Új privát üzeneted érkezett!

Eddig még nem, remélem nem is fogja. Pedig neki meg jön alul kettő foga. Hiszti hegyek mindkettőnél.
Vendég

Szegény Evelin :( gyors gyógyulást neki! Nem azért hogy osszam az észt,de nagyon sokszor beteg Evelin(szerintem),adsz neki valami immunerősítőt?

Kép
Kép
josi

A Béres cseppet kapja. Próbáltam neki mást is de nem nagyon vált be. Neki annak idején a bárányhimlő tett be nagyon. Szerintem beszélek a gyerekorvosunkkal van egy immunerősítő gyógyszer, amikor volt egy kúránk belőle akkor egész jól bírta.
Vendég

reggelt!
Cseriani, sztem jól teszed ezt a szopis dolgot... Azért még próbálkozz sztem, hátha mégis úgy jártok, mint Rékababáék. De az tény: ha nem változik a helyzet, később legalább nem kell kínlódnod a leszoktatással... :cry: Ármin is egy időben harapott, ő meg azért, mert mikor először megharapott, felszisszentem, ez rohadtul tetszett neki, és röhögve folytatta. Na, utána már nem sziszegtem, hanem rákiabáltam...
Amúgy hulalásat is reggeliztem... :wink:
Örülök, hogy Evelin jobban van, Rékababa!
Timesz, tényleg, én is szeretnék tőled kérdezgetni (csak nem nagyon merek, mert nem szeretnék tapintatlan lenni, és, ha nem szeretnél, ne válaszolj, kérlek), hazaengednek majd a kemo után? És időben ez a 6 kezelés meddig tart? És, hogy most ráment a nyirokcsomóidra is ez az undorííító, alattomos dög - ami nem lesz ott sokáig, mer legyőzöd, mint a sicc -, ugye azért nem fáj? Bocs tényleg, ha a tapintatlanság mellett hülyeségeket is kérdezek... És küldtem neked privit... :wink:
Olivér hogy van? Régen láttunk róla képeket! :D
Áfira még visszatérve: igen, félreértés történt, nem is kicsi, amit tisztázni próbáltam volna, lehet, hogy nem a legszebb stílusban, de nálam ez volt a maximum. Aztán ez lett a vége; sajnálom.

been

Sziasztok csajok! :) Bocsi az este már annyira fáradt voltam, hogy nem volt erőm a gép elé ülni.
Délután egykor kezdtük a vizsgát, abc sorrendben, a tanárok által kreált "köszöntő" után az első 5 embert bent is fogták, köztük voltam én is :) Húztunk tételt, én már előtte ott jajgattam, hogy én csakis számvitelt akarok húzni, hát az egyik tanár volt olyan rendes, és megsúgta, hogy balkéz felől húzzak :lol: :lol: Hát onnan húztam, a költségek elemzésének lehetőségeit, fontosságát kellett elmondanom. Hát elmondtam, már amennyit hagytak, nem rekedtem be a sok beszédtől. Aztán prezentálni kellett a szakdolit, és kész is voltam. Én vizsgáztam 5.-nek, hát szétuntam már magam... Fél négykor jöttem ki a teremből :evil: Aztán Danival mentünk cukrászdába, majd apja jött érte én meg mentem vissza az eredményhirdetés miatt. Ami este fél 9-kor volt :evil: Hát már totál kész voltunk...
De megérte várni : államvizsga 5-ös, szakdoli védése 4-es, az átlagok alapján a diplomámba 4-es kerül!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Timesz! Nagyon jól fog állni neked a barna hajszín is. Most nem akarod levágatni rövidre, mielőtt elkezdene hullni? Talán úgy nem lenne annyira rossz látni. Bár így is biztos nagyon rossz lesz. Nagyon szorítunk neked, biztos nehéz lesz, de te nagyon erős csajszi vagy!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

dadomi le a kalappal elötted. Azért legközelebb ha találkozunk köszönhetek még sziát? :wink:
Vagy ezentúl szigorúan csak magázzalak? :lol:
Na,de komolyra fordítva a szót,nagyon-nagyon ügyi vagy,rendelheted a tortát magadnak!!!!
Összeporszívózom a disznóólat,aztán sétálunk egyet,szépen süt a nap-elsétálunk a postára csekkeket befizetni :?
Vendég

