Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!
Talán lesz időm most egy kicsit hosszabban is írni!
Edit! Milyen volt a Múzeumok Éjszakája? Én nem nézek sorozatokat (mindig megnézek 2-3 részt egy-egy új sorozatból, és nekem annyi bőven elég!).
Mogyó! Akácot kapáltál? Csemetéztek vagy hogy van ez?
Andi! Köszi az infót (micsoda memória!) a kiskanálról. Állóképet lassan csinálok majd, de eddig általában, ha feáll, a szívemhez, majd utána nyúlok nem a fotómasináért... :lol:
Macsek! Te hol bújkálsz? "Gyere mán"! :wink:
Zsu! Akkor most tali lesz nálad? Jól vettem le?
Jutta! Nem akarok belepofázni, csak félve súgom: valami alternatív gyógymódokat is használó szakdokit nem akarsz felkutatni. Sztem lehet, h jó lenne!
Kriszti! Találtál nyaralóhelyet?
Kati! Már annyiszor akartam kérdezni, Te mivel foglalkoztál Marci előtt?
Hajni! Most milyen a hajad? És az ugrálóvár bevált?
Gabci! Kár, h nem vittél fotómasinát! Milyen nagy már Ádi (is)! És muti a hajad!
Kikuka! Enyém férj itthon dolgozik... Ez jó is, meg nem is...(Kárpótlás egy kicsit azért, h messze a család....) Egy bizti: más volt, amikor alkalmazott volt!
Anett! Esztellát nem motiválja mozgásra a két macsek?
Timi! Annyiszor eszemben voltál, de mostanában annyira nem volt időm írni...Nem sokára mentek nyaralni... (Írd már meg pü-ben, h hová is pontosan!)
Ciripke! Görkoris képek?
Prücsi! Pusszancs a decathlonos ötletért! (A hétvégére talán kész a bringám... És irány a drótszamár!)
Bea! Nem akarom elhinni, h még mindig Berekfürőn vagytok! Írjá' má'!
Andi 005! Nálatok nem szoktak megcsúszások lenni a fuvarral? Olyan menetrendszerűnek tűnik... Te, és amikor a férj külföldön nyomja a kamion pedált... hát el nem tudom én ezt képzelni... Gondolom nem örökké akarja csinálni, mert elég fárasztó lehet...Milyen nyelven beszél?
Ági-Ádi! Ritkán látunk itt mostanában...Merre jársz?
Ugye nem hagytam ki senkit?
Ja, a hétvége azért nem volt eseménytelen: barátoknál voltunk pénteken babát nézni. Örökbefogadták...

Kép
ermoni

Ja, Andi! Én vettem az adást miskolci szállással kapcsolatosan (is), de én a lillafüredi Palota Szállón kívül nem is ismerek más szállót/hotelt ott. Én csak rokonokhoz járok, és még ötletem sincs. (De azóta biztos találtál valamit!)

Kép
ermoni

És néhány kép:
Kép
Bukós kemény kiscsaj...
Kép
A cseresznyés fotót én sem hagyhattam ki... :wink:
Kép
Ezt csak úgy...
Kép
Retro: Pancsoló kislány...

Kép
ermoni

Sziasztok!

Most végeztem a vasalással, gondoltam este nem lesz olyan melegem de tévedtem :(

Móni!
Fuvarok nem is mond az egyik kamion 3napot állt Hamburgba visszfuvarra várva, még szerencse, hogy a srác "hobbi"sofőr(egyébként főállású rendőr)és így nem érintette annyira a dolog.
Apa azért dolgozik, mert nem találunk alkalmazottat valahogy ha azt mondjuk minden kamion gps-el és átfolyásmérővel van felszerelve nem jönnek dolgozni.Persze van kivétel de az egyre ritkább.
A nyelvtudást miért kérdezed??
Ja még Móni írtad a lilafüredi kastély szállót mi a véleményed róla.
Oda szertnénk menni nyaralni vagy Hévízre.

Egyébként nálunk minden változatlan Petra még minig alig eszik,de az alvással is kezdődnek a gondok.
Néha úgy felidegesít, hogy csak na....

Sorozatok hát a Hősöknek már láttam a teljes 2. évadját, saját véleményem de nem olyan jó már lesznek benne érdekes fordulatok. :)
A Született f szinte minden részét nézem az a kedvencem.

Timi jó,hogy újra itt vagy, lányok nagyon édesek az útlevél képen.

Szerintetek az jelent vmit, hogy még mindig FOGAK SZÁMA NULLA??

Andi
KépKép[/url]
andi005

Andi005! Sztem a 0 fog azt jelenti, h később lesz csak lehetősége romlani! Vagyis semmit nem jelent! :wink: (A nyelvet meg csak azért kérdezem, mert elég soxor tapasztaljuk, h a nyelvhiány jó nagy galibákat tud okozni... Persze vannak kivételek! :wink: )
Jolka! Kihagytalak :oops: Ez a kastélysárga? Sztem nagyon elegáns! A fürdőszoba meg ígéretes! (Hű, várom a többi gombot is! :wink: )

Kép
ermoni

Sziasztok!

No ezek az útlevélképek haláliak! :-)
Timi látom jobb a kedved! Éljen!!!!

Andi005: szerintem a fogak száma nulla 1-et jelent: nem harap (még :lol: )... nyugi lesz még ott fogacska!

Móni, ezen az alternatívon mit értesz? Van vmi tipped? Jók a fotók, főleg a retro.

Sorozatok: feleségek nagyon, kórházasdisok dettó, helyszínelők elől se futok el...

Vudukat (pozitívat :wink: ) még mindig kérünk, az első hullám azonban már megérkezett! MA ugyan a nappali alvás Dorka se vitte túlzásba (1 óra 12-13-ig), de ha lefoglaljuk akkor már nem nyűgös, szelel mint állat, de már nem annyira bántja a dolog és jelentem nagyit (akit csak 3-4 hetente lát) megismeri és kurjongva fogadja! :lol:

Hasmenés, székrekedés nem volt, de még többször van output mint ildomos (de kevesebszer mint pár napja), és még mindig nem zökkenőmentes, de most jobb. Tényleg remélem, hogy ez mostmár tényleg a végső javulási pálya és nem fordulunk vissza mostmár!
(megyek keresni vmi fa alkalmatosságot kopogni egy sort)

