Panny, édesek a fiúk!
Kacika, csiniruhák Petra, látom azért te is ráadod az ilyet néha mégha lássuk be nem is praktikus - kettő perc és a nyakában, legalábbis nálunk...
Eszterxx, hát ez gáz, nem lep meg ugyan, nálunk ugyanez lesz tuti
vajon miért jutott eszükbe nekem a 3 hónapos gyerekkel állást ajánlaniuk?? mert lövésük nincs hogy milyen egy 3 hónapos gyerek!! és hogy nem hagyja otthon az ember...
Panny, kérdezted, nekem nem sürgős visszamenni, csak anyagi kérdés, hogy Attilának van-e elég melója, hogy fizessük a halom hitelünket...
1 év előtt semmiképp, utána meglássuk
és reklámügynökség szerencsére van sok én meg már régóta vagyok szerencsére a bizniszben nem félek, hogy nem találok egy gyerekbarátabb helyet, mint ahonnan eljöttem...bár az sajna általános, hogy nem 8-4ig van a munkaidő....
hát Eddát én kihagynám, viszont a Balaton Soundon lesznek jó kis fellépők, pl. B52's!! nagy kedvencem
Pumperka melyik az Offspring, tök ciki, teljesen le vagyok maradva nem ismerem
Potyka, hát nem irigyellek ilyenkor cipelni Ötöskét .... én már márciusban alig birtam hurcolni magam
Jim, és milyen állásokra adtad be? mikortól akarsz dolgozni?
nekem egyébként az a tapasztalatom (főként a reklámszakmában), hogy a diploma nem sokat számit, hanem inkább a tapasztalat, de úgy látom neked az is van elég.
multinál szerintem is simán megkapsz netto 2-3száznál többet is csak ugyebár ott nem állhat fel sokszor még 6kor sem az ember....
Zánkán a helyzet változatlan ill most épp esik de amúgy fülledt
ma is ment a medencézés, teljesen odavan érte, tiszta wellness-csaj lesz, olyan pici a medence ,hogy a szélén megtámasztottuk a fejét, és csak simán elterült benne, feküdt, nézelődött benne vagy húsz percet, én meg locsolgattam rá a vizet, halálos volt. néha megpróbáltam egy kis aktivitásra rávenni, hogy a labdájával csináljon valamit nade ahhoz már ki kellene venni a szájából a kis kezét ami gyakorlatilag egész nap benne van szóval azt már nem nagyon
Doktornéni megerősitette, hogy fogzás indulhatott, de szerencsére még nem fájós-sirós formában
3 havi oltást most csúsztattam 4 hónapos korára, mert mégsem megyek fel vele ebben a dögmelegben