Emma! Bocsi, hogy olyan gyorsan "leráztalak" telefonon, de pont akkor értem be az oviba :oops: Azért jólesett ám, hogy felhívtál, meg Cseriani sms-ének is örültem ám!!!
Ja igen, Cseriani, az is lehet, hogy csak sztrájkol a kisasszony, vagy mivel újdonság neki, próbálgatja a fogacskáit. Aztán ha megszokja majd lehet, hogy újra rendesen fog szopizni. Dani akkor szokott le a szopiról, mikor megjött először a mensim. Domit nem zavarta :lol: Ha meg úgy döntött, hogy neki elég volt, akkor hiába teszel akármit, nem fog szopizni. Mikor Dani egyik napról a másikra abbahagyta én is bőgtem, aztán kénytelen voltam elfogadni. Pedig ő is nagyon cicifüggő volt.

dadomi

rékababa próbáltátok már a multitabs immuno kid-et? Rágótabletta,Kristófnál nagyon bevált(kop-kop)...vagy te mondtad,hogy a lánykádnak nem nagyon jön be a rágótabletta? Bocsi,ha nem,szita az agyam :oops:
Vendég

Cseriani! Köszi :) Ha bokánrúgsz annak is örülök :lol: Disznóól nálunk is van... :evil: Szerintem én szeptemberig takarítani fogok, mire valahogy kinéz majd a lakás :roll: Igen Emma múltkor nagyon takarítani akartam, mára a lelkesedés valahogy elszállt :lol: :lol: :lol: Nem is értem miért.... :lol:

dadomi

Hozzám is jöhet bárki szívesen fogadom, ha segít a takarításban.

Cseriani próbáltuk, nem igazán hatott.
Vendég

Emma, 4 hetente kapom a kemót 6 alkalommal, ennyi időnek el kell telnie ahhoz hogy a szervezetem bírja ezt az erős mérget. Csütörtökön megyek, pénteken már jöhetek haza, és még 1-2 napig nagyon rosszul leszek, majd javul. A nyirokcsomók sajnos nyomják a lábamnál a vénákat, ezért sokszor fáj és be van dagadva, polcolnom kell, feküdni, meg harisnyát húzni rá!

Dadomi, szerintem csak akkor vágom le, ha elkezd hullani, addig élvezem míg lehet!!!

Itt van 1-2 újabb fotó Oliról:

Kép Hinta-palinta Kép 6 fogam van Kép A dömperem

Kép
timesz

Timesz! Igazad van, amíg nem hullik, addig hadd maradjon hosszú :) Viszont a kemod rettentő hosszú lesz :( A 6 kezelés 4 hetente az durván fél év, jaj te szegény! Én azt gondoltam, hogy max 3 hónap lesz... De a gyönyörű kisfiadért muszály kibírni, majd ő kárpótol minden szenvedésért!!!! Kitartás drága Timesz!!!

dadomi

Timesz ez tényleg hosszú lesz.....
Oli meg tiszta apja szerintem :lol:

Kép
Kép
josi

de karácsonyra túl leszel rajta!!!
Olivér még mindig a szívem egyik csücske :wink:
Vendég

Est!
Ma szabad(téri) program volt, meg Ármin is eltiltott a géptől :D , úhogy nem tudtam írogatni nagyon... áhh, nem vesztettetek semmit, tudom! :mrgreen:
Dadomi, láttalak msn-en, csak nem tudtam ideülni, nem fogok bejelentkezni egy ideig, mert vírus van rajta, holnap jön öcsém, és remélem, leírtja. Meg azt is remélem, nem küldte magát szanaszét... :oops:
Nagyon ügyi voltál az államvizsgán! Ó, nem kellett engem lerázni a telefonban, csak gratuláltam vóna és már hagytalak is békén! :lol:
Timesz, nagyon szép ez a kiskrapek, és nagyon csinos! Épp az jutott eszembe, ami Cserianinak: karácsonyra vége lesz a kemonak, és reméljük, nem is lesz több!