Na puszi mindenkinek, jó éjszakát, ja és átalvósat mindenkinek! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

no rövid leszek,sajnos a napjaink katastrófálisak,mai viszi a prímet.Hol is kezdjem,Bibu benyaltazta lázzal,takonnyal,köhögéssel járó vírust,aztán elkapta Maja ,aztán mindkettő hörghurutos volt,Bibu volt hogy sípolt.Mostanra gyógyult meg mondjuk 99 %ba ,Maja egész hamar kijött belőle kopkop.Az orvosnál még mindig túlaggódónak tartanak,pl. ma is lent voltunk mert Maja új beceneve a hiphonder,neki mindig féj valami,múltkor a háta,pisi vétel és társaiminden negatív,most az oldala szúr séta közbe,megint megnézték ,nyomkodták semmi.Na mindegy szóval állandóan orvoshoz járunk.Bibunak meg köldöksérve van.Még jó hogy vagy 10 orvos látta és senki se mondta,egy borsonyi kis dudurka amikor kiterül a pocak ülve.Azt mondta doki visszahúzódik.És nagyon nem bírja a meleget.Déellött még elvan,de délután már folyik róla a víz és csak üvölt és üvölt és semmi se tetszik.Ma már meztelenül volt.Fürdenek mindennap,délután 4 körül.Alig tud elaludni,mert hozzámbújva szok elaludni,de most az még jobban melegíti.Szóval kínlódás az alvás is és az etetés is.Este eszik tejpépet cumiból vag ytápszert,reggel egy deci tápot kb hajlandó meginni,utána amíg mi reggelizünk,kávézok kap kis sajtot,esetleg pár golyót.Ebédre főzi féleség.Utána joghurt vagy gyümi.És mindent kap rágni.Feláll még a falnál is és mászik mint a villám.Sajnos felfelé is,kanapé,szék semmi se akadály,félelemérzet nulla.
NYARALÁS:Vir-sziget.Kvarner-öböl.Zadartól fél óra kb. Rengeteg magyarnak van apartmanja ott,egy kést szobás,teraszos,vízparti házba megyünk.Már voltunk náluk a párommal 2003-ba.A part egy része sziklás,de van egy strandrész ahol aprókavicsos és állítólag most csináltak homokos részt is.Úghyog van választék.A víz tiszta,híd van nem komp.Ez egy csendes falu,van egy bazár,éttermek,fagyizók,piac.4 óra altt lent lehet lenni.Éjjel megyünk akkor aludni fog mindkettő gyerek,visszafelé érdekes lesz,mert Bibu nem szeret autózni.Haditervem kész van.GYORS KAJAÖTLETEKET VÁROKFogalmam sincs hogy fogunk ennyi mindent bepakolni mint amit elterveztem.GYógyszertár már megvan,sajnos,de beszereztem mindent :-) de mindenki azt mondja a tengerparton nem lesz velük gond.Ámen.

na ennyit rólunk

meg annyi hogy ne haragudjatok,de nem tudtam rendesen visszaolvasni.

Jolka
szép a házatok,nagyon klassz dolgo lehet mindent kitalálni,tervezni és megvalósítani.Ákos meg annyira édes ,olyan mint egy bucibaba :-)

Kikuka
sajnálom :-(

Vivikéd remélem már teljesen meggyógyult.Nagyon kis huncut aképeken.Nagylányod meg nagyon ügyes :-)

Mogyó
én is horros-thriller mániás vagyok,bár amióta sztmásak a gyerkek nem,elég sztressz ez nekem,de megvolt a motel ,fűrész és társai

Szegény Ágika is bekap mindig valami hülye bacit.

Egy éves kor után kaphatnak már ők is immunerősítőt.

Jutta
nagyon érdekelt,hogy mi van pici Dorkával és szomorúan látom,hogy még mindig nem túl rózsás a helyzet,nagyon sajnálom és remélem ez a híres doki végre megtalálja a megoldást

Zsu
muti a rucit :-) vagy majd a nagy nap után?
Majának Panka medencéjé megkkelett mutatni vagy 5ször,mert hogy neki iy ilyenkell és milyen édi a baba :-)

Móni
most akkor milyen színű a ház? :-) mert azt nem láttam mi lett a végeredmény :-)

én egyszerre imádtam és fostam a TPtől

írtam fentebb a nyaralástól.Mik a szempontok nektek?

Edit
asszem te írtad a gumiembert,én miuátn megnéztem egy évig féltem tőle

Andi
sajnálom,hogy az ikrek is betegek voltak :-( remélem már jól vannak.

van egy imserősöm ,ikreket vár,ha majd kiárulod ababcuccokat szólj

Gabci
Ádika tündéri,édes :-) az az ártatla nagy szem :-)

Macek
Vilkó édes a rántotthusival is:-)

Ciripke a superwumen :-)

görkori,hullahop :-) nem gyenge :-)

és ez a sok allergia :roll:

Kriszti
ha homokos partra vágysz Lopart ajánlom Rab szgeten :-) az nagyon bababarát,szerintem

vagy ti hova mennétek?

Hajni
remélem rendeződtek a gondok

Lilla még mindig olyan jó?

és Marcit most valamitől lekellet tiltani ?Maja pl. megzizzenne ha nem ehetne parizert meg virslit

Prücsi
nyugi mi apánk is 3 hisztissel nyaral :-)

Anett
macskák még mindig cukik :-)

Bibunak néha engedem kicsit edzeni a kismacskát,síkít örömébe,na nem a macska

no hát mivel rövd ez az oldal most elmegyek a dolgomra és ha nem baj megpróbálok visszakapcsolódni,bár lehet amíg kánikula lesz nem nagyon tudok lenni,mert a fejem tetjén van a Bibuska
Vendég

Ciripke!

Adósod vagyok egy kenguruval, holnap viszem!!

Jutta

KépKép
jutta

most nézem milyen rövid voltam :-)

Móni
Janka bukós képe csúcs :-) mega pancsis is nagyon tetszik

Andi005
fogak száma nulla azt jelenti,hogy majd egyszerre jön több,nyugi :-) már ha ez paráztat.

Jutta
VUDUUUUUUUUUUUUUUUUU

még magunkról:Maja azóta minden hétvégn mamáéknál volt,szombat még neki is jó nekem is,vasárnap már mindenki kínlódik,aztán este meg hétfőn jön a fekete leves,olyan mint egy örült :-( tiszta bolond

majd még n is mutatok pancsis képet :-)
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép

Egyébként egész nap 3 lányom van,zajlik az élet,hol egy letépett falvédő hol egy lyukas medence ,hol macska medencébe,hol kutya stb...
Vendég

Sziasztok!

Timi: de jó ,hogy vagy már!
Képek szuperek főlleg az utlevélképek!

