Új privát üzeneted érkezett!

csakegy: Mikor ittad? Reggel? Milyen mennyiségben? Egyszerre lehúztad? De hogy voltál rá képes? :? Annyira rossz..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ja és még egy kérdés: Nem lehet esetleg ezt hígitani? Amikor tavaly a kórházban kellett keserűsót innom, teában kaptam, abban nem volt olyan szörnyű. Nem lehet teával felhígítani?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Fú, én marha sokat ittam belőle (a max. adagot ami rá volt írva az üvegre). Lehúztam és utánaküldtem még egy kis vizet:) Szerintem ne higítsd, úgy valszeg jobban hat... utána viszont igyál valamit ami elnyomja az ízét:) (nálam a tuti nyerő dolog az az éhgyomorra gyümölcs -szilva, meggy, barack- rá meg egy jó nagy adag tejeskávé:) Most 2 napi kínlódás után nálam ez volt a megmentő:))) (fontos, hogy éhgyomorra...) Mondjuk valszeg én is veszek majd Hunyadi vizet, néha lehet, hogy praktikus... Valszeg a szilvalekvár - tejeskávé kombó is működőképes lenne:))))
Vendég

:) de a gyümi+tejes kávé az elcsapja a pocit, nem? Azért megy utána az ember hasa. :D Bár lehet inkább az, mint ez a szörnyű víz.. mert ez nekem a számon fog visszajönni.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

de jo nektek, hogy tudtk kavet inni! nem mar a gondolatatol is felfordul a gyomrom. :(

KépKép
KépKép
mush589

csakegy. te nem vagy a tabliban. mikorra varod a picurt?

KépKép
KépKép
mush589

Tényleg, csakegy. Nem vagy a táblázatban. Miért nem? Nem küldesz adatokat? Vagy nem szeretnél szerepelni rajta?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Köszi, de nem szeretek táblázatokban szerepelni... Egyébként elvileg dec 6.

aida: szerintem ez nem gyomorelcsapás, csak simán meghajt... azt is csak minimálisan, rohangálnom eddig soha nem kellett miatta viszont legalább kínlódás nélkül működött:) (plusz finom is)

Persze csak annak aki meg tudja inni a kávét:) Én mindent meg tudok enni, inni, semmitől sem ég a hasam, semmitől sincs hányingerem stb. (ez szerintem típuskérdés, a lányomnál detto ugyanez volt, bármit ehettem/ihattam... kivéve a romlott majonézt de az már az én hülyeségem volt:)
Vendég

Na, íme az én pocakom :)

Kép

Kép
trombibébi

trombi. csini a pocak meg a felsod is nagyon tuti.:)))

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Na itt vagyok megint már egy idelye itthon vagyunk megint haza kellet jönni családi okok miatt.Azért nem írtam mert az úramnak az a "remek"ötlete támadt hogy átt épiti a konyhát így mikor haza értünk mindenhol dobozok voltak de úgy néz ki hogy mostmár halladunk...csak még pakolászni való sok van ami az én csöpp fiam melett elég nehéz hisz ö is pakolna.

Olvasgatalak azzért titteket valamenyire képbe is vagyok :lol:

Láttam a Strand a téma nos ha nincs semmi fertözés nyugodtan lehet.Mi is voltunk tegnap is csodát tesz egy kis úszás.èn a kisfiammal amikor terhes volt olyan kismama tornára jártam ami vízbe volt ímádtam,volt olyan kismama aki du még velünk tornázot és este meg ment szülni úgyhogy én csak ajánlani tudom..

Na megyek is mindenkinek kellemes hetet kívánok akik uh mennek vagy dokihoz azoknak mennek a drukkok...

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Aida!
Beírnál engem is a táblázatba? 31 éves vagyok (ma van a szülinapom :lol: ), dec. 9 körül fogok szülni, tesó nincs, még név sincs és holnap leszek betöltött 16 hetes.