been

csajok van szállásunk :D
Bogláron,egy nagyon kedves csajnál-legalábbis telefonban...
nagy hálószoba franciaággyal-elférünk benne legalább mind a 4-en -konyha egy kis étkezőrésszel,fürdő zuhannyal,wc-vel...
az udvaron jacuzzi,medence-szerintem csak a gyerekeknek-,játszósarok,és 500 m a Balaton.
Ez egy apartman,vagyishogy több egyben,tehát nem leszünk egyedül,és talán lesz több kisgyerek :D
Ja,az ár: mi a 3 személyest akartuk,ami 12500 lett volna6éj,de az már foglalt,így megkaptuk a 4 személyest 16500/éj helyett 15000/éj-ért. Szerintem jó.
Na,megyek,szétszedem a gyerekeimet :twisted:
Vendég

12500 lett volna6éj, ez helyesen: 12500 lett volna/éj :oops:
Vendég

Sziasztok! Elnézést a zavarásért... Néha szoktalak olvasni Benneteket, mivel én is Szekszárdon fogok szülni.

Lenne egy kérdésem azokhoz, akik Pakson vagy Paks környékén laknak. Ismeritek a Simonné Dr Tajdina Julianna nevű gyerekorvost? Vagy hallottatok róla valamit? Nem tudom kit válasszak majd, és valakitől hallottam, hogy ő jó állítólag, és nem írja fel egyből az antibiotikumot, de jó lenne hallani még egy-két tapasztalatot...

Köszi és mindenkinek szép napot!

yuyu79

Szia YUYU 79! :)
Örülök hogy jöttél,és végre van megint egy kismamink,akiért izgulhatunk :lol:
Tajdina doktornő.......na igen az biztos hogy nem gyógyszerpárti,szerintem túlságosan is elzárkózik előle. Került már nem egy ismerősöm gyereke emiatt hetekre a kórházba :? Ki a védőnőd? Érdeklődhetnél tőle is,kit javasol. Mészáros doktornőt se ajánlom,ért hozzá hogy hogyan kell anyukát kikészíteni idegileg,és látom kezdő anyuka leszel.
Ki az orvosod?

Kép
Kép
josi

Cseriani! Mikor mentek Boglárra? Nálam az a favorit hely a Balatoni települések közül. Talán mert gyerekkoromban mindig ott nyaraltunk :)
Yuyu! Gratula a pocilakóhoz, már nincs sok vissza a szülésig :) És nem zavarsz minket, kérdezz nyugodtan. Én paksi gyerekorvosokat nem ismerek, de másban segítek, ha tudok.

dadomi

épp most akartam írni dadomi,hogy hova lettél? Erre tessék :D
üdv yuyu,ne csak olvass :wink:

csajok,hogy mindenkinek jó napja legyen:http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/olvas/oregek-bakiznak-mix/
Vendég

ja,nem válaszoltam,bocsi:július 21-én megyünk,és 27-én jövünk haza :D :D

na,megyek,kiviszem a levegőre a gyermekeimet,hátha lehiggadnak :twisted: :evil: :? :x
Hihetetlen rosszak-és mi lesz még késöbb? :twisted:
Vendég

Cseriani! Nem tudok mit kezdeni a rám szakadt szabadidővel :P :lol: Tegnap másfél órát mászkáltam egyik szobából a másikba, hogy mit is csináljak, aztán másfél óra után úgy döntöttem, hogy semmit :lol: :lol: inkább a pihenést választottam. Úgy érzem megérdemeltem. De ma már kéne valamit csinálni :oops: Mivel senki nem küldött varázspálcát a takarításhoz, így nekem kell megcsinálni :evil:

dadomi

Cseriani! Én is szeretnék menni Boglárra pár napra, és az egyik szálláshelyen 26-tól van hely (ha még nem foglalták le :? ). Megpróbálom megfűzni páromat, hogy pár napra menjünk el mi is és akkor találkozhatnánk ott :lol: :lol: Most már talán nem kell bokánrúgni egymást :P :P :P Tök jó lenne, nem? Na még ma beszélek apánk fejével!!! :wink: Meg a szállásos emberkével is.

