Új privát üzeneted érkezett!

Még valami! Érdemes megnézni a helyszínek szerinti programokat is, lesz állatsimiző a Lovardában meg minden más!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

sziasztok

most voltam megint a védőnőnél, jól felidegesítettem magam, mert szívhangot megint nem tudott hallgatni,ugyanis állítólag nem jó még mindíg a doppler :twisted:

azt tanácsolta,hogy a jövő héttől,ugyanis akkor töltöm be a 20. hetet ultrahang szerint, vezessem hogy pontosan melyik nap, hány órakor mocorgott a baba és mennyi ideig,ugyanis szerinte a 20. héttől már tényleg nem normális, ha csak 4 vagy 5 naponta mocorog a baba.
Ugyanis ő szerinte ekkor már naponta legalább 1 alkalommal kell mocorognia

na, lányok, nem elég hogy amúgy is olyan parázós vagyok, de még most jobban megijesztett :oops:
addig fog ijesztegetni,amíg infarktust nem kapok :oops:
így is ver a víz, szédülök, remeg a gyomrom az idegességtől :oops:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Sziasztok!

Ancsa: el tudom képzelni, mennyire ideges vagy, én is ez lennék. De addig, amíg nem tudsz biztosat, ne aggódj! Viszont abban talán én is igazat adok a védőnéninek (bocs), hogy sűrűbben kéne már talán mozognia ennyi idősen. Én attól ki voltam, hogy a 19-20. hétben naponta csak párszor éreztem mozogni. Aztán beindult. Lehet, hogy Nálad is csak ez a helyzet. Reméljük!
Mikor mész dokihoz?

Szilvia
emesedora

Sziasztok,

Nálunk visszatért minden a régi kerékvágásba (végre!)
Réka visszaszedte a kilóit, járunk mindenhova (igaz a gőzben most egy hét karbantartás lesz)
Lovardában is nyáriszünet kezdődik. Megvolt az évzáró vereseny. Különdíjas lett ügyességi kezdő kategóriában. Volt babzsák egyensúlyozása szivacstálcán 1 körön át, célbadobás , csipesz válogatás mindez a nagy lovon ülve.

Roli ovijában összevonják a csopikat, így megengedtem neki, hogy csak délelőttös legyen (ugyse alszik) és hazahozom ebéd után. Délelőttönként jól elvan a múltkor meglestem észre se vett pedig 2 m-re álltunk tőle.

Megvolt a szülői a Logioviban. Szept 1-én kezd a kisasszony. Cica lett a jele. Ebédet majd a kórházból rendelnek neki (tejmenteset) remélem nem vallunk vele kudarcot, nagyon válogat.
Jónak tűnik, tök liberális minden. Ami nekem Szőlős után természetes.
Reggelire üres kenyeret kapnak és eldöntik ki mit kér: vajat?, lekvárt?, felvágottat?, mézet? Katonákat?, héj nélküli kenyeret? Lehet bevinni kajákat a hűtőbe. Ez ugye nem önkormányzati ovi.
Szerintem tetszeni fog neki.
Nagyon beleestett a hiszti korszakba, mindenre ami nem a kedve szerint történik földhöz vágja magát. Olyan nagykönyv szerintien. Itthon jól le lehet kezelni, mert beküldöm a szobájába, bemegy és ha végzett 20 perc múlva kijön. Utcán, nyilvános helyen nem várhatok ennyit és nem is engedem elhaslni pl. a patikában...
Amikor nem hisztizik tündéri, mindenkit elvarázsol, mint tegnap is az allergia kontrollon, odavoltak érte, annyira együttműködött, türelmes volt.

Na befejezem a szófosást...

Szilvi,
Elküldenéd a Márti számát priviben?
Nekem megvan egy ami nem a céges volt, de nem veszi fel hónapok óta és sms-re se válaszol...

Ági,
Ha még olvsod: Nagyon kellemes nyaralást kívánok és zökkenőmenteset mindenféle bajtól!

Pocakosoknak:
Pihi, pihi, nyugi!
Nekem bejött Tbánya is, igaz fogadott dokival, és éppen nem volt csak ideiglenes oszt.vez. főorvos akkor.
Roomingban voltam a fizetős egyágyasban, miután a császár után felkelhettem itt járt az árban extra választós menü is.

Moncsi,
Grtalua a kiválaszott csopihoz!
Boldog szülinapot így előre is!
Gondolom majd úgyis jössz a képekkel... :wink:

Felkelt Réka, indul a nap, megyek...
Mi lesz velünk szeptembertől, ha majd 8-ra járunk oviba???

