Új privát üzeneted érkezett!

Kölyök! Ne parázz, nekem mind a 3 hason alszik. Boróka tök utál háton feküdni, aludni meg egyáltalán nem hajlandó úgy. Ezért megy nehezen nekünk a babakocsizás is. Abban már nem nagyon tudom hasra rakni.
Egyébként meg van légzésfigyelőnk. És mivel nagyrészt a kiságyában alszik (alkalmanként a hintájában, meg a hordozóban - de ott meg nem hason van), ezért nyugodt vagyok.

(A szomszéd utcában télen meghalt egy baba bölcsőhalálban. A teraszon volt babakocsiban és háton feküdt. :( )

Kép
Kép
Kép
petramama

Kölyök!

Na én meg leszek az ellenvéleménye Juditnak :wink: remélem nem baj... :wink:
Szal én meg parázok a hason fektetéstől a bölcsőhalál miatt ....mindkét kórházban ahol szültem(Máv és SOTE II)ellenezték a hasonfektetést.....nekem a statisztika elég sokatmondó....vagy csak para vok :shock: de egyiket sem altattam hason(nem is szerettek hason lenni túl sokat)Háton vagy oldalt fektetem és nekünk is van légzésfigyelőnk ha netán tejet bukna vissza...de egészséges csecsemő felköhögi.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, köszi az infót.
Már csak az érdekelne, hogy mikor adjam neki? Amikor fáj neki és az egész ökle a szájában van, vagy naponta x alkalommal?

Kölyök,
Hanna is hason alszik, sokszor még mellettünk is (kemény a matracunk), amikor hajnalonként még aludni szeretnék egy kicsit. Én néha a babkocsiban is szoktam hason altatni, de akkor kifelé fordítom a fejét, hogy lássam.

Kép
marla singer

Én azért nem szeretem az oldalán altatni, mert akkor a felül lévő kezével kalamol össze-vissza és felébreszti saját magát.
Úgy tudom azért nem jó hason altatni, mert akkor sokkal mélyebben tud aludni és nem ébred fel olyan könnyen, amikor kellene, pl. amikor elfelejt levegőt venni. De a légzésfigyelő erre is jó, mert a hirtelen csipogó hang úgy megijeszti, hogy hirtelen vesz egy nagy levegőt.
Szóval én nem félek.

Kép
marla singer

Nálunk is hason alszik Zazi. Igazság szerint máshogyan el sem tud aludni. Eddig aggódtam egy kicsit a bölcsőhalállal kapcsolatban, de szerintem így 3 hónaposan ez a veszély már nem fenyegeti a babákat, vagy én tudom rosszul?

Kép
ginger1

Sziasztok!

Nálunk csak az Áron aludt hason, Csenge, és most Zsomb hanyadt szeret aludni.
A bölcsőhalál leginkább 2 és 4 hónapos kor között jellemzőbb én ezt olvastam, de azért extrán szerintem nem kell parázni, bár azért néha nekem is eszembejut.

Eddig én Zsombor alvására nem panaszkodtam (inkább a tejemre), de mintha az én jól alvó babám elromlott volna. Nehezen alszik el, és nyugtalanul. Lehet, hogy a meleg miatt, ill. gyorsabban eszik Zsomb, de ezzel párhuzamosan extra sok levegőt nyel és állandóan feszíti a hasát. Éjjel is a normál büfin kívül 3 szor
emeltem fel büfizni, és jött is jó nagy, de eddig max egy kis hátpaskolás elég volt, utána később nem jött semmi....

Ja és, most hogy kitört a nyári szünet a fél utcs nálunk játszik. Valahogy évek alatt kialakult, hogy nálunk jó a móka, máshol max a nagymama van otthon ahol a szülók dolgoznak és ritka, hogy bírják a sok gyereket. Nem mindenki olyan Nanó típus....
Olyannyira megszokták ez alatt a hét alatt a programot, hogy még vasárnap is nálunk topzódnak. :lol: :lol: :lol:
De azért igyekszem jönni, többet.
Ma délelőtti képek:

Kép Kép :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Csak részben sikerült visszaolvasnom, de remélem holnaptól több időm lesz.
Holnap lesz az utolsó vizsgám, nagyon izgulok remélem sikerül.
LÉGYSZI KÜLDENI +++++++++ energiát. Holnap reggel 8 tól.

