Új privát üzeneted érkezett!

szól=szólsz
szilbee

Gyere Tündi! Panaszkodjál. Tán volt valami a lagzin, ami nem tetszett?

A gyümit természetesen én sem ingyen kapom/tam! :cry: A meggyet 20 Ft-tal olcsóbban vettem, mint a piacon vettem volna, ha ezt tudom, nem várok rá ennyit :? Cserit meg egy zöldséges ismimmel hozatok, gondoltam majd üzletelek vele, de uannyiért adja, mint a piacon (pedig varrtam is már nekik). Szóval....Valahogy nekem mindig, minden így lesz... :? De már megszoktam.

Lilcsi már túl is van a pancsin....nem sokáig kötötte le.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Háj!

Én állat nekiálltam délben vasalni...Most Réka alszik, pereg rólam a veríték, apa F1-zik. Pircsi??? TI is???

Tündi, mivót mivót?? Felkavartad a topikot egyből. :D

Kedden jön a front, ha addig nem babázik Linda, akkor fog. 8) 8)

Szilvi: Bocs, ha alulmúlom magam hülyeségben, a Jósika az miben jobb, mint ahová felvették Leventét? Ez mellik is? Hol van?

Ciao!!!!!!!!!!!!!!
jaimee1

Erika! Ment P.Ü.
szilbee

Szilbee,természetesen üzenek ha van vmi Lindával kapcsolatban :)
Egyenlőre még egyben vannak,de sztem holnap be kell mennie a dokihoz.Cegléden úgy szokás hogy 2 nap túlhordás után megindítják..de majd tesójától rákérdezek.Lindát nem akarom "idegesíteni" :)

Nóri,és így mennyiért veszed a cseresznyét?
Igen az emberek nem mindig hálálják,vagy segítik vissza azt,amit te adsz :? :(

Erika,priviben küldöm mivót,mivót ott.. :) :)

Na és persze Nóri,meg Szilbee nektek is :)

Kép
Kép
tundi24

és akkor pár képecske :)

Kép Kép Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!!

Haza érkeztünk a Balcsiról nagyon jó időnk volt és még a víz is elég meleg volt!
Jövőhéten is megyünk olyan jól éreztük magunkat!
Teljesen leégtünk mindannyian,csak jajjgatunk a fájdalomtól!

Tündi!

Nagyon édes a kis Lucus!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Azt el is felejtetten írni,hogy Máténak kibújt az első foga ugy,hogy észre sem vettük!
Pedig azt hittem,hogy majd megszenvedünk vele!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Hali!

Naaaa, Tündi ez nem ér, hogy csak így priviben.... én is kéééérek :wink:

Ivett, ezek szerint jó már a víz? Merre voltatok? Na, mindegy, holnap úgy is megtudom :wink:
Gratula a fogacskához! :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Tündi: Aaszta, micsoda bombázó vagy! Tök csinosak voltatok a lakzin! :D Apa tiszta "Man in black" :lol: :lol: :lol:

Ivett: Ejnye-bejnye leégés! :( Fogacskához gratula!

Szép jó reggelt mindenkinek! Most lövik a....pizsamát is mindjárt, de egyelőre még a 11-eseket az olaszok, spanyolok.
jaimee1

Sziasztok!

Szép jó reggelt! :)

Ivett,mondták is,hogy nagyon erős az UVB sugárzás.Nem is csoda,hogy leégtetek.Jól teszitek,hogy hétvégén is elmentek,legalább kikapcsolódtok egy kicsit.Pancsizós képek?
Gratula a fogyacskához! :) :)

Erika,igen apa mindig olyan,mint egy 'man in balck :) " Még amikor a tv-ben mutogatják akkor is,csak egyenruhás "man in":)
Éjszakáitok jobbak már?Nekünk visszatért szerencsére a 2x-i kelés :)

Évi,neked is elküldöm :) Mikor is indultok nyaralni?Pénteken?

Kép
Kép
tundi24

Morgen!

Szép napot mára mindenkinek!!!

