Új privát üzeneted érkezett!

Mni: az NLC-n a koszmo elleni samponját dícsérték nagyon. És aztán a napkrémet is. A többiről nem írtak.

Eddig ezek a randihelyek merültek fel:

Szentistvánparki randi: szóval, amit én ajánlani tudok, az az, hogy akár lehet nálunk a találkozó (Victor Hugo utcában a Lehel térnél), itt lehet enni, inni, szoptatni, tisztába rakni, aztán mikor mindenki már készen áll, akkor indulás a park.
A lakásunk hátránya, hogy az első emeleten van, és nincs lift. De esetleg a kertben kinn lehet hagyni a babakocsikat.
A NAGY találkozóhoz viszont a mi lakásunk kicsi, akkor a találkozás lehet a parkban. Mondjuk attól függ, mennyien leszünk a Nagy találkozón.

Ott van WC, sok-sok árnyas hely, játszótér a nagyobbaknak, sok-sok fű, padok. Ha sütizni vágyunk (persze én nem ;) ), akkor a park tőszomszédságában van a Duna Park kávézó, ahol kicsit aranyáron, de nagyon finom sütik, turmixok, kaják vannak. Aztán, ha csak egyszerűen csak a piknikhez akarunk vásárolni valamit, akkor van egy-két bolt a közelben, ahová be tudunk ugrani.
Parkolóhely általában nap közben szokott lenni. Amúgy pedig a 76-os, 79-es troli megáll közvetlenül a park előtt.
Fedett hely eső esetén: hm, ez nem sok van, marad a rohanás hozzánk, vagy a Duna Park kávézó.

Margitszigeti randi: tömegközlekedéssel történő megközelítés szempontjából a legideálisabb: 4-es, 6-os villamos, 26-os busz stb. Kocsival nem annyira ideális, habár lehet parkolni, de elég drágán. Megoldás lehet, hogy a rakparton parkol az ember, és besétál. Árnyékos hely van, de azt mindig gyorsan el is foglalják. Kajálási lehetőség van, de mind a kis árusok, mind pedig az éttermek (pl. Hold udvar) turista árszabásúak. Szóval marad megint a piknik. Tisztába rakni, etetni a szabad ég alatt van lehetőség.
Mosdó vagy a Sport uszodában, vagy a víztoronynál.
Fedett hely: Hold udvar, Sport uszoda.

És randi Nanónál: de ezt írja le Ő! ;)
linocs

Szilvánusz: mamutozzunk! okés. Remélem Fruzska ébred majd, és eszik is, és akkor mehetünk. És talán mi is odaérünk 1 körül.
Valaki nem csatlakozik esetleg??????????
linocs

Megjöttünk Marlával a nagy bevásárlásból.

Marla, fincsi a dinnye! Jóétvágyat hozzá!

Jim!

Akkor átteszem talán holnapra. Akkor te is nyugodtabb leszel.

Linocs!
Mi mindent korán csinálunk, ilyen kis mozgékony családom van. Nekem az összes gyerek 2 hósan fordult hasról hátra, 3 hósan hátról hasra és 9 hónaposan szaladtak. 7 hónaposan álltak.
Szerintem Alexa sem fog kilógni a sorból. Ja és 3 hósan fogunk kibujt, még Alexának nem, de ami késik nem múlik. MÉG NEM VAGYUNK 3 HÓNAPOSAK.

Na viszem a Lilit edzésre!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Szóval szt mondjátok ne aggódjak, jó, várok, hátha 1-2 héten belül a lányom is elkezd pörögni.
Jó mammutozást!
Vendég

Kacika!

Olika is pont ma 3 hós és ő sem akar fordulgatni egyenlőre :wink: :wink:

Dobok képeket másra most nincs időm, bocs :oops:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Olivér de édes!!!!! Még Blankának is megakadt rajta a szeme, egyből csönd lett!! :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Beus, a holnapi randink sem lesz OK, most hívtak, a jardra kell mennem ismét kihallgatásra :x :evil: :x :evil:
Vendég

Patti, nem tudom a mail címed, mert elkavartam!!!!!!! Beszélnünk kéne vmikor, csak az a gáz, hogy se holnap, se csüt nem jó (holnap rendőrség, csüt-ön oltás, pénteken meg koccolunk Pécsre.........) Mindjárt írok privit.
Vendég

Jimm, addig menj amíg lehet.
Van időnk, majd nyomulunk, amikor lehet.

