Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti

köszi,asszem nagyon is igazatok van.
Mondhatom,hogy nem vagyok annyira feszült már?? :D :shock: :oops:
Hogy vagy??
Vendég

Erika!

Azt te tudod,hogy feszült vagy e ,te érzed én igy láthatatlanban nem látom,tudod azt látni kéne!!!! :wink:Hogy,hogy vagyok????Nem birom a meleget és álandóan feküdnék és aludnék!!!!Ha leteszem a fejem már el is szunditok!!!Tünetek is megvannak!!!!!Már jó lenne ha kedd lenne és túl lenni rajta,hogy baba van vagy valami baj!!!!A vonalzómon is gondolkodtam levegyem,ne vegyem de fene tudja legyek optimista legalábbis olyan jó ránézni és abba a hitbe lenni,hogy baba van a pocakomba!!!!!De kedden reméllem kiderül,hogy baba vagy valami baj!!!!Én az elsőt szeretném!!!!
És ti ,hogy vagytok??????????????????
Vendég

Kriszti

azért az álmosság nálam tök tuti jel volt.Kívánom hogy nálad is az legyen!!!MElóba is csak lightosan!!!!
Köszi megvagyunk.NAgyon meleg van...(most fejeztem be ráadásul a vasalást.. :? )
Tegnap múzeumok éjszakáján voltam a barinőmmel,és GYulával.Nagyon jó,és érdekes volt.Éjjel jöttünk haza.Fura volt kimozdulni...De jó is egyben!!
KEddig izgulunk!!!Akkor valami nagyobb UH-on is megnéz?Kórházba??

Mindjárt megyek a gyerekekért,mert
Vendég

mert menni kell... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Erika!

Jó is az néha kikapcsolódni! :wink: Mi most kimegyünk vidékre anyuékhoz,de nem sokáig tudunk lenni,mert a párom éjszakára megy! :wink: Reméllem kedden kiderül vagy beborul! :wink: Mármint,hogy mi van! :wink: Igen a szülészetre kell menni,mert ügyel!!!!! :!:
Vendég

Csajok!

Tegnap este moziba voltam a barátnőmmel este :lol: Annyira jó volt kimozdulni Pestre :wink: Jó volt hogy senki nem kért egy pár óráig se enni,se inni,nem nyaggattak..és egyik gyerekem se volt 30 km-es közelben :lol:
Azért fél óránként lestem a telefont hogy nem hív-e apa Olika miatt :lol: :lol: :lol: Szépen lefektettem fél 8-kor ,apának semmi dolga nem volt vele tudta nézni nyugiba a meccset :wink: )mert reggel 6-ig aludt..a srácok meg anyunál voltak,mentek a múzeumok éjszakája programra a városba.

Kriszti!

A tünetek jó jel!!++

Üdv.Encike!Írj magatokról!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Bévi üzeni h jól van ,puszil mindenkit. Ha lesz valami akkor majd jön.

Kriszti nagyon kiváncsi vagyok kedden mit mondanak Neked!
Tünetek jó jel. Legeslegelőször én is csak álmos voltam, még semmit nem sejtettem, de utána összeállt a kép!!!

Rik tegyél a szíved szerint, de próbálj meg bízni hogy minden ok lesz.

Panny, már éppen megérdemelted ezt a kis szabit. :wink:

Túlélünk ebben a melegben, gondolom Ti is.
Nehezen , de elviselhető. Igazából nekem az éjszakák a nehezek.
Pisilek, iszok, párnákat pakolok :oops: :roll: szóval dolgozom egész éjjel.Kapok egy szopipárnát akkor majd talán könnyebb lesz, mert csak egyet kell igazgatni.
Persze nappal alszom ebéd után egy órácskát. De már mint a csecsemők vonulok a szobába...
Holnap Uh a kórházban, utána gyerekekkel fogszabályozás.Remélem minden ok lesz és a nagy meleg előtt hazaérünk.

Nagyok épp fürödnek az udvaron, tök jól érzik magukat!!!!!!!
agica1027

Sziasztok!!

