Új privát üzeneted érkezett!

Haliho

Picus

Az en lanyomnak is nagyon tetszett ANdi, feloraig lelkesen kiabalt a kepre mutogatva, hogy baba-baba.Kép

Beszti

A fekete ruha szerintem is mindenhova klasszikusan elegans. Nekem van vagy harom, mert a parom is imadja oket, csak az enyemek rovidek. Mivel torpe vagyok a hosszu nem is allna jol.Kép Csak mondjuk a plazakban eleg horror alkalmi ruha arak vannak.Kép
A Clinique-es sminkes tenyleg jo otlet, bar attol fugg helyileg hova mentek bulizni. Lassan en is gondolkodhatok mit vegyek fel a karacsonyi partikra (egy a parom cegenel egy az enyemnel) felteve hogy mindkettore megyek. Foleg hogy kezdek gombolyodni....Kép

Ilke

Takaritas utani napon bejelentkeztek 3 nappal korabban a redonyosok, hogy jonnenek szerelni. Persze porszivozhattam megint.Kép

megint uj szavaink vannak

aama = alma
eeme = elment (apa dolgozni Kép)

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

Tul vagyunk egy nagy setan,de almossagnak meg csak jele sincs: )
Vegre pentek: )Alex ma teljes odaadassal szemlelte a darus kocsit ami karacsonyi egoket rakott a hazra meg a nagy mikuas babaut amit felraktak disznek.Nagyon szereti a kivilagitast ugyhogy mi is teszunk az ablakba a hetvegen.
Ja es vegre megvan a Gulliver kartya ugyhogy holnap bevasarolunk: ))

Csics
Hu akkor neked is lesz eleg bajod ha megjon a kisteso es O ugye azert mar nem tud mindig csendben lenni aha Petike alszik.: )

Mano
Szuper!!!A jovo heten majd jelentekzem ha nem talaltunk megoldast.

Dec8
Na akkor mostmar biztosan orulsz.Jo neked hogy apa meg tudja oldani ha nem jon ossze a bolcsi.

Beszti
En nagyon szeretem ha sminkelnek es ki is hasznalom ha valahova kulonleges alkalomra kell.Sajnos a baratnom videki aki nekem a legjobbakat csinalta eddig ugyhogy az neked nem jo: (
A Cliniqe szalonokban nagyon profi sminkesek vannak,a Vaci utcaban es a Westendben is: ))(Sajat tapasztalat: ),de mar latom a csajok is megerositettek.Fodrasz ugyben mg ha mar a Plazakban vagy biztosan talalsz fodraszt.Nekem sajnos csak olyan van aki nem dolgozik szombaton: )
Bar azt hiszem neked a Csepel Plaza is kozel van,na ott is voltam mar sminken es fodrasznal,nagyon tetszett mindketto,a szalon nevet nem tudom ,de a XOXO uzlet mellett van a felso szinten.
Ruhaban meg ha estelyi kell akkor ugye akaracsonyra valo tekinettel a a piros nyero.ha meg nem estelyi akkor a fekete nadrag(en inksbb nadrag parti vagyok: )es egy piros vagy feher,fekete ezust szalas felso mindig elegeans.En tavaly piros felsoben voltam,iden ezustben leszek es felete nadragban,bar az idei meg csikos is magaban: )
Remelem tudtam segiteni: 0

Conti

A Mammutban a Chicco boltban is van ,pont most learazva csuzda 10900 Ft.

Mano
En szoktam mindegyikbol fozti csinalni neki,nyaron a salatabol is,persze csak ha tudtam honnan valo: )Hat igen a fozest nem lehet elkerulni,meghat mar nem is nagyon akarom hogy sok baby kacsit egyen mar.

Ilke
A szoszt en is igy csinalom,es nagyon szeretem.Pont ma is az lesz tonhalas spagi: )

Rit
Hat igen az etteremben nagyon gyorsan kell enni ha gyerekkel van az ember: )).Teljesen igazad van en is ilyen aggodalmakkal kuzdok.Nem eleg hogy a legnagyobb kincsed rabizod meg a lakasodat es benne mindent.Ezert nem akartam en egyaltalan hirdetesre keresni valamit mert akkor ki tudja hogy ki jelentkezik.
En max 700 forintot gondoltam,de en is 500-nak tudom az atlag arat.
Ugy vagyok vele hogyha nem talalok megfelelot akkor maradunk itthon,csak azert hogy elmenjunk nem bizom egy teljesen idegen emberre ot.Lassan mar lesz olyan nagy, hogy a hetveget a nagyieknal toltse ,legrosszabb esetben marad ez.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Picus!

Itt nálunk az Újhegyi lakótelepen van akit én ismerek.Már ha még itt van, mert kb 3/4 éve voltam nála utoljáraKép

Ilke!

nekünk nincs metro kártyánkKép Peig elég jó árnak hangzik, már ha ényleg használható csúszdácska.

Gyerkőrzés: Hát, mi Kőbánya-Kispestnél lakunk, szerintem nincs olyan messze, bár közel sem. Ha gondolod hívd fel és beszéld meg vele, hogy hogy gondoljátok. A száma: 06-30-210-4839.
Általában ez úgy zajlik, hogy felhívja az anyuka, akkor szoktak talizni, hogy megismerjék egymást (bár alkalmi munkánál még ez sem mindíg igaz, van aki csak felhavja hogy ekkor és ekkor menjen, általában azok akarnak talizi akik rendszresen szeretnék ha járna). Aztán ha kölcsönösen szimpatikusak egymásnak és a gyerkőcnek is, akkor megegyeznek. nekem utoljára 600 Ft-os órabért mondott, amikro tettem fel hírdetéset az internetre, azóta nem kérdeztem, de megkérdezem pontosan ha érdekel, vagy te is megbeszélheted vele. És akkor ha menni akartok valahová felhívjátok (jobban szereti ha előtte 1-2 nappal, merta kkor úgy tervez, nem válla mást stb, de rendkívüli esetben ha nincs más dolga úgy is szokta vállani hogy indul is rögtön, de ezért nincs oda, vagy mint írtam szokták úgy is hogy ha sűrgősen kell hohy idehozzák hozzánk a gyerkőcöt)
Aztán elmondod neki hogy mit szeretnél ha csinálnánka (pl menjenek játszóra, vagy maradjanak otthon), hogy mikor kell ennie, ha este van meg is fürdeti, lefekteti amikor te mondod. Szóval valhogy így szokott zajlani. A gyerkőcök általában mikor anyuka elmegy szoktak sírni, de 2 perc múlva semmi bajuk, vidáman játszadoznakKép

Rit!

Már Katáá-mak is írtam, de fenntartom, hogy azért ne a taki nénihez hasonlítgassunk márKép Én ismertem taki néni stílusú baby sittert, lehet hogy el is megy 300 Ft-ért, de 5 percre nem bízta, volna rá a lányom. De mindíg volt munkája mert olcsó volt. És bele kell kalkulálni hoyg ez nem rendszeres, tuti fiztés, csak alkalomszerű, nem számolhat előre rá, plusz utazik is, amire nem kér a legtöbb baby sitter pénzt. Szerintem a 600-800 Ft reális, bár én sem tudnám mgefizetni rendszeresen.
Na jó, befejezem a baby sitterek védelmét, csak kicsit látom a másik oldalt is, bár mint anyuka teljesen megértem hogy sokalljátok, ezért is nem szoktak az átlagemberek baby sittert fogadni, valahogy legtöbbször Budára hívnák anyukámat isKép

Dec8!

Az jutott eszembe Hanna nem hízásával kapcsolatban, hogy mandula műtét helyett nem lehetne vitaminz szednie? vag ymár túl vagytok rajta. Emma most szed Vitacolan szirupot és azóta sokkal jobb étvágy avan, ma is megevett ebédre egy egész üveg bébi ételt, pedig amúgy kb fél, 3/4 üveggel szokott.

Emma éjjel megint nem aludt, 1/2 2-1/4 5-ig, nem volt álmos. Nem igazán tudok rájönni miért.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Kataa!

Köszi, akkor majd megnézzük ott is. A fotelt ki akarom paterolni a szobánkból, meg az étkező asztalt is (igaz kissebbb bontási munkálatok szükségesek hozzáKép) és akkor lenen hely a szoba csúszdának. emam imád csúszdázni, és pont jó lenne karácsnyra, játéka úgyis van már ezer, csak az ezer egyediket tudnám neki megvenni, ennek meg biztosan örülne. Mondjuk férjemnek még nem mondtam ezt az újabb remek ötletem, hogy hogy legyen a szobánkból most már tui játszótér, de úgyis meggyőzömKép Bár ha a járókát összecsuknánk (úgyse használjuk)a kkor még az ő szobájába is beférne.

manó

KépKép
manó

Kataa!

