Új privát üzeneted érkezett!

Andy!
Igen, megkaptam a leveled, bocs hogy nem irtam, de amint látod nem sok érdekes dolog történik velem! Azért majd igyekszem, jó?! Kép
Szóljatok ha ismétlem magam, de nekem is voltak kóros folyásaim, és nekem nagyon bevált a Gynevac szuri! És nagyon egyszerunek tunik de nekem annál hasznosabb: Sába intim szappan... Aztán használtam még tejsavas intim zuhanyt is. Persze nem mindegy, hogy az embernek mitol van folyása! De amiket felsoroltam nagyon hasznosak, hogy rendbe tartsák a hüvely PH értékét és ezzel ellenállóbbá tegyék a fertozésekkel szemben.
Szonja
Szonja

Szonja!

Nekem sajnos nagyon sok bajom volt ezt már tudod írtam. Már elõre rettegek mikor jön ki valami baj.
Ezt a Gynevac szurit doki írta fel neked?
Én is azon gondolkoztam, hogy tartok egy tejsavas kúrát, hogy ellenállóbb legyen a szervezetem a baciktól. Már készülök a terhességre! Jövõ héten kiderül, hogy lesz-e babuci.Kép
Milyen mellékhatásokról hallottál a MACA-val kapcsolatban? Én is el akarom kezdeni, ha kell még.

Puszi

Andi
Andy

Gynevac-hoz:
Ezt a szuri-kúrát én is kaptam, a nõgyógyim írta fel, 10 darabot kellett volna kapnom, de csak 5 db. beadatására került sor, mert közben összejött a pici. De én már egyébként a 2. injekció után tapasztaltam, hogy eltünt a folyásom. Andy, kérdezd meg a dokidat, hogy támogatná-e ezt a kúrát. Sajna nem olcsó, de szerintem tényleg segít.

Beja
Beja

Andy!
Szerintem neked már nem lesz szükséged a Macára... Kép
Az egyik barátnom azt modta, hogy egésznap "pörgött" tole még éjfélkor sem volt álmos aztán nagy nehezen elaludt majd 3-kor kipattant a szeme és pörgött tovább... A másik esetet csak olvastam, hogy nagyon pattanásos és depis lett tole a leányzó...
A jövohéten nagyon fogok szoritani neked, mint ahogy eddig is! Kép
A Gynevac-ot a körzeti orvosom (no)irta fel, irtó kedves és mindig érdeklodik hogy van-e fejlemény baba ügyileg!
Pusz, Szonja
Szonja

Lanyok!
Lassan megyek haza.Holnap reggel jovok.

Ildi
Kossz Képaranyos vagy.

Szonja!

Eleg komolyak azok a mh-k amiket irtal,de 10000%,hogy a Maca-tol volt??

puszi Kriszti
kriszti

Kriszti!
Én csak az egyik lányt ismerem személyesen, de szerintem biztos. Már csak azért is mert van akinek a Closty-tól semmi baja nincs, de én például az elso adag után az összes! mellékhatást produkáltam...Valahol azt olvastam, hogy ami hat annak mellékhatásának is kell lenni. Tudom, ez egy gyógynövény, de hát azoknak is van mellékhatásuk. Egyébként nagyon szeretem a természetes szereket, csak azért ez elgondolkodtató nem?
Különben az a lényeg, hogy TE bizzál benne! Kép
Szonja
Szonja

Beja, Szonja!

Köszi az infót a szuriról. Majd rákérdezek.
Amúgy a Clostit én sem bírtam sokáig. Az végül is hormon a MACA meg gyógynövény. Azért ha most nem jön össze csak kipróbálnám.

Szonja kedves tõled, hogy szorítasz nekem. Remélem nemsokára ti is próbálkozhattok. Addig is kitartás!

