Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi a gratulákat! Csak meglett ez a lány 2 nap kórház után. Végül jól tettem, hogy befeküdtem, mert annyira hamar született, hogy be sem értem volna. Külön szerencse, hogy apa este jött hozzám látogatóba, így nem kellett őt riasztani, hogy jöjjön.

Szóval szombaton este kicsivel fél kilenc után kezdődtek az első fájások, kb 3 db 10 perces után jöttek az 5 percesek, majd a szinte összefüggő 2 percesek. Mire a szülőszobára értem már 8,5 cm-re nyitva volt a méhszáj, a szülőágyra is már csak repesztésre értem oda, illetve értem volna, ha közben nem reped magától a vajúdóban levő vizsgáló és a szülőágy között :lol: . Így apát már csak belökték mellém és toltunk 8) :lol: Gátvédelemmel sikerült szülni 22.18-kor. Annyira intenzív szülés volt, hogy utána szinte semmi energiám nem maradt. Óriási és erős fájásokkal, de legalább nem tartott sokáig.

Szerda reggel óta itthon vagyunk, próbálunk belejönni a nagycsaládosok mindennapi életébe. Még jó, hogy nem vagyunk merevek, minen napunk máshogy zajlik. Egy tuti, este hatkor neki kell állni fürdetni, vacsoráztatni mindenkit ahhoz, hogy este fél kilencre csend legyen. Legalább is, ami a nagyokat illeti. Pinduri Luca ugyebár még éjszakai kelő, ami eddig egyszer sem sikerült ugyanolyanra. Étvágya van, tejci van. Én vagyok kicsit álomkórós. Úgyhogy mivel a család többi része nincs itthon, Luca alszik, gyorsan én is ledőlök.

Majd még jövök és olvasok, de most muszáj szunynom.

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz
Szia :) :) jó, hogy jöttél. hm, jó kis turbó szülésed volt :lol: :lol:
Milyen Luca baba? kép???kire hasonlít?
Tesók hogy fogadták?
pihizz ha hagynak 8) 8)

Macsek
szépek a fiúk. hogy van Kornél szeme?

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!
Ezer éve nem voltam.
Sajnos döglődik az itthoni gép, már csere érett a drága, mostanában folyamatosan lefagy és a leveleim nagy részét is levélszemétnek minősíti :(
Na mindegy ez a technika.

Csirkesz :) nagyon nagy gratula.

Röviden rólunk:
mióta heti 5 napban dolgozom, azt sem tudom fiú vagyok-e vagy lány. Fiúk szerencsére bírják bölcsit és óvit is.
Kb akkor érném utol magam, ha egy nap 90 órából állna, és ma éjjel 30-t tuti végigaludnék :roll:

És egy hír: Milánnak 2 évesen fekvőgipsze van. leugrott az itthoni kis csúszdáról (de ezt eddig már vagy 1000x), de most mezítláb volt, hülyén esett és eltört a nagylábujja. Ma kaptuk meg a gipszet. El sem tudom képzelni hogyan éljük túl az elkövetkezendő 1 hetet egy ilyen rosszcsont örökmozgóval.
Valakinek tapasztalat?

Pussz,

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke :D
Gipszről nuku tapasztalat. Szerintem fogadd el, hogy abban is ugyanazt fogja csinálni, mint gipsz nélkül, csak robotosabb tempóban :lol: :lol: Én legalább is erre készülnék.

Nálunk sikerül mélyvízbe ugrani 3 gyerekkel. Amióta itthon vagyok a kórházból, Boti véres hasmenéssel küzd 2 hete, Csengi taknyol. ÁNTSZ nem tudja B mitől foschik. Gyógyszerrel nem kell kezelni, kórház szerencsére nem fenyeget, mert iszik rendesen, de étvágya nem nagyon van. Fogyott is rendesen. Persze eleven maradt, így ha vki látja, el sem hiszi, hogy milyen problémával küzd.
Luca rendi baba, eszik, alszik nézeget - HA RINGATOM!!!! Így már bevetettem a mama-kendőt, szerencsére azt is komálja.

Most robogok, képekkel majd jövök, de feltölteni, kicsinyíteni csak éjszaka lenne időm, akkor meg igyekszem aludni :lol:

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz :)
Ez horrornak tűnik....kitartás!!!!

Gipsz ügyben igazad volt.
És nem is robotos a kölök. Úgy zúz, mint nélküle.
Szalad...szó szerint értsd, csak nem megemeli a gipszes lábát, hanem sarkon forgatja. Focizik vele, biciklizik.
És rúgja vele a Bálintot....aki hogy teljes legyen a kép tegnap óta 39 körüli lázzal harcol.
Szép az élet!!!! :roll: :lol: :shock:

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke!

Kölkein akár egy alomból is lehetnének. Enyémeken sem látszik sosem, ha dögrováson vannak, csak többet nyüszítenek :lol: :lol: 8) 8)
Nálunk most azt játszák, hogy bunyóznak. Ezzel a címszóval verik egymást: lány a fiút, fiú a lányt, én meg falra mászok, mert vki mindig visít :shock:
Most épp Luca zendített rá, úgyhogy loptt perceimnek lőttek, mert a többiek épp boltban....

MUKK MINDENKINEK!

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz:)

Egy alom??!! Na, majd apát este számon kérem :lol: :lol: :lol:

Milán annyit fejlődött, hogy most már nem a sarkán forog, hanem rendesen emeli a lábát, mint gipsz nélkül.
Nem tudom mi lesz a csütörtöki röntgenen, de kicsit félelemmel vegyes izgalommal várom. Azért ha fájna neki, biztos nyüszítene.

Képeket!!!!!!!!!!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak rendet rakodok mostanában a lakásban :oops: Végre kezdem utolérni magam. Mire Sára Lilla mászni( és pakolni) kezd kész is leszek vele.

Macsek:) Csodaszépek a fiaid.

Reditke:) Csalódtam volna a fiaidban, ha sehol egy gipsz és hipp hopp felnőnek :lol: Azért nem irigyellek. Modst valahogy nincs semmi munkakedvem és visszatérési vágyam. Mondjuk Sára lIlla járókában bulizik cicizik, és 2 napja gond és felháborodás nélkül csápolja az őszi és az almapürét, szóval vizsonylag problémamaentes( bár frontérzékeny) lányka. Kitartás, remélem a röntgen is javulást mutat majd.

