Új privát üzeneted érkezett!

ja az lemaradt, hogy köszi, hogy leírtad a gyakorlatokat!!!

Kép

Kép
kolyok28

Naba......meg, szép laptető
:shock: :x :twisted: :twisted: :twisted: :evil: 8) :? :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

elhiszem.... :? :?
mondhatnék ötleteket, hogy mit csinálj...
de GÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLL az utolsóelőttielőtti percben :)
meg jobb is mert különben kitiltanál a taliról...

Kép

Kép
kolyok28

Boti mostmár nem csak dumál, hanem röhög közben, annyira élvezi... :D

Na asszem én is lépek. Aludni is kéne valamit. Bár tart még a meccs... Mostmár nagyon kíváncsi vagyok.

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSSS GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! :lol: :lol: :lol:

Mehetek aludni.

Évi

KépKép
kvaszeva

na PAti, voltak már ennél cifrább laptetők is... ;)

Kép

Kép
kolyok28

:D Évi :D

Kép

Kép
kolyok28

EZT NEM HISZEM EL!!!

Évi

KépKép
kvaszeva

aztaaaaaaaa mik vannak itt...
egyenlítettek..... :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
kolyok28

UTOLSÓ UTÁNI PERC!

Évi

KépKép
kvaszeva

én sem....

Kép

Kép
kolyok28

Niki! Én ismertem a szaletli szót. Viszont mivel ennyien nem, megnézetem a jelentését az értelmező kéziszótárban. :shock:
szaletli: 1. kisebb filagória. :shock: :shock: :shock: 2. Üveges veranda
Na, nekem itt a filagóriánál állt meg a tudomány. Lapozás a filagória szóhoz: kerti (fa)házikó, lugas
Hogy miért nem lehetett ezt írni a szaletlihez????

Évi! Nem emlékszel mikor irtad le a gyakorlatokat? Annyira nincs időm több oldalt visszaolvasni és én hülye nem nyomtattam ki.

Egyébként nem vagyok normális, hogy még itt vagyok. Egész nap alig éltem úgy fájt a fejem..... A kiscsaj meg szívatott egész nap. Amikor letettem aludni és én is lefeküdtem, akkor fél óra múlva nyivákolt. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá Még jó, hogy a nagyok egész nap a lovardában voltak.

Kép
Kép
Kép
petramama

Na, ehhez most nincs idegzetem. Majd reggel Apánk megosztja az eredményt.

JÓ ÉJSZAKÁT! SZÉP ÁLMOKAT!

Évi

KépKép
kvaszeva

[quote="kolyok28"] írta:kolyok28n látom őket.... :roll:

khhhmmm, mennyit ittál, hogy már opálosodik a tekintet?????

ez is nagggggggggggggggyon hüüüüüüüüüüüüüülye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, és SZilvánusz, Csacsimadár vagy, ha ilyeneket írsz. Én pl. kifejezetten csipázom amiket Te írsz, meg Fanettát is nagyon lelkesen olvasom, meg Boseket, Linocsot, Kvaszévit, Mni-t, Kölyköt, Nanót, a hülyecsipa Ügynöknőt, Potykát, Jimmet és tuti, hogy most legalább 50 embert kihagytam.... akkor jó a móka, ha mindenki beszáll. Mint a giliszta amikor meglátja a spagettistálat: Jupiiiii! Grupi!

Eldugulok.... :oops:

Kép
Kép

mpatr

Petramama 353dik oldal.

Kép

Kép
kolyok28

Judit! 353. oldal! :wink: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

petramama: filagória :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Kölyök! Köszi.
Ez nem igaz írok valamit, aztán mire elküdöm plusz fél oldalt olvashatok még...

Kép
Kép
Kép
petramama

azért szeretem az EBt mert pl most mi történt, a 11es rugások előtt a két kapus barátian hátbaveregette egymást...
ilyen a magyar fociban? vagy a bajnokok ligáján sem szerintem...

kezdőőődik...
de megkíméllek Titeket a tudósítástól, bár akkor hamarabb lenne újabb laptető ;)

Kép

Kép
kolyok28

banyek :shock: :shock: :shock:

na nem nem nem közvetítem....

jaja, Fanetta nekem is naggyon hiányzik már, mit mondott meddig lesz otthon?

