Új privát üzeneted érkezett!

Cseriani, de jóó lenne! (Én még nem kérdeztem meg Ferit, amíg nem mondtad biztosra, de ha ő nem is tud jönni, mi 3an megyünk, de majd még végleges választ adok, még ma sztem.)
Ha megyünk, én viszek sütikéket, meg üdítőket! Pölö. És a pörkölt-hozzávalókat osszad-szorozzad, hogy be tudjunk szállni - szerintem...

been

Nah, köszi Dadomi... Akkor megvan a holnapi programom... :?

been

banoed, és hárman nem szeretnétek nekivágni? (Megértem egyébként, lehet én emberem is aszondja, hogy nem örülne, ha egyedül mennék a 2 gyerekkel, nem azért, mer nem bízik bennem vezetésileg, hanem mer akkor az egész napot végigidegeskedné... Múltkor Pesthez közel lett volna egy ilyen fórumtali, akkor se örült, nem is mentem - ő akkor dolgozott, nem tudott volna velünk jönni -, volt 2 balesetünk, elhiszem, hogy félt...)

been

Ezt még el kell mesélnem, aztán átadom a gépet az ifjúságnak :D Tegnap ugye mentem a bulira, ami a Bodri pincészetnél van, elmagyarázták nekem, hogy merre kell menjek, mivel abszolút nem ismerem a városnak azt a részét. Ez a hely csatár után van jóóóó messzi. Én mondtam a "térképészeimnek", hogy a Csatári utcát még tudom, hogy hol van, de aztán semmi többet. Erre mindenki, hogy akkor onnan már eltalálok a Kerámia utcáig, ott kell végig-végig menni, amíg megy az út. Hát ja, gyalogosan könnyű az utcaneveket lesni, de autóval???? Éppen ezért nagyon megörültem, mikor az Alisca utcából lefelé menet a visszapillantó tükörben megláttam Emma és én kedvencdokibácsinkat, mivel ő abban az utcában lakik, amin végig kellett mennem elvileg. Gondoltam, majd lesem, hogy ő merre megy, a házuk előtt úgyis megáll, és akkor tudom, hogy melyik utcán kell mennem :lol: Ja mentem szépen, figyeltem, hogy jön-e még mögöttem dokibácsink, hát egyszercsak elkanyarodott (de már addigra gyanúsan sokat mentem :roll: ) Én meg utána, gondolván csak odaérünk egyszer abba az utcába. Ja..... Hát nem a főút felé vette az irányt. Én meg már aztán tényleg nem tudtam, hogy merre is járok. Három embert kérdeztem, hogy merre is kell mennem. :evil: Hát így jártam :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Váááá, dadomi, dokibácsi bevitt a málnásba... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez jó volt.

been

igen banoed.felőlem jöhettek hárman is!!! :D
De figyu Emma,én maximálisan megértem a párod,hogy félt. Ha esetleg úgy döntötök,hogy nektek oks,lehet nálatok is,nem rőltetem én,hogy itt legyen. Ha úgy nyugodtabb Feriapu. Akit mondom,maximálisan megértek!!!!
Vendég

Emma! De rendesen :lol: Persze ő nem is tudott róla :wink: Majd egyszer azért elmesélem neki :lol: :lol:

dadomi

cseriania párom nevét nem kell tudd, mert az nincs (gondoltam feltűnt, hogy nem igazán nyilatkozom róla, ha megemlítem akkor is csak úgy mint a gyermekem apja) Ha megyünk ketten megyünk.
Emma úgynézki vége a vizsga időszaknak vége, a jövőhét még az de nekem nincsenek kiírt vizsgáim (egy sajna nem sikerült :( )
Vendég