Akartam kérdezni, nem megyünk le Velencére az Eddára júliusban sirítni a lányságunkat? :wink: :lol: :lol: :lol: VAgy babakóccsal vagy külkök nélkül. Viszlek-hozlak :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

jó hogy megyünk!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szavadon foglak!
Vendég

valaki csatlakozik rázni a hájas fejünket?
(ha így folytatja, nekem hajam nem lesz addigra.... :roll: :roll: :evil: )

babákat visszük vagy lepasszoljuk apuciknak?

Kép
Kép

mpatr

húúúúúúúúúú, nem is tudom. de mi menjünk, az a lényeg. tavaly is voltam, szakadt az eső 8) de kircsi volt :!: 8)
Vendég

Linocs, az átfordulós videón igazi-jóízűt nevettem! :D Nagyon jó! Na, nem kinevettem Fruzsit, hanem irtó vicces, hogy miből lesz a cserebogár... Nagyon aranyos, ahogy a popsijával rásegít a műveletre :wink:
Ja, és szuper a topik, csak úgy mellesleg. Kényszert éreztem, hogy megosszam veletek véleményemet...
Vendég

SziaSZTOK,

Csak gyors leszek, mert nincs túl jó kedvem... 6 órát nem támogatja, mert annyi a munka, szerinte az egyetlen lehetőség, ha egy nappal kevesebbet dolgozom, de a többiben full time+még otthonról is. Valamint megkérdezte, hogy úgy gondolom-e, hogy nekem ez a legjobb lehetőség, nem szeretnék-e más helyet nézni... kicsit padlót fogtam... de, 3 hónapos gyerekkel szeretnék munkahelyet váltani...ja, és amúgy szeptember 1vel kellene visszajönnöm :cry:

Na, abban maradtunk, hogy összeirja, hogy milyen munkákat kellene elvégezni az év végéig és majd még beszélünk. De ez igy baromian nem rugalmas, nekem nem igazán megoldás, hogy 4 napot éjszakázzak benn :cry:

áhh, majd még visszatérek, most irni sincs kedvem.

Kép

KépKép
eszterxx

eszterxx: :cry: együttérzek! és nagyon sajnálom!!!!!!! én egész nap a neten ógok, hogy állást találjak, de elég gáz a felhozatal.

apropó, ide, vagy priviben megírnátok, hogy mennyi legyen a bruttó fizetési igény? Sokat sem merek írni, de azért nem százezres állást keresek. (minimum kellene nettó 200 rugó a hitel miatt, az én lóvém elég a rezsire) 3 diploma, kp angol, 7 év vezetői kereskedelmi tapasztalat, amúgy 12 éve dolgozik kereskedelemben.
Vendég

ógok=lógok .......

Patti, úgy látszik ketten megyünk Eddára. Jaj, azok a régi szép idők :oops:
Vendég

Eszterxx, nagyon sajnálom, hogy ilyen kilátásokkal vár a főnököd. Ez így minden, csak nem igazságos és tisztességes. Lehet, hogy túl naív a hozzáállásom, de minden gyerekes anyukát, aki egyben dolgozó nő is, nagyon meg kellene becsülni. Egyrészt azért, mert óriási feladat mindkét szerepben megfelelni, másrészt pedig azért, mert az anyaság révén rengeteget fejlődik az ember lányának a hozzáállása, a személyisége (hogy más egyebet ne említsek itt most)...
Vendég

Eszterxx, hát ez így nem túl fasza... :?

Hozok én is Petra képet
Kép
Vendég

Eszter, nagyon sajnálom. Nem tudom mi a szakmád, de mi lenne ha elmennél gyedre, és mellette vállalnál otthoni munkát? Az azért egész szép pénz lehet, és ki sem rúghatnak....

