bébic:
A genetikai vizsgálat egyáltalán nem kötelező, bizonyos kor fölött ajánlott. Engem ,és párunkat az orvos küldött rá. Ha a te dokid nem mondott ilyet, akkor nyugost lehetsz, azért nem küldött, mert nem lát rá okot.
Na és itt jön képbe az AFP, amit kérdeztél
Az én esetemben pl azért kell elmenni genetikaira, mert három szülési időpontom is van, és ahhoz, hogy az AFP ne rossz időben legyen levéve, be kell pontosan tájolni a terhesség korát. A genetikai mérvadó, így ehhez igazítjuk az AFP idejét.
Fizetős UH-ra én is csak a 28. héen megyek, csak egyszer fér bele a pénztárcánkból, így olyan időpontot választottam, ami Annával is szuperül bejött
Gyes:
Én is Gyást, majd utána gyedet kaptam, szerencse, hogy jött időben a tesó, mert a gyes mellett nem tudnánk lakást törleszteni, így vissza kellett volna menni dolgozni.
Annát be is írattuk a bölcsibe, akkor még nem tudtuk, hogy tesó jön. A szívem szakadt meg, amikor lsétáltunk a bölcsi előtt, hogy itt kell majd hagynom a lányom, de most még megúsztuk
Tesót viszont be kell adni majd, bár közel sem biztos, hogy felveszik, Annát elutasították.
A 2 éves emelt gyessel ez a gond.. Hely nincs, ahol fogadnák a gyereket, a fizu pedig kevés ahhoz, hogy egy magánba add, vagy bébisintért fogadj mellé..
trombi:
Akkor valószínűleg a genetikai uh annyit takar a SOTE II-n, hogy orrcsontot és tarkóredőt néznek. Ez van még a Sotén, és nem kerül semmibe, ha az orvosod küld rá.
Annak idején ez a 12. héten vérvétellel ment, a 18. héten pedig az AFP eredménnyel.