Új privát üzeneted érkezett!

Az előbb írtam mindenkinek és lekapcsolt a gép/nem egészen magától!!!!!!

Meggyógyultam.

A lányom most itt kuncsorog hogy
"Kéjek totát vacsi!" -Kérek tortát vacsira.
Honnan ??????

Bogancsi
Megkaptad a képeket?
Elküldtem ma is!
Megnéztem ám a szalagavatós képeket is, nagyon szépek!!
Tommi szöveg! KépKép
Naná hogy nem akarják vissza adni.

Nyuszimanó
Tündéri Petra és tényleg szépe nődögél! KépKépKép
A szülinapos is aranyos a tortájával! KépKépKép

Cory
Zsoma baba is édes a kis pufók pofijával,akárcsak a bratyója!KépKépKépKép

Zsuzsa
Jó sok program hétvégére, most már kész lesz a szoba? Mit kapnak a gyerekek karácsonyra?

Zsuzsi
Megnyugodhatsz az ajándék megérkezett a szülinapra ami már itt kopogtat....Kép
Szegényke sok szopi ellenzővel körülvéve, nekem nagyon tetszik hogy mindemellett ilyen sokáig szopizhatott Dorka,a kistesó védelmében én is így cselekednék ahogyan most te!KépKépKép

Szilvi
Fel a fejjelKépKépKép, már meg is kezdődött a jobb időszak az ággyal, meglátod!

Szila
A bátyáméknak van egy nagyon szép akváriumuk,a két szoba közé építette be a tesóm, olyan megnyugató!
Érdemes utánna olvasni mert nem mindegy melyik halcska milyen környezetet kedvel.
A férjemmel mi is vettünk egyet az óvodába öcsike csoportjába -most is ott van- hát bizony nem is gondoltam volna hogy ennyi minden kell hozzá, sajnos eleinte elég sok halacska pusztult el, aztán kitapsztaltuk melyik típus bírja nálunk!
Az aranyhalak nem éltek túl minket egy se pedig próbálkoztunk!
A bratyóméknak külön egy másik akvárimban volt két aranyhaluk, akik jól érezték magukat!
Láttál már kifejlett aranyhalat, hatalmas, teljessen el voltam képedbe, mint egy kisebb ponty, ezt persze nem mondják az állatkereskedésekben /akárcsak az ékszerteknős esetében/.
Szuper ötlet különben Hangának tutira tetszene! KépKépKép

BMárti
Látom jól kipihizted magad,és döntötték kistesó ügyben is....KépKépKépKép
BankKépKép

Most csak ennyi igyekszem bekapcsolódni...

Dzsili
dzsili

Sziasztok!
Jó reggelt! Úgy látszik, ma mindenki 7alvó lett Kép

Dzsili: köszi Kép remélem, Te is megkaptad az emilemet Kép

Mindenkinek!!! VI. ker. Vörösmarty u. 47-49. Csak egy kis tábla van a kapu mellett, hogy Happyland bemutatóterem. Csöngetni kell és az udvaron át egészen hátra jobbra menni, a lépcsőkön fel az első emeletre. Szuper játékok vannak !!! Leginkább intézmények vásárolnak ott, de magánokat is kiszolgálnak. Tominak tegnap vettem ott egy "ugrálót", azaz nagyon jó gumiszerű anyagból felfújható lovacskát. Eszméletlen jó! A bölcsiben láttam először. De van mindenféle szuper játék még. Szerintem karácsonyig minden napomat ott fogom tölteni. Kép De csak 4-ig van nyitva. Tomi az ugrálót kapja majd a szülinapjára meg egy kisautót, lendkerekest.

BMárti: krampusz Kép

Szilvi: ágy Kép a többin meg hamar túlleszel!

Nyuszimanó: gyönyörűek!!!!!!!!!!

Zsuzsi: szerinted a Szamos cukiban gyurmarcit is lehet kapni???

Nemsokára indulunk Pestre anyósomékhoz ebédre, bár Julit még fel kell kelteni Kép
Szép hétvégét mindenkinek! bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Laura! Hidd el én is sajnálom. De remélem legözelebb már nem jön közbe semmi.Kép

Márti! Légyszi mindent örökítsetek meg. Sok-sok fényképet szeretnék látni a buliról.Kép

Zsuzsi! Most már féllábon is kibírom hétfőn este vége a megpróbáltatásoknak. Desszert képpen este még nagynéni egyik gyerekkori barátnője is itt aludt nálunk. Ma pedig a párom nagykislánya. Folyamatosan mosok, főzök, takarítok és körbeugrálom az egész családot. Még a végén hú de fitt leszek.Kép
Hétfőn még kicsit zsúfolt lesz a program, mert 2-re após kötözés 1/2 4-re Mindyért ovi és 17.15-re Keletibe a vonathoz kell kiérni a párom nővérével. De utána enyém a világ. Végre visszatér minden a normális kerékvágásba. A lányok teljesen össze vannak zavarodva, felborult a napirendjük. Korina most aludt el délelőtt 11 helyett. Na meg apjuk és nővére is alszik. Most viszont nem vagyok jó anya, a két nagylányt leültettem megnézni a malacka a hőst dvd-n. Én meg végre itt vagyok.Kép

Dzsili! De jó , hogy meggyógyultál. Egyik nap a freemailen szállt el egy fél órás levelem amit az unokahugimnak írtam Spanyolba.Kép Tegnap meg végre sikerült felhívnom a tb-t 3 hét után, erre Korina lenyomta a telefont. Szerencsére rögtön újra felvették.Kép
El sem hiszem, hogy nálad csak úgy nincs otthon torta, amit előkaphatnál vacsira Napocskának.Kép

Bogancsi! Szerinted gyerekkel be lehet oda menni? Mert nem tudom Korinát hova tenni. Jó étvágyat az ebédhez.Kép

Zafi! Milyen az új lakás? Olyan kár, hogy nem leszünk a mikulás bulin. Pedig megnézném már mekkora a pocid és Rékára is nagyon kiváncsi vagyok.

Később ha tudok jövök még.