Aida, annyira átérzem a barnamacis problémádat!!! Kitartást hozzá! Nálam a nagy adag cseresznye + görögdinnye ma reggelre megtette hatását.

Csajok!
Nekem ebben a hőségben elkezdtek bedagadni a bokáim. Van ennek valami ellenszere? Felpolcolás, plusz vízhajtó gyümik (pl. cserkó) voltak eddig nálam az alkalmazott módszerek.

Betti!
Vettem övterelőt! Hát mit ne mondjak, direkt jó még ebben a hőségben, hogy a lábam között, mint egy pelenka ott figyel az a műanyag bigyó, ami lehúzza az övet. :evil: Elég meleg, de biztos, hogy hasznos.

Holnap este megyek doki bácsimhoz magánrendelésre. Végre újra láthatom Pöttyöt! :-D Ti szoktátok aput is vinni magatokkal UH-ra? Nálunk sajnos ez sosem jön össze, leszámítva a fizetős UH-t, múltkor a Baba-Mama Expon. :-( Szerintem a héten még AFP-re is mennem kell majd.

Már én is nagyon várom, hogy holnap doki bácsim felmentsen a passzív élet alól. Már 5 hete, hogy vérzésnek semmi nyoma sincs, szóval remélem ezután mehet az Aquanatal, terhestorna, meg a házasélet is. :oops: :lol:

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok.Hú alig bírtam visszaolvasni,jó sokat irtatok.Na szóval hogy ki miben szül az ahogy látom kórháza válogatja,mert a székesfehérvári kórházban kimondottan a kórházi hálóingben lehet szülni!Ami egy nagy fehér lepel a nyakadnál két kötővel ami vagy rajt van vagy nincs,aztán alul ott látszik minden kifelé... :oops: Ezért szokták mondani a szülésznők,védőnők hogy szülésre mindenképp egy biztostűt vigyünk magunkkal összetűzni a hálóing elejét!Ezenkívül apukának külön 1000 ft-ért meg kell venni a zöld kezes-lábast,amibe bejöhet a szülőszobára.Ami nagyon fontos:nagy méretű betét,én patikában vettem kimondottan inkotencia (bepisilős) betétet(Tena),Valamint egy úgy nevezett hálós bugyi,mindjárt megnézem pontosan mi a neve,De ez is Tena termék:fix rögzitőnadrág,ami rugalmas hálós szerkezetű,ott tartja a betétet a helyén,de viszont hagyja a bőrt szellőzni,ez főleg a császárnál előny.Aztán az iratok,kanál,kés,villa,pohár,törölköző,tusfürdő,fogkefe fogkrém..Fontos az intim törlőkendő,mert akinek gátmetszést csinálnak,az wc papirt ugyan nem tud használni.Melltartóbetét,a folyton ömlő tej miatt,Algopirin,mert a kórházban nem nagyon adnak,és higgyétek el kelleni fog!Sok olvasni való,sok szénsavmentes folyadék(pl.ice tea)" papucs,egy mászkálni,egy zuhanyozni.talán nem hagytam ki semmit de azt hiszem ami nagyon fontos az itt van.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

bettinek sok boldogságot az esküvőjére!Én idén már 6dik éve viselem a házasság láncát!!! :lol: :lol: :lol: De idáig még nem bántam meg a rabigát...Talán a gyönyörű gyermekeim miatt.

Strand:Mi ma dután megyünk a Balcsira.Amíg nincs nyitva a méhszáj,lehet fürdeni.Inkább a közwc-éktől kell jobban tartani,a láb-ill. hüvely gombától.Én az ilyen helyeken még a kirakott wc papirt se szoktam használni,inkább a saját papirzsepimet.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

hol vagytok???

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Lehet hogy mindeki strandol.. :lol:

hemej

Szia Sarmon, én megjöttem;)
Köszi a listát! Az iratokkal kapcsolatban az igaz, hogy be kell szerezni friss házassági anyakönvi kivonatot?