Pussz

Andi
Andy

Andi,
tudom, hogy fel kell mennie a hönek, éppen az volt, hogy annyira felment, hogy már biztosra vettük a sikert. 37, 37,1 37,2 37,3...készítettem a tesztet...aztán megjött.:-/ Még akkor sem esett le a höm, csak a 3.napon, szóval akárki akármit mond, én hátat fordítottam az egész macerának. Itt már nagyon sokan meguntuk és rájöttünk, hogy cefetül megbízhatatlan, de azért nem beszéllek le.Kép
Jázmin

Jázmin!
Amit szerintem Andy is mondani szeretett volna, na persze majd Ő ezt megteszi ha igy van, hogy az normális és nem a terhesség jele, hanem a normál cikus jele, hogy fel megy a görbe és fenn marad. Az meg hogy kinél mikor esik le egyéni. Valakinek 3 nappal előtte lemegy valakinek már megjöm mikor elkezd lemenni. Szóval ezzel csak arra biztetlak, hogy nagyon sok mindent megtudhatsz Magadról a hőmérővel és a nyák vizsgáltaával nem dobd elé azonnal.
Drukkolok Nektek!
Sziasztok!
Névtelen

Sziasztok lányok!

Gyorsan végigolvastalak titeket.

A helyesírás-nem helyesírás témához: mindenki tudja hogy tudunk helyesen írni. A neten egyéb szokások is vannak, egyszerüsödött az irás. Én például a tudom-ot tom-nak szoktam, már sms-ben is.

Maca-téma: kérdezem a többi maca-szedöt, hogy a menzesz mennyiségét nem változtatta meg nektek? Ma vagyok a 3. napon, és alig-alig van valami.

Gyvenac-téma: én is rengeteg jót olvastam erröl a szerröl.

Bor, béby-doll, megbeszélés... Beja, én is megbeszéltem, persze, aztán mégse az van, amit akkor megigér. Egyszer már majdnem komolyan szakitottunk is emiatt. (És ha öszinte vagyok, belül most is rettegek, mi lesz ebben a hónapban.) Most a multkori vita óta nem voltunk együtt, huzodozom. Kép

Elkezdem szedni a Closty-t, az 5-9. napig napi 2-t rendelt a doki. Aztán majd meglátjuk.

Puszi mindenkinek.

Lotti
Lotti

Sziasztok Lányok!
Látom itt többeknek bejött a Gynevac. Én is szeretnék belevágni egy kúrába, de még egyetlen orvost sem sikerült találnom, aki felírta volna. Nem ismerik. Tudnátok ajánlani Budapesten egy olyen orvost, aki felírná?
Ha nem akarjátok topicon keresztül itt az e-mail címem: melinda@fw.hu. Nagyon fontos lenne a Gynevac kúra, meg sok bajom van ezen a téren, és már nem szeretnék több sikertelen terhességet, de azt sem, hogy most meg ne tudjak teherbe esni.
Hálám örökké üldözni fog bennteket.
Előre is köszi: Lola
A kukacoskodó csajnak meg üzenek, hogy az, hogy ő, az hosszú ő, ha már a hejesírássnál tartunk
Lola

Szerinetm meg ha nem vagytok annyira sötétek, hogy nem tudtok helyesen írni, akkor talán nem ilyen sötéten kellet volna válaszolgatnotok!!!!!
NN
Névtelen

Hát, igen, Andy különösen kedves a szívességével együtt.
Szonja válasza még a legintelligensebb!
Oké. hogy jó kedvetek van, de nem kéne így lehurrogni, aki hozzátok szól!!!!!!!!!
Pite
Névtelen

Bocs, az oké után vesszőt kellett volna tennem. Mielőtt még kikapok tőletek érte!
Pite
Névtelen

Lányok!
Szerintem roppant nevetséges ez az egész helyesírás vita!
Végülis azért tényleg nem kell senkinek leharapni a fejét és elküldeni a fenébe, mert neki csak úgy tetszik a magyar nyelv, ahogyan azt tényleg használni kell ( megjegyzem nekem is úgy tetszik jobban ).
A másik oldalról viszont: senkinek semmi köze hozzá, hogy hogyan írtok és amúgy jó fej csajok vagytok.
Remélem ezzel senkit nem sértettem meg. Vagy igen?
Kezd unalmassá válni ez a téma úgyhogy befejezem és inkább: Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!
Száva

Kedves Sötét Névtelenek!

