Olyan szépek ezek a lányok, mint a csuda.
pandácska, mintha aranyban fürdene a lyány.
reni, gondolom elvarázsol benneteket Antónia ezekkel a vigyorokkal.
zel, hú de izgulok. ++++++
Kilenc gyerekhez tényleg kell a nagy autó! De húzzatok bele, mert mire mind világra jön kiöregszik az autó szegény.
katata, tényleg szép autó. Sokat használod? Messze van az albérlet a leendő építkezés helyétől?
mágnes, várjuk a híreket
Úgy örülök, hogy belevágunk.., kifejezetten élveztem a konzultációt, bár igazából el kellene menni arra a tájékoztatóra is amit a BMC-ben tartanak a beültetésről.
Szóval 3.cn-on vérvétel, hormon, AIDS, Hepatitis stb., apának közben spermavizsg.,+vérvétel. És milyen jó, hogy az AIDS szűrést már ők is meg tudják csinálni, nem kell máshová rohangálni.
21cn-n ultrahang, amikor is kiderül milyen protokollal indul a kezelés.
A férjem rákérdezett, mi a rövid, hosszú közt a különbség. Annyit mondott a doki, hogy a hosszúban könnyebben kordában tarthatóak a petesejtek (túlstimuláció jobban elkerülhető), és nem olyan szorosak a határok, azaz kicsit lehet játszain a napokkal. Remélem érthető voltam.
Ha nem szól közbe nyaralás, és egyéb program, akkor augusztus végére számolom a beültetést. Ha közbeszól (ezt még apával át kell rágjuk), akkor szept vége.
Mondanom sem kell, hogy már rendesen be vagyok sózva, de remélem csillapodok egy kicsit, és sikerül ésszel meghozni a döntéseket (már ami az időpontot illeti).
Szóval itt nincs ilyen, hogy majd ekkor vagy akkor, indulhatunk azonnal, ahogy megvannak az eredmények.
Ja igen reméljük apa is rendben lesz
Jó hosszú lére eresztettem.