Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon le vagyok maradva, bocsi. Olvasni olvasok, amennyit hagy a nagylegény. Mostanában annyira anyás, hogy tényleg mindent együtt csinálunk, de a számítógép az szóba se jöhet, mert ő akarja az egeret kezelni, a billentyűt ütni, úgyhogy be se kapcsolom a gépet, ha fönt van.

Angyalkrisz, én Balinak a fogát a Babylove-os recés, gumis fogkefével szoktam átdörzsölni. Csak sima vízzel. A Zymafluort nekem is mondta a dokinő, ha eszembe jut, adok neki lefekvés előtt. Mostanában viszont úgy alszik el, miközben etetem, így utána már nem tudok neki Zymafluort adni, így sokszor elmarad. A védőnőm is mondta, hogy adjam. Egyébként milyen rossz dolgokat olvastál róla?

Vicky, mostmár nálad is beindulnak a vizsgálatok, ez tök jó! Hogy érzed magad úgy egyébként?
Köszi az érdeklődést, lakás úgy áll, hogy bevakolták már, ma megyünk felmérni. Július vége a szerkezetkész átadás határideje, tehát még másfél hónap kábé, aztán meg még mi csináljuk belülről, szerintem szeptember-októbernél hamarabb tuti nem költözünk. De amúgy annyira várom már, mindenki azt kérdezi, aki eddig látta élőben is (pl. gépész, villanyszerelő), hogy honnan fogtuk ki ezt a jó lakást? És ez olyan jól esik, mert tényleg tök szuper, teljesen egyedi, nem sablon lakásról van szó.

Fio, Olio jár már? Ezt elfelejtettem a múltkor kérdezni…

Balázs már fut, szalad, azóta könnyebb egy kicsivel, mert legalább nem akar mászni a betonon, az utcán.

Ragota, szerintem Csongi is elindul nemsokára. Éjszakához nem tudok hozzászólni, nekünk nem volt ilyen gondunk sosem. Balázs az első perctől a kiságyában alszik önállóan, és már nagyon korán talán 3 hónaposan átaludta az éjszakát, ez azóta is tart. Szerintem tedd azt, amit jónak érzel és ami Csonginak is jó, és ne foglalkozz vele ki mit mond.

Marietta, Pinkiné: annyira izgi, hogy már a finisben vagytok! Bármikor jöhetnek a bébiitek, még az is lehet, hogy egy napon fogtok szülni?

Porsi, keresztlányod nagyon szép kisbaba!!!!

Adri, hogy van Gabi baba? Remélem már meggyógyult.

Nikó, most nézem a vonalzódat, és nem semmi, hogy már te is a 18. hétben vagy!

Hajni, jól eltűntél. Remélem minden oké.

Nán-dorka, Dorka képén nagyot nevettem, mindig megmosolyogtat ez a kiscsaj, annyira édes!

Esztora, Nyunyinak az adatai nem semmik!

Bocsi, most ennyire futotta.
szerika

sziasztok,

bocsánat, h megint eltűntem, de tényleg annyi rossz dolog történt, h nem látom a végét....
most meg 2 napja olyan fejgörcsöm van, h nem tudtam felkelni, most ver a víz....

köszönöm mindenkinek az együttérzést Marci miatt, persze, tudom én, h ez nem a világ vége, de mikor néz és megkérdezi: ezt sem ehetek, ebben is van szója? akkor majdnem elbőgöm magam. :cry:

kismamik hajráá, hajrááá ez már a finis. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Vicky az a baj hogy az utolsó gép (wizzair) szept. 14.-én jön mi meg később jönnénk haza.malév van ami nem túl olcsó mostmár meg a Robinson Tours "csárter :lol: " erre meg nem foglalhatok csak ugy...

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok,

Marietta, sajnálom apukádat és a hátsérülést - gondolom most pont ez hiányzott Neked :? Durván néz ki a 13 nap a vonalzódon :shock: :wink: még csak most teszteltél :lol:

Pinkiné, akkor így megkapod a lóvét mégis, ha most gyorsban levizsgázol? Én már lemondtam róla, nem is idegelem magam. Ha előkerül, majd legfeljebb örülök, de nem fog...Neked még 10 napot ír a vonalzó :shock:

Köszi a megnyugtatást a parázással kapcsolatban...szerintem is így lesz,ahogy írjátok, mostantól csupa aggódás és féltés lesz az életünk :roll: De erre vágytunk olyan sokáig, úgyhogy biztosan jó lesz, hogy így lesz :lol: :lol: :lol:

Esztora, én is úgy néztem, hogy szept. 1. hete az utolsó időpont, viszont tényleg nagyon olcsó, 3000 Ft/fő a repjegy...kár, hgoy későbbre már nincs...Charterre csak irodán keresztül tudsz foglalni, de az tuti nem ilyen olcsó, akkor tényleg jobban jártok majd egy jó kis ultra last minute-tel 8) 8) 8)

Hajni, szegénykém jobbulást Neked ! És kitartás Marcihoz, nagyon rossz lehet neki, ha nem eheti a kedvenc kajáit :roll: Lillus hogy van?

Kép
vickybabe

Kép Flóra lak :-)

nekem mondod Vicky hogy már csak 13 nap?? :lol: Már a férjem is tiszta izgalomba van. :-)

Én meg még parázok is. 8)

Tényleg milyen "buli" lenne ha egy napon szülnénk Pinkinével. :lol:
csipcsab

Sziasztok!

Hát Marietta, ha mi így haladunk, akár még ez is megtörténhet. :roll:
Napközben volt jó néhány erősebb összehúzódásom, ami este nst-n már csak 30-45-ös erősségű volt. A méhszáj még mindig hátul van és 2000-es, Peti feje fent van, úgyhogy doki szerint a köv. 1 hétben nem szülünk, megvárjuk, míg hazajön.
Még el is küldött egy uccsó uh-ra, holnap megyünk is a Genesisbe.
Jövőhét pénteken ctg van, legközelebb 30.-án akar vizsgálni. :? Most próbálok alkudni Petivel, hogy ne várjuk meg a terminus végét, de azt tuti ne, hogy indítsák.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Jaj, de jó, lányok, h iylen izgalmak elé nézünk általatok mi is megint. :))
Ne izguljatok, rendben lesz minden!
Sajnálom, Marietta, a balesetet, remélem, mihamaarbb rednbejön Apukád. Ne legyen lelkisimeretfurdalásod, mindenki a tőle telhető legjobbat tette.