Gulliver kártya: Irígy vagyokKép Biztos jó kis játékokat tudtok venni és olcsóbban. Már ha igaz a híre. Bár lehet nekem jobb is ha nem szabadulok be ilyen helyre.KépKépKép

manó

KépKép
manó

BesztiKép

Ha egészen közel keresel fodrászt/kozmetikust, akkor tudom neked ajánlani itt Miklóson a Hajvarázslatot. Régebben én is hozzájuk jártam, csak mostanra nagyon elszaladtak az áraik, de egy alkalomra szerintem feltétlenül megéri. Kozmetikus pedig a Pizza Mundial (szerintem tudod, hol van) mellett van egy nagyon jó, és biztosan vállal alkalmi sminkelést is. Ha bővebben érdekel a dolog, akkor keresek telefonszámokat.

Tüni
tüni

Sziasztok
Alexnak jon valami foga mert ejszakankent felsir parszor eleg keservesen,de a kezemben azert visszaalszik: )A delutani alvas is eleg nehezen ment,nyulkal a szajaba,de en nem latok semmit,egyik fog sem latszik megdagadva,vagy csak en nem latom ?!: )

Mano
Nekem van Metro kartyam,szivesen kolcsonadom ha kell.En is gondolkodom a szoba csuszdan,ha holnap talalok a Gulliverben elfogadhato aron felhivlak hogy kell-e nektek: ))NA mit szolsz??
Hetfon jon a lany aki Gazdagreti,tehat eleg kozel hozzank,es 800 Ft-ot mondott a telefonban.Na majd hetfon delelott meglatom mennyire szimpatikus ,egyebkent kozmetikus dolgozik: ))De egy szallodanak dolgozott gyerekmegorzokent tavaly ott fizettek neki 1200-at.
A konkurencia akit tegnap talaltam es kiderult hogy egyszer mar veletlenul talakoztunk is (de ezt majd szoban elmeselem: ) meg holnap este hiv, hogy megbeszeljunk egy idopontot,az ar itt 700,viszont minden delelott raer,de csak egy delutan a heten,mert a tobbi idoben ikrekre vigyaz.
Buda:Hat ez az ,hogy akiket felhivtam csak az ar miatt,rogton kerdeztek hogy Pest vagy Buda,es mikor mondam, hogy Buda akkor mondtak csak az arat.UGyhogy en elhiszem Ritnek az 500-at ott ahol laknak.
Taki neni tema:anyukam otthon 500-at fizet a neniek aki kb 5 percre lakik tolunk gyalog,tehat nem kell utaznia: )Szerintem ez a pesti ara is,csak hat itt is azt kell megfizetni hogy kit enged be a hazba.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Mano
én se fogom engedni hogy kivegyék petike manduláját .

Dec8
nekem ugyan kiveték a mandulámat de utána bevérzet a torkom méghozá otthon és vissza kellet menem a korházba Kép amugy nekem is ugy tetszik petike ahogy van Kép.

Beszti
egy tanács szerintem ha edig nem sminkelted magad most se ted én se sminkelem magam soha egészen egyszerüen azért mert nem érzem magam jol kifestve én mig jártam szorakozni adig max a szájfényt tetem a számra .Fodrásznak meg mond meg hogy hova kell mened és aszerint fog frizurát csinálni neked .Szerintem ruhát valami elegánsat vegyetek az biztos hogy megfelelö lesz

Betti
én mindig viszem a párom a ruha vásárláshoz enek több oka is van ö fizet ,nála van mindig a pénz és ha neki tetszik meg nekem is akor más nem számit hisz én neki akarok tetszeni nem másoknak.

Gumicukor
ismerös téma a berendelem a dolgozott igaz nálunk ez hétvégét jelent vagy hétköznap tulorát és a párom fönökétt se hatja meg hogy a páromnak van családja Sajna a párom nem teheti meg hogy maszekol munka idöben egy gyógyszergyárban ilyet nem lehet csinálni Kép.

Picus,Beszti
Minek akartok enyire kifestetni magatokat ha eddig nem éreztétek kényszert és szükségét a sminknek én soha nem festetem ki magam mindenhová sminknélkül mentem még szorakozni is max szájfény nem érzem jol magam sminkbe öltözködni viszont szeretek divatosan és petike elött jártam kozmetikushoz is fodrászhoz is de sminkelni soha nem sminkeltem magam nem tetszem magamnak ugy az nem én vagyok akor smink nélkül is lehet szép és ápolt, csinos valaki egy buliban nem csak sminkben nekem ez a véleményem.

Karácsony
petike kap kismort + tegnap kiszemeltem neki egy 1m plüss macit ugyhogy lehet hogy azt is megveszük neki +amit a nagyiéktol kap majd meg a nagynénjétöl Kép.

Lányok
képzejétek most már második éjszaka csinálja petike azt hogy leoltjuk a vilanyt sötétség csend elalszik szépen mi is ere egyszer csak ara ébredünk sir felveszük hátha éhes nem kér enni tovább sir de ahogy leteszem magam mellé az ágyunkba ujra elalszik igaz állandoan forgolodik még a mi nagyágyunkon is ahol aztán van hely böven Kép nem csak a saját ágyában ma is vagy 4x kelt föl és eböl csak 2x volt éhes mások ketönél csak akor nyugodott meg ha magam melé vetem aludni .Nem szeretném hogy melénk szokjon viszont nem tudom mi bánthatja amiért csak meletünk érzi magát biztonságban a mi ágyunkba amikor az ö ágya pont szorosan a mi ágyunk végében van és edig csak ritkán fordult elö vele hogy ilyet csinált volna csak ha rosszat álmodott .Más képzejétek tegnap petike leesett a hütö táskárol és beötöte a homlokát +a szemét is a homlokán ugyan ugynézki csak egy csik jelzi az esést mert a dudort sikerült viszaszoritanom fagyott husal de a szeme még mindig csunya Kép ott megmaradt a piroság és egy pici seb is +dudor pedig a hust oda is rányomtam Kép most már feltetem egy polcra a hütö táskát viszont most ujabb dolgot fog kitalálni amivel majd balesetet okozhat magának Kép én meg halgathatom apját hogy miért nem vigyázok joban petikére Kép .Más ma voltam a védönönél megmutatni a legfrissebb leleteket +sulyt mérni most 61 kg vagyok ugyhogy most ugynézki hogy kevesebbet hiztam idáig mint petikénél .

Pusz csics és petike
csics

csics
irígyellek. Az én arcom olyan, hogy muszály rá tenni valamit. Már kipróbáltam több kozmetikust, bőrgyógyászt, semmi eredménnyel. Majd a mikibulin meglátod, ott azért nem lesz rajtam semmi, mert az sem jó, ha sminkelem, de azért egy buliba muszály.

Ajándék
látom már mindenki megkezdte a kari ajándékok beszerzését, jelentem mi is, de még csak 1 babát vettünk Kép én nem igazán vagyok baba-párti, de annyira imádja a hajam buzerálni, hogy hátha a baba haja átveszi legalább egy részét a megpróbáltatásoknak KépKép

Rit és Dodesz

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Kataa!

na, majd okosítom anyukámat hogy hogy kell csinálniKép Tudtommal ő egy áart kér mindegy hová megy, esetleg ha tesók, ott szokott többet kérni, mert két gyerek. És szó sincs ilyenről hogy csak ekkor vagy akkor ér rá, ő ha időben szólnak úgy alakítja hogy ráérjen, mindegy hogy hétvége, vagy este vagy éjszaka vagy bármi.
Mondjuk néha jól ki is használják ezt, hogy ilyn rugalmas. nerég pl olyan volt hogy ideszólt egy anyuka akinek már régebben dolgozik hogy hozza gyerkőcöt 1-re. Ez reggel 10 körül volt, szombaton, mondta anyukám hogy jó. Erre ideszólnak 1/2 2-kor hogy csak 1/2 4 körül érnek ide. Jó. erre fél 5 körül telefonál hogy nem is jönnek, mert a gyerkőc fáradt. Ő meg egész szombaton nem tudott elmenni, nem tudott rendesen pihenni, és a végén egy fillérts em keresett. ilyen is van.

A csúszdát köszi, hogy megnézitek, de hacsak nem valami nagyon jó áron van, nem hiszem hogy most megvesszük, majd fizetés utánKép
Viszont ha ametróban még akkor is lezs amit írtak, akkor lehet hogy a metro kártyát elfogadnánk.
Meddig lesz a metróban akciós, nem tudja valaki?

Manó

KépKép
manó

Ilke
Hanna is nagy hűtőmágnes barát Kép.
Vettem viszont hátul gombolós pizsit ezt nem tudja leszedni magáról, bár feladni is nehéz.
Gratula a vizsgádhoz! Lassan nekem is jönnek Kép

Kataa
Apa úgy tudja megodani a gyerekre vigyázást, hogy addig nem kap fizut Kép De azért reménykedünk.

Manó
ezt a Vitacolant a dokid írta fel? Nekünk semmi ilyet nem mondtak, és most már gyümit sem kaphat (nem elég hízlaló, bár igyakszem gyümilével itatni) úgyhogy egy kicsit félek a vitaminjai miatt.