Jó lenne ha kiszállnátok a topicból. Úgy látom nagyon ráértek és nem tudtok mással foglalkozni, csak azzal ki hogy ír.
Mi teljesen másról szeretnénk beszélgetni itt,ami tudom titeket abszolút nem érdekel.Jó lenne ha nem piszkálódnátok, mert higgyétek el van elég bajunk így is.
Remélem elég kedves voltam!

Andi
Andy

Kedves Lola!
A Gynevac-nak van egy homepage-e, ott megtalálsz minden infót ahhoz, hogy ki tudd iratni. Az alapinfokban szerepel az összes adat amire a receptet iró orvosnak szüksége lehet, én annak idején azt az oldalt kinyomtattam és elvittem az orvosomnak! A homepage: [url=http://www.elender.hu/gynevac/infohun.html" TARGET="_top]http://www.elender.hu/gynevac/infohun.html[/url]
Egyébként ha mást nem találsz, a honlapon szereplo Lázár Erika biztosan segit neked!!!
Sok szerencsét, Szonja
Szonja

Lola!
A leggyakrabban feltett kérdéseknél még egy receptminta is van, és azt irja MINDEN orvos felirhatja! És ha nem ismerik, lapozzák fel a PHARMINDEX ZSEBKÖNYV 1999/2. számát...
Szonja
Szonja

Szia mindenkinek!

Beszélgettetek a gynevac szuriról. Én ma kapom az utolsót.Kép Nekem a családorvosom írta fel, és õ is adja be. Hosszas mérgelõdés után jutottam el hozzá, mert persze a munkahelyi dokim nem volt erre hajlandó. Én vittem a netrõl kinyomtatott anyagot, de nem kellett, mert õ megnézte a számítógépében, hogy felírhatja-e, és azt is hogy mire való. Mivel a felírható gyógyszerek között szerepelt az adatbázisában, és szerintem ez minden dokinál (már legalábbis a házi- vagy családorvosoknál) ugyanaz, ezért, ha nagyon akadékoskodik a doki, kérjétek meg, hogy nézze ott meg, hátha akkor jobb belátásra jut. Nem elkeserítésként írom, de a beadatás volt a következõ kör, amit ebben a témában futottam, ui. voltam olyan h..., hogy szintén a munkahelyemen próbálkoztam elõször. De szerencsére a háziorvosom egy tündér, és ezt a problémámat is megoldja.Kép
Magamról annyit, hogy még mindíg nem jött meg, barnás van, más nincs. Nem értem én ezt az egészet.
Puszi mindenkinek:
Ujka
ujka

Jo reggelt lanykak!

Azt hiszem nem kene tudomast vennunk olyan hozzaszolasokrol ami csak arrol szol,hogy piszkaljanak barmelyikunket.Annal megalazobb nincs amikor valakit SEMMIBE vesznek.Igy nincs vita,nincs mergelodes.

Lotti!
Nekem is sokkal kevesebb a mensim es a hom is joval magasabb mint az eddigi atlag.Kepzeld en ma reggel ota mar erzem,hogy a jobb oldalamon beindult valami,mult honapban a bal oldalam ereztem inkabb.Mindket gyerkocom jobboldali volt!!KépKépKépPont egy naposak vagyunk!!!KépKép

Andi

Ma meg irok a tegnepi emilre folytatast!

Gyvenachoz sajna nem tudok hozzaszolni!

Boglárka: 5 c 45 cn Györ 24 év
Barbi 4c, 42 cn, Calgary, 26 év
Krita: 5 c 33 cn Nyíregyháza 26 év
Jázmin: 4 c 21 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 21 cn Szeged 30 év
Száva: 4 c 18 cn Miskolc 29 év
Ancsi: Adács 28 év
Kicsiandi: 5 c 16 cn Budapest 32 év
Ildi: 3 c 7 cn Szekszárd 21 év
Monique: 10c/12hó 7 cn Budapest III. 27 év
Lotti: 7 c 4 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 4 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 4 cn Galgamácsa 29 év

pussssssszzzi Kriszti
kriszti

Ujka!
Te mikorra nem várod a mensit?
Miért nem vagy a listán?