Esztora, mekkora ez a srác?! Hatalmas! Alig győzöd venni neki a nagyobb ruhákat, igaz? :wink:

Hajni, jobbulást Nektek! Szegény Marci, nagyon szenved tőle? Próbálj esetleg oylan új nyalánkságokat bevezetni ,amiben nicns szója és várhatóan szeretni fogja. Hogy legyen neki kárpótlás!

Örülök, h megmosolyogtatott Titeket Doró. Ez volt a célunk. :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Sajnálom Marietta apukádat, de tényleg helyesen cselekedtél.

Pinkiné: annyira izgi. Belegondoltatok, hogy hipp-hopp itt a vége a várandósságnak annak minden kellemes mellékhatásaival és kevésbé kellemesekkel? Egy új fejezet kezdődik.

Hajni: Veletek érzek.

Nálunk is vannak problémák, de miért is menne minden simán, ha mehet nehezen is. A cukorvizsgálat eredménye rossz lett. Az éhgyomori 5,1 az jó, máj- és hasnyálmirigy funkció jó, de a cukros víz megtette a hatását. 9,5. Ennek 7 alatt kellene lenni. 2 napig nem tértem magamhoz, olyan sokkot kaptam. Ráadásul a 25 hét alatt 3 kg-ot híztam és oda is figyeltem eddig is mit eszek. És tessék. A családban senki nem cukorbeteg. Áron is borzalmasan reagált, nem akart mozogni. De ahogy megnyugodtam, ő is magához tért. Hétfőn mennem kell vissza belgyógyászatra, kedden cukorbeteg terhesgondozásra és szerdán pszichológushoz és nőgyógyászhoz. Most persze azon parázok, hogy csak minden rendben Áronnal.

Pinkiné: Neked milyen értékeid voltak? Befektettek amíg beállították a diétát? Akár egy napra is? Volt olyan gyümölcs/zöldség amiket egyáltalán nem ehettél???

meriann

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

meriann

sziasztok!

Marietta, nagyon csinos vagy még így szülés előtt is!!!! :lol: :lol: :lol:

Pinkiné, remélem Peti manó "ért a szóból" és hamarosan kibújik! :wink:

Meri, sajnálom, hogy nem lett jó az eredmény! De Áronnal minden rendben és ez a lényeg, próbálj megnyugodni, drukkolok jövő hétre!

Szerika, örülök, hogy így halad a lakásprojekt! Majd tegyél képeket, ha már látványos lesz! :D

Csajok, aki munkából ment el táppénzre, mik a tapasztalatok? Sokkal kevesebbet kaptatok? Ha jól emlékszem anno Ágota írta, hogy hónapokig egy fillért sem kapott, ilyen volt másnál is???

Nem tudom, jól számoltam-e, de az jött ki, hogy megkapnék ugyanannyit, mint ha dolgozom, még lehet többet is, ha tényleg csak szja-t vonnak belőle és az előző évi 70%-a...Nagyon gondolkodom, hogy kiíratom magam mielőbb, semmi kedvem már dolgozni...

Nem tudom, emlékeztek-e, régebben írtam, hogy van egy vérszívó kolleganőm - na képzeljétek, kiderült, hogy őt miért nem cseszegeti senki, pedig semmi eredményt nem tud felmutatni a munkájában, én keresem meg az ő prémiumát is (ő meg rongálja az enyémet, mert az én erősen plusz számaim kompenzálják az ő mínuszait :evil: ) még azt is tönkrevágja, ami működik, de ezt mindenki elnézi neki, és ő a sztár.

Hát kiderült, hogy bevetette még az elején, mikor ide jött dolgozni, a női bájait a megfelelő helyen Lehet, hogy én vagyok túl naiv, de ilyenkor mindig akkorát csalódok az emberekben. Mindig újra rá kell jönnöm, hogy nem az eredményeid, vagy az eszed alapján ítéltetsz meg, vannak "érdemek", amik ennél jobban számítanak...hát ezért nem lesz belőlem soha "senki" :evil: persze ilyen áron ne is legyen :? Ha nem jönnék el babázni, akkor most tuti felmondanék.

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Csak a mostani lapot olvastam el. :oops:
Viszont pár napja visszaolvastam a régebbieket. Köszönjük a szép köszöntést. :) :lol:

Merike, nem értem én ezt a cukros dolgot. Ha éhgyomorra jó, akkor mi a baj? Mert, ha mondjuk neked is 1 zsemivel, és fél liter tejjel csinálták volna, akkor lehet, hogy 7 alatt lenne nem? Vagy csak én vagyok naiv? Olyan mintha ez is cask paréztatás lenne. Meglátod, minden rendben lesz, és a baba jól van. Nyugi! :wink:

Mindennapos kismamák kitartás! Nagyon izgulok értetek! :D

Nekem volt szopipárna, sőt most is van. Mindennap azza alszok. Pedig a tervek szerint, Olinak párna készűlt volna belőlle később, de már látom, hogy nem fogom adni. :lol:

Szeri! Persze Oli jár már. 8) Olyaj, már régen. De én eddig nem vettem ki a kocsiból. Csak pár napja vettük meg az első szandárkáját. Egyből 20-ast. :shock: Nagyon ledőbbentem, Lillának is ekkor vettük, de neki 18-ast. Mindenesetre egyik félelmem (miszerint alacsony lesz) elpárolgott. Ekkora lábhoz nem lehet 180 alatti. :roll:

A képeiteket még nem néztem meg, remélem ma ezt tudom pótolni.

Lillus elkezdett füllenteni. Én persze egyből azt hittem, hogy rossz anya vagyok. Elővettem a kedvenc könyvem, és milyen jól tettem. :) Imádom. Majd lefotózom az ominózus kb. 2,5 oldalt, és felteszem a képtárba, nagyon tanuságos. :twisted:

És a jó hír, api ma reggel jött haza munkából,, és csak jövő hét vasárnap megy legközelebb. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Megyek főzök valami finomat. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Marietta, szép pocak :) Ma én is dobok egy képet, de legyen elég előre annyi, hogy 120 cm a haskörfogatom :)

Meri, hát bizony belegondoltunk. S talán pont emiatt vagyok annyira türelmetlen, hogy mikor jön már Petim, mert annyira szeretném magamhoz ölelni. Tegnap tisztára elszontyolódtam, mikor mondta a doki, hogy szerinte a köv. 1 hétben nem szülünk. :oops:
De aztán Apa mondta, hogy gondoljak arra, Petinek jó odabent, s ha elérkezett az idő, jönni fog. Meg hogy mindig a cél előtti pár nap a legnehezebb. S igaza van. Úgyhogy este mondtam a kisfiamnak, hogy ha nem akar előbb jönni nem kell, csak magától induljon el kifelé, ne hagyja hogy indítsák a szülést. Azt annyira nem szeretném. :roll:
De majd ma, a Genesisben talán megmondják, hogy áll a méhlepény érettsége. :)

