Új privát üzeneted érkezett!

Kölyök!

Hát rátapintottál a lényegre,az ágyon... :lol: A nagyfiam nagy ugrómániás,már 3 hónaposan úgy rugózott a kezemben állandóan :wink: ...a szomszédunk egy atlétikai edző,már fel is mérte hogy 8-9 évesen mehet hozzá távolugrónak vagy magasugrónak.Szal ez a Trambulin már régi terv volt,csak elég húzós volt az ára..Most volt a Jysk-ben egy akció és jóval olcsóbban meg tudtuk venni.

leg magic:elkezdtem használni ,minden nap egy-két preccel többet fogok(szeretnék :wink: ).Nem tudom,hogy az én lábam lustult-e el ennyire vagy tényleg nehéz...de alíg bírtam egyhuzamban 3 percet csinálni, pedig rendszeres step-aerobic és kick-boxing óra látogató vok(vagyis voltam :wink: )

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok, egy óra volt mire visszaolvastam. De jókat röhögtem közben :lol:

Hol lehet megtekinteni a blogodat Potyka?? Elolvasnám én is :)

Ma reggelre olyan mohazöldet kakilt az én drága lányom hogy hátraugrottam ijedtemben. Ok hogy már nem eszik anyatejet, de ez normális?? Nem fotóztam le...lehet hogy pedig érdemes lett volna.
Eddig almalevet ivott, meg tápszer, attól lehet ilyen?
Vendég

Jupiiiii-szabad vagyok!!!!!!!!!!! Fannit lepasszoltam anyummal a mai napra Szegedre a bátyámhoz! Hogy én mennyit fogok végre unatkozni!!!!!!!!!!!! Vagy lehet, hogy mégsem????? :lol: :lol: :lol:

Eszterxx: látom, jó kis unaloműző mókáid vannak :lol: :lol: :lol:

Márti: Ha már úgy is a környéken jártam, gondoltam szólok egy pár jó szót anyós pajtásnál az érdekedben. :lol: Ezek szerint bejött!! :lol: :lol: :lol: Azaz izé, kijött :?: :?: (csak legközelebb ne felejtsd el megadni a telefonszámát is :lol: )

Beeeee lányok- lement 2 kiló, miközben otthon voltam -és mégcsak nem is fogyóztam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csemegék Erdélyből:

Megmutattam a lyányomnak, hogy az igazi kenyér nem a Tescoban terem:

Kép

Meg hogy ezzel a közlekedései eszközzel is milyen szuperül lehet teperni:
Kép

Meg azt is próbáltam neki elmesélni, hogy nem muszály Nimród minden gödrébe, lyukába beledugnia a kicsi ujját
Kép
hmm....lehet, hogy ezt nem árt legalább még egyszer elismételnem??

Kép Kép Kép
fanetta

panny: kérdezted mag, hogy azt a fürdőszobai játéktartó hálót hol adogatják?

Kép Kép Kép
fanetta

Banyek, én is a horvátoknak szurkoltam... Jól elcseszték. :roll:
Sebaj, a spanyolok még ott vannak! :wink:

Nincs vizünk. És a Vízművek erről ma reggelre ki is tette az értesítést a lépcsőházajtóra. Most mit mondjak???

Bosek! Ment a mail!

Hajhullásra nekem bevált a Revalid+Vichy dercos sampon kombinációja. Teljesen nem szűnt meg, de legalább kevesebb. :roll:

Szia Fanetta! Akkor ma még tessék sokat jönni és mesélni nekünk milyen volt otthon!? :wink: És tegyél képeket is! Tetszik a sztori! :lol:

Potyka, nekünk az esküvőnk 06.07.08. volt. Ez ugyebár 21. A 08.07.06. is annyi! :wink: Szurkolok! Akartam már írni, hogy nekem megmaradt néhány bontatlan cuccom, amit a kórházra vettem. (Így jár aki Budapesten akar szülni, összekészíti a csomagját, aztán hazautazik a szüleihez és a gyereke úgy dönt, hogy inkább Gyulán látja meg a napvilágot.) Ha gondolod nagyon szívesen Neked adom.