Linato
linato

Sziasztok!
Jelentem be vagyok pakolvaKépKép Holnap reggel indulunk, kicsit be vagyok rezelve az utazástól, kíváncsi vagyok, hogy bírok majd 2 gyerkőccel.

Otthon is tudok majd netezni, szóval majd beszámolok mindenrőlKép

Köszönöm a dícséretet a gyerkőcök nevébenKép

Most csak ennyire futotta, Petra valamiért uis nem akar aludni, jajajKép
Puszi, Nyuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!

Csak röviden, mert már alig látok...

Bácu-véreredmény: vérszegényKépKépKép Kedden visszük vissza az eredményt a dokihoz.
Pénteken vittünk be pisit is, annak hétfőn lesz meg az eredménye...

Zsuzsi, bármikor jöhettekKép Jövő héten is itthon leszünk végig, és hozhatod nyugodtan Dorkát, Bácu teljesen meggyógyult már.

Nyuszimanó, nagyon édesek a gyermekeidKépKépKép

Sziaszok,
Beja
beja

Sziasztok!

Rominak és Dórinak nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk!

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

KépKépKépKépKépDórinak nagyon boldog 2. születésnapot!KépKépKépKépKép

KépKépKépKépKépRominak is nagyon boldog 2. szülinapot!KépKépKépKépKép

Andrásoknak boldog névnapot (Heni, Bogancsi - van még vki "Andrásos"?)Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ROMINAK!

&

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT DÓRINAK!

Kép

Andrásoknak boldog névnapot!
linato

Sziasztok!

RomiKép, DóriKép, nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk Nektek!KépKépKép

És tényleg, Andrások, boldog névnapot!Kép

Puszi
Andi, Luca Zsófi

ui: élünk mi is, remélem, ma tudok jelentkezni kicsit hosszabban is.

Andi
andi3

Sziasztok!

Dorkának és Romolának nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok!!!KépKépKép
Andrásokat Isten éltesse névnapjuk alkalmából!KépKépKép (Solyának is Andrása van, ha jól tudom)

Heniék
gesztenye

Romi és Dóri,
nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk nektek!
Kép

Névnaposoknak is boldog névnapot kívánunk!Kép

Szila&Hanga
szila

Dorka és Romola!
Nagyon Boldog 2. szülinapot kívánunk nektek Beussal.KépKépKép

És természetesen az összes András nevű apukának nagyon Boldog névnapot!KépKépKép

Zsuzsa + Beababa

beababa

Sziasztok!

Rominak és Dórinak boldog szülinapot Kép

Andrásoknak és Andi3-nak boldog névnapot Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Dorka! Romola!

Boldog születésnapot! Kép Kép Kép

Andik és Andrások!
Bodog névnapot! Kép Kép Kép

Nyuszimanó!
Nem lesz semmi gond az utazással, gondolj arra, hogy Solya vonattal és már két ízgő-mozgóval csinálta ugyanezt. No azért drukkolok, hogy mindne rendben legyen!

Norci
norci

Nagyon Boldog 2. Szülinapot Kívánunk Dorkának és Rominak!!!!! KépKépKépKép

Holnap megyünk "dottóbácsiho" és lehet, hogy végre megtudhatjuk, hogy mi is a neve a legkisebb tündérkének. Kép

Menta ++
menta

Dorka,
Romi!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk Nektek! Kép

Kép

Kép
Tamtamék
solya

A segítségerteket szeretném kérni homeopatás bogyóügyileg.

Nem tudtok véletlenül egy homeopata felnőttekkel foglalkozó orvost, akiben bíztok? Terhesség mellett vesegyulladásra szedhető bogyók kellenének. Sajnos nem nekem.

Köszi előre is!
Solya
solya

Sziasztok!

megint csak épp csak beugrom... hogy
BOLDOG SZÜLINAPOT ROMI és BOLDOG SZÜLINAPOT DORKA KépKépKépKépKépKépKépKépKép (a sorrendet sorsolással döntöttem el...Kép)

.. és persze Boldog névnapot az érintetteknek KépKépKép

(Csenge épp most hívta fel a Mikulást, és társalog vele ...KépKépKépKépKép)

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Romi és Dóri!
NAgyon boldog szülinapot kívánunk!KépKépKépKép

Szerencsésen megérkeztünk, nagyon sima ügy volt, gyerkőcök szuperül viselkedtekKépKép és mindenki azon volt, hogyan segítsen. Szóval nagyon boldogok vagyunk. Most csak ennyi, megyek beájulok az ágyba, mert azért nem semmi nap volt!

Puszi, Nyuszimanóék
nyuszimano

Nyuszimanó!
Nagyon ügyesek vagytok! Kép
solya

Sziasztok!

linato: levendulanéni Kép Ha nincs nálad sok-sok pénz, akkor nyugodtan menj be gyerekekkel is a játékboltba Kép

Beja: a vérszegénység szerintem nem vészes, szerintem minden gyerek egy kicsit az, csak van akinél nem dereül ki...

Menta: vauuu dottobácsi Kép

Nyuszimanó: Aludj jól! Szuper, hogy itthon is tudsz netezni!!!

Rominak és Dórinak nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk Tomival együtt Kép Kép Kép Kép Kép

Tomival ma másfél órát sétáltunk és közben találkoztunk néhány régi ismerőssel, akikkel együtt tologattunk babakocsit anno ... Olyan jót dumáltunk Kép És Tomi szépen elkavicsozgatott a gyerekekkel. Remélem, nem lesz beteg, mert épp az előbb köhögött álmában Kép Meg este folyt az orra Kép Jaj, ne!!!
Ma nagy karácsonyi díszítést rendeztem. A gyerekek hevesen tanultak, így őket nem tudtam befogni, de Tomi segített Kép Egyébként a guta üt meg, mert az utca felőli erkélyre is akartam tenni lámpafüzért, mert tudtam, hogy van konnektor. Erre kiderült, hogy van, csak nincs kihozva teljesen, azaz nem használható grrrrrrrrr Kép Egy 10 méteres "fenyőágat" azért feltekertem a korlátra. Ja és az Obiban lehet kapni kb. 15 centis kis feldíszített karácsonyfát, az lesz minden gyereknél Kép

Na, jó éjt és jó hetet mindenkinek! bogancsi

bogancsi
bogancsi

Új kép - montázs van a profilomban Dzsili jóvoltából KépOtt még jó a haja ... Anyósom szombaton kipróbálta rajta az új "fűnyíróját" ... hát úgy néz ki szegény, mint egy rab madár Kép Anyósom meg majdnem sírt. Na, majd meglátjátok ... de azért ne ijedjetek majd meg szegénytől ...
pusz: bogancsi

bogancsi
bogancsi

[color=#ff0000]</font>
KépKép

[color=#ff0000]</font>
KépKép

Dzsili és Napocska
dzsili

Sziasztok!