Hogy bírjátok a meleget?? megmondom őszintén mi a medencében....ma egész du. benne voltunk, illetve én azért nbemn vittem túlzásba...na de a gyerekek! Alig tudtam őket visszatartani, hogy legalább várjuk ki a du. 3 órát, amikortól állítólag nem éget annyira!

Tegnap megvolt az esküvő, a meleg ellenére nagyon jól éreztük magunkat! Veronika még hajnali 3-kor is azt mondta, hogy ne menjünk! :lol:
Majd a végén dobok képeket!

Ágica!
Hú, most megint elbizonytalanodtam, mert már más is mondta, hogy élőben sokkal kisebb..... :(

Na, most be kell fejeznem, befutott anyukám, de majd jövök még.........

Kép

Kép
ditta76

Ágica

ez tetszett "Pisilek, iszok, párnákat pakolok Embarassed Rolling Eyes szóval dolgozom egész éjjel." :lol: :lol:
Gondolom Neked nem tetszik annyira.. :roll:

Ditta

mi is medencében,ill. a lakásban besötétitett szobákban birjuk a meleget.De holnap már melózva töltöm :twisted: Gondoljatok rám.ÉS KRSIZTIRE,hisz Ő is ezt csinálja... :roll:
Vendég

KRSIZTIRE=KRISZTIRE :oops:
Vendég

Panni!
Tök jó,hogy kimozdultál,már megérdemelted én is azt mondom!

Ágica!
Én is ezt csinálom éjszaka!!!!De nekem másnap felkell kelnem,olyan vagyok mint egy mosott rongy,délután haza megyek,gyorsan elvégzek és lefekszem és el is alszok,ha nem keltenének fel ki tudja meddig tudnék aludni!!!!

Edit!
Hú,de jó volt nektek lagziztatok!Mi is augusztusban,már várjuk de a munkát ami vele jár azt átadnám másnak!
Nagyon reméllem,hogy találkozunk nem sokára!!!!

Erika!
Igen mi dolgozunk!Keveset vagyok most az úton,de igy is nehezen viselem a meleget,mert nem azt csinálhatom mint otthon,hogy lefekszem és pihenek,de hát ez van!!!!!
Nálunk mennek a ventilátorok,talán igy kibirható,ebéd főzés közben én is főltem! :wink:

Na jó éjt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Csajok akik dolgoztok RÉSZVÉTEM!!!!
Tehát Rik és Kriszti a héten hősök lesztek!!!
sok erőt hozzá!!!

Jó pihit éjszakára én úgyis dolgozom!!!
:wink: :roll:
agica1027

Ágica!

Köszi! :lol:
Azért ne dolgozz olyan sokat! :wink: :lol: :lol: :lol: :!:

Jó éjt!!!!
Vendég

Hát nagyon gáz volt ma az idő...felállítottuk mi is a medencét,sztem holnap már tuti lesz benne a víz...én is alíg bírtam a srácokkal mert egész nap ki akartak menni de nem engedtem a káros nap miatt...igaz hogy 40 faktorossal kenem őket állandóan de hallottaa a rádióban,meg olvastam hogy különösen veszélyes manapság és ha egy kisgyerek megég-leég,egy életre oda a bőre és vaószínűleg felnőtt korára bőrrákos lehet :shock: Szal nagyon kell vigyázni!!Főleg Márk fiam a veszélyeztetettebb kategóriába tartozik(fehér bőr,kék szem,világos haj...az apjuk is ez :shock: )

Tényleg részvétem a munkás embereknek :lol: :lol: :lol: szal Kriszti és Rik kitartás!!!

Az éjszakák nálunk is gázosak...alíg bírok aludni olyan meleg van...főleg fennt a hálóban...lehet leköltözöm a lenti fürdőbe...ott van a leghűvösebb a házunkban :wink:
Olikát egyenlőre nem viseli meg a meleg,legalábbis semmi nyűgősség vagy ilyenek,tud aludni szépen.

Jó éjt :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!
Köszi a kedves fogadtatást! Van már 2 lányom, 5 és 2.5 évesek. Szeretnénk 3. babát, a párom főleg fiut.

