Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Ma sikerült reggel belépnem, aztán sajna időm nem volt, de most itt vagyok!
Nagyon tetszik amiket írtok, jó kis összeszokott csapat ez. :D
Jó röhögtem a lufis sztorin. :D
Szerintetek az miért van, hogy a kisfiam van akinek a kezében üvölt, és van akinél tök jól elvan? Igazából anyósék kezében üvöltött...
Annyira aranyosak a képek!! :D

Kép
cipo5

Sziasztok, csaj jó éjszakát akartam kívánni mindenkinek Monácskának főleg, sajnos csomó dolgom van a neten, apának órákig kellett könyörögni, hogy engedjen végre ide... Kép játszott ugyebár. Voltunk ma is és tegnap is zsugázni a pincéknél, jó volt nagyon, kár hogy mostanában mindig csak vesztünk. Na de majd holnap!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Szerintem Mártinak is be kéne tanítania Bencét, hogy anyósnál üvöltsön, sőt már akkor is, ha látja vagy hallja, hátha inkább hazahúzná a csíkot... :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

A Babamóka tényleg nagyon jó könyv! Igaz Én is csak a héten vettem, de bizti használni fogom.

Kép
cipo5

:D :D :D Engem is "borzasztóan" megrázott a dolog. :D

Kép
cipo5

sziasztok!

ma elsőnek volt napozóban a drágám ;) na nem a szobában raktam rá, hogy elmondhassam, hanem itt olyannyira hétágról sütött a nap, hogy strandon volt a magyar baba-mama találkozó :lol: megmutattuk a napfénynek a hurkáinkat és a szőrős hátunkat :lol:

Mni, engem is jól elgondolkodtatott ez az ablakpucológép ;)

NANÓÓÓÓ behajtjuk ám az ígéreted, várunk, mesélj mizujs!!!
egész jó 5let a kertiparti :) én szívesen mennék hozzád ;)

Monácska.... kitartás... már mindjárt vége a napnak és holnap tuti jobb lesz ;)
nekem ma sikerült átáztatni a melltartóm polóm... lecsúszott a betét... olyan zavaró... :oops:

Mzx Isten éltesse sokáig Eriket! akkor 3 éve ilyenkor nagyon izgulhattatok már... vagy talán már vajódtatok? ez a lufis 5let!!! szenzációóóósss!!!

Zsu!!! dejóóóó :) nem rossz, csajok másodikak vagyunk a sorrendvebm ha elalszanak a kölkök :lol: :lol:

épp szoptatok és ha nem vagyok résen bealszik... pedig még alig evett... :roll: :roll:

Melinda, tünemény Dóri, édesen nevet :) az a has és fejfogós kép szinte megszólal... :lol:

POTYKA, vigyázz fel ne jelentsenek gyermek-munkáért... ;)

most van a meccs, de a drága uram persze pont a kezdésre ért haza fürdetni... :roll: :roll:

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök!

Kinek szurkolsz ma?
Én a Horvátoknak...mégiscsak a régi Keleti blokk tagjai voltak ők is :lol: :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Apa összerakta ma a Trambulint amit vettünk...hát a srácok annyira élvezik,be se akartak jönni vacsizni meg fürcsizni.

Sztem reggel kirakom őket,csúzlival beadagolom napközben a kaját és este szállnak csak ki belőle :lol: :lol: :lol:

Mzx!

A nagy 3 éves Eriknek Boldog Szülinapot!!!
A lufis ötlet tényleg szuper...lehet el is lopom az 5letet :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

én is ;) de sajnos a telesport.hu sem akar bejönni igy az indexen olvasom online.... :roll:

Kép

Kép
kolyok28

Márti, már kész vagyok, szerencsére a végén besegített Feri. Foglalkozott Lillával, hogy gyorsabban tudjak haladni, utána kiporszívózta a mi szobánkat, közben én felmostam a lakást. Már az Auchant is megjártuk, Lilla meg már édesen alszik. :) Szóval nem gondoltam volna, hogy kész leszek, de sikerült. Napközben kitaláltam, hogy mit fogok sütni este... de ahhoz már nincs kedvem. Pedig Feri még meggyet is szedett a sütihez... :D

KépKép
KépKép
mni

Panny :lol: :lol: ez a csúzlis dolgot meglesném ;) jó 5let volt a trambulin :lol: :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Márti szép időt és jó mulatozást nektek holnapra!!!! ;)

Mni, honnan vettél ennyi energiát???? wooow...

Kép

Kép
kolyok28

Bosek írtí:
[quote]S írta:zerintem Mártinak is be kéne tanítania Bencét, hogy anyósnál üvöltsön, sőt már akkor is, ha látja vagy hallja, hátha inkább hazahúzná a csíkot

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hová jártok ti zsugázni??????? És pénzre????? És mit???????

