hajnali műszak
ilyenkor olyan jó idő van
Pati, olyan aranyosak a gyerkőceid, nem bánjuk a képeket, jöhetnek még
nekem mindegy hogy hol lesz a tali, és hacsak nem épp vizsgáztatják a kocsit, Potyka akár vihetlek is
Amúgy hogy vagy,nem barátkozol a 28dika gondolatával?
szval tali, nekem továbbra is hétköznap lenne jó, júli7 és júli 19 közt vagy júli 27 és augusztus 1 közt jó. kettő közt is jó, csak Szoboszlón
Mni, Feri nagyon cuki a lányotok
a kiscsillagot már ilyen jól a szájához emeli??? wow
Mni, a narancsos Lindt csoki... hmmm naggyon fincsi...
nekemolyan nehéz megállni, hogy csokizzam de muszáj... a kilók illetve a bioritmus miatt is...
Kikó, Eszterxx én is csatlakoznék a második babához
még persze egy kicsit várunk
az itteni anyukák jót mosolyognak, azt mondják persze, hisz elsőre a demo verziót kaptuk
Beuska, tök jó ez a játszószönyeg!!!
Pumperka ez a gyermekmedence továbbra is szuper 5let, tök ari benne Zsombor!
Marla annyira dögös kiscsajod van és végre téged is látlak, van most már kép amihez köthetem a neved
Eszterxxx nem iriigyellek a főnök miatt, megy a drukkkk++++++++++++++
hihetetlen, a Balcsi melegebb, mint a mi lakásunk??? fuuuu nem is megyünk haza....
Szilvánusz, télleg nagyon fiatalnak nézel ki, azt hogy mennyire jól hát azt már úgyis tudjuk és irigykedünk...
Marci csudapofa!!
Linocs én sajna a kekszekre stoktam rá és most próbálok le. +++ megy a drukk és titokban Veled próbálkozom én is!
gratlua Fruzsinak az átforduláshoz!!!!
Kmanna, Panka babanagyon cuki
Judit18 várjuk a képeket!
Melinda gyere akkoris, ha nem tudsz visszolvasni, ráér az
mizujs Veletek?
nagyon büszke vagyok magamra, vettem a bátorságot és felhívtam a főbérlőt a parketta miatt... már azon gondolkodtunk hogy majd biztos győzködni kell, hogy nem öntöttünk ki semmit, de nem azonnal mondta, hogy ez garanciális, ma 10re jönnek a parkettással!!! ilyen is van... így is lehet...