Hannának a legújabb hogy ellopja az egeret. Miután eggyet teljesen szétcincált (csak oda volt nőve valahogy Kép) Naki adtam, azt húzogatja maga után. nagyon tuti. Rajzoltam rá neki szemet, meg orrot, meg fület Kép

Üdv
dec8
dec8

Sziasztok!

Sasha: jöttök majd a mikulásra akkor ott minden kiderülhetKépKép, jó lesz megismerkedniKép
Csics: nekem egyáltalán nem csúnya a bőröm- szerintem mindenki ilyen baba arcról álmodik, de viszont ezért mindig gyereknek néznekKépKép21 év körül járhatok a 28 helyett s az néha idegesítő amikor az embert nem veszik néha komolyan!
Lehet, hogy ha tudnék egy kicsit sminkelni akkor ezen változtathatnék. Meg a férjem szerint, jól is áll a smink bár Ő nem nagyon szereti de azért nem ártana kicsit megtanulniKépKép
Picus
picus

Sziasztok!

Köszönöm az ötleteket, most már azér tudok nézelödni. A legtöbb bajom ruhaügyileg van még mindig, emrt ugye én nem az átlag vagyok, hanem molettebb, és egyébként is nehéz ruhát vennem, hát még ha arra is kell figyelnem, hogy különösen jól álljon.

Ahová megyünk: színház, egy multi karácsonyi bulija. Én nem nagyon fogok ismerni senkit, viszont a párom valószinü fog ismerössel találkozni...

Csics!

Smink: én nem azért nem sminkelek, mert nem szeretnék, hisz azért egy elegánsabb alkalomra (azért ez egy színházzal összekötött buli lesz) jó lenne (ha hétköznapra nem is, de azért idönként még oda is), mert sokat dob az emberen, és ugye nem vagyunk mindig tökéletesen szépek. Azért nem sminkelek, mert nem tudok, nem tudom mi állna jó, viszont tiritarka-bután kisminkelt nem szeretnék lenni. Már eddig is gondoltam rá, hogy valahol "megtanfolyamozom" magamatKépKép, de még nem jutottam odáig.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Csics
Hat igen Alex is most kezdi az eseseket: (Ma az agyrol esett le,persze a nagy ormoben,pedig mindig hatulrol maszik is le csak most nem merte fel rendesen a magassagot.van egy hely a homlokan ahol mindig meguti,szinte alig van nap hogy az a hely ne lenne lila: ))
Ja es csak akkor esik ha mar faradt.
En amig dolgoztam napi szinten sminkeltem magam,mert hat ott mindenki csini volt: )Persze nem mindig egyforman,epp mihez volt kedvem: )Voszopnt egy smink teljesen meg tudja valtoztani egy ember arcat es jo iranyban: )Csak gondolj a fotomodellekre akik smink nelkul nem mutatanak semmit.
Rit
En mindig megallapitom hogy kislanynak sokkal konnyebb vasarolni,nem csak babat hanem egy csomo konyhai bigyo van amit imadnak,meg hat a babahazakrol nem is beszelve: ))

Mano
Ird meg hogy mi az ami meg nem durva ar nektek,meg reggel benezek : )
A Metro kartyat a Mikibulin is oda tudom adni majd.
Persze hogy az a jo ha mindig raer aki vigyazna Alexra,csak hat ez a ket lany mast is csinal es mellekeskent baby sitterkednek csak.Nekem ugyis csak estenkent kell es maximum egy-ket estere egy heten,az meg mar elore lefixalhato.Hetvege nekem nem erdekes,kinottunk mar a szombat esti lazbol: ))Mozi meg etterem mindig van : ))
Es hat nagyon fontos hogy mindkettot ismeri egy-egy baratnom: )

Kataa

Kép
Kép
kataa

Huh!
Mire végigolvastam, elfelejtettem, mi volt az elején Kép.

Buli
Hát, én aztán jól megjártam Kép! A férjem munkahelye minden évben szervez karácsonyi bulit, tök jó helyeken (étterem, korcsolyapálya, ilyesmi), de eddig én sose tudtam elmenni, mert mindig volt egy apró babám, akitől nem tudtam szabadulni. De elhatároztam, hogy majd az idén. Már ki is találtam, miben megyek, egy kis fodrász (1,5 éve nem voltam), egy kis kozmetikus (2 év után áprilisban jutottam el, azóta sem), szóval, álmodoztam. Erre múlt héten kiderült, hogy az idén valami tényleg különleges dolog lesz: fürdőruhás-medencés bulit szerveznek KépKépKépKép! Most mit csináljak? Én még nagyobb bajban vagyok, mint Beszti... Fürdőruhában egyáltalán nem szívesen mutatkozom. Megpróbáltam szerezni egy olyan "strandkendőt", amit maga köré teker az ember, de a tesóm csak olyat tudott hozni, ami olyan hálószerű anyagból van, nem is ér teljesen körbe (nem azért, mert kövér vagyok, ilyen a szabása), és nagyon rövid. Ez van, el vagyok szomorodva Kép. Azért valami rendes ruhát fogok felvenni, hátha nem kötelező a fürdőruha. Az még titok, hol lesz, de hamarosan megtudom, mert dec. 12. már itt van...

Képzeljétek, Ádám ma nem volt hajlandó ebéd után aludni. Ilyet még sosem csinált, viszont este fél 8-kor kidőlt. A szokásos 15-20 perces szopi még 2 percig sem tartott, egyszerűen elájult. Viszont egy óra múlva már felkelt, remélem, azért nem fog óránként ébredni...

Ti hol tartotok a karácsonyi készülődéssel? Nem az ajándékvásárlásra gondolok, hanem mondjuk lakásdíszítés, ilyesmi. Most, hogy Noémi már nagyobb, teljesen be van zsongva, egész nap a karácsonnyal foglalkozna Kép.

Tüni!
Az én esküvői frizurám is a Hajvarázslatból való, és az a kozmetikus festett ki, akit Te is ajánlottál Kép. Bár, én egyébként is hozzá jártam (a Mónihoz).

Smink
Hát, én sem nagyon festem magam, de néha kell (eljegyzés, esküvő, különleges alkalmak, de van, hogy belenéz az ember a tükörbe, és nem tetszik a látvány, egy kis smink pedig feldobná). Csak az a baj, hogy nekem egyedül valahogy nem megy Kép. Ráadásul az én férjemnek tetszik is, ha szépen ki vagyok sminkelve.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!
Lehet egy sűrgős kérdésem hozzátok?
Szeretnénk esernyőkocsit venni Mendinek, és van is itt egy nagyon jó, csak drága. Viszont minden benne van, ami tetszik: Kupolatetős, fokozatmentesen majdnem vizszintesbe állitható háttámla, állitható lábtartó, levehető tálca, bevásárlóháló, állitható tolókar, és persze esernyőre csukható. Mindez 25990Ft-ért. Szerintetek reális? Nem tudtok esetleg valamivel olcsóbbat Pesten? Ati ugyanis azt mondta, hogy nem akar ennyit kiadni egy babakocsiért.. meg itt a karácsony..stb..
Kérlek, ha tudtok segitsetek..
Jó éjt!
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!
Gyurci gyógyulgat, már sokkal jobban vanKép! Már nincs láza egyáltalán, csak még az orra folyik egy kicsit. Viszont most meg én kaptam el valami virustKép!

Minden betegnek gyors gyógyulást!

Most hogy anyukám kidőlt a sorból 6 hétreKép, nekem is el kellett gondolkodnom azon, hogy miképpen oldjam meg, hogy ki tudjak mozdulni egy kicsit Gyurci nélkül. Még nincs lefixálva, de ügy néz ki, hogy sikerült találnom egy lányt aki elvállalnáKép! Árról még nem beszéltünk, de mivel az egyik barátnőm legjobb barátnője, igy remélem nem kér majd nagyon borsos árat.

Beszti!
Én is mindig tiszta lázban vagyok amikor megyünk valahova. Állandóan görcsölök a hajamon, a sminkemen, a ruhámon. Szerencsére az egyik barátnőm fodrászKép, és velem ellentétben jó érzéke van a sminkeléshez isKép! És ilyen alkalmakkor mindig elmondom a páromnak, hogy pont olyan ruhám nincs ami épp oda lenne valóKép! Igy előtte 1-2 héttel mindig vásárló körütra indulokKép! Én is a fekete mellett voksolokKép!

Ilke!
Gratula az újabb vizsgáhozKép! Én megnéztem a Metro honlapját, de nem láttam csúszdátKép! Te hol láttad?

Panda!
Hűha! Fürdőrucis buli? Én nem biztos, hogy be merném vállalniKép!