Andi005: szerintem se izgulja a fogak száma miatt!Apának nállnuk 1 éves korában jött ki az első foga!

Jutta:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Móni: ja csemeték elég sok megfogta hála!

Kép

Kép
mogyoland

Jó reggelit!
Mi túl az uszin és az első tökéletes merülésen! 8) Semmi sírás, meglepődés, bújás stb. Úgy csinálta Janka, mint egy profi! :wink:
Timi! A duci kiscsaj unokatesó? Maja milyen nagylány már. És Bibus is olyan nagynak tűnik! :shock:
Ez az uszi most még nekem is jólesett. Már most rohadt meleg van kinn! Sztem mi ma is csak estefelé megyünk ki, addig hűsölünk benn! Éljen a klíma! :wink:

Kép
ermoni

Jééé, nagyon édes Janka. Még nem is láttam róla , (vagy ha igen akkor keveset) mosolygós képet.

Timi!
Szerintem sem lesz gond a csajokkal a nyaralás alatt.
Manó is beteg volt mikor tavaly mentünk, vagyis a doki (helyettes volt)szerint túlreagáltam. Tehát nurofent 5ml ajánlot naponta 3x. Nagyon sokaltam, mert csak 2.5 adtam akkor még neki. Meg is lett az eredméyne, Manó pörgött, én meg nagy pocakkal gurultam utána. Na akkor le is állítottam a gyógyszer szedést.
Calciumust raktál? Fenistil cseppet:) Ugye?

Kaja nálunk cici, de jóval kevesebbet adok neki mint Manónak ilyen idős korában. Szerencsére Ákos elfogadja a vízet is ha szomjas, éjszaka nem . :cry: Reggel én is joghurt félét, vagy gyümit adok. Délbe amit főztem levesből, vagy bébikaja, tejcsi. Uzsira is deszert féle, vacsi megint bébi kaja, vagy saját és tejcsi. Közben vannak rágcsák, imádja a fegyit, de inkább a tölcsért. Mindent meg akar kostolni, amit mi eszünk. Kap is belőle. Zöldpaszuly levest is szereti.
Timi!
A paprikás krumpliba semmi tiltó nincs, mehet a kolbász is. :) ;)

Danonino, aki add a gyerkőcnek, mennyit kap egyszere? Én 2 dobozzal, ugyan több is lemenne, de azért sok már. Nem?

Ciripke!
Nagyon fitt és ügyes anyuka vagy. Én meg...Tegnap találtam meg a pakok között a karikámat. Szégyenszemre 2x se ment körbe rajtam, pocak miatt leesett. Na ennyit az rsg múltról. :) Innen látszik, hogy nagyon elengedtem magam.

Edit!
Sorozatok...Már a magyar sorozatokat se nagyon látom, nincs idő rá. Ha megy a tv, akkor minimax, vagy mese. Apa a eb-t nézzi, nézte. Nekem már nem jutott semmi. Ha lenne is, nem lenne 5 percnél több nyugtom. Ha net előtt vagyok, akkor is itt vannak a fiúk, vagy Ákost altatom. :)

Medence, mi is füedünk, Manó megunta már. De szegény Ákost tegnap is többször le kellett fürdetni, annyira nem bírja.
Nekünk is hasonló van mint Timéknek és Zsuéknak. CSak a kettő ötvözete. Pálma fa van nekünk is. De tegnap a levelét túl fújtam a krompreszorral, és szétment. :) Még használható, de az árnyékot adó levél, most már csak kapaszkodó.

Köszi, hogy megdicsértéttek a házat. Kell is kis visszajelzés.
Jó álmodozni, de csak erre jut idő. Boltba alig voltam nézelődni. Elképzelésem van, de sokszor keretet nem bírja. :D
általában 5 perc alatt vettünk meg valamit, csak menjünk ki a boltból. Fiúkkal nme leányálom a vásárlás. Nekem csak a net jutott az álmodozásra. De ott a színek nem az igaziak.
Kastély sárga, hát nem igazán lett olyan, de ez is jó már. Papír mintából nem sok látszik.;)

KÉpzeljétek. Ákos ha teheti gugolva kakál, persze pelus alatta van.
Mentem kihasználom, míg a délelőtti alvást tartja.

Szép napot!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni jó mozgalamas eddig a napotok. Már túl vagytok az úszáson. Mi még pizsiben. :oops:
Már voltunk kin, de még nem öltöztünk fel. Mi ezután megyünk csavarogni.
Janka élvezi a vízet?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!
Nem nagyon láthattad még mosolyogni a nőszemélyt, mert a fényképező láttán mindig elkomorul/begorombul! :lol:
Éreztem én , h mi gyengék vagyunk itt a medencés mezőnyben! :lol: (A miénknek csak egy felfújható, rögzíthető teteje van az árnyék miatt. De sztem nekünk elég is ez még!)
Víz: igazából most kezd el különbséget tenni a víz és a nem víz között. Pancsol, stb. (lehet más ezt hívja annak, h élvezi), de még nem látok eufóriát rajta amikor medencézik. Az úszáson azokat a gyakorlatokat "kedveli" jobban, amikor valamibe kapaszodni kell (pl. medence szélébe, hason), vagy ülni kell a medence szélén. Na meg utána a játékokat! Vízimalom, delfin, babyboard (vagy hogy híjják, már vettem is neki a nyaralásra). De ezeket is olyan lassítva élvezi. Na el tízóraizni!

Kép
ermoni

Janka meg egy édi !
Hát de jó naktek már usziztatok is!
Basszus mi még nem vettünk medencét!
Kiskádban fürcsizik!
após igért de nem ért még ide de lehet hamarabb lesz ha mi veszünk!

