Sziasztok!
Manó!
Lehet, hogy egy emberre gondoltunk, de én sajnos nem ismerem név szerint a csajt.
.
Én sem hallottam még karfiolfőzelékről, viszont salátafőzit, meg salátalevest mi szoktunk csinálni. Pontosabban anyu soxor csinált, én nem, mert nem szeretem..
Mi is fogzunk épp, és Mendi is szokott hiszti közben olyan hangot kiadni, mint amit mondtál!
Beszti!
Sikerült már megoldanod a smink kérdést? Mert Manó ötlete tényleg jó, ha akarod megnézem neked az esküvős újságban hogy felétek hol találsz sminkmestert, meg fodrászt!
Ilke!
Gratulálok a sikeres vizsgához!
Köszönöm a véleményedet! Én is igy gondolom, hogy inkább fizetek többet, de legyen jó!
A babakocsi nekünk ki lenne használva, mert ugye jó lesz még a kistesónak, főleg ha apuka akarata teljesül
! /Öt gyereket szeretne
!/
Jajj, de édes ez a kicsi lány!! Gyönyörű szemei vannak!! És a fülbevaló is jól áll neki!
Nyuszi!
Gratula az új szavakhoz! Nálunk még a baba, apa, pápá, és a gyere az egész szókincs
.
Kataa!
Nagyon édi a fiad!
Babakocsi: ismerem magam, hogy ha nem ezt vesszük meg, hanem egy nem teljesen dönthetőst, és nem állitható lábtartósat, akkor inkább ne vegyünk. Mert akkor úgyis mindig nyígnék, hogy miért nem azt vettük meg... Nekünk is kétfunkciós van /Graco horizon/, de az is elég nagy, még összecsukva is, főleg vonaton, és buszon nem egyszerű vele közlekedni!
Most épp nálad jutott eszembe, de mindenkinek szól, hogy biztos vannak köztetek, akik közel laknak egymáshoz. Nem tudjátok megoldani a vacsit úgy, hogy egymás babáira vigyáztok? Jó, persze, aki szoptat, annak nem egyszerű elszabadulni otthonról.. Mi igy "szoktunk" elmenni itthonról, hogy itt a házunkban van egy jó barátném, akinek szintén kicsi babája van, és miután Mendit leraktunk, ő lejön tv-zni, vagy tanulni, mi meg elszaladunk egy-két órára.
Csics!
Végülis ezek jó szempontok
! Nálunk ezzel az a baj, hogy Ati mindenre azt mondja, hogy tetszik neki..
dec8!
Még ilyet! Nem hallottam még, hogy a gyümölcs nem hizlaló!! Főleg a banán az, amitől lehet gyarapodni, de a gyümölcsök tele vannak szénhidráttal! Ráadásul 20 perc alatt megemészti a szervezet! Viszont ezek a vitamin oldatok is jók lehetnek, én nem próbáltam még, de egy ismerősöm jókat mondott róluk. Azt viszont nem tudom, hogy melyik fajtát vette.
Aranyos lehet Hanna az egérrel. Mi is adtunk Mendinek egyet, mivel ez érdekelte, de ő nem húzza maga után, még nem jött rá, hogy olyat is lehet vele csinálni
!
Smink: én nem vagyok az az agyonsminkelő fajta, de azért egy kis szempillaspirál meg szemöldökceruza az általában van rajtam, de csak természetes barna árnyalat. És ez kb. egy perc alatt megvan, tehát nem időigényes, viszont kell ahhoz, hogy ki merjek menni az utcára! Ha buli van az más, de ott sem viszem túlzásba! Viszont a barátnőimet mindig én sminkelem, mert állítólag jól csinálom
!
Panda!
Én sem mernék fürdőrucis buliba menni, max. fürdőköntösben
! Én is fel tudok ajánlani egy strandkendőt csíkos, kék és átlátszókék /de nem teljesen átlátszó!/
Rit!
Köszi az ötletet, megnézem, de Ati nem örül ha használtat veszünk, mert azt mondja, legalább az első gyereknek vegyünk újat, a többi már úgyis használtat használ majd
!
Conti!
De azért jó volt egy kis "kikapcsolódás", nem?
Judy!
Nem is tudok mit irni! Nagyon nehéz lehetett neked is, és Gergőnek is! Remélem mostmár rendbejön!!
Nem is értem hogy lehet egy anya olyan, hogy nem látogatja a gyerekét!! Mert még talán azt meg lehet érteni, ha nem fekszik be vele, mert ott a többi gyerek, vagy mittudomén. De hogy nem megy be hozzá naponta legalább egyszer!!
Betti