Krisz
Nekem ennyi mindenhez tuti, hogy kellett volna egy tejes hét, s nem 1 nap
le a kalappal!
Nálunk ma a nagybátyámék voltak (itt nyaralnak két hétig a szigeten), s de.10-kor kezdtem terasz locsolással (takarítással), 3/4 12-től nappali-konyha, majd 1/2 1-től hidegtál előkészület, s készítés (s nem is volt olyan nagy durranás, csak tudnám, hogy mit sz@roztam vele), s három után 5 perccel rohantam a fürdőben, hogy fél négyre kész legyek
végig apuci altatta-etette Marcust, így vele nem is kellett foglalkoznom...de már nagyon hiányzott délutánra, hogy megszeretgethessem
Szóval én nem tudom, hogy miképpen lehet ennyi mindent csinálni babóka mellett....velem van a baj, tuti
kellek még mindig nászasszonynak?
ja, s a hangyásodástól ne félj, mert előbb kötöm fel magam, mint azokkal a "jószágokkal" "éljek együtt"
(ez túlzás, de bőgni bőgtem rendesen
)
Kismok
Legyen is sokáig ilyen jó dolgod a dédivel!!! Reméljük, hogy még táncol a csajszik esküőjén
Gem
Már nagyon hiányoltalak ám
jó hosszú "eltávon" vagytok!
Csajok élvezik, mi?? Gratula Zsófi babának a felálláshoz!
Mi még "csak" szeretünk ácsorogni, ha anya-apa-Kristóf segítenek, s közben nagyokat vigyorgunk. A felülést már egyre többször "gyakorolja", de még az sem "profi"
Maltofert mi is eszünkk egyébként, az otthoni (magyar) dokinéni szerint vérszegény Marcus (ránézésre), mert fehér a füle
gondoltam, hogy nem ártok vele neki.
fürdetés: első hónapokban magyar gyogyótári fürdető krémet (itt senki még csak nem is hallott ilyenről, s Szlovákiában sem létezik ilyen - ott is keresték), már hónapok óta pedig a Johnson - t használjuk, fürdetőben és samponban is
Jade
Még neked akartam utazás ügyileg, hogy szerintem se félj tőle....mi Marcussal két és fél hónapos korában mentünk (muszájból, mert apu beteg volt), s azóta aludja át az éjszakákat
Most repülünk majd harmadszor, s ha visszajövünk akkor tervezünk egy hosszú hétvégét a szomszéd szigeten hajóval, majd augusztus végén ismét Magyarország, s azon belül is egy hét Balcsi, egy hét anyuék
már nem is stresszelek annyira értelemszerűen, mint először. Nálatok is "csak" az elindulás lesz nehéz.
S igazuk van a csajoknak a "rituálé"' ügyben, bár nálam nem volt tudatos, de pl. a fürdést nem hagytuk ki, s az azt követő "dolgok" is a szokásos sorrendben történtek. Most apa nélkül leszünk az utolsó négy napban, remélem, ,hogy ez nem zavar majd be a kis Kincsünknél
Na lelőttem magam, jó éjt Nektek!