Betti!
Mi tavasz körül vettünk egyet, pont ugyanezekkel a paraméterekkel 19 ezerért. Miután megvettük, persze láttunk ettől olcsóbban is egy csomó helyen. Ráadásul csak Balatonon használjuk, itthon tőkéletesen megfelel a sima kétfunkciós.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Panda

Van ket ilyen strandkendom is, ha gondolod szivesen kolcsonadom....Kép Az egyik fekete, ilyen muszlinszeru anyagbol, fekete himzessel, a masik pamut, turkizkek, halacskakkal es rojtokkal. Mindketto hatalmas.
Amugy en mar vettem egy csomo karacsonyi diszt, na nemcsak a fara, hanem a lakasba is, meg a haz elott levo kis fenyore vettem egoket. A lakas meg eddig sosem volt feldiszitve. Mar en is be vagyok zsongva...Kép

Ilke

Gratula a vizsgahoz, nagyon ugyi vagy!Kép

szobacsuszda

Neztem ma a Brendonban, de csak Chicco van 15 ezerert.KépUgyhogy meg korulnezek.

Csics

En szinte sosem sminkelem magam, de neha nem art, pl. bulikra ha el akarom tuntetni a karikakat a szemem alatt. Sajna rogton meglatszik ha nem alszom eleget, meghat nincs bababorom sem. Szoval egy kis alapozo neha felugrik azert.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Lányok már elég rég óta szeretném megkérdezni, hogy a legutolsó és az előtte levő taliról nem vitt haza valaki egy plüss csillag alakú csörgőt? Az egyik fele ha jól emlékszem kék, a másik piros és talán van szeme és szája is. Fontos lenne, mert mikor Levi született kölcsön kaptuk és hát vissza kéne adni, de nincs meg. Kép Kép

Kataa
A Gulliverbe is csak kártyával lehet menni? Kép Kár, pedig mi is ott szerettünk volna vásárolni Levinek!

Forti

Kép
Kép
forti

Dec 8!

Vitacolan simán kapható a gyógyszrtárban, nem recepte. 5 ml-t kell naponta bevennie, ami szerintük egy kávéskanál (ez van ráírva), de mi kimértük, egy taáskanál. gyógyszertárban kérdeztem,a zt mondták az 5 ml a lényeg, tehát teáskanál legyen. ma Emma reggel ivitt 2 dl tápszert, ebédre 1 teljes üveg bébiételt, utána uzsira 1 doboz túrókrémet+1 petit danont, prá falat körtét, utána megivott 1 dl tejpépet és vacsira 3 dl Beba 2+-t. Ez sokkal több mint amennyit eddig evett. mondjuk én nem emiatt adom neki, hanem mert mostanában olyan kis nyeszlett, beteges, szerintem ez a sok fog gyengíti így le az immunrendszerét. Ma néztük, és a jobb felő szemfoga jött ki, nem is a bal alsó amit én hittem,a z még most van kitörés előtt. Most is sajnos már vagy 4x felébred 1/2 9-ótaKép Most adtam neki panadolt, remélem elalszik.

Kataa!

Jó kérdés, mi az elfogadható ár?Kép Hát ha a metro katalógusban volt 5900-ért, akkor gondolom olyan ottan körül. és olyna ha lehet amire már az aprónép is fel tud mászni, dehát tudod te is hogy milyen az amit Alexnak is jó lenne. Mert láttam már olyat amin nem lépcső szerű a feljárat, hanem egy teljesen függőleges "létra", olyat nem szeretnék mert Emma nem tudja használni, a bölcsiben is olyna van, meg pl a C and A-ban is. Köszi szépen hogy megnézed!

csics!

Én is alkalmi sminkelő vagyok. Sajnso nem értek igazán hozzá, de én jól érzem magam kisminkelveKép Mondjuk kozmetikus még cska az esküvőre sminklet, és az se volt olyan profi mert vidéken volt, "falun"Kép A hétköznapokban viszont nem sminkelek, mert nem tudok jól és időm sincs vele naponta pepecselni.

manó

KépKép
manó

Nahh végre lecseréltem a képet a profilomban. Ezek a legfrissebbek! 1-2 db tegnap készült a Tescoban. Levi tiszta lelkesen vásárolt. Kép Kép

Sasha
Már nem kell olyan homibogyis prospektus, ma ugyanis eljutottam egy gyógyszertárba, megkérdeztem hogy nekik van-e és volt. Kaptam is!

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!

Bocs, már reggel is akartam írni, hogy nálam van. De nem az elözön szereztemKépKépKép, hanem még elötte, ja és nem direkt nem vittem vissza, csak nem került szem elé, és csak késöbb figyeltem fel rá, hogy mi ezt is elhoztuk, mert valaki otthagyta.
Most aztán nem mosom ki magamat, hogy a más csörgöjére áhitozomKépKépKép.
Most majd viszem, csak ne felejtsem el!!!! Ja egyébként délelött már a naptáramba is beírtam, hogy figyelmeztessen, ide meg nem, hogy én vagyok az, akinél leledzik?? Bocs, a gyerekeket vittem orvoshoz...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kataa!

és a metró tényleg olcsóbb mint pl az auchan? Megéri odamenni?
És kb olyna választék vagy nagyobb? Még sose voltamKép Mi általában az auchan-ban szoktunk bevásárolni karácsonyra. És csak fel kell mutatni a kártyát és beengednek, nincs rajta név vagy ilyesmi? Ha téynleg olcsóbba kkor nagyon jó lenn. Általában vennünk kell egy halom játékot (keresztgyerekek, unokaöcsik), némi illtszert, férfiaknak valami italt, ilyesmik.

manó

KépKép
manó

Forti!

Ha akarsz menni a Gulliverbe, szólj, van kártyám!

Süti

U.I.: Bocs, hogy idepofátlankodam!
süti

Helló!

Forti!
Ok, akkor már nem is aktuális a füzetecske. Csillagról nem tudok semmit, azt hiszem azon a talin ott se voltamKép

Manó!
Pont ma reggel mondta a párom, hogy a Metro áruházról olvasott a minap valahol. Abba az áruházba csak olyan termékekkel kerülhetnek be a cégek amik már évek óta nyereségesek, jól mennek, tehát a termékeik is jók, megfelelnek a minőségi előírásoknak, legyen az élelmiszer v. elektronikai cikk. Hogy olcsóbb-e? Nem minden esetben, talán olyan fele-fele aránybanKép Ha érted mire gondolok. Körül kell nézni, tájékozódni.

puszi
sasha

Kép
sasha

szabobetti
én is ilyet vettem: esernyőre csukható, fokozatmentesen majdnem vízszintesig dönthető háttámla, kupolatető, állítható lábtartó. Modjuk nincs tálcája, hanem kivehető karfája, de nekünk nem is kell az, van viszont alul kosara Kép ez volt 10ezer, alig használtan a babaszoba.hu-n találtam. szerintem keresgélj ott!!

Panda
szerintem ne zavartasd magad, ha jókedvű vagy és elégedett a világgal az úgyis akkora kisugárzást ad, hogy szebbnek látnak mint sok uborkakedvű csinibabátKépKép

Metro
nekem volt szerencsém többször is hozzá, muszályból, munkaügyileg ne várjatok csodát, ugyanaz mint más multi, ugyanúgy van bőven gagyi is. min. 5ezerért kell vásárolni, gyereket nem szabad bevinni, előre szólok!!!!

ma voltunk bulizni, Dodi szólót táncolt a Kaláka koncerten, ő volt az első aki bemerészkedett riszálniKép nagyon jó volt, de aránylag korán kidőlt, utánna 2,5 órát aludt. rekordot döntöttünk nappali alvásbólKép

Kataa
hát tényleg nagyon sok mindent lehet nekik venni, meg öltöztetni is lehet rendesen, mégis amit a legjobban várok, hogy frizurákat gyárthassak neki KépKépKép

Rit és dancing Dodo

rit

anemona7

Sziasztok

Na megjartuk a Gullivert,leadtuk Alexet a batyameknal ,mikor odaertunk kiderult, hogy karira valo tekintettel be lehet vinni gyereket; )Na mindegy mert ugyis csak pakolt volna.
Vettunk neki egy csomo jatekot ,duplokat emberekkel,autokkal,memoria jatekot (bar ez csak 2 evesen hasznalhato,de nagyon jo)zenelo kormanykereket,puzzlet,kockakat,sbt.Mindezt 15e-ert.
Hat arban volt ami tenyelg olcsobb volt,de volt ami nem,pl a fa kockak ugyanolyan arban voltak minta sima jatekboltokban.
Nekem nagyon teteszettek a babakonyhak,babahazak,ezek a nagy dolgok,nem voltak tul veszes aron 8-9ezerert,csakhat nem lanykank van: )

Mano
Nem hivtalak mert csak nagy csuzdak voltak kertbe,ami meg szolbai volt az mar 5 eves kortol ajanlott es latras,ez volt 8900+afa,tehat semmivel nem olcsobb.Viszont neked kesz penztarca veszely lett volna bemenniannyira nagy volt a valasztek.
Hat szerintem mar nem olcsobb a Metro,csak nehany termek de csak akkor ha legalabb 5-ot veszel belole.Amig nem voltak szupermarketek olcsobb volt de most mar nem.Viszont en amig nem volt spejzom nem szerettem ennyit venni mindenbol.A valasztek szerintem pont olyan mint mindenhol: )

Panda
Hu,nem semmi a furdoruhas buliKép Nem irigyellek,tenyleg jo megoldas egy hosszu strand kendo.
En eddig is minden evben feldiszitettem a lakast,most is lesz,csak meg kell talalni a dobozt amiben a diszek vannak: )En ugy sutnek mezes kalacsot,csak nem vagyok az a sutos fajta,de az illatat meg az izet imadom: )

Szabobetti
Ez tenyleg egy atlag ar arra amit irtal,de kerdes hogy kell-e ilyen.1 honapja vettem a mienket es akkor az utan mar csak 22500 volta kovetkezo ar a Megatoysban.En amit most vettem,8900-ert tokeletesen megfelel a celnak,a kocsiban nem foglal nagy helyet es setanal mar nem nagyon ul benne inkabb o tolja.Es aludni meg mar ugysem benne alszik,ezert eleg a 2 dontheto fokozat.Nekem az elso kocsim is ketfunkios csak az eleg nagy osszecsukva.