Jim, Patti, én mennék, de újabban már azon is felkapja a fejét mindenki, ha lemegyek az uszodába (fiatalság miatt, nem azért, hogy riogassam a szűzlányokat, ilyen leszel, ha ilyet teszel... :lol: :lol: :lol: , amúgy épületes egy látvány lehetek, ma ahogy mentem el egy üvegajtó mellett, oldalra pillantottam, és mint at esztergomi gyors, még mindig én....)

Amúgy a vízben jó, kötelezővé tenném púpos állapotban. Úszni is remek.

Mammutról majd referáljatok mi szépet vettetek.

Néztem az előrejelzést, nem vígasztal hogy a következő nap uilyne lesz, és bár messze nem értek egyte vele, de lehet kisírom, állítsák be vhova a klímát. Pedig ez nem a belváros, fák is vannak, de alig lehet aludni.

potyka

Sziasztok!

Elöször: minden baba tündéri szép. Majd én is hozok képeket, csak ahhoz át kellene tölteni a gépre. Ez ,meg ugye idő, ami most elég szűkösen van.

Eszter! Jó szemét a főnököd. De sajnos ez van a mai cégeknél, maximálisan kihasználni az alkalmazottat. :evil: Én is átéltem az elhelyezkedést anno még 1 gyerek mellett. Ha beírtam, hogy van gyerekem, be sem hívtak interjúra, pedig kiváló közgáz diplomám és 2 kfokú nyelvvizsgám is volt. Gondolom azért akarsz ilyen korán visszamenni, hogy a következő gyerekhez is nagy tsgyást kapj. De mérlegeld, hogy miről maradsz le Andris fejlődésében. És ha nem mész vissza szeptemberben, akkor mi van? Felmond, amikor újra mennél? Nem csak fenyegetőzik? Egy magánbölcsi min. 50-60 ezer havonta. Államiban meg baromi kevés a hely...

Jim! Szerintem netto 2-300 ezer reális. De nagyon cégfüggő. Ez simán lehet akár több is.

Mikor lesz Edda koncert?

Kép
Kép
Kép
petramama

Potyka!

[quote]a írta:múgy épületes egy látvány lehetek, ma ahogy mentem el egy üvegajtó mellett, oldalra pillantottam, és mint at esztergomi gyors, még mindig én....)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én Aquanatalra jártam. Nagyon jó volt. :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Eszterxx, nem túl családbarát a főnököd, szeptembertől visszamenni... :(
Kacika, nagyon ari Petra, milyen kis csini! :)
Panny, nagyon helyes srácaid vannak! :)

KépKép
KépKép
mni

petramama köszike. Akkor OK, mert 200 alatt nem jönnénk ki sajna. 5 helyre sikerült ma pályázni, kivi vagyok...Edda tábor régen július első hetében volt, de már tábor nincs, csak koncert, az nem tudom mikor, de utánaérdeklődöm. Gyere te is!!!!

tényleg minden baba gyönyörű!!!!!!!!

Niki, akartam írni, hogy én sem vittem be Martint a Balcsiba, csak a medencében pancsizott. A parton van sok fa, alatta hűsöltünk, mikor kimentünk a strandra, fél 3-6-7-ig általában.

kacika, azt hiszem te kérdezted a babakocsira akasztható zenélős forgót. Ez ilyen csiptetős, 2 féle zenét játszik (elég borzalmas), amúgy tök szép és nem volt drága, 1600 Ft körül, Pécsett vettem a Régióban.

Lányok, kösz az együttérzést, kezdem megszokni, hogy rendőrségre-bíróságra járok a kölkökkel, vmelyikből csak ügyvédet faragok :wink:
Vendég

potyka: :lol: szegénykém, emlékszem Milánnal való terhességemre. pucéran feküdtem a földön és spricceltem magamat vizipisztollyal, július 31-ig bírtam :wink: (aug 12-re voltam kiírva)
Balatonon voltatok?
Vendég

Sziasztok!

Hogy bírjátok a mai meleget? (ez csak költői kérdés volt, mégha nem túlságosan költői)

Niki!
Én is vettem plusszos lenyomatkészítőt! Megcsináltátok már?

Eszterxx!
Nagyon nem hangzik jól, amikat írtál. :cry:

Potyka!
Kitartás!

jajjjj felébredt..... :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Babák mint mindig gyönyörűek!!!!!!