dadomi

dadomi beszélj,beszélj,beszélj!!!!!!!! :D :D
de nagyon jó lenne.
Melyik szállást nézted?
Vendég

na,mindenki siestázik? Timi hogy vagy,merre jársz? és a kisbeteg rékababáék?
enahma nagyon eltűnt,Áfiról nem is beszélve. De ő hivatalosan is leköszönt...
Móni,és ti?
Hiányolok ám mindenkit,aki egyszer volt már,aztán lelépett :(

dadomi drága,beszéltetek?
Emma nem felejtettem el ám a privit,de tudod,olyan rövid az a nyamvadt 24 óra :evil:
Vendég

Evelin már túl jól van. Réka szerencsére nem beteg. Kibújt még egy fogunk és jön a másik is. Csak olyan "keves" a dolgom, ezért nem tudok most igazán jönni.
Vendég

Cseriani, vagyok ám, csak voltam ma a háziorvosnál a szurimat kiiratni, mivel mindennap hasba kell szúrnom magam!!!! Ezt is nehéz volt megszokni, dehát a kényszer nagy úr! Ezenkívül voltunk a dokinéninél méreckedni: 8020 gr és 73 cm. Nehezebbnek saccoltam, de nem tartozunk a nehézsúlyuak közé, be kell látnom.

Ja, és pakolok be holnapra a kórházba (már most tiszta gyomoridegem van és hányingerem ha rá gondolok), még el sem raktam a múltkori kórházi cuccaimat, elég hamar szükség lett rájuk!!!

Kép
timesz

timesz vérhigító? Ismerős. Csak én a combomba adtam magamba,hasba valahogy nem ment :?
Nagy-nagy drukk holnapra. Pénteken akkor már mehetsz is haza,ugye?
Vendég

csajok,itt volt rékababa a párja meg a két gyönyörűséges kislányuk. Nagyon tündériek,igazi kislányok. És mostmár merem állítani,hogy egy fénykép nem sokat ad vissza. Annyira édesek és cserfesek :P
Vendég

Timi egy hatalmas nagy kalappal neked holnapra,szorítok nagyon,kitartás.

még mindig sehol senki? :shock:
Vendég

Lányok, csak egy gyors bejelentkezés, indulok Pécsre a kemóra. Szorítsatok nagyon és küldjétek az energiát. Holnap jövök haza, ha lesz erőm jelentkezek. Jók legyetek!!!!!!!!!

Kép
timesz

dadomi,Emma,merre vagytok????????
Vendég

kb.10 percenként frissítem az oldalt,de még mindig én vagyok az utolsó hozzászóló :cry:
Vendég

még mindig senki?
Ezt most kaptam:Az elmúlt néhány napban jócskán felkavarták az internetező kismamatársadalmat a GYES rövidítéséről szóló híresztelések. A lavinát a Szonda Ipsos felmérése indította el, majd az Index provokatív cikke nyomán hangos lett tőle a kismama-blogok nagyrésze. Összefoglalónkat itt olvashatod és a témát is kommentálhatod. Ígérjük, részletesen is fogunk foglalkozni a téma egyes részleteivel a közeljövőben, és minden fejleményről tudósítani fogunk.

Mai hírlevelünk többi cikkéhez is jó szórakozást kívánok!

Kocsisné Péterfy Hajnal főszerkesztő

Hová húzzanak az anyák?
Legyen rövidebb a GYES?

Magas politikai és közgazdai körökben már egy ideje kapargatják, hogy nincs mese, hozzá kell nyúlni a magyar szociális ellátórendszerhez. Politikusul ez annyit jelent, hogy vagy kevesebb lesz a pénz, vagy nagyjából ugyanannyi, de másképp elosztva. Egyfelől, mert rettentően rosszul áll az ország, össze kell húznunk magunkat, másfelől mert a magyar szociális ellátórendszer (azon belül is az anyasági juttatások rendszere) európai viszonylatban példátlanul nagylelkű.

