Új privát üzeneted érkezett!

Toldikriszta!

Gratulálok! :)
Sok Boldogságot Nektek!

Kép
nika28

Toldikriszta!
Gratulálok Eszterhez!CSak kiváncsi volt már a lelkem!

Luki!
Most már az esti fürdés is így megy,mert leszakad a derekam.Eléggé elfáradnak addigra és nem nagyon tudják sokáig tartani magukat a karikában,inkább csak hiszti lesz a végén.

Fiona!
Helyesen pancsiztok!

Juci!
Drága,ahogyan tapsikol!

Bibar!
Arc? :lol:

Na mit szóltok mennyit tudtam tegnap írni!Este elmentünk sétálni négyesben a sport résszel!Tetszett nekik,de Dóri minden hangtól betojt,pedig edddig semmi nem zavarta a kis lelkét!Bár szerintem inkább fáradt volt már!Majd fürdés,de már félig ájultan evett,oszt minden hiszti nélkül elaludt!És csak egyszer kelt fel!Na de Balu meg vagy 4x nyüszögött.Ő is mászkál már éjjel!Hihetetlen,hogy nem tudnak pihenni!Most kinn alszanak a levegőn,majd szerintem még pancsi ezerrel!Balut alig lehet kiszedni a vízből!
Majd gyüvök még,ha hagynak a skacok!
Vendég

Toldikriszta
GRATULA :P :P :P :P

Benszikém
tegnap csak olvasni tudtam,ez a fog téma kikészit,annyira nyügi Olivér :cry: :cry: a képek szuperek mint mindig,gyönyörüek a gyerekek :P :P fürcsi nekünk még nem volt,de most veszünk neki medencét :wink: hivlak majd mert nem nagyon van időm ide irni :oops: ja Dóri brutális :shock: :shock: hihetetlen csajszi :shock: Balu meg annyira édes kismackó :lol:
hááát az arc :shock: :shock: :shock: :lol: nem semmipusszantalak

Chesti
édes ahogy pancsizik,nagyon jó dolga van :lol: Lili+Oli együtt fürcsi talán majd júliusban lesz,mikor meglátogatjuk Lukiékat Óváron :lol:

Lukikám
kihullott az összes hajam tegnap,no de majd visszaragasztjuk :wink: hivlak ma,puszika

Fiona
szupi a medencétek,Bence élvezi a fürcsit?már én is alig várom hogy pancsizzunk :lol:

bibar

Toldikriszta! Isten hozta Eszter Babát!! Sok Boldogságot ennek a kis nyugodt leányzónak!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!

Amióta nem voltam sok történés volt! :)

A babák lenyűgőznek, mindenki olyan-olyan aranyos, hogy megzabálnám őket :) Irigykedek a mamikra, mert hihetetlen kislányok és kisfiúk születtek itt!

Chesti,
Nagyon aranyos a babó és hogy élvezi a vízet! még jó, hogy ilyen jó idő van, mert legalább így tud hűsőlni.

Gombanéni,
Nagyon jó ez a hordozó, a férjem mesélte, hogy afrikában szinte csak ilyenbe visszik a babákat, mert ők ugye nem kapnak egy forintot sem az államtól, így nagyon nem tudnak otthon maradni és dolgozni kell és ebben könnyebben dolgoznak az ottani nők. Jó ötlet, meg kicsit összehangol Benneteket a babával :)

Jucicuki,
Teszteltél azóta már? Remélem, hogy nincs baj!

Motné,
Gyöngyörű a baba, olyan szép kis arcoskája van, majd még kérünk képeket!:)

Benszi,
Eszméletlen aranyosak a picik és olyan jó őket együtt nézni! Gondolom, hogy azért nem mindig olyan könnyű velük, mert ketten kétféle dolgot akarnak :)

Toldikriszta,

GRATULÁLUNK!!!! én mondtam, hogy hétfőn már a kezedben foghatod a pindurt :)

Zsókuci,
Hogy vagy? Hogy haladsz a sulival?

Witch,
Hogy vagy? Minden rendben veled? Hányinger? Fáradtság?
Majd írj!

Nika,
Te is jól vagy? Minden oké?

Fiona,
Nagyon aranyos Bence, látom a fürdés végére már ő is kidőlt! :)

Mindenkit puszilok!

Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Sziasztok!

Ma voltam dokinál!
Minden rendben van a babával, szépen növöget. :)
Már 32 mm.

Mindjárt teszek fel képet :)

Kép
nika28

Kép
Itt van a pöttöm.
Nem a legjobb kép......

Kép
nika28

Tubikriszta kicsit magadról is irjál. :)

Nika nagyon jól kivehető a kis pöttöm. :) Én is én is akarok ilyen kis pöttyöt megint. :lol: Örülök h minden rendben. :)

Bibarka minnél hamarabb szeretném látni a kis pucér szerelmetes párost egy romantikus medencében. :lol:

Remélem nem bántottam meg senkit a másik hozzászólásommal.
Ha igen, akkor bocsánatot kérek a nyers modoromért.

chesti

Nika!