Vettem én is övterelőt, már ki is próbáltam, szerintem jó, bár tényleg olyan bepelenkázás "fílingje" van:)

Mush, köszi a bókot:). Ami ott rajtam van, nem felső, hanem ruha, mondta is is férjem, hogy mostmár bkv-n csak ebben utazhatok, mert így tuti, hogy már most átadják a helyet:) (mert egyébként nadrág+pólóban még nem olyan látványos a pocim)

Kép
trombibébi

lbernuska: Boldog szülinapot!! :)

trombi: Szép poci!

harivera: Szomorú hogy nem mutatja a nemét, de annál jobb hogy mindene rendben.

hemej: Sajnos nem strandolok. Apa is meg én is dolgozóban vagyunk. Bár inkább lennél strandon.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bár inkább lennék strandon, ezt akartam írni. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Nektek milyen messzire van a kórház, ahol szülni készültök, onnan ahol laktok? Most nézem jobban nekünk az útvonalterv minimum 30 percre rakja. Ha dugó van akkor sztem lehet 1 óra is. Nem tudom ez jó-e.. Vélemények?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vera, ez nem igaz! Már én is annyira kiváncsi vagyok, hogy mi lesz nektek! Persze a sajátunkra is. Én is nagyon arra számolok egyébként, hogy a genetiki uh-n már meg tudják mondani. Pont 2 hét múlva megyek.

Aida, nekünk sincs annyira közel a kórház, Budakalász-II.Női Klinika, amivel az a gáz, hogy a Hungária krt-on kell menni elég hosszan, ami szinte állandóan be van állva. Úgyhogy pont valamelyik nap vetődött fel bennem is, mikor mentünk araszolgatva egy leletemért, hogy lehet, hogy autóban fogok szülni?!

Kép
trombibébi

Sziasztok,
visszaolvasva név nélkül néhány tapasztalat:

Szorulásra: aszalt szilva a tutti.

Mit kell vinni a kórházba: Brendon katalógusokba (Ft-ért újságárusoknál, vagy ingyen Brendonban kártyára) tesznek listát arról is mi kell a babának, mi kell a babának, sőt még a nyári és téli szüléseket is szétválasztják. Nekem két éve ez bevált.

Én kb. másfél órára lakom a kórháztól, kicsit aggódom is érte, mert mindkét gyerekem két órán belül megszületett. Doki bácsi szerint ezen még ráérünk aggódni.
Most azon akadtam ki, hogy vissza kell mennem a kórházi genetikai uh-ra, el kell kérnem az aláírt nyilatkozatomat, hogy nem kérem a korionboholy vizsgálatot. Állítólag a kiskönyvbe kell csatolni. Sajna telefonon nem érhetők el, muszáj utazni, sorba állni, dühöngeni, stb. szerintem tök fölöslegesen.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Javítás: Mit kell vinni a kórházba: mi kell a babának és a MAMÁNAK.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

bb: Sajnos nálam nem vált be az aszalt szilva. :) Pedig reggel, este.. Beáztatva, anélkül. Reggel éhgyomorra aszalt szilvalé. Nálam ez mind hatástalan. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok

Lehet még csatlakozni hozzátok?December 10-re vagyok kiírva,van már egy 3 és fél éves kisfiam.Nem is tudom mit írjak még magamról... :oops: :lol:

edoci

Szia edoci! Üdv közöttünk! Gratula a nagyfiúhoz és a picur pocaklakóhoz is. :D

Ha van kedved szerepelni a 2008. decemberi kismamik táblázatában akkor küldj privit én meg megírom milyen adatok szükségesek. A táblázatot néha felrakom ide és mindenki kedvére nézelődhet benne, másra nem használjuk.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Szasztok, vagyok:)

Meleg van... (nekem meg tanulni kéne...)