Febr.-ban sajna volt vetélésem és azota mult hoba kezdtük a projectet, de sikertelenül. mert megjött. Kb a héten lesz pém, szoval ismét mindent beleadunk. Mérem a hőm, lh-zok, folsavat, vitamint szedek.

Tina!
Antioxant?

Hát tényleg meleg volt ma! Mi is medencéztünk, de szigoruan 3 után, addig hüsöltünk idebent.
encike 2

Jó reggelt!

Az otthon lévőknek is kitartást!!!!!!!Bújjatok a jó hűvös lakásba!

Encike!
Igen arra gondoltam!!!!!Hát akkor drukk a fiúhoz!!!!! :lol:

Megyek szenvedni!!!! :evil:
Vendég

Sziasztok!

Na akkor foly.köv..... :lol:

Szóval Ági, azt kezdtem el, hogy nagyon elbizonytalanítottál, mert már más is írta, hogy ez a fajta kocsi sokkal kisebb élőben.... :cry:
És te ezt hol láttad? Valószínű, mi is szétnézünk üzletekben is, hogy felmérjem a felhozatalt.
Ja, és ez: :lol: "pisilek, iszok, pakolok!"..mintha magamat hallanám! :lol: Dettó! Sehogy se jó! Pedig hol van még a vége! :shock:

Kriszti!
Őszintén szólva kicsit fura, hogy a dokid nem mond semmi konkrétumot! Mi az, hogy van ott egy folt?? Így a 7. hétre már simán látnia kéne a petezsákot....Drukkolok holnapra!
Tegnap itthoni pancsolás volt, de ma lehet, hogy átugrunk Bogácsra, de csak 4-kor, medrt akkor már nem éget úgy a nap, na meg onnantól van kedvezményes belépő! :lol:
Bírd ki a mai melót!!

Rik!
Te is bírd ki valahogy.....
Tegnap msn-eztem a hugaimmal, hát, legalább ennek a melegnek a negyede jó volna nekik! Ők meg már abba depisek, hogy egy hete esik, és 15 fok van Skóciában!
Féltés: nálam is előjön néha, de inkább úgy, hogy én bármilyen apróbb betegség mögé képzelek rémes dolgokat..........meg úgy általában...féltem a páromat is, ha valahova elmegy, mert hajlamos elfeledkezni a biztonsági övről......szóval én félek valamelyik családtagom elvesztésétől......szóval szerintem mindannyiunkban ott van ez a félelem, kinél nagyob mértékben, kinél kisebb! Ezért még nem vagy beteges! :)

PAnni!
Akkor jó volt kiruccanni........És a szopit hogy oldottad meg?? Vagy akkor már nem volt szopi este?
Leégéstől én is nagyon féltem őket! (na, megint egy félelmem...... :roll: ) Bár Veronika tiszta csoki már, az apja bőrét örökölte, még soha nem volt leégve, de azért őt is kenegetem. De Atika olyan kis fehérke, mint én, rá jobban kell figyelni!

Encike!
Üdv.! Akkor hajrá akciózás a hétre!! :lol: :lol:

Kép

Kép
ditta76

Akkor a képek:

Indulás az esküvőre, még otthon:
Kép
Kép
Kép
Kép

Veronika az ifjú párral:
Kép
Bevonulás a templomba (ő vitte a gyűrűket):
Kép

és egy tegnapi kép:
Kép

Bocs, ha kicsit sok volt!

Kép

Kép
ditta76

Ditta!

Nagyon szépek voltatok az esküvőn :wink:

Az esti szopi nem maradt el...fél 8-kor evett és szunya volt,utána nem szokott már amúgy sem.Legközelebb csak reggel 6-7 körül eszik megint.Már rég nem kel enni a drága,átalussza az éjjeleket :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ditta,
gyönyörűek voltatok/vagytok! :)
És a háttér sem utolsó, mármint az udvarotok! :lol: Milyen szépen kibokrosodtak a virágaitok! A medencében milyen mély a víz?
Lányod tényleg csoki! 8) Jó is az.... mi mindnyájan fehérbőrűek és érzékenybőrűek vagyunk, egyfolytában folyik nálunk a naptej :lol: Tavaly ennek az lett az eredménye, hogy le sem barnultunk rendesen.

