Sziasztok,
Nálunk visszatért minden a régi kerékvágásba (végre!)
Réka visszaszedte a kilóit, járunk mindenhova (igaz a gőzben most egy hét karbantartás lesz)
Lovardában is nyáriszünet kezdődik. Megvolt az évzáró vereseny. Különdíjas lett ügyességi kezdő kategóriában. Volt babzsák egyensúlyozása szivacstálcán 1 körön át, célbadobás , csipesz válogatás mindez a nagy lovon ülve.
Roli ovijában összevonják a csopikat, így megengedtem neki, hogy csak délelőttös legyen (ugyse alszik) és hazahozom ebéd után. Délelőttönként jól elvan a múltkor meglestem észre se vett pedig 2 m-re álltunk tőle.
Megvolt a szülői a Logioviban. Szept 1-én kezd a kisasszony. Cica lett a jele. Ebédet majd a kórházból rendelnek neki (tejmenteset) remélem nem vallunk vele kudarcot, nagyon válogat.
Jónak tűnik, tök liberális minden. Ami nekem Szőlős után természetes.
Reggelire üres kenyeret kapnak és eldöntik ki mit kér: vajat?, lekvárt?, felvágottat?, mézet? Katonákat?, héj nélküli kenyeret? Lehet bevinni kajákat a hűtőbe. Ez ugye nem önkormányzati ovi.
Szerintem tetszeni fog neki.
Nagyon beleestett a hiszti korszakba, mindenre ami nem a kedve szerint történik földhöz vágja magát. Olyan nagykönyv szerintien. Itthon jól le lehet kezelni, mert beküldöm a szobájába, bemegy és ha végzett 20 perc múlva kijön. Utcán, nyilvános helyen nem várhatok ennyit és nem is engedem elhaslni pl. a patikában...
Amikor nem hisztizik tündéri, mindenkit elvarázsol, mint tegnap is az allergia kontrollon, odavoltak érte, annyira együttműködött, türelmes volt.
Na befejezem a szófosást...
Szilvi,
Elküldenéd a Márti számát priviben?
Nekem megvan egy ami nem a céges volt, de nem veszi fel hónapok óta és sms-re se válaszol...
Ági,
Ha még olvsod: Nagyon kellemes nyaralást kívánok és zökkenőmenteset mindenféle bajtól!
Pocakosoknak:
Pihi, pihi, nyugi!
Nekem bejött Tbánya is, igaz fogadott dokival, és éppen nem volt csak ideiglenes oszt.vez. főorvos akkor.
Roomingban voltam a fizetős egyágyasban, miután a császár után felkelhettem itt járt az árban extra választós menü is.
Moncsi,
Grtalua a kiválaszott csopihoz!
Boldog szülinapot így előre is!
Gondolom majd úgyis jössz a képekkel...
Felkelt Réka, indul a nap, megyek...
Mi lesz velünk szeptembertől, ha majd 8-ra járunk oviba???
Cirmike
UI: A madarakt még mindig várjuk vissza...