Meri, ne parázz! Nem hiszem, hogy befektetnének. Legalábbis engem nem fektettek be. :roll:
Elmentem a cukorbeteg terhesgondozásra, megmérték a cukromat és ott már normális volt. Jaj, azt mondták hogy reggeli után 1 órával menj? Legalábbis nekem így kellett.
Egyébként az a lényeg, hogy a mérés előtti este 8 után már ne egyél magas szénhidráttartalmú kaját. Nekem így mindig a normál érték körül volt.
A terhelésen 8,7 lett a cukrom ez után a lötty után. Egyébként nagyon sokat számít, hogy az előtte lévő napon mit ettél. Én pl. rengetek tejet ittam meg háztartási kekszet ettem (éppen akkor azt kívántam). Ezekben viszont sok a tejcukor és a szénhidrát, amit a szervezeted nem tud azonnal feldolgozni, így megköti.
Engem szimpla 175gr-os diétára raktak, ami azt jelenti, hogy naponta 175 gr szénhidrátot vehetsz magadhoz, 6 étkezésre elosztva.
Amikor mentem először, megmondták hogy milyen diéta kell (kaptam hozzá kis könyvet, ami tartalmazta, hogy miben mennyi szénhidrát van, meg egy dvd-t, ami recepteket tartalmaz), s 1 héttel későbbre visszarendeltek.
Vasakarattal betartottam mindent, 1 hét múlva visszamentem, jó volt az eredmény.
Utána 3 hét múlva kellett mennem, akkor már kicsit lazítottam, s ugyan olyan jó lett az érték.
Aztán a kövi randira már majdnem ugyanazt ettem, mint a terhelés előtt, csak a mérés előtti 2-3 napban fogtam meg a dolgokat, s nem volt gond az értékkel.
Persze ehhez hozzájárult az, hogy az uh-okon mindig azt mondták, Peti átlagos súlyú baba, nincs baj a magzatvízzel stb. Nekem mindig ez volt a mérce :)
Szóval ne ijedj meg, az hogy magasabb lett a terheléses cukrod, nem jelenti azt, hogy nagy baj van. Persze én is teljesen lesokkolódtam. Már rémképek jöttek, hogy sok magzatvíz, nagysúlyú baba, indított szülés stb.
Utoljára a 37. héten kellett telefonon bejelentkeznem a diabetológián, már nem várták el tőlem, hogy bemenjek. Megreggeliztem, utána 1 órával megmértem itthon a cukromat, felhívtam a csajt és bemondtam az értéket :) Ennyi :) Egyébként melyik kórházba mész?

De ha tudok még bármiben segíteni vagy kajával kapcsolatban tanácsot adni, szólj nyugodtan :):):):wink:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Ja, Viky! Az értékes embereknek, te számítasz. Akik szemében a "kolleganőd" jobb, azokat meg le kell t××××.
:wink:

KépKép
KépKép
fioona

Vicky!

Én is táppénzen vagyok az elejétől az inszem miatt,meg a munkahelyen a körülmények se olyanok voltak hogy jót tettek volna ha melózok. Én ugyan annyi pénzt kapok mint mikor melóztam. És ugyan úgy kapom minden hónap 10-én. Ha a melóhelyed kifizetőhely akkor szerintem Te is így leszel Vele. Nekem az. Minden hónap végén leadom a tp papírom és utalják is fizukor. Van hogy max 5 nap hiányzik belőle de az a tp papír miatt van mert ugye a doki csak úgy adhatja ki,előre nem. Én mindig 2 hetente megyek érte.
Na remélem érthető voltam,mert így visszaolvasva nem úgy tünik. :lol:

Ha úgy érzed szeretnél otthon maradni akkor tedd azt. Én nagyon élvezem. Sokat mászkáltam barátnőztem,bababoltokat jártam. Végre volt időm mindenre. Még most is sokat mászkálok. Már idegen emberek szólnak rám az utcán hogy talán nem kéne. :lol:
csipcsab

Köszi Lányok! Olyan sokat segítettetek. Valamiért úgy álltam ehhez, mintha a világ omlott volna össze.

Egyébként nekem is ez volt az érzésem, hogy ha minden rendben, akkor juszt is addig nyaggatnak, amig nem tudnak valami bajt felmutatni. Azt hiszem 175 g cukrot ittatak meg, ez nagyon durva mennyiség. Főleg, hogy semmihez nem szoktam hozzáadni cukrot. És egyébként is nagyon figyelek az étekezésemre.

Kicsit utánanéztem és már napok óta igyekszem a 180 g-os diétát tartani, 6X elosztásra. Igaziból ott szúrtam el, hogy a laborokat Fehérgyarmaton csináltattam meg, mert az közelebb van, de most már nem is megyek hozzájuk cukor gondozásra, hanem ahol szülni fogok (Nyíregyházára), csak az meg 100 km-re van. De nem baj. Ott tündériek voltak telefonon is, ebédre kell mennem. Normál 2 dl zöldséglevest, natúrszeletet rizzsel kell ennem, majd ezután nézik a vércukrot. Semmi cukorszirup ivás. A cukorral még az is gond volt, hogy az ember ösztönösen érzi, hogy nem kellene meginni, mert túlzottan édes. De lehet rosszul gondolom.

Pinkiné: a korpás zsemlét tényleg jó enni? Azt ovastam, de később ellenpéldát is olvastam. Egyébként én cseresznyét, meg sárgadinnyét is ettem, és állítólag (utólag tudtam meg), hogy az sem jó. De annyira kívántam és annyira finomat vettem, hogy jól belaktam belőle. Na, de akkor mit egyen az ember? Mert ahogy utánanéztem a gyümik zöme nem nagyon jó, a tejfélék szintén.
Elvileg a Glyx kenyér jó, de magában vagy vízzel ?
Laikus vagyok a témában, de ha az éhgyomis cukor jó, akkor ha előtte rosszul ettem annak is magasnak kellett volna lenni, nem?
Cukrot ennyit összesen 10 éve nem ettem meg, jó tudom van sok mindenben cukor, de mégsem ilyen formában.

Vicky: ez mindenütt így működik. Nagyon felbosszant engem is, de ilyen a világ. Egyébként én 13. héttől vagyok táppénzen, és hát anyagilag nem nagyon veszem észre. Igaz nekem a havi minimum 800 km autózást nem fizették és ez most elmarad. Egyedül a cafeteriában szívom meg, mert ott a szülési szabadságtól nem jár, így levonják a táppénzemből. De ez legyen a legnagyobb bajom.