Kriszti!
Szeded még a MACA-t?
Képzeld én is éreztem még vasárnap, hogy a jobb oldalamnál szúr valami. Kicsit megijedtem, de már elmúlt.

Puszi

Andi
Andy

NNa mi van??Sehol senki?????Mindenki babat gyart??KépKépKépKép

Andi

Bizony am,hogy szedem.
A szurkalas nem baj,jo lenne ha 1 hettel mar oregebbek lennenk,akkor mar nagyon izgulhatnank ertetek.KépKép

puszi Kriszti
kriszti

Kriszti!

Tényleg nagy a pangás.
Már én is nagyon izgulok.Aranyos vagy, hogy izgulsz értem.Csak akkor fogok letörni ha megint megjön.
Akkor neked már a MACA-tól érnek a tüszõid?

Pussz

Andi
Andy

Andy

Irok inkabb emilt,kuldom 10 perc.

Krisz
kriszti

<H3>Azonosítási hiba</H3>Az azonosító/jelszó kombináció érvénytelen vagy nincs felhatalmazása arra, hogy ehhez a témához hozzászoljon. A lap alján lévő űrlapon az azonosítóját, jelszavát.
lella

<H3>Azonosítási hiba</H3>Az azonosító/jelszó kombináció érvénytelen vagy nincs felhatalmazása arra, hogy ehhez a témához hozzászoljon. A lap alján lévő űrlapon az azonosítóját, jelszavát.
lella

Kedves lanyok! Ma talaltalak meg benneteket, valaki azt hiszem kozuletek emlitette a noklapja.hu egyik foruman. Hat sajnos, mi is hiaba probalkoztunk eddig. Van mar egy kislanyunk, 4,5 eves, most szeretnenk egy testverket, de nem igen megy a dolog. Tudom, nem kene elkeserednem, mert decembertol probalkozunk, eddig sikertelenul. De vannak apro mellekhatasok, amiota abbahagytam a Tri-Regol-t. Olyan jeleket produkalok minden honapban a mensi elso napjatol szamitott 8-10. naptol, mintha terhes lennek, a kepem tele van pattanassal, na es a mensim fajdalmas lett, rendszertelen, hol 35 napra jon meg, hol 15-re, neha, mintha csapot nyitnanak meg, de van, amikor alig van valami. A homerozest is probaltam, de olyan, mint Jazminnal, allandoan fenn van 37,3-4 kornyeken, akkor esik le, amikor megjon... Egy honapja voltam orvosnal is, mondvan, hogy a fajdalmaknak oka kell, hogy legyen, annyira faj neha a hasam, hogy nem tudok meg rendesen ulni sem, a hasonfekve alvasrol nem is beszelve... Ja es az emelygesek, hanyinger, nem kivanom senkinek. Visszaterve az elozohoz, az orvos megvizsgalt, ami abbol allt, hogy egy ultrahanggal megnezte a hasikamat, azt mondta, minden rendben van, se ciszta, se semmi elvaltozas... Es felirt egy Clomid nevu gyogyszert, amit a mensi 2.napjatol kell szedni, 2x 5 napon keresztul, es a 12.napon egy injekcio. Az elozo a peteerest hivatott biztositani, az utobbi pedig azt hiszem, a megtapadast szolgalja... azert a talalgatas, mert annyira nem vagyok jo az arab nyelvben, hogy ezt a fajta szoveget is megertsem. Tripoliban mentem ugyanis orvoshoz, itt elunk mar 2 eve. Ja es azt is mondta, a 10-14 napokon mindennap egyutt kell lennunk. En, mint a jo gyerek, mindezt elismeteltem a ferjemnek, hat, bejott az, amit mar a Kriszti/Szava/Lotti is emlitett feljebb - a 10 napon meg egyutt voltunk, aztan a kovetkezo egyuttlet mar a 13 nap volt es ennyi... Persze hogy megjott... A kovetkezo ugyanilyen kurat mar el se kezdtem, a dokihoz sem mentem meg vissza, mert minek ontsem el ot is azzal, hogy nem tudom meggyozni a ferjem a fajfenntartasi cellbol kotelezo szeretkezes muszaj voltarol. Mondja o, hogy ok, de nem megy. Nalunk a bor es egyebek sem jonnek be, nem iszunk alkoholt egyaltalan, es a masik, pompazhatom en elotte akarmiben, ha nincs hozza kedve, akkor nem megy, de ha van, akkor bizony nem panaszkodhatom a kivitelezes modjara... Azt hiszem, konyvet irtam elso levelnek, bocsi, nem akartalak benneteket elarasztani, de mar nem mindig megy a magamban tartas, nagyobb teher, mint hogy magamban tudnam tartani, de valahogy nem igen van, akinek elmondhatnam, ill. a sajnalkozo uhum-okbol sem kerek...