Nyuszimanó
Látod milyen ügyesek vagytok, pihenj jól!
Most lesz némi kényeztetés nektek!!!!!

Bogancsi
Én is szeretnék díszíteni,egy nagy tuját a kapun belül és a terszt is, kivilágítva meg feny&#337; dísszel, de még nem jutottam el odáig!
S&#337;t az adventi koszorúm sincs még meg, holnap feltétlenül veszek egy szépet, ezt minden évben frisset szoktam a virágüzletben.
Én is szeretnék a szobákba is tenni jelzés érdék&#369;en tenni kicsi fát!
Drukkolok hogy ne legyen Tomi beteg!KépKépKépKépKépKép
Napsi is kicsit köhög, én is parázok rendesen.

Rebi
Csengu megbeszélte a Mikulással hogy mi a helyzet?KépKépKép Tavaly még Mátém is telefonált, Napocsnak nem merem felhívni, mert képes hogy csak ijedten hallgat!

Menta
Jujjjjj de izgi, feltétlenül jeletkezz hogy mit mondott az orvos! KépKép

Linató
Holnap még látom z&#369;rös lesz a program, de aztán némi nyugi, bár ez kicsit furán hangzik így Karácsony el&#337;tt!
Nem gondoltad volna mi hogy nincs torta este csak úgy, Napocska sem értette. Ma bepótolhata voltunk a dédipapájánál szülinapozni!

Láttátok hogy a Metróba most hétvégeken belehet vinni a gyerekeket szül&#337;i felügyelet mellett!
Olyan bosszantó hogy nem figyeltem fel rá, szerintem olcsóbban sikeredett volna ajcsit vennem.
Napocsnak vettünk Karácsonyra egy kis babaszobát fürdet&#337;vel kisetet&#337;székkel, bölcs&#337;vel kiváncsi vagyok mit szól majd hozzá.
Ilyent:Kép

A Télapó meg most hoz neki babát hozzá.

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Köszönjük szépen a felköszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! Kép
Nagyon jól sikerült a tegnapi nap, Dorka jól kifáradt, mert még most is alszik. Legjobban a lufiknak örült, amit többen is ajánlottak itt, tényleg szuper ötlet, egész nap dobálnunk kellett a lufikatKép Ajándékoknak is nagyon örült, legfőképpen egy farollernek és a tabis cuccoknak/tortának.Kép Ime pár kép, remélem nem lesz túl nagy, ha az lenne, írjátok meg és megpróbálom átalakítani!
Kép

Kép

Nyuszimanó: nagyon ügyes voltál az utazással! én is aggódtam volna még előtte, de szerencsére a valóságban a gyerekek annyira tudják, mikor hogyan kell viselkedni, olyan klasszak!Kép

Menta: jaj, de izgalmas, mit érzel, milyen babóca lakik benned? Az én férjem 100%-osan úgy érzi, hogy nekünk lányunk lesz. Te mit érzel?

Linato: Ma este vegyél egy jó forró fürdőt, megérdemled!!!Kép Lányokra is biztosan ráfér egy kis pihenés!

Rebi: Milyen Mikulás hanjga, mit mondott Csenge? neked nem volt furcsa a Mikulásos CD-n a 2.szám, ahol Mikulás olvassa a leveleket, olyan ijesztő eleinte, nem?Kép Akkor vigyük a Mikulás-bulira a CD-t? Nyelvvizsgaeredmény mikor lesz?

Szilvi: Jobban telt a hétvégétek?

Bogancsi: nagyon édes Tomi és tisztára Rád hasonlít Kép Díszítés, én csak matricázok, pedig jó lenne fényeket is kitenni az ablakba. Anyósod nem vette észre rögtön, hogy nem jó a "fűnyírás"?Kép

na felkelt Dorottya, megyek.

sziasztok

Zsuzsiék
zsu26

A profilomban is megváltoztattam a képet, ott egy közös fotó van tegnapról.

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Dorkának és Rominak nagyon boldog szülinapot kívánunk!
És persze minden névnaposnak is sok boldogságot kívánunk!Kép

Lányok, olyan arik vagytok sokkal jobb kedvem lett Tőletek!Kép

Sajna a 7végénk megint irtó sz@arul végződött(ismét jól kibőghettem magamat a családom miatt és ez sajna már egy hosszabb történet), de rájöttem, hogy van egy csodálatos férjem, akire mindig számíthatok!KépKépKép Na, persze eddig is sejtettemKép, de mostmár biztos vagyok benne!Kép Este hihetetlen jókedvű voltam és ennek örömére a férjemmel "vizipólót" rendeztünk a szobánkban.Kép Régen nevettem ilyen jót, na meg ilyen sokáig! A végén már én sem voltam szobatiszta.Kép

Ma megyek vissza a dokimhoz és remélem minden rendben odabent a Kismanóval!Kép

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!

Pussz
Szilvi + Zsani +Kép
sztigris

Sziasztok!

Végre itthon.Kép Csak a mostani lapot olvastam el, látom corynak írni kéne vmi listát, majd igyekszem odáig is eljutni.Kép

Dorkának és Doncinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!KépKépKép

Menta
Remélem minden rendben lesz.Kép Mi csütörtökön megyünk. Már olyan kíváncsi vagyok!

Zsuzsi
Dorka tortája nagyon szuper lett!Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Laura!