csajok,ne haragudjatok,de lemondom a talit. Sokat-sokat gondolkodtam,és talán rékababa tudja is,hogy miért...de elmondom nektek is,nem titok. Remélem meg fogtok érteni. Tehát: mikor Eliza megszületett,Kristóf elég jól elvolt,nem is volt féltékeny,de ezt meséltem is annak idején. Viszont most egyre féltékenyebb,és rohadtul félti a játékait. Eliza ha csak közeledik a játékai felé már düh és hisztirohamot kap. Elkezdett pislogni,nagyon,meg vannak egyéb furi dolgai,amiket majd elhagy a doki szerint...
szóval,mikor felvetettem a tali ötletét,akkor úgy voltam vele,hogy talán jót tesz neki,ha játszhat kisgyerekekkel. Csakhogy délután fürödtek mind a ketten,és Eliza megfogta a Kristóf labdáját,hát ne tudjátok meg. Zolival alig tudtuk szétszedni őket. Utána,miután kibőgtem magam,sokat gondolkodtam,és arra jutottam,hogy lehet nem lesz a legszerencsésebb dolog épp most idehívni kisbarátokat. Egyébként nagyon jól elvan,ne gondoljátok egy vadállatnak....szóval,rendes kisgyerek,meg minden,csak rajta most nagyon kijött a féltékenység. Rékababa látta,hisz itt voltak.
Persze,ha lesz tali valakinél,vagy emmáéknál,megyünk szívesen,nem lesz vele baj,nem is olyan,mint az égető tűz...csak nem akarom,hogy most még rosszabb legyen a dolog. Remélem megértetek,és nem haragszotok rám :cry: :oops:
Az alvása is nagyon rossz lett pár napja,kiabál,sír. Mikor ébren van,és beszélgetek vele,hogy mi a baj,akkor mindig azt mondja,hogy ő szereti a hugit,de nagyon félti az autóit,labdáit.
Most mit csináljak? Majdcsak javul a helyzet...
Szóval,megértem,ha szidtok most,de ne haragudjatok :oops: :oops:
Vendég

devcsa,ez nem tudtam...de minden elismerésem a tied!!!
Vendég

szép lett az utolsó mondat, de remélem érted Emma
Majd rakok fel tortás képeket, ma tartottuk, de holnap lesz 1 éves a kis Zsombi :wink:
(most épp töltök és nagyon le van terhelve a gép)
Vendég

De, hogy haragszunk! Majd akkor Emmáéknál forgatjuk fel a lakást :twisted:
Vendég

Cseriani! Semmi gond!!! Egyébként a pislogás tényleg el fog múlni, Daninak is volt egy időszaka, elég sokáig, amikor nagyon pislogós volt. Doki azt mondta, hogy ez ilyen "idegi" alapon van, valószínű sok volt neki egyszerre a tesó meg az ovi, meg az ezekkel járó változások. Néha még most is pislog, ha valamiért jobban megszidom, de egyébként már elmúlt nála. Szóval Kristófnál is el fog múlni, ne aggódj. Játékokhoz egy tipp: vegyetek néhány játékból ugyanolyat, mint Kristófé, csak más színű legyen, ez nálunk is jó taktikának tűnik. Bár Dani is nagyon félti a játékait, de már egyre kevésbé drasztikus a dolog. Kb. annyi idős volt Dominik is, mint most Eliza, mikor Daninak előjött ez a nagyon játékféltős és azonnal ütős korszaka, és mostanában kezd normalizálódni kicsit. Szóval még egy jó 10 hónap és nálatok is kicsit elviselhetőbb lesz a helyzet :P :P Majd megszokja, hogy a tesó is játszik az ő játékaival. Adjátok neki sokszor oda Eliza játékait, és mondjátok, hogy látod a tesód milyen jó szívű, odaadja neked a játékait és nem is sír értük. Meg hogy mennyire örülne Eliza, ha te is odaadnád a játékodat neki, nem veszi el, csak kipróbálja, hogy milyen utána visszaadja. Ezek azért hatásosak tudnak lenni. És tényleg adjátok is vissza utána neki, aztán majd ha látja, hogy tényleg nem veszi el Eliza a játékait, akkor ő is kicsit engedni fog. Természetes, hogy félti azt, ami eddig csak az övé volt. Persze veszekedni mindig is fognak a játékokon, de később már azért jobb lesz a helyzet. Talán... :wink:

dadomi

most komolyan,nekem ez így olyan kellemetlen. Tiszta ideg vagyok,veletek sem akartam ezt tenni,de féltem Kristófot :cry:
engesztelésül itt van 2 két házisárkány-kisasszonyról: Kép Kép
Vendég

