Sziasztok!
Na akkor foly.köv.....
Szóval Ági, azt kezdtem el, hogy nagyon elbizonytalanítottál, mert már más is írta, hogy ez a fajta kocsi sokkal kisebb élőben....
És te ezt hol láttad? Valószínű, mi is szétnézünk üzletekben is, hogy felmérjem a felhozatalt.
Ja, és ez:
"pisilek, iszok, pakolok!"..mintha magamat hallanám!
Dettó! Sehogy se jó! Pedig hol van még a vége!
Kriszti!
Őszintén szólva kicsit fura, hogy a dokid nem mond semmi konkrétumot! Mi az, hogy van ott egy folt?? Így a 7. hétre már simán látnia kéne a petezsákot....Drukkolok holnapra!
Tegnap itthoni pancsolás volt, de ma lehet, hogy átugrunk Bogácsra, de csak 4-kor, medrt akkor már nem éget úgy a nap, na meg onnantól van kedvezményes belépő!
Bírd ki a mai melót!!
Rik!
Te is bírd ki valahogy.....
Tegnap msn-eztem a hugaimmal, hát, legalább ennek a melegnek a negyede jó volna nekik! Ők meg már abba depisek, hogy egy hete esik, és 15 fok van Skóciában!
Féltés: nálam is előjön néha, de inkább úgy, hogy én bármilyen apróbb betegség mögé képzelek rémes dolgokat..........meg úgy általában...féltem a páromat is, ha valahova elmegy, mert hajlamos elfeledkezni a biztonsági övről......szóval én félek valamelyik családtagom elvesztésétől......szóval szerintem mindannyiunkban ott van ez a félelem, kinél nagyob mértékben, kinél kisebb! Ezért még nem vagy beteges!
PAnni!
Akkor jó volt kiruccanni........És a szopit hogy oldottad meg?? Vagy akkor már nem volt szopi este?
Leégéstől én is nagyon féltem őket! (na, megint egy félelmem......
) Bár Veronika tiszta csoki már, az apja bőrét örökölte, még soha nem volt leégve, de azért őt is kenegetem. De Atika olyan kis fehérke, mint én, rá jobban kell figyelni!
Encike!
Üdv.! Akkor hajrá akciózás a hétre!!