Mni!
Nagyon ügyeske vagy! És én elhiszem, hogy nincs kedved semmihez ezek után.
Én reggel úgy ébredtem, higy izomlázam volt! :shock:

Panny írta:
[quote]S írta:ztem reggel kirakom őket,csúzlival beadagolom napközben a kaját és este szállnak csak ki belőle

:lol: :lol: :lol:
Képeket kérünk!!!!!!!!!!!!!!

Kolyok!
Köszi!!!!! Reméljük jó idő lesz!!!!!!!
És milyen idős a babájuk a másik családnak??????
Máté élvezte a strandot gondolom?????
Vendég

írta!!!!!!!!!
Vendég

Eriknek Nagyon Sok Boldog Születésnapot!!!!!!!!!
Kép
Vendég

Na én megjöttem, és mindenki elment???????????
Vendég

Írtam egy hosszút és elszállt. :evil: Nyamvadt technika. Holnaptól átmentem időnként word-be, hátha úgy nem vesztem el rendszeresen a hsz-eket.
:oops: :roll:

Éjszakai műszak??? :lol:
Úgy látom nagyon belejöttetek a héten.
A tegnapi termésen fetrengtem.

Márti és Niki! Hozzánk is jöhettek nagytakarítani. Hozzátok a vasalnivalót. Amíg Ti takarítotok, addig én kivasalok Nektek. :wink: :lol:

Pattikám, a sztori nagggggyon fúj. Bár a Zuramnak tetszett. Azóta is itt vigyorog az emberi hülyeségen. :lol: :lol: :lol: Az én erős teknősömet is nyugaodtan beolthatod! :wink: Imádom a kispasijaidat! :D

Eszter, tényleg vannak a férjemnek is érdekes történetei..., majd kiszedek belőle néhányat és megosztom Veletek. :wink: Méghogy pitbull! Lüke csibe(tyúkot akartam írni, de rájöttem, hogy az én vagyok :lol: )! Annyira édes Andris!

Kölyök, Botin is napozó volt ma. Bár nem a strandon, csak a szokásos délutáni két órás séta ideje alatt napoztattuk a cuki hurkáit. :D Gondolom Nálatok még a strand is fullextrás!?!? :roll:

Mzx, nagyon jó a lufis történet. Elképzeltelek hátadon a csomagtartó tetejével... :lol: :lol: :lol:

Panny, remélem sokáig fogják élvezni a fiúk a trambulint! Fényképet kérünk róla! Na meg a csúzlis kajaadagolásról is. :wink: :lol:

Szilvánusz és Judit! Szuperek a kicsik! Irigy-irigy. :oops: Én is akarom, hogy forogjon Boti. Na majd a kitartó torna meghozza gyümölcsét! :wink:

Melinda, nagyon édes Dóri! Az a mosoly! Kész vagyok! 8)

Linocs, Botinak is 8/10 volt az APGAR. Sőt, neki a zárójelentésére azt is ráírták, hogy koraszülött. Mondjuk ezt nem értem, hiszen pont aznap töltöttem a 37. hetet és a súlya is 2500 gramm fölött volt. Na, lehet, hogy én is megkeresem ezt a doktornőt, hátha... :? :roll:

Csajok, tudjátok mit olvasok??? Potykának a blogját! Eddig is nagyon szerettem a megnyilvánulásait, de most aztán... Nagyon tetszik. Humoros, ironikus, figyelmes, érdekes, derűs, néhol könnyfakasztó. Egyszóval: ÉLET! Remélem, nem haragszol, hogy reklámozom, de nagyon-nagyon megfogott. :oops: :oops: :oops:

Évi

KépKép
kvaszeva

Niki, a szaletli az nem szanetli? Most már én is kíváncsi vagyok :lol:
Vendég

Márti, Anita, Tündérmanó! Érezzétek nagyon jól magatokat holnap!