✍ :de, hogy = dehogy
már írni se tudok ez a meleg, hogy mért is nem mentünk strandolni hajaj
Vendég

Devcsa! Gratula a vizsgáidhoz!!! Az ami nem sikerült, majd sikerül a következő félévben, amikor újra felveheted! Ennyi előnye van a kreditrendszernek :wink:

dadomi

Fúj pedig én nagyon utálom ezt a kredit rendszert. Minden egymásra épül és sose tudod magad utolérni.
Vendég

Azért írtam, hogy ennyi előnye van. Egyébként semmi más. Én is utáltam egyébként. Viszont nincs az, hogy egyetlen vizsga miatt félévet kell ismételni. Egyébként ha a tanterv szerint haladsz és minden vizsgád sikerül abban a félévben, amelyikben a tanterv alapján szerepel, akkor nincs belőle gubanc. Ha ellenben elcsúszol valamelyik vizsgával, és az a tárgy előfeltétele egy másiknak, akkor már ciki a dolog, főleg, hogy néha sem a tanulmányisok, sem a tanárok nem tudják, hogy akkor mit is kéne tenned.... :evil:

dadomi

dadomi drága,köszi az ötletet-hasonlóképpen próbálom megoldani a dolgot,több-kevesebb sikerrel. Csakhogy neki nem kell odaadnom Eliza játékát,ő játszhat vele,viszont fordítva már nem lehet... :evil:
szóval,nehéz ez...
Vendég

Cseriani ne izgulj, majd minden rendbe jön. Ahogy Dadomi is írta ez természetes, bár nálunk azért ennyire nem volt drasztikus, de azért még most is össze tudnak veszni játékon. Máskor meg túl naggy a csend, olyankor elég rosszban sántikálnak. Különben Kristófod egy tündéri kis fiú. Nekem nagyon tetszett. Az meg természetes, hogy félti a játékait, főleg, ha az én lányom kezébe jut. Na jó azért nem tesz minden tönkre.

Én azért írtam, hogy ősszel szívesen bevállalok egy talit, mert addigra remélhetőleg lesz hely az udvaron is a gyerkőcök játékához. Ha nem baj, hogy hozzánk is kell jönni.

Devcsa minden tiszteletem a tiéd. Egyedül gyereket nevelni és még tanulni is. Szupi csaj vagy.
Vendég

rékababa hatalmas baj,hogy hozzátok is megyünk majd :wink:
Már előre rettegek :lol:
Vendég

A Balcsi nagyon szupi volt,már jó a víz is 24 fokos, Csilla először meg volt lepődve hogy ez meg mi,de 5 perc se kellett és már csapdosta a vizet :P . Kb fél órát voltam vele a vízbe,de már kékült a szája meg remegett,de nem nagyon akart kimenni :lol: visongott,szóval nagyon élvezte. Képet nem csináltunk,féltettem a gépet :roll: nehogy ellopják.......merthoyg mindenhol hallani ilyet.
Cserani,én még nem is válaszoltam,hoyg tudnánk e menni hozzátok,de akkor ez már tárgytalan. Ha mennénk valakihez is akkor is csak 3-an,mert Apánk az reggeltől reggelig dolgozik lassan :( dehát a pénz nagyúr......legalábbis nálunk.
Devcsa,nekem még fel se tűnt,hogy nem is írogatsz a párodról :oops: de ha mindezt tényleg egyedül csinálod......hát csajszi le a kalappal előtted......is.....
Timesz remélem jól vagy és még bírod!
Nagyon jó ez az ugrókötél,az evésén is meglátszik,mikor jövünk haza már kérdezi,hogy mit lehet enni :) este pedig ha mondom neki hogy mennyünk aludni,nem tiltakozik,bár ez eddig se volt probléma nálunk.
Cseriani,mikor Csillával terhes voltam,Noémi meg krákogott,nemrég kb 2 hónapja hagyta abba,neki is idegi alapon volt. Féltékenység veszekedés nálunk nincs......egyelőre,mert Noémi mindent megenged Csillának.