Csoda szép :)! Irigyellek, hogy van képed a piciről, és hogy láthattad...
Nekem még sok idő, júli 15. messze van... :cry:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Köszi csajok! :)

Witch!

Meglátod hamar itt lesz.....:)
Én is megyek 2 hét múlva is, mert akkor lesz a kötelező 12. heti uh.
Egy biztos, nagy élmény! :)

Kép
nika28

Sziasztok!

Chesti,
28 éves leszek nyáron, másfél éve próbálkoztunk a párommal. Először nőgyógyász próbálkozott, de sikertelenül, majd Zsókuci ajánlásával kerültem a BMC-be. A vizsgálatok ezév februárjában értek végett, mert a páromnak haza kellett utaznia és így csak október végén tudtuk elkezdeni. Majd a második inszeminációnk sikerült. PCOS vagyok és pluszban egyáltalán nem volt peteérésem. A párommal minden rendben van. Elvileg most léptem a 10. hétbe, de már magam sem tudom :) CSak émelyeg a gyomrom és írtó fáradt vagyok, ezen kívül más nincs, így jól viselem most, igaz ne lenne ez a nagy meleg.....

Lányok,én is felteszek egy képet, az előző héten készült a babóról
Kép :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Na , talán most be tudom fejezni anélkül, hogy elveszne.

Szóval ott tartottam, hogy 6 ujjnyi volt a méhszáj és a nyákdugó is előkerült. Annának végre sikerült szereznie egy szülőszobát, átöltöztem és rögtön meg is támadtam a labdát. Felülmúlta minden várakozásomat. Ahogy „pattogtam” rajta nagymértékben tompította a fájásokat, sokat segített. Aztán megérkezett a dokim i, és irány a vizsgálóba burkot repeszteni. Kristóf érezhetően elindult lefelé. Ez volt 6- kor. A szülőszobába menet még betértünk a fürdőbe, pisilnem kellett, aztán a mosdót is magamhoz öleltem olyan hirtelen rám tört a hányinger.
Mondták, hogy szóljak, ha jön a tolófájás, addig oldalt fekve várjak 3 fájást, majd fordulás a másik oldalra és újabb 3 fájás. Az első 3 után jött a tolófájás, de a méhszáj még nem simult el teljesen, így Anna rásegített kézzel fájás közben. Hát csillagokat láttam, de ez bakfitty volt ahhoz képest, ami ezután jött. Ez már fél hétkor történt, a dokim azt mondta 7-re meglesz.
Jött a fájás és nyomtunk. Sokkal jobban fájt, mint az előző szülésnél, de állítólag jól haladtunk, szépen csúszott kifelé. A következőnél előbújt a feje, de a nyakán volt a köldökzsinór. Lehet, hogy mondták, de nekem ez a rész kimaradt, csak utólag tudtam meg, de apa látta, hogy gyorsan megszabadítják tőle . A doki azt mondta, még egy fájás és kinn van. Megígértettem vele. Úgy is lett. Még egy eget rengető , égboltleszakasztó , jajdefáj tolófájás következett, és a következő pillanatban kicsusszant és egyből landolt a hasamon az én kis szürke-lila mázas fiacskám. Az már csodálatos volt és hiába éltem át másodjára, még mindig hihetetlen csodának tűnt, hogy bennem növekedett ez a kész kis emberke.
Pár percig hagytak hármasban minket aztán apával elmentek fürödni. Felöltözve visszahozták, de mivel sorban álltak a kismamák az ajtó előtt a pihenőt már lenn az osztályon töltöttem. Oda hozták két óra múlva, miután megfigyelték az újszülöttön.

Hát most ennyi fért bele az időbe, de jövök még mindenfélével. Egy csomó minden van amit meg akarok osztani veletek , külön figyelemmel a második babaásokra -Agnese és Share. Szóval majd igyekszem, talán képecske is sikeredik. :D

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
zuzmó

Toldikriszti!

Nagy-nagy gratula!

Kép
Kép
zuzmó

NA most dobok egy csomó képet. Még meleg , egy órája készültek.

Az első néhány képen ami Jázminon látható az bizony sár. Medencehely készült.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmo!

Nagyon szép a szüléstörid és a gyerekek is gyönyörűek!

Tubikriszta, Nika, Witch!

Nagyon szépek a kisbabók!

És Toldikriszta!