CSirkesz:) Igen igen csatllakozom. Képet kérünk az összes gyerekről, de főként Luca babáról.Remélem Boti hasmenése múlik már. Ha ép van pár perced azért kukkancs be.

Vasani:)

Végre egy rendes ana, aki rakja a képeket:) Gyönyörűek :)

Na, mi túl vagyunk a keresztelőn, úgyhopgy dobok pár fotót a kiscsaládról. Kép Kép Kép

hvera

Sziasztok:)

Jó rég nem jártam a babaneten, sajnos (vagy szerencsére) rengeteg a munkám. De remélem még emlékeztek rám.

Garatulálok a "friss" babáknak és a többszörös mamáknak:)

Megnéztem a képeket, alig győztem csodálkozni, milyen szépek a kicsik és a nagyobbak mennyit nőttek.
Folyamtosan fényképezek én is, viszont nincs időm feltölteni, kicsinyíteni.:( Heléna a nyári szünidejét tölti, csak augusztus végén megy újra oviba, hála anyukámnak. :wink: Jól vagyunk, a jövő héten megyünk nyaralni kettesben Helénával, már nagyon várjuk, képeket majd igyekszem prezentálni.

Egyenlőre csak ennyi, igyekszem majd gyakrabban jönni.

Üdv

Noémi
fantikbaba

Helllló!

Gyors kukkra jöttem, összes ded szuny, aptyuk fogdokinál, én meg sajna nem alhatok, mert az asztalosok most fabrikáljá varázslatosra az előszobánkat. Lesz gardróbszekrényünk, meg spejzünk, meg egész alakos tükrünk, és még cipősszekrény is. Már nagyon hiányzott, mert a felújítás után a régi cuccokat már nem raktuk vissza, és folyton őskáosz jellemezte az előszobát.

Kiderült, hogy Boti összeszedett egy kis szalmonellát valahol, ezért az elhúzódó hasmenés. Már az ÁNTSZ-től is kijöttek megnézni, hogy mi többiek hogy vagyunk, és elmondták, hogy mossunk kezet pisi-kaki után :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) De mivel senki nem beteg Botin kívül, nincs karantén :D :D

Íme pár kép, aztán robogok is tovább, legalább bamulhatom a tv-t :D :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
(kicsit sötét, de dirket nem vakuztam a szemébe fürdés után)

MUKK

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Nahát Csirkesz!
Láttam, Tied az utolsó hsz, gondoltam megnézem, mi van Veled.
És milyen hírekre jövök.... :D
Gratulálok a gyerkőcökhöz. És Luca babához külön is!

Többiek: bocsánat, hogy csak így beugrottam, de Csirkesz régi "ismerősöm".

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Elég rég "jártam" - olvasgatni még csak csak tudtam, de írni....- úgyhogy próbálom pótolni:

Képek tök jók!!!!! Gyerekek szuper szépek, hiába jó kis csapat vagyunk! :) Vera, Liv, Tontica, Magi, Vasani, Csirkesz, Macsek - remélem nem maradt ki senki- köszi a képeket! :)

Csirkesz! Gratulálok a gyönyörű babához és a turbó szüléshez! :) Milyen Triplamutternak lenni??? ;) Botinak jobbulást és kívánom, hogy nehogy elkapja család többi része!!! Új előszobához is gratula! :)

Reditke! Fekvőgipszes járós kisemberd nem semmi! :) Te vagy a fórum oszlopos tagja, szerint Te tartod már a lelket benne! Logisztikailag nem lenne egyszerűbb 1 úttal kidobni az egyiket a bölcsiben a másikat oviban? Idő és energia hiány dettó, csak én már 2 éve melózok! :) Igaz csak 1 gyerek van.. - de csinál akkora káoszt, mint 6 másik. :)

Andi! Ha majd Te is elkezdesz melózni, akkor még kevesebbet látod majd őket. Nekem nagyon hiányzik egész nap, de nem tudok mást tenni... Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne 8 órában melózzak.

Vera! Tök jó, hogy Kornél így szereti az ovit!!! :):) A súlyprobléma miatt meg szerintem ne aggódj, a védőnők és a dokkerek előszeretettel paráztatják az anyukákat. Kajcsi ügyileg ügyik vagytok!

Liv! Dávid nagyon sokat változott!!!! Waldorf ovi - Bián? Hol ??? Olyan rég láttalak Benneteket, nem futunk össze egyszer egy órára??

Tontica! Hogy bírsz el a két kicsivel és Ratéval egyszerre? Hogy érzed magad?

Kormi! De irirgylem a lenyúlós nagyszülőiteket.. :) Testvérféltékenység: nálunk a hugom volt ilyen. ... Nem elrettenteni akarlak, de kb. az általános iskola végig téptük egymást folyamatosan.. :):):)

Magi! Hát Te tényleg szuper szerencsés vagy a gyerekkel! :) Élvezd ezt a boldogságot! :):) Csak irigyelni lehet, nincs is mit hozzáfűzni a dologhoz! :)

Erika! Megszoktad már a 2 gyerekes létet?? :))) Írj kicsit többet magatokról! :)

Macsek! Hát ez az ekcéma + könnycsatorna dolog nem hangzik jól!! :( Gyógyuljatok meg! Tök jó, hogy Márk így szereti!

Vasani, Beszti, Noémi! Jó volt olvasni Bennetket is, gyertek gyakrabban, írjatok többet magatokról, gyerkőcökről!!!! :)

Rólunk:

Úgy látszik a múltkori pár hetes nyugalom csak vihar előtti csend volt, azóta
- összeomlott az otthoni gépem vinyója
- bevírusosodott a szupervédett hipertűzfalas benti gépem,
- meghúzták a parkolóban az autónkat,
- összetörtem a fényképezőgépet,
- a hugom majdnem elvérzett szülés közben
- és én most épp egy méhen kívüli terhességet /komlikáció nélkül magától elhalt és felszívódott/ heverek ki.

Különben tök jól vagyunk!!! :):):))

Lili szépen növöget, mostanában lovagolni járunk, és nagyon szereti, a trainer szerint nagyon ügyes, tehetséges is! :)
Az unokatesót nagyon szépen szeretettel ölelgette puszilgatta, nagyon édes volt.

Megpróbálok képeket feltenni, ha még lesz időm a mai napon, de most mennem kell, jelenésem van a főnök úrnál!