Tiszta buta vagyok, elfelejtettem Nektek gratulálni Romola 2. szülinapjához!!!Kép Nálatok hogy sikerült? Képek lesznek?

Romi:Kép

Üdv: Zsuzsi és Dorka
zsu26

Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam én is. Minden összejött mostanában. Hanna még mindig nincs teljesen jól, én sem, vendégünk volt a hétvégén, családi betegségek is vannak, suliban kezdődnek a nagy ellenőrzések, jönnek is hozzám órát látogatni, úgyhogy kicsit kivagyok, de majd összeszedem amgam és jövök gyakrabban.

Dorka és Romi! Nagyon boldog születésnapot kívánunk nektek így utólag is!Kép

Cory hívására már majdnem úgy tudtam szervezni, hogy elmenjünk pénteken, de most sok más miatt nem fog összejönni biztos.Kép

Na indulok az iskolába.

Szép napot nektek!

Tikk&Hanna
tikk

Sziasztok!

Nem "igazi" Mikulást hívott fel, hanem otthon ő az egyik szobában, és csak úgy felvette a telefont, és dumált bele... "Tudod, Mikuááás..." ... Kép Aztán a tesóm átosont a másik telefonhoz, és elváltoztatott hangon beszélt vele .. Kép

jajjj... a listára (dörgedelem rész) még hozzá kellene tenni, hogy nem ordítunk körömvágás alatt/helyett... De hogy jót is írjak... elképesztő, mennyi verset meg éneket tud már Kép Meg (egyelőreKép) szereti nagyon a kistesót... félrerakott neki régi játékokat, hogy az az övé Kép

De jó, hogy Nektek már sikerült (legalábbis páratoknak) vmi karácsonyi készülődés... Nálunk nem tudom, mi lesz... Lehet, hogy még egy kis költözés - előtte a már kinézett cuccok megvásárlása .. szóval ez is lesz... A nyelvvizsga eredményt pénteken írják ki, és egy hét múlvától lesznek szóbelik... még nem tudni, az enyém mikor lenne...
.. és akkor a szakdogám állapotáról még nem is beszéltem ...
.. meg a sajátomról sem....

Tikk
KépKép Remélem, azért nagy gond nincs....
... pedig olyan jó lenne már végre látni Titeket (is)

... na mennünk kell (... a mai nap egy elképesztő logisztikai feladat volt, hogy ki mikor hol, mettől meddig... úgy, hogy CSengut ne kelljen állandóan rángatni...)

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Szombatra összeállítottam a listát, majd a fickóm törölte, eddig nem volt erőm újra nekiállni.

Mikulás:
Jönnek:
Rebi: 1+2
Zsuzsi: 1+1
Andi3: 2+1
Henke: 1+1
Norci: 1+2
Laura: 2+2
Bogancsi: 1+1
Nyuszimanó: 2+1
Borcsa: 2+1
Zafi: 1+1
BSzilvi: 1+2
Márti: 2+2
Szila: 1+1
cory: 2+2
GOrsi: ?

Ez összesen 20 gyerek+20 felnőtt. Ettől még jöhet más is. Nem végleges lista Kép

Dörgedelmek: verekedés, nem akar öltözni, nem adja oda másoknak a játékait, nem fogad szót, irigy, bántja a kistesót, nyomkodja a gépek gombjait, összefirkálja a falat, fiókokat húzogatja, harap a bölcsiben, türelmetlen.

Dícséretek: szépen egyedül eszik, sok mondókát/verset tud (Barni), engedelmes, szófogadó (Tomi), kedves a kistesójával (Donci, Balu), mindenben segít (Donci), sokat olvas (Réka

Enni-innivaló lesz rengeteg. Remélem, a Mikulás a leírtakból tud alkotni valamit. Most nem vagyok olyan állapotban, hgoy valami felolvashatót szerkesszek Kép

Márti: ha előtte vagy utána tudunk valamit segíteni, szólj!

Zsoma kedd óta köhécsel. Nem vészes, de Balunak ugyanilyen tünetei voltak csak a légcsőhurutnál, úgyhogy jól bepánikoltam. Csütörtökön megmutattam a kontrollon a doktornőnek. De nem látott semmit, amitől lehetne. Szombat reggelre már kicsit folyt az orra is, úgyhogy levittem az ügyeletre. SZerencsénkre a mi dokink volt, és nem volt szinte senki a rendelőben. Megnézte, azt mondta, hogy már kifelé jön a hurutból, ha így halad, szerdán simán kaphat oltást. Most már jobb. Orra nem folyik, és kevesebbet is köhög. Reméljük, most már tényleg meggyógyul pikk-pakk.
Tegnap este sikerült teljesen kiborulnom. Egy csomóan írjátok, hogy milyen jó gyerekeitek vannak, soha sem sírnak... Na, nálunk ez nem igaz. Sokszor azt érzem, hogy Zsoma állandóan sír. Hajnali 3-kor még fent voltunk, mert vígasztalhatatlan volt. Biztos én csinálok valamit rosszul. De mit???

Viszont történt jó is Kép Voltunk anyáméknál vasárnap. Kapott mindenki valami apróságot a Mikulástól Kép Anyu ringatta Zsomát, játszott Baluval KépKépKép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Látom, mindenkinek pazarul telt a hétvégéje, alig írtatok!
Én most minden jóból kimaradok, brühühü, szombaton adventi koszorú-kötésre mentek a fiúk, tegnap az unokatesókhoz, de azért itthon sem olyan rossz nekünk a picibbik kicsi fiammal. Kép Aki végszóra fel is ébredt, így most ennyi...

Puszi,
Heniék
gesztenye

Sziasztok!
Van egy nagy tartozásom:
Romi, Dorka! Boldog második születésnapot!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Kép
Kép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Zsuzsi,
nagyon jó lett a tortaKép. Dorkának is biztos nagyon tetszett. Majd a farollerről is tudnál képet feltenni? Vagy mélben küldeni? Kíváncsi vagyok rá nagyon. És tök jó a kép rólatokKép.

Cory,
kitartásKépKépKépKép.