Szívből gratulálok Eszter érkezéséhez :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Nálunk - szerencsére - minden OK, Soma egy angyal. Már próbálkozunk a főzelékkel, eddig a krumpli-alma-répa variáció jött be neki a legjobban. Ti hogyan variáltátok még? Ja, és megtaláltuk azt a teát, ami végre Somának is bejön: alma-citromfű a Hipptől.
ballagyo

Ballagyó
mi a sütőtököt vettük utána,mondjuk az nem jött be Olivérnek,azt is krumplihoz raktam.örülök hogy Soma angyal,és olvastam hogy átaludta az éjszakát,élvezd ki mert ha a foga elindul :twisted: :twisted: nálunk most kb 4 szer volt fennt az éjszaka,pedig hónapok óta átaludtuk :cry: :cry:

Zuzmó
édesek a gyerkőcök :wink:

Nika,Tubikriszta
aranyosak a kis babszemek :lol: :lol:

Chesti
igyekszünk igérem :lol: szuper jók a vonalzóid :P ti visszamentek valamikor majd a bmc-be??már csak azért kérdezem mert irod hogy szeretnél megint egy pöttyöt :P :P :P

Zsókuci
mi van veled?rég voltál :cry:

Lukikám
de jó nektek,irigykedem a strandolásért :wink:

Benszikém
ma lefoglalnak a skacok?nekem is ordit már az egész embert igénylő gyerekem :oops: :oops: mozdulni nem tudok tőle,na ebben a melegben cipelni egész nap,hááát...

bibar

Tubikriszta!
Édes a kis bab alakúd a képen!Köszönöm a kölkök dícséretét!Ők nem kétfélét,hanem inkább 4félét akarnak egyszerre!

Chesti!
Még csak a technikáját gyakoroljátok a pötty gyártásnak vagy mentek a bmc-be is?

Nika!
Grat a 32mm-hez!Jó a kép!

Zuzmo!
Nagyon klassz a szülés törid!Édes a családod!Olyan békés a kisfiad,de a lánykád földevős képén elájultam annyira jó!

Ballagyó!
Sütőtök,őszibarack plusszban akárhogy variálva,de mindig legyen benne krumpli vagy répa!Ja és mindennap ne kapjon répát vagy sütőtököt,mert sárga lesz a gyerek színe!

Bibarkám!
Nem irigyellek a fogzásos éjszakázás miatt!Meleget sem bírják ezek a kölkök!Nyűgösek az enyémek is!Mivel ágybvan nem alszanak,így behoztam a babakocsit és ott aludnak napközben,nem szívatom én magamat,így is kivagyok merülve!
Bár Balu,ha már nagyon fáradt,lerakom az ágyába és ő elalszik magától,de királylány nem hajlandó!A kajálásról meg ne is beszéljünk!Max.600gr-ot eszik Dóri gyümölccsel együtt!Napi 3x pancsolunk kint és azt baromira élvezik!Ti pacsáltok már?

Luki!
Volt már medencézés?
Vendég

Toldikriszta!

NAGYON GRATULÁLOK!!!! :lol: :lol: :lol:

Tubikriszta,Nika

Édesek a kis képek!!!! :lol: :lol:

Zuzmó

Mekkora nagy már Jázmin :D .Nagyon cuki a kis trónörökös :D

Chesti

én megbocsájtok bár még nem jöttem rá miért kéne:wink: :lol:

Bibarkám

küldtem mailt amit megbeszéltünk. :D Nyugi már csak 31 fog..... :lol: ,bíztasson hogy nekünk még 32 :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Benszi

ma lesz az első pancsi :P
Miért kell répa vagy krumpli minden kajába???És Te mindent tudsz :wink: ,nem tudod mikortól lehet adni húst?

Tegnap úton Óvár felé megálltunk kicsit piknikezni :D
Kép
Kép

Kép
lukrécia

Lukikám!
Annyira okos vagyok :lol: :oops: :roll: :roll: :P :P Ez még viccnek is rossz!Inkább bevállalós!
Az enyémek már 5hónaposan kaptak csirkehusit,de csak üveges bébikajában!És semmi bajuk nem lett tőle!Már brokkoli is befigyelt,mert ribizlis túró is,amit a sütibe raktam,de ettek már paprikáskrumplit szafttal!
Remélem jól megriasztottam mindenkit :lol: Riadt anyukák ne tojjatok be makk marcik a kölkeim!
Annyira gyönyörűek vagytok!Olyan pinduri ez a kislány,mint egy nádszál!
Ja miért kell?Állítólag az a főzelék alap még nekik!Sűrítés miatt gondolom!Mondjuk én sem rakok bele mindig,csak amíg kisebbek voltak a szokott ízek miatt!
Vendég

Kép Dorka

Kép Anikó nézd!

Kép Drágám, nem kellene még egy kg barackot is vinni?

Kép Dorka és a doboz

Kép pancsoló kislányok

jucicuki

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat!:)

Olyan pipa vagyok, mint állat!
Ma voltam a dokinál, aki kiírt táppénzre.
Meg kell ismételni a vizelet vizsgálatot, mert sok lett a baci,mert valószínű, hogy nem volt elég steril.
Mondtam ennek a jó embernek, mire megkérdőjelezte.
Közöltem, hogy az orvosom mondta. Erre azt mondja: Miért akkor el fog múlni??????
Hogy lehet valaki ekkora bunkó????
Annyira felidegesítettem magam!

