Kölyök, látod milyen rendes Máté? Hagyja, hadd aludja ki magát anyuci, legalább az eb ideje alatt
Fanetta, de jó, hogy visszajöttél!
Potyka, igen, tessék csak irni a blogot is. Én még nem olvastam ugyan, mert a babanet is túltesz a képességeimen, nade hátha egyszer Andris megtanul aludni is.
Melinda, csuda aranyos Dóri!!!
Márti, irigy-irigy-irigy a képedre!!! Nagggyon csinos vagy! És mindezt két gyerekkel.... basszus, hogy csinálod?
Tegnapi eltűnésem oka: a biztositó. Vettem a kocsit februárban, kötelező, casco megköt. Kötelező bónusz 3-ban, erről volt levelem az előző biztositótól is. Egyszer csak kiértesitenek,. hogy a bőnuszt nem fogadják el, mert már másféle hivatalos levél kell az előző biztositótól, telefon biztositási brókernek, intézkedünk... Majd egy hónap múlva felszólitó levél, hogy nem fizettem... aztán újabb... ismét telefon brókernek, ja, véletlenül a bróker cég a saját bankszámlaszámát adta meg a biztositó helyett és elfelejtették továbbutalni, de most megteszik
... ezután újabb felszólitás biztositótól... újabb telefon brókernek, az utánajár, tartozom még 1898 Ft-tal, de azt nem tudják megmondani, hogy miért... oké, irásban kérem, hogy vezessék le, utána szivesen befizetem... na de a béke kedvéért addig is fizettem, igaz, a magasabb összeget amúgy is, hisz a bónuszomat még mindig nem fogadták el...majd csütörtökön a meglepi: levél a biztositótól, hogy június 6-val visszamenőleg megszüntették a kötelezőmet, erről értesitették a rendőrséget is, ha bármi kárt okoznék, azt magamnak kell állni, valamint nem köthetek más biztositóval szerződést, csak velük, amig a tartozásomat le nem rendezem
Telefon brókernek, utánanéznek, visszahivnak... nem teszik, visszahivtam én őket... sajnos még semmit nem sikerült, blablabla... na, igy ment 24 órán keresztül, ott elszállt egy kicsit az agyam, amikor megkérdezte az osztályvezetőjük, hogy Hölgyem, miért nem várjuk meg ezzel a hétfőt? Mondtam, hogy semmi gond, ideadná a kocsiját hétfőig? Még ő sértődött meg... megoldás: email a brókercég vezetőjének és a biztositó csoprotvezetőjének azzal, hogy kérem úgy válaszoljanak, hogy egyrészt a Biztositásfelügyeletet is megkeresem az üggyel, másrészt továbbitom az RTL-be, nehogy mások is igy járjanak és a levél cimzettjei közé beletettem a párom, aki RTL-s ugyan, de a világon semmi köze a riiportereknek... s láss csodát, fél óra múlva jött a válaszmail az új kötvényszámmal, elnézéstkérő levél, stb...
De könyörgöm, mi a fenének kell ehhez fenyegetőzni? Miért nem lehet valamit csak azért elintézni, mert én vagyok az ügyfél, aki fizet nekik????
Na jó, most jól kidühöngtem magam, kiváncsi vagyok, a bónuszomat mikor irják jóvá....