Panni,
iszonyatosan irigy vagyok a picurkádra, hogy ilyen jó alvó. Én még most sem alszok olyan nagyokat mint Te, mert a lányom még most is kel egyszer legalább, ha más nem hajnalban, persze ez már jó, de hát ugye mindjárt itt a következő is! :wink:
Neked meg már most jöhetne a következő! :lol: :P

Erika, Kriszti,
kitartást ehhez a hőséghez! Néha mosakodjatok hideg vízzel stb. nehogy hőgutát kapjatok menet közben! Vagy vizes zsepit vigyetek...
Hát mi vagy a lakásban hűsölünk vagy kint a medencében. Máshogy nem bírjuk, sétálni is csak este nyolc után mentünk...

Encike,
üdv itt a csapatban! Kell a frissítés! :wink: És hajrá félidő! :oops:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Gona!

Mi is most csobbantunk a medencében...máshol nem lehet kibírni...igaz mi Olikával csak lájtosan,de a sácok tobzódnak!!Este meg a Trambulinba örjöngenek..a fene a jó dolgukat :wink: ..a mi gyerekkorunkban hol voltak ilyenek otthon???

Mi is csak este megyünk el a közeli hiper-szuper játszótérre mert iszonyat a hőség...
Bennt elviselhető,bár az emeleten már gázabb...és ott vannak a hálók..szal én éjjel a hőség miatt nem nagyon tudok aludni...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ja és hogy jöhetne már akár a következő????Gona,ez még viccnek is rossz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

PAnny

amilyen jól veszed az akadályokat,szerintem is simán mehetne a 4.!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Encike

én is a héten leszek félidős.Akkor mindkettőnknek hajrá!!!!! :lol:
A vetélésed korai stádiumban volt??HAmar összejött az a terhesség??HA kényes a téma ne válaszolj! :roll:

Kriszti

azért ez a fáradtság továbbra is jó jel...

Ditta

nagyon szépek voltatok.VAgyis a többiek.Te rémes voltál hogy nincs rólad kép???? :D Pedig igérted nekünk az uj ruhád megtekintését!! :P

Köszi csajok a rámgondolást,melós nőre... :roll: :lol: :lol:
ÖSzintén szólva még az arcomról is csöpöggött ma a veriték(Pedig én nem vagyok egy ilyen tipus,sőt a kezem ált.hideg,és zokni minden mennyiségben... :oops: )Szal ez a nap egy hőség nap volt.Holnapra mondanak egy kis enyhülést.Hány fokot is?? 2??? :?
Vendég

Rik drágám! :lol: :lol:

Menj csak vissza egy kicsit a képekre, és nézegesd, míg fel nem fedezel valamelyiken!! :lol: :lol:
Tudom, tudom, a meleg.............. :lol:

gyerkőcök most jöttek ki a vízből..ja, én is hűsöltem kicsit, lájtosan....

Panny, Gona, nektek is köszi a dicséreteket!!
Gona, mi is csak 8 után szoktunk felkerekedni, vagy séta, vagy bicajozás. Tegnap este fél 10-ig bicajoztunk! :)
És utána még kint ültünk a hintaágyban egy fél órát.......

Kriszti?? Mizu?
Minden oké? Túlélted a mai melót?

D.

Kép

Kép
ditta76

Ditta

nem,nem a meleg! :roll: A szépséged vakított el! 8) :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tudom, már rég írtam nektek. :oops:
Jól vagyunk, bár a meleg miatt kipurcanva. Gyerekek hazajöttek a mamáktól. Itt van az unokahúgom is, bár dolizik 1 hónapot. Úgyhogy csak délutánonként látjuk. Már egészen belejöttem, hogy mindhárom fiú mellettem van napközben. Kicsit azért nehéz, de bírom egyelőre.

Kriszti! Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!

Ditta! Csinik voltatok az esküvőn. Irigykedem az udvarotok miatt. Szép!