Mindenkinek sikeres probalkozast kivanok!
Névtelen

Lányok!

Sajnos nincs mostanában túl jó kedvem, ezért nem jelentkezek, nem akarok panaszkodni.Kép

Névtelen
Annak a névtelennek, aki a hö-Andy dologról írt:
Andy ezt írta nekem: "A hõnek mindenféleképpen meg kell emelkedni-e és csak akkor esik le ha nincs terhesség." Csak erre írtam, hogy nem esik le biztosan akkor sem, ha nincs terhesség. Én is azt hittem, ezért reménykedtem, persze nem jött be.
Meg nem gyözöm hangsúlyozni, hogy az ember nem a hömérözéstöl esik teherbe, hanem az összebújástól. Úgyhogy ha 2 naponta kb együtt vagyunk, akkor semmi szükség pontosan belöni azt az egy napot. Szóval szerintem nem érdemes ezzel macerálni mindenegyes nap hajnalban, nekem nem jött be, megjegyzem sokaknak nem, de írtam, hogy nem akarom lebeszélni, csak a saját tapasztalatomat osztottam meg vele, mint ahogy ezt itt így szoktuk. Úgyhogy ennyit erröl.
Jázmin

Az elözö hozzászólásom nem az elöttem megszólaló névtelennek szólt, hanem aki tegnap este oktatott ki.
Jázmin

Névtelen!

Adj magadnak valami nevet!
Teljesen megértelek, neked is lehet legalább olyan rossz érzés a másodikra várni, mint az els&#337;re, legalábbis hasonlóan rossz ( ui. nekem is van már egy minyur )
Úgy látom másoknál is probléma amir&#337;l írtam. Egyébként a 13. NAP AZ PONT JÓ. Legalábbis elvileg.
Száva

Lanyok, miert nem sikerul a nevem alatt is hozzaszolnom, vagy tenyleg valamilyen felhatalmazas is kell a hozzaszolashoz? miert csak sikerul???

Jazmin, ha meg itt vagy, segits, hogy hogyan kell belepni a nevunk szerint. Koszike. Lella
Névtelen

Lella!
Beirod a neved az azonositoba, és megnyomod az üzenet gombot! Ügyelj rá, hogy a névtelen küldeménynél üres legyen a négyzet!
Egyébként meg: Üdv a körünkben! Kép
Szonja
Szonja

Lella!

Udv,minalunkKépKép

Az azonositoba irod a neved,nem jelolod a `nevtelen`kockat es maris kesz.
nalunk voltak ilyen problemak,nem szabad tudnia rola eppen hol tartasz,na es persze kis idobe telik amig feloldodik bennuk a kenyszererzet.

Andi

Epekedve varom az emilt.