Tündi: Áh, borzasztó éjszakánk volt. Sütött a meleg a plafon felöl (lapostető). Aztán nem bírtam tovább, légkondi bekapcs, akkor meg az zavart, hogy működik, pedig 28 fokra volt állítva a hője.....meg hogy Réka meg ne fázzon. SZóval nem sokat aludtam. Négykor légkondi kikapcs, ajtó ablak kitár....Réka 6 ébreszt. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaj....2x szopizunk, bár megfigyeltem, hogy egyre gyakrabban nem éhes ő 11 kor éjjel, csak simisimi, összebújás, cici, anya, megnyugszik, szundi. Nem baj, élvezem.
jaimee1

Jaa, megszólalt valamikor az éjjel a légzésfigyelő is. Kipattantam, mint egy őrült, mert már riasztott, nem csak egyet pittyegett....A vaksötétben volt pár másodperc mire Rékát megtaláltam, megráztam, méltatlankodott, szóval élt. Az ágy legvégében, keresztben feküdt, a légzésfigyelő hatótávolságán kívül. Legalább remélem, azért szólalt meg az az izé.

Na ennyi. 8)
jaimee1

szülinapi képek Kép Kép Kép elesés maradványa
Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Erika,na mi ezért nem vettünk légzésfigyelőt,én a téves risztások után vágtam volna a kukába...A szívbajt hozza az emberre..Biztos csak az volt a gond,hogy nem érzékelte,semmi más.Ne aggódj :) :)
Az esti összebújás meg jó is mindenkinek,nem csoda,hogy nem bánod :)

Katlina,édes Robika :) Aranyos tortácskája volt.Puszi a bibijére :) De még azzal is aranyos,a szemei...jajj istenem..elfogadom vőmnek :)
A tarktort tudja hajtani?

Meleg van....de nagyon..még itt is..emlkészem tavaj majd meg őrültem fent a 3ikon.Kitartás csajok,vagy gyertek csobbani hozzánk a medencébe :P

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Jó időnk van... :wink: :?

Csongi focitáborban... de megígérték, hogy nem lesznek a fiúk sokat napon.

Tegnap meg Miklóson voltunk (jut eszembe, Pircsi életjelet kérünk!!!!!)
Beüzemeltük Csongi medencéjét, tök jól elszórakozott benne!

Tündi, olvastam a privit, ment rá válasz!

Nóri, hogy van Lilcsi? Meggyógyult már? Adok-kapok... mindenki magából indul ki... én pl. imádok adni, és nem is várok el érte semmit. Persze jól esik, ha megköszönik, de tényleg olyan vagyok, hogy ott segítek ahol tudok. Más meg csak elvárja, de vissza nem adja....hát ez van!
Ja, képzeld felhívtak a Szonda Ipsos-tól, autógumi vásárlással kapcsolatban. Mondtam, hogy engem ugyan kérdezhetnek, de fogalmam sincs, hogy milyen gumi van az autómon :wink: :lol:
Szőke nő vezet :wink: :lol:

J Judit, gratula vizsgákhoz! Hú, jó nehéz lehetett! Hány éved van még hátra?

Vali???????? Légy szi, egy pár sort, ezer éve nem írtál!

Ja, ja, Hajni is elveszett! Hajni!!!!!!! Hahó!

Linda vajon hogy van????

Jaimee, nekünk anno még nem volt légzésfigyelőnk, de én kb úgy vagyok ezzel, mint a fejéssel és a mérlegeléssel... biztos hasznos, de valszeg úgy jártam volna vele, mint Tündi, többet idegeskedtem volna, mint nélküle :?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!
Tündi! Katlina! nagyon jók a képek! Luca nagyon csinos!!! Te is, Tündi, de a fincsi pipihúst jobban szeretem :wink:
Katlina! Nagyon tuti helye van ott Robinak, úgy látom. Minden jóval el van látva.
A plezúr meg hát....nem ez lesz a legnagyobb balesete, attól tartok. Látszik rajta :lol:

Évi! :lol: Már én sem tudnám megmondani, milyen gumit vettem, pedig én intéztem. De már még annak is utána kéne néznem, hogy hány colos meg a radiál, vagy mi? :shock: No, de erre a kocsira már nem kell többet gumit vennem....remélem.
Köszi, Lilcsi jól van már. Ma 1 szobai wc-vel jöttünk haza 1 100Ft-os boltból, ahol a bnőmnél voltunk dumcsizni. Kisasszonynak megmutattam a boltban, egyből vetkőzött és ült rá. Hát csak megvettem már :lol: . De itthon a kaki már a bugyingóban landolt :? :evil:

Lányok! Aki látta már..tudja, hogy a Várkonyi téri körforgalomban a "kertben" mi a rendeltetése azoknak a fából kiszült micsurinoknak?