Egyetértesz? Tiltakozol? Van véleményed a témáról? Klikk ide, ha szeretnéd kommentelni a cikket!
Vendég

így nem tudjátok elolvasni,bemásolom a linket:
http://www.babafalva.hu:80/portal/modul ... le&sid=736
Vendég

Cseriani! Vagyok, csak tegnap este értünk már haza, gyors vacsi fürdés aztán alvás volt a program. Én meg elaludtam a gyerekekkel :lol: Szóval már be sem kapcsoltam a gépet. Élvezem a szabadságom :lol: :lol: :lol: :lol: Emma gépe vírusos, tesója csinálja, ezért nincs. Balcsit még nem beszéltük meg, majd talán ma...
A cikk felháborító, mint ez az egész dolog... :evil: De az én véleményemet ismered :lol:
Timesz! Megy a drukk ezerrel-ezerrel-ezerrel!!!!! Kitartás, küldjük neked az energiát innen!!!

dadomi

tényleg,írta is Emma,elfelejtettem :oops:
Vendég

Csajok! A ti gyerkőceitek (a nagyobbacskák) hogy bírják a gyaloglást? Mert nekem nem tetszik, hogy Dani egész rövid távolság után már jajgat, hogy üljünk le picit. Azt mondja, hogy zsibbad a lába, meg fáj. Eddig nem igazán foglalkoztam vele, gondoltam hallotta valahol, hogy zsibbad és most ő is mondogatja. De hétfőn mikor elmentünk sütizni, a Mikes utcai Zsitvaitól alig tudott eljönni a főiskoláig. Azért ez nem egy olyan túl nagy távolság egy ekkora gyereknek, nem? Ahogy odaértünk a főiskolához rögtön leült a földre, nem is kellett neki pad. Jövő héten elviszem a dokinéninkhez, mert nagyon nem tetszik ez nekem. De azért kíváncsi lennék, hogy nálatok a Danihoz hasonló korú gyerkőcök hogy bírják a gyaloglást.
Viszont a játszótéren órákig tudna motorozni... :shock:

dadomi

Te jó ég, ezt olvassátok el:
http://www.rtlbulvar.hu/cikk/173533

Hogy tehet valaki ilyet????? Szerencsétlen gyerekek, mit élhettek át?????? Az ilyet borotvával össze kéne szabdalni jól besózni és kikötni egy sziklára, ahol keselyűk röpködnek....

dadomi

dadomi nem lehet,hogy csak unja? Kristóf órákat képes sétálni.

dokinál voltunk-kinnt játszott az udvaron,egyszer csak szól,hogy ő fázik. Na,ez nem tetszett nekem,megmértem a lázát,36.9 volt. felhívtam a doktornénit,azt mondta,inkább megnézi. ott már 38.8 :!: volt a láza. valami vírus. holnap visszamegyünk,megint megnézi.
rékababa nagyon-nagyon remélem,hogy ti semmit nem kaptatok el.
Vendég

Cseriani! Lehet, nem tudom, mert ha meg rohangálni kell, meg motorozni, meg játszani, akkor semmi gond nincs. Passz. De inkább nézze meg egyszer feleslegesen az orvos, mint hogy valami baj legyen... Meg egyszer a dokinál mondta, hogy elzsibbadt a lába. Erre a doki ránk nézett és elég komolyan kérdezte tőlünk, hogy zsibbad a Dani lába? Mondtuk, hogy szerintünk csak mondja. De legközelebb majd megemlítem neki ezt a múltkori sétánkat is. De remélem, hogy tényleg csak inkább unja a gyaloglást és azért "fáj" a lába.

dadomi

Kristófnak gyors gyógyulást! Nem mandulagyulladás? Daninak is az volt múltkor, nála is lázzal kezdődött, ő is fázott (30 fokban...) Most van a mandulagyuszik szezonja...

dadomi

Cseriani én meg remélem, hogy nem ti kaptátok el Evelintől. Bár ahogy láttad nincs már semmi baja. És nagyon-nagyon-nagyon jó volt már személyesen is találkozni. Eliza személyesen még sokkal jobban elvarázsolt. Tünemény egy kislány. Kristóf pedig igazi kisfiú. Az pedig, hogy félti a játékait, szerintem minden gyerek ilyen. Főleg az enyémek.
Most már tényleg jó lenne mihamarabb találkozni mindenkivel.

Timesz nagyon szorítok érted. Küldjük a lányaimmal a sok gyógypuszit.