És még valami amit muszáj leírnom aztán húzok tanulni.
Próbálom viisszahozni a tejcsit, sokat küzdök de úgy látszik van értelme! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma reggel 100g-ot sikerült fejnem :lol: :lol: :lol:
Az utóbbi időben a sok idegeskedés megtette hatását de remélem most visszaáll!

puszi
pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike, kitartás a vizsgához, utána fellélegezhetsz.

Pati, olyan szép Norton, hogy ha rózsaszínbe öltöztetnéd, símán lánynak is jó lenne. Szóval nagyon helyes!!

A talis babák is nagyon édik, ahogy kánonban nyomják.. :lol:

Szia Nanó, én még nem is üdvözöltelek. Új író, ám régi olvasó vagyok. :D

Pumperka, barom jók a képek, hol vettetek ilyen vizes csúszós izét?
A fiamnak is tetszene.

Kölyök, én a Petimet háton fektettem, első gyerek , parázás nagyon. Ennek kövezkezményeként, napközben nem aludt tovább egyszerre fél óránál tovább, mert a kezei csapkodásával felébresztette magát. Ma már oldalt szeret feküdni.

Petrát 1 hónapos kora óta, sőt, 3 hetes korától kezve hason altatom, nyugodtabb, pihentetőbb alvást produkál, ami neki is meg az egész családnak jobb.

Szóval szerintem ha Máté úgy szokta meg akkor ne parázz.
Ahogy egy kedves ismerősöm mondta ha valami bajnak történnie kell a gyerekkel, akkor meg is fog történni, akárhogyan altatod, akár hogy vigyázod.
Vendég

Tegnapi oldtimer fotók:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

feri (mni)

Feri , szépek a fotók, élőben biztos jó volt nagyon!
Vendég

Szia kacika!
Szeretettel üdvözöllek (én) is...és gratulálok mindkét gyermekedhez..Petrus majdnem Nortussal egyidős...csodaszép babákat szültetek :lol: :lol: :lol:

Kovászos-uborkás lánykám most hívott...éppen kanyarban vezettem...mindig megtalálja szarva közt a tőgyit :wink: :lol: :lol: Gorkának...eggyel kevesebb a fogállománya..ráharapott valamire és..feltételezhetően egy mozgó tejfoga kipottyant...megrémült a gyermek...mit csinál Patti? felhív: beszélj vele, kérlek...mert sok(k) ez nekem :lol: :lol: :lol: Kisded előbb vonakodik..majd megbeszéltük, hogy ez természetes...akkor ő már igazi nagyfiú...kis szeppenés még... egy kis ráerősítés a hőstett-élményre..és Gorka megnyugodott...Tudom...a másik kispasi Nortus...te pedig Patrícia vagy....áááá csak gyakorolok..nagyded :lol: :lol: :lol: ...ja és elvemmel ellenkezően pletyizek...de olyan nagy meleg van :wink: :cry:

Kép
nanó:))

Nanó, Olyan jó látni, hallani, hogy van jó anya-lánya viszony. Sajna a közelemben ilyet nagyon keveset látok, és sajnos nekem sem makulátlan a kapcsolatom az anyámmal.
Jó lenne ha majd nekem sikerülne.... :?

Felkelt a nagyobb... :o Aludt vagy 50 percet..
Vendég

kacika:

Az idő múlásával alakult így...ahogy nőttünk, :lol: :lol: :lol: úgy alakult ilyenné a kapcsolatunk. Nem vagyok, nem akarok okosabb lenni nála...és a vezérelv: tiszteletben tartom, hogy ŐK egy önálló család...és megköszönöm, hogy szeretnek :wink: :wink: :wink: A vejemet sem rögtön ajnároztam...az viszont tény: emberfeletti amit hajt a Családjáért...féltem is...Az összhang...nem korosztályi kérdés...nem más, mint kölcsönös alkalmazkodás, szeretet, tisztelet, megértés...elfogadás..valahogy így: szeretlek olyannak, amilyen vagy! :wink: :wink:

Hajrá peike...energia megy...hatalmas dózisban...már reggel 07.30-tól.... :wink: :wink:

Kép

sziasztok! ;)

mindenkinek köszönöm a hasonalvásos hszeket... végül amikor tegnap aludni tértem, gondoltam teszek egy próbát a mélyen alvó gyermekem megfordítottam hátra. Gondoltam, hogy nem lesz olyan nyugodt éjszakánk, és valóban 3kor ébredt a szokott 5-6 helyett, és be is kakilt, pedig éjszaka már régóta nem csinálta... szval az uram azt mondta ne parázzak, nem is fogok, marad a hason alvás.
Potyka, igaz nem az ágyunkban alszik, de egy szobában velünk. és én is szeretnék hinni, hogy ösztönöm van rá... Napközben meg mellette szoktam lenni a szobában, vagy ha nem akkor meg úgyis eléghangosan zajolok, pl mosogatok vagy takarítok ;)
Panny, teljesen megértelek és az a bajom, hogy nem látok statisztikát. persze utána kéne néznem, de olvastam én már lyan cikket, hogy statisztikailag nincs összefüggés és olyat amiben van.... kinek higgyen az emberlánya?
Petramama, szomorú amit írtál az utcában történtekről. és ne értsétek félre de ez kicsit megnyugtatott... mert nekem is az jutott eszembe, ami Kacikának, hogy nem tudok minden bajt megelőzni. De nem lesz semmi baj ;)

Pati, édes a kis Norton ;) ismerős, Máténak is mindig néhány ujja a szájában ;) egész fura kombinációkat tud összehozni :lol: :lol:

Panny, tök irigy vagyok a moziért! Jól tetted, hogy kimozdultál! Tök jófej párod van, hogy elengedett ;)

Márti, köszi, igen, jó volt a pancsi,bár nem lehetett olyan forróra, mint ahogy én szeretem ;) és utána meg sietni kellett kifelé, mert azuram nem akarta felöltöztetni. azért persze csak sikerült neki ;)
Nagyon tutik a képek... ahogy együtt bömbiznek... :lol: :lol:
Bencének még tanulnia kell a csajozást ;) nem orrbavágni kell a lányokat hanem puszilgatni :lol: :lol: :lol:

NANÓÓÓ köszi! szerintem ha télleg nem zavarunk, csajok, találkozzunk ott :) a mikor egy jó kérdés... :roll:

Pumperka, naggyon tuti lehet nálatok gyereknek lenni!!! aranyosak a képek! ;)

Pepike +++++ a fejéshez meg a vizsgához is +++++

Feri, micsoda autók!!! annyira jó képeket csináltok!!! tudom, tudom uncsi már ezt olvasni, de akkoris!!!

itt -is- tök kánikula van. szerencsére a lakás nem tök meleg, de várom hogy kicsit lehüljön a levegő és mehessünk sétálni, mert ilyen melegbe kinem teszem a lábam...

ja, csakhogy legyen mindig valami német-ügyintézni valóm, (e héten az igazolványunknak jártam utána, amit 4 hónapja várunk, kiderült, hogy a helyi polgármesteri hivatal megküldte a zürichi irodának a kérvényt de ők nem kapták meg. azt mondják, volt már erre példa... csak tudnám, még nekem kell ennek utánajárni :roll: ) szval most meg a parketta puposodott fel :roll: :roll: hivhatom a főbérlőt, hogy akkor most mit csináljunk, nem mi öntöttünk ki vizet oda, szerintem a fütéscső mehet ott, vagy pedig a hőtágulás. ja és itt óriási a páratartalom... már kevesebb mint két hét és otthon vagyunk :)

további mosolygós vasárnapot :)

Kép

Kép
kolyok28

hello csak egy gyors bejelentkezés!
már Zánkáról, mobil internet működik

Pepike drukkolok!!!

Kölyök, nálunk is hasonfekvésvan, nem tudom miért, pont én az örök aggódos valahogy nem vagyok ráparázva a bölcsőhalálra, megnéztem róla egy video oktató anyagot és nekem tökre az jött le, hogy a hajlamosító tényezők ilyenek mint pl. dohányzás, koraszülöttség, rossz életkörülmények, szóval szerintem nem gyakori "normális" körülmények közötti babáknál

ja és Zánka - Eszter 3 órája alszik! egykis Balcsinézés, lábbevizesés meg a dög meleg után, teljesen elnyomta a buzgóság
tegnap már volt medencepancsi is, az is bejött

strandra még nem merészkedtünk ott nagyon meleg van és szerintem nem tudna elaludni, majd meglássuk

mondjuk kitalálta, hogy most már inkább 7kor kel 9 helyett, dehát ez van....

na most ébred megyek...pá

KépKép
judit18

Na még pár kép tegnapról: :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

8)

feri (mni)

judit18 18:18-kor ;)
linocs

Háát az autók is szépek, de Niki és Lilla messze veri őket.... :wink:

Csak visszaolvastam, húúzok vasalni, hogy apának legyen holnapra normális állagú egyenruhája (ha már a fegyverolajat nem sikerült kimosni belőle Kép ).

Márti, egyforma babakocsink van!!! (feltéve, hogy a tiéd a hauck roadster) marha szupi, csak nekünk nincs hozzá lábzsák sajnos..