Cirmike

UI: A madarakt még mindig várjuk vissza... :wink:

Kép
[KépKép
cirmike77

emesedora

Jövő héten Kedden megyek Uh-ra, mégegyszer meg kell ismételni a genetikai Uh-át, mert nem látták egyértelműen a baba 4 szívüregét :cry:
ezmiatt is parázok nagyon :cry:

az igazság az, hogy én most csak 18+3 hetes lennák hivatalosan, a mensi szerint, de a doki szerint,meg az UH szerint nagyobb a baba, így átírtak 7 nappal elöbbre.
nem tudom ez számít-e valamit :roll:
így vagyok ő szerintük jelenleg ma 19+3 napos terhes. de e szerint a számítás szerint vették le nekem az AFP-ét is :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Képzeljétek, tegnap este néztem egy tök jó katasztrófa filmet,apa, meg hogy egy kicsit megnyugtasson, hozzám bújt édesen a kezét pedig a pocimra tette és beszélt a kisamóval odabennt.
Váltig állítja apa, hogy érezte többször is a picurit mocorogni, csak nagyon gyengéden. :lol:
Csak az a baj, hogy én ebből nem éreztem semmit sem :wink:
Szerintetek létezik ez, hogy ő érezte a picurt a kezével, h mocorog én meg nem éreztem semmit sem ?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Elköszönni jöttem ,holnap megyünk nyaralni :lol:
Dorka szerencsére nem lett pöttöys,már nem is lesz,és kész!!!
Jövőhét vasárnap jövök beszámolni milyen volt :D :)

Ági

Kép

Kép
ági01

Jó nyaralást Ági :lol: Érezzétek jól magatokat! :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Cirmike

tatabányán van fizetős 1 ágyas Rooming? ezt nem is tudtam :roll:
és mennyibe kerül 1 nap?
gondolom ezt már a szülésnél jelezni kell...

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Ancsa: én igazán fordítva tudom, hogy Te már jobban érzed belülről, de a családtagok még nem nagyon érzik. De lehet, hogy pocaklakód extra gyerek és fordítva működik :)
Talán az lenne a legjobb, ha Pestre mennél genetikai uh-ra, vagy valami géndiagnosztikai központba. Annyira macerás így főleg, hogy lehet, az afp-t is rossz időben vették le. Különben persze, hogy számítanak a hetek. Én most 20 hetesen tudtam meg ezt a harmadik picit, már mozgott, de ahogy írtam is, naponta, de elég keveset. Gondolom 18 hetesen meg még annyira, hogy nem is éreztem.
Nekem tavaly a shcöpf mérei nagyon bejött, csak hát, mint minden jó dolgot, azt is megszüntették.

Cirmike: elküldöm priviben a számát. A céges száma megszűnt, saját száma van. De mintha lenne újból egy cégese, más számmal. De inkább megadom a sajátját, azon el tudod érni. Tök jól hangzik akkor a logiovi, nem?
Dórim valószínű mégsem lett tejfehérje allergiás. Vérvétele is negatív. Val.színű inkább az antibiok tönkretették a bélflóráját. Diétáztattam három-négy hónapig, azóta egyáltalán nem beteg, már kap baba tejterméket és hál isten semmi baja:)

Lola: nagyon csöndben vagy. Msn néha? Sok a munka? Lassan abbahagyhatnád. Lollok azt mondta nekem, hogy a császár miatt veszélyeztetettek vagyunk, nekem azt mondta, másfél hónappal előtte (minimum) abba kell hagyni a munkát.
Voltam tegnap a hatpontoson, olyan extre jó lett a cukrom, hogy volt olyan, amit alacsonysága miatt csillagoztak meg. Kaja előttim mind 3,7-3,8 lett, kaja utánim mind 4,1-4,35 lett. Ebéd utáni volt a 4,35! Ha gondolod, tudok jó tippeket adni :)

Aki üdülni, nyaralni megy, vagy csak egy jót csavarogni hétvégén, minden jót neki és sok szépet lásson!

Sziasztok,

Szilvia
emesedora

Ancsa Úgy tudom, hogy 3000 Ft-ba kerül egy napra, de ez tavaly nyáron volt, hogy azóta emeltek-e!?? Ki tudja!

Gabi

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Én mellesleg reménykedem benne, hogy idén együtt lehetek a babával. Nem úgy mint tavaly. Akkor annyira sokan szültek, hogy még örülhetett az ember, ha ágyat kapott. Én többször jeleztem, hogy át szeretnék menni, mert totálisan rossz időpontokban hozták ki Danit szopizni. Mindig mire visszavitték, akkor ébredt fel és lefejt tejet kapot CUMISÜVEGBŐL. De egyszerűen nem tudtak átrakni rooming-ba. De aztán olyat is hallottam, hogy olyan is volt ott aki még meg sem szült. Hát én igazán cseréltem volna vele. Ilyen anyának úgy gondolom, hogy a szülészeti osztályon van a helye és nem a baba-mamás szobába.
Na, de ez az én egyéni véleményem. De akkor nagyon rosszul esett, hogy nem tudok "mit csinálni".