Márti!
[quote] írta:tugrottál Szeredába, és mondtad anyósomnak, hogy jöjjön?????
Nem szép tőled!!!!!!!

Na látod, meg is van a felelős! :wink: :lol: :lol: :lol:

Panny! Reggel 1/2 7-től??? Red Bullt itatsz vele? :lol:

Annyian utáljátok a biztosítókat...,megértem..., félve írom le, hogy Allianz dolgozó vagyok, nehogy kitiltsatok a topikból. :oops: :shock: :D

Reggeli sztroink:
Kinyitom a bejárati ajtót, hogy felseperjek. Megtörténik, egy perc múlva rongyol be hozzánk a szomszédék amúgy bitang rossz és bosszantóan neveletlen 4 éves kisfia.
-Mátás, Mátás, jöttem a babádért!
-Kiért?
-Hát a babádért. Anyának mondtam, hogy kérek tesót, de nem akar nekem csinálni. Azt mondta, hogy kérjem kölcsön a tiedet. (Jófej Anyuka!)
-Jó viheted, de hol fog aludni?
-Hát a én csúszdás ágyamba.
-És, ha sír, mit csinálsz vele?
-Énekelek vagy adok neki enni.
-Mit adsz enni neki?
-Hát kolbászt meg gumicukrot! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Fetrengtem!

Évi

KépKép
kvaszeva

Fanetta! Mire végeztem a hsz-el már hoztál is képeket! :D

Nagyon tuti lehetett! Szépek vagytok! :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Kacika! A tápszertől nem kellene mohazöldet kakilnia. Lehet, hogy sokáig pangott benne... :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Halihó!
Hajaj rengeteget írtatok, alig győztem olvasni!!!!!

Márti
Süti kész, eddig minden a napirend szerint megy...remélem a folytatás is ilyen lesz!!!!!
Ember csak visz minket és majd jön értünk!

Kép
Kép
tündérmanó27

Kvaszeva,: kolbász , gumicukor :lol: :lol: :lol:
Vendég

Böbi

Kép

Kép
bosek

nemtom mé szaggat a kép, nektek is???

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jaaj, de édes Blanka, kicsit robotos a mozgása :lol: , nem tudom miért szaggat...
Vendég

Halihó!

Mire az ember lánya felkel és bekapcsolja a netet nem győz visszaolvasni. :) Na jó, nem délig aludtam, csak 9-ig, de ma közösen főztünk Ferivel. :) Gyümölcslevest csináltunk és nagyon fini lett. :) (én még sose csináltam...)
Kölyök, az én vonalzóm meg csupa hármasokat mutat ma! :)
Durva volt az esti meccs vége, még szerencse, hogy addigra már kikapcsoltam a sz.gépet és néztem a TV-t. :)
Szia Fanetta! Láttad, hogy pont hiányoltunk?
Eszterxx, ha ezentúl gondunk van mi is elküldhetjük a párodnak is a levelet? Nagyon tetszett a sztori! :)
Potyka, drukkolunk a 2008.07.06-nak! Mikorra is vagy kiírva?
Márti, majd kérünk képeket a taliról!

Most megyünk oldtimer autókat nézni... majd később olvasok tovább, mert ezt a termést nem lehet követni. :)

KépKép
KépKép
mni

Pété, ha jól látom most volt a szülinapod!
Utólag is Isten éltessen sokáig!! :)

Fanetta, annyira jóóók a képek!! :)

KvaszEva, :lol: :lol: jófej a szomszéd kissrác ;)

Mni, bizony :) ez jól néz ki ;) főleg az 1 év 1 hónap 3 hét 3 nap :) az ránk is igaz ;)
jó oldtimerezést ;)

Miskociak jó bulizást remélem nálatok is szép idő van...