Böbi

Kép

Kép
bosek

Hát ennyit a vasalásról, na majd most!!!!

Da addig is tekintsétek meg a legújabbakat: Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja, a szépnéni a végén nem én vagyok, hanem a tesóm.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek: nagyon helyes a csaj. (még a Kedves is felfigyelt rá!!!)
linocs

Ma este elmentünk egyet sétálni a Szent István parkba. Annyira jó hangulat van ott mindig!!! Ma például egy gyermeknek születésnapi zsúrja volt. A szülők, a gyerekek feküdtek, ültek (ki-ki a vérmérséklete szerint) a fűben, egyes gyermekek rohangásztak fel és alá, volt egy bohóc, aki szórakoztatta a nagyközönséget, volt terülj-terülj asztalkám tele mindenféle finomságokkal... Nagyon jó hangulat volt!!!
Szóval arra gondoltam, hogy egyszer lehetne nálunk is találkozó, és szépen kisétálnánk a parkba, aztán kiteríthetnénk pokrócokat, és piknikezhetnénk. Mit szóltok?

És itt egy kép Fruzskáról:
Kép
linocs

Sziasztok!

Visszaolvasni nem volt időm, csak átfutottam az utolsó két oldalt.

Pumperka!
Tök jó, hogy a gyerekeknek vannak barátaik az utcába, és így összejönnak. Nagyon jók a képek!

Miskolciak!
Gyönyörűek a gyerkőcök! Hol valt a tali?

Mni!
Tök szépek az autók. És a Lillával milyen helyesek vagytok!

Bosek!
Blanka is gyönyörű!

Íme néhány kép:

Apával a kompon!
Kép

A lányok!
Kép

Alexa próbálkozik átfordulni! (Ami már sikerült is!)
Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

A konyhatündér!
Kép

Kép

És így fürdünk!
Kép

Kép

Szóval a Balcsin voltunk a hétvégén a képek ott készültek!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

na még egy bekukk, nyusszer már húzza a lóbőrt újra
bevallom (a hozzátáplálás ellenesek most ne figyeljenek), hogy ma kapott egy kis őszibarackpépet - tápszeres lévén hivatalosan ugyan 4 hónapos kortól mondta a dokinéni de gondoltuk most annyi újdonság van itt, soha jobbkor, az már csak 2 hét úgyis

hát volt egy-két fura pofavágás, halálosan cuki fej, meg utána megrázta magát mint aki beleborzong a meglepődésbe, de aztán buzgón lenyalogatta a kanalat
szóval asszem ennél maradunk most, csak amolyan kis desszert gyanánt két evés között, 1-2 kanállal

Bosek, Niki, édesek a kiscsajok annyira cuki kis hajasbabák, Lillának mintha tényleg egyre több haja lenne

Linocs, Fruzsi meg mint mindig hozza a formáját, ti meg olyan jól el tudjátok kapni ezeket a pillanatokat....
szerintem jó ötlet a park-piknik!

na még benézek a spanyol-olasz hosszabbításba - így a finishben még az én érdeklődésemet is fel tudja kelteni a foci

és holnap már akkor is kicsempészek egy lángost a strandról ha nem megyünk be! mondjuk tuti a hely mert 6 után már ingyenes és akkor már nem is kapsz hőgutát

még löttyed hasam nem mertem nyilvánosság elé tárni előbb egy kis házi barnulást próbálok feldobni, hátha az slankít (mondjuk a cellulitiszt nem hiszem)
tényleg észrevettétek, hogy a babók feneke "cellulitiszes" ha felgyűrődik? olyan kis édi

erről jut eszembe, ma azt mondta egy kósza idegen Eszterr, hogy milyen aranyos cupákjai vannak :) na jól megkaptuk

és csak hogy lássátok mennyit fejlődtem, nem is azzal nyitottam, hogy panaszkodom, hogy tegnap történelmi minimumát ette meg Eszter - még 500 grot sem - hát ez van....

KépKép
judit18

Beus, helyesek a kiscsajok, és te is milyen jól nézel ki!!! irigyellek!

KépKép
judit18

Judit!

Sztem nem lesz semmi baja Eszternek ha már most kezded
a hozzátáplálást,főleg hogy ilyen "lájtosan" hogy csak a kanalat nyalogatja először... :wink:

Jó nyaralást! :wink:

Beuska!

Nagyon szép a kiscsaj és milyen édes hussi :wink: :wink:
Nagylányod és bájos nagyon!!