Kép
Kép
josi

Rékababa,ti hol laktok???

Kép
Kép
josi

Josi mi Bátaszéken lakunk. Szerintem én vagyok a legmesszebb mindenkitől. Köszi a beszámolót a Balcsiról. Akkor nálatok is sokat dolgozik az ember. Ez velünk is sajnos így van. És hát igen nálunk is a pénz az úr.

Timesz jól vagy még? Pihenj sokat. A gyógy puszikat lánykáim folyamatosan küldik ám. Ez a legjobb gyógyszer.
Vendég

rékababa nagyon-nagyon jó nyaralást nektek!!!Érezzétek jól magatokat,és azért néha gondoljatok ám ránk :roll: :wink:
Vendég

A gyönyörű hatalmasszemű Zsombi-babának meg nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!
Vendég

Zsombinak sok boldog szülinapot!!!! :lol:

Kép
Kép
josi

Köszönöm a gyógypuszikat, hatottak, már jobban érzem magam, tegnap még eléggé hányingerem volt,de ma már nem kellett bevennem a hányáscsillapító gyógyszert. A lábam még fáj és dagad, elég nehezemre esik Olival egész nap menni, menni, mert már szaladna és állandóan úton kell lenni vele.

Rékababa jó nyaralást nektek és mindenkinek aki nyaral!

Zsombinak HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
timesz

Timi de jó,hogy azért aránylag jól viselted...gondolom a lábdagadáshoz kicsit közrejátszik ez a nagy meleg is,nem?
De végülis miért fáj a lábad?

Nekem ma van egy kis segitségem,itt van sógornőm :D
Végzett az orvosin,jövő szombaton megyünk a diplomaosztóra...kicsit Kristófozik addig :D

Képzeljétek,reggel Kristóf ült a bébytaxin,Eliza odamászott,erre Kristóf megkérdezte tőle,hogy:Eliza rá szeretnél csücsülni? Örömömben majd elsírtam magam. Eddig mindig csak azt hallottam,hogy te nem jöhetsz ide,nem adom oda,stb... :?
Vendég

Zsombinak boldog szülinapot kívánok.

Most búcsúzom, majd egy hét múlva jövök. Csak jók legyetek.

Cseriani azért hívni foglalk, hogy mi újság Timesszel.

Timesz a gyógypuszik folyamatosan mennek!
Vendég

cseriani, azért fáj a lábam, mert a megnagyobbodott nyirokcsomók a combtövemnél nyomják a vénákat, ezért ott rosszabb a vérellátás is ezért dagad, de csak a bal, és trombózisveszélyes, ödémás. Kaptam kompressziós hatisnyát, ami egészen a lábujaimtól a bugyimig ér, még a bugyit is betakarja, 10 perc mire felveszem olyan szoros, és rohadt meleg ebben a hőségben.

Kép
timesz

Mindenkinek köszönjük a köszöntést aranyosak vagytok :)
A képeket meg majd rakom
Vendég

Emma! Voltál dokibácsinknál? Tényleg te kaptál már eredményt a múltkori rákszűrésről?
Többiek merre jártok???? MELEG VAN NAGGGGYON!!!