Bosek, annyira vidám a videó :) télleg szaggat pedig nekünk igazán szuper sebességű netünk van.... de a frizkója csúcs!!! ;)

ma olyan semmilye napom van, nincs kedvem főzni utálom hogy mindig nekem kell kitalálni hogy hová menjünk kirándulni hogy a 2 reggeli szoptatás után nekem kell reggelit csinálni....

fürödtem Mátéval a nagykádban, de nem jött be neki annyira. nem volt rossz, nézelődött néha még mosolygott is de nem pancsizott...
és Pumperka, mi már egy csomószor próbáltuk a lebegést, de a feje mindig elmerül(ne ha hagynánk). szerintem nem tartja pedig amúgy nagyon szuperül tartja....

éhes vagyok, de nincskedvem semmit sem csinálni.... nincs ötletem mit. meg amúgy is.... :roll:

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök, ott a szép úri körnéyken pizza? McDonalds? Nálunk amúgy brokkolileves volt, meg édes-savanyú csirke a'la Uncle Ben1s, és a gyerekek csinálták :lol: . Jöhet a gyivi. Sőt, összeírták a menüt jövő hétre, még ha korrigálom is kicist, tök elégedett vagyok. Nem kell gondolkodnom. :lol:

potyka

na, Potyka ez a másik, hogy mindig nekem kell kitalálnom, mit együnk...
de van,piiéria, lehet, hogy az lesz belőle, mert Máté most kezdett enni, az ugye 1 óra... a férjem meg jobb ha nem főz, mert hallgathatnám végig, hogy mert micsoda kupi van mert semmi nincs a helyén...stbstb
ügyesek a gyerkőceid!!!!

Kép

Kép
kolyok28

Potyka amíg itt vagy, hol lehet megnézni a blogodat??
Vendég

sofka.freeblog.hu
sofkaezis.freeblog.hu

:lol: gyertek csak, néha olyan jót tesz a narcizmusomnak a látogatók száma

potyka

Kvaszévi, nem semmi!!! Tündér lehet a kissrác!!! És mindig olyan aranyos gyereksztorijaid vannak :lol: Ja, kérünk történeteket a fáérjuradtól!!!

Kölyök, ne nyüglődj, inkább rakd ki nekem a Rubik kockát, nehogymá' csalódjak a matematikusokban!!!

Kacika, Andrisnak szinte mindig zöld. Olyan 70%-ban... mintha spenóttal etetném a kis Popeyt :lol: nem tom miért...

Fanetta, nagyon jók a képek és jó vékony vagy te is!!!

Na, lassan vége az ebéd utáni fejésemnek, indulok squasholni, hurrrrrááá :lol: :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

ja, Potyka a 6.28 azért is szép mert közelítőleg 2 pi :lol:

oks Eszterxx mindjárt nekikezdek- de attól még éhes vagyok... :S
még mindig eszik a drága, pedig unalmamban Britney imitátorrol néztem youtubet...

Kép

Kép
kolyok28

kvaszeva: :lol:

mni: igen - és óhajotok számora parancs, ezért megjelentem!!! - de hát én is hiányoltalak titeket! Alig vártam már, hogy egy kicsit bambulhassam függőségem tárgyát :lol: :lol: :lol:

eszterxx: szerintem valamit akarsz te tőlem, hogy így hízelegsz :lol: :lol: :lol: /vékony csak leszek!!!/

Kép Kép Kép
fanetta

Bocs Potyka, de ezen blogodat én is csak mos kezdtem el olvasni, és ... muszáj idéznem belőle ;)
"Bölcsész mód ha valamit nem értek, vagy számomra nem megfogható az írott szóhoz fordulok. De ragadjon be a billentyűzetem, ha még egyszer megnyitom a babanetet, még annyi ijesztgetős meg horror történetet, mint ott, sehol nem találok."
:lol: :lol:

Kép

Kép
kolyok28

najóóó, tovább jutottam... :oops: :oops:
"Amúgy a fórumolvasásban témát váltottam, rettegés keltése helyett az épp megszületni vágyókat és a friss babás képeket nézegetem, ez határozottan jót tesz a kis lelkemnek."
asszem ezek lennénk mi? :wink:
na nem idézek többet bocsi csajok

amúgy mirelit pizza lett végül maradék sünitortával és nemsoká napfényes séta következik. most sziesztázom ;)

Kép

Kép
kolyok28

Hihi, tényleg Kölyök, ez így volt. És akkor találtalak Titeket. :lol: :lol: :lol:

potyka

jót tett a lelkemnek a blogod :)
hajrá ;) már nem lesz koraszülött bármikor jön ;) mit szólnál tényleg a jővő hét szombatohoz, 6.28???
megyek sétálni...