Kép
nika28

Köszi a főzeléktippeket. Akkor mostantól sütőtökre vadászom. Nem tudtam, h az őszibarack is mehet a krumplival, esetleg a répával is? Nagyon félve adogatom még az új kajákat Somának, húst és tejterméket még biztosan nem mernék adni, igaz, h ő még csak 4 hónapos.

Benszi!

Nem irigyellek Olivér foga miatt. Én egyelőre élvezem, h Soma 8-9 órát alszik éjszaka. Napközben viszont én is azt veszem, h nyűgösebb, valószínűleg a meleg miatt. Egy társasházi lakásban lakunk, sok lehetőségünk a kánikula idején nincs. "Hajnali" 7-kor kimegyünk, max. fél 10-kor bemenekülünk, és este fél 6-ig megpróbálunk túlélni. Olyan jó lenne egy udvar, ahol Soma is tudna pancsolni! Bár mi még nem vettünk neki kismedencét.

Juci!

Szuper a pancsolós kép :wink:
ballagyo

Természetesen Bibarnak szólt az üzenet Olivér fogával kapcsolatban. Ez a meleg :oops: :oops: :oops:

Ja, és azt veszem észre
ballagyo

Sziasztok!

Nem nagyon jöttem mostanában, próbálom követni az eseményeket, de írni már nincs erőm.
Nagyon szépek a babák:az új csöppségek és a nagyok is. Az újdonsült anyukáknak gratulálok és sok boldogságot kívánok.

Mi megvagyunk, de állandó fáradtságban szenvedek, így próbálok pihenni, amikor a Miló alszik. Voltam vérvételen, a héten meglesz az eredménye is, remélem rendben lesz. Jövő héten megyek Szűcs dokihoz, majd beszámolok.
Ja és Milóról is pár szó, egyre többet beszél, persze van olyan, amit csak én értek :wink: , de egyre ügyesebb. Voltunk pancsolni is, elsőre annyira nem tetszett neki, de aztán egyre bátrabb lett. A kerti felfújható medencétől nem tart, az már tetszett neki tavaly is, de sajna csak a maminál van kert. :(

Kép

Kép
agnese

Ballagyo, azért jó alap a krumpli, mert sürít és elég jó tápértéke van.
A kaják párosításánál arra kell figyelni, hogy melyik fog és melyik hajt, hogy kb. egyensúlyban legyenek.
Csajok pl. imádják a banános céklát, jó krémes, édes, fincsi :lol:

Szerintem ezeket Te is nyugodtan adhatod már: alma, őszibarack, meggy, gesztenye,burgonya, sárgarépa, sütőtök, cékla
Pár hét múlva pedig már ezeket is:
gabona-pelyhek, rizs, búza, zab, kukorica

Én a gesztenyét a krumpli kiváltására használtam.

Jó kóstolgatást.

Judit

jucicuki

http://index.hu/velemeny/eheti/e7i080616/

Ja, ikresen ezen akadtunk ki, kiváncsi vagyok a Ti véleményetekre is...

Judit

jucicuki

Jucicuki

Nagyon durva. Jól felbosszantott . :twisted:

Kép

Kép
agnese

Juci!

Nem semmi!
Inkább nem kommentálnám.....nem tűrné a nyomdafestéket!!!!!!!

Kép
nika28

Benszi
Matyi atyán kicsit ledöbbenten! :shock:

Fiona
Látom Döbrögi is belevetette magát a nyári örömökbe! :D Nagyon jó dolga van, jó a medencéje! :D

Jucicuki
Édes a süti-süti videó! :D A képek is szuperek, a kedvencem a nagymedencés és a bevásárlókocsis! :D

Bibar
Kitartás fog ügyben! Ha vígasztal egy kicsit, én már február óta nem aludtam egy jót az tuti. :? Jó hírek, mi? :lol: A 8 fogacska után február óta egyszerre jött a 4 rágó, majd utána a 4 szemfog. Szóval mi már a végén járunk, szerencsére! Illetve én a végét járom! :lol: Ha a szemfogak teljesen kijöttek, akkor már csak a 4 hátsó rágó van, remélem az majd csak 2 éves kora körül.

Nika
Édes a kis 32 mm-es! :D Ne idegeskedj kérlek, gondolj a babódra!

Tubikriszta
Nagyon szép a kis babocskád! Vigyázz magatokra! :D

Zuzmó
Köszönjük, hogy megosztottad a szüléstöridet, nagyon megható volt. :oops: A gyerekek pedig édesek! :D

Agnese
Jó hallani Rólatok! :D Várjuk a híreket a vérvételről! Addig is vigyázz magatokra!

Share
Hogy vagytok???????

Zsókuci
Mi lett a gégészeti kenet eredménye? Ékszeredtől megváltál már? Hogy vagy Drága?

