2001.07.04 12:28
Szerző: Anonymous
Kedves lanyok! Ma talaltalak meg benneteket, valaki azt hiszem kozuletek emlitette a noklapja.hu egyik foruman. Hat sajnos, mi is hiaba probalkoztunk eddig. Van mar egy kislanyunk, 4,5 eves, most szeretnenk egy testverket, de nem igen megy a dolog. Tudom, nem kene elkeserednem, mert decembertol probalkozunk, eddig sikertelenul. De vannak apro mellekhatasok, amiota abbahagytam a Tri-Regol-t. Olyan jeleket produkalok minden honapban a mensi elso napjatol szamitott 8-10. naptol, mintha terhes lennek, a kepem tele van pattanassal, na es a mensim fajdalmas lett, rendszertelen, hol 35 napra jon meg, hol 15-re, neha, mintha csapot nyitnanak meg, de van, amikor alig van valami. A homerozest is probaltam, de olyan, mint Jazminnal, allandoan fenn van 37,3-4 kornyeken, akkor esik le, amikor megjon... Egy honapja voltam orvosnal is, mondvan, hogy a fajdalmaknak oka kell, hogy legyen, annyira faj neha a hasam, hogy nem tudok meg rendesen ulni sem, a hasonfekve alvasrol nem is beszelve... Ja es az emelygesek, hanyinger, nem kivanom senkinek. Visszaterve az elozohoz, az orvos megvizsgalt, ami abbol allt, hogy egy ultrahanggal megnezte a hasikamat, azt mondta, minden rendben van, se ciszta, se semmi elvaltozas... Es felirt egy Clomid nevu gyogyszert, amit a mensi 2.napjatol kell szedni, 2x 5 napon keresztul, es a 12.napon egy injekcio. Az elozo a peteerest hivatott biztositani, az utobbi pedig azt hiszem, a megtapadast szolgalja... azert a talalgatas, mert annyira nem vagyok jo az arab nyelvben, hogy ezt a fajta szoveget is megertsem. Tripoliban mentem ugyanis orvoshoz, itt elunk mar 2 eve. Ja es azt is mondta, a 10-14 napokon mindennap egyutt kell lennunk. En, mint a jo gyerek, mindezt elismeteltem a ferjemnek, hat, bejott az, amit mar a Kriszti/Szava/Lotti is emlitett feljebb - a 10 napon meg egyutt voltunk, aztan a kovetkezo egyuttlet mar a 13 nap volt es ennyi... Persze hogy megjott... A kovetkezo ugyanilyen kurat mar el se kezdtem, a dokihoz sem mentem meg vissza, mert minek ontsem el ot is azzal, hogy nem tudom meggyozni a ferjem a fajfenntartasi cellbol kotelezo szeretkezes muszaj voltarol. Mondja o, hogy ok, de nem megy. Nalunk a bor es egyebek sem jonnek be, nem iszunk alkoholt egyaltalan, es a masik, pompazhatom en elotte akarmiben, ha nincs hozza kedve, akkor nem megy, de ha van, akkor bizony nem panaszkodhatom a kivitelezes modjara... Azt hiszem, konyvet irtam elso levelnek, bocsi, nem akartalak benneteket elarasztani, de mar nem mindig megy a magamban tartas, nagyobb teher, mint hogy magamban tudnam tartani, de valahogy nem igen van, akinek elmondhatnam, ill. a sajnalkozo uhum-okbol sem kerek...
Mindenkinek sikeres probalkozast kivanok!