Na és akkor mégis rosszul tudtuk ezt a terhességi hetek dolgot. Remélem, nem volt túl korai nálam az AFP - 15+4-en voltam.[/quote]
Nem tudtad rosszul, jó volt, amit leírtál!
Bébic! Bűnözzél csak nyugodtan! Apák meg csak tömjék a pénztárcánkat!
AFP-ről:
Szerintem egy kicsit túl van lihegve. Van helye az AFP szűrésnek, de nem szabad messzemenő következtetéseket levonni belőle, hiszen CSAK előszűrés funkciója van. Figyelmeztet, hogy vizsgálódjunk tovább, ha nem jó az eredmény.
Plyan, mint ha pl. hosszú ideje kapar a torkod, akkor elmész dokihoz, hogy kivizsgáltasd magad. Nagy valószínűséggel csak egy banális baci, ami torokgyuszit okoz, de felhívhatja a figyelmedet valami súlyosabb kórságra is.
Csakival egyetértve önmagában tényleg nincs nagy diagnosztikus értelme, csupán figyelemfelhívás.
Berni! A cseresznye nyami, és nagyon jó vízhajtó!
Az apasági nyilatkozat illetékköteles?
Csaki! Az újatlan is jó, hiszen turis, vagyis nem új!
Mush! ...akkor nem kell sietnem a párnavarrással
Bébic! A Rákóczi úton, a volt namtommilyen mozi környékén (Keleti és Blaha között félúton, ha befele mész a városba jobb oldalon) Amúgy a HÁDA KFT-nek több boltja is van a belvárosban, ami király. ÉS AJÁNLOM A VATERÁT! Én átlag 300-ért veszek ott szuper cuccokat.
[quote]s írta:okszor érzem már éjjel is, hogy jól esne valami a lábaim közé.
...én nem csak éjjel!
A második trimeszterben ez normális!
Cili! Rossz helyen voltál!
Verzsó! Akkor azon az UH-n már a kötelező genetikai szűrést is el tudják végezni, ugye? Hová mész? Doki csinálja, vagy szonográfus?