Csajok!
Szerintetek elmerjek indulni holnap Debrecenbe Rékával (persze a fiúk is jönnének)? 15.00-re kell menni diplomaosztó próbára! Tök hülyeség. Vasárnap meg 16.30-kor diplomaosztó.
Nem tudom mi legyen, mert ha holnap nem megyek., akkor vasárnap nem mehetek. :(

Kép
Kép
tündérmanó27

Jim, Pati!

Én is akarok menni EDDA koncertre.
Megnéztem az időpontot Agárdon Július 26-án lesz. Ha nem akkor lesz a legzija a férjem uncsitesójának akkor OK.
Pati, befér még egy potyautas?

Eszterxx!
Nagyon sajnállak, hogy lehet valaki ennyire .........................
Fel a fejjel, szerintem is maradj otthon gyeden, eddig úgy sem rughat ki, aztán lehet, hogy mégis szüksége lesz rád, és közben fusizol. Andrisnak nagy szüksége van rád, megfogod bánni, ez a legszebb kor.
Tudom nagyon nehéz, főleg annak akinek szüksége van a suskára, de a pénz nem minden.
Gondold át, és és a legjobb belátásod szerint döntsél.

Jim!
Akkor majd Miskolc után talizunk.

Kacika, Panny!
Gyönyörűek a gyerekek.

Na megyek fürdetni, mert már jelez az időgép.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Tavaly voltam Eddán, marha szar volt, zene helyett politizálás ment végig. Feri meg volt a mostani Tószegi bulin, ami benne volt a lapokban, hogy leégette magát a Pataki, tehát többet nem megyünk. Pedig a régi számok nagyon jók... Mi Bill bátyóra megyünk pénteken!!!! Ingyé lesz :wink:

Eszterxx, együttérzek Veled, nekem is találnom kell valamit augusztustól, mert nem jár gyed, csak gyes, az meg nagyon semmi. Talán a saját számláimra elég, de akkor mit eszünk???

Kiscsaj ma meztelenbe nyomult, nagyon tetszett neki, dög meleg volt még bent is... Apa felszerelte a medencét, erre most esik. Remélem azért holnap fürcsi lesz!

Böbi

Kép

Kép
bosek

bosek: jaja, Pataky eléggé jobbos, de amikor Eddás lettem úgy 6 évesen, akkor nem ezért szerettem meg :D pláne hogy én meg balos vagyok :D a koncert szerintem jó volt Agárdon, csak kár hogy szakadt az eső, nekem meg nem volt ernyőm, de még kabátom, pulcsim sem. Nekem Agárd a fiatalságomat jelenti, ott lettem nagylány is 8) meg alkoholista :lol: annyi cimbim volt ott....beuska de jó, gyere te is. Most mondtam Robinak, azt mondta lánybuli legyen, ő marad itthon a fiúkkal.

Balcsin meg lesz Tankcsapda meg Quimby, arra is mennék. A Quimbyt kimondottan csipázom.

pumperka: baromira nehezen bírom a meleget, alig várom, hogy ismét Balcsizzunk.

tündérmanó: mi ez a diplomaosztó-próba? ezek idióták, ilyet még nem hallottam. :shock: de menj el, mert késöbb megbánod, hogy nem vettél részt :wink:
Vendég

most nézem, mikor lesz Quimby Balatonon.....július 26-án :x
Vendég

Húú az eddát én is de szerettem...de rég is volt.

Ja, Jim, köszi a választ, akkor csipetetős.
Kitartást a jardra , bíróságra járkáláshoz...

Potyka, :lol: :lol: :lol:

Itt zuhog az eső :? Bár a földeknek nem rossz, de nem szeretem a vihart. Pedig most dörög, villámlik , mint állat...még az adás is elment. :evil:
Vendég

kacika, gyere te is velünk koncertre, tök jó lesz, meglátod!!!!! naaaaaaaaaa
amúgy imádom azt a szót, hogy kacika, a fiam azt mondja a katica helyett, olyan ari. meg van neki kacikabogaras csipesze is. Martin drapériáját is ő választotta, az is kacikás.

nálunk pár csepp eső esett csak, de mondták a hírekben, hogy a Nyírségben nagy káosz van :shock:
Vendég