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Nyaralóknak szép időt kívánok! Mi is megyünk, de az még egy jó hónap. Hajdúszoboszló lett a vége! Már nagyon sokszor voltunk ott, de szerintem nagyon jó hely. Kíváncsi leszek milyen lesz, mert ez lesz az első igazi nyarunk hármasban. Illetve most 3 és felesben. Remélem Dani élvezni fogja a vizet. Itthon nagyon szeret pancsizni.

Kép

Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

gabrielldaniell

köszi az infot, utánakérdezek most hogy van, mennyibe kerül :lol:

mert anno amikor én voltam több ágyas rooming szobában, nem volt jó, mert huncut kislányom volt, ugyanis abban a pillanatban ahogy kiléptem a szobából, bömbőlt de veszettül.
és felkeltette a többi babát

így aztán 5 napig ki se tudtam menni a látogatókhoz, mert akkor felkeltette a többi babát :wink:
a növérkék meg ugye nem vigyáztak 5 percig se a gyerekre
és bizony nagyon rossz volt, hogy 5 percet se tudtam a párommal beszélni 5 nap alatt

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Igen erre én is gondoltam, hogy akkor már nem olyan könnyű a látogatókhoz kimenni. Ilyenkor nincs lehetőség az újszülött-osztályra "beadni", vagy nem lehet kivinni az ajtóba sem magaddal, amíg váltassz pár szót a látogatókkal???

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Beadni az nagyon csúnya kifejezés tudom, de érted hogy értettem!!??
Remélem!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

amikor én szültem tatabányán a lányomat, akkor 5 percet se lehetett leadni a gyereket :roll:
és bizony nekem nagyon rosszul jött így ki :roll:
írtó rossz volt, hogy nem tudtam beszélni a párommal :(

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Hát azt elhiszem! Nekem még ott lesz a fiam is, aki nem fogja így sem érteni, hogy anyu hol van?

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

hát ez az :wink:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Szilvi! (Emesedora)
Jöhetnek a tippek a 6 pontoshoz! :) :D :P Hétvégén írdd már le légyszi mélen, ha minden igaz szerdán megyek 6 pontosra én is, úgy tervezem. Miket ettél, melyik épület melyik? Mára meg is lett az eredmény ezek szerint? stb.... Köszi.
Amúgy már lightosan melózok, nem 8 órát, mindennap később megyek, előbb jövök... amíg nincs folyamatosan az a nagy meleg, még megyek, most lesz a kollégám 2 hét szabin, utána majd én, aztán meglátom július végét.... annál semmiképp se tovább!

Ági!
Jó utat, vigyázzatok magatokra, szuper időt kívánok, jó programokat, várjuk a képeket, érezzétek jól magatokat!

Lányok, Ancsa, Gabi!
Rögtön szólni kell, mikor még a császáros megfigyelőben vagytok, hogy MINDENKÉPPEN át akartok menni a rooming-in részre, csak sikerül, szurkolok Nektek, én is így szeretném, ha megint császár lenne!
Amúgy én ott a r-i részen mindig kitoltam a csapóajtóig a kocsit, ott megmutattam aki jött, otthagytam és kiléptem pár szót beszélni velük, vagy őket engedtem be.... (oda az első szoba elé), nem szóltak a nővérek.... persze nem órákig trécseltem!
Meg volt hogy szobatársak megkértük egymást, hogy figyeljenek a babára, de csak akkor hagytam bennt 2-3 percre, ha aludt! Persze nekem sosem sírt utánam.... akkor ez ugye nem működik.

Ancsa!
Sz.tem ne aggódj a kevés mozgás miatt, tényleg lehet hogy igaza van a Vargának is a hasfal vastagsága miatt! Ez is összefügghet azzal, hogy MÉG kevesebbet érzed a babát, főleg így, ha lehet hogy 1 héttel korábbi a kora! És aki csak a 21. héten kezdi érezni????? Mert ugye addig mondják hogy normális az első magzatmozgás... várj 2 hetet, sz.tem addigra belehúz és erősödik a kisManód!
Megjegyzem nálunk nincs is a védőnőnek szívhangvizsgálója.....