Pusssz Kriszti
kriszti

Sziasztok !
Én is hasonló problémával küzdök, mint sokan ezen a topicon. Most leírom az én eddigi történetem.
Novemberben terheslettem, de sajnos december elején volt egy spontán vetélésem. Egy világ omlott össze bennem, de a férjem tartotta bennem a lelket, hogy úgy is sikerülni fog. Ezt aztán a n&#337;gyógyászom tanácsára három hónap szünet követte. Majd márciustól újra kezdtünk próbálkozni. A babánk csak nem akart összejönni, ehelyett mindig összeszedtem valamit. Az el&#337;z&#337; n&#337;gyógyászom szerint gombás fert&#337;zésem volt, de azóta orvost váltottam, mert már végig szedtem minden féle gomba ellenes gyógyszert, kúpot, ken&#337;csöt és semmi. Még vizsgálatokra sem küldtek el csak mindig felírt nekem valamit. Múlt hónapban voltam az új orvosomnál, akinek a medd&#337;ség kezelés az egyik szakterülete és &#337; kitenyésztette a korokozót, mert szerinte biztos nem gomba volt. Hát mikor meg lett az eredmény kiderült, hogy semmilyen korokozó nincs a szervezetemben, valószín&#369;leg a jó bacilusaim vannak kevesen. Kaptam rá egy hüvelytablettát Gynoflor a neve(még nagyon uj, mert még a patikába is várni kellett rá) és nálam bevált, végre 4 hónap után nincsen semmi tünetem. Eddig úgy néz ki mindenre kezeltek csak a valódi bajomra nem. Már kezdtem örülni, hogy végre talán összejön a baba, de most a h&#337;mér&#337;zésemb&#337;l (juniusban kezdtem) kiderült, hogy nem volt peteérésem a múlt hónapba. Az orvosom, azt tanácsolta, hogy vezessem a lázlapomat tovább, és majd egy hónap múlva megnézzük újra, és ha akkor is ez lesz a helyzet, akkor majd fekír valami peteérést segít&#337; gyógyszert és megnézi a hormon szintemet. Szóval most megint csak várunk. Olyan elszomorító az egész. Szerencsére a férjem nagyon megért&#337;, mindig együtt sírunk amikor megint megjön. Most igyekszünk egymásban tartani a lelket, hogy talán nekünk is hamar összejön, ha nem magunktól, akkor az orvosom segítségével, de én már alig tudom kivárni.
Szandra

Lányok!
Sokáig gondolkoztam leirjam-e a csábitással kapcsolatos gondolataimat, mert nem szeretném ha hencegésnek vennétek a dolgot, de én 10 éve vagyok együtt a párommal 5 éve szeretnénk babát és még soha nem volt gondom az elcsábitással. Nem tudom, hogy fogalmazzam meg de ha már valaki úgy fog hozzá az elcsábitáshoz, hogy "el kell csábitanom, mert ez egy fontosnap" akkor azt megérzik a férfiak. Hogy irjam, hogy ne sértsek meg senkit? Szóval ha én csábitani akarok akkor már nem a napok zakatolnak a fejemben, hanem az hogy minnél izgalmasabb és kellemesebb legyen az együttlét. Én azt tapasztaltam a férjemnél, hogy ha fáradt is vagy nincs teljesen ráhangolódva a dologra, teljesen feldobja ha látja rajtam, hogy én viszont fel vagyok dobva és nem az ovulációs teszt miatt hanem MIATTA!
Hát, csak ezt akartam. Bár nem biztos hogy sikerült jól kifejeznem magam...
Szonja
Szonja

Kedves lanyok, koszonom a kedves fogadtatast, amugy a fentebbi , aki hosszu levelet irt kapasbol, elsonek, is en voltam, de meg nem tudtam belepni, talan most sikerulni fog.
Sziasztok!
lella

Szia, Szava!

Mint irtam, adtam nevet, Lella, csak nem sikerult vele belepni. Amugy iszonyuan rossz erzes ez a nehez teherbeeses, en neha nem erzem magam teljeserteku nonek sem miatta....
lella

Szonja

Irigyellek,hogy mindig fel vagy dobva.Mit dolgozol?Ugyanis a legtobb nonek az a baja,hogy a melohelyen stresszes eseleg nehez lerakni a benti gondokat a kapuban.Vagy csak nekem nem mindig megy?Igyexem de neha otthon is zakatol a fejem.Mi 11 eve vagyunk egyutt,nalunk olykor az is gondot okoz,hogy a gyerekeink tovabb birjak az ebrenletet mint mi,soxor kidolunk este,ok meg mindig vihancolnak a szobaban.De azert imadom oket.

puszi Kriszti
kriszti

Kedves Lella!