Kép

Kép
mogyoland

Halihó!
Képek nagyon jók, Jankáról meg Bibusról és Majáról is!
Jolka, nekem is tetszik a ház. Írtad már,hogy mekkora, és hány helyiség van?
Medence: nekünk is van a teraszon, de még nem engedtem bele vizet. Ma mentünk volna medence partira az egyik kis uszodás barátunkhoz, de a magas uvb miatt lefújtuk. Pedig lett volna 5 baba. Voltunk viszont Ringatón, most máshol, mint amit már egyszer próbáltunk, és hát eszméletlen jó volt! Kati, Nekek sincs messze a Csili, nahát ezt igazán ajánlom, a csaj aki tartja egyszerűen fantasztikus, Nadin megbabonázva hallgatta. Sajnos most nyári szünet van, szeptembertől folytatódik csak.
Nadinnak már 5 foga van, és lekopogom, de nem szenvedtük meg a felsőket egyáltalán.
És képzeljétek, talán rájöttem az éjszakai alvás titkára. Éjjelilámpa! Nem akarom elkiabálni, mert eddig minden csoda két hétig tartott. Egyik este égve felejtettem a pelenkázó feletti lámpát, és aznap nem voltak kétóránkénti ébredések. Vasárnap vettem neki sólámpát. Gyakorlatilag csütörtök óta normálisak az éjszakáink. Eddig is volt éjjeli fény, de nagyon kis gyenge.
Móni, én egyre inkább a belföldre hajlok, úgyhogy tengerpart - keresőt felfüggesztettem. Ti a túrázást hova tervezitek?
Nadin most kezdte el igazán élvezni az uszodát, pancsol, sikítozik, végig dumálja. Szerintem azért, mert most jobban jön ki már az alvás, és nem fáradt, amikor ott vagyunk. Viszont én nem merülök vele egyáltalán, Csabi sajnálja is.

Még annyit, hogy nekünk szerencsénk van Csabi munkahelyével, f6-ra itthon van, pénteken 3-ra, és ha valami sos dolog van (mint múltkor a nyakproblémám), akkor itthon marad, és itthonról dolgozik.

KépKép
kertikiri

Sziasztok!!!!!!!!!!! köszi Csajok az apaitthonvan-evagy nem válaszokat. Látom mindenkinél hasonló majdnem, úgyhogy van remény, vagy csak meg kell szoknom.
Csajok jól vannak élvezzük a meleget, már itt bennt, klíma ezerrel, így nem annyira gáz. Tegnap du. nálunk is pancsiztak a csajok a teraszon, élvezte mind a kettő. Vivucinak átalakultak az alvási szokásai, de egyenlőre nem bánom. Most azt játszuk, hogy ébred 8 és fél kilenc között reggel, tízoraizik, fenn van olyan délig, és alszik 2 óra hosszát, majd ebéd, aztán többet nem alszik csak este 8 kor. :shock: :shock: Merthogy uzsizik olyan 5 fele, majd vacsizik 7 körül, aztán fürdés és alvás. Éjjel meg egyszer ébred olyan 2 fele. Hát ezt annyira nem bánom, de szerintem nem lesz ez túl tartós. :roll:
Nagyon édesek a babák a képeken, látom mindenhol zajlik az élet.
Mogyó: régen én is horror rajongó voltam, amióta megvan a Vivi, valahogy egy filmet se néztem végig, pedig van vagy 200 dvdnk. Apa egyik hobbija a dvd írás is.
Nekünk sincs még egy fogunk se, de már nem foglalkoztat a kérdés, Panni is betöltötte az egy évet, mire kijött az első. Most viszont nehezen esnek ki a tejfogai, viszont mind egészségesek.
Nem tudom kire vagy mire akartam még reagálni, de elhúzok, mert sül az oldalasom a sütőben, és vmi köretet is kéne varázsolni.
Pusz mindenkinek :P

kikuka

Sziasztok!

SEnki nem ond receptet? gyors és finom legyen

na felkelt Bibu

Kikuka
most Bibu is így aludt,aludtak 9ig,aztán dél körül aludt be és most kelt föl,ma már nem lesz alvás.Cska az a baj,hogy nyüszít ezerrel meleg miatt.Klíma nincs van helyette 30 fok a lakásba

Kriszti
sajnos belföld drágább mint külföld,a tenger meg mégiscsak tenger.

éljen a kislámpa :-)

Jolka
Bibu négykézláb kakil,lemerevedik,mint Plutó nyög és kész a szagos csomag

turmixoltam bele neki kolbászt is a paprikuás krumpliba

danoni egy vagy kettő,néha csúszna neki is 3

hát rmeéklem nem lesznek betegk addig,ott meg csak nem,de nálam nem hogy fenistil csepp meg calcimusc,komplett gyógyszertárt viszek,de komolyan,MINDENT :-)

Móni
Janka ügyes az uszival

világítótoronyba egyszer én is elviszem a csajokat :-)

Igen ő a Domi ki 5 éves 100 centi és 20 kiló ( dea család szerint nem duci,áh nem :-)),Maja 97 cm és 14,5 kiló,Bibu meg fogalmam sincs hány cm 75--80 cm és 7,5 kiló fittness lady
Vendég

sziasztok
nagy újság felénk nincs. a gyerkőcök ilyen melegben kb nem is esznek ebédet (pedig olyan finom cukkinifőzeléket rittyengettem össsze nekik), így éhesen alszanak. végülis mindegy.
Huba ma is nyíg egész nap, hacsak nincs rámtapadva (ilyen melegben ez nem is olyan nehéz). voltunk babakötvényt intézni (tudom, h írtad Jutta, h nem éri meg, de van vmi egyéb pénzgyűjétsi forma, ahol nem kell kötelezően X forintot betenni havonta?): többet tudok róla, mint a bankos csaj :shock: :? kb fél órát fagyoskodtunk a bankban (kint volt 30, bent olyan 20 fok), a fejem is belefájdult a turbón pörgő légkondiba: se egy "köszönöm", "egy kis türelmet", "elnézést, de fogalmam sincs", csak a "ne vegye el azt a papírt"... :evil: nem tudják, h száz másik bank várja, h lecsaphassanak a limitált számú ügyfélre? :shock: :?

kérdés: ki szoptat még? és hogy lehetne leállni a reggeli szopiról/mit csináljak? már olyan hihetetlen nagy mennyiség nem termelődik reggelre, h megérje emiat felkelteni az édesdeden alvó gyerekeket. annyi viszont van, h sztem bőven elég egy mellgyuszihoz. :? hagyjam ki reggel és kapják meg, mikor hazaérek tízóraira? nemtom.....
na, lépek, mert Gyulűának ajándékot megyünk venni, aztán játszótér, meg mindenmás
sziasz
:arrow:

Kép
an°°di

Andi :-)

Bibu dettó mint Huba :-) vagy inkább :?

ha cumiból adzs nekik inni reggel?
Vendég

Timi!

Gyors recept:

Végy egy püspök kenyér formát amit kivajazol és bacon szalonnával "kibéleled" úgyhogy kilogjon a forma szélére, mert utánna ezzel kell betakarni a húst.
Csirkemell szeletekre vágva borsos lisztbe majd tojásba forgatva,és egysor hús egy sor reszelt sajt majd megint hús.
Bacont rahajtod, hogy takarja a húst ,be a sütőbe mikor megsült kiborítod egy tálcára hagyod picit hűlni, mert így könnyebb szeletelni.