Pusszancs mindenkinek! :)

Macs
maccs

Csak egy percem van.
Maccs, Waldorf: Tökön lesz (iskola és ovi is), és igen, fussunk össze! (Mikor, hol?)

Lili: Nincs róla lovaglós képed? Tök jó, hogy lovagol, hova jár?

Amit a húgodról írsz, az is szörnyű, de feltételezem, hogy végül is minden rendben van. Viszont amit magadról írsz... nagyon-nagyon sajnálom! Nem tudom, kérdezzek-e, szeretnél-e beszélni, írni róla, hogy hogy viseled, biztos nagyon nehéz lehet.
Ilyesmire nem tudok sajnos okosat mondani...

Ja, és Csirkesz, mindhárom gyerek gyönyörű!

Most rohannom kell, sziasztok.

Kép

Kép
liv

Macs
Sajnálom :(

Csirkesz
Mind3 gyönyörű:) Csengéből micsoda nőci lett :D :D

Vera
képek :D

bocsi, de csak ennyi....még mindig húzom az igát....

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Liv! Bián /pontosabban a település határában/ lovaglunk. Ez egy integrált korai fejlesztő alapítvány, ahol vannak többé-kevésbé sérült, esetleg magatartászavaros és egészséges gyerkőcök, és azzal hogy együtt vannak és lovagolnak egymást is fejlesztik.
Minden szombaton 10-14-ig /nagy melegben korábban fognak kezdeni/ van, 1/2 órát lovalgolnak pónin /Miki/, ahol készségfejlesztő gyakorlatok vannak, később pedig felülhetnek a normál hátas lovak egyikére /Rizsa vagy Magdi/ szintén kb. 1/2 órát. Amíg várakoznak a látványfarmon lehet kecskét nyúzni, bárányt kergetni, tyúkot nézni, nyulat nyúzni. Van kéművesfoglalkozás is, azzal isel lehet ütni az időt. Az egész a Biaiaknak 2000 /önkormányati támogatás/ a nem biaiaknak 3000 Ft.

A húgom köszönöm már jól, de hajszál híja volt, hogy el nem vesztettük. Én állítom, hogy orvosi műhiba volt, de tulajdonképpen mindegy, a lényeg, hogy mostmár minden rendben vele is és a babával is. Azért szerintem az nem kóser hogy napjainkban még majdnem bele kell halnia a kismamának a szülésbe... :(

Magamról igyekszem tömören, azért nem írtam le, mert nem tudom mennyire vagytok megint kíváncsiak arra, hogy csak nyafizni jövök.. Talán még emlékeztek, hogy Lili is elég hosszú várakozás után jött csak össze. Most is már rég szeretnénk a másodikat összekalapálni, de nem alakultak úgy a dolgok, ezért ismét felhasználtam egy segítséget /na nem a felezőt! :)/, és elkezdtem egy "turbó" gyógszerkúrát. Ez az elején nagyon durva mellékhatásokkal járt, aminek az eredményeként nagyon rosszul voltam / ez is egy hosszú sztori lenne, de ez megint csak nyafi lenne, úgyhogy inkább nem is írom/.
Ahhoz már hozzászoktam, hogy negatív a teszt, de az meg sem fordult a fejemben, hogy ha egyszer végre látok egy +-at akkor abból nem lesz gyerek. Ezért nagyon megviselt lelkileg ez a "kudarc". /Szegény dokkernél akkorát hisztiztem, hogy így utólag tökre ég a fejem, nem tudom lesz-e pofám valaha visszamenni hozzá...:(/
Mindegy, azóta úgy érzem rendeződtem lelkileg, mert megpróbálom a jót látni benne: 1.) legalább van érett petesejt ami meg tudott termékenyülni, 2.) ahhoz képest, hogy méhen kivüli volt, nagyon "szerencsésen" megúsztam: nem kellett még laparoszkópiát sem csinálni, a kolléganőm pedig még az egyik petetfészkét és petevezetékét elvesztette, ehhez képest azért nagyon könnyen megúsztam a dolgot.

Juti! kösz az együttérzést! Azért ne hatjsd túl magad, a munka sajnos megvár!!!

Mindjárt dobok képeket is, csak tovább kell kicsinyíteni, mert még mindig nem engedi feltenni...

Macs
maccs

Mikin:

Kép

Magdin:
Kép
Galopp:
Kép
Az utasításokra is ügyesen figyel:
Kép

Sajnos egy csomó képünk meghalt a vinyóval együtt. úgyhogy most csak ezek vannak.. :(

Macs
maccs

Maccs :D
Gyere bátran nyafizni, ha épp ahhoz van kedved. Tudod párszor már megbeszéltük, hogy itt bizony ennek is helye van, nem csak a jól vagyok, szépek-egészségesek a gyerekeim jellegű beszámolóknak.
Nagyon sajnálom, hogy elvesztettétek a babát, de tényleg öröm az ürömben, hopgy a természet magától oldotta meg. A méhen kívülit ha műszeresen kell befejezni, az mindig petevezeték és petefészek kivétellel jár. Így azért az esély az újabb babára nem változott. Drukk, hogy minél hamarabb jöhess a gólyahírrel!

Lili nagyon ügyi. Le a kalappal, ahogy Magdi hátán lovagol!!! Hiába, lovasnemzet sarja ez a lány!

Mukk!

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Hahóóóóó!

Na most, hogy blokkoltam a topikot, tovább folytatom sikeres tevékenységemet, és a suttyomban olvasókat tovább bombázom jelenlétem helyett pár képpel.

MUKK! Persze Ti is mukkanhatnátok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

(Boti mostanában (is) sárkányt játszik, csak hogy értsétek a képet!)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Halihó és mukk mindenkinek!

Maccs! Szerintem itt még soha senkinek nem mondtuk, hogy túl sokat nyafizna. Ha gond van, akkor az van. Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze a babóca, de az minden esetre jó hír, hogy van peteérés és megtermékenyülés is. Nagyon szorítok, hogy mielőbb összejöjjön a kistesó!

Csirkesz!

Nem blokkoltál, csak mindenki a nyarat és az ovi/ bölcsi szünetet szervezi. Én is persze. Jövő héten megyünk le és a jövő utáni hét végéig maradunk Balatonkenesén.

Amennyire Csenge hasonlított Botira, amnnyira nem hasonlít Luca egyikükre sem. Viszont nagyon édes!Nálunk Kornél ,ritkán sárkány, mostanában általában kisdínó.