Panni! Jó neked, hogy Olika végigalussza az éjszakát, igaz, Bence is csak 2szer kel általában: 3 körül, és 5-6 tájékán.

Rik! Gondolok rád ebben a forróságban. Mosd meg az arcod sokszor.

Gona! A melegen kívül jól vagy?

Ági! Nem irigyellek az éjszakák miatt. Bár nekem később kezdődtek a "munkák".

Enci! Én is üdvözöllek. Mindent bele!

Pá!

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok

Kriszti sok-sok drukk holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyere majd hamar!!!!

Ditta
Csinik vagytokj és a háttér sem kutya!!
Brendon és Baba-City itt láttam a kocsikat.
Ámultam a kínálaton. :roll: :shock: Még babakocsi-ringató is volt.Körbejártuk, néztük, de csak miután elolvastuk h mi az akkor mondtuk
h tényleg az. És nem egy dologgal voltunk így. Nekem már tényleg rég volt kicsikém és azóta ez a babás dolog igazi üzletággá nőtte ki magát.
_Tényleg ügyesnek és nem utolsó sorban józannak kell maradni vásárláskor.De harmadszor már azért tudjuk a fontossági és praktikussági sorrendet.

Panni tényleg ügyi vagy és jöhet a kiscsaj!!! :roll: :wink:

Britta látod hogy belejöttél!!!

Rik siessetek hamar a menyasszonnyal és nem kell menni ok?

Encike üdv közöttünk!!! Hajrá!!!!!

Ma voltunk Genetikai UH-on.Mindene rendben van méretek jók. Itt is kisfiút mondott a doki bácsi. :lol:
Utána nagyokkal fogszabályozás, meg egy kis vásárlás.
Kipurcantam, lában dagadt...
unokatesómtól megkaptam a szopipárnáját, ma azzal karatézom éjszaka.Remélem megtaláljuk a jó pozíciót! :lol:

Meleg volt nagyon, csak pihegtünk mi is.
Medencéztek, ki sem akartak szállni. :wink:
agica1027

Brigi,
igen, egyébként szerencsére jól vagyok. Néha keményedik a pocakom, ennyi, de szerintem már megszoktam (ugyanez ment végig az első kettővel is) Az éjszakákkal nincs még gondom, mint Áginak :wink: Csak nehezen fordulok meg (mint egy viziló :lol: ) És utálom, hogy nem fekhetek hasra! :evil:

Ditta,
megnyugodtam, akkor nemcsak mi tértünk át bagoly-életmódra. Nem is merem mondani, de tényleg tíz után alszanak el a gyerekek... :roll: Rólunk nem is beszélve. 8)

Panni,
nálunk szerencsére nincs emelet, így azért nem vészes a hőség, 25 fokos a lakás, rendesen paplannal takarózok, mint télen. :? De pizsi helyett egy póló van rajtam. Azért ha ez így marad (márpedig úgy néz ki) akkor majd elég lesz egy paplanhuzat is! :)

Ági,
a szopipárnán én is gondolkodom, de nem mintha nagy szükségem lenne rá, csak hogy hármaska kapcsán is legyen valami "újdonság". :lol: Majd mesélj, milyen volt "vele" az éjszakád! :oops:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Brigi!

Örülök hogy bírod a srácokkal...ma én is tök egyedül voltam velük egész nap...nincs is velük gond,csak azzal hogy néha felébresztik Olikát :shock:

Ja és így mentünk Márkkal úszni is....na azt azért nem kívánom senkinek :shock: Folyt rólam a víz szó szerint mire abba a rohadt zsúfolt öltözőbe átöltözött Márk és elpakoltuk a ruháit.Közben egyik szemem Krizsin hogy be ne menjen ideje korán a medencéhez,a másik szemem meg Olikán hogy nehogy sírjon a hordozóba...aztán bennt az uszodában meg azért folyt rólam a víz mert nagyon de nagyon meleg volt...Túléltük :lol:

Mi meg most grilleztünk kinnt a teraszon és üldögéltünk a most elviselhető időben :lol:

Kriszti!