Az Eddával kapcsolatban Bosekkel értek egyet. Rgen én is mentem koncertjükre, de sok éve már nem, mert igencsak megváltozott a jellege. Az első 6-8 lemezük tuti, de aztán....
Quimby-t én is szeretem. Voltam is koncerten két éve a Bókay-kertben. Holnap meg is hallgatom a cd- jüket.
A Kispál és a Borz nálam a favorit leginkább. :wink:
Külföldiben meg az Offspringet szeretem.
Eső itt is csak pár csepp. Pedig Zsombor répáinak kellene az eső, hogy ősszel tudjam neki adni. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ma este megmértem Zsombort, és sikerült elkapni a kereken 7000 grammot. :lol: Fél órával előtte vagy utána biztos nem lett volna kerek. Holnap megyünk oltásra és össze akarom hasonlítani ott mit mérnek. Remélem a szuri kevésbé viseli meg mint múltkor. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Én is Edda Fan vok :lol:

A barinőmmel mi is sokat jártunk koncertekre ha a Balcsin turnéztak.

Azok a régi szép idők... :wink: :wink: :wink:

Eszter!

Nagyon egyet értek Beuskával,de tényleg neked kell dönteni ,te vagy a szituációban,te ismered a lehetőségeidet.

Felénk sem esett csak nagyon kevés...én örültem volna mert nem kéne reggel indítanom a locsolót :?

Tündérmanó!

Nekünk se volt Diploma osztó próba :? de ha kötelező akkor sztem is menj el,nehogy már ne vehess részt!!Megdolgoztál érte!!

Pumperka,Niki!

Én is vettem a Plusz-ba olyan lenyomat készítőt...az apunak lesz névnapja pénteken,neki megcsinálhjuk :wink:

Gondolhatjátok nekem is milyen gáz lesz elhelyezkedni majd ha Olika 3 éves lesz 3 pulyával a nyakamon :wink:
A régi melóhelyemre nem akarok visszamenni(a Postán voltam banki takarék ügyintéző 2 műszakban)közben lediplomáztam HR szakon Önkormányzati és Közigazgatási irányzat,szal nekem meg pont az a vágyam hogy közalkalmzott legyek pl.az Önkormányztanál napi 6 vagy 8 órában.Ott voltam gyakszin is..hát azok sosem túlóráznak,pénteken már délben húznak haza,a gyerekesek minden nap 3- fél4-kor mehetnek az ovi miatt,fix diplomás minimálbér,csomó plusz juttatás(ruha,kaja pénz..stb)nekem a gyerekek melett ez tökéletes lenne!Nekem már nem igazán a lóvé a motiváló(azt keressen apa :wink: )hanem hogy tudjam a srácokat hozni-vinni,ovi,suli,különórák...nekem már ők a karrierem :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ma strand-napot tartottunk - ITTHON!
Ez felnőttek részére abból állt, hogy anyuci felavatta az Ósönben vásárolt 1500Ft-os szipi-szupi fürdőruciját (aminek lényege, hogy beleférnek az XLes didkók), apuci pedig sörrel a kezében slagcsatázott egyedül :)

Babának vettünk kafa kis pink színű medencét, van vagy 90cm átmérője és 10cm mélysége. Igazi kis csimóknak való! Na, mire felfújtuk, beállítottuk (hogy szép virágok legyenek azér már körülötte a fényképek kedvéért), hőmérséklet belőve, fotóapparát előkészítve, virágos napernyő kellő szögben pancsi fölé helyezve, stb., na ekkorra babóka szép sunyin bealukált a hűvös pecóban.
Oks, slagcsata, napozás nagy duzzogva folytatva...

Félóra múlva Panyóka felébredt, erre annyira megörültünk, hogy pelenka azon nyomban ledob és belevágtuk a vízbe! Először csak pislogott, aztán legörbült a kis pici szája és iszonyú üvöltésbe kezdett!!!! Így az első medencés pancsi élményt 2 perc után berekesztettük - és persze a fotókat is inkább szebb napokra tartogatjuk!!!
(Ja, később azért kapcsoltam, én vajon hogy reagálnék, ha félálomban, édes szundi után csupaszra vetkőztetnének és egy addigra már kihűlt vízbe dobnának, majd nagy emberek izgatottan kiáltoznának az arcomba nyomulva: hogy "nevess már picibaba")

Szóval holnap folyt.köv. - talán jövök mosolygós képekkel :D

KépKép
kmanna

Kmanna!