Luki
Jó pancsizást kívánok! Várjuk a képeket! :D Nagyon szép kis törékeny kislányod van és azok a szemek! Szépek vagytok együtt! :D

Ballagyo, Luki
A krumpli a sűrítéshez kell és jó tápláló alap a babának. Minden főzi alapja ez és ehhez rakhatod a különböző zöldségeket, gyümiket. Mehet hozzá: alma, banán, őszi, meggy, répa, sütőtök, tök, cukkini, brokkoli, kelbimbó, saláta, paradicsom, zöldborsó, zöldbab, spenót, sóska, karfiol, gesztenye, cékla stb. és később ezek variációja.
Persze a k betűsökkel és amik felfújhatnak azokat, később adjuk a babának.
Fontos, hogy a székletfogókat pl: alma, répa, banán megfelelő arányban adjuk. Én jártam úgy, hogy alma, répa ment a krumplihoz és Krisztinek jó kemény székletet csinált, megszenvedett szegénykém.
Amit már Benszi is írt, hogy sütőtök, sárgarépa max 2-3X egy héten, mert besárgulhatnak.
Például vigyázni kell a spenóttal és a sóskával is. Ezeket nem szabad együtt főzni a krumplival, ezeket külön kell megfőzni és a főzőlevet nem szabad felhasználni!
Én saját tapasztalatból ajánlom, hogy kezdjétek el feltölteni a mélyhűtőt az épp szezonális zöldségekből, gyümikből. Nagyon jól fog jönni ősszel, télen. Nekem kitartott egészen addig, amíg Kriszti elkezdte az úgy nevezett bébikaját lecserélni arra, amit mi eszünk. Tapasztalatból mondom, hogy pl. nagyon nehéz olyan mirelit spenótot, sóskát találni télen, ami csak a natúr zöldség. Mindennel tele vannak nyomva, ha megnézi az ember az összetevőket. És ezekre nem igazán van szüksége a babának. Szóval én fagyasztottam ezerrel! :D

Kép

Kép
motné

Sziasztok!

Hát a pár héttel ezelőtt lemaradt képek... most ezek a kedvenceim, Bombi eteti Cucát... a ZS és az L betű valahogyan gondot jelent még nekik. :) Azért folyamatosan karattyolnak, akár már mondatokban is!!! Annipanni és Boribon, na meg az Iciripiciri és a Török és a tehenek most a nagy sláger...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Zuzmó, nem tudom gratuláltam-e már csodaszép kisfiadhoz, vagy csak akartam :oops: Mindenesetre Isten hozta Kristófot. És persze az összes többi gyönyörű babát, Gábort, Zsannát és Blankát, Botondot, Esztert!!

Olvasgatni nincsen időm, mindig csak az utolsó oldallal ismerkedek, úgyhogy megcsodáltam Falatkát, hát nagyon szép kislányod van, Luki, majd megmutatom a fényképet Zsombinak is. :) :) :)

Nálunk is hasonló volt az étkezés minrt Bensziéknél, amikor egyszer nem vettem észre, apja még szalonnával is megetette a fiam :oops: Azért a sorrendre figyeltünk, mindjárt felteszem nekünk mit adott a gyerekorvos. Kb. ehhez tartottuk magunkat. Msot meg már mindent eszünk, tegnap például belecsóztak. A gyümölcsleves meg a sláger.

Puszi nektek
Lucia

Kép
lucia1

Persze nem találtam meg a táblázatomat. :( :(

Share, ide válaszolok, ha nem baj. Alapvetően kiváncsiságból kérdeztem, hogy szúrod-e a Clexane-t, mert úgy emlékszem Leiden heterozigóta vagy. A Clexane nem okoz ITP-t, legalábbis annak idején utánanéztem, de nem találtam ilyen összefüggést. Ha van kedved angolul böngészni, nézd meg a www.pubmed.com honlapot, ez az összes, impaktfaktorral is rendelkező orvosi tudományos folyóirat adatbázisa, legalábbis absztrakt szinten fenn van minden, én annak idején itt néztem. Elég jó a keresője is.

Ha meglesz a táplálási táblázatom, felrakom. :) Amúgy sok újdonság nincsen benne, csak táblázatosítva kb. az általatok leírtak. Én szeretem a táblázatokat, azok olyan jól áttekinthetőek.

Puszi nektek,
Lucia

UI: Motné, nem semmi ahogy pancsol a kis fürdőruhás!

Juci, nem igazán értettem, min vagy felháborodva. Hogy otthon lehet lenni három évig, vagy hogy vannak akik ezt sokallják. Vagy esetleg a cikk hangneme. A hangnem az igen érdekes, ettől eltekintve bevallom én is sokallom, főleg mert ez ikrekkel valamiért 7 év. A világon nincs ilyen, a nálunk jóval gazdagabb és jobb szociális hálóval rendelkező Svédországban sem. De a kisebbség remekül megél belőle. Sőt. Erre alapozza a megélhetését. Az adófizetők pénzéből. Akik soha nem is dolgoznak és nem is fognak. Érdemes megnézni az Echo tévén, akinek van, a Galgagyörkről készült riportfilmet. Lelombozó.