Cirmike!
Gratula a különdíjhoz!
Hiszti: :cry: Szegény, kitartás.... figyelemelterelés működik azért néha-néha a csajnál? Roli nem veszi át ezeket újra?

lola77

lola

jövő héttől a védőnő kérésére írnom kell naponta a baba mocorgásokat, órára pontosan :roll: mert állítja h többedik terhességnél,meg a betöltött 19. héten azért már nem normális h csak 4-5 naponta érzem mocorogni

szerinte az Uh jól számolt, mert állítja h pontosak :roll: és nagyobb a baba :roll: megjegyzem, lehet h igazuk van, mert mensi elmúlása után 2-3 nappal voltunk együtt :roll: és az megfelel annak, amit a doki számolt :wink: végülis csak 1 héttel írtak nagyobbra :roll: szerintem az nem sok még akkor se ha tévednek,nem?

mindenestre engem már jól megijesztettek
:( parázok rendesen, h nincs-e valami baja a babának és azért nem mocorog annyit :cry:

Kedden megyek vissza genetikai UH-ra kontrollra, remélem mindent rendben találnak :lol: és azt is, h kiderül a baba neme :lol:
majd drukkoljatok! köszi

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Olvaslak midnig titeket, de írni nagyon nincs időm sajna eléggé lekötnek a kölkök meg persze a házimunka.

Amit mindenképp írni akartam, hogy Ágiéknak jó üdülést és nagyon nagyon irigy vagyok én is úgy mennék már, de sajna csak júli 31-én megyünk Parádfürdőre.

Meg azt is szerettem volna írni hogy amikor én szültem és egyikünk se volt benn a szobában amikor jöttek látogatni mi áttoltuk őket a pocakosok szobájába, ott úgy örültek nekik és dajkálták is rendesen, ha nem tudták megnyugtatni akkor kijöttek szólni. Szerintem ezt Ti is megoldhatjátok.

Nekem a főorvos volt a dokim, de én még mindig arra esküszöm, hogy a szülésznő a lényeg. Nekem Ő foglalt ágyat már előtte való héten, hogy jó szobába kerüljek, utána Ő rakott abba a szobába amit kértem (összeismerkedtem addigra velük :) ) Ő volt ott velem végig a vajúdásnál és persze mindennap benézett, hogy minden oké.

Igyekszem többet jönni!
Rozinak megy hétfőre a drukk ezerrel!!!!

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Gangi, Lola, Ancsa Én is így tudtam, hogy meg lehet esetleg kérni a szobatársakat, hogy figyeljenek rá és ha esetleg sír, akkor szólnak. Persze én is csak úgy hagynám ott, hogy tudom, hogy jóllakott és alukál. Meg láttam is hogy kitolják az ajtóhoz. Tehát annyira már nincsenek elzárva talán a kismamák a hozzátartozóiktól. Én jeleztem már rögtön a szülés után, hogy roomingba szeretnék menni, csak akkora fejetlenség volt, hogy na. Eleve ahogy "rendbetettek", már toltak is ki a FOLYOSÓRA és ott hagytak egymagamra. A férjem nem jöhetett be újra (a szülésnél bennt volt). Így egy szál magam dolgozhattam fel a folyosón el-el suhanó személyzet között, hogy úristen én most anya lettem. Gyermekemet már mindenki látta csak én nem. Na azért 1 percre odahozták, hogy megismerjem, hogy szoptatáskor kit is várjak. Aztán meg jöttek, hogy pisit kéne produkálni. Na az már nem ment. Azért ne haragudjon a világ, de folyosón, ahol a hozzátartozók és személyzet (nekik mondjuk már kevés új dolgot lehet mutatni) jönnek mennek erre már igazán nem képes, aki egy kicsit is szégenlősebb, meg a másik, hogy az izmok ilyenkor nem úgy vannak, ahogy annak előtte. És akkor a kövi hidegzuhany, a folyosón katéterezés, mosdatás és öltözködés. Szóval ezt embertelennek éreztem. És tudtam az, mert a vizsgálóban láttam nagy vastag betűkkel egy A4-es papírra írva, hogy apa-anya-baba 2 órát a szobában tartózkodhatnak együtt megfigyelésen.
De van más dolog is ami nyomja a szívem, de ez meg már a nőgyógyászati osztály története.
A szüléssel magával elégedett vagyok, orvosommal is, szülésznővel is, pedig nem választottuk, de nagyon emberi volt, szülészeti osztállyal és az ott dolgozókkal szintén és a csecsemős nővérekkel szintén elégedett vagyok, de azért szülést megelőző 1,5 napban értek elég kellemetlen dolgok.
Bocsánat a panaszért, de ez még így kisfiam majdnem 1 éves korára is nyomot hagyott bennem. Persze több volt a szép dolog mint a rossz.