Megyek pihizni kicsit, mert egész délelőtt a kertben voltunk, de már olyan, de olyan meleg van, hogy az árnyékban is ájulni lehet.

Köszönöm még egyszer a sok biztatást!

meriann

Marietta nekem az jut eszembe mikor volt itt fehéráron a világ legerősebb embere verseny szombaton,kérdezték hogy mikorra vagyok kiírva és mondtam hogy keddre ,volt ám arc leesés :lol:

Nándorka Nyunyi most 86-os 80-as és pl a c&a-ból pedig 92 hord.
Van egy donna karan farmere ami 18 hós méretezésű...
de hát édesapja 1,98 én 1,80 :lol:

Vicky én gyedben olyan 60e kapok de nem kértem adójírást (jó lesz az majd egyösszegben jővőre) én is táppénzen voltam januártól

képzeljétek a klimánk ma ugy nézett ki mint a Niagara vízesés...
nem folyott ki a víz belőle a kültérinél ,jött szerelő belefújt(csőbe) és már jó is lett :shock:

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Na, hát meg volt a Genesisben az uh. A méhlepény gyenge II. fokban érett, az áramlás nagyon jó.
Peti becsült súlya 3437 gr, a hossza - a combcsont alapján - 54 cm. A haja csak úgy lobogott a magzatvízben :) Nagyon úgy néz ki, ezt a 9 napot még együtt töltjük :)

Nagyon szuper képeket tudtak róla csinálni megint, a hölgy is csodálkozott, hogy ilyen szépen mutatta magát, közel 39 hetesen.

Íme egy mosoly

Kép

S egy pofi

Kép

A pocakfotót pótolom holnap, csak este 6-kor értünk haza, utána vacsit főztünk, most meg meccs van :) Apa így nem tudott képet csinálni rólunk, de majd holnap. :)

Vicky, elhiszem hogy bosszant az ilyen, de hát sajnos ezeknek áll a világ. A becsületes, dolgos ember sajna - az esetek 90%-ban - kicsi, észrevétlen pont marad. De a lényeg, hogy Te, s a környezeted tudja, hogy kettőtök közül ki a jobb. Aztán egyszer, ha a csajnak kell majd helyt állnia, csúnyán fel fog sülni. :twisted:
Én a 6. héttől vagyok táppénzen, s kb. ugyanannyi pénzt kaptam, mint amit a cégemben a bejelentett bérem volt. Ja és mindig hónap végén 25.-28. között kaptam a pénzt.

Meri, én korpás zsömlét nem ettem, a legdurvább dolog amit bevállaltam az az édesítőszer és a tönkölybúza kenyér volt :) De mindkettőt hamar feladtam :) Gyümölcsből pedig keveset ehetsz nyugodtan. :) Figy, ha gondolod - és a diabetológián nem adnak majd - postán elküldöm neked azt a füzetkét, amit én kaptam, van benne szénhidrát táblázat. Az sokat tud segíteni. Rengeteg féle kaja szerepel benne.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Meri drága, ne aggódj! Látod, a pici fiad jól van, ne hagyd magad beparáztatni. Tudom, könnyű mondani, de minden rendben lesz!!!
+++++ És látod, Pinkinénél is milyen szépen alakultak a dolgok.

Peti nagyon-nagyon cuki!!! És bizony, soha vissza nem tér ez az időszak, élvezzétek ki ezt is! (már ha épp nem vagytok nagyon nehezen-vacakul, tudom , akkor nehéz!) Nekem már olyan-de-olyan nosztalgikus-sóhajtós, ha a várandósságra gondolok, mert vszínűleg most már nem leszek többé soha az. Szóval nagyon szép ez, amiben vagytok, és a kettőtök szervezete tudja, h mikor kell elindulnia a fiúcska.

Viki, lehet, h direkt jó, h megtudtad. Így könynebb szívvel válsz talán el tőlük egy időre. Na jó, tudom, h vacak egy érzés lehet akkor is. De sztem nem rossz ötlet, h elmenj tp-re. (Nekem is időben érkezett, ne mvolt gond az anyagiakkal.) Tudod, ilyen sem lesz egyhamar - vagy talán soha többet - ha elmész tp.-re, h ennyire azt teheted, ami jólesik. Mert most ez is a dolgod, a baba érdekében, h jól érezd magad, és mikor a 2-at, 3-at, 4-et várod :wink: , már úgysem tudsz ennyire lazítani.

Marietta, remélem, nem húzod fel magad az utcai megjegyzéseken. Azért van, mert olyan szép látványos a pocid! Nagyon csinik vagytok! Én amúgy a kérdéseket,m megjegyzéseket mindig úgy fogtam fel, h lám, fontos mindenkinek a picim, és ez jó érzés volt.

Kép

Kép
nán-dorka

Pinkiné: nagyon köszönöm. Szerintem fognak nekem is adni táblázatot, csak azért kérdezgettem, hogy készülhessek előre.

Nagyon szép és formás Peti baba. Megnyugtató érzés lehet, hogy tudod bármikor érkezhet már, mert készen áll az evilági életre.

Nán-dorka: igyekszem nem hagyni magam beparáztatni. Azért úgy látom elég profik benne. Még holnap a védőnőre leszek kíváncsi. Biztos ő is bedobja magát. De bízom magunkban és minden rendben lesz.

Most mértem magam. Fogytam 1 kg-ot, biztos már az új étrend hatása. Gyorsan lemértem a pocimat az nőtt és a melleim maradtak. Így megnyugodtam és Áronka is ficánkol. Úgy tűnik, egyértelműen nemrég kezdett hallani, legalábbis a külső zajokat. Ma volt az első azonalli és egyértelmű külső zajra reagálása. Igen, így van rúgott egyet most is. Általában egy rúgás a helyeselés. :D

Kedden este jövök a jó eredménnyel. :wink:

meriann

Sziasztok!

Pinkiné!

Hát csuda édes ez a Peti gyerek! :lol: Olyan jó kis husis pofija van. Jaj most én is még jobban kíváncsi vagyok Flórára hogy Ő milyen. De mi nem voltunk csak akkor egyszer 4d-n. Most meg már remélhetőleg hamarosan itt lesz velünk. :D

Meri!

Csak nyugi! Nekem szerencsére nem volt gond a cukrommal,de nálatok is minden rendben lesz. Látod milyen jól ment Pinkinének is. Áronnnal minden a legnagyobb rendben.

Nándorka!