Forti
Igen, csak kartyaval: (Nekem valasztekban nagyon bejott a Duna Plazaban a jatekbolt.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Ma voltam először az iskolában. Kezdtem azzal, hogy 7-kor keltem 6 helyett. 7-kor már indulnom kellett volna. Negyed nyolckor sikerült is, szerencsére a nagyi ölében is megitta a tápszert Betti, ettől tartottam leginkább. Jól elvoltak egész nap, fél négyre értem haza. Remélem ez majd apjával is menni fog. Nekem nagyon hiányzott Betti, többször is azon kaptam magam, hogy csak írom amit diktálnak, közben itthon jár az eszem. Hiába, a nők egyszerre több dologra is tudnak figyelni.

Kataa, fiúknak való szerelőpultot is lehet kapni, bár az lehet hogy később fogja érdekelni. Én vettem Bettinek egy eladópultot, veszek hozzá egy bevásárlókocsit is, és játszhatunk boltosat.
A nővérének volt egy pénztárgépe (beszélő) annak idején, ő a bárpultra rakta fel az árut, és oda kellett menni vásárolni.
Nekem a Camponában levő játékbolt tetszett eddig a legjobban, ott mindig sikerül venni valami jót. Most legutóbb gyűrűk urás puzzlét.

Forti, nagyon édi Levi a képeken!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Ejj ma nagyon jó napom van, hogy ide benéztem!!! Kép

Beszti
Te vagy a megmentőm!!!! De jó hogy megvan a csillagocska! Nem baj hogy csak ma jelezted, lényeg hogy megvan. Elhoznád majd a mikibulira???

Süti
Tényleg van???? De jóóó, kérem szépen! Kép Beszéljük meg emilben!

Conti
Köszi a dícséretet!

Lányok nyakamon a költözés, úgy néz ki, hogy 1 héten belül cuccolunk ki Fótra, a karácsonyt már ott szeretnénk berendezett lakásban tölteni. Addig még össze is kell csomagolni a lakást, úgyhogy hétfőn kezdek dobozolni! Ehh de közel van már ez a fránya karácsony. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Ja Gumicukor
Veled is randizni kéne a jövő héten valamikor a matrincák miatt hogy tudjam csinálni a csomagokat! Írj hogy mikor hol talizzunk!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Tegnap este hazaengedtek minket kimenőre. Hétfőn vissza kel mennünk kontrollra, remélem már nem tartanak bent minket. Köszönjük a jókívánságokat.
Most itthon szedjük a gyógyszereket, szívjuk az orrát és lámpázzuk a fülét. És rettegünk, hogy ne jöjjön kruppos roham. Ahogy elkezdtem a kórházban felöltöztetni, hogy hozom haza, megint hallottam a húzást a hangjánKép Már totál ki vagyok készülve.
Ugye az egész a torokgyulával kezdődöttt, aztán nagyon berekedt és szívta magát, úgyhogy kihívtuk múlt szombaton az ügyeletet, aki rögtön a kórházba utalt minket. Itt sajnos a szteroidos kúpot adták neki és rögtön bent fogtak minket. A gyógyszereit leállítottál és inhalálni kellett 4 óránként. Szerencsére bent maradhattam vele, igaz az anyaszoba tele volt, így egy kórteremben dőltem le, nem mintha tudtam volna aludni. A nővérek rendesek voltak, szóltak, ha felsírt éjjel. Vasárnapra jobban lett, bár még szívta magát, aztán hétfőre teljesen lerobbant szegénykém, nem evett-ivott, hiába próbálkoztam, még szopizni se bírt, így nem úsztuk meg az infulziót, hát az szörnyű volt, nekem ömlött a könnyem, nem tudtam visszatartani, pedig nem akartam előtte sírni, de kikötötték a kis kezét-lábát az ágyhoz, fogtam a kezét és simogattam a fejét vagy 5 órán keresztül. Szegény úgy oda volt, hogy csak nyöszörgött. Aztán megnézte a fülész és közölte, hogy annyira be van durranva, hogy ha szétrobban, akkor maradandó károsodása lesz, vagy ő felszúrja és akkor rendbe jön. Beleegyeztem a szúrásba. Ekkor láthatóan jobban lett, láza lement és végre bírt nyelni, felfüggesztették az infűlziót, végre ivott. Utána még egyszer visszazuhant kicsit kedden, de aztán jobban lett. Végig kapta intravénásan a gyógyszereket, plusz szükség szerint inhalálás, hidegpára, fülpezsegtetés, orrszívás...Most sem vagyok nyugodt, de szerintem már soha nem is leszek, annyira szörnyű napok vannak mögöttünk. Mindezek ellenére jól viselte, már ha nem gyötörték szegényt éppen, végig bent tudtam lenni és majdnem mindent én csináltam neki.
Tényleg a nővérek rendesek voltak, bár néha morogtak. A dokinál csak azt nem értem miért állította le a kezdő gyógyszert, szerintem ha azt végigszedjük, talán nem jön a középfülgyulladás szövődménynek. Borzasztó dolgokat láttam, hallottam, sok babához be se jött az anyja, nálunk is volt egy 4 hónapos baba, egyszer nézte meg az anyja az ablakból. Vagy pl kisebbségi anyuka 1 hónapos gyerekkel, két szoptatás között kint bagózott. Vagy egy anyuka 11 hónapos gyerekének már mindent ad, de főként tehéntejet. Pedzegettük neki a tápszert, erre közölte, hogy ő örül, hogy le tudta szoktatni a gyereket a tápról, attól vízfejű kövér lenne a gyerek. Pedig a kislány csúnya kövér volt, én kétévesnek néztem.
Persze voltz ellenpélda is, szobatársam szegényke, hármasikrekkel, 10 hónaposak, kettő bent volt, egy otthon az apuával. Hát neki még nehezebb volt.
Majd még próbálok jönni, remélem jól vagytok, próbálom rendbe rakni a házat
Judy
Judy

Manó,
Nekünk van Metro kártyánk, szívesen odaadom az enyémet (több is van, így nem gond)ha gondolod. A csúszdát a katalógusukban láttam, amit küldeni szoktak. Én is győzködöm apát a csúszdával kapcsolatbanKép. Nekem a legfőbb érvem, hogy tavasszal kirakhatjuk a kertbe majd és mivel műanyag, bírni fogja a kinti strapátKép. Megtaláltam a katalógust, felrakok egy képet róla, megnéztem dec4-24-ig lesz akciós. Van rajta hintaló is, már nem tudom ki keresett ilyet.
Köszi szépen a telcsi számot, szerintem fel fogom hívni majd a napokban anyukádat, mert lenne egy előszilveszteri meghívásunk (dec.28.) és arra szeretnénk elmenni. Mivel későn indulnánk, így Lili valszeg már aludna, így igazából csak az álmát kellene vigyázniKép. Azért az szerintem durva, hogy valaki aznap szól, hogy most szüksége van rá, persze vannak váratlan helyzetek, de nekem az a normális ha az ember min. 1 héttel előbb szól.

Panda,
Hát jól feladták a leckét neked a karibulivalKép. Sajna nekem nincs stólám, pedig én is szívesen adnék.
Már én is vettem egy csomó lakásdíszt, úgy tervezem, hogy december elejétől folyamatosan díszítgetem majd a lakást. A kertet még nem tudom hogyan, de pl az ablakokra mindenképp teszek mikis képeket meg sok hópihét.

Betti,
Hát mi a Graco Citisport babakocsinkat is hasonló áron vettük, sajna ami ennyi minden tud (nekem is ilyen szempontjaim voltak) az ennyibe is kerül. Viszont igaza van Kataanak, nem kell túl sokáig, mi épp most akarjuk elrakni. Viszont amíg használtuk, addig minden funkciója aranyat értKép.