Kép

Kép
kolyok28

Évi! Neked is köszi. Már ki is nyomtattam.

Most megyek megnézem a 11-seket.

Kép
Kép
Kép
petramama

bannyek bannnyekok ezek elfelejtettek 11esre gyakorolni.... vagy horvátoknál nagyobb a kapu???

Kép

Kép
kolyok28

Ügynöknő már megint jobban szereti a mellszívóját, mint minket??? :shock: :shock: :shock: :shock: aljasság :roll:

Kép
Kép

mpatr

hát ez van, a törökök kapusát amúgy szeretem, de azért sajnálom a horvátokat.... de banyekok, ha nem tudnak 11est rúgni...

Kép

Kép
kolyok28

Szerencsétlen horvátok, ezt jól elcseszték.

Kép
Kép
Kép
petramama

Pati! Ma biztosan otthon van apa. :D

Kép
Kép
Kép
petramama

jaja, szerintem is.....
biztos már függő lett tőle... :roll:

(azt akartam írni hogy addiktiv de annyira hasonlít az additivra hogy nem mertem leírni.... )

Kép

Kép
kolyok28

Kvaszéva bosek@citromail.hu nagyon köszi!!!

Pati, az enyém is csomókban és hagymástul!!! Ez a súlyos!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Én a törököknek drukkoltam!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek Pati itt a lányok mondtak valami béres vitamint rá, próbáltátok?

Kép

Kép
kolyok28

hát, Bosek, Te akkor jobban szurkoltál, mert én hiába mondtam, hogy kihagyod kihagyod, nem hagyta ki,hiába mondtam neki hogy berúgodberúgod... csak este fog berúgni, hogy ne emlékezzen rá hogy kihagyta....

sebaj, ;) azért nem ők a max favorit.... ;) ők már kiestek :?

Kép

Kép
kolyok28

Szóval akkor lassan én is várhatom hajhullást? Nekem még nem hullik.

Na, elteszem magam vízszintesbe. Csóközön nektek!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

megyek aludni, vagy tortázni ;)
jaj várom már holnapot a vonalzóm alá csupa 2es lesz írva :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Holnap este válaszolok arra, hogy milyen is a könyv,mert addigra átnézem rendesen!! :-)

Nekem is hullik a hajam nagyon!:-(

Én is a törököknek drukkoltam. :-)

Kép
cipo5

Otthonról hazajöttünk!! Itt hon vagyunk! :lol: Azaz má nem sokáig, mert vasánap eltűzünk egy hétre Jásszentandrásra nyaralkodni.

Ippeg csak itt-ott belétek olvasgattam - hát van itt ám élet!!!

Pati: szerintem rád mondják, hogy olyan kolontos vagy, hogy ütöd el magad és közben nem dudálsz!!! :lol: :lol: :lol:

A sztoridról eszembe jutott nekem is egy -még egyetemista koromban történt. Székelyudvarhely kis állomáskájára jegyárusnak egy hackiás bajuszú, igzi széköly atyafi került. Egyik alkalommal indultam vissza Nagyváradra. Rám kerül a sor a pénztárnál, és szólok az atyafinak:
- Kérek egy jegyet Nagyváradra.
- Hová?
Gondoltan, nem értette, ezért elismételem mégegyszer.
- Hát Váradra.
- Jó, jó, de hová?
-???????????????? -értetlenül pislogok rá, és nem értem a kérdését.
- Hogy hogy hová????
- Hát a markába küsasszony -nem?? kérdi az öreg és rám kacsint.

No, ezt megjegyeztem (bár előzőleg valahol már én is olvastam ezt a viccet :lol: ), és egy következő alkalommal gondoltam, én is visszaszívatom az öreget. Ismét Váradra indultam, és a jegyirodánál szóltam neki: - Kérek egy jegyet.
- Hová kéri?-kérdi az öreg
- Hát a markomba -és gondolom, hogy most én nyertem.
De az öreg észnél van: - Tudja oda mi való????
- ???? :oops: :oops: :oops: :oops: - mondanom sem kell, köpni, nyelni nem tudtam hirtelen
Rövid tehnikai szünet után az öreg megkönyörül rajtam.
- Hát a férje fizetése!!!!!!!!! -azanyádat
- És most szégyeljem magam, ha arra gondoltam, amire Ön gondolt!!!- szólok vissza az öregnek
- Hagyja küsasszony, szégyöllöm és magam mindkettőnk helyett! -így az öregy
Gondoltam, ezt is megjegyzem, és következőkor megnézem, hogy ezt még tudja-e tovább fokozni atyánkfia, de nagy bánatomra a következő utazásom alkalmával azt kellett tapasztalnom, hogy pénztár bezárt -nem volt rentábilis fenntartani az udvarhelyi vasúti pénztárt, és a jópofa öreg helyett a román kalózokkal kölött üzletelnie az utazó közönségnek. :cry: :cry: :cry:

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta :lol: :lol: :lol: :lol: , és szegény öreg. :( Szeretek pedig ilyen emberekkel találkozni.

Ez a szaletli nagyon tuti. Én mindig azt hittem, a nagyapám egykori disznóóljára használják. Állat nem volt benn, de oda gyűjtötte a valamire mindig jó lesz dolgokat. Szóval gondoltam nem ház, de hozzá tartozik. Hogy mennyit okosodtam már ilyen korán. :lol: És akkor még a filagória is...

Hajhullás sajna gyárilag kódolt, és sztem is gusztustalan, de nem vitaminhiány, csak az idő oldja meg. (És hogy pl. erre mennyire nemvágyom, nade nem is kérdezte senki. )

Ez a foci tönkreteszi a házaséletemet. Életem Értelme éjszaka tévét néz, én elalszom az ifjoncokkal, persze első hajnali napsugarat már nézegetem, de nem verhetem fel az embert, mert valamennyi alvásra neki is szüksége van.... Elképesztő. Azt meg ki tudjátok kalkulálni, hogy itt az ilyen ungabungás időszak éjfél és öt között békés csak, különben az élvezné, aki amúgy is a körúton próbálkozik fényes délben... Na mindegy.

Összejövetelben részemről benne vagyok, szerdától csak két gyerekkel, meg a hasammal... Lányok mennek nagyszülőkkel világot látni.

Ha ennyien olvassátok, csak összeszedem magam, és írom is azt a blogot. :oops: :lol:

potyka

[quote="mpatr"] írta:mpatrMert ablakot pucolni nem lehet például kígyóuborkával. Na jó mást sem tökéletesen, mert külön kell berregni hozzá. De valamit valamiért.

Te jó ég, Pati, elképzeltem szegény párodat, ahogy neki is folyamatosan berregni kell, mert úgy az igazi... :lol: Nanó, te nem világositottad fel ezt a szegény lyányt, hogy nem a berregésen múlik???? Ha jól sejtem, a lendkerekes autó lehetett az oviban a kedvenc játék, az legalább hangos :lol: :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

sssszzzziiiaaa Fanetta!!! dejóóóó hogy vagy ;) milyen hajnalban írtál... :shock:
annnnyyyiraaa jóóó a sztorid!
meddig nyaraltok??

Potyka, bizony, napjában többször is megnézem a blogod ;)
ne aggódj már csak 5este van meccs! ;)
és jóesetben hamarabb vége mint tegnap... ;)

sziaaaaa Eszterxx csak nem reggeli??? ;)
án nem értem a gyermekem, arra ébredtem, hogy szétdurran a mellem, felkelek, ő nyitott szemmel eszi a kezét... semmi hangos cuppogás vagy akár kicsi nyűszítés... honnan tudhassam, hogy már éhes??

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök, látod milyen rendes Máté? Hagyja, hadd aludja ki magát anyuci, legalább az eb ideje alatt :lol:

Fanetta, de jó, hogy visszajöttél!

Potyka, igen, tessék csak irni a blogot is. Én még nem olvastam ugyan, mert a babanet is túltesz a képességeimen, nade hátha egyszer Andris megtanul aludni is.

Melinda, csuda aranyos Dóri!!!

Márti, irigy-irigy-irigy a képedre!!! Nagggyon csinos vagy! És mindezt két gyerekkel.... basszus, hogy csinálod?