Dadomi ez nagyon durva. Nem is anya az ilyen. Hagynám éhezni, had tudja meg mit érzett az a két picike.
Vendég

semmi konkrétat nem látott még,azért is hívott vissza holnapra.
Említsd is meg a dokinak,látom olyan vagy,mint én :wink:
Inkább szólok,és ne legyen semmi,mint későn szólok...
Vendég

Cseriani! Anyák vagyunk és az a dolgunk, hogy aggódjunk :wink: Ez így természetes. Nem éheztetjük őket, nem hanyagoljuk el, és odafigyelünk mindenre, ami a lurkóinkkal kapcsolatos. Ez a normális, legalábbis ez kéne legyen.
Rékababa! A sziklára kikötést én is az éheztetés utánra gondoltam. Az ilyen az nem anya... De az apa is ugyanolyan bűnös benne.

dadomi

Jaj, tudjátok hogy aludt el Dominik? :D Dani ágyában szoktam altatni, mellé kell feküdni és úgy alszik el. Hason feküdtem a kis drága meg ráfeküdt a hátamra és úgy aludt el. Alig tudtam magamról levenni :D Akkora adag ebédet evett, hogy szerintem három óráig simán aludni fog tőle :lol: :lol:

dadomi

Dadomi a lábzsibbadásról. Evelin azt szokta mondani, hogy elfáradt, fáj a lába. De egy idő után abbahagyja. Ő nem szokott lecsücsülni. Csak lusta a drágám.
Igen sajnos az apa is ugyan olyan hibás.
Vendég

Sziasztok, köszönöm a kedves fogadtatást :-D Akkor látom a Tajdina doktornő se nyerő. Ma hallottam egy barátnőmtől is, hogy egy ismerőse átvitte tőle a kisfiát máshoz.. A Mészárosról is hallottam, hogy érdekes stílusa van... Csak az a baj, hogy mindenkiről mondanak jót is, rosszat is... A védőnőm az Arnold Adél, ő is azt mondta, hogy ő annyi mindent hallott már, hogy nem szívesen mond senkiről semmit :-(

Az Angyalosi doktornőről mi a véleményetek, aki ismeri? Josi, Ti kihez jártok?

Különben tényleg első baba lesz nálunk, és már nem sok idő van vissza. A gyerekszoba meg még be sincs rendezve, de az is igaz, hogy csak arra várunk, hogy a bátyám elhozza a kölcsön-bútorokat Pécs mellől ;-)

A Wallnerhez járok, és nincs fogadott orvosom... Közületek szült valaki ügyeletesnél?

Na ez már sok lesz egyszerre. Akkor majd néha írok, mert eddig is sokszor benéztem, és már kezdtem úgy érezni magam, mint egy kukkoló :-) Együtt izgulok veletek Timeszért, remélem hamar meg fog gyógyulni!

yuyu79

Mi az Egryhez járunk,velem egészen "normális",de neki is vannak rossz napjai......de kinek nincs? Szóval én meg vagyok vele elégedve!
Angyalosi doktornőt is ismerem, ő szokta az Egryt helyettesíteni,de ha nem sürgős eset vagyunk nem viszem be hozzá( múltkor is így volt),régebben volt egy vitánk és nem nagyon bírom azóta. Röviden: fulladt a gyerek és kértem hogy írja már ki a spiropentet, mert elfogyott ő erre azt kérdezte hogy "minek az?" szépen elregéltem neki hogy allergiás és asztmás és stb,de akkor sem írta ki...... De van akinek bejön,lehet hogy a saját betegeivel normális. Bátai doktornő van még ő meg allergia mániás,de rosszabbat én se tudok róla mondani.
Szerintem se fontos a fogadott doki,nekem konkrétan volt,de nem igazán úgy volt a szülés,ahogy azt előtte megbeszéltük,pedig lehetett volna úgy. Én is ide jártam a rendelőbe csak az Imréhez( ő volt a fogadott doki),de szülés után átpártoltam a Wallnerhoz.
Kérdezz csak nyugodtan,itt mindenki szivesen válaszol és segít amiben csak tud! Igaz csajok???
Timesz sokat gondoltam rád!!!!!!!

Kép
Kép
josi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?