Új privát üzeneted érkezett!

Meg sütifüggő...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek: az a furi, hogy a terhességem alatt, sőt előtte sem alig ettem valami szénhidrátot. Csokit alig - most meg... Na de ennek vége. Minden délelőtt irány a Lehel, és zöldségekben, gyümölcsökben fogok tobzódni :)
linocs

Jelentem: a mi nagyfejű, 7,5 kilós lányunk átfordult a hátáról a hasára. Egymás után kétszer!!! Az első után kipróbálta a hasról hátra formációt is!!! :) :) :) Vége a nyugalomnak - de ez szuper!!!
linocs

Marla, ari Hanna, élvezte az állatkertet? ;)
Pepike, gratulálok a vizsgádhoz, ügyes voltál és ezek szerint mi jól drukkoltunk. :)
Eszterxx, tényleg nagyon hasonlít az UH kép és az igazi... és még a kéztartás is ugyanaz. :)
Drukkolok, hogy megértő legyen a főnököd és csak márciusban kelljen visszamenned. Otthonról nem tudsz dolgozni?
Pumperka, már én is sokszor ettem madártejet... sőt tejberizst és pudingot is. :) Nagyon szeretem a tejtermékeket, ki sem bírnám nélkülük. :( Most épp pudingot eszem...
Szilvánusz, nagyon cuki Marci! :) És Te úgy nézel ki, mintha 18 éves lennél! :) (ezt Feri mondta, de szerintem is! :) )
Bosek, mit eszel kenyér helyett? Én is sütifüggő vagyok! :) Kölyök, vettem pénteken Lindt narancsos csokit... nagyon fini, ebéd után meg is ettem két sort. :)

Most meg kiültünk a teraszra mindhárman, Feri babázik én meg netezek. :) Itt jó a klíma, bent dög meleg van...

Szilvánusz, mi is ma voltunk ortopédián csipőszűrésen, szerencsére minden rendben, ebben a nagy melegben nem is lett volna szívem ráadni a terpeszpelust...

Gondolom, most hogy nincs meccs mindenki kihasználja az alkalmat és időben elment lefeküdni... ;)

KépKép
KépKép
mni

Mni,
Hanna szinte az egész álllatkertet végigaludta, de jó volt az idő, kicsit borús, nem volt dögmeleg, örültem is neki. Amúgy az elefántok mellettt van egy baba-mama szoba, minden van benne, ami csak kellhet a szoptatáshoz, pelenkacseréhez. És tiszta új, idén lett megcsinálva. A pálmaház alatti baba-mama szoba pedig egy darab rozzant székből áll, naná, hogy én azt találtam meg. Gyorsan végeztünk....

Kép
marla singer

Bocsi, még nem volt időm visszaolvasni, cserébe gyors helyzetjelentés:
tegnap megkereszteltük Panka babát, nagyon jól viselkedett, csak a legvégén pittyent el egy icipicit, akkor már megunta az egészet..aztán nálunk volt kertiparty, marhapörivel, sütikkel..stb. nagyon jól sikerült minden!!
a templomban keresztanyával:
Kép
ez pedig ma napközben: "kicsináltam az összes játékom, aztán meg Arafatnak öltöztem :D "
Kép

KépKép
kmanna

Niki, Szilvánusz, Csopak, az itt van egy köpésre, még talán össze is futhatunk, ha jöttök. mi itt vagyunk még jövő szombatig

amúgy egy gyenge láblógatást leszámitva mi sem visszük be Esztert a Balatonba, mondjuk annál is volt egy kis hiszti, mert hideg volt neki
pedig amúgy nem rossz a viz ma már én is bemerészkedtem

de nekünk is van egy mini-medencénk mint Pumperkáéké, halálosan vicces olyan kicsi, hogy Eszter kb pont átéri, na az nagyon bejött, majd rakom fel a fotodokumentációt csak otthon hagytam a cuccot amivel le tudom tölteni, de szerdán megyünk fel 3 havi megkésett oltásra úgyis
ja meg persze a laptop tápegységét is otthohagytam, úgyhogy most Attila nagy kegyesen ideengedett a vadiúj Macjéhez ami kár volt mert igy feltünt, hogy az én ezeréves sony vaiom milyen lepukkant lassu

egyébként amúgyis muszáj medencézni ,mert olyan dög meleg van, hogy ma a strandra (lángos!) csak 6 után jutottunk le de még akkor is horror volt
napközben hüsölés a hársfa alatt meg kisétálunk a saját stégre (ahol sajnos csobbanni nem lehet mert olyan hináros) láblógatni de akkor meg kell harcolni kb 5 mio szunyoggal akit felverünk útközben

ja és ma már megkaptam a jussom - a pucérkodás velejárója - kaja közben elfelejtettem rá visszarakni a pelust és végig is csurrantott, legalább a kakin akkor már túlvoltunk...

Eszterxx, nagyon kiváncsi vagyok mi volt a munkahelyeden, kb nekem is tökugyanez a problémám mint neked, monjuk nekem még nem muszáj novemberben kezdenem de a többi gond detto

ma folytattuk a barackprojektet, jó hogy a kanalat le nem nyelte, egyre nyerőbbnek tünik ez a barack. egyébkétn tök fincsi, holnap ugyis lejár a 48 óra amig kibontva tárolni lehet és persze nem fogyott el egy üveg benyomom a maradékot.

Bosek gratula, hogy ki tudod hagyni a kenyeret nekem is azt kellene, akkor minden megoldódna, tekintve hogy édességről bármikor lemondok

ma is azt nézegettem hogy csak az a szomorú, hogy Eszter babakori képein rettentően nézek ki, nem lesz egy olyan igazi szép mama-baba fotóm amit majd ki tudok tenni .... na jó most ez panaszkodósnak tünik, de majd várjatok ha rakok fel medencés képet .... és nekem még a mellem se nagy!
jut eszembe, Szilvánusz, veled nem is megyek strandos helyre mert kisebbségi érzésem lesz
ma is ott nyomta a strandon egy csaj 5 hónapos babával aki kb úgy nézett ki mint aki nemhogy szült 5 hónapja de kb mintha az olimpia úszócsapatába edzene atom izmokkal (has is!)

KépKép
judit18

Kmanna, te Panka mit alakitott a játékokkal ? :) :)
judit18

Sziasztok!

Mekkora pörgés van, minden nap megpróbálkozok a visszaolvasással, de nagyon lassan haladok. :( De talán holnap a végére érek.
Úgy nem szeretek jönni, hogy nem tudom, kivel mi újság.

Melinda

Kép
melinda80

ja és Linocs, gratulálok az átforduláshoz!! mázlid, hogy már vissza is csinálja :)
nálunk megállt a tudomány, most hogy letudta már nem nagyon csinálja viszont gyakorlatilag háton már nem marad meg, hason van állandóan és úgy kukkerol - elvan úgy simán vagy fél órát

kaja közben meg képtelen vagyok fektetni, mert azonnal derékszögbe nyomja magát, tiszta keljfeljancsi, úgy kell visszaerőltetni fekvésbe
nem tom mi lesz még vagy 2 hónapig amig nem ülhet....

KépKép
judit18

Eszter!

Ja, hogy ti is rajta lesztek hamar a tesóprojecten??Szuper!!Akkor nem sokat kell nélkülöznie Andrisnak téged :lol: És ezt is elmondod a főnöknek?(gondolom nem :wink: )

Judit!

Neked is hamar muszály visszamenni a melóba? :(

Linocs!

Egy ilyen édesség tilalmi fogadalom rám is rámférne... :shock: Sajna én is állandóan édességet kívánok(csoki,jégkrém..)
Én kenyeret alig eszem,max.rozsos zsömle heti2-3x...
Én is a sok gyümire fogok átállni...azokat is imádom :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt!

Már csak 4 óra és túl leszek az egészen! Utána jövök mindenképpen, pláne, ha drága fiam is úgy gondolja...

Kép

KépKép
eszterxx

hajnali műszak :) ilyenkor olyan jó idő van ;)

Pati, olyan aranyosak a gyerkőceid, nem bánjuk a képeket, jöhetnek még ;)

nekem mindegy hogy hol lesz a tali, és hacsak nem épp vizsgáztatják a kocsit, Potyka akár vihetlek is ;)
Amúgy hogy vagy,nem barátkozol a 28dika gondolatával? ;)

szval tali, nekem továbbra is hétköznap lenne jó, júli7 és júli 19 közt vagy júli 27 és augusztus 1 közt jó. kettő közt is jó, csak Szoboszlón ;)

Mni, Feri nagyon cuki a lányotok ;) a kiscsillagot már ilyen jól a szájához emeli??? wow
Mni, a narancsos Lindt csoki... hmmm naggyon fincsi...
nekemolyan nehéz megállni, hogy csokizzam de muszáj... a kilók illetve a bioritmus miatt is...

Kikó, Eszterxx én is csatlakoznék a második babához ;) még persze egy kicsit várunk :) az itteni anyukák jót mosolyognak, azt mondják persze, hisz elsőre a demo verziót kaptuk :lol: :lol:

Beuska, tök jó ez a játszószönyeg!!!

Pumperka ez a gyermekmedence továbbra is szuper 5let, tök ari benne Zsombor!

Marla annyira dögös kiscsajod van és végre téged is látlak, van most már kép amihez köthetem a neved ;)

Eszterxxx nem iriigyellek a főnök miatt, megy a drukkkk++++++++++++++

hihetetlen, a Balcsi melegebb, mint a mi lakásunk??? fuuuu nem is megyünk haza.... :roll:

Szilvánusz, télleg nagyon fiatalnak nézel ki, azt hogy mennyire jól hát azt már úgyis tudjuk és irigykedünk...
Marci csudapofa!!

Linocs én sajna a kekszekre stoktam rá és most próbálok le. +++ megy a drukk és titokban Veled próbálkozom én is!
gratlua Fruzsinak az átforduláshoz!!!!

Kmanna, Panka babanagyon cuki :)

Judit18 várjuk a képeket! ;)

Melinda gyere akkoris, ha nem tudsz visszolvasni, ráér az ;)
mizujs Veletek?

nagyon büszke vagyok magamra, vettem a bátorságot és felhívtam a főbérlőt a parketta miatt... már azon gondolkodtunk hogy majd biztos győzködni kell, hogy nem öntöttünk ki semmit, de nem azonnal mondta, hogy ez garanciális, ma 10re jönnek a parkettással!!! ilyen is van... így is lehet...

Kép

Kép
kolyok28

Eszterxx elhiszem hogy baromira tartasz a beszélgetéstől, de +++++ megy már most a drukk ++++++++++3

Kép

Kép
kolyok28

Hajrá eszterxx!!!! +++++++++++++++
linocs

linocs

tényleg hihetetlen a kis Fruzsi!!! milyen lendületesen veszi ki a kezecskéjét!és hogy élvezi utána a hekyzetet!!! wowww gratula!!!

Kép

Kép
kolyok28

és milyen vígan pancsol!!! tünemény!!! :) lehet hogy mégegyszer ki kéne próbálnunk ezt a tartót? Máténak anno annyira nem j9tt be :roll:

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Eszterxx!
Megy a drukk, remélem megértő a főnököd és tudja, hogy még legalább márciusig a fiad melett van a helyed.

Kmanna!
Ngyon arik vagytok, és az Arafatos kép nagyon tetszik.

Jim!
Halihó, akkor mi lesz ma? Jó neked vagy sem?

Marla!
Megyünk 9-kor vásárolni a Sparba?

Linocs!
Mindjárt megnézem a videókat. Nekem is áttud fordulni az Alexa, csak a kezét nem bírja kihúzni maga alól, hihetetlen még 3 hónapos sincs.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Linocs!

Nagyon jó a technika. megmutatom az Alexától, had tanuljon a kis Fruzsitól. (Nagyon édes a kis csupi!)

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Kölyök: a fürdőst Rád gondolva raktam fel
linocs

Linocs!

Hihetetlen aranyosan úszik, és ugyan olyan hurkái vannak mint Alexának.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Kölyök!

Megkérdezhetem, hogy mi lett a parkettátokkal? Felpúposodott. (A férjem parkettás és egy kicsit én is értek hozzá!)
Nekünk a biztonsági fürdető nagyon bevált, imádja az Alexa.
Tényleg nagyon jó a játszószőnyeg, nálunk főleg a nagylányom élvezi.
Mni, nekem is a maki tetszik a legjobban.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Alexától????????????????
Alexának, elég gáz!!!!!!!!!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Gyönyörűek a babák!!

Most már kicsit aggódom, sorra jelentitek be hogy átfordulnak a babák, az enyémen meg még a szándékot sem látom... :oops:

Amióta nem szoptatok-kb 2 hete- nekem is lement 1 kiló.
Úgyhogy utána nektek is sikerülni fog fogyni.
Az édességek megállása nekem is nagyon nehéz. Egy ideje csak túrórudit veszek, mondván hogy az azért mégsem tömény csoki, de abból ebéd után meg bírok enni 3 -mat is :shock:

Eszterxx, drukk mára a fönökhöz.!

Tegnap Petrácska evett almát-már nem csak a levét- és tetszett neki. Múlt héten még nagyon fintorgott, most bejött neki. 1-2 nap múlva újra próbáljuk :D

Mindjárt mennünk kell a védőnőhöz, met valszeg begennyesedett a bcg helye, és ki kell nyomkodni. Nektek volt ilyen??
Vendég

Helló Csajok!
Néha kimarad egy-egy oldal, de azért olvasgatlak Benneteket!
Judit, Bosek! Jövő héttől mi is hozzátáplálunk! Mivel kezdtétek, és hogyan?

Judit! Én is gondban vagyok az üléssel kapcsolatban, mert annyira akarja már, hogy van, amikor csak úgy nyugszik meg, ha felültetem. Mikortól lehet? Tegnap olyan tündér volt, amikor a Sugárban próbáltunk palacsintázni a húgommal, és letakartam a babakocsit pokróccal, hogy ne érje a légkondi, mintha lábzsák lett volna. Azt hittük alszik, erre egyszer csak kikukucskált a pokróc alól úgy, hogy majdnem felült és csak a fejecskéje látszott ki alóla. Azt hittük, megzabáljuk. Sajnálom, hogy nem volt nálam fényképezőgép.

Tegnapelőtt sikerült hasról hátra is fordulni, meg végre nézegeti a kezét is...

Beszarás, ahogy sikongat! Ilyenkor hirtelen elfelejtem a depimet... :D

Mikor lesz a tali? Úgy látom, Kölyök megint ki fogsz lőni engem! Lehet, hogy azt fogom hinni, hogy direkt csinálod... :evil:
Ugyanis július utolsó hetében talán eljutunk nyaralni Tarpára. Ha nem lenne olyan messze, ott simán tarthatnánk a talit. Anyukámnnak van egy óriási kertje, szőlője egy domb tetején. Nem messze folyik a Tisza, Vásárosnaményban a strandon van fóka meg bohócshow... Szóval egy gyerekparadicsom. Főleg inkább egy-két év múlva...

Kép
pété

Beus, gyertek, itthon vagyunk. Csak nem biztos, hogy jó társaság leszek, a férjemnek keresek állást...
olyan mocskos szemét a kereskedelmi igazgató, hogy fejbe tudnám lőni. Olyan feltételekhez akarnak kötni, hogy nincs ember, aki ezt ennyi pénzért csinálja! És most van egy Kft-énk, de minek is....Addig sajna a seggén kell maradni, míg nem találok neki vmi normális melóhelyet, úgyhogy ma a gép előtt fogok ülni, és elküldöm ezer helyre az önéletrajzát. Komolyan mondom, úgy tartja magát a férjem, én világgá mentem volna a helyében. Ez a köcsög cég miatt költöztünk fel Pécsről, otthagyva mindkettőnk családját, 20 milliós hitelbe vertük magunkat + a volt férj köcsöggebbé válása is emiatt történt....az orvosira is emiatt nem tudtam elmenni...Milán is hetente rángatva van 200 km-re......2 éve húzódott az előléptetés, most végre megtörtént volna, még 500 ezer hitelből Kft-t csinálunk a nagy büdös semmiért!!!!!!!! Egy rohadt szabadnapja nincsen a páromnak, még éjjel is baszogatva van, reggeltől estig dolgozik, 7 végén is be van rángatva, olyan üzemeltetők vannak, akiknek épp hogy érettségijük van -talán....a férjem hétfőn végi a 3. diplomáját, szerintem a ker.igazgatónak sincs annyi.......meg fogok bolondulni.

Bocs, hogy ezt leírtam, de nem tudtam magamba tartani.
Vendég

Jim!

Szerintem épp ezért köcsög (3 diploma miatt), félti az állását és szivatja, hogy megbukjon, ne hogy az ő székébe kerüljön előbb utóbb.
Azért kérdem, mert elnapolhatjuk, mert a férjem nem tud értünk jönni, mert le kell mennie a Marciért Dunaújvárosba. Szóval, ha nagyon nem jó, dolgod van, akkor mehetünk holnap is, ha jó neked.
De még a héten hozzuk össze, mert utána 3 hétig nem leszek!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Linocs, köszi, tényleg nagyon édes ahogy csapkodja a vizet!!! nagyon tetszik!!!

Beuska, itt ilyen kicsi parketta van, ha minden igaz tavaly ősszel rakták le. És arra tippelünk, hogy a hőtágulás miatt lehet, de egy helyen elsőnek csak felpúposodott de most már fel is jött. Persze hol másutt, mint a hálószoba közepén a pelenkázó előtt..? De 1 óra múlva jönnek és megcsinálják ;) kiváncsi vagyok mennyi kosszal fog járni...

Pété, nemáááá, nem akarom, hogy megint én furjam meg a talit!!! júli 19 előtt meg Beuskának nem jóóó :? jaj nemáááá.. és meddig lesztek Tarpán?
Az a baj, hogy nekünk legkésőbb másodikán indulni kell vissza Svájcba így is a férjem 4 hét szabit vesz ki.... :roll:
ja és hanem olvastad volna, Boldog szülinapot igy utólag is....

mennem kell, hív Máté

Kép

Kép
kolyok28

Beus, OK, gyere, amikor akarsz, nekem péntekig jó bármikor, talán holnapra nyugodtabb is leszek, most még nagyon friss :wink:
Vendég

Pété: akkor majd találkozol velem én ugyanis vásárosnaményi vagyok, és július végén mi is lent vagyunk, de csak hétvégén. Neked valakid tarpai?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

ja, hülye vagyok, ezek szerint a szüleid... de vicces, és majdnem a rómain találkoztunk először :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Jim :evil: :evil: ez télleg bosszantó.
Megy a drukk Neked is +++++

ESZTERXXX nagggyon gondolunk Rád!!!! ++++++

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök!

Ez nem olyan egyszerű, az valszeg mozaik parketta. Több féle képpen lehet javítani, kiváncsi vagyok, hogy mi lesz számolj be.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha feljött akkor visszarakják és ujra csisz és lakk, az pedig nagy kosszal és zajjal jár.)
Legjobb esetben megvágják a fal mellett, mert megdagadt, ez több okból is lehet. Nedves ajzat, magas páratartalom és had ne soroljam. Mindig az új parkettával van a legtöbb gond, lerakni és csiszolni könnyebhb mint a régi, de vannak veszélyei.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska ez nem túl bíztató....
a magas páratartalom itt megvan. Csakhogy néhány példát említsek: a kinthagyott keksz nem kiszárad hanem megpuhul még az olyan is, aminek az a lényege hogy baromira kemény és törik... van egy marcipán pingvin, amit Marci kb 3 éve csinált. Otthon tök kemény lett. Polcdíszként szolgált. A múlt idő annak szólt, hogy ki kell dobni, ugyanis annyira megpuhult, hogy amikor leesett a földre teljesen deformálódott... :roll: egy 3 éves marcipán...
persze előnye is van a magas páratartalomnak, mert ez sokkal egészségesebb, nem kell párásító, de azért már kezdem unni. Ma jön a főbérlő megmutatom neki a penészes falat. Ja és az ajtók is akadnak... a padlónál súrlódnak... szerintem ez is azért van...
na, jól kipanaszkodtam magam...
Szval már felkészültem rá, hogy ki kell költöznünk a nappaliba, de még reménykedem, hogy nem...
Beus, az egyik gyerkőc tickere mindig lemarad :( most épp Marcié, ha jól látom ;) télleg, hogy van a keze?

Kép

Kép
kolyok28

ja, ez a parketta nem tűnik olyan lakkozottnak, mint az otthoni. Bár valamivel biztos be van vonva... :roll:

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök!

Ez a párától van, a penészesedés is és az ajtó eldeformálódása is. A penészesedésre van szer un. Schimmel stop, tobb cég is gyárja, barkács áruházban, festékboltban, bevásáróközpontokban lehet kapni.
Azért marad le, mert nem fér ki az aláírás, már annyit próbálkoztam, lehet, hogy átmegyek a babafalvára, ott Pumperkának kifér a 3 gyerkőc fényképpel.

Most mennem kell mert Marla vár a parkba, megyünk vásárolni.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jim, basszus mik történnek Veletek, én már rég az idegosztályon lennék a helyedben. De Te sokkal erősebb vagy!!!!! Megy a drukk, hogy találj valami jó melót!!!

Eszterxxxnek is nagyon szorítok!!!

Kiderült, hogy nem fogok kapni gyedet, mert elküldtek szülés előtt, csak gyest, az meg lófa.., ezért most én is állást keresek, aztán majd apa megy gyedre. Van is egy tök jó itt a közelben, a végzettségemnek megfelelő, talán még azt is el lehetne intézni, hogy itthon dolgozzak, és csak beszaladgálni kelljen. Majd meglátjuk.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Linocs, nagyon ügyes Fruzsi és hogy élvezi a fürdést! Lilla is nagyon élvezi, de Fruzsihoz képest, csak ül, mint egy darab fa. :)
Melinda, remélem sikerül a visszaolvasás és ma már jelentkezel! :)
Kölyök, drukkolok, hogy a parketta javítása ne okozzon nagy felfordulást! :)
Kacika, nyugi! Még Lilla sem fordul... szombaton találkoztunk egy fél éves babával és még Ő sem tud megfordulni. Még szerintem van idejük! :)
Szia Pété, már épp hiányolni akartalak! Mostanában senkit nem invitálsz az Ikeába...
Jim, remélem sikerül jobb állást találnod. Képzeld, van egy ismerősünk (már nem vagyunk beszélő viszonyban) és Ő jogi egyetemet végzett és szintén Shell kutat vezet.

Akit érdekel, tegnap vettem a Plusban tappancs lenyomat készítőt... most akciós 999 Ft volt. Majd ma este megpróbáljuk megcsinálni.

Ti milyen babanaptejet vettetek?
Nekünk ezt ajánlották: http://www.pezomed.hu/termekek_babe.php ... ek=39#anci

KépKép
KépKép
mni

Mni: köszi! :) Mi Vichy-t vettünk, de még nem próbáltam ki. Amúgy a Babé termékeket nagyon dícsérték egy másik fórumon (nlc)
linocs

niki, én is vichyt vettem és használtam is.
Linocs: édibédi a fruzsi, eddig azt hittem marci szeret fürdeni, de most már kételkedem....:)Nincs kedvetek talizni ma, vagy ti sem mertek kimozdulni ebben a a hőségben.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz: :) a találkozáshoz még csak lenne kedvünk, csak a hőséghez nincs. Tegnap a barátnémmal az Ikeában találkoztunk. Szóval csak légkondis helyre vagyok hajlandó menni, vagy éjszaka találkozunk ;)
linocs

Linocs, cukik a videók, sokkal mélyebb hangot képzeltem neked :lol:
Vendég

Beuska: nem semmi, hogy Alexa még nincs 3 hónapos, és már fodul :roll: Ügyes lány!!!
linocs

Kacika: nekem már csak ilyen inci-finci hang jutott. ;) Na jó, egy kicsit mélyebb, csak ugye az ember lánya elveszti a fejét, és idétlenül beszél, ha a gyermekéhez szól, és átmegy fejhangba...
linocs

Kacika, ne aggódj! Laurával úgy volt, hogy majdnem 4 hónapos koráig semmi, de semmi, hason ordítás, meg sem próbálta a fejét emelni, ülésbe felhúzásnál is totálisan lógatta. Ekkor utánaolvastam, és tök ideg lettem, úgyhogy barátném tanácsát megfogadva kegyetlenül naponta többször hasrafektettem, stb. Két hét alatt már egész jól tartotta a fejét, kb. másfél hete hasról hátra is fordul és két napja pedig hátról hasra. Erik viszont a forduláson kívül mindent csinált szépen, aztán 6 hónapos kora előtt két nappal sikerült mindenféle bohóckodással, csábító tárgyak bevetésével rávennünk, hogy hátról hasra forduljon. Utána sem szívesen forgolódott, a kis lusta. :)

Kép

Kép
mzx

Talihelyszínre én is a Szent István parkra szavazok, vagy a szigetre, odáig még elrobogok akkor is, ha nagyon meleg van :). Mondjuk parkolóhely egyiknél sem lesz...

Kép

Kép
mzx

Hajhullásra állítólag ez is nagyon jó, próbálta már valaki?
http://www.pezomed.hu/termekek_babe.php ... ek=35#anci
Na húzok vissza meggyet magozni... :)

KépKép
KépKép
mni

Ja, és Kacika: ne aggódj! hisz Fruzska is majd négyhónapos (3 hónapos 3 hetes) korában forult át a hátáról a hasára!!! Igaz a hasról hátra már megvolt 2-3 hete, de az azóta se volt! Szóval, no para! ;)
linocs

Linocs, akkor mi lenne, ha mammutoznánk egy kicsit? én úgyis szeretnék magamnak valami szép felsőt. Mi 1 körül oda tudnánk érni sztem.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?