Nem szoktam felhúzni magam a megjegyzéseken. Nagy csevegős vagyok és elbeszélgetek én bárkivel kedvesen ha hozzámszól. :lol: Úgy látszik még az idegen emberek is aggódnak nehogy az utcán jöjjön rám a szülés. :lol:

Viszont mostmár szinte minden nap hivogatnak telefonon a családtagok,hogy na mi újság. Ezt viszont már egy kicsit unom. Mert azon kívűl hogy nincs semmi nem tudok nekik mit mondani. Ráadásul olyan furi hogy anya is hív hogy én hogy vagyok,mikor tudom hogy apu meg egyre rosszabbul :( és olyan rossz érzés. Szegény nagyon kiszolgáltatott helyzetbe került amit nagyon nehezen visel. Nem csodálom. 50 éves fiatal ember. Olyan jó lenne ha rendbe jönne.

Bocsi hogy ezt is írom és megosztom veletek de úgy megvisel lelkileg hogy csak na. Anyáéknak meg nem akarom mondani. Elég nekik otthon átélni ezt.

Köszönöm a pocak dicséreteket.
csipcsab

Jaj Lányok! A nagyimnak eltört a lába a kórházban. :cry: :cry: :cry: Ez nagyon rosszat jelent. A kezelőorvosa szerint a véget. Áttét volt a lábszárcsontjában is, ami most felemésztette a csontot és amiatt tört el. Ma mivel vasárnap van úgy hagyták, se gipsz, se semmi és majd holnap eldöntik mi legyen. Jó kis hetünk lesz. Szegény, jövő pénteken jöhetett volna haza, és most ki tudja mi lesz.

meriann

Jaj, Merikém! ++++++++++++++++ Remélem, tévedett az orvos!!! És hogy nem szenved nagyon Nagyikád! Nagyon-nagyon gondolunk Rátok!!!!!!!!

Marietta, Nektek is nagyon drukkolunk!!!!!! ++++++++++++++++
Apukádnál most mi a helyzet?

Fio, várjuk a könyvrészletet!
A fiam is szokott mondani nagyokat meg érdekből is hazudni. Kíváncsi vagyok, mit mond a könyved!

Kép

Kép
nán-dorka

Marietta: jobbulást Apukádnak!

Köszönöm Nán-dorka.

Most jöttem meg a védőnőtől és képzeljétek reggeli után egy órával 5,3 a cukorvizsgálat eredménye. Nem bízom el magam, de kicsit megnyugtatott. Így holnap is minden rendben lesz. Eldöntöttem és kész. :wink: Na, ma még egy belgyógyász vár.

Puszik

meriann

Jaj Merike!
Sok-sok kitartást Nektek és Nagyidnak is! :oops: :oops:

Marietta, Apukád jobban van? Biztosan hamar rendben jön. :wink:
Engem tegnap ketten is felhívtak, hogy na, hogy vagyunk, egyben még? :shock: :shock: Mondtam, hogy igen, nem úgy tűnik, hogy Peti előbb akarna jönni :) Anyósom pedig minden reggel megkérdezi, hogy vagyunk :) De már nem is idegesítem magam rajta.

Lányok, nekem hajnal óta úgy fáj a hátam :( Mintha elaludtam volna, pedig ugyanúgy feküdtem. Illetve nem, az egyik oldalt támasztó párnát kivettem, mert nyomta a pocimat. Ez volt az első éjszaka, amire azt mondanám, hogy nem volt túl kerek. Lent a méhszájnál is nyilalgat rendesen. :roll: Dehát doki 2 nap múlva hazajön (vagy 3?), pénteken meglátjuk mit mond.

Ma reggel néztem a Vészhelyzet sorozat egy jóval korábbi részét a Viasaton és a végén született egy baba. 2 héttel jött korábban a kiírt időpontnál, s olyan kis szép volt. Hát persze, hogy én a hülye fejemmel elkezdtem pityeregni, hogy mi vajon mikor fogjuk már így a kezünkben tartani a Petit. :oops: :oops:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!
Pinkiné, Csipcsab: már tényleg csak napok vannak hátra, kitartás Nektek. Gondolom ez a nagy meleg nehezíti a dolgotokat, de már tényeg mindjárt vége.

Meri: ugye nem kell előre aggódni dolgokon, megoldódnak a gondok maguktól. Mamid hogy van?

Vicky: ha újra kezdeném valószínűleg én sem akarnék sokáig dolgozni, mielőbb kiiratnám magamat a dokival. Gyerkőcnek biztosan jobb, ha pihizel és nem idegesíted Magad mindenféle hülyeség miatt.

Tegnap anyóséknál bucsú volt, mutatok róla egy képet.
Kép

és vettünk újabb medencét, amibe nem homok lesz, de még csak szárazon próbáltuk, majd ma délután tervezem az első pancsizát.
Kép
vivi79

Gyerkőc alszik, csak mert védőnőhöz kellene menni. Általában 30-40 perceket pihizget, de ha valahová készülünk, akkor jóval többet. Most már 1,5 óránál tart. 13-14 óra között kell odaérni, de még ebédezni is kellene, és nincs szívem felkelteni (és már 1/2 13 múlt). Pedig lassan muszály lesz.
vivi79

sziasztok!

Vivi, micsoda nagylány már Enci! És nagyon édi ez a békás medence :D

Merike, sajnálom a nagyidat :cry: párom nagyijára szerintem ugyanabban a kórházban (Jósa?) mondták pár évvel ezelőtt, hogy egész biztosan nem éri meg a jövő hetet. Még ma is jól van, nagyon drukkolok, hogy Nálatok is tévedjen az orvos...

Dorka, igazad van, ez egy égi jel volt :lol: - nem is gondolkodtam a tp-n egyelőre, de most már totál beleéltem magam, hogy még 2-3 hét és viszlát :lol: Persze a p*csa úgy tudja, hogy még pár hónapot vagyok, majd fog nézni nagyokat :lol: Már tervezgetem, miket fogok csinálni itthon (varrás, kreatívkodás, vásárlás, olvasás, torna, jóga és hasonlóak, nem is tudom, miért akartam én tovább dolgozni :lol: :lol: :lol: át kell állni agyilag, ami azt hiszem, ezzel a "lökéssel" most sikerült :D )

Marietta, akkor nem kérdezem meg, egyben vagy-e még :lol: :wink: Jobbulást papádnak, hátha majd az unoka erőt ad neki...

Pinkiné, mindjárt hazajön a dokid! Hétvégén akár szülhettek is! :wink:

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Vivi, nagyon szuper ez a medence :):) Enci meg nagyon édes benne, látszik hogy tetszik neki.

