Írtam egy hosszút és elszállt.
Nyamvadt technika. Holnaptól átmentem időnként word-be, hátha úgy nem vesztem el rendszeresen a hsz-eket.
Éjszakai műszak???
Úgy látom nagyon belejöttetek a héten.
A tegnapi termésen fetrengtem.
Márti és Niki! Hozzánk is jöhettek nagytakarítani. Hozzátok a vasalnivalót. Amíg Ti takarítotok, addig én kivasalok Nektek.
Pattikám, a sztori nagggggyon fúj. Bár a Zuramnak tetszett. Azóta is itt vigyorog az emberi hülyeségen.
Az én erős teknősömet is nyugaodtan beolthatod!
Imádom a kispasijaidat!
Eszter, tényleg vannak a férjemnek is érdekes történetei..., majd kiszedek belőle néhányat és megosztom Veletek.
Méghogy pitbull! Lüke csibe(tyúkot akartam írni, de rájöttem, hogy az én vagyok
)! Annyira édes Andris!
Kölyök, Botin is napozó volt ma. Bár nem a strandon, csak a szokásos délutáni két órás séta ideje alatt napoztattuk a cuki hurkáit.
Gondolom Nálatok még a strand is fullextrás!?!?
Mzx, nagyon jó a lufis történet. Elképzeltelek hátadon a csomagtartó tetejével...
Panny, remélem sokáig fogják élvezni a fiúk a trambulint! Fényképet kérünk róla! Na meg a csúzlis kajaadagolásról is.
Szilvánusz és Judit! Szuperek a kicsik! Irigy-irigy.
Én is akarom, hogy forogjon Boti. Na majd a kitartó torna meghozza gyümölcsét!
Melinda, nagyon édes Dóri! Az a mosoly! Kész vagyok!
Linocs, Botinak is 8/10 volt az APGAR. Sőt, neki a zárójelentésére azt is ráírták, hogy koraszülött. Mondjuk ezt nem értem, hiszen pont aznap töltöttem a 37. hetet és a súlya is 2500 gramm fölött volt. Na, lehet, hogy én is megkeresem ezt a doktornőt, hátha...
Csajok, tudjátok mit olvasok???
Potykának a blogját! Eddig is nagyon szerettem a megnyilvánulásait, de most aztán... Nagyon tetszik. Humoros, ironikus, figyelmes, érdekes, derűs, néhol könnyfakasztó. Egyszóval: ÉLET! Remélem, nem haragszol, hogy reklámozom, de nagyon-nagyon megfogott.