Erika...légzésfigyelő...dettó, mint Tündi :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Rég jártam arra. Arra a "libegő izére" gondolsz? vagy ez újdonság?

Hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű, de meleg van. :shock:
jaimee1

Hűűűde, sztem is....

Ezt most csinálták a parkosítás keretében. Először azt hittem, pavilont akarnak csinálni, de hát annak semmi értelme 1 körforgalom kellős közepén....nem ülne ott senki a virágokon kívül :roll:
De nem pavilon lett....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali!

Bocsi, hogy most nem írok bővebben, de a fúk betegek... a porszívó már a végkimerülés határán a sok orrszívástól...

De nem panaszkodni akarok, csak tenni egy Táblit! :)

Kép

Pusz! 8)
szilbee

JA! Rózsalugas lesz... Ádám szerint! Az meg ugye nem biztos... :lol:
szilbee

Óóóó, köszi Szilvi...így már kezd derengeni :lol:

Fijúknak jobbulást! :cry: Mi lett már megen? Szokásos takonyon kívül más gond nincsen, remélem.

Mentünk mamához...este jövök...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Oké... :shock: ...holnap este jövök...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,én is néztem a múltkor mi lesz majd az :D de lehet tényleg rózsa lugas lesz ahogy szilbee is írta :)
Már kérdezni akartam,de az agyam...szóval hol találtad meg a medencét? :)

Szilbee,jobbulást a fiúknak!!

Írtam Lindának,még egyben vannak,egyenlőre nem kell befeküdnie.Ja,és Erika megírtam neki,hogy azt írtad,holnap front és megérkezik Réka baba.ugye nem baj :oops:

Vmit még biztosan kifelejtettem :roll:

Kép
Kép
tundi24

Nóri,miért csak holnap este jössz????Mi volt a mamánál?

Kép
Kép
tundi24

Szép jó estét mindenkinek!

Köszönjük szépen a gratulációkat a fogacskához!

Tündi!

Sajnos elfelejtettem elvinni a fényképezőgépet annyira siettem az összepakolással!
De a hétvégén csinálok képeket!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Hali.

Szilvi.jobbulást a fiúknak.náthik csak a fiúk? láz? gyógypuszi nekik.
Meglátod most úgy bejáratódik Levi,hogy ősztől kevesebbet lesz beteg :)
Nekem anno azt mondta Sohajda Zita dokinéni,hogy amíg az összes ovis virivel nem találkoznak,addig nem lesz nyugtunk.. 8)

Ivett. de jó volt nektek a Balcsin.Melyik városban voltatok?Tényleg szupi volt az idő.Majd tegyél akkor képeket.

Erika.nekünk sem volt légzésfigyelőnk (rajtam kívül).:) jó dolog nagyon...de a téves dolgaikkal bizti ráhozzák az emberre a szívbajt.Zsolti is mindíg ilyen vándormadár volt...már 2hósan egész máshol találtam mindíg meg a kiságyban :lol:
Sziszi meg ...a mai napig olyan.. hogy ahogy lefekszik..onnan nem mozdul el. :)

Évi.Bizti jól érzi magát Csongi a focitáborban :) Mikor jönnek haza? Kishaverja is ment?

Katlina.nagyon tutik a képek.szupi a torta is.Robika édes...még a bibivel is :D

tündi.csinik voltatok :)

Többiek????

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Bibi:szobaton séta az udvaron és hát elesett,szépen esik de ez most em sikerült akkor az orra lett foltosami képen annyira nem látszódik,vasárnap meg a vödörrel játszott ügye szegény gyereknek nincs játéka :D ,és megrogyott és a vödör ejtette az szája felett a karcolást :D ,hát ez még csak a kezdet amilyen halcsík
És a legújabb szavunk:tessék :wink:

Tündi nagyon szííípek voltatok!
Linda már úgy izgulok kár hogy nincs net náluk olyan jó lenne olvasgatni róluk!
Ja és a trakka mi csak így hívjuk még nem tudja hajtani,mi toljuk de nagyon élvezi!