Tegnapi eltűnésem oka: a biztositó. Vettem a kocsit februárban, kötelező, casco megköt. Kötelező bónusz 3-ban, erről volt levelem az előző biztositótól is. Egyszer csak kiértesitenek,. hogy a bőnuszt nem fogadják el, mert már másféle hivatalos levél kell az előző biztositótól, telefon biztositási brókernek, intézkedünk... Majd egy hónap múlva felszólitó levél, hogy nem fizettem... aztán újabb... ismét telefon brókernek, ja, véletlenül a bróker cég a saját bankszámlaszámát adta meg a biztositó helyett és elfelejtették továbbutalni, de most megteszik :twisted: ... ezután újabb felszólitás biztositótól... újabb telefon brókernek, az utánajár, tartozom még 1898 Ft-tal, de azt nem tudják megmondani, hogy miért... oké, irásban kérem, hogy vezessék le, utána szivesen befizetem... na de a béke kedvéért addig is fizettem, igaz, a magasabb összeget amúgy is, hisz a bónuszomat még mindig nem fogadták el...majd csütörtökön a meglepi: levél a biztositótól, hogy június 6-val visszamenőleg megszüntették a kötelezőmet, erről értesitették a rendőrséget is, ha bármi kárt okoznék, azt magamnak kell állni, valamint nem köthetek más biztositóval szerződést, csak velük, amig a tartozásomat le nem rendezem :twisted: :twisted: :twisted:

Telefon brókernek, utánanéznek, visszahivnak... nem teszik, visszahivtam én őket... sajnos még semmit nem sikerült, blablabla... na, igy ment 24 órán keresztül, ott elszállt egy kicsit az agyam, amikor megkérdezte az osztályvezetőjük, hogy Hölgyem, miért nem várjuk meg ezzel a hétfőt? Mondtam, hogy semmi gond, ideadná a kocsiját hétfőig? Még ő sértődött meg... megoldás: email a brókercég vezetőjének és a biztositó csoprotvezetőjének azzal, hogy kérem úgy válaszoljanak, hogy egyrészt a Biztositásfelügyeletet is megkeresem az üggyel, másrészt továbbitom az RTL-be, nehogy mások is igy járjanak és a levél cimzettjei közé beletettem a párom, aki RTL-s ugyan, de a világon semmi köze a riiportereknek... s láss csodát, fél óra múlva jött a válaszmail az új kötvényszámmal, elnézéstkérő levél, stb...

De könyörgöm, mi a fenének kell ehhez fenyegetőzni? Miért nem lehet valamit csak azért elintézni, mert én vagyok az ügyfél, aki fizet nekik????

Na jó, most jól kidühöngtem magam, kiváncsi vagyok, a bónuszomat mikor irják jóvá....

Kép

KépKép
eszterxx

Lassan mennem kell, mert fél tiztől úszás!!!! Végre, utána olyan jókat alszik!!!!!!! És ma még squashedzés is lesz, addig a párom vigyáz a gyerekre... a múltkor, amikor mentem, azon gondolkodtam, mi lenne, ha vissza se jönnék...olyan jó volt több napi sirásból kiszakadni... és a pelenkázótáska helyett végre valami emberit a vállamra venni... amúgy tudom én, semmi pénzért nem adnám a mostani életemet, de egy ici-picit hiányzik a régi :cry:

Na, húzok zuhanyozni, nem fárasztalak itt benneteket tovább :lol:

Szép napot mindenkinek!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter, míg emlékszel a régire, semmi baj!!!!

Biztosítós kálvária csak tudnám miért olyan ismerős... És miért hallani annyi helyről. Lehet mégis kéne egy valódi riportert keresni.

potyka

Na én meg mivel ütöm el az időmet? Olvasom Pati új márciusi topikját (gyerekeim sütik a rántottát maguknak), és hullatom a könnyeimet. EZ már a vég?

potyka

A hormonok teszik, ne aggódj! De tudod ezt te magad is!!! Mi itt végigbőgtük terhesen az egséz topicot! Na, meg végig is röhögtük, de elég volt egy-egy érzelgősebb hozzászólás és 50 hülye nagypocakú kezdett picsogni!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszterxx :evil: :evil: ez naggyon dúúúrva.... :evil: :evil:
jó uszit és délutánra squasht ;)
teljesen megértjük amit írsz... tudom, hogy nem árt a babának de eddig mégsem mertem egy pohár bort inni, néha hiányzik már a régi esténkénti sörözés/borozásaink ... :roll:

Kép

Kép
kolyok28

Potykaha megnyugtat, nekem is könnyes lett a szemem... és beleborzongtam, szval ez nem a vég... a kezdet ;) de ezt is tudod ;) 4ésfél gyermek mellett :D

Kép

Kép
kolyok28

Naja, csak az ember a végén éppúgy elanyátlanodik ám, akárhányadik. És pl. a szülés is mindig egy nagy ugrás a szikláról a semmibe, csak remélem, hogy a tenger a végén még a régi. :lol: És nyár lévén, kellemes a hőmérséklete.