Márti,
el fogunk ennyien férni nálatok?Kép

Valakivel majd nem találkozhatnánk Mártiék felé, mert én még nem voltam náluk. Tikk, veletek akartam menni, biztos nem jön össze?

Rebi,
ény úgy vágom Hanga körmét (egyszer vki javasolta ittKép), hogy közben egyfolytában azt mondogatom: nyissz-nyisszKép. Mára már odáig fajult a dolog, hogy kézkörömvágáskor már a lábköröm vágását is kéiKép.

Dzsili,
jó a babaetető/fürdető/altatóKép.

Laura,
nálatok milyen volt a szülinap?

Szila

ui.: Heni és Linato, ugye titeket kell átjavítanom a táblázatban? Ja, meg Andysj-t. Linato légyszi írd meg mélben nekem a hiányzó adatokat, amiket én elfelejtettem beírni. Andysj, te is írd meg mélben Fatus születési dátumát. Köszi.
szila

Sziasztok!
Rebi
Ó értem a lehető legtökéletesebb Mikulást fogta akkor ki Csenge! KépKép

Menta
Mi újság? Mi a tündérke neve? Jól vagytok?KépKépKép

Gorsi
Csütörtökön ti is mentek, UH-ra, de jó rátok is nagyon kíváncsi vagyok!KépKépKép

Szilvi
Na látod!
Van egy tüneményes és még jópofa férjed is, kell több?KépKépKép A "csúnyákkal" most ne is törődj!!!!
Doktor bácsi mit mondott ma, minden rendben a picivel?

Tikk
Hannának gyógyik hogy teljesen jól legyen, neked meg némi erősítő a gondok leküzdéséhez, már csak három hét és szünet!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Cory
Szerintem mindent jól csinálsz, csak hát nincsenek sajna tökéletes gyerekek.
Melyiknek nincs néha sírós korszaka, főleg ha éppen kilábal a betegségből?
Az enyémek is bömböltek időnként ki tudja miért, vannak/voltak hisztis korszakaik,szoktak veregekedni visszabeszélni és makacskodni, mindez most már a Napsugárra is igaz!
Úgy néz ki enyémgyerek messze nem ideálisak, de ez így szép.
Egy jó pihenés egy hosszabb éjszakai szundi biztossan jobb kedvre tudna deríteni!
Örömmel olvastam hogy anyukád milyen aranyos nagymama lett,látod erre szoktam mondani hogy változni sohasem késő! KépKépKép

Heni
És alkottak a fiúk valami szépet?

Zsuzsi
Nagyon csini volt Dóri helyes a hajpántjával, és
szuper lett a tortája is!KépKépKép
Felismerte a figurákat, megettétek -már mint a marcipánt-? Játékokhoz mit szólt?
Közös képet még nem láttam majd most ha csatlakozom megkukkantom.

Laura
Mi van veletek hogyan telt a szülinapja Rominak?

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!
KépKépKép
1. Nem derült ki, hogy fiú-e vagy kislány, mert annyira összeszorította a kis lábacskáit. A doki szerint TALÁN kisfiú, de nagyon nem biztos.
2. Nem kaptunk képet sem, mert elfogyott a papír az UH gépéből.
3. Ma bejelentette, nagyon korrektül, hogy mától nem dolgozik a MÁV-ban, hanem a HIETE-én és ajánlott más dokit. GOrsi, a tiédet. Én ameddig lehet nála maradok, aztán az utolsó pillantban váltok, csak a szülésznő lesz fix.

Egyébként az nagyon Kép, hogy egézséges a kis lurkó és ez a lényeg!!! Kép

Most megyek, mert Helena nagyon mamicizik.
Pussz!
Menta++
menta

Helló!

Dzsili: Napocska hogy van? gyógyok mennek Kép Kép Kép

Zsuzsi: csuda szép a torta és biztos nagyon nyamm is ... volt Kép

Szilvi: látod, legalább a férjed szuper! és ez a lényeg!

Tikk: Hannának gyógyok Kép Kép Kép Kép

cory: Zsomának gyógyulást kívánunk! Sírás Kép ha beteg, akkor Tomi is sír éjjel Kép anyukádék Kép Kép

Szila: körömvágás Kép sajna Tomi rágja a körmét, még ilyenről nem is hallottam 2 éveseknél Kép

Menta: a lényeg, hogy egészséges a babóca!!! És végülis Te láttad őt az UHn! Mi meg majd kicsit később ismerhetjük meg Kép

Szerencsére Tomi náthája nem vészes, tényleg megfázattam vasárnap, hogy a fene egye meg, bocs Kép De hát, mikor elindultunk, még olyan jó idő volt. Remélem, péntekre már egyáltalán nem lesz taknyos!!!

Márti vagy cory: írjatok nekem egy mélt a pontos címmel! köszi!!!

Na, megyek vacsit adni apának, mert most jött haza Kép most csinálja a jövő évi költségvetést a cégnek és csak aludni jár haza...

Aúúú, most köhögött fel Tomi...
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Menta!

Ne szomorkodj, 3 D uh-on biztosan kiderül a neme, legalább addig is vitatkozhattok a neveken!Kép
Én már döntöttem, nem megyek a Mávba, hanem a Szt. Imrébe, még, hogy kihez, az képlékeny, remélem most szerdán megnyugodhatok és nem kell keresgetnem többet.

Dzsili: a torta figurái műanyagból voltak, ez eleinte furának tűnt, de aztán rájöttünk, hogy így legalább később is tud majd vele játszani, így is van. velük fürdik, eszik, alszik, megyünk vásárolni, szerencsére picik, így nincsenek útban. Magatokról nem írtál, csak, hogy szoktak a te gyermekeid is rosszalkodni. Aktuális híreket kérünk Napsiról és a fiúkról és a házról!!!!KépKépKép

Cory: Nem csinálsz semmit sem rosszul, hanem a gyerekek ilyenek és kész. Dorka ma nálunk is egyedül nem akart aludni, így szülinapjára tekintettel megengedtük neki a közös alvást. Ez a hülye idő mindenkit megbolondít, nemsokára minden rendbe jön! Olyan jó, hogy anyukád végre nagymamának érzi magát!Kép

Rebi: akkor pénteken mennek a drukkok!!!KépKépKép Ti költöztök majd vagy még csak a nagyszülők?
Körömvágás nálunk is mondókával ment, majd játékollóval (az enyémet vágta és közben én igazival), most már elég az, ha mondom, hogy nagyon csúnya így a keze. Igen, elég hiú a lány...

