no rövid leszek,sajnos a napjaink katastrófálisak,mai viszi a prímet.Hol is kezdjem,Bibu benyaltazta lázzal,takonnyal,köhögéssel járó vírust,aztán elkapta Maja ,aztán mindkettő hörghurutos volt,Bibu volt hogy sípolt.Mostanra gyógyult meg mondjuk 99 %ba ,Maja egész hamar kijött belőle kopkop.Az orvosnál még mindig túlaggódónak tartanak,pl. ma is lent voltunk mert Maja új beceneve a hiphonder,neki mindig féj valami,múltkor a háta,pisi vétel és társaiminden negatív,most az oldala szúr séta közbe,megint megnézték ,nyomkodták semmi.Na mindegy szóval állandóan orvoshoz járunk.Bibunak meg köldöksérve van.Még jó hogy vagy 10 orvos látta és senki se mondta,egy borsonyi kis dudurka amikor kiterül a pocak ülve.Azt mondta doki visszahúzódik.És nagyon nem bírja a meleget.Déellött még elvan,de délután már folyik róla a víz és csak üvölt és üvölt és semmi se tetszik.Ma már meztelenül volt.Fürdenek mindennap,délután 4 körül.Alig tud elaludni,mert hozzámbújva szok elaludni,de most az még jobban melegíti.Szóval kínlódás az alvás is és az etetés is.Este eszik tejpépet cumiból vag ytápszert,reggel egy deci tápot kb hajlandó meginni,utána amíg mi reggelizünk,kávézok kap kis sajtot,esetleg pár golyót.Ebédre főzi féleség.Utána joghurt vagy gyümi.És mindent kap rágni.Feláll még a falnál is és mászik mint a villám.Sajnos felfelé is,kanapé,szék semmi se akadály,félelemérzet nulla.
NYARALÁS:Vir-sziget.Kvarner-öböl.Zadartól fél óra kb. Rengeteg magyarnak van apartmanja ott,egy kést szobás,teraszos,vízparti házba megyünk.Már voltunk náluk a párommal 2003-ba.A part egy része sziklás,de van egy strandrész ahol aprókavicsos és állítólag most csináltak homokos részt is.Úghyog van választék.A víz tiszta,híd van nem komp.Ez egy csendes falu,van egy bazár,éttermek,fagyizók,piac.4 óra altt lent lehet lenni.Éjjel megyünk akkor aludni fog mindkettő gyerek,visszafelé érdekes lesz,mert Bibu nem szeret autózni.Haditervem kész van.GYORS KAJAÖTLETEKET VÁROKFogalmam sincs hogy fogunk ennyi mindent bepakolni mint amit elterveztem.GYógyszertár már megvan,sajnos,de beszereztem mindent
de mindenki azt mondja a tengerparton nem lesz velük gond.Ámen.
na ennyit rólunk
meg annyi hogy ne haragudjatok,de nem tudtam rendesen visszaolvasni.
Jolka
szép a házatok,nagyon klassz dolgo lehet mindent kitalálni,tervezni és megvalósítani.Ákos meg annyira édes ,olyan mint egy bucibaba
Kikuka
sajnálom
Vivikéd remélem már teljesen meggyógyult.Nagyon kis huncut aképeken.Nagylányod meg nagyon ügyes
Mogyó
én is horros-thriller mániás vagyok,bár amióta sztmásak a gyerkek nem,elég sztressz ez nekem,de megvolt a motel ,fűrész és társai
Szegény Ágika is bekap mindig valami hülye bacit.
Egy éves kor után kaphatnak már ők is immunerősítőt.
Jutta
nagyon érdekelt,hogy mi van pici Dorkával és szomorúan látom,hogy még mindig nem túl rózsás a helyzet,nagyon sajnálom és remélem ez a híres doki végre megtalálja a megoldást
Zsu
muti a rucit
vagy majd a nagy nap után?
Majának Panka medencéjé megkkelett mutatni vagy 5ször,mert hogy neki iy ilyenkell és milyen édi a baba
Móni
most akkor milyen színű a ház?
mert azt nem láttam mi lett a végeredmény
én egyszerre imádtam és fostam a TPtől
írtam fentebb a nyaralástól.Mik a szempontok nektek?
Edit
asszem te írtad a gumiembert,én miuátn megnéztem egy évig féltem tőle
Andi
sajnálom,hogy az ikrek is betegek voltak
remélem már jól vannak.
van egy imserősöm ,ikreket vár,ha majd kiárulod ababcuccokat szólj
Gabci
Ádika tündéri,édes
az az ártatla nagy szem
Macek
Vilkó édes a rántotthusival is:-)
Ciripke a superwumen
görkori,hullahop
nem gyenge
és ez a sok allergia
Kriszti
ha homokos partra vágysz Lopart ajánlom Rab szgeten
az nagyon bababarát,szerintem
vagy ti hova mennétek?
Hajni
remélem rendeződtek a gondok
Lilla még mindig olyan jó?
és Marcit most valamitől lekellet tiltani ?Maja pl. megzizzenne ha nem ehetne parizert meg virslit
Prücsi
nyugi mi apánk is 3 hisztissel nyaral
Anett
macskák még mindig cukik
Bibunak néha engedem kicsit edzeni a kismacskát,síkít örömébe,na nem a macska
no hát mivel rövd ez az oldal most elmegyek a dolgomra és ha nem baj megpróbálok visszakapcsolódni,bár lehet amíg kánikula lesz nem nagyon tudok lenni,mert a fejem tetjén van a Bibuska