Benszi
Matyi atyán kicsit ledöbbenten!
Fiona
Látom Döbrögi is belevetette magát a nyári örömökbe!
Nagyon jó dolga van, jó a medencéje!
Jucicuki
Édes a süti-süti videó!
A képek is szuperek, a kedvencem a nagymedencés és a bevásárlókocsis!
Bibar
Kitartás fog ügyben! Ha vígasztal egy kicsit, én már február óta nem aludtam egy jót az tuti.
Jó hírek, mi?
A 8 fogacska után február óta egyszerre jött a 4 rágó, majd utána a 4 szemfog. Szóval mi már a végén járunk, szerencsére! Illetve én a végét járom!
Ha a szemfogak teljesen kijöttek, akkor már csak a 4 hátsó rágó van, remélem az majd csak 2 éves kora körül.
Nika
Édes a kis 32 mm-es!
Ne idegeskedj kérlek, gondolj a babódra!
Tubikriszta
Nagyon szép a kis babocskád! Vigyázz magatokra!
Zuzmó
Köszönjük, hogy megosztottad a szüléstöridet, nagyon megható volt.
A gyerekek pedig édesek!
Agnese
Jó hallani Rólatok!
Várjuk a híreket a vérvételről! Addig is vigyázz magatokra!
Share
Hogy vagytok???????
Zsókuci
Mi lett a gégészeti kenet eredménye? Ékszeredtől megváltál már? Hogy vagy Drága?
Luki
Jó pancsizást kívánok! Várjuk a képeket!
Nagyon szép kis törékeny kislányod van és azok a szemek! Szépek vagytok együtt!
Ballagyo, Luki
A krumpli a sűrítéshez kell és jó tápláló alap a babának. Minden főzi alapja ez és ehhez rakhatod a különböző zöldségeket, gyümiket. Mehet hozzá: alma, banán, őszi, meggy, répa, sütőtök, tök, cukkini, brokkoli, kelbimbó, saláta, paradicsom, zöldborsó, zöldbab, spenót, sóska, karfiol, gesztenye, cékla stb. és később ezek variációja.
Persze a k betűsökkel és amik felfújhatnak azokat, később adjuk a babának.
Fontos, hogy a székletfogókat pl: alma, répa, banán megfelelő arányban adjuk. Én jártam úgy, hogy alma, répa ment a krumplihoz és Krisztinek jó kemény székletet csinált, megszenvedett szegénykém.
Amit már Benszi is írt, hogy sütőtök, sárgarépa max 2-3X egy héten, mert besárgulhatnak.
Például vigyázni kell a spenóttal és a sóskával is. Ezeket nem szabad együtt főzni a krumplival, ezeket külön kell megfőzni és a főzőlevet nem szabad felhasználni!
Én saját tapasztalatból ajánlom, hogy kezdjétek el feltölteni a mélyhűtőt az épp szezonális zöldségekből, gyümikből. Nagyon jól fog jönni ősszel, télen. Nekem kitartott egészen addig, amíg Kriszti elkezdte az úgy nevezett bébikaját lecserélni arra, amit mi eszünk. Tapasztalatból mondom, hogy pl. nagyon nehéz olyan mirelit spenótot, sóskát találni télen, ami csak a natúr zöldség. Mindennel tele vannak nyomva, ha megnézi az ember az összetevőket. És ezekre nem igazán van szüksége a babának. Szóval én fagyasztottam ezerrel!