Szila: köszi a bókot. Ime a roller (elég drága és nehéz összerakni, de Dorkának nagyon tetszett):

Kép

Heni: ha társaságra vágysz, csak írj ide, majd mi szórakoztatunk!Kép Mikor mehettek Boldival sétálni és közösségbe?

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Most nincs időm írni,

cory
Mi ketten megyünk Petivel.

Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Nyuszimanó! Örülök, hogy simán ment az utazás! Petra nagyon édes a csajszis ruhájában, Donci drága, ahogy örül a tortának! Te készítetted? Nagyon ügyi vagy! Kép

Szilvi! Ne hagyd, hogy hülyeségek kiborítsanak! KépElárulod, milyen az a vízipóló? Kép Jól hangzott!

Dzsili! Unokaöcsimnek 1 éves kora körül a torta volt a kedvenc étele Kép Tudják ezek a gyerkőcök, mi a jó! Hány éves lett a dédi? Nem, a fiúk nem csináltak koszorút Kép, csak buliztak egyet Kép Iszonyú olajszagúan jöttek meg, mert lángossütés is volt. Kép

Zsuzsi! Fantasztikusan szép Dorka tortája! Kép Milyen ízű volt? A képek is szuperek, de szerintem kár, hogy nem hárman vagytok rajta! A sok lufi amúgy Barni ötlete volt! Kép

Márti! Ármin beszéde döbbenetes! Vilié is nagyon tetszik ám! Kép

Beja! Megkaptad a levelem? Szegény Bácu! Mivel jár a gyakorlatban a vérszegénysége? Gyógyszert kell majd szednie? Kép Most olvastam a Kimamában 1 bizonyos dr Tahi Andrásról, aki "nehéz esetekkel" foglalkozik, de sajnos nincs ott az elérhetősége. Talán meg lehetne tudni!

Cory! Nem minden gyerkőc mintagyerek, Nyuszimanó is írta, hogy Petra hisztis, én pedig egész este nem bírom Boldit letenni, rögtön nyekereg, bezzeg a kezemben vígan szunyál. KépKép De megküzdök a nagybetűkkel csakazértis! Kitartás!

Szia GOrsi! Hogy telt a hetetek? Párod haladt a dolijával? (először dilit írtam, vajh miért? freudi elszólás a szakdolival kapcsolatban? Kép)

Menta! Nekünk is csak a 33. héten derült ki, hogy kisfiú! Képzeld, most is annál a szülésznőnél szültem, akinél Barnit (Terike), de most annyira kedves volt, segítőkész, a végén azt is mondta, hogy szép szülés volt Kép Nekem eddig a MÁV-ban volt szerencsém Pető dr-hoz, Banczikhoz, Tidrenczelhez, illetve Kisfalvyhoz (ők voltak az ügyeletesek a 2 szülésemnél), de bármelyiküket szívesen ajánlom!

megint megpróbáltam letenni boldit (azt a "jókötőt", ahogy barni mondaná), nem jött össze... feladom a nagybetűket...

bogancsi! mindjárt megnézem a profilod! de jó neked, hogy tudtál díszíteni!

tikk! nektek sokkal-sokkal nyugisabb időszakot kívánok! Kép

szila! igen, megköszönöm!

na megpróbálok fogat mosni! andris már alszik, fürdésre tehát esélyem sincs...

puszi, jóéjt mindenkinek,

Heniék
gesztenye

Zsuzsi! Angyal vagy! Kép Hát igen, nagyon be vagyunk zárva, Barninak van mindig programja, de mi nem tudunk, csak tévézni (én mint nagy tv-ellenes Kép), meg netezni... De most már kezdjük a levegőzést, leesett a köldökcsonk! Du. nagyon kis rendes volt Boldi, 1 egész órát hagyott kint játszani Barnival! Most viszont gáz Kép

Nagyon tetszik a roller, hol vettétek???

egy kicsit dicsekedhetek barnival? hihetetlen, miket művel! képzeljétek, simán megszámol mindent kb 15-ig (de minden nap fejlődik), olyan a szókincse, h egy 3-4 éves is megirigyelhetné... 2 napja elkezdett rendes emberfejet rajzolni, szeme, orra, szája van, ma pedig rajzolt teljesen egyedül egy lánctalpas markológépet, van dózer része, hosszú markolója, vezetőfülkéje... majd megpróbálom beszkenelni!

szövegekből majd máskor, boldi ordít

h.
gesztenye

Sziasztok,

Zsuzsi,
azt én is akartam kérdezni, milyen ízű volt a torta? A roller nagyon klassz!!!Kép

Heni,
Barni számolásaKép, markológépKépKép.

Bogancsi,
rágja? Én sem hallottam még ilyenről...Nátha meg biztos elmúlik.Kép

Na, megyek, mert férj jön dologzni, és már üldöz innen el.

Szila
szila

Sziasztok!

Először is szeretném mindenkinek megköszönni a jókívánságokat, nagyon jól estek!

Zsuzsi: Dorkának és is nagyon sok szeretettel gratulálok szülinapja alkalmából! Kép Gyönyörű tortája volt!!!