Forti,
Nagyon édesek a képek Leviről, látom őt is minden érdekliKép.

Metro,
Most van egy olyan lehetőség, hogy hétvégeken korhatár nélkül lehet bevinni gyerekeket karácsonyig.

Judy,
Húúú, hát nem semmi amin végigmentetekKép.

Conti,
A korán kelés nekem is a halálom. Pont így vagyok én is néha az órákon, jegyzetelek ezerrel közben meg Lilin filózgatok. Aztán végül megy apának az SMS, hogy minden rendben van-eKép.

Köszi a gratulákat a vizsgámra, sajna még a java hátra van.
Pusz,
Ilke
Kép

KépKép
KépKép
ilke

Cseréltem képet a profilomban!

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Judy
Nem is tudom mit írjak. remélem most már tényleg túl lesztek a nehezén, és egy kicsit megnyugodhattok. Sok gyógypuszit küldünk mindenestre Kép

Ilke
Látom Lilkének göndörödik a haja hátul. Hannáé is elkezdett. Nagyon gyönyörű a képen, igazi romantikus csábító Kép

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!

Most csak egy mondat erejéig:
A Kismamában több olyan (értelmesen leírt) cikk is vann, amiröl mostanában beszélgettünk (éjszakai szopi, pszeudokrupp), szerintem érdemes elolvasni...

Judy!

De jó, hogy már otthon vagytokKépKépKép

Forti!

IgyekszemKépKép, ha esteleg elfelejteném (nem fogomKépKép), akkor megoldjuk másképp, hogy eljusson hozzád!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Jo reggelt

Ma megyunk a nagyimekhoz ,mert mar 10 napja nem lattak Alexet es hianyoljak nagyon.Anyukam vegre holnap megerkezik,olyan gyorsan eltelt ez az 5 het ,de a noverem legalabb egy kicsit felszabadult.
En emgyek erte a repterre Alexxel,kivancsi vagyok mit fog szolni ,mert amikor elment meg nem jart : )

Conti
Aha a Szerelopult isnagyon jo volt ,csak 5 eves kortol ajanlott volt a cimken,de mindenkepp veszunk neki majd,gondolom majd 3 evesen amr ertekeli.

Forti
Akkor jo pakolast,mar el is adtatok a lakast?

Judy
Ez szornyu,szegeny Gergo!Remelem hogy minden ok lesz hetfon es nem kell mar maradnotok.En akkor is kivoltam amikor a korulmeteles miatt 1 napot voltunk korhazban,sirtam is rendesen amikor szurkaltak Alexet.Remelem a teso mar lany lesz ,mert mert nem szeretnem meg egyszer atelni.

Ilke,Levi
Mindket gyerek nagyon edes: )

Sikerult vegre feltenni egy uj kepet a profilomba.’

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Igen, már vagy másfél hónapja. Nagyon gyorsan ment, 2x jelent meg az expresszben a hírdetés és azon a héten el is vitték.

Ilke
édes Lili nagyon.

Kataa
Milyen nagy már Alex.

Forti

Kép
Kép
forti

Nyuszi!
Megtennéd, hogy elhozod a mikulásbulira a kendőket? Aztán majd megnézem, és az egyiket elhozom, jó? És majd vissza is juttatom, minél hamarabb. Gondolom, nem terveztek telelést a Kanári szigetekre, hogy sürgősen kelljen Kép. Vagy igen? Ha igen, akkor NAGYON HAMAR visszaadom Kép.

Judy!
BRRRR Kép! Reméljük, hamar vége lesz!

Holnap megyünk Noémivel a dokinénihez a himlővel. Hihetetlen, de már alig van rajta seb, pikk-pakk elmúlt, hamarabb, mint Ádámnak.

Viszont Ádit is megmutatom, mert már napok óta sántikál, a bal lábát nem akarja hajlítani Kép. Nem fáj neki, mert nem sír, nyomkodtam, forgattam, tekergettem, de meg se szisszent, nincs benne szálka, ilyesmi, nincs a körme benőve, egy folt sincs rajta, tehát nem fáj, de valami akkor sem stimmel, mert úgy tűnik, hogy kíméli. Lehet, hogy csak attól van, mert esetleg nő, és kellemetlen neki? Nem tudom, de idegesít.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!
Manó!
Lehet, hogy egy emberre gondoltunk, de én sajnos nem ismerem név szerint a csajt.Kép.
Én sem hallottam még karfiolfőzelékről, viszont salátafőzit, meg salátalevest mi szoktunk csinálni. Pontosabban anyu soxor csinált, én nem, mert nem szeretem..
Mi is fogzunk épp, és Mendi is szokott hiszti közben olyan hangot kiadni, mint amit mondtál!

Beszti!
Sikerült már megoldanod a smink kérdést? Mert Manó ötlete tényleg jó, ha akarod megnézem neked az esküvős újságban hogy felétek hol találsz sminkmestert, meg fodrászt!

Ilke!
Gratulálok a sikeres vizsgához!
Köszönöm a véleményedet! Én is igy gondolom, hogy inkább fizetek többet, de legyen jó!
A babakocsi nekünk ki lenne használva, mert ugye jó lesz még a kistesónak, főleg ha apuka akarata teljesülKép! /Öt gyereket szeretneKép!/
Jajj, de édes ez a kicsi lány!! Gyönyörű szemei vannak!! És a fülbevaló is jól áll neki!

Nyuszi!
Gratula az új szavakhoz! Nálunk még a baba, apa, pápá, és a gyere az egész szókincs Kép.

Kataa!
Nagyon édi a fiad!
Babakocsi: ismerem magam, hogy ha nem ezt vesszük meg, hanem egy nem teljesen dönthetőst, és nem állitható lábtartósat, akkor inkább ne vegyünk. Mert akkor úgyis mindig nyígnék, hogy miért nem azt vettük meg... Nekünk is kétfunkciós van /Graco horizon/, de az is elég nagy, még összecsukva is, főleg vonaton, és buszon nem egyszerű vele közlekedni!
Most épp nálad jutott eszembe, de mindenkinek szól, hogy biztos vannak köztetek, akik közel laknak egymáshoz. Nem tudjátok megoldani a vacsit úgy, hogy egymás babáira vigyáztok? Jó, persze, aki szoptat, annak nem egyszerű elszabadulni otthonról.. Mi igy "szoktunk" elmenni itthonról, hogy itt a házunkban van egy jó barátném, akinek szintén kicsi babája van, és miután Mendit leraktunk, ő lejön tv-zni, vagy tanulni, mi meg elszaladunk egy-két órára.

Csics!
Végülis ezek jó szempontokKép! Nálunk ezzel az a baj, hogy Ati mindenre azt mondja, hogy tetszik neki..

dec8!
Még ilyet! Nem hallottam még, hogy a gyümölcs nem hizlaló!! Főleg a banán az, amitől lehet gyarapodni, de a gyümölcsök tele vannak szénhidráttal! Ráadásul 20 perc alatt megemészti a szervezet! Viszont ezek a vitamin oldatok is jók lehetnek, én nem próbáltam még, de egy ismerősöm jókat mondott róluk. Azt viszont nem tudom, hogy melyik fajtát vette.
Aranyos lehet Hanna az egérrel. Mi is adtunk Mendinek egyet, mivel ez érdekelte, de ő nem húzza maga után, még nem jött rá, hogy olyat is lehet vele csinálniKép!

Smink: én nem vagyok az az agyonsminkelő fajta, de azért egy kis szempillaspirál meg szemöldökceruza az általában van rajtam, de csak természetes barna árnyalat. És ez kb. egy perc alatt megvan, tehát nem időigényes, viszont kell ahhoz, hogy ki merjek menni az utcára! Ha buli van az más, de ott sem viszem túlzásba! Viszont a barátnőimet mindig én sminkelem, mert állítólag jól csinálomKép!

Panda!
Én sem mernék fürdőrucis buliba menni, max. fürdőköntösbenKép! Én is fel tudok ajánlani egy strandkendőt csíkos, kék és átlátszókék /de nem teljesen átlátszó!/

Rit!
Köszi az ötletet, megnézem, de Ati nem örül ha használtat veszünk, mert azt mondja, legalább az első gyereknek vegyünk újat, a többi már úgyis használtat használ majdKép!

Conti!
De azért jó volt egy kis "kikapcsolódás", nem?

Judy!
Nem is tudok mit irni! Nagyon nehéz lehetett neked is, és Gergőnek is! Remélem mostmár rendbejön!!
Nem is értem hogy lehet egy anya olyan, hogy nem látogatja a gyerekét!! Mert még talán azt meg lehet érteni, ha nem fekszik be vele, mert ott a többi gyerek, vagy mittudomén. De hogy nem megy be hozzá naponta legalább egyszer!!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Judy
Szegénykém, tényleg nagyon szörnyű lehetett! Remélem soha de soha többet nem kell visszamennetek oda. Sok gyógypuszi Gergőnek!!