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, édesek a fiúk! :)
Kacika, csiniruhák Petra, látom azért te is ráadod az ilyet néha mégha lássuk be nem is praktikus - kettő perc és a nyakában, legalábbis nálunk...

Eszterxx, hát ez gáz, nem lep meg ugyan, nálunk ugyanez lesz tuti
vajon miért jutott eszükbe nekem a 3 hónapos gyerekkel állást ajánlaniuk?? mert lövésük nincs hogy milyen egy 3 hónapos gyerek!! és hogy nem hagyja otthon az ember...
Panny, kérdezted, nekem nem sürgős visszamenni, csak anyagi kérdés, hogy Attilának van-e elég melója, hogy fizessük a halom hitelünket...
1 év előtt semmiképp, utána meglássuk
és reklámügynökség szerencsére van sok én meg már régóta vagyok szerencsére a bizniszben nem félek, hogy nem találok egy gyerekbarátabb helyet, mint ahonnan eljöttem...bár az sajna általános, hogy nem 8-4ig van a munkaidő....

hát Eddát én kihagynám, viszont a Balaton Soundon lesznek jó kis fellépők, pl. B52's!! nagy kedvencem

Pumperka melyik az Offspring, tök ciki, teljesen le vagyok maradva nem ismerem

Potyka, hát nem irigyellek ilyenkor cipelni Ötöskét .... én már márciusban alig birtam hurcolni magam

Jim, és milyen állásokra adtad be? mikortól akarsz dolgozni?
nekem egyébként az a tapasztalatom (főként a reklámszakmában), hogy a diploma nem sokat számit, hanem inkább a tapasztalat, de úgy látom neked az is van elég.
multinál szerintem is simán megkapsz netto 2-3száznál többet is csak ugyebár ott nem állhat fel sokszor még 6kor sem az ember....

Zánkán a helyzet változatlan ill most épp esik de amúgy fülledt
ma is ment a medencézés, teljesen odavan érte, tiszta wellness-csaj lesz, olyan pici a medence ,hogy a szélén megtámasztottuk a fejét, és csak simán elterült benne, feküdt, nézelődött benne vagy húsz percet, én meg locsolgattam rá a vizet, halálos volt. néha megpróbáltam egy kis aktivitásra rávenni, hogy a labdájával csináljon valamit nade ahhoz már ki kellene venni a szájából a kis kezét ami gyakorlatilag egész nap benne van szóval azt már nem nagyon
Doktornéni megerősitette, hogy fogzás indulhatott, de szerencsére még nem fájós-sirós formában
3 havi oltást most csúsztattam 4 hónapos korára, mert mégsem megyek fel vele ebben a dögmelegben

KépKép
judit18

képeket még nem tudtam letölteni de itt egy Eszter és a barack video
pofavágás, beleborzongás :) - azért ma is lecsúszott pár kanál

http://www.youtube.com/watch?v=gYVhP1oXDzE

viszont basszus, a mosás kicsit macerásabb lesz - mondjuk most itt nincs is mosógép, de mire kiszedtem az őszibarackfoltokat....

KépKép
judit18

Kacika, mármint csiniruháS Petra persze

KépKép
judit18

Sziasztok!

Jajj Judit, olyan édes, nem akartam ma írni, mert hulla vagyok, de nem tudom visszatartani magam, olyan aranyos a kislányod, többször is megnéztem a videót!

Linocs, azt a pancsolást, amit Fruzsi csinál... :lol: Az én kisfiam csak fekszik, és látszik, hogy élvezi, ahogy locsolgatjuk. Szájában mind a két keze, néha egy-egy rugás a vízben, de ennyi...

A régi Eddát én is nagyon szerettem, van több lemezem is, de amit most csinál a Pataky, attól rosszul vagyok :oops: .

Na most már tényleg megyek, kifáradtam teljesen. Csavarogtunk szinte egész nap.

