csajok,ne haragudjatok,de lemondom a talit. Sokat-sokat gondolkodtam,és talán rékababa tudja is,hogy miért...de elmondom nektek is,nem titok. Remélem meg fogtok érteni. Tehát: mikor Eliza megszületett,Kristóf elég jól elvolt,nem is volt féltékeny,de ezt meséltem is annak idején. Viszont most egyre féltékenyebb,és rohadtul félti a játékait. Eliza ha csak közeledik a játékai felé már düh és hisztirohamot kap. Elkezdett pislogni,nagyon,meg vannak egyéb furi dolgai,amiket majd elhagy a doki szerint...
szóval,mikor felvetettem a tali ötletét,akkor úgy voltam vele,hogy talán jót tesz neki,ha játszhat kisgyerekekkel. Csakhogy délután fürödtek mind a ketten,és Eliza megfogta a Kristóf labdáját,hát ne tudjátok meg. Zolival alig tudtuk szétszedni őket. Utána,miután kibőgtem magam,sokat gondolkodtam,és arra jutottam,hogy lehet nem lesz a legszerencsésebb dolog épp most idehívni kisbarátokat. Egyébként nagyon jól elvan,ne gondoljátok egy vadállatnak....szóval,rendes kisgyerek,meg minden,csak rajta most nagyon kijött a féltékenység. Rékababa látta,hisz itt voltak.
Persze,ha lesz tali valakinél,vagy emmáéknál,megyünk szívesen,nem lesz vele baj,nem is olyan,mint az égető tűz...csak nem akarom,hogy most még rosszabb legyen a dolog. Remélem megértetek,és nem haragszotok rám
Az alvása is nagyon rossz lett pár napja,kiabál,sír. Mikor ébren van,és beszélgetek vele,hogy mi a baj,akkor mindig azt mondja,hogy ő szereti a hugit,de nagyon félti az autóit,labdáit.
Most mit csináljak? Majdcsak javul a helyzet...
Szóval,megértem,ha szidtok most,de ne haragudjatok