Anita, a múltkor kihagytalak a miskolciak közül. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ne haragudj! Természetesen, ha egyszer megyünk, akkor Veletek is nagyon szívesen találkoznék!
Most hétfőn lesz a férjemnek tárgyalása. Reggel 8-tól. Azért nem tudunk menni Botival, mert én nem ébresztem fel hajnalban a gyereket.
Majd legközelebb. Úgyis van ott egy ügyfele, aki folyamatos munkát ad Neki... :? :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Létezik szaletli! :) Múltkor mikor itt voltak a többiek ezzel cikiztek... :)
http://www.nlcafe.hu/otthon/20020503/szaletli/

KépKép
KépKép
mni

Szia Évi!!!!!!!!!!
Már akartam is kérdezni, hogy mikor jöttök!!!!!!!!
Ó kár, hogy nem jöttök jövőhéten sem, de megértem!!!!!
Hátha hamarosan összejön! :D
Vendég

ez buta net, cseszeget.... nem tudja, hogy most babanet idő van ;) természetesen már a tv előtt ülök, bár a horvátoknak szurkolok, de egy olyan gyönyörűt védett a török kapus... wooow...
(kapusokat szeretem a legjobban, valaha én is voltam ... ;) )

a strand annyiban fullextrás, hogy gyönyörűen zöld a fűű de pl itt nem meleg a gyermekmedence vize... mondjuk a gyermekek a helyi patakban is megfürdenek.... :shock: :shock:
de mi nem fürödtünk ;)
Márti, nem csak egy család van ;)
nézzük csak, van egy család egy 10hónapos lánnyal és egy 5éves fiúval, van egy család egy 2 és egy 5éves lánnyal, van egy család 2lány 1 fiúval pontos kort nem tudok, de óvisok illetve kisiskolások lehetnek? van egy család egy 1 éves lánykával van egy család egy másféléves lánykával de várják a következőt van egy család egy Mátéval egyidős babával és egy 2 évessel, van egy család egy 20hónapossal fiúval, van egy család egy júliusban születendővel... és még van egy család 2 gyerkőccel meg még egy család 1 gyerkőccel, őket még nem annyira ismerem... nem tudom, kihagytam-e valakit ;)
szval :D vagyunk egy páran ;)

Évi, Potyka blogját én is szoktam mostanában olvasni. irtó jó, mindig várom mikor ír újabb bejegyzést ;)

Kép

Kép
kolyok28

Márti, a falu fölé a hegyre a borospincékhez járunk zsugázni, lóvéban játszunk tizes alapon fájert. Király!!! De pókerezni is szoktunk a haverokkal, de csak játékzsetonnal. Apa meg havi egyszer jár a falusi pókeropen-re, eddig második a drága, alkalmanként egy ezrest befizetnek, plusz a rebuy, meg a redon, már valami százvalahányezernél tartanak, a végén meg szétosztják, remélem első lesz!!!!

Kedves többgyerekes anyukák!!!! Eddig almát ettünk, mi legyen a következő???? Barack, répa, banán, krumpli??? Fogalmam sincs, mindenhol mást írnak. Szerintetek???

Böbi

Kép

Kép
bosek

műveletlen vagyok.... :roll: :roll: nem tudom mi az a fájer.... :roll: :roll:
tök jó amúgy Bosek, hogy igy jártok el :) Párodnak ++++ a pókerhez++++

Kép

Kép
kolyok28

hihi az első hosszabbítás az EBn... ;)

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök, Eszterxx Ti melyik oldalon szoktatok Sudoku-t játszani?
Kölyök, jó sokan vagytok! És ezt a sok családot honnan ismered? Mind google-s? Vagy környékbeliek? És mind magyar?
Bosek, mi nem vagyunk nagy kártyások, de pont nemrég tanítottak meg minket rikikizni... ha épp úgy alakul, azt szoktunk játszani. :)

KépKép
KépKép
mni

Azt a mindenit akkor Feri tiszta Zsuga Bubus!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Hát akkor már legyen első!!!!!!!!!!!!!
Hát............ Én azt hiszem az krumpli- répa variáció volt Marcusnál!

Kolyok!
Azt a........... nem semmi!
Jó nagy család!!!!!! És mindenki ott volt a talin??????

Mni!
A mi szaletlink:
Kép
Vendég

Bence-Anya pihi :D
Kép
Vendég

Bosek, Mzx küldött egy táblázatot, hogy Nekik mi mit követett a hozzátáplálásnál. Ha gondolod át tudom küldeni mailben.

A Sudokut én is imádom! Most vettünk a Lidl-ben könyvet, amiben 365 van. Nagyon tuti! :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Húúúúúúúúú most látom, mennyi az idő!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elmentem, mert jön az álomkajcsi!!!!!!!!!!!

Nyugodalmas Jó Éjszakát Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Mni, én nem online sudokuzom, hanem a lapokban talált sudokut töltöm ki ;)

Márti,
jaja, jó nagy társaság, nem mos nem volt itt mindenki, de anyukák 7+a leendő azaz 8an voltunk gyermekek meg 10 plussz 2 pocakban :) ha jól számolom :lol: jó volt :)

tök csini kis szaletlitek van... ;)
(télleg nem ismertem ezt a szót, de a férjem sem ;) )

Kép

Kép
kolyok28

Kvaszeva!
Nekem is léccccci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
easton@citromail.hu
Vendég

Kolyok!
Én sem ismertem!!!!!!!!!!!!!!!
De nálunk csak az a neve hogy: Köpködő
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Na Pusszantás!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Márti, elmondhatalanul szépségesen csodálatosan gyönyörűek vagytok!!!