Kép

Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Mint írtam, én nagyon jól éreztem magam a rumiban mind a kétszer, szerintem nagyon jó, hogy vannak szobatársak, rengeteget tudtunk egymásnak segíteni. Ha csak arra gondolok, hogy amíg zuhanyzik az ember, addig is van ki figyeljen a manókára, vagy tényleg, ha látogató jön, és az ember lánya kiülne kicsit dumálni vele, mert mondjuk nem akar 2 nappal a szülés után ácsorogni sokat.... :D
A császárosoknak is kötni kell az ebet a karóhoz, meg a jogaikra hivatkozni erősen, mert valóban halllottam én is, hogy ezerrel próbálják lebeszélni őket a rumiról, mindenféle mondvacsinált indokkal.... Szóval csak talpraesetten csajok!!! Na persze egy fogadott szülésznő nagyot tud lendíteni a dolgon!!! :lol:

Gabrielldaniel: elhiszem, hogy mély nyomokat hagyott benned a nőgyógyi, én is voltam ott is, de az még hagyján.... A pokol legmélye az volt amikor 3 naposan levitték a gyerekemet az újszülöttpatológiára, és onnantól kezdve ők rendelkeztek vele.... Én 9 éve nem tudom kiheverni amit ott műveltek velem!!! Szerintem sohasem fogom tudni.... :cry:
De lehet, hogy már jobb a helyzet arrafelé.....

Beirattam Tamarát a Módszertani bölibe. 2009. szeptemberére most lehet feliratkozni! Még nem bizti, hogy bölis lesz, de legalább az esélye legyen meg... Így is a 20.-ak vagyunk a várólistán..... :roll: Szép mi????

Tominak kitört a vakáció, annyira jó, hogy itthon vagyok és nem kell sakkozni a szabadságokkal, hogy hogy vészeljük át a szünidőt!!!
Húúúú, csajok fontos! Akinek a Kodályba megy jövöre a gyerkőce nagyon érdelne mit mondtak ki lesz a napközis tanítónéni. :?: :?: :?:

Üdv, V.Erika
v.erika

Sziasztok!

Én mindkét gyerkőcnél, hat és fél éve és most tavaly is császár után a második napon átmentem rumiba. Pedig tavaly nem volt orvosom és sikerült. Remélem idén is így lesz! Előre fogok szólni dokinőnek, az biztos! Én mindig kitoltam a babát az ajtóig, oda bejöhettek a látogatók, amikor nem figyeltek, még ki is vettem a babát és odaadtam a mamák, apa, nővérkéje kezébe. Igaz, hogy ez nem tél volt, mert a bacik miatt télen nem mertem volna. Emese télen született, őt is kitoltam, de őt csak én fogdostam.

És az tényleg igaz, hogy tök jók voltak a szobatársak. Nekem a fejfájás miatt sokszor kellett lefutnom kávéért a büfébe, addig mindig ők vigyáztak picimre, illetve mivel kánikula volt, naponta zuhanyoztunk vagy ötször, ezt is meg tudtuk oldani.

Erika: még nem tudták megmondani két hete, hogy ki lesz a napközis nekünk, mert több új tanító is jön. Állítólag mindhárom első osztályban szinte az egész osztály jelentkezett napközire, így biztos oda kell legalább három tanár. Egyenlőre úgy néz ki, mi is napisok leszünk, de háromkor elhozom. Két pici mellett így jobb lesz. De aztán ha nem megy így Emesének, akkor kiveszem onnan, vagy másodiktól nem lesz. Még nem tudom.

Megvettük a suli táskát és a belevalókat a listáról. 26000 Ft! Még kell tornadressz. Tornacipőt is vettünk a dechatlonban, mert csak ott kaptam tépőzárast és Emese azt akart. Ünneplő ruhát is már vettem neki. Tök jó, így szülés előtt ez a plusz költség, de hát ez van. Emese lelkesedése minden pénzt megér!

Sziasztok
emesedora

lányok, lehet hogy furcsán hangzik, de én arra gondoltam, hogy nem dokit, hanem szülésznőt fogadok csak szüléshez Rolling Eyes
fogadott dokival már pórul jártam Sad
arra gondoltam, talán több szerencsém lessz, ha szülésznőt fogadok.A dokik nem is csinálnak semmit sem,csak a kitolási szakra jönnek oda az emberhez, egyépként meg a szülésznő van velünk ott végig.

szerintetek hülye ötlet?
mit gondoltok?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok, megjöttem Uh-ról

Grav.s20

BPD:48 mm
HC:174 mm
AC:137 mm
FL:31 mm
Lepény a mellső falon, normális magzatvíz, 4 ÜREGŰ SZÍV!Juhéjj