Nóri!
Szünetben kinézhettek ám ti is hozzánk!!!!!!!!

Cleo!
Írhatnál többet is!!!!!!!!!!!

Szilbee!
Gyógyulást a fiúknak!
Porszívózás után Robika hüppögve mondja hogy el-rakjuk el

Kép

Kép
katlina

Andi!

Siófokon az Aranyparton voltunk ahol a Coca-Cola Beach house szokott lenni.

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

még az előbb magunkról is akartam :oops:

Gyerkőceim fürdenek egész nap...alig lehet őket a vízből kikönyörögni.

Múlthét csütörtökön Zsolti megtanult 2kerekűn bicajozni.
Akkor este ezután úgy belevágta a lábújját a falba,hogy pénteken elvittem a házidokihoz...ő beküldött minket az Sztk-ba---így 8-15-ig ott dekkoltunk a balesti sebészet-rtg-baleseti úirányon.. szerencsére semmi nem lett a lábikóval :D

A meleget egész jól viseljük ..a klíma még nemnagyon ment...igaz benn van abban a szobában ahol most a gyerekek alszanak.

na...röviden ennyit

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

[quote] írta:rtam Lindának,még egyben vannak,egyenlőre nem kell befeküdnie.Ja,és Erika megírtam neki,hogy azt írtad,holnap front és megérkezik Réka baba.ugye nem baj

Tündi: Nem baj, csak közben korrigáltak a meteorológusok, vasárnapig ilyen meleg lesz. :shock: :shock: Erről függetlenül remélem hamarabb megszületik Réka.

Andi: Dejó, hogy megtanult becajozni. Dejó, hogy megúszta a balesetet sérülés nélkül. :D

Szilvi: A fiúknak jobbulást! Ebben a kánikulában is lebetegszenek ezek a lurkók? Dátha, ugye?

Pussz!
jaimee1

Ivett,akkor majd jövőhéten raksz képeket :) Jó helyen voltatok :)

Andi,gratula Zsoltikának a bicajozáshoz :) Egyet értek velük,én sem szállnék ki egész nap a medencéből ha megtehetném :wink:
Jó,hogy nem lett komolyabb baja szegénykémnek!Jó sokat kellett várnatok :evil:

Katlina,lesznek még ilyen esések az tuti:P Csak komolyabb bajuk ne legyen!
Majd megtanulja hajtani a trakkert,és mehettek utána 8)

Erika,akkor jó ha nem baj,hogy megírtam neki :)
Réka baba?

Jó éjt! :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok

Szilbeszi ott voltam :lol:
Ti melyik csoportba fogtok járni? Remélem nem egymás mellett ültünk a szülőin :oops:
Mi a Kistücskbe megyünk Ildikóhoz. Felkothetjuk a gatyánkat, hát még az óvónénik 27 kolokkel. Éljen az oktatásügy és az intézménosszevonás :!: :twisted:

Évi, koszi. Most már nem tűnik nagy durranásnak, de akkor meg kell valljam néha majd meg haltam. Kelés 1-2 magasságában, ha apa otthon volt, akkor már 7-kor bent voltam, napkozben 4-5 ügyfél, kb 8-10 alkalommal rohanás a foldszintről a harmadikra az irodába, majd jegyzőkonyvek írása, és 5 után már mentem is haza.... Semmi panasz, csak zajlott az élet. Most viszont beindul a pihi. Majd pár hét múlva. Talán.

Szombaton Kinga a barátnőmékkel lement Cserkére kempingezni, mi meg utánuk vasárnap. A három nőci jól kiázott, merthogy egész nap a vízben voltak, de hogy este 9-kor még nem voltak hajlandóak aludni, hát ez őrületes volt. Szerintem én nyertem a ki alszik el legelőszr versenyt.