A szülinap nálunk is jól sikerült, bár volt néhány negatívum... Du. az ünnepelt nem akart elaludni, iszonyatosan sírt/hisztizett/üvöltött szegénykém (ld. Corynak írtakat). Aztán mire elaludt, megérkeztek a vendégek, akik arra vártak, mikor ébred már fel, így kb. másfél óra múlva felébresztettem... Szegénykém még félig aludt, amikor elfújtuk a gyertyákat, és szinte nem látott az álmosságtól, amikor megkapta az ajándékokat. Kép
Hintalovat kapott többek között, annak nagyon örült, meg egy vödörnyi (100 db-os) építőkockát.
Az építőkockákkal a következőképpen szokott játszani: kiborítja a földre a vödörből, játszik velük 1-2 percig, majd elkezdi szépen összeszedni. Össze is szed vagy 4 db-ot (a 100-ból Kép), és szól apának, hogy: "Apa, segísz, Apa segísz." És apa összeszedi a maradék 96-ot. Kép
Majd újra kiborítja, újra játszik velük 1-2 percig, elkezdi összeszedni, és jön az "Apa, segísz, Apa segísz". Apa már nagyon unja, vajon miért? Kép Nekem nagyon tetszik... Kép

Cory: anyukád: Kép Kép Kép.
Rominak nemrég kijött egy új foga, és mivel akkor valami enyhe taknyolást is összeszedett, több kényeztetést kapott a kisasszony, pl. újra az ölemben aludt el... Lehet, hogy nagyot hibáztam ezzel, mert ő azt gondolta, ez már mindig így lesz, és most, hogy már jól van, 3/4 órás hisztiket tud produkálni elalvás előtt... Úgy sajnálom szegénykét... Szóval más babák is sírnak még. Kép
És nemrég beszélgettem a játszótéren egy nagyon helyes anyukával, neki 2,5 hónapos a kisfia (Balázs a neve és Balunak becézik Kép) és ez a kis Balu baba hasfájós, esténként 5 (igen, öt) órát sír, héttől éjfélig. Persze, van közben néhány félórás szünet, amikor el tud szundizni a hasfájósságtól, és persze szinte végig kézben van, meg minden létező fájdalomcsillapítót kipróbáltak már, de a napi 5 óra sírás majdnem mindig megvan.
Szóval nemcsak nálatok van ez így.

Ez most OFF topic, és nem szeretnék senkinek sem a döntésébe beleszólni, de nemrég beszélgettem egy lánnyal, aki a MÁV-ban szülésznő. Rákérdeztem H. dokira, de a szülésznő végtelenül korrekt volt az intézménnyel szemben és egy szót sem volt hajlandó mondani a konkrét esetről, de mondott valamit, amin esetleg érdemes elgondolkodni.
Szóval szerinte a MÁV szülészete valóban szakmailag az egyik legjobb, legfelkészültebb stb. stb. kórház - volt. És mivel nagyon sokan szeretnének ott szülni, már annyian járnak oda, hogy ez a mennyiségi ugrás érezhetően minőségi romlást hozott magával. Szóval szerinte a szülészet már régen nem azt a színvonalat nyújtja, ami alapján méltán híres lett.
ON

GOrsi: milyen volt anyukádéknál? Köszönöm még egyszer a könyveket, ha van némi időm, tanulmányozgatom őket. Haj, ha új házat építhetnék!!! Kép Volnának ötleteim... Kép
Pénteken Mártiékhoz elvihetem? Haza tudod cipelni őket, vagy inkább juttassam vissza máskor, máshogy?

Ne haragudjatok, hogy másnak nem írok, de iszonyatosan álmos vagyok.
Megyek aludni, sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Egy újabb alváshiányos éjszaka.Kép Hogy utálom! Megállapítottam, hogy ezzel járnak a terhességeim, meg fülbedugulással, alacsonyabb vérnyomással, és most még végtelen nagy lustasággal is.

Laura, Heni
Köszi az érdeklődést, egész jól elvoltunk, Peti imádja apámékat.Kép Sajna nem sokat voltunk a kertben, mert tiszta víz meg sár volt minden, de mivel a házban van hely futkározni, Peti jól bírta. Pihenni viszont egyáltalán nem tudtam, mert Peti 11 után aludt el mindig és éjjel sokat forgolódott, amire én mindig felébredek.
Apukám a tiltás ellenére már járókerettel jár, fáj is tőle mindene, mert totál le van gyengülve, de mozogni akar. Teljesen megértem, csak félek, nehogy aztán baj legyen.
Ja, és degeszre zabáltam magam, majd meglátjátok, hogy kész hordó vagyok.KépKép

Laura
Persze, hozhatod a könyveket.Kép Ötleteim nekem is volnának házépítésre.Kép

Menta
Peti nemét szülés előtt 3 héttel tudtuk meg, az is egy ad hoc uh volt, mert előzőleg farosnak mondták, de a doki szerint azóta megfordult és megnyugtatásképp meg is néztük. Előtte mindig lánynak mondták, de persze azt sem biztosra.Kép Mondjuk mi akkor nem voltunk 3d-n, az biztosan többet mutat. A lényeg, hogy jól van a baba.Kép
Helena nem mászik fel az emeletre? Vagy elzártátok valahogy? Azért kérdezem, mert a múltkor olyan családnál voltunk, ahol em.ágy van és Petinek nagyon tetszett, de azért nem is volt könnyű felmásznia és ha már most vennénk, állandóan a frász kerülgetne, hogy mikor esik le.

Norci
Nálunk a bútorok 80%-a saját készítésű, így kitaláltuk, hogy a nappaliba az ablak alá végig csinálunk magunknak ruhásszekrényt, így a beépített szekrényben felszabadul annyi hely, hogy a gyerekek ruhái is beférjenek és az pont a gyerekszoba mellett van. Szétszedjük a pelenkázót, mert irtó nagy és igyekszem beszerezni vmi mobil, kiságyra helyezhető darabot. Még valószínűleg bekerül a meglévő nagy ikeás komódunk, amibe ruha meg babaápolási cuccok is férnek. És ezúttal nem engedek, lesz szopis fotel a szobájukban, mert Petivel egy idő után a műanyag széken letört a derekam, és a meséléshez is jól jön majd. Apa még nem okézta le, meg Petinek a rendes ágyat se, mert ezeket boltban kéne megvenni.Kép Ja, és úgy nyerek pl. egy kicsi helyet, hogy Peti ágya az ablak alatt lesz, a szoba végében keresztben. De gondolom, hogy nem uolyan szobátok van, mint nekünk. A miénk 2*4m és a 2m-es oldalról nyílik az ajtó.Kép A fő gondom egyébként, hogy az összeszedett bútoroknak más a színe, fenyő, bükk, nyír. Mi lesz ebből? Új bútorra nem telik, ill. 2-3 éven belül költözni akarunk és majd akkorra tervezem, hogy valóban beruházunk rendes bútorra egy rendes méretű szobában. Bocs, ha hosszú voltam, de ilyesmiről órákig tudnék beszélni.Kép

cory
Tehát ketten megyünk, 1 Peti és 1 anya. Az időpont remek. Édes sütit viszek. Dörgedelem: irigy, elveszi mások játékát, nem akar este elaludni, hisztizik. Dicséret: barátságos, szereti az embereket/gyerekeket/állatokat, jól kezeli a műszaki dolgokat.