Most nincs időm, de lenne egy gyors kérdésem, hátha tud valaki segíteni: kellene nekem esővédő anyag, ha van valakinek szakadt, kidobásra ítélt esővédője, akkor szóljon, kellene. Újat nem akarok venni, mert ahhoz drága, hogy csak úgy szétvágjam, nekem egy csík kellene belőle a hátihordozónkra, szélfogónak az arca elé. Pls Help aki tud!!

Rit és Dodesz

rit

anemona7

Sziasztok

Itt volt baby sitter csaj,Alexnak nagyon bejott,rogton nevetett ra es simogatta : )Nekem is szimpi volt es egy ora beszelgetes utan meg is egyeztunk, hogy jovo csutortokon amikor a ceges bulira megyek O vigyaz majd ra míg apa hazaer.Ja es ki is sminkel elotte ha mar egyszer kozmetikus: ))

Panda
Hat ez tenyelg gyordan ment Noeminel: )

Szabobetti
Nekunk meg Graco Voyager: )EN nagyon szerettem csak a mostani auntom csomagtartojat teljesen elfoglalta ezert vettunk kisebb kocsit,bar megondom oszinten ,alig hasznaljuk.5 gyerek??hat az nem semmi,es te is annyit szeretnel??
Nekunk a regi lakasunkban volt egy ilyen barati par akikkel ezt igy oldottuk meg,de amiota elkoltoztunk,itt ahol amugyis csak ideiglenesen lakunk sem tul sok gyerekes csalad lakik.Este meg amugyis mazera kinek van gyereke az mar nem tud elmenni viyazin a masera mert akkor hogy es hol alszik az ove??

Na mennem kell,
Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Helló!!

Judy!
Most már aztán gyógyuljatok megfeleKép Izgalom mentes napokat!

MANÓ!
KÉrdésem lenne!Kép Ti jártok bölcsibe Emmával, ezt tudom. Úgy néz ki, Gabi is rettentően unatkozik itthon mostanában és iszonyat hisztis.. jajjj.
Szóval jobb lett-e azóta, hogy Emmával bölcsiztek? Hol az a bölcsi, hányszor jártok, mennyibe kerül, mi a telefonszáma és mindent tudni akarok róla, mert lehet, januártól elviszem a gabit is heti 2-3 alkalommal, mert már bedilizek tőle. Egyszerűen addig érdeklik a játékok, amíg szétpakolja őket, ha valami olyan játékot adok neki amit már rég nem látott akkor annak örül és elvan vele kb 5 egész percig, de úgy hogy jön vele utánam és magyaráz... nekem. Sokat ülök vele a földön, hogy akkor most játszunk, de az meg mindig kurdarcba fullad, de miért? Inkább mozogni szeret. Alagutakat, kukucsozni, meg menni szeret az utcán, de mostanában ott nem eresztem el mert,... mert nem.

Na szóval mindentKépKépKép Legalább nagy vonalakban, aztáán majd akár a bulin is megbeszélhetjük a többit.

Tényleg lányok, akkor a télapóbuli hogy van?Kép Lassan 8-a.

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Megjöttünk a kontrollról, szerencsére nem fogtak bent minket már. A dobhártya mögött még van egy kis folyadék, úgyhogy megy tovább a gyógyszerezés, füllámpázás, orrszívás és kapott fülcseppet is, csütörtökön reggel ismét kontroll.
Szegényke teljesen elsápadt, mikor beértünk a kórházba. Leszívták az orrát, megvizsgálta a dokinéni és vért is vettek tőle. Már ezt se csípte, de aztán a főorvos is megnézte a fülét és akkor kiküldtek engem isKép Na mindegy, lényeg, hogy itthon vagyunk. Persze megy tovább a szobafogság, remélem a mikibulira elmehetünk, majd csütörtökön megkérdezem.
A hétvége egyébként jól telt, rendbe raktam itthon mindent, kimostam, vasaltam egy hegy ruhát. Gergő olyan kis csöndes lett, elszöszmötöl a játékaival, hangját se hallani. Megviselte őt is a dolog, nem beszélve arról, hogy a napirendünknek annyi. Most már megszúnik szerintem a kétszeri alvás. A kórházba eléggé felnőttes főzelékeket kapott, ízlett is neki, úgyhogy már én sem vacakolok neki külön. Megtanítottam inni, mert nem szeretnék mégegyszer ilyen szituációba kerülni, minden betegségen hamarabb túl lenne, ha inna. Eddig ugyanis a szopikon kívúl kb egy mokkáspohárnyi vizet ivott meg, ami ugye édeskevés. Most elfogadja a teát és a gyümiléket is. Ti milyen teát adtok? A gyümiléket majd próbálom én elkészíteni neki.

Ilke
Lili nagyon aranyosKép

Dec8
Köszi a gyógypuszikatKép

Beszti
Köszi, el is olvastam a cikket.

Panda
Mi van Ádi lábikójával?

Kataa
Milyen nagy már AlexKép Anyukád hazaérkezett?

Rit
KösziKép Sajna nekem nincs ilyen anyagom.

Betti
Ezt én sem tudtam megérteni. Az más, hogy nem marad bent, mert van otthon még x gyerek, de hogy be se néz...Sok ilyen babát láttam. A nővérek nem tudnak velük foglalkozni, csak ellátják őket, amúgy meg fekszenek a kiságyban, sokat sírnak, vagy már nem is sírnak...olt olyan 3 hónapos, akinek a keze ökölbe szorítva, fejét nem tudja fordítani, spec. torna kellene neki, anyja seholKép
Volt egy kislány kétoldali tüdőgyulával, karácsonyra talán hazamehet, nem is engedik haza, mert otthon nem szedte a gyógyszereket, így ez a 2. tüdőgyulladása....

na nem negatívkodok tovább
Judy
Judy

Rit!
Sajnos én sem tudok neked adni ilyen anyagotKép. De megkérdem itt az asszonyokat a házban, hátha..

Kataa!
Én csak négyet szeretnék. De úgy vagyok vele, hogy kettő biztos, a többi meg annak függvénye, hogy mennyire tudom magam képezni tudásilag. Mert azért el is kell tartani ezt a sok gyereket! Meg abban sem vagyok biztos, hogy bírnám idegileg. Mendi most is itt vinnyog a fülembe. Az ilyen fogzós időszakok a sírba visznek!!
Babafelügyelet: úgy gondoltam a sajátokra apuka vigyázKép! Bár ahogy írtam, tudom, hogy szopis babáknál ez nem megoldható. Csak egy ötlet volt, mert ez lenne anyagilag a legkedvezőbb, meg nem kéne idegenre bízni se a gyereket, se a lakást..

Sasha!
Meg tudlak érteni maximálisan!! Borzasztó amikor állandóan mehetnékje van a gyereknek! Főleg hogy ilyen kaki idő van. Milyen jó lenne, ha csak fognád, és egyszerűen levihetnéd a játszótérre. De ezer ruhában nem könnyű nekik mozogni, meg hát hideg minden játék..
Én ezért nem szeretném a következő bébit ősszel/télen szülni..
Bölcsin én is gondolkodtam, mert kezdek megmakkanni itthon. Mendi hasonló kaliberű gyerek lehet mint Gabi, mert szinte ugyanazt a viselkedést produkálja. Most is épp az idegeimre megy..

Judy!
Örülök, hogy Gergő jobban van, és szurkolok, hogy gyorsan felépüljön! Nem csodálom, hogy megviselte a dolog..
Tea: én instantot adok Mendinek. Édesköményt, kamillát, gyümölcsöst, almát, és gyermekteát. Hipp gyártmányban. Mendi szereti, sőt, még én is szoktam inni belőle, mert jó ízűKép!
Borzasztó, borzasztóó, nem is folytatom, mert ez a hozzáállás szörnyűű!! Imádkozom, hogy én sose jussak idáig!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok
Anenoma
petike is néha azal szorakozik hogy huza a hajunkat de én mindig rászolok hogy ne huzkodja a hajunkat mert az fáj és csak simizni szabad Kép .

DEc8
a Vitacolán receptnélkül kaphato a patikákban és nekünk bevált Kép .Hátulgobolos pizsink nekünk is van de azt apja szokta begombolni nálunk mert én mindig roszul gombolom be Kép feladni feltudom de normálisan begobolni nem Kép Kép .

Picus
én is fiatalabbnak nézek néztem ki mindig mint amenyi voltam vagyok engem nem zavart ez soha csak ha a hugomal együtt mentünk valahova és összefutotunk a barátaival akik nem látak még ilyenkor a hugomat nézték a növéremnek Kép de ilyenkor mindig helyesbitetünk én meg hozá tetem hogy én vagyok a kortalan fiatalság Kép azok akik ismernek azok meg tudják hogy én vagyok az idösebb .Az én párom se szereti a sminkelt hölgyeket igy nagyon jol megértjük egymást Kép .Különben addig örülj amig fiatalabbnak nézel ki a korodnál Kép szerintem. Én ha nagyon kellet kosztömbe és köröm cipöbe bujtam és máris ugynéztem ki mint a korombéliek Kép de utálom a köröm cipöt .Aki nem vesz téged komolyan csak azért mert nincs rajtad smink az egy nagy szamár Kép .