Mostanság van egy halom pozitív élményem apával kapcsolatosan. Előbb-utóbb hátha menne a kerti nyugágy is...
Szóval megemlítettem, hogy vihetnénk nyaralni a bicajokat. Egyből helyeselte a dolgot. Ma beszéltem egy régi barátnőmmel, akik pont aznap mennek nyaralni a Balcsira, amikor mi eljvünk. A szomszéd utcában lenne a szállásuk mint ahol nekünk is. Mielőtt egyeztettünk volna gyorsan foglaltam még szállást 2-3 napra, mert akkor kezdődik majd valami feszztivál, és a szálloda általában dugik van. Nagynehezen utolértem apát a strando Zsófival, és egyből azt mondta, hogy hosszabítsunk. Na ekkor elártam neki, hogy már megtrtént a dolog. Elsőre mégsem mertem volna ezzel nyitni :roll:

Ja, és amiről totál megfeledkeztünk, az az, hogy tegnap volt a házassági évfordulónk. persze ennyi idő után ez már majdnem természetes is. 17. volt. +3 év együttélés előtte.... szóval ez már gombócból is megárt.

Info: Aug 17-én a Minimax hajón Alma együttes koncert
Júl 05. 16-18 Gyerkszigeten szintén Alma együttes koncert
*********Mi egy kicsit függők vagyunk***********

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit: 27 gyerek??????? :shock: :shock: Anyám! Tesómék kisfia 14 fős csoportba jár Pesten....Hehe...elfelejtettétek a házassági évfordulót? nem semmi. :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Sziasztok

Szilbe koszi ott voltam :lol:
Ti melyik csoportba fogtok járni? Remélem nem egymás mellett ültünk a szülőin :oops:
Mi a Kistücskbe megyünk Ildikóhoz. Felkothetjuk a gatyánkat, hát még az óvónénik 27 kolokkel. Éljen az oktatásügy és az intézménosszevonás :!: :twisted:

Évi, koszi. Most már nem tűnik nagy durranásnak, de akkor meg kell valljam néha majd meg haltam. Kelés 1-2 magasságában, ha apa otthon volt, akkor már 7-kor bent voltam, napkozben 4-5 ügyfél, kb 8-10 alkalommal rohanás a foldszintről a harmadikra az irodába, majd jegyzőkonyvek írása, és 5 után már mentem is haza.... Semmi panasz, csak zajlott az élet. Most viszont beindul a pihi. Majd pár hét múlva. Talán.

Szombaton Kinga a barátnőmékkel lement Cserkére kempingezni, mi meg utánuk vasárnap. A három nőci + barátnő jól kiázott, merthogy egész nap a vízben voltak, de hogy este 9-kor még nem voltak hajlandóak aludni, hát ez őrületes volt. Szerintem én nyertem a ki alszik el legelőszr versenyt.

Mostanság van egy halom pozitív élményem apával kapcsolatosan. Előbb-utóbb hátha menne a kerti nyugágy is...
Szóval megemlítettem, hogy vihetnénk nyaralni a bicajokat. Egyből helyeselte a dolgot. Ma beszéltem egy régi barátnőmmel, akik pont aznap mennek nyaralni a Balcsira, amikor mi eljovünk. A szomszéd utcában lenne a szállásuk mint ahol nekünk is. Mielőtt egyeztettünk volna gyorsan foglaltam még szállást 2-3 napra, mert akkor kezdődik majd valami feszztivál, és a szálloda általában dugig van. Nagynehezen utolértem apát a strandon Zsófival, és egyből azt mondta, hogy hosszabítsunk. Na ekkor elárultam neki, hogy már megtrtént a dolog. Elsőre mégsem mertem volna ezzel nyitni :roll:

Ja, és amiről totál megfeledkeztünk, az az, hogy tegnap volt a házassági évfordulónk. persze ennyi idő után ez már majdnem természetes is. 17. volt. +3 év együttélés előtte.... szóval ez már gombócból is megárt.

Info: Aug 17-én a Minimax hajón Alma együttes koncert
Júl 05. 16-18 Gyerkszigeten szintén Alma együttes koncert
*********Mi egy kicsit függők vagyunk***********

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Bocs dupla lett.... pedig elsőre is épp elég hosszúra sikeredett

14 gyerkőc az épp ideális lenne...

Annyi kezdésnek a kedvezmény, hogy 17 gyerkőc kezd szeptemberben, a tbbiek októberben, és novemberben csatlakoznak, ahogy betoltik a 3 évet.

Oregséggel jár a szenilitás is...

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Szenilitás....
Akartam írni, hogy tok jók ezek a mozgó képek :lol:

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit! Mi a Pillangóba kerültünk.

Fiúkról: Nátha, torokfájás, nehezen szakadozó köhögés.