És ami még fontos, KISLÁNYOM lessz

Annyira elvoltam foglalva a baba szívével, hogy meg sem kérdeztem a dokit, normálisak-e ezek a méretek. :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa Gratulálok a kislányhoz. Az értékek bizonyára jók. A doki biztos szólt volna, ha valami rendellenes. És csak meglett mind a 4 szívüreg.
Szerintem nem hülyeség a szülésznő fogadása. Mint ahogy írtad is Ő van velünk a legtöbbet ez idő alatt. Amíg bent voltam a szülészeten, addig az egyik csajnak volt fogadott szülésznője és naponta egyszer, de volt hogy többször benézett, bejött hozzá. Segített neki letusolni (császáros volt), öltözködni, meg minden amit akarsz. Bármikor hívhatta ha kérdése volt. Szóval hasznos. És esetleg segíthet "jó ágyat" szerezni neked.
Nekem mázlim volt, mert amikor szültem egy nagyon aranyos szülésznő volt. Megdícsért a végén. Ez nekem nagyon jól esett, hisz ez volt az első. Segített eligazodni a kórházi szobák, folyosók tengerében és bármikor kérdezhettem tőle és ami lényeg, hogy pedig nem is fogadtam meg Őt. És ami még fontos, hogy én döntöttem el, hogy adok valamit neki vagy nem. Nem várta tőlem, de nagyon örült neki, hogy egy kis "aprósággal" gondoltunk rá is. Hisz a szülésznők nagyon háttérben vannak, pedig a munka oroszlánrészét Ők végzik.
Bocs a hosszú bejegyzésért, csak véleményemet mondtam el.
Hol voltál UH-n?

Kép

Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Tatabányán a kórházban voltam.

szerintem is többet foglalkoznak velünk a szülésznők, mint az orvosok,így talán jobban is járunk, ha szülésznőt fogadunk.

tud valaki ajánlani jó szülésznőt?
előre is köszi

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa: Tbányán fogsz szülni?? Mert elkérhetem a szobatársam szülésznőjének az elérhetőségét! Mondom én úgy láttam, hogy mindent megtett, bár a lány császáros volt, de gondolom rendes szülésnél is mindent maximálisan megtenne.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ugy néz ki :roll:
És te?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Én is! Ez tuti!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Te mikorra vagy kiírva?
Nem látok vonalzót neked :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa Nem tudom miért nem írja a vonalzó! Csak a hátralévő nap látható. 2008.12.10 a szülés várható időpontja. Úgy 4 héttel vagyok "hátrébb" mint Te. 16-ik hetet taposom. Jöv héten megyek AFP vérvételre csütörtökön.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

12.11.-én született meg a kisfiam :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa!
Nem lehet már csak szülésznőt fogadni, csak ha orvosod is van. Az egyik lány is csak azt akart és nem lehetett. Betti ha olvasol minket írd már le légyszi hogy hogy is volt.

Készülnek a képek csak néha úgy be vagyok havazva hogy ááááá a vasalatlan hegyekbe abból próbálok csökkenteni ha van időm, de ha ideülök (iwiwes eb-s játékhoz muszáj) mindig csinálok egy kicsit valamit :)

Rozi!!!!
NE MI VAN????????????? Már szerda van ennyire elhúzodott a vizsga???

Puszi mindenkinek!
Angi

Kép
Kép
gangi

Szaisztok!

Köszi az aggódást, de egyszerűan mostanáig nem akartam foglakkozni semmivel, ami nem pihentet!

Szóval:
SIKERÜLT, ÉS 5-ÖST KAPTAM!
Köszönöm a drukkokat, és ígérem próbálok ezentúl sűrűbben jönni, és majd dobok fel képeket is!
Most még nagyon friss minden, másképp kell szervezni a napomat, nem kell semmit tanulni, és ez olyan furi! Próbálom a felgyülemlett vasalni valót, mosást, takarítást behozni, és persze a gyrekek végre tunak velem játszani!
MAjd jövök még és visszaolvaslak benneteket délben, mikor alszanak a fiúk!
Puszi

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

gangi

nem lehet, de miért?
hiszen nem is vagyunk kötelesek olyan szülésznővel szülni,aki nem foglalkozik velünk például.
ezt egy szülésznő írta egy fórumon, hogy jogunkba áll akár elküldeni és kérni helyette másikat is :lol:

és itt tatabányán sem engedik?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Olvasni szoktam,csak írni nincs nagyon időm..
Milyen sok babaváró van megint,tök jó!Jó pocakoskodást Nektek!

Szóval:mikor én voltam kórházba,akkor nem lehetett szülésznőt fogadni doki nélkül,ezt a szülésznők mondták.Ez a Molnár kikötése.Gondolom a dokik így rosszabbul járnának....
Én igy szerettem volna,mert tényleg annak van értelme,dokinak nem sok,bár én bent voltam másfél hete már,mire kaptam terheléses infúziót(41 és fél héten)akinek meg volt dokija,az akkor feküdt be előtte nap és megkapta.
Ez doki függő is,ki meddig vár,igy utólag nem tudom melyik lett volna jobb.

Szóval nem volt se szülésznőm,se dokim,végül is rendik voltak velem,akiket"kaptam"doki is meg szülésznő is.

A szobatársam szülésznője nagyon rendi volt velem is,uh szerencsém volt,szülés előtt egy szobába voltunk,egy napon császároztak és utána is intézett nekem is vele együtt szobát a roomingba...
Van persze olyan szülésznő,aki nem oda való :?

