Sziasztok!
Elég rég "jártam" - olvasgatni még csak csak tudtam, de írni....- úgyhogy próbálom pótolni:
Képek tök jók!!!!! Gyerekek szuper szépek, hiába jó kis csapat vagyunk!
Vera, Liv, Tontica, Magi, Vasani, Csirkesz, Macsek - remélem nem maradt ki senki- köszi a képeket!
Csirkesz! Gratulálok a gyönyörű babához és a turbó szüléshez!
Milyen Triplamutternak lenni???
Botinak jobbulást és kívánom, hogy nehogy elkapja család többi része!!! Új előszobához is gratula!
Reditke! Fekvőgipszes járós kisemberd nem semmi!
Te vagy a fórum oszlopos tagja, szerint Te tartod már a lelket benne! Logisztikailag nem lenne egyszerűbb 1 úttal kidobni az egyiket a bölcsiben a másikat oviban? Idő és energia hiány dettó, csak én már 2 éve melózok!
Igaz csak 1 gyerek van.. - de csinál akkora káoszt, mint 6 másik.
Andi! Ha majd Te is elkezdesz melózni, akkor még kevesebbet látod majd őket. Nekem nagyon hiányzik egész nap, de nem tudok mást tenni... Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne 8 órában melózzak.
Vera! Tök jó, hogy Kornél így szereti az ovit!!!
:) A súlyprobléma miatt meg szerintem ne aggódj, a védőnők és a dokkerek előszeretettel paráztatják az anyukákat. Kajcsi ügyileg ügyik vagytok!
Liv! Dávid nagyon sokat változott!!!! Waldorf ovi - Bián? Hol ??? Olyan rég láttalak Benneteket, nem futunk össze egyszer egy órára??
Tontica! Hogy bírsz el a két kicsivel és Ratéval egyszerre? Hogy érzed magad?
Kormi! De irirgylem a lenyúlós nagyszülőiteket..
Testvérféltékenység: nálunk a hugom volt ilyen. ... Nem elrettenteni akarlak, de kb. az általános iskola végig téptük egymást folyamatosan..
:):)
Magi! Hát Te tényleg szuper szerencsés vagy a gyerekkel!
Élvezd ezt a boldogságot!
:) Csak irigyelni lehet, nincs is mit hozzáfűzni a dologhoz!
Erika! Megszoktad már a 2 gyerekes létet??
)) Írj kicsit többet magatokról!
Macsek! Hát ez az ekcéma + könnycsatorna dolog nem hangzik jól!!
Gyógyuljatok meg! Tök jó, hogy Márk így szereti!
Vasani, Beszti, Noémi! Jó volt olvasni Bennetket is, gyertek gyakrabban, írjatok többet magatokról, gyerkőcökről!!!!
Rólunk:
Úgy látszik a múltkori pár hetes nyugalom csak vihar előtti csend volt, azóta
- összeomlott az otthoni gépem vinyója
- bevírusosodott a szupervédett hipertűzfalas benti gépem,
- meghúzták a parkolóban az autónkat,
- összetörtem a fényképezőgépet,
- a hugom majdnem elvérzett szülés közben
- és én most épp egy méhen kívüli terhességet /komlikáció nélkül magától elhalt és felszívódott/ heverek ki.
Különben tök jól vagyunk!!!
:):))
Lili szépen növöget, mostanában lovagolni járunk, és nagyon szereti, a trainer szerint nagyon ügyes, tehetséges is!
Az unokatesót nagyon szépen szeretettel ölelgette puszilgatta, nagyon édes volt.
Megpróbálok képeket feltenni, ha még lesz időm a mai napon, de most mennem kell, jelenésem van a főnök úrnál!
Pusszancs mindenkinek!
Macs