Megpróbálok visszaaludni.
További jó éjszakát!
Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Most csak gyorsan, szaladnom kell Bácu vizelet-eredményéért...

Cory, lehet még jelentkezni a Mikulás Buliba??? Ha igen, akkor szeretnénk mi is menni. Eldöntöttem, hogy sokkal kevésbé izgat fel a céges buli, mint a topicosKép

Tehát
- mi ketten mennénk (Bácu és én),
- a 4 óra tökéletes,
- viszek pár zacskó "pufit",
- dörgedelem: tessék jobban enni, nem szabad semmilyen játékot sem dobálni, tessék néha azért szótfogadni...
- dicsi: nagyon kedves és közvetlen mindenkivel, nagyon szépen énekli a Cirmos Cicát, segít anyának rendet tenni és takarítani

huhh, rohannom kell, pusza, és Cory, köszi szépen!

Beja
beja

Kép

Sziasztok!

Itt egy kép a szülinapról. Kép
Jól látszik, hogy Romola milyen álmos még. A tortája sima csokitorta volt.

Laura
p_laura

Laura! Nagyon aranyos a hintaló, meg persze rajta az apa-lánya kettős! Kép Hogy begöndörödött Romi haja! Kép

Zsuzsi! Mi sajnos nem megyünk 3d UH-ra. Pedig mondtam is a férjemnek, hogy mások ilyenkor szokták eldönteni, hogy akkor mennek, de ő nem áll kötélnek. Szerinte erre nincs pénzünk és legyek türelmes. Az az igazság, hogy mindkettőben igaza van. Kép
Jó neked, hogy végülis a Szt. Imre mellett döntöttetek! A Fülöp Tamást tuti ajánlom! És biztos Dzsili is. Ha tudsz mindenképpen menj el a kismamaklubba, hogy személyesen is megismerkedj több bábával. Szakmailag tuti tudom ajánlani Újvári Borit, Trapp Andreát és Nyulas Jolánt. Dzsili pedig Fantha Zsuzsát ajánlaná! Kép
A csecsemősökkel meg simán megküzdesz te, eléggé erős anyatigris vagy és ráadásul profi szoptató! Kép

Gorsi! Én mindig úgy képzeltem, hogy nekünk tuti időben kiderül, nem is értettem igazán, hogy hogy lehet kibírni talán végig tudatlanságban. Nekem ez kellene ahhoz, hogy megnyugodjak, hogy tudjam a nevén szólítani és így már sokkal ismerősebb legyen, amikor megszületik. Most úgy döntöttem, hogy fiúnak hiszem és ha mégis lány, akkor csak jobban örülök, mert én kislányra vágytam megint.
Ez elég ciki, nem?

Na megyek, mert megígértem íhelenának, hogy ha szépen megeszi az egész reggelijét, akkor elmegyünk boltba. Kép

Puszi!
Menta++
menta

Sziasztok!

Mikulás ügyben cím természetesen lesz Kép
Beja, GOrsi: ok.
Márti: merre vagy?

Mindenkinek köszi a bátorítást!
Laura: az 5 óra sírás ismerős (Balu délután 5-től este 10-ig nyomta. A rekordja hajnali fél 6-ig tartott. Zsománál is 3 óra tuti megvan fél 9-éjfélig kb, de most hajnali 3-ig sikerült neki. Balunak voltak benne szünetek, de Zsománál nincs. Pont ez a legrosszabb. Ez a tehetetlenség. Semmit sem tudok tenni, hogy jó legyen neki legalább egy rövid időre!

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Vagyok Kép, de egyszerűen nincs időm írni Kép Gondolom, a kétévesetek nektek is egész napos programot nyújt Kép és biztosan emlékeztek mégarra is, hogy milyen egy forogni-kúszni-felülni tanuló féléves (Vilka ugyanis 29-én volt 6 hónapos Kép) - szóval, mindkettő teljes ember kívánna - és még kéne háztartani, meg néha fürdeni-fogat mosni is, nem beszélve Andrásról, aki időnként szintén igényt tartana a társaságomra - szóval, alig jut időm olvasni is Kép

vilka idekerült az ölembe, úgyhogy félkezezek...

bogancsinak írtam mélt a címmel, szilának is írok azonnal, ki nem volt még nálunk rajtuk kívül???

kérlek, aki teheti, ne hozzon babakocsit, mert nem tudjuk hová tenni, még a cipőkkel-kabátokkal is nagy gondban leszünk! a gyerekeknek váltócipőt hozzatok, mert nem túl meleg a parketta, és vmi vastagabb nadrágot is érdemes adni rájuk, főleg, aki lakótelepi meleghez szokott

és gyertek be a kapukóddal, ne csengessetek fel, mert úgy bonyolultabb ajtót nyitogatni! a kód: törlés gomb, 65 511 törlés gomb ismét - aztán majd csengessetek az ajtón, azt tuti meghalljuk

és mivel nem lesz elég szék ahhoz, h mindenki leülhessen, ne gyertek túl csinos ruhákban - már akinek még van ilyesmije egyáltalán - hogy tudjunk a földre is ülni

zafi volt nálunk tegnap rékával, nagyon jó volt, igaz, nem maradtak túl sokat. elhozták a mikiruhát, öcsém ma jön próbálni

na, megyek...

márti++
márti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?