Kép
lucia1

Lucia!

A stílus zavar de nagyon és néhány ponjával sem értek egyet a cikknek, de a honlapon majd kommentálom bővebben.

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Elveszett bárányka jelentkezik.
Valószínűleg nem sűrűn fogok jönni, mert minden percemet leköti a csaj. Jól vagyunk, minden oké, leszámítva hogy alig eszik és hisztis és még mindig csak kézben. Röviden ennyi. Szóval semmi érdekes nem történt mióta nem jelentkeztem, a helyzet változatlan.

Minden baba gyönyörű, megnéztem a képeket.
Dobok én is párat, aztán majd talán, egyszer, valamikor...jelentkezem.

Usziban anyával:
Kép

Apával fürdés előtt:

Kép

Nagynénémmel:

Kép

Piknik a parkban:

Kép
Vendég

Juci, igen, a hangnem szerintem is nagyon alpári, vagy nem is tudom mi a jó szó rá. Amúgy elolvastam még egyszer, tulajdonképpen azt sem értem mit akart kihozni belőle a cikk "írója". Ezért kérdeztem.

Mindenkinek szép napot, jó hétvégét! Ha az a táblázat egyszer meglesz, azért felteszem!

Lucia

Kép
lucia1

Jucicuki!

Ez engem is rendese felbosszantott, ez a cikk? Ezek nem normálisak... asszem jobb ha nem írok semmit mert az nem lenne szép...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Ja, lehet cikket írni a szerzőnek... Kiváncsi vagyok hányan tették meg, én nem merem, mert nagyon nagyon elküldeném vhova nyaralni, van egy temperamentumom ilyen téren...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Először is, Kriszta, tiszta szívemből gratulálok Eszter megérkezéséhez, sok boldogságot nektek!

Csajok, de jók a strandolós képek! Látszik, hogy a gyerkőcök élvezik nagyon! :D :D :D

Nika, Kriszta
Gratula a pöttömkétekhez!

Nika,
Jó nagy bunkó tényleg a doki! Pedig valószínű tényleg csak nem volt elég steril, nálam is volt ilyen, aztán az újabb mintánál már minden ok volt!

Zuzmó,
Szép a születéstörid, Jázminról a képek nem semmik! :lol: Kristóf meg milyen békésen szundikál!

Mi megvagyunk, kicsit fáradt vagyok, de amúgy minden ok. A napok csak úgy szaladnak. :wink: Zsanna és Blanka jó kisbabák, esznek és alszanak, néha éjszaka elalvás előtt van nyűgi, de szerencsére nem tart sokáig. Úgy tűnt Blanka hasfájós, de aztán nem tudom az Infacolnak köszönhető-e, vagy csak megszokta a tápszert, de már nem látom rajta, hogy fájna a pocija. Tej üggyel sajna továbbra is hadilábon, de próbálkozunk folyamatosan, meg fejek is. Köszönöm a tanácsokat! Inni az még megy, na de az evés ... Hát az nem nagyon, ebben az őrült melegben semmi nem esik jól.
Így alszunk a melegben:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jaj, Rebe, nagyon kis édesek!
Még még sok-sok képet :lol:

Mi ma kétszer is fürcsiztünk, bevallom nem csak a csajok élvezik :wink:

jucicuki

Rebe

de édesek :lol:

Lucia

végre jelentkeztél megint :D Köszönöm,hogy megdícsérted Falatkámat,tudod,amint olivér dobbant,Zsomi nem menekül... :wink: :lol:
Tüneményesek ahogy esznek :D

Juci

Ja,ezt a cikket már olvastam,érdekes a hangnem :shock:
cukik a képek :D

Estrella

na hello :lol: nagyon szépek vagytok továbbra is :lol:

Juci,Benszi

Mik fognak és mik hajtanak?Mármint a kaják közül :lol: ok,répa,alma tudom,aztán....? :roll: bocsi ha tök gáz vagyok :roll: :lol:

Benszi

azt azért nem mondtam hogy okos vagy csak hogy mindent tudsz :wink: :lol: pusszantalak

Bibarkám

Holnap hívlak,strandoltunk és a táskámban volt a teli :? nagyon jó volt,alig várom hogy gyertek :D addigra nőjön ki az a fogacska :!: :lol:

Kép
lukrécia

Luki!

krumpli, banán fog, szilva, őszibari hajt
sárgabari, körte elvileg középpen van, de babapocitól is függ

jucicuki

Juci! Én annyira felhúztam magam a cikken, hogy időt nem sajnálva írtam Zappénak. Ne haragudjatok a stílusért, amúgy nem vagyok ennyire "ilyen", de rendesen felment bennem a pumpa.

Zappe!