További szép napot mindenkinek:)
Vendég

Tölünk a kórház kb 5 perc ha nagy forgalom is van nem több 15 percnél.

Edoci üdv köztünk...kellemes babavárást neked is!!!

hemej

Aida
Küldtem a privit! :D
Én még nem választottam orvost/kórházat (ugyanis a jelenlegi dokim közölte hogy decemberre nem vállal szülést,karácsony miatt),úgyhogy kérdéses milyen messze lesz a kórház.
Mátét a Szt Istvánban szültem,éjszaka forgalom mentesen 40 perc alatt voltunk bent.Abba bele sem gondolok mi lett volna csúcsforgalomban! :shock: :lol:

edoci

Húúú, Trombi! Széééép!

Berni! A vizesedés-dagadás nálam ilyen melegben alap. A cseresznye tényleg jó, meg a sör! Aztán még petrezselyem, zeller...ez pl. salátának megcsinálva, hmmmmm, nyamiiiiii!

Sarmihoz kiegészítés: szőlőcukor! Ha hosszú a vajúdás, nagyon el lehet benne fáradni, kell a gyorsan felszívódó "energiatermelő" és éhség ellen is jó.
Én tuti kórházi hálóingben szülök majd, vagy egy rossz pólóban. Sajnálnék rá egy vadi új hálóinget elpacsálni. Úgyis trutymó lesz ott minden.

Vera! Az tök jó, hogy minden oké a bébivel, de most már igazán beszélhetnél a fejével, hog mutasson is puncit!

Aida! Amikor én szülök, akkor már 150 km-re fogunk lakni a kórháztól. Az kb 2 óra. ...úgyhogy én éjjel fogok ezért :wink: :lol:

[quote]h írta:ogy nem kérem a korionboholy vizsgálatot. Állítólag a kiskönyvbe kell csatolni

BB! Ez a dokinak fontos, álljon sorba ő, ha már időben nem adta oda! Ne félj, ha baj van - nem lesz! :lol: - akkor úgyis meg fogja találni, és csatolja ő személyesen.

Helló Edoci!

Csaki! Háááát, nem irigyellek a tanulás miatt. Naggggyon nem.

Hemej! Akkor Te simán át is tudnál sétálni!

Kép
zölddisznó

csakegy. ezt nem fogod elhinni. en ugye egy szallodaban dolgozom. most mint titkarno, de elotte a recepcion dolgoztam. meg kellett neznem valamit egy kolleganomnek a hetvegerol, es erre felfedeztem, hogy volt egy schofield es egy burrows nevu vendegunk. mennyi ennek az eselye???? :D :D :D :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Mush: csak nincs valami börtön a közeletekben?:)))))))))))))
Vendég

Edoci talán azt hogy mi ismerjük egymást :lol: :lol: :lol:
Üdv itten végre.

Hát azaz igazság hogy ez csak egy sima uhu volt nem genetikais. De nem baj mert ugye jövőhét szerdán 4d. És addig le nem megyek az ágyról míg meg nem mondják nekem 99%-osan.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera
:lol:
Örülök hogy minden rendben volt az uh-n!Remélem a jövő héten már tényleg kiderül ki lakik a pocakodban! :lol: Hova méssz 4D-re?

edoci

vera: Megy a drukk, legyen meg most már, hogy kislány vagy kisfiú! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sarmon
Köszönöm a jókívánságokat, remélem, az idő is jó lesz hozzánk.

Aida, én dec 31.-es vagyok elvileg, ezt még 2 UH után nem mondta senki, csak én számolgatok. és szegeden tervezek szülni. Tesók nincsenek neki.

Ibernuska: övterelőn én is gondolkodtam, de lapos vagyok még mint a deszka. 13. hétben ez normális még? Amíg nincs mit nyomnia az övnek, nem ruházok be rá. De később biztosan.

