Sziasztok!
Pancsi,
tegnap mi is tettünk vizet a medencéjébe, és finom langyos vizet csináltunk, hát Marci először nem is akart bemenni, aztán nagy nehezen bement, de utána pár perc múlva már jött is ki. Tavaly ő is nagyon élvezte, de idén úgy látszik, nem. Pedig anyuék nagy medencéje már vár rá!!!!!
Babaúszás,
ezzel ugyanúgy vagyok, mint a kismamaúszással. Lehet, hogy én vigyázok, de ha mások nem, azt nem lehet kikerülni. Múltkor egy nődoki nyilatkozott pont erről, hogy a kismamáknak a legjobb testmozgás az úszás, és milyen jó lenne, ha ennek meglennének a megfelelő körülményei, de ő ITTHON SENKINEK nem ajánlja, mert nincs meg ennek a kultúrája. A vízbe minden fekélyes, bőrbeteg ember is bemegy, a hüvelygombásokról nem is beszélve, és hiába a vízforgató, ha épp ott lubickol melletted! Szóval tudom, hogy a babaúszáshoz - elvileg - cserélik a vizet, de ha a másik szülő monjuk nem olyan igényes, és bemegy pl. a gombás lábával, akkor lehet ott nekem új a víz. Bár az kétségtelen, hogy a babáknak nagyon jót tesz, és a szívem vérzett, de a fentiek miatt a férjem nem engedte, hogy járjunk, és valahol azért egyetértettem vele.
Evés,
detto, mint az előttem szólók! Én is teljesen kiborultam korábban, ha Marci összekente magát, így én elég sokáig etettem, de ő egyszer csak magától nem volt hajlandó elfogadni az ételt mástól, csak ha egyedül ehetett (kézzel). Azóta is az van, hogy a darabosakat kiteszem a tányérjára, azt kézzel megeszi, a folyósabbakat meg kanállal adom neki. A végén, mikor már nincs sok, akkor odaadom neki a kanalat, és akkor azzal próbálkozik. Múltkor egyébként olyan édesen betunkolta a sültkrumplit a majonézbe, hogy csak lestük!
Itt van róla egy kép:
Szantre,
köszi!
Gratula Márkhoz! Remélem, most már többször át fogja aludni az éjszakákat!
Verna,
nagyon durva ez a hozzákötözősdi! Akár kellett mosni a pelust, akár nem, ez kínzás, és nem nevelés!!!!
Én elhatároztam, hogy bili ügyben nem fogok senkire sem hallgatni, természetesen most nyáron próbálkozunk, mert hát ilyen melegben könnyebb, de ha nem megy, nem megy, akkor majd télen, vagy jövőre. Marcira bízom, mikor érik meg rá, de a lehetőséget mindig meg fogom neki adni.
Állítólag anyu is és én is 1 éves korunk körül lettünk szobatiszták, de nem erőltettek minket, csak kitették a bilit, és egy kisbugyit adtak ránk, pelus nélkül. Ezt mi is kipróbáljuk majd.
Tiop,
a Cerazette-et én sem ismerem, és Yadine-t szedtem, azzal semmi gondom nem volt. Előtte Meliane-t szedtem, na az teljesen lenyomta a libidómat.
Piroska,
milyen játékot? Hát bármit: babát, (mi autót), plüssjátékot, bármit, amivel napközben is játszik! Marci már 1 éves kora körül kapott zsírkrétákat, egy nagy papírt rátettem az etetőszék tálcájára (most már az asztalra), és firkálgatott. Bármi jó, amivel eljátszik!!!!!! Akár egy kis papírdoboz, zörgős papír, bármi! Neked kell tudnod, Didri mivel szeret játszani!
Mi ma voltunk UH-on, Simi olyan zabálnivaló volt, a 2 keze és 2 lába ott volt a szája előtt, és próbálta mindet begyűrni. Aztán végül sikerült az egyik lábfejét félig betömögetnie, és milyen élvezettel csócsálta!!!! Nem zavartatta magát, látszott, hogy teljesen elmerül a műveletben, így 16 percnyi mozit sikerült rögzíteni! Már 1855g, és most aug. 21-re hozta a gép a szülés időpontját. Nagyon kis husis, sokkal husisabb, mint Marci volt.
Egyébként nagyon meg is ijesztettek, mert a vérképleletemet elcseszték, és az egyik oldalon negatív volt a toxoplazma, a másikon meg pozitív!!! A doki mondta, hogy ezt most azonnal tisztázni kell, mert ha pozitív, akkor azonnal irány a Szt. László Kórház, és el kell kezdeni egy hosszadalmas gyógyszeres kezelést. Na, végül sikerült tisztázni, hogy a nyomtatás során elcsúsztak az adatok, és így a program a másik sor adatait elemezte ki. Áááááááááááááááááááááá!!!!!!! Miért kell paráztatni az embert????????????