Kataa
én smink nélkül érzem magam szépnek Kép .

Panda
mi nem diszitjük külön fel a lakást tavaly se tetük idén se fogjuk majd karácsonykor lesz karácsony fa teszek fel szép ünnepi teritöt stb az egyetlen amit elkeztem csinálni az hogy kimostom a fügönnyöket konyhai már kész most jön majd a nagyszobai 2 függöny. De én most inkább azal vagyok elfoglalva hogy mikor babázhatok már Kép

Nyuszi
rajtam is meglátszik ha nem alszom eleget de engem nem izgat hogy ki látja mostanába ugyse nagyon tudok elmenni sehová mozi,éterem amig egyedül állo voltam és bulizni mentem akor se számitotak a karikák mert sötétben nem látszotak a karikák Kép .

Lányok
a nagyi ma megint kitet magáért ma megint elkezte a szokásos miért nem jár mi ért nem fogja a cumis üveget és miért nem 12 kg mint az unoka tesoja ugylátszik még mindig nem tudja vagy nem akarja elfogadni petikét ugy és olyanak amilyen minden áron 12kg futkoso gyereket akar látni bene Kép Kép de ez nem fog sikerülni .Ma megint voltam Ctg és azt mondta a doki hogy lehet hogy elöbb lesz meg a baba mint dec 20 mondtam neki hogy az jo lene mert már mindenem fáj és már igen nehezen viselem el magamat .

Pusz Csics és petike
csics

Sziasztok

El sem hiszem, hogy mar december van!

Kepzeljetek a lanyom mostanaban teljesen megbuggyant. Eddig sem volt egy jo alvo, de most meg egyenesen hisztizik, ha aludni kell es nemcsak nappal, hanem este is. Tegnap elott este 9 es 11 !!! kozott csinalta a fesztivalt, egyikonk se tudta lerakni, mert iszonyatos bombolesbe kezdett. Aztan 11 fele gondolom kezdett tenyleg kidolni, de meg akkor is csak ugy tudtam elaltatni, hogy ahogy fekudt a kisagyban, szo szerint lenyomtam a tenyeremmel a hatat es meg akkor is percekig jart keze-laba. Lehet hogy hiperaktiv lesz a lanyom? Azt hiszem utana kene olvasnom. Most is mar 2 ora es meg nem aludt reggel ota.

Uj szorakozasa van, egyutt inditjuk el a mosogepet es vegigsorolja a szennyes ruhakrol, hogy melyik kie. Meg mutatja, hogy melyik mosoporbol hova tegyek...Tok edi.Kép

Ilke, Forti

Megneztem az uj fotokat, irigykedek ezerrel a gondor furtokert...Kép

Panda

Ok, akkor majd viszem a kendoket. Nem tervezunk nyaralast telre (sajna) utoljara naszuton voltunk oktober vegen,persze nem az iden .KépDe az nagyon tuti volt.Kép

Judy

Remelem gyorsan felgyogyul Gergo es gyorsan elfelejtitek ezt a csunya korhazasdit!

Sasha

Neha nekem is az az erzesem, hogy Emilia iszonyuan unja magat idebent. Ilyenkor be lehet golyozni tole. Pedig itt a kert, mikor nem esik ki lehetne menni, van kint hinta is , de az sem jo. Legalabb setalni szeretne, de azt sem, max ugy ha valaki viszi a kis segget. Na en aztan nem. Asszem ilyen teren anyu kicsit elkapatta.Kép Szoval azert is akarok szobacsuszdat neki, hogy hatha azzal elfoglalja magat.Kép

Betti

Nalunk is gyerek hegyeket szeretne apa. Mondtam jo, majd 3 utan meglatjuk meg...Kép
Emilia nem mondja hogy gyere, csak mutatja a kezevel.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sasha
Hat ez egy eleg nehez korszak: )En is csak itt az udvaron merem elengedni hogy boklasszon,bar a sarkaban lenni mert a kerti to peremere eloszeretettel maszik fel.Az utcan meg nem arra megy am amerre biztonsagos lenne.Tanitgatjuk neki hogy az utcan mindig fogni kell a kezunket de neha hisztibe fullad ez is: )
O sem jatszik sokaig egy jatekkal inkabb jon, megy, pakol: )
Delelott 1 orat,delutan is majdnem annyit vagyunk kint,ez lefarasztja egy kicsit.En igazabol azt vettem eszre hogy nagyon szeret gyerekek kozeleben lenni.Igyekszunk is legalabb heti 3 nap jatszotarsat talalni neki.: ))Pont azert mert neha mar engem is unhat.bar nem hisztis de jo ha egy csomo inger eri: )

Judy
De jo, hogy hazajotettek!Gergo egy par nap alatt a regi lesz hidd el.Ugyi vagy hogy mar tud inni.Alex is napokba telt mire erdekelte a le.En instant barackos teat adtam neki,de most mar csak asvanyvizet es nagy ritkan gyumilet azt is higitva,nehogy raszokjon az edes izekre.
Anyu este erkezik,szegenykem mar 13 oraja aszalodik a gepen+reptereken.

Szabobetti
Hat igen a rosszabb orakban en is elgondolkozom azon hogy kell-e megegy ,de a kovetkezo pillanatban mar utdom hogy igen.Meg nem is akarom hogy egyke legyen.En azert szeretek inkabb vele szorakozni ugyhogy nekem az nem megoldas hogy O itthon vigyaz Alexra en meg bulizok: ): ))

Csics
Egy baratnom kisfia 16 honapos volt a mikor onnalloan jart.Mar elvittek neurologushoz ahol azt mondtak neki hogy ha 18 honaposig nem jar onalloan a gyerkoc az mar baj ,de addig kar aggodni: )
Kivancsi vagyok milyen elmenyeid lesznek az ujszulott osztalyon.Beneztem a topicba es pozitiv valtozasokrol meselnek,hat kivacsi vagyok: )))Gondolom mar a szopi temaban is profi leszel ,nem lesz gond: )

Nyuszika
Ugy latszik Emi orulne egy jatek mosogepnek: )

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok! Megvan az ADSL, úgyhogy talán gyakrabban fogok majd benézni ezentúl...

Judy,
Örülök, hogy hazakerültetek, és Gergő szépen javul! Szegénynek nagy trauma lehetett ez az egész, de lassan majd visszazökken a való világba...Kép

Sasha,
Solymi is eléggé unatkozik itthon, bár mostanában már hajlandó néha egyedül eljátszikálni.
Én is sokat viszem le, minden nap kb. 2 órát, ha nem nagyon rossz az idő, vagy nem vagyok már nagyon fáradt.
Igyekszem emberek, gyerekek közé vinni, hogy elszórakozzon egy kicsit. Ismeretlen lakásokban is imád lenni...

Kataa,
Mi december közepétől indulunk a kistesó-projekttel. Hát, ha összejön, kemény lesz. Szerencsére Solymi már egész jól leszokott róla, hogy hordozgassuk, de néha mégis kell, és baromi nehéz. Nem tudom, nagy pocakkal mi lesz... De hát mások is baj nélkül végigcsinálják, esetleg többször is. Hajrá nektek is!

Zita
parazita

Hazaérkeztünk az egész napos vásárlásból. Pedig csak az Auchanban meg az Ikeában voltunk Kép Ketten lányok meg két gyerkőc (Hunor 11hó), na ők annyira de annyia élvezték az egészet, rohangáltak minden felé, az Ikeában meg persze hatalmasat játszottak. Nem tudom, ki hogy van vele, de én imádok a lányommal vásárolni:Minden érdekli, olyan jó megmutatni neki a világot Kép és semmiért soha nem hisztizik KépKép

Rit

rit

anemona7

Lányok, csak gyorsan!

Gondoltam sokan küzdenek ezzel a problémávalKépKép
Pedig mégcsak be sincs zárva a 4 fal közé, mert a két kutyával muszály menni. Így reggel is és délben is (a déli alvás után) megyünk sétálni. Itt a két ház között nagy válasz van, és itt a játszótér is, meg egy minipark szerű. Itt el merem ereszteni a gyereket, mégha arra megy is amerre nem szabadna (fűre, sárba, pocsolya, villanyoszlop) és mégis ilyen. Ráadásul az ő tempójával megyünk egy kört (Gabi szalad visszafelé, utána én felkapom és rohanok vele előre valamennyit... 5 lépés hátra 2 előre...) Szóval nem is értem. De imád mozogni és imádja a gyerekeket is. A vele egykorúaktól kezdve a nagyobbakig.

mennem kell
sasha

Kép
sasha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?