Kép

Kép
kolyok28

Halihó, még itt vannak az Erik szülinapjára érkezett rokonok, de most pont szoptatok, és idelógtam :). A nagy lufis meglepetés nem igazán sikerült, este, amikor becsempésztem őket az alvó Erikhez, már csak 6 lufi szállt felfele, ma reggel pedig már mind a padlón volt :(. Ezek az állatkert mellett vett lufik nem túl jók ezek szerint, lehet, hogy a Deák térnél lévő lufiboltban kellett volna venni. Az is lehet, hogy úgy általában nem bírják egy napig szuflával??? Erik így is halál boldog volt tőlük, nem is árultuk el neki inkább, hogy ezeknek szálldosni kellett volna :roll: .

Köszönjük a sok jókívánságot! Annyira felpörgött az ajándékoktól és a meglepi tortától, hogy nem is sikerült ebéd után elaltatni, és még most is pörög, egyáltalán nem álmos. :)

Kép

Kép
mzx

Potyka, most melyik számlálód téved???

Kép

Kép
mzx

Hazaértünk az Oldtimer autók "bemutatójáról". Mint kiderült, ez a Budapest Classic Grand Prix egyik állomása volt és csak egy rövidke megálló volt az autóknak, így kb. csak a harmadát láttuk. De azért így is gyönyörűek voltak!
Bosek, nagyon édi Blanka és ahogy néztem Lilla is elkezdett dumálni, mintha értette volna mit mond Blanka és visszadumált Neki. :D
Kölyök, végül mi lett az ebéd? Ohhh, látom... jó sétát! Mi is megyünk tovább, a szomszéd srácnak van a szülinapja, megyünk át. :)

KépKép
KépKép
mni

mzx, itt már nincs valódi számlálás, mindenki mást mond :cry: , csak úgy tartom a vonalzókat, olyan helyesek :lol: , részemről a minél hamarabb, annál jobbra szavazok.

Ez a lufis dolog így olyan izé. gyerekkoromban azért egy-két napot kihúztak, vagy rosszul emlékszem?

Na nincs mese, a mosogatás megvárt, teszek valami hasznosat.

potyka

Sziasztok!

Tali szerintem jó volt!!!!!
Tényleg nagyon jó a kertjük Mártiéknak és a kicsi tavuk gyönyörűséges!
Bence megríkatta a lányokat is, egyszerre sírt a három picur! :)
Márti hozza majd a képeket!
Remélem Bence már pihen, szegénykém alig aludt ma.

Kölyök az idő nálunk is szép volt.

Ma már nem is merek szurkolni a hollandoknak, mert eddig, akiknek szurkoltam mind kiestek :(
Hallottátok milyen rendbontások voltak a tegnapi meccs után? Még gyereket is vittek a kórházba lőtt sebbel.

Kép
Kép
tündérmanó27

Ja! A lényeg! Megismertük anyóst!!!!!!!!
Csajok! Tényleg szörnyű Mártinak!

Kép
Kép
tündérmanó27

Úúúúh,szegény Márti, részvétem!!! De legalább most már archoz tudjátok kötni a banyát ti is :lol: brrrrrrááááááááááááááááá

Mikor megy már haza?