Vicky, hajrá táppénz! :) Tessék kiélvezni, nagyon szuper érzés hogy van időd önmagadra :)

Na, hát ígéretemnek eleget téve, íme egy Peti lak. Felülnézetből sosem tűnik akkorának, mint oldalról :roll:

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Vivi, nagyon szuper ez a medence :):) Enci meg nagyon édes benne, látszik hogy tetszik neki.

Vicky, hajrá táppénz! :) Tessék kiélvezni, nagyon szuper érzés hogy van időd önmagadra :)

Na, hát ígéretemnek eleget téve, íme egy Peti lak. Felülnézetből sosem tűnik akkorának, mint oldalról :roll:

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Tegnap este megerkeztunk :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd nemsokara jovok olvasgatni,meg irni is tobbet!
Minden isteni volt,Attila egy vizipok :wink:
Aaaaaa nagyon elveztuk!
1 het totalis kenyelem,kenyeztetes,ennyi jart mar nekunk!
Olyan, de olyan jo volt egy hetig egyutt,hogy azt el sem tudom mondani....3 eve voltunk utoljara egyutt ennyit a ferjemmel egyhuzamban.
Es olyan jo volt 3asban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Csak beneztem,hogy a Kismamik meg egyben vannak-e,latom igen,hat aterzem,ilyen melegben....tavaly ilyentajt mar en is allatira izgultam,es minden bajom volt,es pont ugyanilyen hoseg volt....en ugye junius 28ra voltam kiirva...aztan julius 9 lett----hat tavaly ilyenkor ezt nem hittem volna :wink:

Na majd jovok,remelem mindenki jol van,egyszeruen nem birom utolerni magam.

Majd vmikor kellene egy tali???????!!!!!!

Esztora irok privit!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Viki, látod, most majd nézhet a csaj, h kinek a pluszaival gazdálkodjon... Te meg éljed világod, tök jó lesz, meglátod!

Meri, drukkhegységrendszerek!!!! ++++++
++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++
...mindenhez!
És ez nagyon jól hangzik! Az eredmény.

Nálunk vendégeskedik egy kiscica, hát, meglátjuk. A fiam édesen játszik vele, de sajnos kísérletezik is: letakarta pokróccal, és "egy darabig mozgott". :? Mindig résen kell lennem, úgy érzem... De olyan jól megfuttatta az előszobában egy madzaggal, h a cica retteneseten elfáradt. Doró pelenkázóján találtuk meg, ahol mélyen aludt. :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen, írj, jó, h megjötél, még jobb, h így feltöltődve!

TAlizhatunk vmikor, mi jövő pénteken utazunk csak el.

Kép

Kép
nán-dorka

Segítsetek!
Szerintetek hogyan lehetne hozzájutni olyan játszószőnyeget "üzemeltető" cég elérhetőségéhez, akik fesztiválokra szoktak menni???

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Dorka, talán már megtaláltad: http://legvar.lap.hu/
A könyve neked is megvan. :D De már feltettem a képtárba is. ;)

Meri, nagyidat sajnálom. Ez elég rosszúl hangzik. :(
A cukornak viszont nagyon örülök. Most őszintén, akkora lötytől, kinek ne lenne magas. És milyen egészségtelen! :!:

Pinkiné! Mekkora baba! Szép nagy lesz, ha egyszer rászánja magát, és kibújik. :lol: Én még szülés után 1 évvel is pityeregtem hasonló jeleneteken. :wink:

Arwen, irigyellek. :wink: És várom a képeket. :D

Látom Enci is a ugyanolyan autót "választott" mint Lilla. :lol:

Képzeljétek! Tegnap este Oli 9-kor szopizott, utánna 10 körül elaludt, és csak reggel 9-kor kellt fel! Kezdek reménykedni. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Kismamiknak, és kisbabáknak hűsítő szellőket küldök!

KépKép
KépKép
fioona

Arwen amint kijutunk a lakásból feladom a csomagot!!
írok majd privit is ok?!

Nyaralásunk alakul,rájöttem hogy 14.-I WIZZAIR gép az utolsó ebben a szezonban.ez az esélyes szálloda de ez még változhat:
http://www.5kontinens.hu/index.php?s=in ... llasId=981

ide 09.07.-én indul egyhetes út,bemegyek majd az irodába nehogy lemaradjunk...

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok, csak gyors bekukk, megvolt az UH és minden OK velünk, csak úgy kalimpált a kis kezével és 5,8 cm! :lol: :lol: :lol: majd jövök még...

Kép
vickybabe

Vicky: gratula és nagyon örülök, hogy minden rendben.

Fioona: ezek nagyon biztató jelek. :wink:

Esztora: örülök, hogy sikerül elintézni az utat.

Nán-dorka: köszi a megadrukkokat.

A cukros terhesgondozáson rengetegen voltak. És ami érdekes volt, aki sokat fogyott 25 hét alatt pl. 10 kg-ot, volt aki sokat hízott, és volt aki alig. Egy kicsit olyan érzés volt, hogy nagy hűhót csapnak és kész. Majdnem mindenkinek jó lett az eredmény és mindenki a cukros víznél akadt fent a rostán. :?: Olyan jól sikerült a vérvétel, hogy tiszta vér lett a ruhám, még a melltartóm is.

Gyors hírek, aztán beájulok az ágyba. 3 gyötrelmes óra autózás után és 3 gyötrelmes vizsgálat után nem kell kórházba feküdnöm. 1 perc alatt elmondták mit ehetek és mit nem, majd, hogy 9-én kontroll. 5,6 lett a cukrom. :D :D :D
Holnap még a pszichológus és a nőgyógyász vár, és csütörtökön megyünk pihenni vasárnapig.
És mamának is képzeljétek T alakban tört el a lábszárcsontja és csodák csodájára kapott egy járógipszet, amira 1-2 napon belül rá is állhat. Úgy örülünk neki.

meriann

Meri :D Elég horror lehetett a napod, de a lényeg, hogy jó híreket kaptál :lol: Jó pihenést! Hová utaztok?

Esztora, akkor iroda vagy Wizzair lesz végül? A szálloda jól néz ki! 8)

Arwen, üdv újra itthon! :lol: Képek a nyaralásról?

Fioo, ez tényleg jól hangzik, remélem Oli megtartja ezt a jó szokását :lol:

Pinkiné, ez aztán a pocak!!!! Hogy vagytok?

Marietta???