Lányok, ma végre sikerült védőnőhöz bejelentkezni!!!! Holnap megyek hozzá reggel 8.-ra és kicsit morgott, hogy még csak most. Előbb kellett volna?

Edoci
Én járok magándokihoz, de még olyanról hogy szülés, meg mikor nem esett szó. De biztos, hogy ő sem lesz ott, hiszen december vége az erősen szabadságok ideje. Inkább majd szülésznőt szeretnék választani, ő úgyis végig ott van.
A doki annyit mondott csak, hogy havonta egyszer látni akar a méhszáj ellenőrzés miatt. Meg esetleg az augusztusi UH eredményével. Továbbra sem vagyok annyira elájulva tőle, de maradok nála és majd elboldogulunk valahogy egymással.

Hogy viselitek a meleget?
Régebben jobban bírtam, de most hogy be vagyok szorítva dolgozni, és nem is látom a szabadságot még, kicsit hisztisebb vagyok miatta.

Betti
Kép
betti0412

hemej es ibernuska. de jo hogy ujra vagytok. regen lattalak!

hemej.elhiszem, hogy nem egyszeru pakolni egy picur mellett, plane ha segiteni is szeretne:)

ibernuska.nalunk mindig bejon a papa is az uhu-ra mindig. vissza se lehetne tartani.
drukkolunk, hogy feloldozast kapj!++++++++++ :lol:
BOLDOG SZULINAPOT!

sarmon. koszi a listat.

trombi. akkor a ruhad tetszik nagyon. :lol: jo otlet amit a ferjed mondott, de sajna meg ez se garancia, hogy atadjak a helyet.

vera. sajnalom, hogy nem akarja megmutatni, hogy micsoda a draga. biztosan egy szegyenlos kislany:)

aida. tolunk kb fel ora a korhaz, ha nincsen dugo.

edoci. udv a csaptban. veletlenul nekem kuldtem az adatokat aida helyett, probaltam tovabb kuldeni, de nem ment :roll: :(

csakegy. nincs borton a kornyeken.szerencsere. te szegeny! mit kell tanulnod?

zoldi. emlekezteto!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
mush589

betti. jo eskuvozest!!!!!!!!! es sok boldogsagot!

amikor dokihoz mentek, akkor megvizsgalnak rendesen? na ez hulyen hangzik, de "benyul meg benez"? miota terhes vagyok engem meg senki sem vizsgalt meg "ugy". asszem nogyogyaszhoz is el kene mennem augusztusban.... nem csak 4d-re

KépKép
KépKép
mush589

edoci. rejottem, hogy nekem a masik topik miatt kuldted. lassan esett, de leesett. :D

KépKép
KépKép
mush589

mush: Engem a nőgyógyászom minden alkalommal (2-szer voltam) megvizsgált, hogy rendben van-e a méhszáj és hogy mekkora a méh. Gondolom ezzel nem csak én vagyok így.

Akkor most ez a fél óra dugó nélkül okénak számít? Nem lesz belőle gond? Mondjuk úgyis az első szülés sokáig tart és ahogy ismerem a fájdalomküszöböm, mi hamar el fogunk indulni befele. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Betti!
Sok boldogságot előre is az esküvődhöz! :-) Szerintem övterelő nem csak akkor kell, ha már látszik a hasad. Nekem már látszik, de egyáltalán nem volt zavaró így sem az öv. Inkább az a gond, ha vészfékezned kell, és megránt az öv, akkor pont ott feszül meg, ahol a baba van. És ez vetélést is okozhat, akármekkora is a pici.

Hemej!
Dehogy strand… meló! De már nem sokáig. Ma beszéltem a főnökömmel és egy jó kis átmeneti konstrukciót dolgoztunk ki. Táppénz, de itthonról egy kis besegítés nekik. Így anyagilag sem jövök ki rosszul. Most úgy gondolom, hogy kb. a július rámegy a meló átadására, aztán lelépek. Kicsit sem bánom, kemény volt a mai nap is a jövés-menés ilyen hőségben. Aztán szülés után is vissza tudok állni majd itthoni melóval. Az is tök jó lesz!

