Sziasztok!
Bocsi, de nincs sok időm, Marcus alszik, de nekem sok a tennivalóm...jövő héten pénteken utazunk haza
A héten megint hangyákat írtottam, talán már nincsenek...még itt a számítógép körül is hemzsegtek, ami idegesítő volt, az az, hogy azután, hogy kint volt a profi írtó (garanciában, mert ugye egy év helyett 3 és fél hónapot bírtunk hangyócák nélkül
)
Nyaraláshoz keresek aparthotelt a Balcsin, de nehéz árban, sminőségben is jót találni, ezért ha a gép előtt ülök, akkor ezt intézem...
Ami viszont most szintén foglalkoztat, az, hogy gyerek ülést kéne cserélnünk, mert a hordozó már kicsi
0-18 vagy 9-18 esetkeg 9-36 kilósat vesztek?????
Nekem most a 0-18 tetszik, mert az még menetiránynak háttal is köthető, amig nem ül biztosan, s késöbb a menetiránynak megfelelően....legalábbis ezeket írja...szeretnék egy olcsóbbat, otthonra, s egy jobb minőségűt ide, állandóra
Ötleteket szívesen fogadok
Sajnos én most nem bírom, hogy ne egyek, majd ha visszajöttünk (anyósék itt lesznek két hétre, de Kristóf otthon lesz, így talán könnyebb lesz). Apa dolgozik, kis Marcus eszik, s én majd iszom, s eszek gyümit
ha kibírom...
Krisz
Bocsánat, hogy kicsi Mennyasszonyunkról elfeledkeztem, s nagyon boldog hófordulót (féléves szülinapot) kívánunk neki
Méregtelenítő kúra tapasztalatokkal örömmel várlak, hátha rákapok.....
Valaki próbálta már az RFF-t??? ér valamit szerintetek???
(nem ér röhögni ám
)
Dorotta
Nektek is utólag minden szépet, s jót a fél szülinap alkalmából
Szerintetetk mikortól adhatok neki egy pici krémtúrót?? itt nincs olyan, de otthon igen, s anno Kristóf nagyon szerette...sőt anyum szerint ilyenkor már ivott "feles" tejet
tudom, hogy ez sokaknak vörös posztó (mármint tej egy éves kor előtt), de mégis hátha van, aki már megkérdezte a dokinénit. A mi otthoni dokinénink sem azt mondja, hogy még ezt vagy azt nem lehet adni, hanem, hogy " mostanában már meg szoktuk várni az ilyen vagy olyan kort"
Lehet, hogy ciki, de Marci nagyon szereti az üveges bébikajákat, s garantáltaln nem lesz vega a gyerek, mert amiben hús van, azt csak úgy falja
gyümiket is szereti.
Kanállal evés: mióta hazhoztuk őt a kórházból a gyomorgyógyszert, s d vitamint kanállal kapja, s az első pillanattól tudja, hogy mit kell vele kezdeni, s enni is szeret kanálból, szerencsém van. Persze, ha fáradt, akkor ő is szívesebben eszik cumisüvegből, de a kanalat is elfogadja, csak többet kell bohóckodni
Cas
Barátnőd előtt le a kalappal!
Hogy vagytok??
Csillus alszik már éjszaka??
Hajnövesztésben én is támogatlak
Jade
Az én manóm egy barack, egy banán, s egy körte vagy 1 alma + 4-5 tápszer adagoló kanál darált kekszet eszik meg (persze magházak nálam is kilőve), s én nem reszelem, hanem mindenestűl pépesítem
jó az étvágyuk,hiába
Tudom, hogy össze-vissza írtam, néha felgörgettem az oldalt, s arra válaszoltam, amibe beleolvastam
de közben Marcus felébredt, s mennem kell...ja még teszek majd képet, hogy miket csinál már a Drága mozgásfejlődés címszó alatt
pusszancs,
Szilvi