Sára Lilla és Kornél között teljes az összhang, Kornél vigyáz rá, elmagyarázza nekem , hogy mit gondol, ha sír, tente babázik neki, amitől varázsütésre múlik SL nyüszítése, és továbbra sincs jele féltékenységnek. SL imádja akár szopi helyett/közben bámulni KOrnélt alkotás közben és mostanában Kornél is hagyja élni, játszani SL-t a járókában.Szóval rózsaszínű romantika lenne a dolog, ha a lányom mostanság nem kelne éjszaka többször a hozzátápi megkezdése ellenére. Na de végül is volt jó 5 hónapom( azóta van ez) . Szerencsére Kornél nem ébred fel rá, szóval az éle t szép.

Ki emlékszik mikortól ültek a törpék? Ugyanis SL mivel gurulva bárhova eljut egyelőre kevés popsiemelést és kúszást produkál. Nem aggódom, csak fenemód elfelejtettem már mikor volt. Súlyt persze nem dupláztunk( Kornél sem amennyire eméléékszem), viszont 70 centi a csajszi, szóval hosszú babóca. Fotót köldök, ha ráérek kicsinyíteni. Addig is mukk

Többi friss babás anyukától is kérjük a képeket és élménybeszámolókat.

:D

hvera

Hahó!

Csak gyors bekukk.
Nem vagyok friss kismami és egyáltalán friss sem :)

Gyönyörűek a Csirkesz porontyok :)
Macs:) Nagyon sajnálom, de tényleg a pozitívuma, ha ebben is meg lehet találni, hogy van peteérés. Hajrá előre!!!!!
Lovaglás: király! Mi Petneházán lovagoltunk (mármint fiúk) pónin, nagyon élvezték. Csak 1x volt.

Jelentem Milánnak levették a gipszét. nem mintha bármiben (a fürdést kivéve) zavarta volna.

Mindenkinek szép nyarat (de azért majd jövök, nem elköszöntem :) )

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Szeretnétek babátoknak egy igazán nélkülözhetelen kelléket?
Egy olyan takarót amit nem rúg le a sétánál, az autósülésben vagy alváskor?

Ami jó ha kéznél van vendégségben. Használható takarónak, hempergőzőnek vagy ágytakarónak.

Sőt! Te állíthatod össze, hogy milyen színű legyen milyen minta legyen rajt és még a babád neve is szerepel rajta?

Mi készítjük ezeket a névre szóló takarókat. Ölelni valóan puha, polár anyagból szimplán, duplán és egy különleges polár - pamut kétoldalú kombinációban.

Gyertek a www.gportal.hu/babatakaro oldalra és rendeljetek most 10% kedvezménnyel.

Üdvözlettel:Rempi
rempi

Csajok, nagyon OFF leszek.
De hátha valakinek jól jön.

Férjem ingatlanértékesítőt és irodavezetőt keres 8.kerületi, József körúti Open House ingatlan irodájába.
Ha valakit érdekel hívja az embert (Rendessy Roland 06-30-68-77-225) vagy küldje el fényképes önéletrajzát az info@openhouse.hu email címre.

És ha munka nem is kell, de ingatlant akarsz eladni vagy venni, akkor is hívd nyugodtan.
Köszi és bocsi az OFF-ért.

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke!

Veszprémi ingatlant akarok eladni, de gondolom az nem téma....

Mi megvagyunk, a meleget a nagyok imádják, vízből ki sem szállnak, így megint taknyolnak :? Luca napközben 3-4szer 15 percet alszik. Cserébe nem kel reggel 5-nél korábban, de előfordult már, hogy este 10-től reggel fél hétig szunyt.
Én kicsit leigázva érzem magam továbbra is, nincs időm normálisan enni, csak nassolok, úgyhogy megint hízásnak indultam. Úgyhogy hiába van itt a meleg, hiába vettem tavaly cuki fürdőrucit, nem akarok égni a strandon, ami pedig végképp katasztrófa, hogy férjecske előtt is takargatom magam. A kajának meg továbbra sem bírok ellenállni. Mivel tereljem el a figyelmemet a zabálásról?????

Na pussz, megyek kölkeket suvickolni.

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz
Én is mindig nassoltam szoptatás alatt. annyira kívántam az édességeket :roll: szerintem ez normális.
nekem legalábbis végig így volt :lol:

képek :) nagyon cukkerek, főleg a sárkányos, meg a nyelvkidugós :D no és persze az első is oscardíjas. mindig ilyen jól megvannak 3-asban?

Macs
pacis képek :)

Vera
enyémek későn ültek, csak onnan emlékszem, hogy hat hónaposan még nem, mert a bébihordózóban etettem őket sokáig, csak kb 9 hónaposan az etetőszékben.

Mi megvagyunk, kölkecek még oviznak, mi meg húzzuk az igát.
már várom a szabit

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Köszke, igen inkább csak Bp. Ott nálatok nincs is kiépítve az ő hálózatuk (de gondolom van más ingatlanos rogyásig :) )

Nass: csatlakozom Jutihoz. Én szoptatás alatt mindkettőnél töménytelen mennyiségű túró rudit zabáltam. Az éjszakai szopik után is becsúszott egy-egy csokika :oops: :lol:

Enyém fiúk is zúzzák az ovit-bölcsit-bébiszittert. árulja már el nekem valaki, hogy egy 260 fős óvodában, hogy lehet, hogy kb 20 gyerek van csak, akinek a szülei nem tudják 2,5 hónapra megoldani a kölkecek elhelyezését?
Mert 1 hónapra bezár az ovi (abból 1-1 hetet lesz Bálint mamáknál, 1 hetet nyaralunk, 1 hetet meg bébiszitter vigyáz rá), és ez az egy hónap is nehéz nekem megoldani.
Mindenkinek nyugdíjas és helyi mamája van, aki 2,5 hónapig otthon van a gyerekkel vagy mindenki kamuzik és a fele sem dolgozik az anyukáknak, akik hivatalosan dolgoznak.
Vagy én vagyok hülye?

Edit
Kép

Kép
reditke

Jaj, hadd dicsekedjek :) Milán 1 hónapja szobatiszta lett. Ugyanúgy mint anno Bálint, egyáltalán nem bilizett, nem akart hallani sem arról, hogy ne pelusba kakizzon-pisiljen. Soha nem ültünk rá sewc-re, se bilire egy percre sem. Aztán egyik nap azt mondta, anya nagyfiú vagyok mint a Bálintka és én is pisilek a WC-be, nem kérem a pelust.
És azóta full ügyes, be sem csurog neki.