Petrezselymes krumpli v.püré is fincsi hozzá!

Jó sok sajtot tegyél bele. :D :D
Nagyon gyors és laktató kaja!
Ha nincs püspök kenyér forma jó az őzgerinc forma is.

Andi
KépKép[/url]
andi005

köszi Andi005,jól hangzik :-)
Vendég

Andi!

Tök jó a recept.

Andi nálunk van még cici. De nekünk ez hajnalban egybefolyik. kb 8 fél 8-kor van ébresztő és félálomba eszik előtte. Ha nem igénylik, akkor elhagyható. Nem törvényszerű a mellgyuszi...Később is megkaphatják, hacsak szét nem durransz addig, de pár nap és átáll a szervezeted. Én tuti nem fejném le már...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Helló!

No Vojtek család örömünnepe: Dorka nagykönyv szerinti cuccot termelt! Még puffadtabb, nagyon ritkán emiatt nyűgösebb, de összehasonlíthatatlanul jobb a helyzet...
Hogy miknek nem tud örülni az ember lánya??

Andi, van: bankbetét! Nem címkézed, hogy a gyereknek szól, csak tudod! Jó ehhez kell némi tudatosság, de szerintem az nálatok megvan!

Janka nagyon ügyes!

Nálunk Dorka itthon már visongva pancsol a kádban, a medencében azért még csak simán pancsol, de mi még csak 1x voltunk. Csütörtökön lesz a következő alkalom!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

A csajok csuda aranyosak Janka, Maja Bibu.

Jolka: Danoninot max én is csak kettőt adok. De egy négyes kiszerelés is simán lecsúszna.

Andi: Én már csak reggel szoptatok, utána fél óra és reggeli, mert olyan kevés. (éjjel, hajnal tea), De volt már hogy kihagytam a reggelis is, hát nem durrantam ki estére. De én annak is örülök, hogy eddig kihúztuk. Jobb :roll: :cry: :D hogy lassan most van vége a cicizésnek, mint mikor már nagy harcot kell majd vele vívni miatta.

Nekünk is olyan medencénk van mint Timi nektek. De Ádám állandóan ki akar mászni belőle. Az a jó amibe rendesen fel tud állni (próbáltunk ilyet). Azt hittem hogy nem fogja élvezni a vizet, de ha ilyenbe van akkor fülig ér a szája.

Pelus kuka: Nem tom már, de többen írtátok, hogy milyen drága bele a zacsi. Miért nem vesztek bele kukás zacskót? :roll:

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok,

Janka, Maja és Bibu nagyon szép. :)

Timi:
hajjjjaaj, mennyi mindenről lekellett Marcit tiltani. :(
Túrórudi, kismackó, csomó felvágott amit szeret ...
ezvan. :(

Fagyi, paprikáskrumpli, danonino.... mi ilyeneket sem eszünk...
Danoninot Marci még nem is evett, én azt nem adnék. :oops:

Jutta:
örülök, h alakultok. :wink: szójaaallergia akkor nálatok is játszik. :(
MArci kb 9 hónapos volt, mikor már alig ette meg a tápit, 1 éves kora után meg nagyon nem akarta, szval sztem sem annyira fontos ez már. Adj neki husis kaját.
:wink: :wink: :wink:

Zsu:
hát ja, szar, h nem nagyon ehetnek semmit, de pár hónap nem a világ, utána meg egész életében ehet. Jobb ez, h most kiderült, kicsinek. Most még kinövik, de később.....

Na, megyek pakolni..

Kép
Kép
h@jni

hahó
hát, én teljesen kipurcantottam a gyerekeket: imádták a duna plázát (én nem annyira: sehol nem férünk el a polcok közt, de így legalább Petra kedvére fogdoshatott és pakolászhatott :lol: ), ajándék is megvan, tejpépből is bevásároltam lusta/időhiányos napokra, voltunk játszótéren is hintázni és homokozni. hát nagyon cukin nyomják: a hintában légyfogót játszanak, azaza tátott szájjal hangtalanul nevetnek végig, a homokban meg csak úgy tepernek a nagyokhoz. mondjuk az elég fura, h sokan semmit, de egy rohadt kis vödröt sem hoznak magukkal. így mikor megjelentün, kb egyből eltűnt az összes játékunk :shock: nem irigykedem, csak béna a szitu :?
hazafelé már totál koki volt mindkét gyerek, és fél 8 óta durmolnak :wink: és itt megy a nagy locsolás. fincsi lett az idő.

Jutta, csak így tovább (megnéztem amúgy, a vudu eredetileg nem fekete mágia, csak természeti vajákoskodás. úgyhogy mehet :wink: hajrá kaki! :D ja, és kérek (priviben mondjuk), bakbetét tippet, lécci!

danonino: én sem. minek? van natúr joghurt, bele gyümi, nem kell nagyon erőltetni. főleg így a kánikulában

Andi, köszi a receptet. ;) még ha nem is nekem írtad :P

szopi: köszi csajok. hát, Timi, cumiból kapják a reggelit anyóstól, mikor nem vagyok itthon. a tejcsi meg már amúgy sem vmi sok... megpróbálom holnap kihagyni. jobb lenne nekik is, ha aludhatnának. persze, ha ébren van/nak, mehet a szopi.

na, megyek ruhákat válogatni, mert visszakérték, amiket kölcsönkaptunk egy ismerőstől :shock: nem tudtam, h ez így szokás :?

ja, még vmi: felrakom a gémélre a hűtőfürdő leírását a doksikba. soha ne kelljen, de ha odakerül bármelyikünk, legyen mihez nyúlni

szép estét!
csá
Macsek? :roll: :roll: :roll: (Vilinek holnap lesz a névnapja... tessék gyünni, h felköszönthessük)
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Andi: nyílt végű alapok a jobbak, mert nem kell újra lekötni és magasabb a hozam, van olyan alap ami betét és államkötvény kombináció, az kockázatmentes lényegében ill. vannak részvény és kötvény alapok amik hosszútávon (elvileg, de eddig gyakorlatilag) magasabb hozamúak, de ezt akkor ajánlom, ha nem akartok ad hoc jelleggel hozzányúlni!

Na a napvége nyűgösebb lett, de még mindig marha optimista vagyok! Tuti ez lesz a megoldás! A vér / nyák már eltűnt és azért azt tudtam, hogy nem 2 nap alatt múlik el ez a rohadság!