A GYED-et és a GYES-t nem kéri az ember, hanem az jár neki, mivel már X évet ledolgozott és fog miután visszamegy majd és például pont ezért fizette be azt a kurva sok TB-t, meg adót (teszi ugyanezt a férje is), hogy aztán otthon lehessen a gyerekével abban az időben amikor a kis pöcsnek szüksége van az anyjára, mert különben egy ilyen arrogáns és demagóg faszfej lesz belőle, mint te vagy.

Nyugat- Európában, amit példaként emlegetsz nagyon sok nőnek lehetősége van arra, hogy például 4 meg 6 órában dolgozzon, amíg a gyerek még kicsi pont azért, mert 30 hónapos kor alatt a gyerek érzelmi és szellemi fejlődését is negatívan befolyásolja, ha heti 20 óránál többet tölt el "házon kívül", például bölcsődében. Szintén Nyugat-Európában szokás bébiszittert vagy au-pairt fogadni, aki az anyához nagyon hasonló kedvező feltételeket tud teremteni a gyerek egészséges fejlődéséhez. Hát erről csak annyit, hogy például az én fizetésemből pont kifutná egy bébiszitterre és akkor a munkahelyemet meg is kérhetném, hogy rögtön a bébicsősz számlájára utalja az összeget. Tényleg milyen jó ötlet.

A gyerek antiszociális és kommunikációképtelen pont attól lesz, ha nem kapja meg azt a korai években, amire szüksége van és ez téged biztos meglep, de ez nem a bölcsőde, hanem a szerinted beszűkült anyja, akihez kötődhet, aki szereti, mert a pici gyereknek erre van szüksége. Vagy esetleg megadva mindenkinek, ami jár a hátunkon hordozva dolgozhatnánk a gyerekkel. Ez igen praktikus megoldás például egy gyársor mellett vagy egy laborasztal mögött ülve.

Én személy szerint leszarom, hogy kinek mennyire trendi a ruhája, de lehet ebben az egy dologban igazad van és ez teszi az embert! Gratulálok az éles meglátásodhoz!

Ekkora köcsög faszfejjel mint te még nem sokszor találkoztam, bár igaz, hogy messziről kerülöm is az ilyeneket. Remélem te amiatt vagy ilyen, mert az anyukád visszament dolgozni jó hamar és ez okozta benned a törést, bár ennyire hülye attól nem lennél, úgyhogy biztos a szülés közben történhetett valami végzetes.

Úgyhogy húzzál el te is inkább dolgozni, ahelyett, hogy újságírónak kiadva magad az aberráns véleményeddel és stílusoddal szennyezed az on-line médiát.
gombahölgy

ja, ha kíváncsiak vagytok rá, ő a nagy észosztó:
http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata. ... serID=1258
gombahölgy

Sziasztok!

Sikerült kiakadnom a cikken.
1. Miért megint a férfiak döntenek a nök sorsáról? Nem beszélve a cikk hangneméről.
2. Igen. Én visszamenék dolgozni a gyerek 2 éves korában, de hová?
Már most közölték velem, hogy vállaljak még egy gyereket. Mikor még ez sem született meg. A szakmám olyan, hogy hosszabb távú kiesés után nehéz pótolni a jogszabályi változásokat.
Az egy álom, hogy 4 órában tudjak dolgozni, mikor a térségben nagy a munkanélküliség. A mostani polg.mester pedig munkahelyet igért, erre 2 év alatt közel 100 embert + családjukat tett lehetetlenné. Mindegy hogy mszp, fidesz mindegyik csak a maga zsebét tömi. Nem én, mi okoztuk, hogy itt tartunk, hanem a nagyház, akkor fizesék meg ők a hiányt.
Valamikor a tb ügyintézőn azt tanultam, hogy 2 év alatt 180 bedolgozott munkanapnak kell lenni, hogy gyesre meg a többi juttatásra jogosult legyek. Erre most alanyi jogon jár minden. Hozzák vissza ujra ezt a törvényt. Védőnőknél voltam ott volt egy kisebbségi csaj 14,5 évesen most ballag az általánosból, de már 16 hetes terhes, az anya meg velem egy idős volt. Ő milyen termelő munkát mutatott fel az állam felé. Mert én már közel 20 éve dolgozom, fizetem az adót és még ezt a jutatást is el akarják venni. Tavaly az utiktg-et sem fizették, mert megyén kivül kezeltek, de a megyében nincs meddőségi centrum. Lenyeltem, de ez már sok, hogy csak fizetek, de nem kapok semmit.
Nem kell egy bizonyos népcsoportnak alanyi jogon mindent odaadni, a többinek meg semmit.

3. Volt nálam a védőnő egy hete. Azóta durrogok. Én ugy tudtam, hogy a babának csak azt kell késziteni az uticsomogba, amiben haza hozzuk. Erre azt mondja, hogy a saját csomagomba tegyek be popsikenőcsöt, törlőkendőt, használt kisruhát, pelust. Mert ha napközben át kell csomagolni akkor legyen mibe, mert nem biztos, hogy az én gyerekemnek jut. De arra készüljek, hogy fürdetés után a ruha megy a közösbe, nem kapom vissza. A cigányok nem visznek semmit be. Kevés ami bent van. Azt meg értem, hogy nekem nem jut betét, de hogy a gyereknek sem. Akkor minek fizetem a tb.

