Betti!
Sok boldogságot előre is az esküvődhöz!
Szerintem övterelő nem csak akkor kell, ha már látszik a hasad. Nekem már látszik, de egyáltalán nem volt zavaró így sem az öv. Inkább az a gond, ha vészfékezned kell, és megránt az öv, akkor pont ott feszül meg, ahol a baba van. És ez vetélést is okozhat, akármekkora is a pici.
Hemej!
Dehogy strand… meló! De már nem sokáig. Ma beszéltem a főnökömmel és egy jó kis átmeneti konstrukciót dolgoztunk ki. Táppénz, de itthonról egy kis besegítés nekik. Így anyagilag sem jövök ki rosszul. Most úgy gondolom, hogy kb. a július rámegy a meló átadására, aztán lelépek. Kicsit sem bánom, kemény volt a mai nap is a jövés-menés ilyen hőségben. Aztán szülés után is vissza tudok állni majd itthoni melóval. Az is tök jó lesz!
Aida!
Köszönöm a szülinapi üdvözlést! A kórház tőlünk dugó nélkül kb. fél óra, dugóban akár másfél is lehet. Én is nagyon remélem, hogy éjszaka vagy napközben jön rám a szülés, mert az M1-M7 közös reggelente áll, az Alkotás útról nem is beszélve. Legfeljebb ha már nagyon sürgőssé válik a dolog, akkor hívunk majd egy mentőt, az majd a buszsávon beszirénáz velünk.
Ezen szerintem ne parázz, nem fog egyik pillanatról a másikra lezajlani ez a dolog. Sajnos...
Harivera!
Hát igen szégyenlős a kis pocaklakód! De lényeg, hogy minden ok vele! Remélem nálunk holnap fény derül a nemére!
BB!
Kórházas lista összeállítására én nemrég szült barátnők és ismerősök tapasztalatai alapján fogok vállalkozni. Ők már rendelkeznek gyakorlattal a témában.
Edoci!
Üdv köztünk! Jó babavárást és gratula mindkét lurkóhoz!
Csakegy!
Nem irigyellek a tanulás miatt! Nem csoda, hogy nem bírod ilyen időben. Vizsgára készülsz?
Zölddi!
Köszi a tanácsot! A sört útálom… bezzeg a száraz vörösbor, az jöhet! Persze most no alkohol! Petrezselymet, zellert ki fogom próbálni. 150 km-re a kórháztól! Nem semmi! Bevállalós vagy! Bár lehet, hogy te előbb beérsz a kórházba, mint én Érdről a Szt. Jánosba.
Mush!
Aranyos vagy, hogy hiányoltál, csak hétvégén mindig a ház körül nyüzsgünk, most meg vendégeink voltak, azért nem jelentkeztem. A dokim engem is meg szokott vizsgálni kézzel. Sosem kérdeztem még, hogy ilyenkor mit ellenőriz, inkább mindig arra koncentráltam, hogy hamar végezzen.