Rólunk:
Nórinka kibújt két fogacskája,szenvedünk is vele,éjjel van hogy óránként felkel.Nappal viszont tündér,nagyon nyugodt baba.

Gangi,Ti hogy vagytok?

KépKép
pocok81

Ez kár :lol:

Ez így nem igazságos :roll:
Miért kell nekem dokit is fogadnom, ha nem akarok :twisted:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Egyágyas rooming jó volt, de csak 2. vagy többedik babával. Mikor már tudsz mindent. Először jó volt a szobatársak segítsége.
Aztán volt, hogy itt is átjártam szemköztbe.
Ez a folyosó végén volt. Apa, tesó bejöhetett.
Csak akkor zavartak nővérek ha kértem jöjjenek.

Rozi,
Gratula a vizsgához!!!
5!!! Huuuu!!!

Nem hagy Réka, ááááá...

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Először is Ancsa, gratula a 4 üregű szívű kiscsajhoz! Ugye megnyugodtál a szív miatt. Mozgások gyakrabban vannak? Egyébként Te/Ti (család) mit szerettetek volna?
Erősítsd a lányokat, mert a többieké, akik eddig tudjuk mind fiú! :wink: Nem ám nem tudnak majdd 20 év múlva válogatni!

Rozi!
Gratula, jól belehúztál, 5-ös nem semmi! Mostmár tényleg felejtsd el a tanulást, nem ám hiányzik! :?:
Mi tuti megyünk ki jövő 7 végén a Víz Zenére, de azt előre nem tudom, hogy melyik nap... az ugrálóváraknál (az Építők parkjához) tuti elmegyünk, ha az egészet nem is nézzük meg.... nincs mindig a fiamnak türelme, én meg már nem tudok egyszerre annyit gyalogolni! :roll:

Gangi!
Ezt én sem tudtam, hogy nem lehet CSAK szülésznőt választani! Krisztiánról vannak újabb képek? Jaj, belinkelhetnéd a családi weboldalt, hogy megkuksizzam, ha nincs fenn, tegyél már ide!

Mi tegnap voltunk Lolloknál 4 D-n, minden ok és TUTI FIÚ, mert nagyon látszott a kuki-zacsi! Épp aludt természetesen, de kicsit megmozgattuk, sikerült is 1-2 kép! Fejvégű, de a lába az egyik szeme előtt volt folyton (kis akrobata).... majd felteszem a képet, de nem sikerült most beszkennelnem...
1,4 kg a 30. hét elején (holnap töltöm...) ez pont az átlag! 20 percig moziztunk, kicsi törpe durcis képet vágott mindig, látszott, hogy nem akarja, hogy piszkáljuk! 7,5 cm körüli a fejszélessége (BPD asszem), Soma 9 egész valamennyivel született.... ha jól emlékszem...

Most megyek, Soma éhes, én is, de 17.30-ra megyek az utolsó 2 vérvételemre, de este tuti bezabbantok v.mit, ha lemegy ez az egész! :oops:

lola77

cirmike77

az 1 ágyas roomingba bejöhet apa meg a gyerekek?

ma kérdeztem őket, idén már 5000 Ft/nap az 1 ágyas rooming.

és sajna nem lehet csak szülésznőt fogadni, :(

lola
Köszi :lol: igen,megnyugodtam :lol:
Kislányra vágyott a család titkon....

Mocorgások, hát :wink:

vasárnap este 22 után mocorgott
és
kedd este 22 után :lol:
ez így már 2 nap
:lol: és nem pedig 5

remélem tényleg beindul a drága,mert aggódom :roll:

lola te kinél szülsz? és mennyi ha szabad megkérdezni?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Tök jó lenne az egyágyas roomingin, ha nem lenne fizetős. Bár én a roomiba csak 3 napot vagyok, de hát akkor is.... Viszont volt nagyon sok előnye a szobatársaknak is, úgyhogy én most is odamegyek, biztosan.

Ma voltam Roykó dokinéninél. Nem mondtam még semmit a cukorrol, csak, hogy elmentem, diétázok és rögtön elkezdett kérlelni, hogy az ő kedvéért járjak. Gondolom már mások is ki voltak akadva a diab miatat. El fogok menni néha, de biztos nem hetente.

34. héttől kell járnom be a kórházba belső hegvastagság mérésre, 35. héttől hetente nst-re, 35. héttől naponta 5-6 hétig a trombózis hajlam miatt injekció. Szerintetek??? Két gyerekkel... Komolyan alig várom, hogy pocaklakó a karjaimban legyen...