Bár....Bálint éjjel még mindig bepisil, lehet Milánnak is az lesz, de a nappalok okésak.

Bebeeee pelenkagyártók, mi már nemhordjuk nektek a fizetésünket :lol:

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok :)

A gyerekek gyönyörűek!! :)
Szerintem is teljesen normális, hogy most nem a fogyás a fő elfoglaltsága a szervezetednek :) Majd lesz az is!

Reditke :)
Gratula Milánnak a pelusnélküliséghez!!
Hm... Bálint éjszakai pisilésével a múltkor is megnyugtattál.... nehogy félreérts, nem úgy értem, hogy örülök Neki, csak megnyugszom kissé, mert éjjel még Eszti is bepisil, tehát muszáj Rá pelust adnom... sőt a délutáni alvásnál is, ha tudom, hogy épp nagy alvásra készül. Amúgy délután szokta mondani, hogy most akkor Ő ügyes lesz és ne legyen pelus, akkor ki szoktuk próbálni és legtöbbször igaza van, nem pisil be, de oda kell rá figyelnem, hogy ne aludjon sokáig.... szóval ez sem jó....
Egyebekben teljesen okésan működik a szobatisztaság természetesen... az alvás a gyenge pont...

Mi megvagyunk, sikerült a jogsit megszereznem, van már egy kis autóm is. Úgyhogy mostmár gyakorolnom kell élesben is :D :roll: :oops: :D

Gyerekek jól vannak, szerencsére tél óta semmi betegeskedés nincs, csak pici nátha időnként. Semmi extra. Eszti kinőtte az ekcémát, már télen sem volt csúnya a bőre. Bencének télen még volt sok foltja, most nincs, de ilyenkor nem is szokott lenni. Kíváncsi vagyok a következő télre... szerintem most még lesz Neki, aztán remélem olyan 3 éves korára Ő is kinövi.

Eszti még mindig imádja az ovit, ennek nagyon örülök. Nehezen döntöttem el, hogy nyárra kivegyem vagy sem. Most itthon van picit, aztán meglátjuk. Ha ovi van, Bencének hiányzik délelőtt a lányka, unatkozik nélküle :) Esztinek viszont kell az ovis társaság is. Csak most az a rossz, hogy kevés a gyerek, a legtöbb aranyos gyerkőc, akik a barátai, nincsenek ott. Valahogy csak csupa "rossz" kölökkel van összezárva.... szóval ez most rossz hatással van rá, ezért nem erőltetem nyáron az ovit..... Ha meg nincs ovi, megy a tesónyúzás ezerrel, sokat van sírás, veszekedés, de sok a nyugis, édes, együttjátszós pillanat is :) Gondolom, mint más tesóknál :D

Most hirtelen ennyi :)

Szép napot Mindenkinek!

Anita

KépKép
KépKép
vasani

:arrow:
a nyugis pillanatok egyike...... 8)

Kép

KépKép
KépKép
vasani

Megint én.... :)

Még eszembe jutott valami!

Bence 1 éve fejezte be a szopizást és én csak most szántam rá magam a fogyizásra....... nnna ez a gáz...... :roll:

KépKép
KépKép
vasani

Reditke
Gratula Milánnak :D :D
hát nálunk is ez van. először 8 hétre be akarták zárni az ovit, ekkor páran fellázadtunk, így csak 6 hét. de alig volt elegendő szülő. én sem értem hogyan oldják meg mások. amíg otthon voltam én sem járattam gergőt nyáron sosem, és őszintén szólva mot is sajnálom őket, hogy még járnium kell.
a 6 hétből 3 hétig szabi, 3 hétig nagyszülőknél lesznek.

Vasani
szuper ez a kép :D gratula a jogsohoz, kocsihoz :D

Csirkesz
7végén balcsin leszünk, nem merészkedsz le még is a strandra??? :lol: :lol:

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juti
Strandra megyünk, de vetkőzésről szó sem lehet 8) 8) Melyik nap lesztek? Van kedvetek beugrani hozzánk, vagy már teljes a program?
Múlt hétvégén persze előadtam egy kis vizespólós jelenetet a strandon, mert Csengi után ugrottam a kismedencébe. Őkelme elcsúszott, és bár ügyesen próbálta letenni a lábait nem sikerült, hájas kis kufferját fenn tartotta a víz :lol: :lol: :lol: :lol: Úgyhogy ruhástól uccu utána.
Felvettem utána aptyuk gatyóját és pólóját, de laktáló emlőim és még picit szivárgó alsófelem gyorsan hazazavart :oops:
Kivittem a vízből a köhögő csajszimat arra felkészülve, hogy vígasztalni kell. Na, meg ahogy én azt elképzeltem! Alig ért a fűre a lába már kiabált, hogy megyek medencézni. Félelem érzet továbbra is nuku.

Gyerkőcök jól megvannak hárman, bár időnként a 2 nagy mindegyik eolyan, mint egy bérgyilkos, nyúzza a másikat. 2 nagy imádja 3-askát, 3-aska bazsajog a 2 nagyra, ha beszélnek hozzá. Később nyilván ő is beszáll az egymást nyúzós játékba.
Vannak napok, amikor minden idilli, és vannak napok, amikor reggel 8-ra már mindenkit örökbe adnék.

Reditke
Ősszel valószínűleg lesz egy budai Petőfi híd lábánál levő kérónk kiadó. Albérlő felmondott apósnak. Ha aktuális, kereshetlek??
Milán ügyi!!!!!!
Mi holnaptól kezdjük az itthon pelusmentes napokat. Mostanában sokat pucérkodik itthon Csengi, és sosem kakil, ill. pisil, csak ha pelus van rajta. Na pelust mostantól csak alváshoz kap, egyébként meg kisbugyit.

Anita
Rendi vagy a fogyival kapcsolatban. Már felhozattam apjukommal a garázsból a járógépet, össze is rakta, csak a csavarokat kellene meghúzni! Ez olyan férfias nem? Megcsinál vmit, de magának csinál melót azzal, hogy nem egyszerre csinálja készre!! Na mindegy.