Ildi

Kép
kikó70

Na sziasztok, megint lemaradtam egy kicsit
Eszterxx: sajna a melót, drukk, hogy jól alakuljon minden
Jim: +++++ a melókereséshez, és hogy behívják interjúra is (sikeresen)

Kölyök: Parketta hogy áll? úszik a lakás?

A babák csodaszépek már megint, nem lehet megunni.
A Balcsi nagyon jó volt, vettem Eriknek sátrat a partra, hálós az oldalán, jár benne a levegő, olyan jókat aludt a strandon, majdnem egész nap lent voltunk. Sajna a kiskádat itthon hagytuk, és az esti fürdetést végigordította a lelkem....na majd legközelebb (viszont az éjszakát átaludta :))

Még mi sem forgunk, csak a hátán fekszik és nézelődik, amúgy semmi, beszélget...

Na megyek, azért teszek képet a hétvégéről Kép box a parton Kép cumiharc Kép éjjeli lakoma
fnora82

Most csak röviden...
Pumperka, Panny, nekünk nem jött össze ez a tappancs készítés. :( Nincs hozzá leírás... most ez egyik zacsit összekevertük vízzel... ilyen kék színű trutyi lett, de még most 2 óra után is híg és csomós maradt... szerencsére pont itt volt Anyu óvónő barátnője és Ő mondta, hogy várjunk vele hátha megköt és akkor próbáljuk belenyomni Lilla pracliját... (én már épp kidobtam volna az egészet) Szóval remélem Ti ügyesebbek lesztek! :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Hát nem túl jó dolgokat írtatok ma!

Eszterxx!!

Nagyon sajnállak, de őszintén!! Én valahogy megoldanám de vissza nem mennék egy ilyen féreg bandához!
Ha 2 éves koráig otthon maradnál addig biztos találnál valami megoldást addig meg van a gyed vagy nem?????
Szeptemberben még olyan pici lesz az a kis drága.......
Tündériek a képek!!!!

Jimm!

Hát veletek is jól kiszúrtak de drukkolok hogy találj valami jó kis állást és akkor ott hagyja őket és remélem szembeköpi!

Bocsi kissé indulatosak voltak az eddigi hozzászólásaim

Fnora!

Milyen szép Erik! Cserélnék vele a hűsölök a sátorkámban projektbe!

Holnap jövök képekkel!!!

Jó éjt.

pepike

Kép

Kép
pepike

ÜGYNÖKNŐ!

HOGYBAKKAMEGABÉKA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Csak jelzem, nagggggggyon szutyok gyerekkel dolgozni :roll:
de ha nincs lóvé az is naggggggyon szutyok :roll:
nemigen van jó döntés, választhatsz kér sz@r közül... :?
a Te tapasztalatodal meg referenciáddal nem vesznek fel máshova?
vagy saját cég?

Pepike! Továbbra sincs semmi hír? :?

Kmanna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fnora, csúcs a sátras kép! :D

Mni: mi Gordont annak idején temperával bekentük (tenyerét, talpát) és azt nyomtuk papírra, nagyon jó lett! De a dolog minimum két felnőttes munka... :lol: :lol:

Edda: igazatok van, hogy már más, mint volt, de nekem a fíííííling kell. Tojok a Patakyra, meg a politizálására meg a részegségére. Holnap estig tudnék mesélni belső, nem ismert dolgokat róla, róluk. Egy időben eléggé "tűzközelben" voltam...
de ez nem számít! Tombolni akarok a tömegben, de legalábbis rázni a sérómat a babakocsi mellett :wink: színtiszta nosztalgiából :oops: még az Eddához sem ragaszkodom, de az olyan megfogható dolog, hogy agárdi eddakoncert. Mehetnénk Aerosmith-re is, de az nem lesz :roll: bár felejthetetlen volt a régi koncert, ahol úgy lefejeltem véletlenül egy csajt, hogy csak úgy reccsent az orra, a drabár pasija meg meg akart verni :lol: alig tudtam elhúzni a tömegben... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

[quote="pepike"]E írta:pepikeszterxx!!....
Szeptemberben még olyan pici lesz az a kis drága.......