Remélem jó hírekkel jössz holnap!

Ágica!

Örülök h minden OKL a babáddal!! :wink:

Rik!

Ti vagytok egyenlőre Krisztivel a topic dolgozó anyái,de remélem ez hamarosan nem így lesz :wink: :wink: :wink:
Igyál sokat menet közben,az nagyon fontos most!!

Rik,Ágica!

Na adok én neketek ha mégegyszer ilyennel vicceltek...még hogy negyedik???!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Mondtam is apának hoyg el kéne adni amajd a nagy babakocsit ha már Olikának nem kell hogy még a kisértés is elkerüljn a 4.baba iránt...apa csak mosolygott,azt mondta ahogy én akarom.
Most komolyan csajok,elegen vagyunk már 5-en...és ahogy azt a sok "okos"szokta mondni:fel is kell nevelni őket.....(amúgy kiráz a hideg ettől a mondattól,de van benne sajna igazság ebben a rohadt mai gazdasági helyzetben :( )

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Gona!

Nekem nagyon bevált a szopipárna...nem is tudok máshogy ilyen kényelmesen szoptatni :wink:
Sztem ez nem amolyan divat mint sok más pénzlehúzásos hülyeség,ennek van értelme...pl.aki csak ülve tud szoptatni mint én,annak egy megváltás...nem kell párnákkal alátámasztani a gyereket ,többféle pózban nagyon kényelmes és nem fáj a hát ami nagyon fontos!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ditta!
De jo volt a képeket nézni, nagyon szépek!

Rik!
Akkor egyszerre agyis egyidőben cekcelünk?
6 hetes volt a baba, 2. probára összejött, azota most probálkozunk ismét.
encike 2

Encike!Rik!

Akkor adjatok bele apait anyait szó szerint :oops: :wink:

Kriszti!

Na mizu a dokinál???

Ma 3 hós Olika :wink:

Dobok képeket ha nem baj... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

3 körül tudok eredményt, vért vettek!

Később jövök!!!
Vendég

Na itt vagyok!

Béta HCG-Negativ!!!!
Este hivom a dokim,hogy,hogy tovább!!!!
Majd jelentkezem,igérem nem tűnök el,akár vagyok akár nem a helyzeten nem változtat semmit,most már 100%-hogy esélyem sincs ahogy eddig is tudtam,de,hogy mi van,azt hiszem hamarosan kiderül!!!!
Vendég

Kriszti!
Nagyon sajnálom......... :( :( Nem tudom, mit mondhatnék most...nem akarok a szokásos "ne add fel" szöveggel jönni....

Panny!
Fiúk változatlanul édesek! :) 3 hós, és ilyen vasgyúró! Az anyatej hatása.....

Képzeljétek, ma reggelre totál viszketek ott lent......meg kicsit csíp is..... :roll: Arra gondoltam, hogy talán a medencéhez használt algaölőtől van.......tegnap délután pancsoltunk a gyerkőcökkel.
Párommal is vicceltem, hogy na, álljon elő....kivel volt...... :lol: :lol:
De viccet félretéve, használhatok rá szerintetek Canesten kenőcsöt?

Ági!
Ezen a párnán én is gondolkodom...mert alváskor mindig kell valami a lábam közé......... :lol: :lol:

D.

Kép

Kép
ditta76

Edit!
Ez az egy amit használhatsz!!!!Nekem is ezt mondta most a doki,mielőtt még én mondtam,hogy már ezt használom napok óta!!!!
Csak CANESTENT!!!!!!

Velem kapcsolatban,pedig ha te nem tudsz mondani semmit én mit gondoljak vagy mondjak??????
Annyit,hogy ez van!!!!
Eddig is belenyugodtam,hogy nem sikerült ezek után mit gondolhatnék!!!?????????
Vendég

Ja!És kúpot is használhatsz csak az aplikátort azt ne,de rá is van irva a dobozra!!!!!!Kúp és kenőcs eggyütt hatásos!!!!!!
Vendég

Kriszti!