Kép

KépKép
eszterxx

sziasztok!
mi ez a pangás? mindenki meccset nézett?
jóóó volt, ma sikerült amit elterveztem, szünetben fürdetés és nem érdekel, csak nem zavarja, tv előtt esti szopi :)

és igen, a férjem vette a lapot és csinált nekem (is) melegszenyát vacsira! (khmmm nálunk ki is a fociőrült? ;) )

Örülök, hogy jól sikerült a tali! kéééépeket akarunk! ;)

jaj lányok eddig nem paráztam (eleget) de itt nagyon ellene vannak a hasonfektetésnek a héten hárman is megkérdezték, hogy dehát nemfélek, hogy a hirtelen bölcsőhalál meg ilyenek? na mondom, nincs kimutatott összefüggés.... erre most kaptam egy Kismama elsőév különszámot és benne írják, hogy de azért ahol nem annyira pártolják a hasonfekvést ott csak kevesebb van... namármost az én kicsim annyira megszokta a hasonfekvést, szinte csak úgy alszik, de ébren is szokott úgy lenni elvan nézelődik szopizza az ujját... ma megpróbáltam hátra rakni a tök beájultan alvó gyerek fél perc alatt ébredt....
szval marad a has és hiszem hogy nem lesz baj, ugye???
van még valaki aki hason altatja a gyermekét?

Mzx, sajnálom a lufikat de azért igy is izgi lehetett :) amúgy mi 2, nem 3 éve voltunk esküvőn és hoztunk onnan haza héliumos lufit, volt amelyit majd egy hétig bírta... szval akár sikerülhetett is volna...

ja séta közben "természetesen" találkoztunk egy magyar biciklistával, Marci egyik kollegájával, tök véletlen... ebben az a lényeg, hogy azért elég sokan vannak itt magyarok, de a tér idő meg miegyebek....

Eszter, dolgozom a kockán, csak nehezítés, hogy kevés olyan időm van amikor mindkét kezem szabad... meg egy kicsit kulcstartós 3x3x3as van itthon ami nyekliknyaklik a 4x4x4es illetve az 5x5x5ös meg az uram kezei között pörögnek mostanában... a rendes 3x3x3ast véletlen otthonhagytuk. fel is irom a listára, hogy el kell hozni....

na megyek szunyni!
jóccakát!

Kép

Kép
kolyok28

Szijjjjjjjjjjjjja Fanetta!
Nagyon örülök Neked! (végre még valaki, aki lehülyézhetett, legalább csak finoman... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )
Már többünknek hiányoztál!!!!

Csak benéztem, rongy vagyok. Hosszú volt a mai nap és érdekes fejleményeket tartogatott.
Az élet törvényei mindig örök rejtélyek maradnak számomra de működnek az biztos. Ma ismét beigazolódott. Sokszor segítek másoknak, néha a magam rovására is... ma olyan módon és olyan embertől kaptam segítséget, amire egyáltalán nem számítottam. Érdekes és tanulságos volt.

Szipolykától most először voltam huzamosab ideig (3 és fél órát :roll: ) távol. Mostanra ő is érett lett rá, aludt és teázott picit. De örömmel fogadta a ciciszolgáltató érkezését: kurjongatott amikor meglátott :lol: :lol:
sőt ma Nanónak is csicsergett végre a telefonban.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Hoztam pár képet Nortonról, bocsi, de nem tudtam választani közülük :oops: :

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép

mpatr

Nem csak a képeken van folyamatosan a keze könyékig a szájában :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Most jöttem meg a moziból :lol:
Annyira jó volt kicsit kimozdulni,kikapcsolódniúgy,hogy geyik gyerek sem volt 30km-es közelben :lol: :lol: :lol: ...a barátnőmmel voltunk a Westendben.Apa addig vigyázott itthon Olika álmára,a nagyok meg anyunál buliznak :wink:

Én is húzok aludni :wink:

Jó éjt

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hurrá Panny, végre egsy igazi program!!! Gondolom, Sex és NY lehetett, nem???

Pati, nagyon édes Gordon, én a legutolsó, közeli képtől ájultam be!

Kép

KépKép
eszterxx

Pati, igen, az utolsó nagyon csábító!!!!!