Az a kis drága már most sem pici :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:oops: :oops:

Kép
Kép

mpatr

Pattttiiiiii te nagyon hülye! Osztom a véleményed :wink: Nekem is a fillling kell. Amúgy ha azt nézném kinek nem tetszik pl a politikai hovatartozása, vagy mennyit iszik, mennyit drogozik.......akkor nem hallgatnék semmilyen zenét és barátom is nagyon kevés lenne :lol:

na majd jövök

nori, aranyosak a képek 8)
Vendég

Jim, még itthon? Nem mentünk a Balcsira, férjem Németoba ment... És megy majd a hét végén megint, de akkor mindne meglesz a szuper ház strandunkhoz (legalábbis nagyon rmeélem nem potyára szívunk már hetek óta....) És bár nem érzem magam időzített bombának, de egyedül levezetni már nincs affinitásom (bár mindig Pattit lebegtetem a szemem előtt, hogy előző nap még Állatkertbe ment, de lássuk be onnan beérni az Istvánba nem mérhető a százhússzal, négy és fél gyerekkel ötpercesekkel az autópályánhoz...)

Edda időpontját nézve úgy tűnik, én elmaradok... Vagy épp akcióban leszek, vagy nem sokkal utána :lol:

Linocs, édes ez a kis hiperkatví leányka. :lol: És nagyon ügyes, hogy ezzel a súllyal már forgolódik. (Nálunk a világrekorder és öthós volt...)

Képeken a babák szépségesek, mint mindig. :wink:

potyka

na itt vagyok, Patti, hogy is voltál tűzközelben??? Csak neeeeeeeem??? 8) 8) 8) :lol: 1997-ben én is majdnem testközelbe kerültem az akkori fiatal dobossal :wink: de csak majdnem :wink: hehehe, most megyek pancsizni, reggeli és irány a rendőrség. 2 gyerekkel, hurrá.

pepike: tudsz már vmit? sokat gondolok rád!

eszterxx: én pár hetes Milán mellett mentem vissza iskolába, most már nem tenném. Minimum 1 éves koráig az anyuci mellett a helye, hidd el, később megbánod, mert amikor először megszólalt, apa meg mama kellett neki, nem anya. Érthető, de magamnak köszönhetem.... vmit vmiért. Örülök, hogy 2 diplomám van, de most akkor is másképp csinálnám. A lóvé is fontos, most tapasztalom igazán, hogy nincs normális állás sehol, ahol rugalmasak és még fizetnek is. Egy fejvadász cég már keresett, hogy nettó 160-ért mehetne a férjem, de angol interjúra kéne menni...ja, még csináljon meg gyors egy angol felsőfokút is....nettó 160-ért? Vicc, hogy tényleg nem elég a szakmai tapasztalat, 3 diploma, angol társalgási szint? nem, tárgyalási szint kell. OK, legyen, de fizessenek többet.

jó pihenést mindenkinek
Vendég

Szilvánusz! Mi Debreceniek vagyunk, csak anyukámnak van egy hétvégi házikója Tarpán. Még nem tudom pontosan, mikor megyünk, de a párom július utolsó hetében lesz szabin.

Eszterxx! Nem irigyellek...De sajnos, nekünk is elég necces ez a 2 év, amit itthon szeretnék maradni...A lakáshitel, a kocsi, arról nem is beszélve, hogy egy panel rezsije sem filléres dolog.

A naptejjel kapcsolatban: én Babé-t vettem, ma próbáljuk ki. Ha az én Livikém pihe-puha, érzékeny, hófehér bőrének jó lesz, akkor bárkinek...

Kölyök! Nagyon köszönöm a szülinapi megemlékezést! Úgy látszik, a sors keze nem akarja, hogy "babanetes- talizzak"..Lehet, hogy nem is tudnék senkivel kommunikálni, mert Livike mellett ritkán lehet ezt megtenni.

Pumperka! Nem jártok mostanában erre? Bár gondolom, a gyerkőcök miatt kevésbé tudsz mozogni, meg Te is inkább a kertes ház előnyeit élvezed ebben a dög melegben.

Úgy irigylek mindenkit, aki kertes házban lakik. Legalábbis most irigylem. Aztán, amikor tetőjavítás, fűnyírás stb van, akkor nem annyira. :D

Kép
pété

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?