Én is sajnálom :(
Én se akarok itt sajnálkozni,hisz tudod mit gondolunk... :wink:

Ditta!

Nekem a terhesség alatt legalább 4x volt ilyen csípő.égető,viszketős nyavalya... :evil:
Persze én is poénkodtam apával hogy kitől hozta haza :lol: :lol: :lol:
Szal komolyra fordítva én kaptam rá a dokimtól Pimafucin kúpot és krémet 2x,2x meg Canesten kúpot meg krémet.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na még utolsót,azért egy pár hétig jó volt látni a babás vonalzót azt hiszem csak jó volt látni,mert sose lessz több!!!!!
Vendég

Kriszti, Panny!
Nagyon köszi a tanácsotokat, reggel már elkezdtem a canestent, végülis nem vészes, msot pl. egyáltalán nem érzem, csak amikor pisilek, kicsit csíp....ha rosszabbodna, kérek rá kúpot is!

És Kriszti, hiszem, hogy lesz még neked VALÓDI babás vonalzód!!!!!!
Csak azt nem értem, hogy ezek a jó kis terhes tünetek mitől voltak?? Vagy tényleg volt baba, csak túl hamar meggondolta magát.....viszont akkor meg nagyon kéne, hogy vérezz....de akkor mitől nem jön meg???

Ma valószínűleg vacsizni megyünk családilag, ugyanis a melóhelyemen összegyűlt egy csomó kajajegyem, és csak két étterem az, ahol be lehet váltani....mondjuk jobb lett volna, ha olyan, amivel vásárolni lehet, de ez is jó! Gyerekek élvezik, amikor így együtt éttermezünk!

Volt nálatok vihar?? Reggel nagyon jó kis hűvös volt, rögtön ajtó, ablak kinyit.....nap közben megint 40 fok, most du. iszonyat nagy szél jött, de eső semmi.....

D.

Kép

Kép
ditta76

Ja, Kriszti, nehogy utoljára gyere!!!!

Kép

Kép
ditta76

Kriszti

szomorúan olvasom...
Most mi a teendő mit mondd a dokid??
Ne feladni!!!!!!nekem is két hónapig 47 napos ciklusom volt.Most meg megjött rendesen... :roll:

itt a zelőbb akkora szélvihar+eső volt..még jó hogy itthon voltunk,nem utközbe valahol...
Vendég

Kriszti!

Sajnálom...

Én még itt, hétfőn voltam dokinál, minden rendben.
Vasárnap volt egy téves riasztásunk, azt hittem, szivárog a magzatvíz.
De csak a nyákcsap távozott, folyékony formában...

Doki szerint bármikor jöhet már Emma.
Legkésőbb azonban júli 10-én szülök, sajnos császár lesz, mert Emma olyan pózban csücsül, hogy nincs esély a megfordulására.
A feje a két bordaív között van, gyakorlatilag a gyomrom helyén.
Természetes szülést szerettem volna, de ez sajnos nem így lesz, bár a farostól rettegnék, úgyhogy mégicsak jobb így...

Panni, Ditta!
Nagyon szépek a gyerekek!!!
Vendég

Edit!
Ne tűnök el!!!Nálunk is volt eső,vagy inkább jó kis felhőszakadás!De egy óra se volt már sütött a nap!Örülök hogy te optimistább vagy tőlem velem kapcsolatban,de én most már megint magam alatt vagyok!Na nem annyira,de ez az egész nem hiányzott,mert másra nem nagyon gondoltam,hogy bajom is lehet,azért volt eszembe,de nem akartam koncentrálni betegségre!!!

Erika!
Én már lassan a 60 nap körül járok!Vagyis 50-en valahányadik nap!Nekem az életemben nem volt ilyen!Délután felhivtam,a dokit mert ő nem tudta,hogy én már tudom az eredményt.csak azt mondtam,hogy sejtettem,azt mondta,hogy várjunk még egy hetet hátha megjön de ha eddig nem jött most egy hét alatt megjön?!Na mindegy 1 hét múlva hivjam fel ir fel gyógyszert hogy megjöjjön,aztán személyesen beszélünk!!!!