Leventét ma reggel a szobájának az ajtajában találtam. Ott feküdt hason a földön. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Aludt! :shock: Most már tuti hogy alva jár vagy pisilni indult csak közben elnyomta a buzgóság? :|
szilbee

Andi! Párod vállal lákondi átvizsgálást is? Mobil kondit...
szilbee

No Palóc lettem... no de jó... :roll: :oops:
szilbee

hali.

én már nem lepődök meg a 27-es ovis csopilétszámon.nálunk is annyian lesznek a csopiban :( ..pedig eddig 22körül volt.de ugye a Verseghy-parki oviból sokan jönnek+persze az új kiscsopisok.Lesz új ovónénink is-szintén a Verseghy-ből.Egy pozitívum:át lesz alakítja a csoportszoba-egy csomó minden új lesz...asztalok,székek+ galériát építenek. :D

Szép napot.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Jó reggelt!

Jjudit,jó,hogy apát ilyen könnyen tudod puhítani.Nekem ez mindig nehezen megy :)
Boldog házassági évfordulót nektek! :) Szép idő együtt :) :) Remélem mi is megérünk ennyit :wink:

Erika,én is a kisebb létszámmal értek egyet,de hát ez manapság nem igazán megvalósítható,pedig sokkal jobb lenne.

Szilbee,Levente szokott alvajárni :roll: ? Nem csak tényleg pisilni indult?Továbbra is jobbulást nekik!!

Nóri,te miért nem jöttél már este :roll:

Andi,akkor nálatok annyi előnye lesz a dolgoknak,hogy felújítják egy kicsit az ovit :) Házikóval,hogy álltok?

Kép
Kép
tundi24

Háj!

Szilvi: :shock: :shock: Fel ne fázzon, egyem is meg... Ez a fotó a vonalzódon Dávidról nagyon aranyos. Megnéztem a szülinapos képeket, szupik! Kértetek időpontot a Ped. Intézettől?

[quote]E írta:rika,én is a kisebb létszámmal értek egyet,de hát ez manapság nem igazán megvalósítható,pedig sokkal jobb lenne.

Hát csak akarni kéne egyeseknek.

Különben azóta eszembe jutott, hogy a mi óvodai csoportunk egy az egyben ment fel első osztályba, mi is voltunk kb. 28-an. :oops: :oops:

Nóri: Mizu? Bírjátok a meleget? Hány fok van nálatok estére?
jaimee1

Tündi.

ááá most nem csináljuk sajna...még gyűjtögetünk.ha nagyon jó lesz az év,akkor tán még idén tető lesz rajta...csak az a baj,hogy rengetegbe kerül +sok idő lesz megcsinálni.-és mivel a mostani házzal egybefüggő tető lesz (a régi ház is teljesen új tetőt kap) az egészet csak egyszerre lehet csinálni.kb 2milla ....gondolhatod.

Szilvi.Ari lehetett Levi.Zsolti is produkált már ilyeneket.sőt egyszer kipattant az ágyból,spuri a bejárati ajtó felé---elfutott...majd megkérdeztem hová megy így éjszak...ekkor vissza-spuri az ágyba...egy szó nélkül...úgyhogy tuti alvajárt. :lol: :lol:
ilyen is volt már,hogy a földön...itt-ott találtam meg 8)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

sziasztok!

egy kicsit magunkról: amugy elég lapos a hangulatom bár nagyonörülök ennek a jó időnek, sokat medencézünk Bettikével, de amugy olyan el vagyok magammal, azért nem irok most.

Tegnap itt volt barátnőm s van neki is egy kislánya egy hónappal fiatalabb Bettikénél, de olyan szomorú voltam mert Bettike nagyon irigy volt meg durcáskodott meg nem játszott a kislánnyal pedig annyira aranyos volt ment utánna hogy játszon vele meg hogy nézze meg a könyvét, aztán Betti bevágta a hisztit ajtó becsukta ő benn a kislány meg kinna folyosón durcáskodott. na mondom szép.

Aztán volt hogy jól el voltak de ez volt a kevesebb. én nem tudom miért ilyen Bettike ha másik kisgyerek itt van. szombaton Gabinak a fönöke meg a kisfia volt itt akkor is ki se ment mikor itt volt, bezzeg mikor hazajöttem a tescoból akkor egyből mondta hogy volt itt a barátom!!! na persze gondolotam magamban.