Aida!
Köszönöm a szülinapi üdvözlést! A kórház tőlünk dugó nélkül kb. fél óra, dugóban akár másfél is lehet. Én is nagyon remélem, hogy éjszaka vagy napközben jön rám a szülés, mert az M1-M7 közös reggelente áll, az Alkotás útról nem is beszélve. Legfeljebb ha már nagyon sürgőssé válik a dolog, akkor hívunk majd egy mentőt, az majd a buszsávon beszirénáz velünk. :-) Ezen szerintem ne parázz, nem fog egyik pillanatról a másikra lezajlani ez a dolog. Sajnos... :shock:

Harivera!
Hát igen szégyenlős a kis pocaklakód! De lényeg, hogy minden ok vele! Remélem nálunk holnap fény derül a nemére!

BB!
Kórházas lista összeállítására én nemrég szült barátnők és ismerősök tapasztalatai alapján fogok vállalkozni. Ők már rendelkeznek gyakorlattal a témában.

Edoci!
Üdv köztünk! Jó babavárást és gratula mindkét lurkóhoz!

Csakegy!
Nem irigyellek a tanulás miatt! Nem csoda, hogy nem bírod ilyen időben. Vizsgára készülsz?

Zölddi!
Köszi a tanácsot! A sört útálom… bezzeg a száraz vörösbor, az jöhet! Persze most no alkohol! Petrezselymet, zellert ki fogom próbálni. 150 km-re a kórháztól! Nem semmi! Bevállalós vagy! Bár lehet, hogy te előbb beérsz a kórházba, mint én Érdről a Szt. Jánosba.

Mush!
Aranyos vagy, hogy hiányoltál, csak hétvégén mindig a ház körül nyüzsgünk, most meg vendégeink voltak, azért nem jelentkeztem. A dokim engem is meg szokott vizsgálni kézzel. Sosem kérdeztem még, hogy ilyenkor mit ellenőriz, inkább mindig arra koncentráltam, hogy hamar végezzen. :shock: :?

Kép
Kép
lbernuska

CSAJOK,A BALATON VIZE FANTASZTIKUSAN JÓÓÓÓ!!!!A gyerekek imádták!
trombibébi!házassági anyakönyvi kivonat:Á dehogy ,az eredeti régi teljesen jó.Nem is hiszem hogy adnak frisset...Ha nem vagytok házasok akkor apasági nyilatkozat kell,mert különben anyuka nevére iratódik a baba. :roll:
Aida nekünk 35 km-re van a szülészet.De odaérünk biztos...Esetleg ha ezen izgulsz,hívj mentőt,az tuti hamarabb beér,apuka meg robog utánad! :lol:
edoci üdv.köztünk!Máté tündéri!A baba nemét tudjátok már?
mush589!Belsőleg(kézi) vizsgálattal engem se vizsgáltak még meg most,mióta terhes vagyok,De én ennek csak örülök!Majd a végefelé meg folyton fognak,a méhszáj miatt is .
Zöldi a szőlőcukor tényleg kimaradt,de megmondom őszintén én folyton csak marha szomjas lettem tőle,aztán folyton ittam,majd pisilni mentem,talán ezért is fordulhatott elő,hogy miközben nyomtam kifelé a babát,lepisiltem akaratlanula doki kezét...Sorry! :wink: Nem árulod el hova költöztök a Balcsin belül?
lbernuska!én is azért írtam le a saját kis jól bevált listámat,mert ezek a sablonlisták sokszor tartalmaznak tök felesleges dolgokat(pl.walkman-mikor annak örül az ember ha nyugalom és csend van.)