Ismeri vki Béres Alexandra "Változz vissza" tesi dvd-jét? Állítólag szülés utánra szól. Mondjuk neki még nincs gyereke, így a hitelessége kicsit kétes számomra. AMi mellette szól, hogy megvan két másik dvd-je, azok prímák.

A nyári oviszüneet szerintem is horros. Nálunk is 4 hét + 4 hét felújítás. Akár tetszik akár nem. Összevont csoportok vannak. Ha dolgozom nem tudom hogy lesz. Mondjuk most szalmonella miatt úgysem mehetne, meg egyébként is itthon jobb helye van nyárra. Apropó szalmonella: még mindig hordjuk a kakkert az ÁNTSZ-be, és még mindig pozitív. Immáron 5 hete. Tünete 2 hete semmi.

:shock:

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz
Jó lehetett a medencés jelenet :lol: :lol: :lol:
Nem ismerem BA tornáját :oops: :oops:

a szokásos havernál leszünk felsőörsön. nincs különösebb program, de nem akarok zavarni nálatok, ezért gondoltam, hogy astrandon összefithatnánk 8)

a szalmonelláról én is hallottam, hogy már rég nem volt tünet, de még mindig kimutatták vagy két hónapig :roll: :roll:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

összefuthatnánk :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juti
akkor a strandon. melyik nap?

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz, egy ötletem van arra, hogy ugyanúgy nassolhass, de ne hízz, sőt fogyj.
Nekem a terhességi cukorbetegség adott ihletet, hogy leszokjunk a cukorról. Utánanéztem a neten, hogy hogyan is készül a kristálycukor, illetve hogy mi mindennek lehet az okozója, úgyhogy családilag kiiktattuk az étrendünkből. Természetesen ha Dávid nagyon vágyik mondjuk egy túrórudira, akkor megkapja, de a férjem és én egy falat cukrot se eszünk, és ez így nagyon jó! Mézzel minden elkészíthető (kuglóf, feketeerdőtorta, gyümölcsös lepények, minden), a keserű csoki szerintem kimondottan finom, és hihetetlen jó diabetikus édességeket lehet kapni: csokikat, kekszet, lekvárt stb.
Én ugyan 46 kg körül vagyok, viszont a férjem, bár eszik rendesen, zsíros, nehéz ételeket is, amióta nem eszünk cukrosat, jó néhány kg-ot leadott, pedig a mézes nasikat ő is fogyasztja rendesen.

Arról, hogy a férjed előtt is takargatod magad: biztos vagy benne, hogy van okod rá? Biztos vagy benne, hogy most nem tetszel/nem tetszenél neki? Mert én ezt nem hinném.

Most csak ennyi, futok tovább.

Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Én is nagyon rég nem írtam ide. :oops:

Mi nagyjából megvagyunk, bár Benedek május vége óta nem jár oviba, azóta dupla műszakban nyúzzák az idegeimet. Nálunk egyértelművé tették az oviban, hogy ahol van kistesó, annak a nyári szünet május végétől szeptember elejéig tart. De már csak egy hetet nyüglődünk itt a városban, utána leköltözünk anyámékhoz Kecskemétre.

Nekem kissé cakkosak lettek az idegeim, amitől meg bedurvult az ekcémám, pár napja még úgy nézett ki az egész arcom, mintha pofára estem volna egy tábortűzbe, egy az egyben égési sérülésnek látszott az egész. Ma örömnap van, egyszercsak lejött az egész az arcomról, s most (kopp-kopp) egészen kitisztult a képem.

Leventét ma elvittem fodrászhoz, végleg búcsút intettünk az angyali fürtöcskéinek, kissé megsirattam, de legalább már úgy néz ki, ami, egy vásott kis rosszcsont. A fodrászomnál azért adta az ártatlant, egy moccanás nélkül végigücsörögte a hajvágást.

Mai képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Csirkesz
Bocs, hogy eddig nem írtam, de nyakig voltam a melóban.
itt vagyunk a Balcsin, csak Gergő belázasodott :( :( 38,4 volt reggel.
Úgyhogy nem tudom megyünk-e strandra :? :? ha igen, akkor a többiek a füredire akarnak menni.

Kormi
hogy összenőttek a fiúk :D :D nagyon vagányok :D

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

hörghurut-témában jártas anyukák, lenne egy kérdésem:
a köv. dologban van vkinek tapasztalata, ötlete?
hörghurut ugyan már régóta nincs, viszont amióta megkezdtük a hozzátáplálást, vagyis több mint 2 hónapja, minden egyes étkezés közben Gergő elkezdi hangosabban venni a levegőt, de a tüdején nincs semmi, nem örghurut, megvizsgálta gyerekorvos, pulmonológus, tehát mindig a pépes étel közben kezdődik, és estig tart.
Tud vki nekem ezl kapcsolatban valami okosat mondani?

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Macs
Nagyon sajnálom ami történt, remélem mostantól csak pozitív dolgok fognak történni veled.
Szuper lehet lovagolni, szerencsés Lili hogy van rá lehetősége,m és nagyon ügyesen üli a lovat.

Csirkesz
Nagyon kis huncut Luca, Botira és Csengésre is hasonlít szerintem, de nehéz megmondani hiszen naponta változnak, fejlődnek.
Fogyás, szopi mellett igen nehéz dolog, én akkor híztam igazán :twisted:

Kormi
A kisfiad nagyon helyes fürtök nélkül is, nyáron meg praktikus is a rövidebb haj.

Vasani
Még több ilyen nyugis pillanatot :)
Jogsihoz gratula:)

Juti
Remélem Gergő már jobban van.

Üdv

Egy pár képet azért felteszek a nyaralásról.

Noémi Kép Csúszda

Kép Kép Kép Kép
fantikbaba

Sziasztok!

FONTOS KÉRDÉSEM VAN!

Holnap indulnánk(/tunk volna) Kecskemétre, most telefonált anyám, hogy Csilla bárányhimlős. Szerintetek menjünk vagy ne menjünk? Csilla be van olva, neki enyhe az egész, pár kiütése van. A fiúk nincsenek beoltva. Csilla bölcsijében többen voltak bárányhimlősek, volt, akinek 3 hétig volt, nagyon sok kiütése. Szövődményről nem tudnak.

Vigyem le őket, megígértük már, be vannak sózva. Ha maradunk, megőrülünk. De ebben a hőségben 3 kiütéses beteg gyereket???? De az is igaz, hogy inkább szünidőben essenek át rajta, s ne akkor, amikor pl egyedül vagyok velük. Így ott vannak a nagyszülők is, segítségen. ÁÁÁ, nem tudom... Ki mit tenne? Menni vagy nem menni??? Én most bőgök egy sort....