Kölyök!

Kinek szurkolsz???Én Spanyoloknak :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, én is a spanyoloknak!
wow... milyen meccs volt...
a végén mondjuk majd elaludtam olyan fáradt voltam...
szval megyek is szunyni, csak még annyit, hogy
Mni, Lilla tündériek vagytok, csak nem ezen a padon készült a búcsú pocakos kép?

Bosek, Blanka nagyon édes, az a spagettipántos szerkó wwooooowww :lol:

Beuska, örülök, hogy jól sikerült a Balaton ruccanás, nekem a konyhatündér kép tetszik a legjobban ;)

Linocs, micsoda csuda képeket tudtok csinálni Fruzsiról. (Egyre jobban tetszik a név, ha a köv lány lesz, komolyan felvetem majd a páromnak ;) Fruzska becézés meg hasonlít a Zsuzskához, ez a kedvenc becenevem ;) )

Judit18, megnyugtattál. ha Te sem akkor én sem izgulok ;)
jó Balcsizást egyetek lángost ;) és no para, hajrá barack ;)
(ez most nem az amcsi elnökválasztás kampánya volt :lol: :lol: )

na húztam aludni, mert leragad a szemem...

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok.

Anyu már pletyizett, de a dolog pontosan nem úgy történt.
Szóval a mai nap előadtuk a Kripliék-et.
Nekem reggelre "beállt" a derekam, tudok mozogni, de naggggyon fáj. Közvetlenül Norton fogantatása előtt volt legutóbb ilyen, akkor látott idegsebész, mert azt hittük, porckorongsérv. De szerencsére csak valami becsípődés, és összefügg azzal, hogy nőtt a súlyom..... :roll: :evil: Na ilyen előzménnyel indultunk ma Velencére egy barátunk születésnapjára voltunk hovatalosak. Útközben még Érden beugrottunk egy barátnőmhöz kivenni a kullancsot a kutyájából. Apa is kiszállt a kocsiból segíteni megfogni a kutyát, a gyerekek bent maradtak. Egyszercsak Gordon megjelenik, őrjöngve sírva, folyik a vér a szájából :shock: :shock: :shock: . Kiderült, hogy unatkozott és elkezdte nyitogatni a kalcium pezsgőtabletta dobozát a fogával és kitörött neki a foga. Modjuk egyből láttam, hogy az alső első metszőfog, ami először szokott kiesni, az nincs meg. De nem volt előzmény, szóval nem mozgott vagy ilyesmi. Szegény gyerek teljesen sokkos lett, úgy megijedt :( :(
Amikor az embernek az első foga kiesik, az amúgy is eléggé megrázó élmény, de így :roll: :roll:

Aztán végülis elég jól sikerült a velencei út, a nagyfiúk (apa és Gordon) fürödtek is a tóban. :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Bosek, beájultam a lányodtól!!!! :D :D

Linocs, Fruzsi meg a szívem csücske. :wink:

Olyan édesek!!!

Ha nem haragszotok, megint hoztam képeket. Valaki (többen) kifogásolták, hogy kevés a kép a topikban. Én már 3. napja teszem fel, TÉNYLEG szóljatok rám, ha sokak vagyunk. Nem akarom, hogy velünk legyen tele minden.
De annyira édes képeket csináltam ma, hogy nem bírom ki, hogy ne osszam meg Veletek. :oops:

Kép
Kép

mpatr

Te jó ég, Beuskát meg kihagyom! :oops:
Beuska, gyönyörűek vagytok, édes a nagylányod.
ÉÉÉs látszik, milyen vékony vagy. Irigyirigy :roll: :lol:

Na. Mi jövünk.
Asszem lebukom, hogy a szépségverseny győzelemre hajtunk. :lol:
Nem vagyok ám elfogult, ááááááá! :roll: :roll:

A kis Buddha :lol: : Kép

Édes kis foghíjasom :lol: : Kép

Pancsolás a Velencei tóban: Kép

Gyönyörű kispasijaim:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép

mpatr

[quote="mpatr"]. írta:mpatr.. egy barátunk születésnapjára voltunk hovatalosak.

lefexem....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Grétsy László behalna...
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Siasztok, itt a hajnali műszak!!! Olvasok is visasza, eddig csak a képeket gyönyörködtem, egytől-egyig gyönyörű!!!! Oldtimer, Lilla, Fruzsi, Blanka, Alexa, Lili, Norton, Gordon... nincs is érterlme tényleg a szépségversenynek, már eredményt is hirdetek, minden baba a legszebb!!! Nem vagyok elfogult, de mindannyiunknak annyira csodálatosak a gyerekei!!!! (az enyém lassan kettőt is kitesz a tegnap mért 8.35 kiloval... :cry: )

Pepike, mi van veletek, úgy eltűntél!!!