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS:

megvan az első két 2009. márciusi PÖTTYÖCSKE!
JUPIÁJÉÉÉÉÉ!

(rémálmaiban csak nosztalgiázó meg jajmajddeszurkolnifogunk típusú hozzászólások voltak a topikban....)

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Márti, nagyon szép a szaletlitek és jó a pihis kép is!
Szép álmokat Mindenkinek! Szerintem én elalszom mielőtt a párnára érne a fejem. :)

KépKép
KépKép
mni

szép álmokat!

köpködő :lol: :lol: :lol: ez tetszik! :lol: :lol:
később a fiaid lehet hogy másnéven illetik majd ;) nyári romantikus estéken milyen tuti hely lehet ;)

Kép

Kép
kolyok28

csak én nem látom a vonalzók egy részét??
:shock: :shock: :?

Kép
Kép

mpatr

melyik részét nem látod, Pati???

Kép

Kép
kolyok28

Asszem lemaradtam, vagy nem figyeltem eléggé, mi ez a Babamóka könyv? :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

mpatr

1bambi irta, az előző oldalon van:

[url]Sziasztok,
Bocsi, engedélyetek nélkül olvasgatlak Titeket, hogy mi is fog ránk várni majd a köv. hónapban Laughing Laughing Laughing
de aztán olyan gyorsan repül az idő, hogy mindig azt veszem észre, hogy már azt csináljuk mi is Danival, amit a márciusi babák.
De abból a szempontból is gyorsan repül az idő, hogy már milyen nagyok a fiaitok/lányaitok. És nagyon szép mindegyik baba Laughing Laughing Laughing
De ami miatt most kicsit "beleírok" az összeszokott társaság párbeszédébe, az azért van, mert kvaszeva írt le pár baba-gyakorlatot.
Mivel paramami tudok lenni, hogy mit lehet csinálni a babával és mit nem, ezért megrendeltem az alábbi könyvet.
tök jó: feladatok: szövegesen+képpel+miért jó
0-1 év közötti babákra vonatkozik, szerintem még nektek is hasznos lehet, mivel nálatok is még csak most kezdenek forgolódni, szépen fejet tartani, stb.
Ja, nem reklámozom, csak annyit kerestem a neten ilyen gyakorlatokat, de jó oldalt nem találtam.[/url]

Kép

Kép
kolyok28

ja és a link nem jó amit beszúrt de megadta a címét:
BABAMÓKA
KNECHT-BOYER, ANNE
Hajja és Fiai Könyvkiadó
Egészség, életmód > Gyermeknevelés
Fogy ár: 2 499 Ft
20%
1 999 Ft

Kép

Kép
kolyok28

Mártiét, Obeáét, Pannyét, Mártiét és az enyémet nem látom. Lehet belépek újra, vagy a babanet vagy a vonalzó szolgáltató sz@rakodik....

Kép
Kép

mpatr

én látom őket.... :roll:

khhhmmm, mennyit ittál, hogy már opálosodik a tekintet?????

Kép

Kép
kolyok28

Márti! Nagyon szépek vagytok! :D
Ment a mail! :wink:

Patti! Ezt a könyvet egy másik topik lakója ajánlotta nekünk, mert olvasta az én értelmetlenül leírt tornagyakorlataimat. :roll: :oops: :wink: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Cipo5 télleg akartamkérni, hogy írd már le a véleményed a könyvről, télleg olyan jóóóóe?

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

ja, Évi, kipróbáltam a gyakorlatokat, egész élvezi. ma mondjuk már fáradt volt, de egy részét így is!

meg kipróbáltam a lábszárra fektetést, emlékszel Judit18, én is mondtam, hogy nem merem kipróbálni mivan ha leesik? ;) hát nem esett, és nagyon tetszett neki, pedig már elég nyűgös volt... szval hajrá.... mondjuk nem bírtam sokáig tartani.... :roll: :roll:

Kép

Kép
kolyok28

Engem is érdekelne a tapasztalat a könyvről!

Évi

KépKép
kvaszeva

Köszi, Kölyök.

Képzeljétek, este hajat mostam és (szó szerint!!!) egy maréknyi haj hullott ki :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: le akartam fényképezni, de rájöttem, hogy ez még a telefonos sztorinál :mrgreen: is undorítóbb, úgyhogy megkíméllek inkább benneteket. De azért ez mégis naggggggyon durva :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?