Amugy képzeljétek ugy néz ki vissza térünk a pelenkára éjszaka. Mert még mindig bepisil Bettike éjszaka. S ezt gondoltam én ki hogy majd hátha nem fog neki tetszeni a pelenka, de hát évedtem. először mikor hoztam nem vette fel két napig nemis pisilt be aztán harmadik nap bepsilit s vasárnap először felvettük. fura is volt neki......... de hát belepisilt....aztán majd ugy néz ki hogy használjuk inkább még egy kis ideig hátha aztán kinövi most csak ez egy kis visszacsúszás nála. vagy nem tudom......

Ovi:

Bettikéék 22 vannak azt hiszem egy csoportba, de most nyáron az egész ovoda egy csoport mert kevesen vannak.
Nah jah bár eléggé elegem van már az oviból legszívesebben ha lenne itt a faluban másik átvinném de hát nincs.
Először júni elején kérdezik hogy Bettike jön e végig( júli 25.-ig) mondom igen mert nekem ugye júlisban végig van gyakorlatom. hát huzta a száját az ovónő ez van.
Múlthéten hétfőn kedden vittük Bettikét, szerdán doglzoni voltam akkor anyáék nem vitték csütörtök meg pénteken én nem vittem. de szerdán is meg csütörtökön is szóltunk csak pénteken nem mert nem vették fel a telefont.
Ugy volt hogy tegnap már viszem de mivel jöttek ki barátnőmék hát csak nem viszem...elvégre azért jöttek volna hogy együtt legyen a két csajszi. S mikor hívom az ovónőt mondja hogy hát ez igy nem járja hogy hol viszem hol nem a gyereket az oviba, ezért őket (hát hogy most megbüntetik vagy leszidják már meg nem mondom mit cisnálnak) de vmit csinálnak velük. Azt mondta hogy egész hátre kihúzza Bettikét majd jövőhéttől írja be újra mert hogy amúlthétre is végig be volt húzva......nah szép mondom jó persze megértem hogy rosz ez igy hogy hol megy hol nem, de nekem is ugy szólnak hogy mikor kell menni tescoba..... nah mindegy szóval engem vhogy nagyon kispéciztek ezeke az ovónők..... :cry: ez van már nemis érdekel legalább itthon van velem még a gyakszi előtt Bettike.

Amugy meg még alszik a drágám biztos nem tudott jól aludni mert meleg volt most meg kellemes hüvős van a szobában...

nah de nem irok már regény reggel korán:-)

jah s azt nem tudom hogy írtam e de meg van az utolsó jegyem is végre 3 ét után, igy a félévem eredménye: egy 4-es s a többi ötös :-D
a térdem viszont még mindig fáj sőt a múlthéten a vége fele a másik térdem is elkezdett fájni bár az két két és fél nap után elmúlt.

puszi mindekinek

Kép
kbernadett

Hali.

Betti. de jó,hogy írtál.
Gratula a sikeres félévhez!!!ügyi vagy.

Pelus témához:szerintem ne add rá.Figyi Sziszi egy picivel idősebb csak Bettikénél---úgyhogy ismerem a témát.De nálunk az bevált,hogy amíg ezt csinálta,mint Bettike-amikor felébredtem éjjel-bementem és ráültettem bilire...persze aludt :) mondtam neki,hogy ülsz a bilin...pisiljél...és legtöbbször így is lett.Most már nem akarom elkiabálni,de nem kell éjjel kelni hozzá.este elalvás előtt pisilés...és reggelig bírja.

Képzeld itt Szolnokon kaptam Sziszinek pónis rucit...póló+szoknya.nagyon csini.és csak 2200 volt :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!!!

