Banyek, én is a horvátoknak szurkoltam... Jól elcseszték.
Sebaj, a spanyolok még ott vannak!
Nincs vizünk. És a Vízművek erről ma reggelre ki is tette az értesítést a lépcsőházajtóra. Most mit mondjak???
Bosek! Ment a mail!
Hajhullásra nekem bevált a Revalid+Vichy dercos sampon kombinációja. Teljesen nem szűnt meg, de legalább kevesebb.
Szia Fanetta! Akkor ma még tessék sokat jönni és mesélni nekünk milyen volt otthon!?
És tegyél képeket is! Tetszik a sztori!
Potyka, nekünk az esküvőnk 06.07.08. volt. Ez ugyebár 21. A 08.07.06. is annyi!
Szurkolok! Akartam már írni, hogy nekem megmaradt néhány bontatlan cuccom, amit a kórházra vettem. (Így jár aki Budapesten akar szülni, összekészíti a csomagját, aztán hazautazik a szüleihez és a gyereke úgy dönt, hogy inkább Gyulán látja meg a napvilágot.) Ha gondolod nagyon szívesen Neked adom.
Márti!
[quote] írta:tugrottál Szeredába, és mondtad anyósomnak, hogy jöjjön?????
Nem szép tőled!!!!!!!
Na látod, meg is van a felelős!
Panny! Reggel 1/2 7-től??? Red Bullt itatsz vele?
Annyian utáljátok a biztosítókat...,megértem..., félve írom le, hogy Allianz dolgozó vagyok, nehogy kitiltsatok a topikból.
Reggeli sztroink:
Kinyitom a bejárati ajtót, hogy felseperjek. Megtörténik, egy perc múlva rongyol be hozzánk a szomszédék amúgy bitang rossz és bosszantóan neveletlen 4 éves kisfia.
-Mátás, Mátás, jöttem a babádért!
-Kiért?
-Hát a babádért. Anyának mondtam, hogy kérek tesót, de nem akar nekem csinálni. Azt mondta, hogy kérjem kölcsön a tiedet. (Jófej Anyuka!)
-Jó viheted, de hol fog aludni?
-Hát a én csúszdás ágyamba.
-És, ha sír, mit csinálsz vele?
-Énekelek vagy adok neki enni.
-Mit adsz enni neki?
-Hát kolbászt meg gumicukrot!
Fetrengtem!