reggelt!
Cseriani, sztem jól teszed ezt a szopis dolgot... Azért még próbálkozz sztem, hátha mégis úgy jártok, mint Rékababáék. De az tény: ha nem változik a helyzet, később legalább nem kell kínlódnod a leszoktatással...
Ármin is egy időben harapott, ő meg azért, mert mikor először megharapott, felszisszentem, ez rohadtul tetszett neki, és röhögve folytatta. Na, utána már nem sziszegtem, hanem rákiabáltam...
Amúgy hulalásat is reggeliztem...
Örülök, hogy Evelin jobban van,
Rékababa!
Timesz, tényleg, én is szeretnék tőled kérdezgetni (csak nem nagyon merek, mert nem szeretnék tapintatlan lenni, és, ha nem szeretnél, ne válaszolj, kérlek), hazaengednek majd a kemo után? És időben ez a 6 kezelés meddig tart? És, hogy most ráment a nyirokcsomóidra is ez az undorííító, alattomos dög - ami nem lesz ott sokáig, mer legyőzöd, mint a sicc -, ugye azért nem fáj? Bocs tényleg, ha a tapintatlanság mellett hülyeségeket is kérdezek... És küldtem neked privit...
Olivér hogy van? Régen láttunk róla képeket!
Áfira még visszatérve: igen, félreértés történt, nem is kicsi, amit tisztázni próbáltam volna, lehet, hogy nem a legszebb stílusban, de nálam ez volt a maximum. Aztán ez lett a vége; sajnálom.