Jöttem már egy kicsit én is dumcsizni az oviról :) Hát képzeljétek mi 30-an leszünk egy csoportban :evil: Nem engedték meg ,hogy induljon új kiscsopi holott gyerek lett volna rá bőven .....meg persze óvónő is ...hát nem is tudom ezt a vezetőséget hová kellene száműzni egyszerűen borzalom ami a városban folyik ...tiszta ideg vagyok miatta.
Mivel ugye nagyon sokan vannak így annyira szűkösen lesznek egy csopiban,végül is az ovi maga jó az óvónők nagyon aranyosak hát majd meglátjuk,hogy szeret e menni a kisasszony :D Igaz tegnap közölte mikor megmondtam neki,hogy falevél lesz a jele ,hogy ő akkor nem is megy mert neki az nem jó jel...de hát sajna ez maradt nekem már én voltam az utolsó aki választhatott ....egyénként nekem sem tetszik túlzottan :roll:
Ha néha olvassátok a blogom ott azért írok néha magunkról,már ha van kedvem :wink: Voltunk már kullancsosak most meg teljesen leégett Dia a hétvégén napon :cry: Borzalmas csúnya a háta és a válla....de egyszerűen képtelenség volt beparancsolni a házba,kint voltunk anyósnál ott van óriási nagy medence és kint pancsolt egész délután. Pedig tettünk 3 napernyőt is ,hogy ne érje annyira a napocska de nem ért semmit :(
Kenegetem fenistillel neki de nem igazán akar múlni a pirosság ...:(
Na lépek is mosom a hajam jelenésem lesz ma ...majd elmondom ha sikerült :wink:
Kép

KépKép
diÁcska

Cleo!
az nagyon jó!

hol lehet kapni?

Hát nem tudom volt olyan éjszaka nem is olyan régen, hogy este elaludt 11 kor( mertugye későn alvó) 02:30 fele felkelt hogy szoljon hogy pisilnie kell de már előtte vmikor bepisilt.

nincs felfázva mert nézte neki a védőnő a pisijét az oviban nem olyan rég.
meg olyan periodkius ez nála, mert ugye volt hogy szobatizsta lett nappal akkor már este is szinte rögtön aztán dec-jan bepisilés febr márc nem áprilistól meg idáig bepisilés.
hát nem tudom.... hogy hogy lenne a legjobb.

Nah majd ha változik vmi akkor irok.

Kép
kbernadett

betti.

majdnem ugyanígy volt Sziszi is...2éves korára szobatiszta lett.utána 1/2év szünet...majd elkezdett becsurgatni,bepisilni időszakonként .na jó...elmúlt...elkezdtük az ovit 3évesen...semmi bepisilés...majd pár hó múlva 1-2 hétig minden nap bepisilt. Énis akkor vittem dokihoz...pisinézés..semmi.
Szeritem elmarad majd nála is...de időbe fog telni.tegyél alá gumilepedőt stb.minden esetre próbáld meg elalvás után 2órával megpisiltetni...hátha bejön és nem lesz pelus :)

pónis ruci...képzeld kinnt vettem a Lengyel-piacon.csak úgy kimentünk nézelődni és voltak pókemberes,scooby-s,eperkés,pónis cuccok.na a lányom +Zsolti is rázizzentek rögtön :lol: :lol:
Most meg majd olyan "igazi ló" képes pólót veszek neki+kerilánynak.még máj 1-én kinézte a ligetben...de sokalltam az árát.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Betti, tudom, hogy nem vígasztal, de ezt más óvodában is megcsinálják... nálunk is ez volt mindig szünet környékén. Szinte már azt kérdezték, hogy ugye nem viszem a gyereket? Pedig hát úgy is ott kell lenniük, délelőtt kinn vannak, délután alszanak, sok baj nincs velük....

Egyébként hallottam a Jósikáról, megy 2 kislány és egy kisfiú oda, ők mondták hogy 27-en lesznek.. :? Na, mondjuk egyszerre kiscsoportban tuti nem lesz ott annyi gyerek (betegségek miatt főleg), de akkor is rengeteg!

Vali, végre :wink: Hát 30 fő, az már nem semmi :? Nem csak az oviban van ez, látod, nálunk meg az iskolákat vonják össze, most már tuti :cry:
Menj el a gyógyszertárba és kérj leégésre spray-t. Nem tudom, mi a neve, de tavaly Csonginak mikor iszonyatosan leégett az használt! Pár nap alatt rendbe jött tőle!
Nagyfiadnak milyen lett végül a bizije?

Erika, bár nem tőlem kérdezted, de én már sülök meg a lakásban.... :? (a férjem lefújta a légkondit :? )
Éjjel alig tudtam elaludni. De már csak két estét kell itthon kibírni :lol:

Hú, Szilbee, érdekes lehetett Levi a küszöbnél.... biztos pisilni indult, aztán túl fáradt volt hozzá....

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?