Na, megyek olvasni!

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="nanó:))"]. írta:nanó:)).aha..értem már..miért kérdezted a kovászos ubi recipét...

Kész vagyok tőletek!!! Úgy vinnyogtam a röhögéstől, hogy a mellem kiugrott a fejőből :lol: ... na, sajna nem árasztotta el a tej a konyhát, de mindegy is... kész, halálos egy család!!!

Ja, és igy már láttam a miskolci tali képeit is, ők is tündériek! Azért azt nem irigylem, amikor hárman egyszerre bömböltek!!!

Panny, irigy-irigy a mozira, nade ez a legkevesebb, amit 3 gyerek mellett megérdemelsz!!

Potyka! Olyan kismamaágy kellene, ahonnan az ember tévézni is tud! Nekem az volt a végén a bajom, hogyha feküdtem, nem láttam a tévét, ha feljebb ültem, akkor jött a gyomorsav :lol: Szóval tévé és hasonfekvés!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Na, most, hogy visszaolvastam, látom, hogy Pepike előkerült, megy a +++++++++++ ezerrel!

Pumperka, rád is gondoltam ám sokat, jó, hogy ilyen nagy nyüzsi van körülötted!

Marla Singer, mlyen homeot adsz fogzásra? Csak mert akkor én is elkezdem, ez kibirhatatlan, amit Andris szenved tőle :cry: Én napi 1x Viburcol kúpot adok, az is homeos, viszont annyira kiüti, hogy nem merem gyakrabban.

Judit18, akkor most már én is bevallhatom, hogy elkezdtem az almát. Már 3. napja kapta, tegnap eljutott az egész almáig és megvolt az első kemény kaki is. Tudom énm is, hogy még korai, de igy legalább egy tápot kiváltok vele. És jó szórakozás is, édesen összemaszatolja magát, utána fürdés, felmosás, legalább nem unatkozom!

Ja, Pepike, elfelejtettem irni, hogy gratula a fejéshez, én is tudom, micsoda nagy dolog, amikor végre nő a mennyiség!!!! mint a megváltót, úgy várom a szerdai napot, akkor megyek fonalbeültetésre. Most napi 2.5 decit sikerül kicsavarnom, kiváncsi vagyok, visszaáll-e majd a napi 0.5 liter...

Pati, igen, keverem a Norton és Gorton neveket, de próbálom ám!!!

Kölyök, most már én is rákattantam a meccsre, tegnap a spanyoloknak drukkoltam és be is jött!!! Rubik kockával hogy állsz???

Csajok, szavazzatok, hogy mikor legyen a találka és hogy hol? Három helyszinötlet van, Szt. István park, római vagy Nanó (Nanó az merrefelé van??). Időpontban pedig szerintem mindenképp akkor, amikor Kölyök is itthon van!!!

Pati, derékfájás :cry: :cry: :cry: Nekem is iszonyatosan fáj a terhesség óta, most akkor megtudtam az okát is legalább :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Jó reggelt, azaz, jó hajnalit :wink: :wink:

Kedves Patrícia!

Köszönöm szépen a helyreigazítást. Kérem, nézze el, hogy megmásítottam a történéseket. Mea culpa...Köszönöm a megértését.

(Anyád... :wink: :wink: A tények: a nő vinyákol nekem a kanyarban, bepánikol, kiesett a gyermek foga, nyugtasd meg! valami plusssz-ról makogott..zűr elhárítva..gyermek nyugszik...a nő idegeit nem sorvasztja a gyerek..happy day...és jön, lát, győz..leéget...ja, és még sajnáltatja is magát..trükkös :lol: :lol:)..és még rálapátol a Grétsy-vel....)

