Sziasztok!
Ma volt Robi Dáviddal egy ismerős fül-orr-gégésznél. Orrmandula menni fog, nov végére kaptunk időpontot. Gondoltam én ezt magamtól is, de azért reménykedtem, hogy hátha mégse.... Kaptunk aug-ra időpontot alvásvizsgálatra is, az eredmény függvényében lehet, hogy egyúttal a torokmandulától is megszabadítják.
Nikit nem vittük, de most őt is megmutatjuk jövő szerdán, mert akkor már legyünk túl rajta egyben....
Alvás után megyünk Brigiékhez- hát, a jó kis fészket nem hiszem, hogy ki fogjuk tudni próbálni....
tali: nekem teljesen jó a júli 2, de akár a jövő hét is... Mindegy, csak NE júli 11-24- ig!!! Javaslat, legyen több részletben, mert Brigiéknél is azért nem júli-ban lesz a tali, mert valaki mindig elutazik.
Nagyon rám férne már egy ilyen este, amióta a gyerekek megvannak, sőt, amióta terhes lettem, nem voltam este sehol!!!
Robi már volt többször kollegákkal, meg céges bulin, meg osztálytalin és mindig mondja hányavetin, hogy én is mehetek, amikor csak akarok. Ja, csak úgyis tudja, hogy nem tudok menni. Az összes barátom valahol máshol, vagy dolgozik és nem ér rá, vagy külföldön....
Úgyhogy ki ne hagyjatok!
Edit
Jó, hogy elvitted őket a vizsgálatra, legalább időben kiderült. Szerintem is az volna jó, ha elvinnéd őt akárhová és adjanak otthon végezhető feladatokat. Egyszer egy hónapban? akár Pestre is megéri feljönni, nem? Mit mondtak a gyanudra- mármint, hogy hasonló a viselkedése Dávidéhoz- lehet belőle diszlexia?
Pisi: Egyiptomban nekem is totál ágytiszták voltak délutánra, aztán itthon le is vettem róluk a pelust. Egy héten belül elkezdtek bepisilni. Én a második alkalom után visszaraktam rájuk a pelust, mert márciusban féltem, h megfáznak csurom pisisen. Azóta párszor megpróbáltuk, de szinte mindig bepisiltek, így maradt a p. Most volt hosszabb időre, hogy Niki száraz maradt, így újra megpróbáltuk, főleg, mert megnyugtattál, hogy az első pár napi bepisilés után nem volt nálatok baleset.
Dávid asszem tegnap maradt száraz először, de remélem, h javulni fog a helyzet. Nem igazán tudom, mi lenne a jó megoldás. Hiszen mi a szobatisztasággal így próbálkoztunk: nem volt pelus, először szépen szóltak és tartották, majd jöttek a bepisilések. És mivel ugye nem szabad szidni őket ilyenkor, egy idő után totál természetes volt, hogy ott pisilnek, ahol éri őket, én meg cserélem a ruhát.
Na, az ágyneművel nincs kedvem ugyanezt eljátszani. És Dávid mindig mondja, hogy ő már nem szereti a pelust, de mit csináljak, ha anélkül nyakig pisis?!! Éjjelre se akarná, de nyugodtan aludna hótt pisisen reggelig.
Nálunk állítom, hogy 2 évesen meglehetett volna Nikinél a sz.t. nappalra, olyan szépen szólt egy ideig még jóval előtte. Aztán meg semmi! És ugyanez volt az alvás alattival is. Nem igazán értem már, hogy mennek ezek a dolgok.... Van akinél hipp-hopp, másoknál meg rögösen és visszaesésekkel.
Azért az nagyon jó, hogy Oli már ilyen ügyesen csinálja, majd csak enged a kaki ügyében is. Ez összefüggésben van a lemaradásával? Nem lehet, hogy a fejlesztés majd ezt is megoldja?
Judyt
Boldog Szülinpaot a fiúknak! Jók a képek!
Detti
Én is mindig kérdezgettem őket a pisiről. Nálunk semmi értelme nem volt. Amíg nem érdekelte őket a téma, addig simán letagadták és a következő percben bepisiltek. Aztán most már akármilyen érdekes dolgot csinálunk, ha kell, szólnak v legalábbis észreveszik magukat, ha kérdezem. Úgy gondolom, hogy ha totál érettek a sz.t-ra, gondolkodásban is, akkor úgyis fognak szólni maguktól. Amíg nem érzik át ennek a fontosságát, addig meg csinálhatsz bármit... úgy fogják érezni, hogy "zaklatod" őket.
A gatyák ráérnek... úgy kéne, hogy normális idő legyen és akkor tudnának a kölkök egy jót játszani egyúttal.
Annamari
Gratula a 4-hez és hajrá az utolsóval!!! Mikor mész, vagy írtad, csak én nem emlékszem?
Doris
Jó, hogy megint írsz.
Vikóka
Jó lehetett a buli. A képek is marha aranyosak. Az egyiken Bencén olyan csíkos pólóing van, amilyen Dának is van.
Ha végre sikerül talizni, rájuk adhatjuk és elmennek ők is ikreknek.
Még a magasság is stimmelhet nagyjából.