Kölyök, kinézhetnél nekem valami matematikailag kedvező konstellációt... 2008. 07. 06???? Vagy túl szépeket remélek?

potyka

Na Szasztok!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem semmi, én mikor este léptem jól beindultatok!!!!!!!!!!!

Pati!
Te meg megvártad míg én lépek, vagy mi a szösssssssszzz?????
Utánna kell gyüni mi??????

Eszterxxxx írta:
[quote]M írta:árti, irigy-irigy-irigy a képedre!!! Nagggyon csinos vagy! És mindezt két gyerekkel.... basszus, hogy csinálod?

Hát most nem akarok illuzió romboló lenni Kedves Esztexxx,
A fejem láttán gondoltad ezeket?????????
Összesen 20 kg van rajtam!!!!!!!!!!!!!!
Megmondom kerek perec 74 kg vagyok!!!!!!!!!!!!!!

De Bencének van mit ennie, és ez sokkal fontosabb!!!!!!!!!!!!!!

Biztosító: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!! Utálom őket!!!!!!!!!!
Jó úszást nektek!

Na szegény Horvátok!!!!!!!!!!!!!!! Én sajnálom őket!!!!!!!!! :cry:

Potyka írta:
[quote]N írta:a én meg mivel ütöm el az időmet? Olvasom Pati új márciusi topikját (gyerekeim sütik a rántottát maguknak), és hullatom a könnyeimet. EZ már a vég?

:lol: :lol: :lol: :lol:
Csúcs egy csaj vagy te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanetta!!!!!!!!!!
Sziiiaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Jó volt a sztorid!!!
Átugrottál Szeredába, és mondtad anyósomnak, hogy jöjjön?????
Nem szép tőled!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Potyka, ez tetszik, igen drukkoljunk a 2008.07.06.nak ;) a 2008.07.08. sem rossz ;) de ha nagyon korait akarsz, a 6.28. a legtökéletesebb, mert a 6 és a 28 tökéletes számok ;) vagy az túl korai lenne?
Csak az a baj, nem tudom emlékszel-e amit én Eszterxxel kinéztem neki, a pi-nap, 3.14 nem jött be, aztán én kinéztem a fiamnak rendre a 3.28, 3.29, 4.1, 4.2, 4.4, 4.6 vagy 4.7 vagy 4.8 erre mikor született a drága? 4.5 :lol: :lol: szval rám eddig nem hallgattak a magzatok...
de majd a Te Ötöskéd :lol: :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök!

Kész voltam este a meccsen... :shock: Az az igazság hogy a Törökök egyenlítése már a 122.percben volt ezért reklamált is a Horvát edző...na mindegy.
Ennek a fiatal edző előtt még a karrier...fogunk róla még hallani sztem :wink:

A törökök megtáltosodtak a hosszabításban,a 11.-re meg haláli magabizotsan álltak neki ,aminek meg is lett az eredménye.a horvátokon meg látaszott hogy fosnak a szitutól...hát ennek is meglett a negatív eredménye sajna :(

Na jó elég a focis OFF-ból,bocs :oops: :wink:

Krizsike már reggel fél 7-kor kinnt ugrált a Trambulinban :lol: :lol: :lol: szerintetek??? :lol: :lol: :lol:

Ja és csajok,vettem én is Leg Magicet :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mzx, majd meséld el Erik reggelét, mit szólt a lufikhoz?

Kép

Kép
kolyok28

Panny, hát igen... teljesen igazad van, a horvátokon látszott, hogy kihagyják... sebaj, csak sajnálom szegényeket... :S

Majd mesélj, milyen a legmagic, mert eddig csak két tulajunk van de ők lusták... ;) ;)

eddig az ágyon ugráltak reggelente??? ;)

Kép

Kép
kolyok28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?