A kajás kérdésekhez nagyon nem tudok hozzászólni... :?
Danonnyinyó max 3 évesen, akkor is örülni fogok neki, ha már tényleg mehet...

most majd keresnem kell tojás / tej / glutén és szója mentes süti receptet pl... na hogy abban mi lesz a LIGA-n (mert a Ráma az már nem jó pl..) kívűl... rizstej, rizsliszt és rizstojás mondjuk :lol:
(és ebből csak a 3. nem létező találmány :shock: )

Voltak itt Zsuék és tök jó volt! A két csaj is már próbál ismerkedni, de ha túl közel engedjük őket, akkor az még rizikós!

Jutta

KépKép
jutta

Csak a vuduhoz- az egy vallás (mára főként a mágikus része az elterjedt és ismert). Vagyis, ha küldöd a vudut, mondhatnád azt is: küldöd a katolikust, reformátust stb. Mert kb. ugyanennyi értelme van. Az tény, h közkedvelt szófordulat! :wink: :lol:
Andi! Föl ne ébreszd őket! Nem fog szétdurrani a cici, ne félj!
Jutta! Nem tom pontosan, megkérdeznék szavahihető dokikat (más szakterületről, akár), h javasoljanak, segítsenek.
Ági-Ádi- Az van, h a captiva teljesen más szisztémájú, mint a sima kukászsák, Pont ez a lényege, ettől a rendszertől záródik a szája duplán a tárolónak. És ezért szagtalan. (De tényleg!) Ha megoldható lenne, akkor már bizti megoldottuk volna! :lol:
Kriszti! Barátok beszéltek rá, h menjünk el augusztus elején többen (pl. a miénkkel együtt 4 gyerekkel) lájtos túrára a Tátrába. És mi szívesen megyünk oda bármikor...
Hű, ugye nem hagytam ki senkit (mármint azok közül, aki kérdezett tőlem vmit, ha igen, akkor szólni :wink: )!
És köszi a dícséreteket a lánykám nevében!
Úgy lemenni a homokozóba, h semmit nem visz a gyerekének? :shock: :evil: Ööö, ez engem qrvára zavarna! :twisted:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Na, akkor először képek, ha engedi a babanet és nem vág ki:

Cuki kopasz csirke rosszalkodás közben :
Kép
Kép
Kép
Ezekken látszik a séró is.

Kép
Kép
gabcii

Jéééé, Janka mosolyog! Nagyon édes! :lol:
Mi csütörtökön merülünk először, kiváncsi vagyok!

Sorozatok? Barátok közt, mert pont akkor vacsizunk, azon kivül csak Született feleségek, már ha épp nem felejtem el. Nálunk a TV nem túl népszerű háztartási gép, olyan, mint a porszivó és a vasaló :lol:

Timi, ez a nyaralás jól hangzik!
Ruciról majd rakok képet élesben.
Majának üzenem, hogy az ő medencéje kb 5x akkora, és van olyan jó, mint Pankáé :wink:

Jutta, Panka csak meg akarta vizsgálni Dorka szemgolyóját, miért rizikós az, nem értem :lol:

Visszatérő téma, de ebben a hőségben ki miben altat (milyen ruci + mivel takar)?

És szintén lerágott csont, de ismét irjátok le, hogy mikor és mit esznek a gyerekek. Ne csak annyit, hogy reggeli, hanem azt is, hogy hánykor. Panka eddig 5-kor vacsizott pépet és lefekvés előtt kapott még tápit, de mivel nem volt túl éhes, nem sokat evett. Gyanitom ezért kelt mostanában sokszor 6 előtt reggel. Ma 6-kor vacsizott, igy viszont lefekvés előtt már szinte semmi tápit nem evett. Aki 7-kor szilárdat ad, az folyadékot (tej, tápi) már nem is ad lefekvés előtt?
Köszi!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi: nekem már nem meredek, hogy más homokozó cuccával játszanak a gyerekek. Lehet, hogy én vagyok vaskalapos, de irtó sok pofátlan gyerkőccel találkoztam mostanság.
Sétáltunk Ádikával és az elöttünk (a járdán) bringázó kb 4 évesre rászóltam miután majdnem 2x megrugta a babakocsiban Ádit. Egyensúlyozott a lábával a bringán, győztem kerülgetni.
Erre oda szól nekem a maga gyerekes nyelvén, hogy " nyenyenye"
Na, úgy szájon tudtam volna vágni! :evil:
Édesanyukáját lekötötte a kirakatok nézegetése, mindebből semmit nem vett észre!
Timi: tényleg nagyot nőtt Bibu! Az igazolványképek haláliak!
A medencétek meg tuti, meg persze a gyerkők is benne!
De nem békás medencétek volt nektek is?
Jutta: örülök, hogy javul Dorka! Csak maradjon így!
Most csak ennyire futotta.
Jó éjszakát!

Kép
Kép
gabcii

Kopasz csirke Ádi baba nagyon vagány az új séróval! Ha mostantól valaki lánynak nézi, akkor velem gyűlik meg a baja! :wink:

Nálunk a homokozó tele van játékkal, sokan ott hagyják, igy nem kell vinni. Azért mi viszünk, de igy is lenyúlják a játékokat, engem nem zavar.

Panka ma ülésből átfordult kúszás-mászásba reggel, utána egész nap ez volt a sláger!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Tudom mit felejtettem el!

Janka retro képe irtó aranyos!

Zsu: reggeli 7.30 230ml tápi
ebéd 11-12 között 2-2,5 dl húsos főzelék. (vagy üveges, v saját, v. üveges dúsítva rizzsel v. krumplival)
uzsonna 15 óra: gyümölcs kekszel, vagy üveges túrós gyümi desszert, v. ebédből maradt saját készítésű főzi,v. ha rizzsel dúsított volt az ebéd az uzsi gyümölcsrizs. (és igen, egybe turmixolom)
pót uzsonna 18 óra ( ezt van mikor kihagyja): Danoninó 2db, v. krémtúró, v. gyümölcs.
vacsora 20 óra: 230ml tápi
Na tényleg jóccaka :arrow:

Kép
Kép
gabcii

Gabci
egyem meg ezt a kiscsibészt :-)
én is erősen gondolkodom,hogy felnyírtaom Bibus haját

nálunk egyszer az ovis jó gyerekek kezdték el cukkolni Maját,hogy mi van te kis pisis meg ilyenek,ez meg csak állt és vigyorgott mint a tejbetök,egy darabig nem szóltam aztán mondtam a kölöknek hogy fogja be,mert bemeygek .-)

van békásunk is,dehát az tudod milyen pici,Bibunak elég,meg esetleg Majának ,de hát ügye több gyerekem van.Az is fel van fújva ,ma a nagyok "fürödtek" a lukasba,volt is benne víz 10 percig,addig Bibu a békába ,aztán amikor kiment a víz a lányok átmentek a békába Bibunak meg felfújtam egy kis csónakot.