Dorka, szőnyeggel kapcs. sajnos fogalmam sincs...Aranyos lehet a kisfiad a cicával, bár ez a letakarósdi veszélyesen hangzik :shock: :D

Teszek Nektek képet, Ti rutinos anyukák biztos jól látjátok :wink:
Élőben persze jobb volt, fejjel lefelé van éppen :lol:

Kép

Kép
vickybabe

Köszi a segítségeket. Ghymes fesztiválra szerettem volna játszószőnyeget, h játszhasson az aprónép, de nem vszínű, h összejön még, mert jövő hétvége. És olyat akartam, akik ingyen jönnének, a játékok reklámozása okán. No, mindegy, csinálunk sajátot. Csak elég nagy szőnyeg nincs hozzá...

Meri, de jó, h jó lett az értéked! És remélem, nem nagyon korlátozták be az étkezésedet.

Viki, 5,8! Édi!

No, megyek!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Vicky!

Nyugi még vagyok és egyben. :lol: A számod a telómban üzenek ha van valami. :wink: Nagyon örülök Nektek hogy minden oké. Jó a kép,látni a lényeget. :D

Pinkiné!

Nem semmi pocakod van. :shock: Tök jó hogy ilyen jól birod. Apum nincs jól,és ez nem is olyan rosszullét hogy ebből majd jobban lesz. Megmondták az orvosok hogy bármikor romolhat az állapota. Nekünk már csak annyi is elég lenne hogy ne legyen ilyen kisszolgáltatott helyzetbe. Kibírjon menni wcre stb............
Nagyon igyekszik.

Meri!

Azért ne hajtsd túl magad. Sajnálom nagyidat. Remélem Nálatok is úgy lesz mint ahogy Vicky írta. Bízzunk,hisz mást ugyse nagyon tehetünk.

Arwen!

Üdv! :D Örülök hogy ilyen jól éreztétek Magatokat,és sikerült kikapcsolódnotok.

Mi tegnap este megint nst-n voltunk. Hát Flóra eszméletlen egy kiscsaj. 8) Most még jobban meghúzta magát mint múltkor. Akkor legalább mozgott 2x. Most meg semmit nem akart. Bennt voltunk egy csomó ideig. Pedig megbeszéltem vele itthon hogy mi lesz hogy lesz és kértem rá hogy mocorogjon. Erre semmi. Na aztán amit lekínlódtunk ott az apjával. Hiába ettem csokit ittam kólát,így se mozdult. Aztán az apukája a telefonjáról iszonyat szörnyű zenéket nyomatott neki. De tényleg szörnyű volt. :lol: Hát erre beidegesítette magát meg hangosan tapsolt neki és így egy párszor idegből kapálódzott. Így végül jó lett az nst. 1 hét múlva újra de mondta a dokim hogy akkor meg is vizsgál megint,ha addig nem szülünk. Férjem hétvégén szeretné,ezt folyamatosan mondja is Flórának. Hát az nst nőci ezen jót nevetett mert ugye látta hogy arra se bírtuk rávenni hogy mozogjon. Mondta is a páromnak ha annyira hallgat majd magára mint most akkor ne nagyon számítson 7végi szülésre. 8) :lol:
csipcsab

Vicky: nagyon szép a Babácskád, és örülök, hogy minden rendben Veled.

Meri: gratula a jó cukoreredményhez.

Csipcsab: kíváncsi vagyok Flóra mennyire ad arra, hogy hétvégén várjátok. Jaj, ez már olyan nagyon a vége. Ugye egyből üzensz, ha valami van?

Arwen: várjuk a képeket

Fio: Na, ma hogy telt az éjszaka? Oli javuló alvási tendenciája hogy alakul?
vivi79

Sziasztok!

Hát Vivi, hogy is alakulhatott volna. :mrgreen: Fenn volt éjfélkor, meg hajnali 2-kor is. :twisted: Mondjuk nem is számítottam rá, hogy egyik napról a másikra minden szupi lesz. :roll: Nem baj, mire iskolába megy, addigra tuti végigalussza az éjszakát. :twisted:

Marietta, nekem ue. csinálta Lillus. :D Mindig aludt. És mikor kibújt, ugyanolyan jó alvó volt. Szóval lustítson csak a kishölgy odabent, és majd idekint is. :wink: Mekkora a súlya most?

Viky, supi ez a sztárfotó. Igen-igen, látni lehet a bébit. :lol:

Megyek segítek főzni apának. Most itthon van 1 hétig, és segít, de nem tudom nézni, hogy egyedűl van kint.

Ja! :oops: :oops: :oops: :oops: Sok boldogságot szeretnék kívánni, a nemrég ünnepelteknek! :oops: :oops: :oops: :oops:
Remélem nem késő! :wink:

Kép

Ezeket pedig, virtuális frissitőnek küldöm mindenkinek! :P

Kép

Kép

Remélem, használ...........

KépKép
KépKép
fioona

Nahh... én is itt vagyok... Nagyon nehezen lábaltunk ki ebből a virusból. :roll: Persze a meleg sem segitett...

Meri,
nagyon örülök a cukrodnak. Már mint hogy jó az eredményed :lol:

Vicky,
gyönyörű a babócád, mintha rád hasonlitana. Jól látom? :lol: 8) Örülök, hogy rendben van minden. Voltál végül, ilyen kombinált Down teszten?

Ág,
nem nagyon tudok én sem sok mindent hozzátenni az alváshoz, mert Gábor az első perctől kezdve, illetve a kórházban még nem, de utána mindig a saját ágyában aludt. Este csak letesszük, befordul a fal felé, vagy "rakéta állásba" dobja magát és alszik. Ma végre átaludta az éjszakát is. Persze ez azért nagyon ritka nálunk.

Pinkiné, Marietta,
nagyon izgi, itt a vége hamarosan :lol: :lol: Nem irigyellek benneteket a meleg miatt. Én igy is izzadok mint egy ló...

Nándorka,
annyira ééééééééédes Doróó azon a képen :lol: :lol: :lol:

Vivi,
Enci is olyan nagyon cukorfalat :lol: :lol: :lol:

Tettem ám én is képeket a képtárba ;)

Nálunk a dackorszak beindult. Gabcsi 2 perc alatt begurul ha valami nem úgy van, ahogy ő szeretné. :roll: Én meg nem nagyon tudom egyelőre kezelni. :roll: Szivesen vennék néhány jótanácsot...