Kormi

kormi

Kormi :)
Menjetek! És Nyugi :D

KépKép
KépKép
vasani

Kormi!

Szerintem vidd a fiúkat nyugodtan. Ha elkapnák esetleg, akkor túl lesznek rajta nyáron, és nekik sem csaldás hogy nem mehetnek nyaralni. Rázókeveréket meg vegyetek!

Noémi
fantikbaba

Sziasztok!

Béres Alexandra tornáját nem ismerem, nekem van Rékás, meg Bíró Icás (2. rész, amit egyébként nagyon dícsérnek, hogy hatásos... bár gondolom, ha csinálja az ember rendszeresen, akkor mind hatásos :lol: ). A tornának még én sem álltam neki. Megvártam, hogy elkezdjenek lemászni a kilócskák. Már jól haladok ezzel a részével, tehát lassan jön a mozgás is.

Fantikbaba :)
Nagyon szupik a képek! Heléna naaaaagy és gyönyörű!!

Juti :)
Gergő jobban van?

Kormi :)
Fiúk klasszak, Leventének szuper a rövid haj :D (mondjuk én amúgy is rövidhaj-párti vagyok)

Eszti továbbra is oviba jár. Múlt héten itthon volt, de nagyon menne, imádja, úgyhogy a program a szokásos: reggel megy, mi meg megyünk érte ebéd után, itthon alvás, aztán játszás. Július 21-től lesz szünet, négy hét, remélem túléli, hogy addig nem mehet :lol: :lol: :lol:

A.

KépKép
KépKép
vasani

sziasztok

Rég írtam ide, na és akkor sem voltam oszlopos tag, de egy-két szó erejéig remélem, nem zavarok....

Az oviszünetről: múltkor volt egy valami főmufti a tv-ben (titulust sajna nem tudtam megjegyezni , de talán vmi minisztériumból) aki elmondta, hogy tökéletesen törvényellenes akár 1 hónapra is bezárni az ovit. :!: Hát gratulálok. Ugyan idén még én is itthon gyeden, és nekem is jelezték udvariasan, hogy nem számítanak Hannára a nyáron, de ezen már a nagyfiam idejében is ki voltam akadva, hogy én, aki 4-ig dolgoztam, már úgy mentem a gyerekért az oviba, hogy majdnem mindig utolsók voltunk.
Én azon vagyok még kiakadva, hogy mindig szünet előtt 2 (!) nappal tartják az ünnepségeket, mert ugye utolsó nap már ne vigyük a gyereket :twisted: Hát jövőre ennek vége, mert én is melózni fogok, de óvónénik hozzáállásán ki vagyok akadva továbbra is. Egyébként az én lányom is sokkot kapott, mikor meghallotta, hogy mostantól nincs ovi, nagyon sokáig.

Kormi, nem tudom, tőlem elfogadsz-e tanácsot, de szerintem menjetek nyugodtan, ha betegek, itt is, ott is azok lesznek, orvos Kecskeméten is van, és szerintem nagy segítség lehet a mama 3 nyűgi gyereknél.

Csirkesz, én mindkét szoptatott gyerekemnél szülés után tök pengén néztem ki, utána meg jól meghíztam, amit azóta sem tudok leadni. Egyébként minden elismerésem a tiéd, három ilyen kis korkülönbséges gyerekkel :shock: :shock: én még így is ki vagyok borulva néha, pedig nekem már a nagy igazán nagy.

Liv, ez a cukornélküli dolog engem is érdekel, de azért a méznek elég húzós az ára :(((

Most mennem kell, majd bekukkantok, sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok!

Sajnos ritkán járok mostanában, de olvasásra néha bekukk. Végre eljutok az írásig, bár ez is több részletben valósul meg. :? :|

Olyan édesek és nagyok lettek a gyekőcök. Úgy látom mindenki locsolgatja és húzza a gyerkőcök, hogy nőjjön. :lol: :lol:

Zsombi-Erika , Tcis, Magika, Csirkesz! Garatulálok a babához! :lol: :lol:

Macs! Sajnálom, hogy elvesztetted a babát. :cry: Lili úgy ül a lovon, mint aki arra született.
:wink:

Liv! Alakul már Gergő alvása? Nagyon ügyes az apukád. Nagyon jó lett a kép. :D

Csirkesz! Kész konyháról tegyél fel egy képet!
Nassolás: Szerintem szoptatás alatt normális. Esetleg próbálj odafigyelni, hogy mit nassolsz . Én most kezdek bele egy fogyószerűségbe, bár még Melcsi szopizik este. Eddig állandóan sütiztem, most tudtam csak megállni. Ha tudok veszek Norbis csokis pufi szeletet. Nálam nagyon bejött, édes, de nem töménytelen cukor. Egyéb nasik helyett is ízesített pufiszeleteket majszolok, bár arról is igyekszem lemondani.
Csenge: nem semmi kiscsajszi. :wink:

Redtike! Gratula Milán szobatisztaságához! :)

Vasani! Gratula a jogsihoz! :D

True! Méz helyett próbálhatsz még gyümölcscukrot is. Én már csak azt használok itthon. Íze mint a cukoré, és árban sem roszz, bár drágább, mint a sima. Igaz, mi nem szoktunk sokat sütkérezni itthon.

Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, de összejött minden. Év elején volt egy jó kis rosszul létem, hányás szédülés (fekve csukott szemmel is… ). :? Ma sem tudom igazán mi bajom volt. Más mondott az ügyelet, mást a doki. Szerencsére hamar rendbe jöttem. Szerintem kimerültség lehetett, így sokáig a szabadidőmben, amikor Melcsi aludt vagy aludtam én is, vagy házi munka várt. Tavasszal lakást újítottunk fel, most meg bölcsi nyári szünet van. Szóval nem tudok unatkozni….
És most jobb hírek a lányokról:
Viki aranyos, cserfes nagylány lett. Sokat segít. Ősszel kezdjük végre az ovit. Szerencsére felvették a kinézett oviba, így majd egyszerre zár a bölcsivel, ahová Melcsi is járni fog. Vagyis ahová most jár Viki. Nappalra ügyesen szobatiszta lett, az éjszakaival még most küzdünk. (Mikor voltam oviba íratni nagyon meglepődtem, mert az egyikben kérdezték, hogy éjjelre szobatiszta-e. Mondtam nem, de e du-án alváskor nincs baj, és nappalra teljesen szobatiszta. Erre a vezetőnő közöltre, hogy mire oviba megy legyen teljesen szobatiszta éjjelre is. Most sem értem, hogy miért…. )
Jövő héttől újra 1 gyerkőcös leszek, azaz kezdődik a bölcsi. Már alig várom, mert alig bírok kettőjükkel. Minden elismerésem a 3 vagy több gyermekes anyukáké. Én kettővel sem bírok…… Sajna Vikit még nem lehet nyárra lepasszolni nagyihoz, mert altatáshoz igényel mindkettőnket. Gondolom a kistesó hatása. De jövőre…… Megy nyaralni, akármilyen is lesz az altatása. Viki még mindig imádja a lovakat. Lóra termett. Mesékben: Dóra, a felfedező, Go Diego Go (Dóra uncsitesója) – ezek a Nickelodeonról), és Az én kicsi pónim és újabban az Űrpingvinek mennek.
Mióta Dórát néz megtanult angolul 7 számolni hibátlanul. 10ig szokott, de abban segíteni kell még picit. Furcsa, hogy egy mese hatására tanul meg, de nem bánom, mert így örömmel teszi. Én úgy gondoltam ráér még, de neki tetszik.
Melcsi is már nagylány lett 14 hónapos múlt. Végre elindult nem rég. Sokáig nem volt bártorsága elindulni, csak bútorok mellett, kapaszkodva lépegetni. Még mindig 6 foga van. Nagyon sokban kezd hasonlítani Vikire. Ő is lovacskázik, imádja az autókat, és persze mindent akar csinálni mint a nővére.

Néhány kép ízelítőül:
Melcsi 1. szülinapja
Kép
Lányok húsvétkor
Kép
Melcsi nagylányom:
Kép
A lóimádóm:
Kép
Buborékmániás
Kép
Gyöntölés:
Kép

A többit (friss képeket) itt találjátok róluk:
http://kep.tar.hu/illesek/50501946#2
http://kep.tar.hu/illesek/50591637#2
http://kep.tar.hu/illesek/50591636#2

Gyöngyi

KépKép
Kép
moszmota

Helló!

Csak szuper röviden - mi vagyunk. Béres változz visszan torna jó. Először azt hittem micsoda gagyi, hogy csak 19 percet kell csinálni 3 hónappal a szülés után. Aztán a szeméremcsontom zsibbadásából rájöttem, éppen elég. Úgyhogy jó lesz rendszeres tornának.

Képek az össze kis- és nagy lurkóról fantasztikusak.

Moszi kedvéért én csak konyha és félkész nappali képeket lökök, aztán megyek szunyni.

MUKK!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Hali

Noémi
nagyon jók a nyaralós képek :) szép helyeken voltatok.

Vasani
köszi, végül Gergő jobban átvészelte, viszont gellért is elkapta, gennyes mandulagyuszi volt, elég brutál..

Liv
nem tudom ezt a köhögést mi okozhatja. tudtál meg valamit?

Kormi
na mi lett??? elmentetek? elkaptátok?

Moszi
képek :) Viki nagyon hasonlít Rád a családi fotón.

Csirkesz
bocs a múltkori kavarásért, lásd fent...
kéró szuper lett :D :D

Mi megvagyunk, húzzuk még az igát, ovi már nincs, így gyerkőcök nagyiznak. augusztusban aztán végre megyünk nyaralni együtt.
vagy telelni :roll: :roll:
pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Két dolog miatt kukkantottam be:
1. Várom a tippeket tuti tengerparti helyekre, ahova el érdemes menni a gyerekekkel, mert gyerekbarát, igényes, kifizethető, vagy nektek jól bevált, stb. Apjuk szeptember elején lesz szabin, és megszöknénk valahová pihenni, pancsolni.

2. Vallomással tartozom azoknak, akik ódákat zengenek a 3 gyerekes anyai mivoltomról :lol: :lol: :lol:
Feladom, mármint a büszkeségemet. Azt hittem, hogy mindennek ura leszek, háztartásnak, gyereknevlésnek, házasságnak. De egyszerre nem tudok jól teljesíteni az összes fronton. Így azt hiszem felveszem a kapcsolatot egy takarító céggel, és hetente kitakaríttatom a kérót. Alkalmanként 4 ezer pénz. De inkább takarítson helyettem vki, mint hogy bébiszittyó legyen a gyerekeimmel és még a takarítás is rám marad. Apjukot meg ugye nem bízhatom másra :lol: :lol: :lol: :lol:
Vagy szerintetek gáz, ha hetente más takizik helyettem? Kezem-lábam ép, meg is tudnám csinálni, de csak éjjel, akkor meg inkább szunynék. Akinek van takinénje bevált az elképzelés?

Na lépek, megyek vissza a fenti kategóriáimhoz :lol:

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Lenn vagyunk Kecskeméten, lassan 4 hete, így a lappangási idő elmúltával nyugodtan kijelenthetem, hogy megúsztuk a bárányhimlőt. Csak én lettem veszettül viszketősen pöttyös, de szúnyogcsípéstől, meg az arra adott allergiás reakciótól.

Ma meg külön öröm, hogy nem vagyunk otthon, kilakoltattak:
http://www.hirszerzo.hu/cikk.nincs_ok_p ... 74286.html
A párom is épp a szüleinél van, permetezni, robotolni.

A banda iszonyú jól elvan, kisebb veszekedésekkel, 3 hét után Benedek is elkezdett enni, lightosan. Tudtok paramétereket mondani, mekkora kb egy 4 éves magasságra és súlyra? Kiváncsi vagyok, mennyire alultáplált Benedek. :cry:

Majd rakok fel képeket is, csak bedöglött a gép, s nagyon vacakokat sikerült készíteni.

Itt anyám altat. 8) Hogy mennyivel egyszerűbb már ettől is az életem! :wink:

Kormi

kormi

Hali!

Csirkesz
Szerintem nem gáz a takaríttatás 8) 8)
nálam is a háztartás sínyli meg, a munka+gyerekeke után már nem marad rá sok idő, energia, pláne, hogy 7végén állandóan úton vagyunk..

Kormi
Gellért 102 cm, 17 kg.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?