyre gondolunk! :wink: :lol: Vagyis aaaaa.....szopipárnáraaaa! :lol: :lol:
bébic

Zöldi, igen, ez lesz a gentikai is, az csinálja majd aki a megyei kórházban is csinálja az UH-okat (Kecskemét), így ezt elfogadják a 18. heti kötelezőnek.

Ma délelőtt nem volt sem TV sem net, a hajnali vihar rendesen bekavart a kábelszolgáltatónál De sajnos a levegőt nem nagyon hűtötte le! De így elmentem turkászni, és nem hiszitek el, de összesen 225,-Ft-ért (ma már csak 200,-Ft volt kg-ja a ruháknak) vettem két kis farmernadrágot, két pólót, kis zoknit, két előkét, 3 hosszú ujjú rugit, 1 hosszú ujjú bodyt, 3 rövid ujjú bodyt és magamnak egy vékonyka felsőt. Tuti megyek legközelebb is! :lol: :lol:

verzso

Sziasztok.
Ma voltam védőnéninél, megkérdeztem ezt az AFP dolgot, azt mondta, hogy a betöltött 16. hét után érdemes menni, mert félő, hogy előbb túl alacsony értéket mutat. Persze ez függ a baba tényleges korától, ami ugyebár eltérhet a számítástól.

Én is rákérdeztem miért kellett megint vércsoport meghatározás, már történt három az életem során, és ez ugyebár nem változik. Szóval, tévedésben voltam, igenis változhat, akár egy vírus, vagy bármi más körülmény is megváltoztathatja, főleg azokat a 'kiegészítő értékeket' (nem tudom már a meghatározásukat).
Remélem senkit nem vezettem félre, de várjuk meg Zölddi tesóját.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Ja, a kiskönyvem egy hófehér könyvecske, kép semmi, elég barátságtalan.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

BB: enyém is fehér, tök snassz.
Az, amelyiken az a mosolygós kisbaba van, az a tavalyi lehet? Más kismamiknál olyat látok mindenfelé... :roll:
bébic

verzso: Hol turkáltál Te ilyen jó feltételek mellett?? Címet kérek, én is szeretnék! :D

Nekem is mosolygós babás kiskönyvem van de abban az van h 2007-es.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?