Mindenki:
Nézegetem a sok gyönyörű babát...Megváltoztak, szépültek..fejlődnek..és Ti mindannyian...rendkívülien jó anyucik vagytok..segítitek egymást tanácsokkal, vigasztalásokkal, együtt örültök... egyszer majd..amikor a pöttömkék felnőnek, majd kedvesen emlékeztek vissza...egy elidegenedett világban ..közösségi baba-naplót írtok...a legboldogabb időszakot osztjátok meg egymással....érdemes lenne archiválnotok...Mindig örömmel olvaslak Benneteket...

eszterxxxxxxx

A gyönyörű babacsokorba, Andris is beletartozik...imádom a humorod..ezzel a kitesz kettőt is :lol: :lol: belemosolyogtam a hajnalba :wink: :wink:

Család: ezt a nőt..csak a háttérbe vonultan lehet hosszútávon elviselni :wink: :wink: de imádom...amikor rádöbbenek, hogy belőlem is van...akkor...lepisszenek...tényleg nem könnyű a bányászok élete :wink: :lol: :wink:

Kép

eszterxxxxxxx

Szigetszentmárton...Soroksári- Dunaág ...jó hely ubi-kovászolásra :wink: :lol:

Kép

Jesszasz, ha Szigetszentmárton, akkor én csak a szülés után vállalom, ugyanis kritikus a helyzet : vagy a karom rövid, vagy a kormányt építették idétlenül a fordba (eszterxx kismamaágy mellé ha lehetne kismamaautó is? És mivel nem kell hosszú időre, sztem legyen kölcsönözhető). Szent István park még sztem belefér. :D

Blanka csábító, Pati fiainak hála mindig csillapszik bennem a csalódás, hogy Ötöske mégsem leányka (aki nem ismerné a sztorit, az volt az egyetlen ok, amiért képes voltam elfogadni, hogy újra, és megint, hogy vmi idióta jósnő azt mondta lesz még egy gyerekem, szőke fürtös és copfos.. Na most tény a mai világban copfja lehet fiúnak is..., de mikor a 12 hetes UH-n a koronaékszereit elemezték, kis híján lefordultam a vizsgálóról. Mondjuk nem vagyok az a bőgős típus, de közel jártam, és igazából nem is érdekel, csak egészésges legyen,c sak épen a jóslat után, amiben NEM HISZEK mindig olyan ellágyulva nézegettem a mostanában kapható édibédi csajszerkókat. Mert anno nem voltak ám még ilyesmik. :lol: )

Beuska, az a fiatal dögös csajszi az Te vagy, vagy van fogadott gyereked is? Esetleg bébiszitter?

Niki, vw bogarat nem fotóztatok? Csak úgy kérdem, nekünk volt egykor, persze már nem férnénk bele, de megsirattuk. Szép bordó, belül piros alapon fekete pöttyös huzattal, és azóta vezetek oly óvatosan, merthogy a lelkem nem mindig ment tovább, megviselte a hideg a meleg, a bármi, és bárhol képes volt lerobbanni. Így én a mai napig úgy kanyarodok, hogy kalkulálom a lefulladó motort, ami a mostani PDTDI verziónál azért nem valószínű... Jók a képek, és szépek vagytok Ti is.

Na megyünk, ha most indulok tán még épésszel megúszom a bevásárlást. És hogy mi kell???? Fülhallgató mp3 hoz, pendrive, legalább 2 megás. Na most akkor ki van itt tök elnyomva és terrorizálva? Csak vigyázott a fiúkra, míg én a szülésznővel lotyogtam. Igaz, este tízig... És nem a fréjemről van szó, ő is vigyázott, csak félő volt, hogy annyira horkol nem hallja a gyerekeket tőle...

potyka

Halihó!

Pumperka, Csengéről nagyon jó az a csúszós-kiabálós kép! Tetszik ez a játék is! :) Le a kalappal, hogy az egész utca nálatok játszik...
Pepike, drukkolok nagyon, biztos sikerülni fog!
Potyka, fotóztunk bogarat is, sőt volt egy krémszínű kabrió, nekem az tetszett legjobban! :)
Mpatr, gyönyörűek a srácok és nem haragszunk a képekért! Nyugodtan bármikor bármennyit! ;) --> ez mindenkire vonatkozik!
Kölyök, talált! Ezen a padon készült a pocakos kép is, sőt esküvői fotók is készültek ezen a padon. :)
Bosek, Blanka is nagyon cuki hajasbaba. :)
Beuska, nagyon édesek a lányok! Nekem főleg a fürdős kép tetszik, de a kis konyhatündér is nagyon ari.
Linocs, nagyon ötletes fotó, jó kompozíció! :) (ja, ez nem a fotós értékelős oldal :) ) A tali is jó ötlet, ha ráérünk mi mindenben benne vagyunk! :)

KépKép
KépKép
mni

Ti hogy bírjátok a meleget? Én nagyon nehezen... most 27 fok van a szobában... :(

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!
Csak dicsérni jöttem a képfelrakók táborát!
A kis Norton és Gordon - még alsó metszőfog nélkül is - megnyerőek!
Blanka nagyon kis bájos - és a spagettipántos fölső eszméletlen, szerintem is!
Beuska és a család - én is valami ilyet képzelek el, mint ahogy Titeket látlak a képeken, ha a jövőre gondolok...
Niki, Lilla milyen okosan, érdeklődve kukkolja padot, amin ültök!
Fruzsi pedig a szokásos formáját hozza a képen - már amennyit én ismerek:-) - már nem is merem továbbdicsérni...
Niki, én a meleget még viselem, de alattunk két kamaszfiú lakik és a tuctuc megy már egy ideje - ettől előbb fogok bekattanni, mint a hőségtől, az tuti.
Vendég

Sziasztok!