Zsu
Maja medencéje egy kalap kakker,a "csúzda" mellett kiszakadt így nem lehet használni,ragasztani se nomrálisan,így mini medencéjük van ill. van most egy nagyobb,de arra meg nincs takaróponyva :?

nálunk bent 27-29 fok van,újjatlan bodyba alszik,zokni nélkül,takaró nélkül.

kaja:7-8 körül táp,9-10 körül sajt,golyó,keksz,dél-egy főzelék,joghurt vagy gyümi,4-5 felé joghurt vagy gyümi vgay tejpép gyümivel,8 táp

Móni
akkor ezentúl miatyánkat küldök :-) a lényeg ,hogy már jobban legyen ez a pici lány

ÉN kérdeztem,hogy mik a szempontok a nyaralásnál?

Andi
játék nélkül a homokozóba?az igen
mondjuk Majától nem tudna senki semmit elszedni ,mert félti a játékait ezerrel .-)

fel ne keltsd az ikereket szopizni,aludjatok
Vendég

Sziaszok!

Timi: mondjuk Bibukának nem azért kéne felnyíratni a haját, hogy erősödjön! :wink: De ebben a kánikulában jó ötlet sztem. Lányos pofija van, bizti nem néznék fiúnak. Legalább nem melegítené a hajzuhataga.
Én most szeretnék venni vmi tök egyszerű medencét Ádinak itthonra, mert a békást anyóséknál hagytuk. Én nem fújogatom azt lábpumpával, ott meg a kompresszor megoldja.
Zsu: nálunk klíma nélkül 28 fok van. Rövid ujjú bodyban alszik Ádi takaró nélkül.
Sorozatok: a Jóban Rosszbant nézzük (én csak akkor, ha nem fürdetek) Barátok közt, ha éppen ingerenciám van rá. Helyszínelőket szeretjük, mindegyiket.
A Hősök nekem nagyon nem tetszett. Feleségeket meg vhogy mindig kihagyom, bár tetszik.

Megyek, elviszem Ádit pancsizni, hogy hűljön kicsit. És, megtalálta a kukiját. Na, az most nagy sláger. De úgy tudja tépni, hogy rossz nézni :?
Tök édes, ha fürdik és kérdezem, hogyan kell pancsizni? Elkezdi csapkodni a vizet ezerrel, hogy még a jövő hét is vizes lesz. Szal, mi együtt fürdünk. Ő a kádban, én meg a kád mellett állva. :D

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Móni: nagyon jó képeket csináltál Jankáról! A cseris és a retro-s nagyon bejön:) Hatalmas szemei vannak, szép kislány!
Kérdezted a Múzeumok Éjszakáját..jó volt nagyon. A gyulai várban jártunk (hmm már sokadjára). A városban működik animátori szolgálat, ők szervezték a vár körüli programokat (tűzugrás, jóslás, prozai előadás, komédia, bájital főzés..stb..). Volt egy koncert is, Dream Sonic, akusztikus misztikus zenével, no ebből már nem sokat élvezehttünk, mert Babszem takarodót fújt.

Kép Múzeumok Éjszakáján

Gabcii: jók a fotók Ádiról, szerintem tök jó frizkója van. Legalább nincs annyira melege:) Látom a tiltott számítógép is érdekli, legalább annyira, mint a hifi:)

Timi, cukik a "pancsoló kislányok". Jó a medencétek. Mi egy hatalmasat vettünk Léninek, hárman is simán beleférünk. Jó lesz jövőre is. Apa most engedi fel vízzel, délután fürcsi lesz:)

Andi, szoptatás téma..hát itt már sajna nincs olyan. De a helyedben és sem kelteném fel a babákat emiatt.

Szagtalan kuka téma: nekünk olyan van, ami jól záródik, bár nem egy extra valami, kukazsák van benne. Ha nagy az "ajándékcsomag" az úgyis azonnal megy ki a kinti kukába:)

Ma adok Léninek májat először, bár csak 30-án lesz 8 hónapos, de az a pár nap nem számít!

Egy fotó a vadkempingről:)

Kép Sziasztok!!!:)

Ez meg a poén kedvéért:)

Kép :)
Vendég

Sziasztok!

Móni: nagyon jó képeket csináltál Jankáról! A cseris és a retro-s nagyon bejön:) Hatalmas szemei vannak, szép kislány!
Kérdezted a Múzeumok Éjszakáját..jó volt nagyon. A gyulai várban jártunk (hmm már sokadjára). A városban működik animátori szolgálat, ők szervezték a vár körüli programokat (tűzugrás, jóslás, prozai előadás, komédia, bájital főzés..stb..). Volt egy koncert is, Dream Sonic, akusztikus misztikus zenével, no ebből már nem sokat élvezehttünk, mert Babszem takarodót fújt.

Kép Múzeumok Éjszakáján

Gabcii: jók a fotók Ádiról, szerintem tök jó frizkója van. Legalább nincs annyira melege:) Látom a tiltott számítógép is érdekli, legalább annyira, mint a hifi:)

Timi, cukik a "pancsoló kislányok". Jó a medencétek. Mi egy hatalmasat vettünk Léninek, hárman is simán beleférünk. Jó lesz jövőre is. Apa most engedi fel vízzel, délután fürcsi lesz:)

Andi, szoptatás téma..hát itt már sajna nincs olyan. De a helyedben és sem kelteném fel a babákat emiatt.

Szagtalan kuka téma: nekünk olyan van, ami jól záródik, bár nem egy extra valami, kukazsák van benne. Ha nagy az "ajándékcsomag" az úgyis azonnal megy ki a kinti kukába:)

Ma adok Léninek májat először, bár csak 30-án lesz 8 hónapos, de az a pár nap nem számít!

Egy fotó a vadkempingről:)

Kép Sziasztok!!!:)

Ez meg a poén kedvéért:)

Kép :)
Vendég

Csajok, hogy álltok a melegkiütésekkel? Léni tegnap megint tiszta pötyi lett a vállán a mellén és a nyakán. Mára azért jobb lett,pedig egyszál póló van rajta a peluson kívül. Sokat nyüsszög a meleg, a fogzás miatt.
Azt szeretné, hogy állandóan ő legyen a középpontban, naná:) Tegnap megint úgy tusoltam, hogy Ő a hordozóból nézett mert nem maradt meg a lakás egyik szegletében sem nélkülem..huhh ha lehetne, szerintem visszabújna a pocakba néha, mint egy kiskenguru az anyja erszényébe:)
Vendég

hi
nagyon meleg van,Bibu egész eddig nyavajgott most alszik.Felfújtam a nagyobb medencét aminek lukas a felső része ,de nem baj,abba belefér az összes gyerek

Edit
nagyon szépek vagyok a képeken :-)

Bibu is állandóan mászik rám,föl a fejem tetjére és onnan még menne fölfelé ,csak tudnám hova????