Üdv. a topicban.
Írtad hogy pattanások jönnek ki rajtad a mensi 8-10. napja körül. Ha valaki terhes annak is pattanások jönnek ki? Mert nekem a mensi közepén szokott kijönni? Most is van az arcomon, de el szokott múlni.

Kriszti!
Mindjárt írok.

Jázmin!
Hagyjuk ezt a hõ témát, inkább írd meg mi van veled. Mi a baj?

Puszi

Andi
Andy

Lella,
üdv nálunk, én írtam neked a n&#337;k lapja fórumba.Kép

Szandra, üdv!Kép

Andi,
nincs veled és a hömérözéssel semmi gondom.Kép Csak azért írtam le, mert kérdezted, hogy mérem-e, meg nem szeretem a névtelen okoskodókat.
Amúgy nagyon fáradt vagyok, mert már hetek óta nem tudok aludni, az utóbbi 5 napban 4-5 órákat alszok, azt is megszakítással, ettöl ingerült leszek, úgyhogy inkább csöndbe maradok.Kép

Szonja,
teljesen egyetértek veled!!Kép Nálunk is ez a helyzet, az tény, hogy szerelmeskedésböl lesz a gyerek, de mégsem az a lényege, hanem a párom.KépEz így van jól.

Puszi
Jázmin

Kriszti!
Én egy szóval nem mondtam, hogy mindig fel vagyok dobva, nekem is vannak rossz napjaim, engem is érnek külso hatások stb. Én csak arra válaszoltam, hogy HA CSÁBITANI AKAROK akkor az sikerül is, de ha fáradt vagyok vagy ideges akkor nem fogom eroltetni a dolgot csak azért mert peteérésem van! Én pontosan ezért nem is tartom magam a 2 naponkénti akciókhoz, de ezt már régebben irtam!

Jázmin! Kép
Puszi, Szonja
Szonja

Jázmin!

Én sem rád haragszom, hanem nem szeretem mikor helyettem válaszolnak.
Nem mentek el valahová nyáron kikapcsolódni?
Te rajtad nem jönnek ki pattanások ilyenkor középidõben?

Szonja!
A 2 naponkénti akciót mi sem bírjuk, mert a férjem 11 órákat dolgozik egy nap és fáradt mikor hazajön.

Puszi

Andi
Andy

Andy!
Örömmel olvasom, hogy nem vagyok egy csodabogár, amikor ide kerültem csodálattal olvastam, hogy itt mindenki betartja a 2 naponkénti akciót! Kép Ettol függetlenül van, hogy surubben is összejön a dolog, de ebben nagyon sok minden közrejátszik...
Na, jól kitárgyaltuk ezt a témát, pedig én csak azt szerettem volna mondani, hogy ne "kényszerbol" csábitsunk, hanem hangolódjunk rá a dologra és akkor az apukajelölt is ránk hangolódik! Aztán két nap múlva már o fog kezdeményezni... Kép Kép Kép
Mindenkit puszilok, Szonja
Szonja

Andi,
menzi elött vagy az elején szokott kijönni rajtam patti és a menzi levonultával múlik el.
Csak szabi lesz, de nyaralás nemigen. De a pihenés sokat lendít rajtam, na meg a babaügyön is!Kép
Hogy te mindig szóra bírsz!, pedig az elöbb írtam, hogy most aztán már nem is szólok.KépKép

Szonja,
az biztos!Kép

Puszi
Jázmin

Szonja

Mi sem eroltetjuk a 2 napot,inkabb 3 szokott lenni.Nem bocsatanam meg magamnak sosem ha nem a szerelemert csinalnank igazibol,ha babuci lesz belole az kulon jo.De az is rossz,hogy ha elszalasztjuk a napot akkor nekem pl.2 honapot kell varnom a kov.alkalomra.Ha nagyon eroltetett lenne a dolog ugyse lenne belole semmi jo.

Andi

Meg nem kaptam semmit.

Lassan megyunk haza kb.1/2 ora mulva.Holnap dumcsizunk

Csao

pusssssz Kriszti
kriszti

Sziasztok lányok!