Na ezt jól kiirtam. Jól eset.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Gomba
Ennek van gyereke? ("Ráadásul két lány") Biztos az is lízing, mert egészen másféle identitást néznék ki belőle, amely a hangnemmel nagyon is harmóniában van.
Hát ja, a világot férfiak irányítják. Meg is lehet nézni, hogy milyen........... Ilyenkor mindig elgondolkozom azon, hogy egy ilyenért is mennyit küzdött az édesanyja. Kihordta, megszülte, felnevelte (úgy ahogy) DE MINEK?????
Vendég

Lukikám
gyönyörűűűűségesek vagytok :P :P :P Olivér úgy döntött megtartja Falatkát :lol: :lol:

Benszikém
tegnap vettem neki kismedencét,majd ma délután felavatjuk ha időben hazaér az uram :wink: szerintem ma felhivlak ha végre lesz időm :oops:

bibar

Gomba,
Igen ilyen a magyar anya mint Te, legyen egy tigris és harcoljon a jogaiért és a gyerekeiért.
Több női és hozzáértő és körültekintő politikus vagy döntéshozó vezető kellene a rendszerbe.
Reméljük lesz népszavazás a segélyek jogosulatlan kiadásáról mert akkor lenne értelme annak.
Hajrá Farkasok
farkasok

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/d ... En4b4WHjhd

Dorka találékony kislány, bármivel el tud játszani, akár a tízóraira kapott gyümölccsel is :wink: anyja haja meg hullik :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Először is Luki: Falatka tiszta anyukája! Annyira szépek vagytok együtt! Olyan jó legalább itt látni Benneteket!

Juci szuper a videó!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok csajszikák!!!!

Végre egy ember!!!!

JEZSOERIKA!!!!!!

Szivemből szóltál!! Képzeljétek mikor terhes voltam kijött a védőnő ugymond "családlátogatásra " megnézni milyen környezetbe!!!!! érkezik a baba!! Teljesen ki voltam akadva!! Szerintetek a kisebbséghez is kimegy?? Vagy oda nem mer!!!
Az meg mindennek a teteje hogy a korházba kisruhát kell vinni!! Tőlem egy csomag pelenkát kértek a csecsemősök :shock: :shock:
Én vállalkozó vagyok ezért nekem kellett kérvényeznem a gyást. Hát január 11-én született a Bence és Májusban kaptam először pénzt a TB-től. Igaz akkor egyösszegben kiküldték az egészet de addig legalább 8 levelet váltottunk oda-vissza. Vagy 3-szor kellett elküldenem a szül. anyakönyvi kivonatot az összes kórházi zárót meg mindent kértek. A legjobb az volt amikor az uccsó levélben kérték a szülés várható időpontját :shock: :shock: :shock:
Na ott szakadt el a cérna és személyesen mentem el. És tudtátok hogy a koraszülötteknek nem jár a szülés előtt egy hónappal a gyás????Jó mi?? kb 20 éve fizetem a tb. Még soha életemben nem kaptam segélyt!!És ez van ha nekik kell fizetni!!!
A kisebbség mindent alanyi jogon kap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És minek is dolgozna ??? Hát nincs igaza!!! A Kölkek eltartják őket! Minél több annál jobb!!!
Pontosan az kellene amit a Monoki polg mester javasol: Két gyerekig kapjanak pénzt utána csak természetbeni juttatást!! Na majd nem lennének ennyien!!

Belegondoltatok már hogy kik lesznek kis hazánkban a feltörekvő nemzedék????Egy rakás buta iskolázatlan "megélhetési bűnöző".
Hallottatok már ilyet??? Megélhetési bünözés? A világon sehol nincs ilyen csak nálunk!!!
Tehát ha én lopok én tolvaj vagyok ha a kissebség ő megélhetési bűnöző!!! VICC!!!
Sok baj van ezen a téren. Nálunk itt Kalocsán husvét előtt megy a kenyeres autó és osztogatja a fonott kalácsot! Ahány gyerek annyi kalács!!! Nq jo itt hagyom abba mielőtt jol felhergelem magam!!
ha véletlenül valakit megsértettem volna előre is bocsánat!!!

Luki!!!

Falat annyira gyönyörŰŰ! olyan kis ártatlan kis légies kislány!!!!
Különben olyan szép mint az anyukája! :lol: Mennyi időre született???

Juci!!

agyon jo a medencétek :lol: :lol: Elhiszem hogy nem csak a csajok élvezik a pancsizást! :lol: Nekünk ilyen medencénk lenne én is élvezném :lol: :lol:

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1214502907.15
6.jpg[/img]

Kép
fiona66

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?