Gabci
a kukihuzogatás jó lehet :-)
Vendég

Sziasztok!
Készül az ebéd (a miénk és a Jankáé is!), leírjam? :wink: Gyors és egyszerű!
Edit! Melegkiütés... Előfordul! (Egy kis sudocrem? :wink: ) Jól látom, h Léni az apjára hasonlít?
Timi! Hát lassan már nincsenek szempontjaim! :evil: Már unom a keresgélést... Áááá, majd lesz valami!
Hát csajok, a tátrai túra egyre viccesebb! Újabb barátok jelentkeztek be, h nem akarunk menni, mert csatlakoznának! Lehet, h egy mókusörsnyi gyerekkel megyünk (pl. iker csajok is! :lol: ), és még az is lehet, h nem Janka lesz a legkisebb! És persze az apukák le akarnak lépni egy napra! :lol: Szó sem lehet róla! (Én mikor léptem le egy napra? :shock: Egyedül vagy barátnőkkel? Hmmmm? )

Kép
ermoni

Móni
igen írd le a kajátokat

nálznk?zöldbablevs,tarhonyás hús,Bibu tegna és ma is tökfőzeléket kap babásan elékszítve :-)

na mindegy ha netán tetszik amit leírtam az apartmanról,helyről megadom a telószámot

na igen,apánk is mindig azt mondja hogyy majd ha egyszer időbe hazér elmegy a Desedára sörözni,aha mondom persze vagy velünk vagy nem megy sehova ,én még pisilni se tudom egyedól menni nem ám sörözni
Vendég

Na, megnyugodtam, hogy nem (csak) én vagyok házisárkány! :D
Most ez tuti banális lesz, de leírom mi min vesztünk össze.
Ha Apa hazaér, leül és megnézi a szent híradót. Én pedig alig várom, hogy haza érjen és végre ne csak nekem kelljen figyelnem Ádira. Aham, persze...
Na, besokalltam és beszóltam. Végülis igaza van, hogy ennyi megjár(na) neki is. Visszakérdeztem, hogy és nekem mi jár meg???
Mehetnék én bár hová szerinte. De MIKOR? Kérdem én. Mindenesetre jól össze szólalkoztunk. Hülye vagyok mi?
Ádi nem nyűgös a melegtől, hál isten elég jól viseli. Jobban, mint én.
Edit: tök jók a képek. Csinik vagytok! Mondtam már, hogy utálom a vékony anyukákat? :P Na jó nem, csak irigy vagyok!
Azt hiszem idén nyáron honos lesz Mobi Dick a balatonon és a helyi strandon. Lejjebb adtam és nem érdekel (annyira) úgy döntöttem.
Mi már túl vagyunk a játszóterezésen. A homokozó még mindig nem barát. Úgy látszik nekünk még korai.
A hazafele úton elaludt Ádi. Most meg az ebéd utáni sziesztát nagyon nem akarja. 20 perce dumál az ágyában alvás helyett. Pedig nekem rendet kéne rakni, mert fut a lakás.

Kép
Kép
gabcii

Móni, igen jól látod és általában mindenki ezt mondja, hogy Léni tiszta apja!!! :)

Léni belekóstolt a májas leveszöldségbe, tetszett neki. Ha felkel azt kapja ebédre. Nekünk még nincs teljesen kész a kaja.

Túkhúsleves cérnametélttel
Tyúkpecsenye, fasísrt
Zöldsaláta

Megyek is mert a férjem elvész a salátakészítésben:)

Jó étvágyat mindenkinek!

Timi, hogy csinálod a tökfőzit babásra?
Vendég

Gabci
nálunk dettó ez van ,ő alszik mert álmos,ő nem kel fel a babához,mert ő dolgozik,mindenre csak ez a válasz,hogy Ő dolgozik,megértem fárasztó neki,járja az országot egy klíma nélküli autóval 7től 7ig.sokat szerel mezőn pl. de én sem a seggemet vakarom egész nap :evil: nem kell hogy nyalizzon,de az jól esne ha belátná két gyerekkel lenni egész nap se kéjutazás

lenyírtuk Bibut :-)

Edit
anyósom disznózsírral és tejjel csinálta felnőttet.
Én kiskanálnyi margarinin egy nagyon pici hagymát megdinszteltem,felöntöötem kis vízzel,bele a darabolt tök,kis kapor,csipet só,megfőtt,go trumix és pici tejföl bele.

most viszont a felnőtt zöldbablevesből turmixoltam nkei és egy csomót benyomott
Vendég

sziasztok
Timi, nálunk is tökfőzelék van. :) mindenkinek, csak a kölykök anyatejes habarással ették (még egy kis kaprot is tetetm bele nekik, és szerették). Edit, tápis habarással Léni is kaphat. v sima liszttel vagy rizsliszttel.

és reggel persze hogy ébren vártak ;) így nem maradt el a szopi

Huba pedig megfázott, sztem tegnap a bankban. olyan iszonyú hidegre volt állítva a légkondi :evil: legszívesebben visszavinném, és megmutatnám nekik, h "tessék, ezt maguknak köszönhetjük!" :x így továbbra is kapják a kakukkfüves köptetőt. sz*r íze van, de használ. Petra eltörte az orrszívót, így azt is kellene szerezni egy újat. na, majd délután.

Móni, ide a gyors és könnyű és gyerekkompatibilis receptekkel :D ne is kérdezd, csak írd! :wink:

lelépés... hát az odébb van. és én még nem is akarom. pár órára.. az más, és nekem bejön ;) :P

Gabcii, ilyen összezörrenések, sztem, mindenhol vannak. még nálunk is :lol: ;)
na, lépek, hátha Huba visszaalszik. 2-re meg várom a biztosítós pacákot. (hátamra a púp..)

Kép
an°°di

sziasztok,

kajaötlet:
vadas, zsemlegombóccal.
bár elég macera, de ma nem dolgozom. :wink:

Timi:
muti képet.

Mogyo:
még Te is lógsz a képpel, nem felejtünk ám. :wink:

Gabcii: