sziasztok!
egy kicsit magunkról: amugy elég lapos a hangulatom bár nagyonörülök ennek a jó időnek, sokat medencézünk Bettikével, de amugy olyan el vagyok magammal, azért nem irok most.
Tegnap itt volt barátnőm s van neki is egy kislánya egy hónappal fiatalabb Bettikénél, de olyan szomorú voltam mert Bettike nagyon irigy volt meg durcáskodott meg nem játszott a kislánnyal pedig annyira aranyos volt ment utánna hogy játszon vele meg hogy nézze meg a könyvét, aztán Betti bevágta a hisztit ajtó becsukta ő benn a kislány meg kinna folyosón durcáskodott. na mondom szép.
Aztán volt hogy jól el voltak de ez volt a kevesebb. én nem tudom miért ilyen Bettike ha másik kisgyerek itt van. szombaton Gabinak a fönöke meg a kisfia volt itt akkor is ki se ment mikor itt volt, bezzeg mikor hazajöttem a tescoból akkor egyből mondta hogy volt itt a barátom!!! na persze gondolotam magamban.
Amugy képzeljétek ugy néz ki vissza térünk a pelenkára éjszaka. Mert még mindig bepisil Bettike éjszaka. S ezt gondoltam én ki hogy majd hátha nem fog neki tetszeni a pelenka, de hát évedtem. először mikor hoztam nem vette fel két napig nemis pisilt be aztán harmadik nap bepsilit s vasárnap először felvettük. fura is volt neki......... de hát belepisilt....aztán majd ugy néz ki hogy használjuk inkább még egy kis ideig hátha aztán kinövi most csak ez egy kis visszacsúszás nála. vagy nem tudom......
Ovi:
Bettikéék 22 vannak azt hiszem egy csoportba, de most nyáron az egész ovoda egy csoport mert kevesen vannak.
Nah jah bár eléggé elegem van már az oviból legszívesebben ha lenne itt a faluban másik átvinném de hát nincs.
Először júni elején kérdezik hogy Bettike jön e végig( júli 25.-ig) mondom igen mert nekem ugye júlisban végig van gyakorlatom. hát huzta a száját az ovónő ez van.
Múlthéten hétfőn kedden vittük Bettikét, szerdán doglzoni voltam akkor anyáék nem vitték csütörtök meg pénteken én nem vittem. de szerdán is meg csütörtökön is szóltunk csak pénteken nem mert nem vették fel a telefont.
Ugy volt hogy tegnap már viszem de mivel jöttek ki barátnőmék hát csak nem viszem...elvégre azért jöttek volna hogy együtt legyen a két csajszi. S mikor hívom az ovónőt mondja hogy hát ez igy nem járja hogy hol viszem hol nem a gyereket az oviba, ezért őket (hát hogy most megbüntetik vagy leszidják már meg nem mondom mit cisnálnak) de vmit csinálnak velük. Azt mondta hogy egész hátre kihúzza Bettikét majd jövőhéttől írja be újra mert hogy amúlthétre is végig be volt húzva......nah szép mondom jó persze megértem hogy rosz ez igy hogy hol megy hol nem, de nekem is ugy szólnak hogy mikor kell menni tescoba..... nah mindegy szóval engem vhogy nagyon kispéciztek ezeke az ovónők.....
ez van már nemis érdekel legalább itthon van velem még a gyakszi előtt Bettike.
Amugy meg még alszik a drágám biztos nem tudott jól aludni mert meleg volt most meg kellemes hüvős van a szobában...
nah de nem irok már regény reggel korán:-)
jah s azt nem tudom hogy írtam e de meg van az utolsó jegyem is végre 3 ét után, igy a félévem eredménye: egy 4-es s a többi ötös
a térdem viszont még mindig fáj sőt a múlthéten a vége fele a másik térdem is elkezdett fájni bár az két két és fél nap után elmúlt.
puszi mindekinek