Gabcsi még mindig alszik délelőtt is, nálatok is igy van ez? Meg nem igazán akar megenni semmi szilárdabbat. Pl van 8 foga, de turmixolni kell a főzeléket, mert fuldoklik tőle. Bezzeg a ropival és s a fagyitölcsérrel nincsenek ilyen problémái

Szeri,
irogyellek a lakás miatt, én is menekülnék már innen, de nincs rá lehetőség egyelőre. :(

Most úgy hallom mennem kell

Kép
Kép
adrienna

Fio,
nekem anyukám azt mondta, hogy az alvás dolog (én is 2 óránként keltem éjjel) akkor oldódott meg, amikor el kezdtem óvodába járni... Kitartás... mi is kitartunk

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Arwen, üdv újra itthon! Ahogy olvasom, nagyon jól éreztétek magatokat :)

Fio, mi is arra várunk, hogy végre rászánja magát a kibújásra. :) De nem úgy tűnik, hogy nagyon akarná. Pedig már azzal is kecsegtettem, hogy itt kint is olyan meleg van, mint ott bent :) Bár tegnap éjfélkor olyan rugkapálás volt, azt hittem kirúgja a burkot. :roll:

Esztora, örülök, hogy alakul a nyaralás :) Nálunk Apa pedzegette a jövő évit már :)

Vicky, nagyon örülök, hogy minden rendben volt az uh-on! :) 5,8 cm! :) Majd meglátod milyen jó lesz visszagondolni az utolsó napokban arra, hogy Huuu, amikor még ilyen pici volt, most meg már mindjárt itt lesz :)

Meri, nagyon-nagyon örülök, hogy jó lett a cukrod. :) Látod, mondtam én hogy kár megijedni. :) :wink:

Marietta, az hogy jól bírom túlzás, inkább csak próbálok méltósággal "szenvedni" :) S éltet a remény, hogy a Fiam hamarosan megkönyörül rajtam s kibújik :) Az összehúzódások szinte egész nap megvannak, bár általában fájdalom nélkül. Csak azt érzem, hogy beton kemény lesz a pocim. Ja, meg hogy gyenge kakilási ingerem van, ami a keményedéssel együtt elmúlik. :roll: Bocsi :roll:
Peti nálunk is hasonlóképp viselkedik nst-n, bár neki elég ha megmozgatjuk a pocimat és akkor ki lehet csiholni belőle egy kis mocorgást :) Bezzeg előtte meg utána egyfolytában buli van. Én is drukkolok magunknak, hogy a hétvége meghozza Petit :) Állítólag lehűlés várható, hátha a front elindítja. :)
Ha megyünk valahova, nem merek szoknyát felvenni, mert úgy ülök mint egy rossz k....va. Szét tett lábakkal, mert másként nem megy. Nem tudom Őket összezárni. :oops: Apa persze jókat mosolyog ezen.

Képzeljétek, egyfolytában takarítanék :) Tegnap bútorápolóval letakarítottam a könyvespolcokat, a tv állványokat, a dohányzóasztalt. Aztán Apa kiporszívózott én meg felmostam. Most épp a koszos ablakokkal szemezek, meg kéne Őket pucolni. Csak hát épp emeleten lakunk, s Apa biztosan a nyakamat szegné, ha nekiállnék. :roll:

Adri, örülök hogy Gabi baba jobban van :) Nem lehet könnyű a dackorszak, de biztosan megtalálod rá a megoldást.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

A nyaralás ugy alakul (beszéltem Évával) hogy last minutra utazunk az idén...
ha lesz Bulgária akkor oda de ha más tengerpart az se gond

Bridzsi

Kép
esztora

Fioona!

Múlt hét kedden volt vizsgálat meg uh,akkor a becsült súlya Flórának 3552 gramm volt. Ha jövő hét keddig se bújik ki akkor este megint nst meg vizsgálat,és akkor lehet megint mondja a súlyát is.

Az az érdekes hogy mikor még nem volt Flóra a pocimban hanem csak küzdöttünk hogy végre beköltözzön volt egy álmom. Azt álmodtam hogy szültem egy kislányt akinek nagy fekete haja volt és 3kg 85dkg volt. Hát behalok ha esetleg ez bejön. A fekete hajra jobban van esély mint bármi másra mert a párom sokkal dominánsabb ilyen szinekben. Fekete haj,sötét bőr. Hmm nem is bánnám ha Flóra tőle örökölné. Én a szöszke fejemmel meg a hipo szinű bőrömmel aki még a 6 perces szoliba is leég. :lol: :lol: ÁÁÁÁ annyira tetszik az uram. Tiszta szerelmes vagyok belé. 8) :lol:

Pinkiné!

Hát én meg amilyen pörgős voltam úgy ellustultam most egy ideje. Kín szenvedés hogy akár elmosogassak. Én mostanába(kb 1 hete) rengeteget alszok. Éjjel is 1x voltam kinnt pisilni. Reggel 7kor lementem a boltba aztán beágyaztam és már ismét túlvagyok egy jó óra alváson. :oops: Folyton aludnék. :roll:

Vivi!

Persze hogy üzenek. Majd Vickynek írok. Meg Krisz is megadta a számát.

Vicky!

Tényleg. Bármikor üzenhetek hogy kibújt Flóra? Mert mi van ha éjjel történik. Akkor nem szeretnélek zargatni. Mert ha éjjelre kivan kapcsolva a telód akkor oké,úgy jó. Ja és tudsz mmsbe képet is fogadni? Mert akkor ha már magamnál leszek lehet azt is küldök. :D
csipcsab

Drukkolok, Pinkiné és Marietta! Aludj, Marietta, jól jön majd az a pihenés, tudja a szervezeted, mi kell neki.
Pinkiné, ez meg az a bizonyos fészekrakó viselkedés sztem, nagyon édes, h takarítasz, de légy szíves, csak keveset és biztonságosan!!!

Ágota, ne haragudj, mi is volt pontosan a kérdésed? Nálunk sem túl príma az alvás, de hátha van vmi gondolatom.

Dac, Adrinak: A nevelés mindennapi művészetét érdemes nézegetni ebből a szempontból is. Figyelemelterelés, kevés, de következetes korlátozás, kérésed teljesítésének mozdulattal segítése szokott bejönni ebben a korban. Hullámozni fog ez, nyugi, lesz enyhébb, mielőtt a valódi dackorszak beindulna. Próbálj arra gondolni, h annak a jele mindez, h okosodik... :wink:

Fio, drukk, hminél több nyugis éjszakátok legyen! Megnézem majd a könyvben, amit ajánlasz!

Kép

Kép
nán-dorka

Adri, nagyon szép Gáborka, és nagyon aranyosak vagytok! Különösen tetszik, ahol mindhárman együtt vagytok. Látom benne a férjedet is, de Rád nagyon hasonlít Gabi baba, ugye?
Hogy zajlott le a betegsége? Remélem, most már teljesen rendben vagytok!!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?