Kölyök, nekem mind a 4-en hason tudtak csak és kizárólag aludni. (többnyire mai napig ezt teszik, ahogy látom, és én is tenném, ha végre valaki feltalálná a kismama-ágyat. Mondjuk vákuum matraccal. :lol: ) Sőt, Négyeske mindeközben egy birkaszőrbe fúrja magát. Mikor kicsi volt, minidg rátettem, matrac szélénél betűrtem pelenkát vagy vászonlepedőt, de olyan rutinnal kaparta ki, hogy ráhagytam. (mindehhez ekcémája is volt, vert a víz sokszor az egésztől, de mázlimra nem a lanolin volt a ludas). Azt beszélik, ha divatja van egyik vagy másik fektetésnek, akkor logikusan az lesz a kockázatosabb is, de valójában nem ok-okozati az összefüggés. Mondjuk egy tény, mindig mellettem aludtak. Úgy karnyújtásnyira. És azt is mondják, hogy valahogy akkor ráhangolódnak az anya(szülő, tesók) ritmusára, és nem feledkeznek meg a légzésről. Na meg hiszek az anyai ösztöneimben (kivéve ami a szülés időpontját illeti), mert eddig mindig tök jól szűrtem a betegség súlyosságát, hetedik érzék odaküldött vészhelyzetben, stb.

Panny, mozi???? Ez igen. Városban? Ahol emberek járnak ruhákban? És senki nem kér semmit több mint két órán át???? Király!!!!!!! (legutóbbi a szülésznőt voltam a kórházban meglátogatni, terepszemlézni gyerekek nélkül, és annyira kikapcsolt, tisztára felpörögtem, pedig amúgy rém kórházfóbiás vagyok).

potyka

Jó reggelt,
homeo-szakértőktől (remélem van itt vki olyan) kérdezném, hogy ezeket a pici bogyókat milyen formában kell beadni a babákbak?
Hanna fogzik és néha nagyon nyöszörög miatta, a gyógyszerész szerint ezt a szert szokták használni (Chamomilla nemtommi), csaképpen nem tudom hogyan kell.

Kép
marla singer

Jó reggelt :wink:

Eszter!

A Boldogító talán című filmet néztük meg a barátnőmmel...Igazi csajos, lájtos,csöpögős, romantikus film volt, de nekem pont ez kellett most. :wink:

Potyka!

Igen,az volt benne a legszebb hogy 4 órán keresztűl egyik gyerek sem kért enni,inni...nem nyaggattak :wink: szal klassz volt(azért megjegyzem félóránként lestem a telcsit hogy nem hív-e apa :lol: )
Imádom a kölykeim de az hogy a figylemem 100%-át állandóan lekötik kicsit elfátraszt...és most jót tett csak a limonádé filmre figyelni :lol: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Marla

Én használom a Chamomillát...Igazáéból úgy van hogy kisbabáknak fel kell oldani egy kiskanálon vízben és úgy beadni..Na már most ez egy kicsit hosszabb művelet..én a nyelve alá szoktam tenni és ott szépen feloldódik.Ha óvatosabb ,parásabb típus vagy akkor az előbbit ajánlom :wink:

Elég neki egyszerre egy db gyolyócska is.Hányasat vettél?Van 5ch,9ch,15ch,30 ch...minél nagyobb a számozás annál erősebb a hatása.

Azt tudni kell még róla ,hogy lehetőség szerint előtte és utána negyed-fél óráig ne szopizzon a kicsi(tudom hogy ez sokszor kivitelezhetetlen ,de esetleg...)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ja és még FONTOS hogy ha feloldod akkor ne fém kanálon hanem kizárólag műanyag kanálon csináld és azzal is add be neki!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na Sziasztok Anyukák!!!!!!!!

Sajna visszaolvasni nincs időm!!!!!!!!!
Banyek állandóan a nyomomban, még gond nincs!
Még nem szólt be! :shock:

Amiket csak itt írtatok azt tudtam átfutni gyorsba!