Mindenki!
Mindenkinek köszi a dicséretet! Na azért nem vagyok olyan csinos. Azt nem tudom hány kg vagyok, de lekellett cserélnem a ruhatáram 38-ról 40-re. Hasam egy kicsi van a kompos képen látszik igazán, valahogy olyan hülyén áltam be. Na mindegy.
Taliba benne vagyok, de sajnos mi június 29-július 19-ig Miskolcon vagyunk, így ha közbe szervezitek én nem tudok menni.

Pepike!
Megy a drukk!

Mni!
Én egész jól bírom, még a mi lakásunk nem melegedett fel annyira, hál istennek. A lakásba csak este süt be a nap, napközbe előttünk süt , mert a házunk pont bárnyékol így tök jó, világos van, de nincs nyáron döglesztő meleg.

Pati!
Norton és Gordon gyönyörű. Írigy! Nagyon jók a képek.

Nanó!
Büszke lehetsz a lányodra és az unokáidra gyönyörűek.

Marla!
Itthon vagy?

Megkaptuk postán a játszószőnyegünket, nagyon tetszik az Alexának. Mindjárt teszek fel képet róla.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Lilla tegnap esti fürcsije:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

:lol:

feri (mni)

Azt hiszem lestoppolom Martinnak Lillát. Amikor őt látom, rámjön a gyereket akarok méééég és kislányt akarok érzés :wink:

Meggyüttünk a Balatonról, most sajna nincs időm visszaolvasni, de a képektől ezen az oldalon kész vagyok. Na majd én is töltök fel, de most bablevest főzök :oops: azt kívánom, de Martinnak a Martini sem ártott meg a Balatonon :oops: 8) csak így stílszerűen.

Gyors elmesélem a hazajövetelt: Siófoktól Fehérvárig enyhén szólva dugó volt, úgy 30 km/h sebességgel lehetett jönni. Martin persze kiakadt ott hátul, leállósáv szóba se jöhet, sok barom ott nyomta inkább....Fehérvárnál lehajtottunk a pályáról, az Auchanos parkolóban sikerült megetetnem, állva, sétálva, hónaljszopiban, közben a másik fiam horkolt a 40 fokos kocsiban.....légkondit utálom...közben majd bepisiltem, Auchan már zár.....de azért kibírtam egy Shell kútig hazajövet. Jó kis kalandtúra volt.

A Balaton víze isteni, mondjuk én nem vetkőztem bikinire, pedig megtehettem volna, ahogy elnéztem az embereket a strandon. Fúj, 1-2 embertől komolyan öklendeztem. Pénteken húzok Pécsre a kölkökkel, ahonnan július 3-án megyünk 2 hétre a Balcsira. Szóval zajlik az élet és a gyerkőcök nagyon élvezik!

Pusszantás, alvásidőben olvasok vissza :wink:
Vendég

Kép

Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Mni!

Olyan gyönyörű ez a Lilla, és azok az édes fürtök. Nagyon cuki!

Jim!
Én holnap főzök bablevest! :lol:

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

A nyaraló udvarában (enyhén szólva a fejem is háj, de vannak sokkal durvább képek is rólam......majd később :D )

Kép

Kép
Vendég

Jim!
Én sem mertem levetkőzni, na most nem a hájam miatt, hanem az óriási csöcseim. A bikinieim csak a mellbimbómat takarfák és az elég gáz. Be kell szereznem valami nagymamis bikinit! :lol: :lol: :lol:

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jaj Jim, hogy lehetsz ilyen..... olyan jól nézel ki. Látnál engem!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Nem is tudom, miért néz mindenki terhesnek :lol: :lol: :lol:

Amúgy a képen anyós látható ott mellettem. A babakocsi a Milán régi PC kocsija, amit baromira rühellek, de a Balatonra bőven jó, hogy nem kell az itthonit is magunkkal cipelni. 8)

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?