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Megjöttünk Debrecenből, a genetikai vizsgálatról. Reggel 9-kor adtam be a papírom, és 15.30-kor már kint is voltunk! Szuper nem? Az ultrahangon minden rendben, de a végén talált valamit a hölgy. Diktálja az asszisztensnek, hogy a "szív kamrai szeptumán 2 db 1 mm-es intenzív fókusz látható". Megkérdeztem, hogy mi az. Erre azt válaszolta, hogy nem ér rá velem beszélgetni, mert sokan várnak kint, majd a genetikus elmondja. Igen ám, csak a genetikushoz fél négykor jutottam be, az addig töltött órákat nem kívánom senkinek. Megnyugtatott, hogy a szívizomban van két kis göb, ami az esetek 99%-ban felszívódik. Hát nem lehetett volna két nyugtató szóval elintézni ezt már az ultrahangon? Ennyit az emberségről.
Adataink 15 hét 5 naposan: BPD: 33 mm, Thorax (mellkaskörfogat): 36*35 mm; Femur (comcsont): 22 mm.
Levették az AFP-t, jövő héten megyek az eredményért, remélem jó lesz.
Írigylem a strandolókat, nekem a mai volt a szabadnapom, holnap reggel megyek dolgozni.

Edoci: én is december 10-re vagyk kiírva!

Üdvözlet mindenkinek:
Laura

Kép
Kép
szeles4

Bernuska!
Isten éltessen! :P :lol: :lol:
Velem csak egyszer nem volt eddig a párom, de azon kívül mindig jött uh-ra!

Trombi!
Èdi a pocid és a ruha is tecc! :wink: Hol vetted? :D

Mush!
A mészájamat még nekem se nézte meg a doki! :roll: Csak uh-ázott és a legelején vett kenetet. Ennyi! :?

Aida!
Mióta szenvedsz a barnamaci miatt? Nem kéne esetleg már dokihoz menni? :shock:
susy75

[quote]z írta:oldi. emlekezteto!!!!!!!!!!!
... na de mire? :lol:

[quote]Z írta:ölddi!
Köszi a tanácsot! A sört útálom… bezzeg a száraz vörösbor, az jöhet!Persze most no alkohol!
Egész nyugodtan ihatsz esténként egy deci vörösbort. Nem árt! Sőt!!!
[quote]. írta:..Bár lehet, hogy te előbb beérsz a kórházba, mint én Érdről a Szt. Jánosba.
... :lol: én meg Lelléről a Klinikákra. Majd Érdi elágazásnál felveszünk :wink:

Sarmon! A törvény szerint 300 napnál nem régebbi házassági kell. De tényleg korháza válogatja, van, ahol 30 napnál nem lehet régibb.
A mentővel az a bibi, ha úgy ítéli meg a doki, hogy sürgős, akkor az ügyeletes kórházba vihet csak, nem pedig oda, ahová szeretnéd :cry:
...ja, és Balatonlellére.

Szeles! Neked hogyhogy 15+5-ön volt genetikai UH?

Kép
zölddisznó

susy75: Azóta már többször jöttek kis barnamacik, tegnap is ma. Bár nem olyan aktívan mint régen, de legalább jönnek. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!
Akkor jó!! :wink: :wink:
susy75

Zöldi,jesszus ez a házassági anyakönyvis törvény mekkora marhaság.Egyébként kislányom születésénél elfogadták a 600 valahánynaposat is :lol: Már nem tudnak mit kitalálni.Jaja tényleg a mentővel kapcsban igazad van,bocsi én magamból indultam ki mert én ott is szeretnék szülni ahova a mentő vinne.És te nem gondoltál Siófokra vagy a Fehérvári kórházra?Ha leköltöztök,minden nyavajás vizsgálatért,meg az utcsó 4 hétben minden heti NST-ért feljárkálsz majd Pestre?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi! Mi kétlakiak leszünk. Apa munkája miatt heti 2-3-szor van Pesten, énmeg majd jövök vele.

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?