sziasztok!
mindenkinek köszönöm a hasonalvásos hszeket... végül amikor tegnap aludni tértem, gondoltam teszek egy próbát a mélyen alvó gyermekem megfordítottam hátra. Gondoltam, hogy nem lesz olyan nyugodt éjszakánk, és valóban 3kor ébredt a szokott 5-6 helyett, és be is kakilt, pedig éjszaka már régóta nem csinálta... szval az uram azt mondta ne parázzak, nem is fogok, marad a hason alvás.
Potyka, igaz nem az ágyunkban alszik, de egy szobában velünk. és én is szeretnék hinni, hogy ösztönöm van rá... Napközben meg mellette szoktam lenni a szobában, vagy ha nem akkor meg úgyis eléghangosan zajolok, pl mosogatok vagy takarítok
Panny, teljesen megértelek és az a bajom, hogy nem látok statisztikát. persze utána kéne néznem, de olvastam én már lyan cikket, hogy statisztikailag nincs összefüggés és olyat amiben van.... kinek higgyen az emberlánya?
Petramama, szomorú amit írtál az utcában történtekről. és ne értsétek félre de ez kicsit megnyugtatott... mert nekem is az jutott eszembe, ami Kacikának, hogy nem tudok minden bajt megelőzni. De nem lesz semmi baj
Pati, édes a kis Norton
ismerős, Máténak is mindig néhány ujja a szájában
egész fura kombinációkat tud összehozni
Panny, tök irigy vagyok a moziért! Jól tetted, hogy kimozdultál! Tök jófej párod van, hogy elengedett
Márti, köszi, igen, jó volt a pancsi,bár nem lehetett olyan forróra, mint ahogy én szeretem
és utána meg sietni kellett kifelé, mert azuram nem akarta felöltöztetni. azért persze csak sikerült neki
Nagyon tutik a képek... ahogy együtt bömbiznek...
Bencének még tanulnia kell a csajozást
nem orrbavágni kell a lányokat hanem puszilgatni
NANÓÓÓ köszi! szerintem ha télleg nem zavarunk, csajok, találkozzunk ott
a mikor egy jó kérdés...
Pumperka, naggyon tuti lehet nálatok gyereknek lenni!!! aranyosak a képek!
Pepike +++++ a fejéshez meg a vizsgához is +++++
Feri, micsoda autók!!! annyira jó képeket csináltok!!! tudom, tudom uncsi már ezt olvasni, de akkoris!!!
itt -is- tök kánikula van. szerencsére a lakás nem tök meleg, de várom hogy kicsit lehüljön a levegő és mehessünk sétálni, mert ilyen melegbe kinem teszem a lábam...
ja, csakhogy legyen mindig valami német-ügyintézni valóm, (e héten az igazolványunknak jártam utána, amit 4 hónapja várunk, kiderült, hogy a helyi polgármesteri hivatal megküldte a zürichi irodának a kérvényt de ők nem kapták meg. azt mondják, volt már erre példa... csak tudnám, még nekem kell ennek utánajárni
) szval most meg a parketta puposodott fel
hivhatom a főbérlőt, hogy akkor most mit csináljunk, nem mi öntöttünk ki vizet oda, szerintem a fütéscső mehet ott, vagy pedig a hőtágulás. ja és itt óriási a páratartalom... már kevesebb mint két hét és otthon vagyunk
további mosolygós vasárnapot