Mivel tavaly volt a második császár, meg amúgy is a császár, dokinéni nagyon pánikol. Engem is bepánikoltatott :( Azt mondta, ha jó a hegem, akkor is 10 nappal előtte be kell feküdnöm és meg is császároz, másnap, max. harmadnap. De amint 4 mm alá megy a hegem, azonnal császár... akár a 37. héten... Hát.. ez van. Az életem a tét, meg a babáé. Igaz, hogy a legjobb neki idebent, de hát ha muszály lesz kijönnie...

Amúgy minden ok. Melegem van mindig. Nekiálltam egy jó nagytakarításnak. Beindult a fészekrakási ösztön :)

Na sziasztok,

Szilvia
emesedora

emesedora

át igen,kell érte fizetni és szerintem nem is keveset kérnek érte :shock:

ha nem engednek csak szülésznőt fogadni,akkor az 1 ágyas roomingba megyek,nekem nagyon szimpi ez a megoldás :lol: csak hát az ára :shock: sok

Nem tudtok valami viszonylag olcsóbb bababoltot a neten ?
amiket én néztem, hát kigúvadtak a szemeim :shock:
100.000. fölött vannak a jobb babakocsik :shock:

Aki tud valami jó helyet,az kérem szóljon :arrow: köszike

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

lola Gtarulálok a kisfiuhoz!Szép nagy baba!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa!
Na ez már valami, igazán először Nekem is esténként volt érezhető rendszeresen, meg persze azóta is az este inkább amikor rá tudok koncentrálni...
Kiscsaj: irigykedek kicsit, de tényleg csak kicsit... :) Olyan jó, hogy tudom, hogy nekünk meg fiú, így azért tényleg volt időnk hozzászokni a tényhez!

Szilvi!
Ne pánikolj, elég soknak van azért 3 császár!
Elhiszem, hogy tartassz az utolsó hetektől... nem semmi mennyi vizsgálatra kell majd menni... én már most kivagyok, és még a 38. héten (vagy a műtét előtt) ugye van egy kötelező vérvétel megint! (aki nem bizti, hogy császárral szül, annak is az esetlegesség miatt!)
Takarítás: na én meg pont mostanában nem tudom magam rávenni, pedig ugye eddig nem is volt annyira meleg! Én még bírom ezt az időjárást, bár egyre lassabban haladok, meg néha már lehajolni sem megy elsőre! :oops:

Lányok!
Jók lettek a kaja előtti-utáni eredményeim Nekem is, úgy örülök, remélem tovább nem idegesítenek vizsgálatokkal, én most már nem akarok semmilyen vizsgálatot (a kötelezőn kívülin persze), csak szép komotósan eljutni a 38. hétig!
Mellszívón, tena betéten, popsitörlőn kívül beszereztünk mindent, szóval már egészen megnyugodtam. Júliusban összeszereljük az ágyat, átrendezzük a gy.szobát, júl. végén kimosom a babaruhákat, aztán csak pihi, amennyire Soma engedi! :wink:

lola77

Sziasztok!

Szeretnétek babátoknak egy igazán nélkülözhetelen kelléket?
Egy olyan takarót amit nem rúg le a sétánál, az autósülésben vagy alváskor?

Ami jó ha kéznél van vendégségben. Használható takarónak, hempergőzőnek vagy ágytakarónak.

Sőt! Te állíthatod össze, hogy milyen színű legyen milyen minta legyen rajt és még a babád neve is szerepel rajta?

Mi készítjük ezeket a névre szóló takarókat. Ölelni valóan puha, polár anyagból szimplán, duplán és egy különleges polár - pamut kétoldalú kombinációban.

Gyertek a www.gportal.hu/babatakaro oldalra és rendeljetek most 10% kedvezménnyel.

Üdvözlettel:Rempi Kép
rempi

Sziasztok!

Jó rég nem jelentkeztünk :oops: :roll:
Megvagyunk,minden oké velünk,bölcsi,meló........
Júl.14-aug.10-ig végre bölcsiszünet,ráfér Vikire :D
Most nincs itthon,anyuéknál alszik már második alkalommal :lol:

Örülök,hogy a kismamik jól vannak és szépek az eredmények!

Ági
majd kérünk beszámolót és képeket a nyaralásról :lol:

Moncsi
nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Zsófinak!!!!!!!!!!
Milyen hamar eltelt ez az egy év,szinte nemrég született :P
Képeket kérünk majd a buliról :D
Miket kapott Zsófi?

Még teszek pár mostani képet,aztán irány az ágyikóm :wink:

KÖRKÉRDÉS!!!!!!!
AUTÓKÁRPIT ÉS KLÍMA TISZTÍTÓT TUD VALAKI AJÁNLANI?

Sziasztok,jó éjt és kellemes hétvégét!

Erika

cseriviola

Viki beájult :wink:
Kép
Virág és Viki a játszón
Kép Kép Kép
Viki házigyurmából alkot :D
Kép Kép
Kis teletubbies-m :lol:
Kép
Nils Holgersont néz :P