Pati!
Norti egyszerűen gyönyörűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!
Szóval most már gondolod miért nem fut az a szépségversenyes progid!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Fanetta!
Már itt is van!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jó képeket hoztál!!!!
Most én is Kolozsvári kenyeret reggelizek, meg vinette-t!!!!!!

Panny!
Tök jó, hogy voltál moziba!!!!!!!!

Kolyok!
De attól függetlenül neked jó volt a pancsi! Ugye?
Előbb utóbb biztos fog pancsizni!

Na akkor egy pár kép:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok :lol: :lol: :lol:

naná, hogy 2009-be mentem :wink: :wink: a korral jár...csak pislogtam..Pattit felületesen olvastam..mert azé' sejthetitek...hogy nem könnyű a patti-anyja sorsa :wink: :wink: ..és betévedtem...mi van?...pislogtam....hát már megint?....Ti még az ovulációt is megosztjátok??????..basszus..ez tök jó :lol: :lol: :lol: ..és akkor aléltam fel..zümis tesztjén :lol: :lol: :lol:

eszterxxxxxx

E rettenetes gyermeket nem lehetett nevelnem... :lol: :lol: :lol: csak drasztikusan....az apró finomítások elmaradtak...tudod: cipésznek rossz cipője, tanárnak lökött gyereke (bocs kollégák :wink: :wink: )....igaz, hogy volt uborka-termésünk :lol: :lol: ..

Patti
..lebuktál?.... :lol: :lol: Kész vagyok...Készülj uborkás, jön a megkésett szexuális felvilágosítás :wink: :wink: :wink: ..aha..értem már..miért kérdezted a kovászos ubi recipét...
Norti képei...tündériek...két uborka között készíthetsz még :lol: :lol:

Fanetta:

szeretettel üdvözöllek...hogy Te milyen vékony vagy! Gratulálok :lol: :lol:

...és mindőtöknek szép napot....jó fogantatási nosztalgiázást :wink: :wink: :wink:

nanó

Kép
nanó:))

Szia Márti...Édes a KisBence...és többi csimota is...nem semmi, amikor 3-an, egyszerre szirénáznak...de bájosak, gyönyörűek..(és Te is szép, boldog mami vagy)

Kölyök:

Becsomagolod a Mátét...és jössz...július 07-től amúgy is üres a kégli...szívesen látlak.... :lol: :lol: :lol:

Kvaszévi:

köszönöm szépen itt is :wink: :wink: a meghívás Nektek is szól :wink: :wink:

Kép

Anyám :roll: :roll: :roll:
namost azt azért tudnotok kell, hogy eredteiben ez úgy hangzik, hogy cipésznek rossz cipője, gyógypedagógusnak hülyegyereke'!
és én ezt hallgattam egész gyerekkoromban...hüphüppp.... csodálkozok ezután..................?
:roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

[quote="eszterxx"]P írta:eszterxxati, nagyon édes Gordon, én a legutolsó, közeli képtől ájultam be!

Köszönjük!!!!
Mindkét fiam nevében! :D :D
Ő Norton.
Én Patrícia vagyok.
Te meg aludd ki magad. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Ja és úgy látom az ottani bejegyzéseken, hogy nemcsak Nanó tévedt el 2009-re....
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted:

Kép
Kép

mpatr

Minek nevezzelek? :lol: :lol:

Az vagy nekem....tavaszi zápor..vagy voltál??????.....Tágíthatatlan vagy :lol: :lol: azaz, eltántoríthatatlan...beveszel gyerekem valamit...és tök mindegy, mi? hol? mikor? történt....egy igazság van :lol: :lol: :lol: a tied...de imádlak :lol: :lol: :lol: ..megfejtettelek...ungabunga=kovászolás :lol: :lol: tudod..ez olyan gyp-s következtetés...
Más: ne az esztert oktasd...edződj....aki Norton-Gordon névpárost ad a porontyának..legyen hálás :lol: :lol: :lol: , hogy edződik...ne izgulj...a java még hátra-van :lol: :lol: :lol:

kovászoltál?..vagy kovászoljak? :wink: :wink: :wink:
anyád

Kép

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?