Mária!
Örülök,hogy minden rendben!
Vendég

Kriszti!

Tudod van egy mondás:Ami nem öl meg az megerősít...!!"
Így kell felfogni!Szerencse hogy jó kis összetartó,példás családod van akik támogatnak gondolom!!Törődj most velük,élvezzétek a nyarat!! :wink:

Ditta!

Na milyen volt az étteremzés?

Nálunk csak egy kicsi szél volt egy enyhe esővel sajna..pedig jó éett volna egy kis hűsítő vihar...Apával le is szedettem a Trambulin hálóját fölöslegesen :x...rakhatja fel reggel meló előtt...

Mária!

Sajnálom hogy nem sikerül a természetes szülés,de valamiért ennek így kell történnie és el kell fogdni!!Anno amikor nekem is visszafordult 35 hetesen és nagyon megrémültem hogy császár lesz...szal a szülésznőm mondta hogy valamiért ennek így kell történnie mert lehet hogy a sima szülésnél komplikáció lenne...(aztán nekem megfordult)de igaza van,utána már elfogadtam a tényt és nem lett volna tragédia ha császár is lett volna...A lényeg hogy egészségesen megszülessen a babucitok! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!
Hát igy is fel lehet fogni!A családom igen támogat!De csak azt tudja milyen érzés,hogy nem sikerül akinek nem sikerül!!!!De a nyár esemény dús lessz!Bár a gondolatom nem tudom irányitani teljes mértékben,de próbálkozok!!!! :wink:

JÓ ÉJT!
Vendég

Sziasztok!
Vihar az itt is volt. Strandon voltunk és épp, hogy az autohoz értünk szo szerint szakadt.

Maria!
Nekem elment a nyákom és rá 1 hétre meg is született a lányom, ugyhogy nemsok van hátra.

Kriszti!
Én is sajnálom! Ilyenkor mi a teendő?
encike 2

Sziasztok

Kriszti

Igazából nem tudok mit mondani, mert az úgysem segít.
De tudd Veled vagyunk mindannyian, itt megtalálsz bennünket.
Nem gond ha panaszkodni kell, mi is tettük- tesszük.
Szóval ne keseredj el, és NEHOGY ELTŰNJÉL!!!!!!!!!!!!!!!

Panny
Jól van, nem lehetett kihagyni a 4 gyerekes viccet :roll: .
De tényleg ügyi vagy!!!!
Olikának boldog hófordulót!!
Nagyon szép gyerekek büszke lehetsz,rájuk nagyon.

Ditta
Én is úgy tudom a canesten kenőcs-kúp mehet.Hasson mielőbb!

Gona, Ditta

Két csodálatos éjszakát töltöttem a szópipárnával.
Jelentem szopipárnával jó aludni.
Végig magam mellé, lábam alá tudtam gyömöszölni, megtartja a lábamat.
Ez házi készítésű,de nagyon jó._Unokatesó varrónő, tavaly szült, saját magának varrta.
Levehető huzattal, hungarocell golyócskákkal töltve.
Venni akartam, de Brendonban 12.000, Baba-cityben 7-8000. :twisted:
Azután említettem és mondta h ő már nem használja.
:lol:

Nálunk estefele volt egy kis vihar, de azért a levegő lehűlt éjszakára egy kicsit.
[url]www.szopipárna.hu[/url] itt csuda dolgokat találni

Marika
Akkor már nagyon finisben vagy!
Reméljuk szerencsésen alakulnak a dolgok és minden ok lesz!!!
Drukkolunk érted!

Encike
Mindent bele, ügyik legyetek!!

Menjekek a hűvös szobába! :wink:
agica1027

sziasztok
Bocsi hogy eltüntem egy picit de korházban voltam 13-a otta .Rik köszi hogy irtál egyy picit szégyelem magam hogy nem irtam vissza csak lemerült a karim.de a lényeg hogy juni 16-án 19ora 50-kor megszületett Bence 3400grammal .

Kép
e.andrea

Andrea
Szeretettel gratulálok, vigyázz Bencére ésgyere azért hozzánk is!
agica1027

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?