Gynevac: Nekem a nõgyógyászom írta fel, elmondta, hogy ez miért is lenne jó nekem, meg hogy az igaz, hogy borsos az ára, de tényleg használ. Szóval õ nekem kezelésképpen írta fel, és nálam valóban bevált. Már a második szuri után érezhetõen csökkent a folyásom, és ez így is maradt, szerintem teljesen normálisnak mondható, amennyi maradt belõle. És talán ez abban is segít, hogy a nálam folyon visszatérõ gombás fertõzés is elkerüljön... (állítólag a hüvely baktériumflóráját állítja be a normálisra, ezáltal "immunizál" - dokim szavai).

cupp mindenkinek:
Beja
Beja

Monique!

Bocs, hogy eddig nem pontositottam, de szabin voltam egy kicsit.
A szamokat termeszetesen elirtam, es 15 ill. 18 milliorol van szo. A szazalekokat is megneztem, az elfogadhato szint: min. 20% mozgo és min. 20% elenk. Ezt is mindenkeppen meg kell nezni, mert 70 millio selejtes ugysem er semmit.
Szoval elnezest az elirasert, es hajra.

Timimama
Névtelen

Hello Lanyok,
ismet itt vagyok, kis kihagyas utan. Remelem, paran meg emlekeztek ram.
Roviden az elmult par hetrol:sajnos igazabol semmi sem tortent. Nem jart erre a golya. Es a "nem foglalkozom a ciklusommal" modszer sem jott be. Nem tudom, hogy mit csinalhatnek meg, teljesen tanacstalan vagyok. Elkezdtem szedni a Clostyt, de abba is hagytam. Az orvosommal ugyan azt beszeltuk meg, hogy harom honapig szedem, en meg sem mentem vissza a kovetkezo receptert. Ugy gondoltam, hogy jo is, hogy nem estem eddig teherbe, mert van, amit elotte meg el kellene inteznem ahhoz, hogy tiszta lappal indulhassunk. De egyszeruen keptelen vagyok hatterbe szoritani es elfojtani ezt a vagyamat (ugy ertem a babat).
A doki szerint ne aggodjak es varjunk meg, de en egyre turelmetlenebb vagyok. Legalabb egy-ket alapveto vizsgalatot csinalnank meg, hogy szukuljon a kor, de o nem hajlando. Most abban a stadiumban vagyok, hogy keresek masik orvost. De az is lehet, hogy meg egyszer elohozakodom az erveimmel es talan meg tudom gyozni es segit. Kar, hogy szimpatikus, egyebkent mar regen lecsereltem volna.

Zsofinak nagyon-nagyon gratulalok!
A tobbiekben pedig szurkolok.

Szia
Bella
Bella

Ooops....
termeszetesen nem tobbiekben, hanem a TOBBIEKNEK szurkolok
Bocs
Bella
Bella

Sziasztok lyányok!
Az utobbi pár napban éppen csak olvasni tudtalak, de most végre van idöm irni is egy kicsit. ( A hétvége itt végre csodás idöt hozott, és el tudtunk menni kirándulni a hegyekbe, és láttam a vadonban egy Grizzli medvét! Tudom, hogy ez off, de ez volt életem elsö macija állatkerten kivül..)
Ami a helyesirást illet... szerintem ugyanolyan lerágott csont, mint a "csak a szerelem számit " cimü lemez, kitárgyaltuk már, de mindig vannak ujszülöttek, akik megakarják mutatni, ök is valakik. Szerintem mindenki ugy ir, ahogy szeret és jol esik, a legokosabb, ha az ilyen mellékzöngés irásokat egyszerüen észre sem vesszük a jövöben. Okés lányok??
Képzeljétek, egy hete magashös napjaimat élem,vagyis mégiscsak volt abbol a nagy hömérséklet ingadozásban valami, esetleg egy igen késöi peteérés...Szoval kb egy hét mulva többet tudok, de kéretik egy kicsit szurkolni nekem azidötájt...
Üdv az ujaknak, itt igazán jo kezekben lesztek, ami az egymásért valo szurkolást illeti!!
Most ennyi jutott eszembe, hajrá lányok elöre!!!
Sziasztok:
Barbi
Barbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?