dadomi

Devcsa! Nagyon boldog születésnapot Zsombinak!!!! Képeket várjuk! :D

dadomi

Hali!
Édes kis Zsombornak boldog szülinapooot énisénis! :D Várjuk a képeket...
Rékababa, utólag is jó nyaralást! :wink:
Cseriani, ne mentegetőzz (a tali miatt), teljesen érthető, hogy lemondtad, én is lemondtam, volna. De örülök, hogy Kristóf kezd "jó útra térni"! Elmúlik majd ez a féltékenység.
Én köbö 1 hónap múlva-ra terveztem volna a talit, remélem, jó lesz nektek, mindenkinek!
Timesz, örülök, hogy viszonylag jól vagy; csak így tovább, gyógyenergia megy továbbra is! :D Megy már Oli, vagy vezetgeted, vagy mászik, és azért rohangáltok utána? :lol:
Hogy bírjátok a meleget? :roll:
Devcsa, meglesz az a vizsga jövőre... Én még az őskorban jártam sulikba, mikor még nem volt ez a kreditrendszer, hááát, nem is hiányzott... :twisted: Neked meg minden elismerésem! :wink:

been

Helló, Dadomi, eccerre írtunk! :lol:
Nem voltam, jobban lettem, lement a lázam is. Köszi kérdésed!
Nem kaptam még eredményt, énmeg téged akartalak erről kérdezni... :lol: Te se még? Holnap már 3 hete lesz, hogy voltunk.

been

Jah, még azt akartam: minitalit viszont bármikor bevállalok, úgyhogy bármelyőtök szeretne jönni, szeretettel várom! :lol:

been

Emma! Még én sem kaptam eredményt. De akkor ezek szerint túl nagy baj csak nincs, mert akkor már lenne eredmény nem? Meg azt mondta a dokibácsink, hogy ha valami nagy gond van, akkor telefonál. Hát remélem nem fog hívni :? Csak egy sms-t dobjon, hogy minden oké és akkor megnyugszom :D

dadomi

Emma! Megyünk ám majd, remélem inni lehet nálatok :P :lol: :lol: :lol:

dadomi

Hát, én is remélem, hogy nincs baj...

been

:lol: Amit csak szeretnétek!

been

Emma! Kávét de dögivel :lol: :lol: Bár mostanra már egész jól kipihentem a fősuli fáradalmait :lol:

dadomi

Az is van! Én is azon élek... Mikor lesz a diplomaosztó?

been

Pénteken délután :)

dadomi

Emma mi július 21-től nyaralni megyünk,1 hétre...csak a taliszervezéshez mondom :P :wink:
Vendég

Oks, akkor a "nagytali" nem júli 21 és 28 közé esik majd... :wink:
Dadomi, szerveztek valami összejövetelt a diplomaosztódra?

been

Mooooorniiiiing!
Úúúúgy irigylem Rékababáékat...
Yuyu, ha jössz: milyen Dombori? Nem koszos, Kéne menni valahova... :roll:

been

hú,csajok,mi akkorát fürödtünk tegnap :D
Eliza is nagyon bírta a nagy medencét. Úgyhogy ma délután Eliza úszógumiba,Kristófra karúszó,és megyünk ismét :D
(anyán meg van természetes úszógumi :? )
Voltunk dokinál,Kristófnak még picit piros a torka,csütörtökig kapja a gyógyszart,Eliza meg tiuszta nátha,100%,hogy a fogától.
Emma nekem azt mondták,hogy szép dombori... :D
Vendég

Jaajj, ne is mondd, Cseriani... De jó lesz nektek! Nálunk 5 óra előtt eccerűen ki se lehet menni; a teraszon 50 fok van, de lent se sokkal jobb. Itt bent aszalódunk, kínomban már lehoztam a ventillátort, kikötöttem a járókához, Ármin azt kapcsolgatja... :twisted: Ráadásul vasalnom is kéne. :twisted:

been

Nálunk is kezd meleg lenni......és délbe még oviba is megyünk Noémiért :? de mire hazajövünk itthon jó idő lesz,mert bekapcsolom a klímát :lol:
Emma,tegnap beszéltem egy anyukával,ők Domboriba voltak a hétvégén,de összeszedett valamit,dokinál is volt és azt mondta hogy a víztől van. Mi nem szoktunk Domboriba menni :roll:

Kép
Kép
josi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?